Nu heb ik al wel wat recepten gevonden, maar misschien heeft iemand anders nog leuke ideeën? Alvast bedankt
En een pizza bodem.
quote:0800-pizza?
Op donderdag 15 januari 2004 12:25 schreef miss_dynastie het volgende:
* miss_dynastie wil mister_dynastie met een lamsshoarmapizza verrassenNu heb ik al wel wat recepten gevonden, maar misschien heeft iemand anders nog leuke ideeën? Alvast bedankt
sennetijdeman, dankjewel voor je goede ideeën ... en jij eet niet mee
Ga naar....http://www.receptenzoeker.nl/recept/extra/pizza/index.asp
en kwak er in plaats van vieze ingredienten gewoon lekker veel shoarma op......
quote:Ga ik ook zeker doen, hoor
Op donderdag 15 januari 2004 12:34 schreef Mighty het volgende:
Gewoon..stukkie improvisatie..weet je wel....
Persoonlijk vind ik het trouwens erg lekker met wat spaanse pepertjes er tussen (moet je man/vriend natuurlijk wel van pittig eten houden ) En als ik jou was zou ik dan ook een knoflook saus er zelf bij maken, maar daar heb ik helaas geen recept van, maar weet wel dat zelf gemaakte knoflook saus het lekkerst is.
Bon Appetite
www.dekooktips.com/recepten/pizza.htm
standaard maar wel goed recept
quote:Ja je moet het idd wel ff voor bakken, maar dat spreekt voor zich natuurlijk en dan gewoon met pizza en al de oven in
Op donderdag 15 januari 2004 12:33 schreef Enemyforce het volgende:
maak gewoon een lekkere ham / kaas / tomaat pizza en strooi er gebakken shoarama overheen
quote:Wat gaaf, dankjewel
Op donderdag 15 januari 2004 12:40 schreef Sander_P het volgende:
Ik werk dus bij een pizzeria en een shoarma pizza is eigenlijk idd niet meer dan een pizza bodem met tomaten saus, mozerella en shoarma reepjes.Persoonlijk vind ik het trouwens erg lekker met wat spaanse pepertjes er tussen (moet je man/vriend natuurlijk wel van pittig eten houden
) En als ik jou was zou ik dan ook een knoflook saus er zelf bij maken, maar daar heb ik helaas geen recept van, maar weet wel dat zelf gemaakte knoflook saus het lekkerst is.
Bon Appetite
Makkelijker te maken dan een ronde dunne bodem.
-je pakt dus deeg, maakt dit rond met hand/deegroller (wel meel eronder anders blijft het plakken)
-pleur je in het midden beetje kaas.
-maak je de randjes nat (plakt ie bij het dichtvouwen)
-gooi je zo'n 200 gram warm vlees op de kaas.
-weer kaas erop, gevolgd door saus en nog klein beetje kaas.
-vorm dit met je handen een beetje tot een hoopje. dat het een beetje mooi in het midden ligt
-vouw de pizza dicht.
-rol de rand op. 2x
-veeg met een kwastje het meel er een beetje van af.
-boven op ter decoratie nog een beetje saus met kaas.
zo'n 6 minuutjes op zo'n 300 graden geloof ik , maar dat moet je zelf maar even in de gaten houden.
Bakje knoflooksaus erbij en smullen maar..
Aan te raden met Lamsshoarma, das lekkerder dan varkens.
quote:Zo doen wij het meestal ook, hoor
Op donderdag 15 januari 2004 12:48 schreef detulp050 het volgende:
Zelf koop ik altijd een margarithapizza van de AH (99 ct!) en dan gebakken shoarma en ui erop en dan in de oven. Beetje van mezelf, beetje van AH
mr.marcus, dankjewel voor je recept
Ik doe hier goede ideeën op
quote:your welcome, maar dit is alleen maar het recept uit onze pizzeria (dominos pizza bytheway), maar dat is dus ook bij elke pizzeria anders
Op donderdag 15 januari 2004 12:43 schreef miss_dynastie het volgende:[..]
Wat gaaf, dankjewel
!!!! Knoflooksaus kan ik zelf wel maken, maar ik was inderdaad benieuwd hoe je een shoarmapizza officieel maakt. Tof!!!!!!
quote:Calzone (dichtgevouwen) royaal gevuld met shoarma, champignons, paprika, ui en kip.
Op donderdag 15 januari 2004 12:38 schreef miss_dynastie het volgende:
Ik dacht alleen: misschien heeft iemand een wereldrecept
Zo niet, verzin ik zelf wel wat met feta en tomaat en zo
quote:Voordeel van pizza's is inderdaad wel dat je hem per klant aan kan passen. Asl je ziet wat voor een vreemde combo's klanten van ons willen.
Op donderdag 15 januari 2004 13:05 schreef Shai-Hulud het volgende:[..]
Calzone (dichtgevouwen) royaal gevuld met shoarma, champignons, paprika, ui en kip.
Ik ken een pizza/shoarma/steakhouse die daarmee geweldig lekkere pizza's maakt... Groot en gigantisch lekker.
Het recept zal ik denk ik vast niet krijgen...
Hawaii met ansjovis
Hawaii met gorgonzola
kappertjes op een tutti-frutti
Shoarma pizza met tonijn
Allemaal best lekkere ingredienten (op ansjovis na) maar toch geen combinaties?
Pizzeria waar ik werk(te) was in tegenstelling tot domino's / new york
een soort ambachtelijk waar alles zelf wordt gemaakt enzo.
quote:Excuse me??? dit idee hebben heel veel mensen geloof ik over domino's maar echt alles daar word zelf gemaakt (ok we snijden de salami niet in plakjes en dat soort dingen)
Op donderdag 15 januari 2004 13:18 schreef mr.marcus het volgende:[..]
Voordeel van pizza's is inderdaad wel dat je hem per klant aan kan passen. Asl je ziet wat voor een vreemde combo's klanten van ons willen.
Hawaii met ansjovis
Hawaii met gorgonzola
kappertjes op een tutti-frutti
Shoarma pizza met tonijnAllemaal best lekkere ingredienten (op ansjovis na) maar toch geen combinaties?
Pizzeria waar ik werk(te) was in tegenstelling tot domino's / new york
een soort ambachtelijk waar alles zelf wordt gemaakt enzo.
quote:Domino's werkt toch ook met zo'n klare bodem?
Op vrijdag 16 januari 2004 15:27 schreef Sander_P het volgende:[..]
Excuse me??? dit idee hebben heel veel mensen geloof ik over domino's maar echt alles daar word zelf gemaakt (ok we snijden de salami niet in plakjes en dat soort dingen)
. Maar wij komen idd ook wel de meest vreemde combinaties tegen, pizza's zonder kaas en saus bijv.
quote:Warom denk je dat ze dat doen
Op donderdag 15 januari 2004 13:18 schreef mr.marcus het volgende:[..]
Voordeel van pizza's is inderdaad wel dat je hem per klant aan kan passen. Asl je ziet wat voor een vreemde combo's klanten van ons willen.
Hawaii met ansjovis
Hawaii met gorgonzola
kappertjes op een tutti-frutti
Shoarma pizza met tonijnAllemaal best lekkere ingredienten (op ansjovis na) maar toch geen combinaties?
Pizzeria waar ik werk(te) was in tegenstelling tot domino's / new york
een soort ambachtelijk waar alles zelf wordt gemaakt enzo.
quote:nou....
Op zaterdag 17 januari 2004 22:31 schreef Steve-O het volgende:[..]
Warom denk je dat ze dat doen
Er was eens een film en die ging over een pizzeria (met een extra service) Als je daar een pizza bestelde met extra ansjovis (wat dus het code woord was) kreeg je een gigolo als bezorger.
weet niet meer hoe die film heette
[Dit bericht is gewijzigd door mr.marcus op 18-01-2004 01:12]
quote:
Op zondag 18 januari 2004 15:27 schreef miss_dynastie het volgende:
mister_dynastie heeft genoten!!! Ik ben voor de zelfgemaakte tomatensaus, lamsshoarma van de islamitische slager en twee bolletjes mozarella on top gegaan! Met natuurlijk zelfgemaakt knoflooksaus, helemaal vers, dus eerst de mayo zelf gemaakt en daarvan de knoflooksaus. Bedankt allemaal voor jullie tips!
quote:We hebben idd ook een kant en klare bodem ja (zogenaamde pan pizza) maar dat is alleen maar om dat mensen dat lekker vinden, meeste van onze pizza's zijn gewoon met de hand uitgeslagen.
Op zaterdag 17 januari 2004 13:06 schreef mr.marcus het volgende:[..]
Domino's werkt toch ook met zo'n klare bodem?
En krijgt de saus (met kruiden er al in) toch ook kant en klaar?
ps voor miss_dynastie hoop dat het gesmaakt heeft, ben blij dat je toch nog wat van mijn suggestie's opgevolgd hebt
quote:Dat verbaast me, dacht dat ze bij domino's kant-en-klaren hadden.
Op vrijdag 23 januari 2004 02:52 schreef Sander_P het volgende:[..]
We hebben idd ook een kant en klare bodem ja (zogenaamde pan pizza) maar dat is alleen maar om dat mensen dat lekker vinden, meeste van onze pizza's zijn gewoon met de hand uitgeslagen.
En die saus krijgen we idd bijna compleet aangeleverd moeten alleen wel zelf de kruiden er in doen (maar lijkt me ook niet dat jullie in jullie winkel allemaal tomaten lopen te pletten om saus te maken)
ps voor miss_dynastie hoop dat het gesmaakt heeft, ben blij dat je toch nog wat van mijn suggestie's opgevolgd hebt
Toen ik in Australie was kwam ik geregeld bij een domino's en daar werden de pizza's gewoon gemaakt door van die jongeren, helemaal niet uitgeslagen enzo. maarja das natuurlijk ook de andere kant van de wereld.
De tomaten worden niet zelf gepeld. Wel worden blikken gepelde tomaten als basis van de saus gebruikt.
quote:Naja of dat bij NewYork zo is weet ik niet, maar bij ons staan er ook wel jongeren in de keuken om de pizza's uit te slaan, doe het zelf ook wel eens, maar daar gaat wel een behoorlijke training aan vooraf.
Op zondag 25 januari 2004 01:30 schreef mr.marcus het volgende:[..]
Dat verbaast me, dacht dat ze bij domino's kant-en-klaren hadden.
Zal dat misschien New York zijn geweest.Toen ik in Australie was kwam ik geregeld bij een domino's en daar werden de pizza's gewoon gemaakt door van die jongeren, helemaal niet uitgeslagen enzo. maarja das natuurlijk ook de andere kant van de wereld.
De tomaten worden niet zelf gepeld. Wel worden blikken gepelde tomaten als basis van de saus gebruikt.
De shoarma van Domino's was ook veel lekkerder dan die van New York, zat veel meer shoarma op...
En bij Domino's kreeg je tenminste knoflooksaus erbij zonder er expliciet om te hoeven vragen. Bij de New York vergeten ze het zelfs als je het er bij zegt dat je het toch echt wil.
quote:Agossie.... ach, als het je hobby niet is, zou ik het iedereen afraden
Op donderdag 5 februari 2004 06:42 schreef speedfreakssj het volgende:
Had ik maar zo'n vriendin.
quote:Dan moet je het niet eten
Op donderdag 5 februari 2004 09:40 schreef lurf_doctor het volgende:
shoarma-pizza, ik vind het nog steeds zoiets als boerenkool met sushi
quote:Doe 'k ook niet,
Op donderdag 5 februari 2004 09:41 schreef miss_dynastie het volgende:[..]
Dan moet je het niet eten
quote:Dat is omdat je mijn pizza shoarma nog nooit hebt geproefd
Op donderdag 5 februari 2004 09:50 schreef lurf_doctor het volgende:[..]
Doe 'k ook niet,
maar ik heb d'r uiteraard wel een mening over
quote:Zou kunnen
Op donderdag 5 februari 2004 09:55 schreef miss_dynastie het volgende:[..]
Dat is omdat je mijn pizza shoarma nog nooit hebt geproefd
quote:Wat is eigenlijk het verschil tussen een gewone pizza en een pan pizza? Alleen de kant en klare bodem?
Op vrijdag 23 januari 2004 02:52 schreef Sander_P het volgende:[..]
We hebben idd ook een kant en klare bodem ja (zogenaamde pan pizza) maar dat is alleen maar om dat mensen dat lekker vinden, meeste van onze pizza's zijn gewoon met de hand uitgeslagen.
En die saus krijgen we idd bijna compleet aangeleverd moeten alleen wel zelf de kruiden er in doen (maar lijkt me ook niet dat jullie in jullie winkel allemaal tomaten lopen te pletten om saus te maken)
ps voor miss_dynastie hoop dat het gesmaakt heeft, ben blij dat je toch nog wat van mijn suggestie's opgevolgd hebt
quote:Uhhh... je hebt de clue van het topic gemist, geloof ik
Op donderdag 5 februari 2004 09:58 schreef lurf_doctor het volgende:[..]
Zou kunnen
Bedoel je met 'mijn' dat je dat helemaal zelf maakt, of ben je een prinses in het opwarmen
[Dit bericht is gewijzigd door miss_dynastie op 05-02-2004 10:07]
quote:
Op donderdag 5 februari 2004 10:06 schreef miss_dynastie het volgende:[..]
Uhhh... je hebt de clue van het topic gemist, geloof ik
Maar ik blijf bij mijn stelling dat ondanks dat ik een voorstander van fusion ben pizza en shoarma qua smaken niet bij elkaar vind passen
quote:dat is juist lekker
Op donderdag 5 februari 2004 10:14 schreef lurf_doctor het volgende:[..]
nog niet zo wakker zullen we maar zeggen
Maar ik blijf bij mijn stelling dat ondanks dat ik een voorstander van fusion ben pizza en shoarma qua smaken niet bij elkaar vind passen
Eetse.
(bodem: 200 gram bloem, 3,5gram gistkorrels, theelepel suiker en beetje olie. Dit tot een goed deeg maken, half uurtje laten gisten met een doek over de kom op een warme plek)
quote:Hehe [standaard verkoop praat modus] een pan pizza is een pizza die wordt gebakken in een pan zoals de naam al doet vermoeden en omdat de pizza in een pan wordt gebakken wordt deze ingesmeerd met een speciale kruiden boter zodat ie niet aanbakt, ook is deze pizza wat luchtiger dan normaal en zit er standaard wat extra mozzerella op
Op donderdag 5 februari 2004 10:05 schreef Doekes het volgende:[..]
Wat is eigenlijk het verschil tussen een gewone pizza en een pan pizza? Alleen de kant en klare bodem?
quote:precies in het begin kon ik ook echt niet tegen anjovis of artisjokken maar nu eet ik echt de raarste combinatie's aan pizza
Op vrijdag 6 februari 2004 16:04 schreef westrtp het volgende:[..]
dat is juist lekker
...maar ja als je in een pizzeria werkt, dan vind je alles na een tijd wel lekker.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |