Zijn er verder hier nog liefhebbers van bijv. de Big American? Vind ik wat luchtig en daardoor dik. Of de 4-fromages pizza?
Je kan zelf de bodem maken, maar die zijn ook los verkrijgbaar.
Pizza á la Shooter
Ingredienten:
Eventueel nog brocolli, voor de liefhebber.
quote:Zeker lekker, jammer dat je er zo van uit je bek gaat stinken
Op zaterdag 24 januari 2004 17:06 schreef zerosignal het volgende:
Zo'n PZA () Gyros pizza!
Verder zijn veel verse pizza's van wel lekker, en vind ik de diepvriespizza's altijd minder lekker smaken.
Steenoven pizza caprese van AH
Iglo pizza crossa al tonno
Oetker Big americans pizza California
Oetker ristorante mozzarella
En anders lekker zelfgemaakt! Ook niet verkeerd!
quote:Pizzadeeg en -saus
Op zondag 25 januari 2004 12:21 schreef Gio het volgende:
Heeft iemand nog een lekker recept voor een zelf maak pizza? En dan echt alles zelf maken, dus ook de bodem, tomatensaus etc.
200 gr bloem, half zakje gedroogde gist, 1,5 el olijfolie
uitje, knoflook, half blik tomatenblokjes
groene kruiden, peper en zout
Meng bloem, gist, 1/2 tl zout in een kom goed doorelkaar
VOeg 1,5 el olie en 1 dl warm water erdoor en meng tot er een samenhangend deeg ontstaat en daarna nog eens 10 min tot het deeg soepel en elastisch is
Deeg in de kom, afgedekt met plasticfolie, ca een uur op een warme plek laten rijzen
Intussen de saus maken door fijngesneden ui en uitgeperste knoflook in wat olie te bakken, tomaten en kruiden erdoor en zachtjes laten inkoken tot een stevige saus ontstaat en op smaak brengen met peper en zout
Uitrollen op een met bloem bestoven aanrecht tot twee pizza's, saus erover verdelen
quote:Ja, inderdaad. Best wel zonde, echt veel te heet.
Op zondag 25 januari 2004 12:18 schreef deedeetee het volgende:
Ik vind die van super de boer het lekkerst .Die salami pizza wordt verpest door teveel peper.Daarom is ie zo heet
quote:en je reserve?
Op zaterdag 24 januari 2004 14:43 schreef Principessa het volgende:
De mozzerella-pizza van ik geloof van Dr. Oetker is mijn lievelings!
quote:reserve zijn de pizzabroodjes van iglo geloof ik
Op maandag 26 januari 2004 10:22 schreef MOONboy het volgende:[..]
en je reserve?
En dan in de oven en lekker doorbakken, zeeeer goed te eten
quote:BigAmerican is toch met zo'n dikke bodem? om te
Op zaterdag 24 januari 2004 09:37 schreef Mondo_Generator het volgende:
Doe maar BigAmerican. California of Texas naar ik meen.
quote:Nee! Een dikke!
Op maandag 26 januari 2004 16:09 schreef luisje het volgende:[..]
BigAmerican is toch met zo'n dikke bodem? om te
vind ik die
doe mij maar pizza hawaii met een dunne bodem
Bovendien hoeft een pizza van de pizzeria helemaal niet duur te zijn.
(en dus niet van die kartonnen dingen waar iedereen zo op kickt)
quote:dus niet de doos
Op maandag 26 januari 2004 16:17 schreef lurf_doctor het volgende:
Ja ik hou van Pizza(en dus niet van die kartonnen dingen waar iedereen zo op kickt)
die uit een doos is trws ook errug goed weg te krijgen
quote:Deze pizza valt ook onder mijn favouriten
Op dinsdag 27 januari 2004 15:17 schreef unnekupke het volgende:
Pizza Ristorante Salami van Dr.oetker
Niet meteen alleen de salami, maar Ristorante op zich als merk. De Hawaii van Ristorante is ook erg eetbaar En de anderen ook.
Maar vergeleken met een echte goede Italiaanse pizzeria, lopen ze nog achter. Logisch, want diepvries is niet zo vers. Alleen kost Ristorante in de aanbieding 2,30 euro, en een goede pizza bij de pizzeria 12 euro met bezorgkosten.
quote:Die heb ik net besteld, ik hoop dat ie lekker is
Op zaterdag 24 januari 2004 10:19 schreef Sharkdoggie het volgende:
Doe mij toch maar Double Dutch van Domino's.
Vooraf: pizza met rozemarijn en olijfolie JUMMIE
daarna, pizza naar keuze
Lekker dun (zoals het hoort), en je bent voor die 1e pizza misschien 1.20/1.50 kwijt. en daarna tot max 5 euro. en jammie
(jah vorige week nog pizza's gehad daar
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |