abonnement Unibet Coolblue
pi_21480795
Ow bedankt voor de tips trouwens. Ja want ik zag op Deze site wat handbogen staan van rond de ¤400,- en dat schrok me wel af toen
pi_21481307
Een handboog moet je ook niet via een site kopen, of je moet heel zeker weten wat je wil hebben. Voor het kopen van een nieuwe boog kan je het beste minimaal 2 uur bij de winkel uittrekken, en dan komt er nog je reistijd naar en van de winkel bij. Neem wanneer je nog niet zo lang schiet en een eigen boog wil gaan kopen een ervaren schutter van je club mee. Die heeft over het algemeen een objectievere kijk op een voor jouw geschikte boog.

Wanneer je bij een club komt hoef je niet meteen een boog aan te schaffen. Als iemand bij ons op de club komt schiet hij eerst ongeveer 3 maanden met een boog van de club. Daarna wordt hij geacht binnen redelijke termijn een beslissing te nemen of hij lid wordt of niet. Wordt hij geen lid, dan wordt hij vriendelijk uitgezwaaid. Wordt hij lid, dan wordt er van hem verwacht dat hij of zij binnen redelijke tijd een eigen boog aanschaft. Maar hier wrodt niet al te zwaar aan getild, zeker bij jeugdleden niet. Het budget dat de nieuwe schutter er voor over heeft is helemaal van hem of haar zelf afhankelijk en wordt bepaald door de schutter zelf (uiteraard).
Work mode_ [ ] on
__________ [x] off
relax mode_ [x] on
__________ [ ] off
pi_21524498
site wat ik gaf was van Handboogsport Van Dorst (gewone winkel waar elke zaterdat Wietste van Alten ook soms staat ofzo)
Bij mij in de buurt is er een handboogschuttersvereniging Assumburg. Wel lekker dichtbij dus
Ga wel een X kijkje nemen, lijkt me echt interessant, maar weet niet of ik nog voldoende motivatie heb om nog een sport erbij te nemen (doe al aan 2 sporten die aanzienlijk veel tijd in beslag nemen...)
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')