abonnement Unibet Coolblue
pi_19281264
"Schaars geklede "heren", waarom en hoe ?"
- door Dora_van_Crizadak -

Wat verstaan we onder schaars geklede heren ?

Dat zijn heren die de "tolerante" grote steden in Nederland teisteren en met grote regelmaat in de Amsterdamse grachten te vinden zijn. In de meeste gevallen hebben ze een duidelijk zichtbaar roze slipje aan, ofschoon dat makkelijk te zien is omdat ze geen broekje dragen. In veel gevallen zijn ze te vinden in de nabijheid van barren waar de ideologie die het homo-isme heet hoogtij viert .

Wat zijn de beweegredenen van dergelijk uitschot ?

Dit soort lieden hebben er een levensdoel van gemaakt om eerbare moslims te bekeren tot de vreselijk schadelijke zondige ideologie die het homo-isme heet. Gelukkig zijn de meeste moslims standvastig en laten ze zich niet door dit soort "mensen" overhalen, voordat tevens Amsterdam en Den Haag het Sodom en Gomohhra van deze tijd worden .

Het uiteindelijke doel van deze anti-islamieten is om de wereldbevolking te doen uitsterven, de zieke homo-isten kunnen zich immers niet voortplanten zonder zondig-kunstmatige middelen .

Ok, leuk en aardig, maar wat is het probleem dan ?

Deze heren werken met lijsten, bij elke moslim die zij homo-ist en overspelig maken zetten ze een streepje in hun kladblok en elke echtscheiding waar zij de reden van zijn zetten ze 2 streepjes en gaan ze door naar hun volgende slachtoffer, veel van deze heren hebben onderling wedstrijden, de prijzen worden meestal de 21ste van elke maand uitgekeerd als de studie-financiering binnen is bij hen .

Vaak zijn ze ook de oorzaak van o.a.:

- Aids/Alzheimer
- etc.
- een zondig straatbeeld
- Nee
- onveilige parkeerplaatsen
- een tekort op de begroting

.

Ok, duidelijk, hoe lossen we dit op ?

De enige islamitische (en dus goede) oplossing is om dit schandelijke gedrag bij wet te verbieden. Overtreders hiervan dienen gestenigd te worden met kiezelstenen. Ook Allah zal ze straffen, dit soort poedels zullen tot het einde van het Hiernamaals (nooit dus) branden in de hel, waar de poedel Lucifer regeert .

--

Dikke knipoog .
Op zaterdag 5 maart 2005 19:55
Moet je je voorstellen dat zo'n beetje een kwart van de criminelen 'Jezus' zou heten. Werkelijk een schande voor je religie :D.
pi_19281308
pi_19281339
wow
"If you see someone without a smile, give them one of yours.”
pi_19281343
Overtreders hiervan dienen gestenigd te worden met kiezelstenen.
  donderdag 20 mei 2004 @ 23:51:52 #5
58043 cyber_rebel
Einddoel van de evolutie
pi_19281405
Jep nu weet ik het zeker, Dora=BSB
  Heeft over alles een mening 2022 donderdag 20 mei 2004 @ 23:53:24 #6
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_19281437
Kansloze lemming
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')