fijngestampte olijf met kappertjes (die kleine vieze bolletjes).
Me pa drukt et altijd op ze brood. Ik vind et maar goor.
[Dit bericht is gewijzigd door Pietverdriet op 26-12-2003 15:18]
quote:Pastasaus geloof ik.
Op vrijdag 26 december 2003 15:20 schreef Pietverdriet het volgende:
Het woord betekend zoveel als Pasta
(van een italiaanse site)
Woeha! Ik had weer gelijk
pesto is goed
Rode pesto bestaat toch ook nog?
quote:Het woord in het late Latijn was pistare, een verbastering van het eerdere pinsere, wat trouwens ook pinsa oftewel het latere pizza heeft opgeleverd
Op vrijdag 26 december 2003 15:23 schreef Jheronimus het volgende:
Merci! Wat het was wisten we al, maar ik d8 dus ook het pestare verhaal (alleen dan van het Latijnse woord), maar goed, het is bevestigd!Woeha! Ik had weer gelijk
quote:
Op vrijdag 26 december 2003 15:24 schreef Ils het volgende:
pestoerg lekker: ciabatta broodje besmeren met pesto, plakken tomaat en mozzarella en dan in de oven
Rode pesto bestaat toch ook nog?
Ja hoor, dat bestaat nog
quote:Dat is wel erg lekker inderdaad en rode pesto bestaat ook inplaats van basilicum zitten er dan tomaten in.
Op vrijdag 26 december 2003 15:24 schreef Ils het volgende:
pestoerg lekker: ciabatta broodje besmeren met pesto, plakken tomaat en mozzarella en dan in de oven
Rode pesto bestaat toch ook nog?
Zelfgemaakte tapenade is overigens ook 10x lekkerder dan kant en klare.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |