OK dit is het dus!!
Bedankt voor jullie reacties!
![]()
bron :
http://www.nen.nl/normsho(...)tpl&PROJECT=NORMSHOPDocument NEN 962:1997 nl
Publicatiedatum 19971201
Nationale titel Melk;Bepaling van het vetgehalte volgens de butyrometrische methode van Gerber
Engelse titel Milk;Determination of the fat content by the Gerber method
Vervangt NEN 962:1964;NEN 962:1997 Ontw.
Vervangen door
Wijzigt
Gewijzigd door
ICS code(s) 67.100.10 (Melk en veredelde zuivelproducten)
Intrekkingsdatum
Uitgever Nederlands Normalisatie-instituut
Pagina's 15
Nationale samenvatting
Beschrijft de butyrometrische methode volgens Gerber voor het op snelle wijze bepalen van het vetgehalte van melk. Is van toepassing op rauwe melk met een vetgehalte van ten hoogste 7 % en op gehomogeniseerde melk en uit melkpoeder bereide melk met een vetgehalte van (1,5 <+-> 0,2) % respectievelijk (3.5 <+-> 0,2) %. De in deze norm beschreven methode is ook van toepassing op wei.