abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  donderdag 29 januari 2004 @ 12:47:46 #1
56168 bird999
Ik ben fundamenteel atheist!!
pi_16682818
Kan iemand mij vertellen wie dit heeft uitgevonden? Ik vind het zo smerig. Ik zit ze er altijd tussen uit te peuteren. Misschien een leuk idee voor een poll
You said it man, nobody fucks with the jesus!!
pi_16682839
quote:
Op donderdag 29 januari 2004 12:47 schreef bird999 het volgende:
Kan iemand mij vertellen wie dit heeft uitgevonden? Ik vind het zo smerig. Ik zit ze er altijd tussen uit te peuteren. Misschien een leuk idee voor een poll
Is toch lekker?
I don't suffer from insanity; I enjoy every minute of it!
  donderdag 29 januari 2004 @ 12:48:37 #3
74163 Tha_Ramsush
Beter wel, dan niet
pi_16682842
Augurken zijn altijd wel lekker op een hamburger en horen er ook gewoon op!!!!
Soms is er zoveel wat we voelen, maar zo weinig wat we kunnen zeggen... ©
  donderdag 29 januari 2004 @ 12:49:30 #4
56168 bird999
Ik ben fundamenteel atheist!!
pi_16682859
quote:
Op donderdag 29 januari 2004 12:48 schreef Tha_Ramsush het volgende:
Augurken zijn altijd wel lekker op een hamburger en horen er ook gewoon op!!!!
Dat ga je niet menen!!! Ben ik echt de enige? Het zou verboden moeten worden
You said it man, nobody fucks with the jesus!!
  donderdag 29 januari 2004 @ 12:50:09 #5
46802 Visitor.Q
Neemt alles op!
pi_16682881
Ik vind een augurk erbij ook altijd super lekker
pi_16682885
Ow ja!!! Heeeeeeerlijk een warme augurk op je hamburger...

Zo smerig!

Haal 'm er ook tussen uit...

Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
pi_16682899
Ik vind augurken vies, behalve op hamburgers
  donderdag 29 januari 2004 @ 12:50:47 #8
56168 bird999
Ik ben fundamenteel atheist!!
pi_16682903
quote:
Op donderdag 29 januari 2004 12:50 schreef Oblivion het volgende:
Ow ja!!! Heeeeeeerlijk een warme augurk op je hamburger...

Zo smerig!

Haal 'm er ook tussen uit...


Ok, dat is drie voor en twee tegen. Tijd voor een poll
You said it man, nobody fucks with the jesus!!
pi_16682914
quote:
Op donderdag 29 januari 2004 12:48 schreef Tha_Ramsush het volgende:
Augurken zijn altijd wel lekker op een hamburger en horen er ook gewoon op!!!!
en zo is het
Ook speciaal als je niets te vieren hebt.
  donderdag 29 januari 2004 @ 12:51:50 #10
8069 B4tman_DH
 To the Bat.....
pi_16682936
Neej hor, Hatze weg d'r mee
  donderdag 29 januari 2004 @ 12:53:30 #11
47295 Angel_of_Dth
Enjoy the silence
pi_16682983
quote:
Op donderdag 29 januari 2004 12:50 schreef ParanoidEv het volgende:
Ik vind augurken vies, behalve op hamburgers
Ik vind hamburgers vies, behalve onder een augurk.
Vows are spoken to be broken
Feelings are intense, words are trivial
Pleasures remain, so does the pain
Words are meaningless and forgettable
  donderdag 29 januari 2004 @ 12:54:09 #12
61387 ne0n
Geile Beer.
pi_16683006
ja man, dat stukje augurk is echt ranzig
Proud Supporter of Royal Antwerp F.C. !
pi_16683026
augurk vies ??? leer eens eten . ..
Religion : Mankind's worst invention !
pi_16683041
Net zoals de tomaat

Smaakverkrachters

“Everyone wants to live at the expense of the state. They forget that the state lives at the expense of everyone.” ― Frédéric Bastiat
pi_16683066
Kan je dan niet even er bij zeggen dat je geen augurk er op wil??(Vind het zelf wel lekker!)
Als we nou alle geloven afschaffen is het eindelijk vrede op aarde!
pi_16683088
Dat is gewoon lekker.
Beter een baas onder je duim, dan tien bovenop
Trekt bij warm weer een poncho aan
pi_16683105
quote:
Op donderdag 29 januari 2004 12:55 schreef teknomist het volgende:
Net zoals de tomaat

Smaakverkrachters


Valt nog mee dat je wel kennelijk het broodje er bij wil?
Als we nou alle geloven afschaffen is het eindelijk vrede op aarde!
pi_16683120
Ik zeg altijd geen augurk en tomaat op mijn hamburger
pi_16683124
Augurk
Tomaat
Wanna hug it out? Let's hug it out, bitch!
  donderdag 29 januari 2004 @ 13:00:13 #20
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_16683171
Augurk en tomaat moet ik ook niet op m'n hamburger hebben.
Ketchup vind ik prima, maar tomaat
pi_16683218
Augurk heb ik liever niet. Een tomaatje mag wel. En wat van dat groene konijneneten is ook altijd wel lekker. Beetje kaas. Vers broodje. En natuurlijk een hamburger
pi_16683236
quote:
Op donderdag 29 januari 2004 13:00 schreef SiGNe het volgende:
Augurk en tomaat moet ik ook niet op m'n hamburger hebben.
Ketchup vind ik prima, maar tomaat
TOMATENketchup?
  donderdag 29 januari 2004 @ 13:02:41 #23
32771 tigerlady
gggggggggggggrrrrrrrrrrrrrrr
pi_16683240
he bah nee vooral omdat ie warm is word ie vies , koude augurk vind ik wel weer heel lekker
wraaauuw
pi_16683295
Die augurken van de Mac zijn idd ranzig. Een normale augurk is best lekker!
Iemand dood maken met een blije mus is nooit grappig...
pi_16683338
augurken zijn zo smerig, ik yhaal ze er altijd af
Signature:
Max. 4 regels
pi_16683344
augurken zijn zo smerig, ik haal ze er altijd af
Signature:
Max. 4 regels
  donderdag 29 januari 2004 @ 13:06:22 #27
82910 Duritz
Tellende Kraai
pi_16683355
hamburger, augurk, sla, tomaat, goed broodje... lekker.
mcdonalds hambo... mwoah. om de zoveel tijd ook wel lekker. met de augurk.
"We hebben een systeem dat in toenemende mate werk belast en inactiviteit subsidieert." (Milton Friedman)
pi_16683399
Ik vind augurken lekker.... maar niet op een hamburger
En hoe voelt u zich nu?
  donderdag 29 januari 2004 @ 13:07:59 #29
82814 BBQ-kip
never say no to panda!
pi_16683407
Warm en toch knapperig, heerlijk zo'n stukje augurk op je hamburger!
Alleen die rauwe uitjes vind ik erg smerig, dus die moeten ze altijd weglaten voor mij.

*rent naar de mac*

Kip, het meest veelzijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdige stukje kaas, panda!
pi_16683413
niet te vreten die dingen
pi_16683426
'k zeg zelf altijd geen augurk. Doen ze het toch krijgen ze 'm gewoon terug.
to be me, or not to be me.
pi_16683439
Ik wacht even op het officiele standpunt van Piet.
  donderdag 29 januari 2004 @ 13:09:05 #33
56168 bird999
Ik ben fundamenteel atheist!!
pi_16683441
quote:
Op donderdag 29 januari 2004 13:02 schreef tigerlady het volgende:
he bah nee vooral omdat ie warm is word ie vies , koude augurk vind ik wel weer heel lekker
Inderdaad, warm en vaak er helemaal ingeplet, bah.
You said it man, nobody fucks with the jesus!!
pi_16683463
Een augurkje is wel lekker bij sla of zo, maar niet warm.
pi_16684206
quote:
Op donderdag 29 januari 2004 13:07 schreef BBQ-kip het volgende:
Warm en toch knapperig, heerlijk zo'n stukje augurk op je hamburger!
Alleen die rauwe uitjes vind ik erg smerig, dus die moeten ze altijd weglaten voor mij.

*rent naar de mac*


die rauwe uitjes zijn wel warm, alleen niet tot snot gebakken... dus:
Warm en toch knapperig, heerlijk zo'n stukje ui op je hamburger!

en augurk is ranzig

maar gelukkig is de verhouding augurk-ui-tomaat bij de burgerking precies goed

La derecha oprime, la izquierda libera
pi_16684366
Volgens mij doet MacDo die augurk er tussen om je speekselklieren te activeren, zodat je weer dorst krijgt, of zin in nog een.

Heb ik wel eens ergens gelezen dat ze daar echt onderzoek naar hebben gedaan. Puur voor de $$$ dus!

pi_16684389
Augurk lekker, tomaat lekker, MC Donalds uhm vorige week Big n Tasty gegeten, smerig!
@luna
  donderdag 29 januari 2004 @ 13:45:41 #38
70256 Baklap
it's true,I ate your flag
pi_16684413
Echt eruit met die bagger.
Look who's here everyone! It's Zoidberg, the lovable tramp!
pi_16684471
Veelste zuur
verpest de smaak helemaal .
I'm sick of all this pooping stuff i'm getting my buttcheeks pierced together .
pi_16684500
quote:
Op donderdag 29 januari 2004 13:44 schreef z-star het volgende:
Volgens mij doet MacDo die augurk er tussen om je speekselklieren te activeren, zodat je weer dorst krijgt, of zin in nog een.

Heb ik wel eens ergens gelezen dat ze daar echt onderzoek naar hebben gedaan. Puur voor de $$$ dus!


Daar hebben ze de patat al voor ( met een kilo zout )
daarom neem ik altijd een paar hamburgers ipv een menu
I'm sick of all this pooping stuff i'm getting my buttcheeks pierced together .
pi_16684515
quote:
Op donderdag 29 januari 2004 13:48 schreef Steve-O het volgende:

[..]

Daar hebben ze de patat al voor ( met een kilo zout )
daarom neem ik altijd een paar hamburgers ipv een menu


waarom dacht je dat de mac niet van die enorme schijven tomaat heeft zoals de BK?
La derecha oprime, la izquierda libera
pi_16684543
quote:
Op donderdag 29 januari 2004 13:49 schreef LeeHarveyOswald het volgende:

[..]

waarom dacht je dat de mac niet van die enorme schijven tomaat heeft zoals de BK?


Tomaat wekt dorst ?
I'm sick of all this pooping stuff i'm getting my buttcheeks pierced together .
pi_16684544
het hoort er nou eenmaal bij
pi_16684556
Smerig is dat he .
Als het niet wil branden moet je beter stoken.
pi_16690748
Ik zal niet snel een hele augurk naar binnen werken, maar een paar schijfjes op een hamburger !
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  donderdag 29 januari 2004 @ 20:12:06 #46
78780 deedeetee
rustig doorgaan met ademhalen
pi_16695451
Die geeft er extra smaak aan.Augurk
Ga fietsen jij !! ikke niet hoor..
  donderdag 29 januari 2004 @ 20:15:37 #47
68041 NeMe
Yho ass gots its own zipcode!
pi_16695560
quote:
Op donderdag 29 januari 2004 20:12 schreef deedeetee het volgende:
Die geeft er extra smaak aan.Augurk
pi_16695920
Bij een snackbar hier in het dorp doen ze er worteltjes op.
En dan een heeel klein beetje uien en nauwelijks sla.

Maar vooral die strookjes wortel. Wat moeten die dingen op mijn hamburger.

Aangezien mijn ouders daar wel hun patat kopen bestel ik altijd maar een kale hamburger en dan doe ik er zelf alleen maar heel veel zaanse mayonaise op. Maar dat is dan weer een afwijking van mij geloof ik. Een broodje hamburger eten met alleen maar heel veel mayonaise erop.

Hmmzz....
pi_16696010
Oja, met augurken heb ik geen probleem. Een goede hamburger speciaal mag van alles op zitten.
Alleen dus geen wortelresten terwijl er verder bijna niets op zit

[Dit bericht is gewijzigd door -Wepeel2- op 29-01-2004 20:31]

Hmmzz....
  donderdag 29 januari 2004 @ 20:30:20 #50
78780 deedeetee
rustig doorgaan met ademhalen
pi_16696014
Strookjes wortel op een hamburger dat smaakt toch niet?Smaakt veel te flauw .Zonde van de hamburger
Ga fietsen jij !! ikke niet hoor..
pi_16697588
quote:
Op donderdag 29 januari 2004 13:49 schreef Steve-O het volgende:

[..]

Tomaat wekt dorst ?


die grote van de BK juist niet (normale, en vooral cherry wel, die zijn vrij zout) alleen de mac heeft dus geen tomaat....
La derecha oprime, la izquierda libera
pi_16697784
augurken zijn overheerlijk
maar bij de mac zijn ze echt niet lekker
daar haal ik ze ook altijd af.
  donderdag 29 januari 2004 @ 21:50:52 #53
67128 capibar
Ondertitels zijn overschat.
pi_16698790
ik ben gek op augurken
  Eindredactie Frontpage / Forummod donderdag 29 januari 2004 @ 21:58:39 #54
41809 crew  Ouwesok
Leuke lamp overigens
pi_16699098
Op een hamburger hoort een augurk .

Iemand die delen van worteltjes op een hamburger meent te moeten doen moet eens voor het culinair tuchtcollege worden gedaagd, of genetisch onderzocht worden op verwantschap met de orde der knaagdieren. Van alle groenten die je zou kunnen verzinnen weet ik er maar weinig die zo matig op een hamburger thuishoren als het worteltjeal lijkt me rooie kool ook niet appetijtelijk

Qua groente in de burger heeft de burgerking een voorbeeldfunctie wat mij betreft, dit zouden ze bij de McD over moeten nemen. Grote plakken tomaat, grote augurkenschijven en flink wat sla .

pfff, worteltjes......ben geen knijn ofzo.....

Gotferdomme wat heb ik weer een last van een goed humeur
pi_16699559
Ja. Ik ben blij dat ik niet de enige ben die totaal niet begrijpt hoe ze bij wortels komen.

'zo, uitjes, cury, mayonaise. Wat kan er nog meer op? Oja! Worteltjes'. In wat voor vlaag van totale verstandsverbijstering moet dat besluit eigenlijk zijn genomen.

Hmmzz....
pi_16745903
Vandaag weer een hamburger speciaal gehad van de hierboven beschreven snackbar. En inderdaad. Nog steeds met worteltjes. En wat me nu ook opviel: zonder sla!

Voortaan maar even expliciet aangegeven dat ik er geen worteltjes op wil.
Hamburger verklooiers daar.

En augurk zat er wel op en dat is gewoon lekker.

Hmmzz....
  Eindredactie Frontpage / Forummod zaterdag 31 januari 2004 @ 18:30:17 #57
41809 crew  Ouwesok
Leuke lamp overigens
pi_16746289
quote:
Op zaterdag 31 januari 2004 18:15 schreef -Wepeel2- het volgende:
Vandaag weer een hamburger speciaal gehad van de hierboven beschreven snackbar. En inderdaad. Nog steeds met worteltjes. En wat me nu ook opviel: zonder sla!

Voortaan maar even expliciet aangegeven dat ik er geen worteltjes op wil.
Hamburger verklooiers daar.

En augurk zat er wel op en dat is gewoon lekker.


Man ik voel me bijna schuldig na die Mc280g van gister.

Zou zo'n worteltjespusher wel enig besef hebben wat ie de mensheid aandoet ?
Geen sla ... wat wordt de volgende stap ? Geen saus maar een kwak appelmoes ertussen

Gotferdomme wat heb ik weer een last van een goed humeur
  zaterdag 31 januari 2004 @ 18:36:47 #58
83103 yvette1982
Respect is slechts een trend.
pi_16746394
ik vind dat ook ranzig. Die troep smijt ik er meestal ook gelijk af.
In het dagelijks leven is iedereen een acteur.
  zondag 1 februari 2004 @ 08:15:52 #59
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_16766702
heerlijk een hamburger met een augurkje. ook als ik ze thuis maak doe ik er de zuurste (cornichons) augurk tussen. goede combi met al dat vet, wordt het geheel tenminste een beetje fris van.
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
  zondag 1 februari 2004 @ 08:22:59 #60
35230 Fronsertje
zeg maar Toad
pi_16766708
quote:
Op donderdag 29 januari 2004 12:47 schreef bird999 het volgende:
Kan iemand mij vertellen wie dit heeft uitgevonden? Ik vind het zo smerig. Ik zit ze er altijd tussen uit te peuteren. Misschien een leuk idee voor een poll
nummer 2 uit mijn "onbeantwoorde vragen" lijstje

ontopic : augurk zuigt

[Dit bericht is gewijzigd door Fronsertje op 01-02-2004 20:37]

Winners make themselves winners, losers make themselves losers, poker is just sheer justice.
pi_16767176
quote:
Op zondag 1 februari 2004 08:15 schreef zoalshetis het volgende:
heerlijk een hamburger met een augurkje. ook als ik ze thuis maak doe ik er de zuurste (cornichons) augurk tussen. goede combi met al dat vet, wordt het geheel tenminste een beetje fris van.
Thuis doe ik er Atjar Tampoer zuur op,heel lekker!
Als we nou alle geloven afschaffen is het eindelijk vrede op aarde!
pi_16767203
Laten we McD en hamburgers even niet door elkaar halen!
How beautiful they are - the trains you miss..
Would you like to watch tv? Or get between the sheets? Or contemplate a silent freeway?
The angle of the dangle is inversely proportional to the heat of the beat
  zondag 1 februari 2004 @ 10:42:09 #63
78780 deedeetee
rustig doorgaan met ademhalen
pi_16767682
quote:
Op zaterdag 31 januari 2004 18:30 schreef Ouwesok het volgende:

[..]


Geen sla ... wat wordt de volgende stap ? Geen saus maar een kwak appelmoes ertussen


Wil niet zo iets walgelijk suggereren ? Daar word ik spontaan beroerd van, appelmoes brrrrr het idee alleen al.Hoe kom je erop
Ga fietsen jij !! ikke niet hoor..
  zondag 1 februari 2004 @ 10:51:52 #64
44359 Zw0rld
F0k!F00d Master
pi_16767845
quote:
THE REGULAR HAMBURGER

The McDonald's® regular hamburger is the one that got it all started in 1948. It's as basic as can be...yet the ones they serve today don't even taste CLOSE! Make em exactly as I
instruct, and you can enjoy that long-lost flavor once again.

(In the mid 80's, McDonald's® began cooking both sides of the meat at the same time, This was to cut cooking time in half. But it also forever changed the flavor of the orginal
hamburgers---ALL of them!)


Ray Kroc discovered the McDonald brother's San Bernardino, Cal. restaurant in 1954 while selling mutli-mixers. (shake machines) He was so
impressed with their methods, he struck up a franchise deal, and in 1955 opened his first store in De Plaines Illinois. Oh, and he went on to earn
multi-millions.
(FYI.... In 1952, two years BEFORE Ray Kroc stumbled upon McDonald's, Burger King's founder Keith Cramer got his idea for a burger "joint"
after visiting with the legendary McDonald bros.) For a more detailed history, visit the McDonald's® Story page.


"Ten Regs please"..."Ten Regs, thankyou"
(An old production call for ten burgers)

McDonalds® regular Hamburger ingedients:

1 -Pound ground chuck (80% lean)
10 -Small hamburger buns
10 -Hamburger dill slices
10 -teaspoons dried, chopped onion
McDonald's® Hamburger Seasoning
Mustard, Ketchup ....and ..... waxed paper
++++++++++++++++++++++++++++++++++++

The Hamburger Seasoning:
4 Tablespoons salt
2 Tablespoons Accent (msg)
1 teaspoon ground black pepper
1/4 teaspoon onion powder

Mix all ingredients well in a spice shaker with big
enough holes to allow pepper to flow. Makes about 3 ounces. Use on ALL McDonald's hamburgers. (unless you're allergic to msg, then just use
salt and pepper.)

++++++++++++++++++++++++++++++++++++

The Beef Patties:
Divide 1 lb of beef into 10 equal sized balls. Form a patty out of each ball about 4 inches in diameter and 1/4 inch thick. Do this on waxed paper.
Now freeze the patties for at least an hour. (this keeps them from falling apart when you grill 'em)
Obviously you'll do this in advance of "burger time". It is pretty tough to make patties this small, so if you come up with 9 patties, I'll forgive you.

For PERFECT McDonald's® Hamburger Patties click [ HERE! ]


The Onions:
Put the dried onions in a container, oh..like Tupperware...and add water. Water should be a few inches over the top of the onions. (better to have too
much water than not enough) Cover, and refrigerate about 1/2 hour. Drain the liquid, and BAM...you have McDonald's little baby onions.
Cover again and refrigerate until 'burger time".

The Pickles:
McDonald's® pickle slices are unique in flavor, very sour dills. The only product I know of that comes close to the distinctive flavor is HEINZ
Genuine Dills. (original sour dill.) But they don't come in slices, so slice your own VERY thin. I can't do it very well with a knife, so I use a K-tel
"dial-a-slice" home vegetable slicer. ALSO....Vlasic "original" dills have that tart flavor. Make sure they're not "kosher" dills. Wal-Mart®
carries Vlasic ORIGINAL dills, and you have to slice those too. (****note, these pickles are pretty small, so slice at an angle....you'll get bigger dill
chips.) USE THESE PICKLES ON ALL McDONALD'S® HAMBURGERS!

The Buns:
Use the small, plain cheapo store brand hamburger buns. You know, they come 8 or 12 in a pack. Usually about 59 to 69 cents for a pack of 8.
(You'll want to separate the tops, or "crowns" from the bottoms, or "heels"...as most likely they'll be connected slightly on one edge.) When it's
"burger time", you'll be toasting the buns. Those instructions are coming up.
WalMart® sells a great product for regular buns---Great Value™ brand "jumbo" hamburger buns. They're almost exactly like McDonald's® buns
and a little bigger than the other hamburger buns available at your supermarket.

ONE MORE THING: Before you cook these marvelous hamburgers, pre-cut 10 12"x12" sheets of waxed paper. You'll need them to wrap the
burgers.


Cooking
your
Hamburgers!


Pre-heat your oven to warm..its lowest level, this is for later.You're going to need two electric griddles . One to grill the meat, the other to toast the
buns. Pre-heat the meat griddle to 375-400°, and the bun griddle to about 350°.
(this recipe has you cooking four at a time)
***note***before starting, make sure to have all of your condiments READY! (because this all happens very fast)

#1 -Toast the crowns of 4 buns (tops) Do this by laying them face down on the griddle closely together. Put a dutch oven (pot) bottom side down directly
on top of the buns.(open side facing up) This is only to apply hands-free pressure to the buns so they will toast evenly. (Don't use anything TOO heavy
like cast iron. You'll smash the buns.)

#2 -Lay the frozen patties on the other grill. After about 20 seconds, "sear" them by applying even pressure with the back of a metal spatula, and
pushing down on the front with your free hand. (careful not to burn your fingers.) Do this only for about 2 seconds...you should hear them sizzle louder
while you "sear" them. After searing them, sprinkle generously with McDonald's burger seasoning.

#3 -At this point, your buns are nearly done. They will have an even tan color when finished. Remove them, and repeat the the "bun toasting" process
with the heels. (bottoms)

#4 -After about one minute since searing the patties, turn them over. Careful, don't tear the side you seared. Add another dash of Seasoning and about a
teaspoon of your prepared onions. (Don't be anal and use a measuring spoon...no time...just two fingers and a thumb full.)

#5 -Now quickly dress your buns. (crown, or top side) Mustard first....five "kisses" the diameter of a pencil evenly spaced in a circle about a half inch
from the edge.
Then the Ketchup, (use Hunt's if you can) five squirts the size of a nickle..in the pattern found on dice. Place the pickle in the middle.

#6 -By the time you finish that, the meat will be done. (about 1 minute or 1:10 after turning) Remove the meat and tilt to the side to allow excess fat to
drain off. Use your free hand to hold down the onions. Place patties onion side up on the dressed crown, top with toasted heels. (the burger will be
upside-down)

#7 -Lay one finished hamburger, still upside-down, in the center of your pre-cut waxed paper. Wrap the paper around the burger tightly. It should
resemble a very oblong tube with two open ends, and the burger in the middle. Then wrap the open ends underneath the bottom of the burger so it is
enclosed tightly.

#8 -Place wrapped hamburger in your pre-heated oven. (remember...oven is just barely on warm) Keep 'em in there about 8-10 minutes.**** Hey!
That's enough time to cook another batch. (if you do cook another batch while these are "aging properly", scrape the black stuff and burnt onions to
the side before beginning.)

****PLEASE NOTE! Some ovens get too hot even on low, and this may dry out your burger. If they seem dry, next time wrap them tightly and let them
sit about 5 minutes. Then ZAP 'em for 15 seconds (one at a time) in the microwave. This will complete the "Q-ing" process without over microwaving
them like they do now. In fact, they almost taste better this way.

#9 -ENJOY!! This is how they used to be. This is how they were MEANT to be.
(You might consider toasting your buns first, at least the crowns, to give you extra time to dress them.)
++++++++++++++++++++++++++++++++++++


Dikke en Zw0rld zijn de F0k!F00dMasters
© 1982 Sinclair Research Ltd
  zondag 1 februari 2004 @ 10:57:26 #65
78780 deedeetee
rustig doorgaan met ademhalen
pi_16767931
Uitslover
Ga fietsen jij !! ikke niet hoor..
  zondag 1 februari 2004 @ 10:59:46 #66
44359 Zw0rld
F0k!F00d Master
pi_16767978
quote:
Op zondag 1 februari 2004 10:57 schreef deedeetee het volgende:
Uitslover
Dikke en Zw0rld zijn de F0k!F00dMasters
© 1982 Sinclair Research Ltd
  zondag 1 februari 2004 @ 11:11:47 #67
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_16768235
quote:
Op zondag 1 februari 2004 10:59 schreef Zw0rld het volgende:

[..]


misschien niet zoals origineel hoort, maar ik ben gek op bacon en kaas. maar ik ga het vlees zeker een keer precies zo maken. broodjes bak ik het liefst zelf.
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
pi_16771908
quote:
Op zondag 1 februari 2004 10:05 schreef charon het volgende:
Laten we McD en hamburgers even niet door elkaar halen!
Pfff.
Hmmzz....
  maandag 2 februari 2004 @ 02:01:59 #69
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_16805565
Nu alleen nog het recept van de McBBQsaus nog
  maandag 2 februari 2004 @ 02:03:06 #70
58024 Rider_on_the_storm
The killer on the road
pi_16805579
Omdat het met z'n zure smaak, de totale smaak van de burger in balans houdt. Opfrist, als het ware.
"The main thing I have in common with Spongebob, is that we both have a knack for getting into all kinds of trouble, without really trying."
  maandag 2 februari 2004 @ 02:07:04 #71
36311 Pinobot
Te lui voor een echte religie.
pi_16805633
Ik vind augurken niet zo lekker maar toch haal ik ze er niet af.
Je gaat dat culinaire hoogstandje natuurlijk niet slopen.
Het leven is als een pisvlek in de zwarte pantalon van de eeuwigheid.
pi_16807557
Zoow ranzig! Ik vraag bij de McDonalds ook altijd een Quarterpounder zonder augurk. Bijkomend voordeel is dat ze em dan lekker vers maken.
''Going mental on the Wabbu''
  maandag 2 februari 2004 @ 12:53:06 #73
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_16812291
Quarterpounder moeten ze alleen niet met die gevriesdroogde uitjes maken, verse ui moet er op!!!
Aner kan je net zo goed een goekope gewone hamburger halen.
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')