abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_46527850
Hey! Jullie moeten eens wat foto's posten van de pasta die jullie gemaakt hebben!
Lijkt me leuk
heb je mij proberen te bellen zaterdagnacht?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LOL @ Pietverdriet --> Wat spreek jij vloeiend...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
  woensdag 21 februari 2007 @ 20:30:25 #127
2565 Elegantly Wasted
can you handle me?!
pi_46537796
quote:
Op woensdag 21 februari 2007 10:09 schreef Bluezz het volgende:


Wat een leuk ding, ik ga morgen even kijken of ze hem nog hebben
Bluezzje, dat is een prima ding.
Kan je goed mee uit de voeten hoor!
Do you lead, or are you led?
Are you sure that you don't care?
pi_46538492
quote:
Op woensdag 21 februari 2007 20:30 schreef Elegantly Wasted het volgende:


Bluezzje, dat is een prima ding.
Kan je goed mee uit de voeten hoor!
Als het gelukt is kom je lekker proeven
  Moderator / Redactie Sport donderdag 22 februari 2007 @ 08:34:03 #129
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_46549791
verse pasta , ik schuif gewoon aan bij bloes
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_46554562
quote:
Op woensdag 21 februari 2007 15:36 schreef Shadowke het volgende:
Hey! Jullie moeten eens wat foto's posten van de pasta die jullie gemaakt hebben!
Lijkt me leuk
Maar geen foto's van het gerecht als het klaar is AUB, Pasta = direct eten, zelfs als niet iederen nog zijn/haar portie heeft.

O mamma mamma mamma, O mamma mamma mamma. Sai perche mi batte il corazon?
Ho visto Maradona, ho visto Maradona. Eh, mammà, innamorato son!
A Guinness a day keeps the doctor away
pi_55566084
tvp
Op donderdag 22 juli 2010 01:22 schreef xmamacitax het volgende:
mijn nederlands is 1000 x beter dan de joune
  donderdag 27 december 2007 @ 08:26:54 #132
82814 BBQ-kip
never say no to panda!
pi_55566522
quote:
Op donderdag 27 december 2007 03:28 schreef Flashwin het volgende:
tvp
Kip, het meest veelzijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdige stukje kaas, panda!
pi_55567324
Iemand had het over invriezen van deeg. Na welke fase doe je dit? Na het kneden of na het rijzen?
I'll be walking home after drinking all my pennies. I'll keep passing the open windows. I'll dance, even if I have nowhere to do it but in my own living room.
~ How do I feel this good, sober?
~ For the night is dark and full of terrors
  donderdag 27 december 2007 @ 20:37:40 #134
3869 David
Drum the drums
pi_55581747
quote:
Op donderdag 27 december 2007 10:17 schreef DancingPhoebe het volgende:
Iemand had het over invriezen van deeg. Na welke fase doe je dit? Na het kneden of na het rijzen?
pastadeeg moet niet rijzen, er zit geen gist in.

je kunt het dus invriezen na het kneden.
pi_55595229
Sorry, iemand had het idd niet over rijzen, maar over een half uur rusten. In de vries voor of na het rusten?
I'll be walking home after drinking all my pennies. I'll keep passing the open windows. I'll dance, even if I have nowhere to do it but in my own living room.
~ How do I feel this good, sober?
~ For the night is dark and full of terrors
pi_55596875
http://receptenwijzer.eigenstart.nl/
hier heeeeeel veel pasta.
En nog een duidelijk voorbeeld van hoe verse pasta te maken
http://basisrecepten.skynetblogs.be/archive-month/2004-02

[ Bericht 44% gewijzigd door kabouter.muts op 28-12-2007 11:36:04 ]
  vrijdag 28 december 2007 @ 12:40:26 #137
3869 David
Drum the drums
pi_55598334
quote:
Op vrijdag 28 december 2007 09:27 schreef DancingPhoebe het volgende:
Sorry, iemand had het idd niet over rijzen, maar over een half uur rusten. In de vries voor of na het rusten?
maakt volgens mij niet echt veel uit, ik kieper hem vaak vlak na het kneden in de diepvriezer en heb er nog nooit problemen mee gehad. Het deeg heeft sowieso wel een halfuur in de diepvriezer alvorens het bevroren is.
pi_55643913
quote:
Op vrijdag 28 december 2007 09:27 schreef DancingPhoebe het volgende:
Sorry, iemand had het idd niet over rijzen, maar over een half uur rusten. In de vries voor of na het rusten?
Waarom zou je er niet eerst gewoon de pastasoort van maken die je wil, om die vervolgens in te vriezen? Je maakt pasta, gewoon op de normale manier, en vriest dan in een bakje of een zak ofzo een hoeveelheid in. Als je het nodig hebt, gooi je gewoon de bevroren pasta in de pan. Ik snap nioet waarom iemand een klomp deeg zou gaan invriezen.
  zondag 30 december 2007 @ 11:18:49 #139
56208 Euc-
Verweg(gistan)
pi_55647009
Pasta maken 8 meter

O_o o_O O_O °_O °_° O_°
pi_55652764
wow euc- ben jij dat?
  zondag 30 december 2007 @ 14:47:46 #141
56208 Euc-
Verweg(gistan)
pi_55653141
quote:
Op zondag 30 december 2007 14:36 schreef kabouter.muts het volgende:
wow euc- ben jij dat?
Snel fototje geschoten, sta er zelf niet op, dat waren 2 collega's
O_o o_O O_O °_O °_° O_°
  zondag 30 december 2007 @ 14:59:37 #142
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_55653581
Oeh, volgend weekend eens doen

Ja, niet acht meter hoor
Snobs have more fun!
KLIK!
  zondag 30 december 2007 @ 18:49:23 #143
5036 KrnKje
kleine typfout
pi_55659565
Vanavond super lekkere zelfgemaakte pasta op... zeer geslaagd voor een eerste keer
Koken met Frank - Culinaire uitspattingen...
  zondag 30 december 2007 @ 19:06:12 #144
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_55659965
quote:
Op zondag 30 december 2007 18:49 schreef KrnKje het volgende:
Vanavond super lekkere zelfgemaakte pasta op... zeer geslaagd voor een eerste keer
En, zat het meel tot aan het plafond, of viel het mee?
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_55659973
quote:
Op zondag 30 december 2007 02:39 schreef Thracier het volgende:

[..]

Waarom zou je er niet eerst gewoon de pastasoort van maken die je wil, om die vervolgens in te vriezen? Je maakt pasta, gewoon op de normale manier, en vriest dan in een bakje of een zak ofzo een hoeveelheid in. Als je het nodig hebt, gooi je gewoon de bevroren pasta in de pan. Ik snap nioet waarom iemand een klomp deeg zou gaan invriezen.
Omdat, zoals hierboven ook al beschreven staat, de pasta dan vaak 1 grote klont wordt, of aan elkaar plakt.
Bovendien kan je, als je de pasta als 1 klomp deeg invriest, op de dag zelf bepalen wat je er mee gaat doen. Met spagetti kan je slecht lasagne maken.
pi_55660387
Ben zelf een enorme liefhebber van verse pasta, niet spaghetti die heb ik liever gedroogd maar de wat dikkere pasta zoals tagliatelle enz. vind ik goed te doen.

Ik heb elke keer als ik pasta maak respect voor die ouwe vrouwtjes in Italia die zulk zwaar werk moeten doen
  zondag 30 december 2007 @ 19:33:57 #147
5036 KrnKje
kleine typfout
pi_55660663
quote:
Op zondag 30 december 2007 19:06 schreef Duderinnetje het volgende:

[..]

En, zat het meel tot aan het plafond, of viel het mee?
Was zo enthousiast dat ik het meteen op m'n blog heb gezet, maar het viel reuze mee...
Kreeg van wl de vraag of het nog tegen het plafond gegooid moest worden om te kijken of het gaar was... Maar het was heerlijk
Koken met Frank - Culinaire uitspattingen...
  zondag 30 december 2007 @ 19:48:28 #148
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_55661033
quote:
Op zondag 30 december 2007 19:33 schreef KrnKje het volgende:

[..]

Was zo enthousiast dat ik het meteen op m'n blog heb gezet, maar het viel reuze mee...
Kreeg van wl de vraag of het nog tegen het plafond gegooid moest worden om te kijken of het gaar was... Maar het was heerlijk
Had je er verder nog een sausje bij?

Ziet er leuk uit op je blog!
Snobs have more fun!
KLIK!
  zondag 30 december 2007 @ 19:51:08 #149
5036 KrnKje
kleine typfout
pi_55661114
quote:
Op zondag 30 december 2007 19:48 schreef Duderinnetje het volgende:

[..]

Had je er verder nog een sausje bij?

Ziet er leuk uit op je blog!
Gewoon rode saus met beetje room; had ik nog in de vriezer staan en friet maken had ik geen zin in; dit is nog gezonder ook
Koken met Frank - Culinaire uitspattingen...
pi_55661315
Ik heb voor kerst een raviolivorm gekregen:
(inclusief het schattige deegrollertje.)

Maar wat zal ik er in stoppen? Ik ben wel een beetje klaar met de eeuwige spinazie-kaasvullingen. Wie heeft er een ander idee? Verse pasta maken is geen probleem. Ik doe het vaker en heb een goede pastamachine. En hoeveel ravioli's rekenen jullie per persoon?
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')