het probleem met dit soort dingen zelf maken is dat het alleen maar loont als je er een stuk of 50+ tegelijk maakt en invriest, en daarvoor is het een te kutwerk als je er niet voor betaald krijgt ^_^quote:Op woensdag 10 maart 2004 14:06 schreef Ashram het volgende:
zelfgemaakte wontons?
Sui kau soep dus, geen wonton soepquote:Op donderdag 11 maart 2004 13:22 schreef jpg97 het volgende:
Hmm ja maar dan met heerlijke garnalenvulling ( dus niet die je bij een chinees restaurant haalt want daar zit van dat ranzige gehakt in)
Ik haal ze meestal in eindhoven bij Sang - lee superstore ( meerdere soorten )
Ik denk dat Markster bedoelt wat er verder mee gedaan moet worden. Pleur je ze in wat bouillon en klaar of doe je er nog meer mee?quote:Op donderdag 11 maart 2004 13:26 schreef Markster het volgende:
and then?
Mjaa..hier bi j Sang lee heet het " Wantan-tom" en dan zitter er garnalen in.Maar dat is in eindhoven. Hier in weert heb je alleen van die nep chinezen die nasi met erwtjes erin serverenquote:Op donderdag 11 maart 2004 13:30 schreef -=BoKKiE=- het volgende:
[..]
Sui kau soep dus, geen wonton soepen een goede chinees heeft ook Sui Kau soep op het menu staan hoor
![]()
De meest bekende zijn Siu Mai en er zit geen garnalen in.quote:Op zaterdag 13 maart 2004 16:15 schreef jpg97 het volgende:
Hmmm en sui mai is ook heeel lekker..alleen zit daar geen garnaal in verwerkt toch?
Think of it: alle dim-sum hapjes zijn jum jum!
recept?quote:Op zondag 14 maart 2004 22:33 schreef wasda het volgende:
zelf maken is makkelijk.. en ook lekker
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |