abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_13215356
Ken je dat? dat je ma eten op de tafel neerzet en daarna vertrekt?

Nu heb ik dat dus, er staat een flinke bak shoarma met wat van die broodjes en saus, maar nu is mn vraag... hoe bak ik dit?

In een pan, in een wok?
Met boter, olie, iets anders of niks?

Help me

pi_13215388
Wok + Olie
  Redactie Frontpage / Spellchecker dinsdag 16 september 2003 @ 18:53:09 #3
13151 crew  Rewimo
Nederduitse/Mevrouw qltel
pi_13215391
Met een beetje boter of olie (wat je het lekkerst vindt) in de wok gaat het handigst. En de broodjes kun je in het broodrooster doen, wat werkt prima. Eet smakelijk!
Most people don't listen with the intention to understand, they listen with the intention to reply.
<a href="http://bijenzonderzorgen.nl/" target="_blank" rel="nofollow">http://bijenzonderzorgen.nl/</a> beslist geen BIJ-zaak!
pi_13215393
Gewoon in een pan. Zonder olie of boter.

Zit al genoeg vet aan het vlees zelf.

pi_13215401
Pan. En olie of boter mag je zelf kiezen.
Zorg dat het vet goed heet is, zodat als je de swarma in de pan gooit, het netjes dichtschroeit.

Een wok kan wel geloof ik, maar dan moet je wel ff een wokbrander hebben.

Aldus ik, die nog nooit wat gebakken heeft, maar volgens mij moet het zo

pi_13215407
Pan zonder boter olie
Ik haat de belastingdienst
pi_13215408
Níet!
Gaat voor de BHFH-award 2005!
Humanitas est in bestias bonitas.
I am the hole I can't get out of.
pi_13215428
Kan je al wel een ei bakken?
pi_13215430
quote:
Op dinsdag 16 september 2003 18:53 schreef Fuxl het volgende:
Wok + Olie
Of anders over de schutting van de buurman pleuren, en vragen of hij da ff kan doen.....
  dinsdag 16 september 2003 @ 18:55:20 #10
63269 N1nj4
... Smult van bagger!
pi_13215449
Wel een beetje olie of boter toevoegen anders bakt de boel aan
uitslapen - eten - dod - sex
pi_13215461
quote:
Op dinsdag 16 september 2003 18:54 schreef teiz het volgende:
Kan je al wel een ei bakken?
Jawel, dat lukt allemaal wel

Hopelijk gaat dit ook lukken, kga het in de wok en beetje olie doen... thnx

pi_13215469
Weet je ook hoe je het broodje klaarmaakt???
pi_13215495
quote:
Op dinsdag 16 september 2003 18:53 schreef IllI het volgende:
Pan zonder boter olie
yep...shoarmavlees bakt heel goed op eigen vet en vocht.

gewoon paar minuten in een pan lekker heet bakken en in een geroosterd pita broodje donderen...

ik doe er vaak stukjes champignon doorheen, maar veel mensen doen ook sla in het broodje erbij.

pi_13215498
quote:
Op dinsdag 16 september 2003 18:56 schreef boyv het volgende:
Weet je ook hoe je het broodje klaarmaakt???
jupz, deze gaan een paar minuutjes de oven in
  dinsdag 16 september 2003 @ 18:56:59 #15
21397 LSD
[Snellius]
pi_13215499
hier om de hoek, E 3,50
catch you on the flipside
pi_13215523
Kijk op de verpakking man
Maar idd in een pan of wok, zonder boter of olie.
pi_13215551
Zonder olie, zonder boter, zonder wat dan ook in een koekepan (.) zetten, tijdje wachten totdat je het vet op de bodem ziet vormen, giet dat het vet af, en bak het door totdat de Shoarma kruimelig is.

.

Eet smakelijk. .

Pf3 [b]d5[/b] g3 [b]Lg4[/b] b3 [b]Pd7[/b] Lb2 [b]e6[/b] Lg2, etc. etc. etc. Wie weet de partij ?
pi_13215595
vraag het op maroc.nl
qué usted hacen con una firma
pi_13215609
misschien nog wat kruiden erbij voor de smaak.
Doe ik altijd beetje pepper en shoarma/gyros kruiden, net dat beetje mee smaak erbij

Eet smakelijk

[Dit bericht is gewijzigd door BaZEC0Re op 16-09-2003 19:01]

pi_13215611
Kan je uberhaubt wel water koken.......???
  dinsdag 16 september 2003 @ 19:01:31 #21
39297 Tichelaar
4 8 15 16 23 42
pi_13215637
pan met anti-aanbaklaag, of een oude pan (die hebben geen anti-aanbaklaag nodig) geen boter, en er af en toe met een houten spatel door heen gaan zodat het niet aan de pan blijft plakken
Asjemenou
  dinsdag 16 september 2003 @ 19:01:55 #22
30560 2Mini
Official Logo
pi_13215644
zoals ik doe:

Rundvlees in kleine stukjes/ reepjes
In speciale kruiden (voor de shoarma smaak)
dat samen roeren met olie
daar de groenten (meestal paprika) bij

en dan in een steelpannetje bakken...

Eet smakelijk!

Camera 1... 1!
pi_13215678
je kan beter een turks brood halen dan die vieze pita dingen,. en dat vlees zal wel varkenszooi zijn van de appie-heijn,. maar evengoed: eet smakelijk
  dinsdag 16 september 2003 @ 19:03:54 #24
14376 BlaatschaaP
Elephant of joy.
pi_13215698
Niet? .
pi_13215743
ook al heb ik een pan met anti-aanbaklaag, toch doe ik er altijd wat boter bij. 1x slechte ervaring gehad.. vandaar
* * * * *
pi_13215761
is jouw ma niet bang dat strax het huis er niet meer staat als ze jouw alleen laat?
pi_13215767
in de microwave, drie uur instellen. intussn pita opensnijden.
hoppa klaar is swampie
pi_13215837
lamsshoarma
pi_13215880
Schopje lifestyle.
pi_13216243
quote:
Op dinsdag 16 september 2003 19:03 schreef BlaatschaaP het volgende:
Niet? .
pi_13216413
Ik zou willen dat ik een bak shoarma had. Een of andere mongool heeft 't in zn hoofd gehaald pasta te maken met gamba's

Volgende keer koop ik wel in

daarna schilderde ik mijn schaduw
deed het licht uit
en genoot bij de gedachte dat ik de enige mens ter wereld ben met een schaduw in volstrekte duisternis
pi_13216636
Het is gelukt hoor Bedankt allen
  donderdag 30 oktober 2003 @ 17:43:47 #33
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_14254503
Moet het nou wel of niet met boter/vet?
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  donderdag 30 oktober 2003 @ 17:56:34 #34
36959 Furby
Geile neuk Harrie
pi_14254807
Met een goede anti-aanbaklaag kan het zonder maar het blijft gewoon naar eigen smaak/inzicht natuurlijk
Op zaterdag 22 april 2006 21:20 schreef Zweefvliegje het volgende:
Bij een stoplicht mag je gewoon achter elkaar staan, zonder 2 seconden afstand! :(
  † In Memoriam † donderdag 30 oktober 2003 @ 18:47:11 #35
43556 miss_dynastie
pi_14256127
Mijn vriendje is meer een cromaman ... dus pan, warm laten worden, boter erbij (kan ook met wok + olie dus ) en dan op niet te hoog vuur geleidelijk bruin bakken. Eetse

Aj, zie nu pas dat je topic van ruim een maand geleden is ... het is je vast al gelukt

  donderdag 30 oktober 2003 @ 19:21:29 #36
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_14256948
quote:
Op donderdag 30 oktober 2003 17:56 schreef Furby het volgende:
Met een goede anti-aanbaklaag kan het zonder maar het blijft gewoon naar eigen smaak/inzicht natuurlijk
Heb voor de zekerheid een beetje olijfolie in de wok gemikt; het was .
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
pi_14258094
quote:
Op donderdag 30 oktober 2003 17:43 schreef static het volgende:
Moet het nou wel of niet met boter/vet?
.

Ik bak het meestal in de olie.Eerst goed heet laten worden en vervolgens op een laag pitje bakken.

  donderdag 30 oktober 2003 @ 20:12:44 #38
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_14258437
quote:
Op donderdag 30 oktober 2003 20:02 schreef schatje het volgende:

[..]

.


Zit je me uit te lachen?
quote:
Ik bak het meestal in de olie.Eerst goed heet laten worden en vervolgens op een laag pitje bakken.
Heb ik gedaan, het was lekker.
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
pi_14267431
u neemt een wokpan, giet er wat olie in, smijt het vlees erbij en bakt het gaar. De broodjes gaan een paar minuten in de oven.

Eet smakelijk

abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')