Waar kun je echt lekkere tandori marminade/kruiden halen? De heerlijke kruidige, licht pittige?
150 ml yoghurt
2 eetl citroensap
2 tenen knoflook, fijngesneden
+/- 2 cm gember, fijngesneden
3 eetl verse koriander
3 thl komijn
2 1/2 thl coriander (zaad)
1 thl paprika poeder
1/2 thl fenegriek
1/2 thl munt
1/2 thl mango poeder
1/2 thl chilli poeder
zout
Alle specerijen geroosterd en gemalen.
Het vlees 24-48 uur marineren. Dat ongeveer een half uur in een hete oven.
Dit is een vereenvoudigde versie van enkele recepten van Pat Chapman, een engelse curry goeroe.
quote:U bedoeld zeker tandoori paste?
Op zaterdag 24 januari 2004 17:41 schreef SHE het volgende:
of als je niet zoveel tijd hebtrichting toko en een potje patak's indian curry halen
quote:excuus, ja tandoori dus
Op zaterdag 24 januari 2004 17:42 schreef Oblivion het volgende:[..]
U bedoeld zeker tandoori paste?
ondergetekende heeft een heel rijtje potjes staan, maakt het soms wat lastig
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |