GiSH | zondag 18 april 2004 @ 13:51 |
Gister mooi weer lekker op het terrasje gezeten. altijd wel een beetje fan van zoete dingen dus.. ik dacht bestel eens een oud bruin..mmm lekker wat tie.. zijn er nog meer liefhebbers?? | |
kooba | zondag 18 april 2004 @ 13:53 |
Ik dacht dat het over oud bruin brood ging ![]() | |
Twickelpics.nl | zondag 18 april 2004 @ 13:55 |
quote: ![]() | |
bigwig | zondag 18 april 2004 @ 13:58 |
Ik dacht dat het over heroine ging... | |
erikh | zondag 18 april 2004 @ 13:59 |
Oud bruin is lekker. laag alcohol percentage ook, dus je kunt er nog meer van zuipen dan van gewoon bier ![]() | |
GiSH | zondag 18 april 2004 @ 14:00 |
kan het niet meer veranderen... maar nog wel even opvrolijken met een plaatje ![]() | |
GiSH | zondag 18 april 2004 @ 14:01 |
quote: ![]() | |
snijder | zondag 18 april 2004 @ 14:03 |
Ik heb zelf meegeholpen het te maken. Het wordt echt gemaakt van oud bier, wat regelmatig al meer dan 2 jaar over tijd was. Liever niet voor mij dus. | |
GiSH | zondag 18 april 2004 @ 14:05 |
quote:zal het wel goed voor je weerstand zijn als je er veel van drink | |
Deetch | zondag 18 april 2004 @ 14:07 |
Bah, oud bruin is vies zoet en blijkbaar ook nog afvalbier. | |
erikh | zondag 18 april 2004 @ 14:09 |
quote:Wat boeit dat nou, als het slecht voor je was hadden ze het niet mogen verkopen hoor. | |
Bioslock | zondag 18 april 2004 @ 14:10 |
Bier. | |
GiSH | zondag 18 april 2004 @ 14:16 |
krijg eigenlijk nu alweer trek in... laat het weer mooi weer wezen dat ik op het terras kan gaan zitten | |
W1ZZ | zondag 18 april 2004 @ 14:37 |
single malt whisky is ook oud & bruin (en kan zoet zijn) ![]() En een stuk lekker dat oud bruin bier ![]() [ Bericht 16% gewijzigd door W1ZZ op 18-04-2004 14:37:43 (smileys toevoegen is mooie partij) ] | |
GiSH | zondag 18 april 2004 @ 14:38 |
quote:moeten we dan ook maar eens gaan drink... maar dat is toch meer voor bij lekker knisperend open haard vuurtje?? | |
W1ZZ | zondag 18 april 2004 @ 14:42 |
quote:ligt er een beetje aan welke je pakt (vooral uit welke regio). Een Islay malt (zoals Ardbeg of Lagavulin) is meestal nogal zwaar en vind ik persoonlijk alleen echt lekker in de winter, maar een lowlander (of niet-sherry speysiders) zoals Glenkinchie kunnen prima in de zomer... Maar (ik wil niet offtopic gaan doen ![]() ![]() | |
GiSH | zondag 18 april 2004 @ 14:58 |
quote:wat zal er dan gebeuren als de vraag groter wordt van oud bruin, (denk aan een hype(de kans is waarschijnlijk 0,01%)) gaan ze dan nieuw bier gebruiken?? | |
shmoopy | zondag 18 april 2004 @ 15:02 |
*mijmertopic* Ik kreeg vroeger altijd een beetje oud bruin als ik bij m'n oma op bezoek was, zo lekker, en werd er altijd een piepklein beetje dronken van. ![]() Wel gedronken toen ik borstvoeding gaf, maar het had niet meer dat speciale van vroeger. | |
Tijn | zondag 18 april 2004 @ 15:07 |
quote:Welnee, oud bruin bier is da bomb, man. Je moet er alleen niet teveel van drinken. Ten minste, dat heb ik altijd, ik word het gauw zat. Maar 1 flesje is heerlijk. | |
knuppelhout | zondag 18 april 2004 @ 15:18 |
bah! oud bruin vind ik erg vies! net als kriek is het veel te zoet en zit er weinig pit aan. ik hou erg van speciaalbieren maar dit vind ik echt 3x niks. echt een vrouwendrankje over t algemeen, ze zeggen ook dat mensen t drinken om grotere borsten te krijgen ![]() ![]() maargoed, ieder zn smaak | |
Tijn | zondag 18 april 2004 @ 15:19 |
quote:Dat is wel gelukt dan ![]() | |
GiSH | zondag 18 april 2004 @ 15:30 |
quote:is dat dan ook echt zo of is het een fabeltje? | |
shmoopy | zondag 18 april 2004 @ 17:58 |
quote: ![]() | |
Sjeen | zondag 18 april 2004 @ 18:54 |
Oud bruin is zo veeeeeel te zoet, maar gemixt met pils => Sjoes (pilsje met een scheut oud bruin) da's echt lekker. Hier (jaha, in Limburg) wordt oud bruin haast nooit 'puur'gedronken, maar gebruikt om 'halfom' en 'sjoes' of een 'vlammetje' te maken. Ben nu zwanger, dus voorlopig geen sjoes voor mij, maar ik zal het excuus borstvoeding heus aangrijpen om in elk geval wat oud bruin te drinken. Voor de grootte hoef ik het echt niet te doen ![]() | |
GiSH | zondag 18 april 2004 @ 18:58 |
quote:he het is geen opschep topic ;-) | |
MaartenGrendel | zondag 18 april 2004 @ 19:00 |
Oud Bruin smaakt naar een muf restant van gewoon bier waar ze een berg suiker in hebben gegooid...en wat wil het toeval; dat is precies wat het is! | |
GiSH | zondag 18 april 2004 @ 19:02 |
quote:bijna goed.. je mist alleen nog de caramel | |
Brennie | zondag 18 april 2004 @ 19:52 |
Topictitel wat verduidelijkt, dacht nml ook dat het over brood ging ![]() ![]() | |
MaartenGrendel | zondag 18 april 2004 @ 20:20 |
quote:Ja, en caramel vind ik op zich best lekker...maar niet in m'n bier! |