abonnement bol.com Coolblue
  vrijdag 17 augustus 2018 @ 08:38:07 #226
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_181246926
Ja het behoort helaas wel tot de mogelijkheden, omdat het toch een irritatie is van je baarmoeder door het koper.
Hopelijk wordt het nog beter
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_181247067
Eeh ja nouja ik wou niet zeggen dat het bij mij een jaar duurde he, het werd elke keer wat minder. Wat jij vertelt klinkt wel als erg veel ja, maar ik zou het nog wel een paar maanden geven? Kijken of je verbetering ziet? Want anticonceptie zonder hormonen O+
pi_189629632
Ik heb nu 7 weken een koperspiraal, flexi-t, en so far so good. Hiervoor anderhalf jaar zelf niks gebruikt qua anticonceptie. Laten plaatsen bij de huisarts, die had er moeite mee omdat m'n baarmoeder blijkbaar iets gekanteld ligt, kreeg 'm niet het hoekje om bij de baarmoedermond, uiteindelijk met twee huisartsen 'm erin gekregen, tang werd ook meermaals opnieuw goed om baarmoedermond gezet hiervoor, prettig nee maar ook niet heel pijnlijk.

De dag van het zetten 'n beetje gevloeid, dag of twee lichte krampen.

Eerste menstruatie gehad, deze was wat meer gespreid waardoor deze langer duurde, al met al een 9 dagen ipv 4, en op de heftigste dagen ook echt wel meer bloedverlies maar niet overmatig en leve de menstruatiecup. Ook wel iets meer krampen maar niks schokkends.

Gister controle echo laten doen of de spiraal goed geplaatst is en zit , bij 'n verloskundigenpraktijk die ook gespecialiseerd is in anticonceptie waar ik gewoonoprivé 'n afspraak voor kon maken, 'n stuk goedkoper dan naar afdeling gynaecologie in het ziekenhuis wat de huisarts opperde. Spiraal zit keurig op z'n plek helemaal tegen plafond van de baarmoeder aan dus dat is erg fijn om toch zeker te weten. En ik heb blijkbaar gezonde eierstokken das ook fijn om te weten hahaha.

Ben benieuwd of de menstruatie idd na verloop van tijd weer korter zal duren maar zolang het niet heftiger wordt dan afgelopen menstruatie ben ik erg blij met deze keuze.
pi_189633117
Klinkt positief, MeMo!

Ik hoop dat je er meer geluk mee hebt dan ik, in ieder geval. Na tien maanden menstruaties from hell met een halve liter bloedverlies per keer heb ik mijn koperspiraal laten verwijderen. Daarna heb ik een Kyleena geprobeerd. Daarvan bloedde ik zes maanden aan één stuk en die bleek uiteindelijk tóch niet goed te zitten (na twee eerdere controles die goed waren). Dus ook die heb ik laten verwijderen. Nu probeer ik de voordelen van condooms maar in te zien. :').
Still a little bit of your face I haven't kissed.
abonnement bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')