abonnement Unibet Coolblue
  woensdag 3 november 2004 @ 21:42:27 #101
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_23060978
quote:
Koninklijke korting

Zo'n 900.000 Euro per jaar krijgt Maxima als toelage. Daar kan ze wel een paar fijne mantelpakjes van shoppen, zou je denken. Maar dat ze inmiddels al aardig is opgevoed door haar zuinige schoonmoeder, liet ze zien in Privé. Dat blad spotte de prinses namelijk in De Bijenkorf in Den Haag, waar ze lekker aan het rondneuzen was. In haar winkelmandje belandden producten van Guerlain en Dior. Niet de allergoedkoopste, maar goed, ook merken die voor gewone mensen bereikbaar. Maar bij de kassa ging het even mis. Maxima bleek haar vaste klantenkaart te zijn vergeten, maar wilde wèl absoluut de korting hebben. Van de klantenservice kreeg Maxi heel on-koninklijk te horen dat ze maar even een vervangende kaart moest komen laten maken. Maar een toegesnelde manager behandelde de winkelende prinses wèl met alle hoffelijkheid en regelde snel de klantenkorting. Maxi kon zelf haar portemonneetje in haar tas laten, want de manager zei de rekening wel op te sturen.

Schatrijke kinder'vrienden'

We hebben er in deze rubriek nooit over geschreven want echt 'hot news' was het niet. Maar vooruit, om helemaal bij te blijven in het roddelcircuit een berichtje over twee seniore kindervrienden uit de Privé. Het afgelopen jaar waren er problemen tussen de clowns Bassie en Adriaan. De roddelbladen berichtten regelmatig over de twee broers, die waren gestopt met hun gezamelijke optredens omdat ze ruzie hadden over iets onduidelijks. Het paar vormt al jaren het populaire duo en verdient daarmee miljoenen. Hun tv-serie werd in eigen beheer opgenomen en over de hele wereld verkocht, er zijn optredens en ook de verkoop van 'hebbedingen' met de twee clowns levert een fortuin op. Maar Adriaan (de acrobaat) kreeg kanker en besloot te stoppen met werken. Bassie (zit vol kattenkwaad) ging door in z'n eentje, maar dat werd een flop. Iedereen wilde het duo zien, niet één van de twee solo. Goed nieuws voor de kindertjes: de broers komen weer bij elkaar. Er is een contract getekend voor drie jaar en de circusartiesten kunnen ongetwijfeld een vet bedrag bijschrijven op hun rekening. Zo zie je maar weer: geld goed, al goed.

Oranjes trillen zich slank

'Wat is ze opeens slank?' vroegen de bladen zich af toen ze Beatrix zagen. En inderdaad, de Majesteit lijkt wel minstens tien kilo afgeslankt. Volgens Weekend, nou ja volgens de 'geruchten', heeft Bea zich door een arts met injecties laten behandelen om snel gewicht kwijt te raken. Maar in Den Haag gaat het gerucht dat Bea hoogstpersoonlijk bij Vanassa's kliniek in behandeling is geweest. Die is 'hofleverancier', want Maxima schijnt Vanessa's favoriete sportapparaat de Powerplate te hebben. Dus Weekend heeft nog even een belletje naar Vanessa gedaan. Die toonde zich weer diplomatiek tot en met: 'Voor zover ik weet heeft Maxima er inderdaad één', gaf de diva onmiddellijk toe. Maar over een kuur van Beatrix kon ze niks zeggen. Dank zij de powerplate was het inderdaad opvallend hoe snel Maxi haar figuur na de bevalling al weer terug had, ze heeft vast heel wat uurtjes moeten powerplaten op De Horsten. Zou Bea haar voorbeeld hebben gevolgd en misschien ook af en toe lekker trillen in haar paleisje?

Stoute Caroline?

Nog geen dag is het blad Story uit, of Caroline Tensen heeft al een kort geding aangespannen. Het blad schrijft namelijk dat de presentatrice een geheime affaire heeft met haar buurman Roelof. De relatie zou zijn opgebloeid op het schoolplein, want de man is maar liefst vader van vier kinderen.Een bron: 'Ik heb Roelof op een zaterdagochtend uit de tuin van Caroline zien komen. Ik ken zijn vrouw en ik wist toevallig dat zij dacht dat híj heel ergens anders was'. De relatie zou inmiddels zo ver verslechterd zijn, dat Caroline's minnaar wil dat zijn vrouw vertrekt. Volgens Story heeft het mens 'aan de telefoon de stem van een gebroken vrouw'. Het verbaast ons een beetje om op NU.nl te lezen dat Caroline onmiddellijk een kort geding tegen Story heeft aangespannen. Want wat betekent dat? Dat het gerucht waar is? Of juist niet?

Polderglamour

Het glossy glamourblad Beau Monde vierde een feestje en reikte glamour-awards uit. Danielle Overgaag won er één, Bastiaan Ragas ook, Kim Liam van der Meij en Leontine Borsato. 'Is dit het lijstje waar Nederland trots op mag zijn?' vraagt Party zich ook (terecht) af. Deze vraag werd aan Patricia Paay voorgelegd. Ze was zelf niet aanwezig op het feest want weigerde 'als Bekende Nederlander-decor op te treden'. 'Trek een blik BN'ners open, geef ze een drankje en hup, daarna weer naar huis. Het is allemaal zo respectloos.' zei ze over dit soort feesten. En passant kraakte ze de bloemetjesjurk van Danielle Overgaag nog even af ('afgrijselijk') en ook het kapsel van Kim Liam werd niet gespaard ('Die heeft een kapsel uit de jaren '80'). Bastiaan Ragas werd ook door La Paay afgekraakt als stijlicoon, die zelf Beau van Erven Dorens wel als keuze naar voren zou willen schuiven. Helemaal ongelijk kunnen we Patries niet geven: Danielle loopt privé altijd in een spijkerbroek, daar is niets glamoureus aan, Kim Liam heeft al honderd jaar hetzelfde rode semi-brutale kuifje en Bastiaan Ragas ziet er altijd uit alsof hij door een hippe stylist is aangekleed, zonder eigen inbreng dus. De enige die in deze contest rotsvast overeind blijft is good old Leontine Borsato. Op haar durft zelfs Patricia Paay geen commentaar te geven, lijkt het wel.
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  vrijdag 5 november 2004 @ 20:59:59 #102
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_23106231
quote:
Enge Jomanda

Normaalgesproken lezen we het voorwoord van de hoofdredacteur van Privé nooit. Liever bladeren we meteen door naar de sappige roddels. Maar deze week namen we de moeite wèl en wat blijkt: de man trekt hoogstpersoonlijk ten strijde tegen Jomanda. 'Wat van mij niet meer mag, is Jomanda' schrijft hij. Ze is gevaarlijk, moet worden gestopt, trapt honderdduizenden op hun ziel en in vroeger tijden zou Jomanda op de brandstapel terecht zijn gekomen. Nou nou, benieuwd wat er aan het handje is. Het blijkt dat 'het medium' beweert dat het cremeren van overledenen zeer pijnlijk is voor de overledene, daar raakt het karma van in de war. Ze beroept zich op boeken van een Vlaamse schrijver. Maar die boeken blijken wegens stuitende ideeën te zijn verboden in België! De schrijver heeft ook een studie gemaakt over het verschil tussen bepaalde mensenrassen en dat is voor de hoofdredacteur reden om Jomanda te betichten van het aanhangen van 'ideeën die na Hitler door niemand meer zijn uitgedragen'. Jomanda kwetst met dit soort uitspraken vele nabestaanden van gecremeerden en als straf hitst Privé zijn 2,5 miljoen (!) lezers op om haar in haar sop gaar te laten koken.

S(t)or(r)y

'Wat ligt daar nou in het tijdschriftenschap?' vroegen we ons deze week af. Zoekend naar de Story troffen we een blanco cover met alleen de tekst 'rectificatie Caroline Tensen'. Het bleek het tijdschrift te zijn, onherkenbaar zonder kleurige kaft. Caroline Tensen spande een kort geding aan tegen het blad omdat die schreven dat ze een verhouding had met een buurman. En Caroline won. Maar meestal zetten ze de rectificatie op de eerste pagina, nog nooit eerder zagen we een hele voorkant. De inhoud van het blad is gelukkig onveranderd: Maxima is weer eens zwanger, Leontine Borsato zegt weer te willen gaan acteren (en kan zó aan de bak, blijkt na een onderzoekje bij castingbureaus), Patty Brard maakt het goed met aartsrivale Josee Hoebee, de ijskonijnen Mabel en Friso zijn tóch een nachtje romantisch geweest (Mabel is zwanger), de tatoeages van Bekende Nederlanders (zelfs Johnny de Mol heeft een hele bovenarm vol) en een foto van een onopgemaakte, bleke Trijntje Oosterhuis met haar baby in de draagzak. Nou, dat hadden we niet willen missen. We zijn benieuwd of veel mensen deze week het blad met z'n rare voorkant in het schap laten liggen. En de hoofdredacteur van concurrent Privé kan het niet laten een sneer uit te delen en zegt geniepig dat het blad zich deze week maar 'Sorry' in plaats van Story moet noemen.

La Paay vilt visagist

In Party een smeuïg verhaal over Patricia Paay en Adam Curry. Een tijd geleden nog vertoonde Patries zich nergens zonder haar eigen visagist, Tom Sebastian. Een zijig uitziende heer met heel lang blond haar. Het was haar zakenpartner en beste vriend. Maar deze week blijkt dat er vreselijke ruzie is. Tom liet in een interview weten voor zichzelf te willen beginnen en overspannen te zijn van de toestanden bij La Paay. Hij had een half jaar gereisd om tot zichzelf te komen. Patricia ontplofte gewoon toen ze dat hoorde: Tom was nog bij haar in dienst, zat in de ziektewet en zij moest zijn salaris à 30.000 euro doorbetalen. 'Van de Arbo mochten we geen contact opnemen, meneer had een burn out. De Arbo sleep ik ook voor de rechter' briest ze. En ook Tom kan zijn borst natmaken. Adam Curry belooft de visagist dat hij hem de komende twee jaar bezig zal houden met advocaten, zodat hij niet eens meer aan iets anders zal toekomen. Razend zijn Patricia en Adam en zoals gewoonlijk tonen ze dat maar al te graag aan de buitenwereld. We vermoeden dan ook dat dit relletje voorlopig nog wel even in de bladen zal worden uitgevochten. Fijn!

Pa Tokkie

Je kunt geen blad meer openslaan of daar staan de Tokkies alweer. De aso familie die door een tv optreden opeens heel populair is geworden. Ze werden door Emile Ratelband 'geadopteerd', Mary Borsato naaide van twee japonnen een bruidsjurk voor de corpulente ma Tokkie, een weekblad zette de hele familie in de metamorfose en het gezin wordt regelmatig geboekt voor een avondje handtekeningen uitdelen. Waarschijnlijk leveren die schnabbels à 1700 euro toch niet genoeg op. Want Weekend heeft een paar leuke foto's van Pa Tokkie aan het werk. Hij is zo te zien stratenmaker en staat in een oranje veiligheidsjas achter een machine. Sjekkie in zijn mond, buik ferm vooruit, lekkere housebroek aan en werken maar. Omdat pa Tokkie ook maar een mens is (èn een stratenmaker) zien we 'm even later gezellig sjansen met een vrouwelijke voorbijganger. Leuk altijd, om 'Bekende Nederlanders' in hun gewone doen te zien. Zelfs als het hier om de Tokkies gaat.

Live aanzoek

Het gaat er van komen, hoor. Frans Bauer gaat eindelijk zijn Mariska ten huwelijk vragen. Volgens een 'ingewijde' (tuurlijk, daar hebben we die anonieme bron weer…) zal Frans dat op spectaculaire wijze doen, ten overstaan van al zijn fans. 'Iedereen weet hoe Frans van zijn fans houdt en ik kan me voorstellen dat hij die miljoenen liefhebbers wil laten delen in dat bijzondere moment', aldus de bron. Dat betekent dat Frans met Kerstmis op zijn knieën gaat, want die twee dagen geeft hij grote live concerten in Arnhem. Ten overstaan van 50.000 gillende fans zou hij Mariska's hand dus gaan vragen. Zou Frans niet liever dit moment intiem met Mariska willen delen? Of maakt hij er echt een publieke gelegenheid van? Nog twee maandjes wachten, dan weten we meer.
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  vrijdag 12 november 2004 @ 19:45:35 #103
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_23274193
quote:
Mannenoorlog

Ze lijkt zo braaf, maar achter het vlotte uiterlijk van Caroline Tensen gaat heel wat schuil. Afgezien van het feit dat ze een tijd lang loog over haar buitenechtelijke affaire, blijkt er nu een relletje te zijn tussen haar ex-man Frank en haar lover Peter, aldus Privé. De ex van Caroline woont een paar honderd meter van Caroline vandaan. Handig voor de kinderen, maar ook handig om zijn ex in de gaten te kunnen houden. Toen lover Peter zijn motor parkeerde bij Tensen's huis, werd dat de ex-man te gortig. Hij schreeuwde dat het ding onmiddellijk weg moest en pleegde wat dreigende telefoontjes. Toen de motor niet onmiddellijk werd weggehaald, schijnt volgens 'een bron' de ex-man persoonlijk de motor in een plantsoentje verderop te hebben gedonderd. Zogenaamd 'gestolen', aldus ex-man Frank. De lover heeft nu ex-man Frank voor de rechter gedaagd om één en ander te verantwoorden. En waar gaat de hele rel om? Caroline zou niet duidelijk partij willen kiezen voor één van de mannen en die maken elkaar daarom het leven zuur.

Voetbalstulpje

In juni volgend jaar gaan Rafael van der Vaart en Sylvie Meis trouwen, maar nu kochten ze alvast hun droomhuis. Een royale woonboerderij vlakbij Utrecht, voor het lieve sommetje van 1,6 miljoen Euro. Tenminste, dat beweert Privé. Enige tijd terug lazen we ook al ergens dat het paar hun oog had laten vallen op een ander droomhuis, bij Uitgeest. Ook dat mochten we op een foto bewonderen: een keurig nieuwbouwhuis waar geen steentje verkeerd lag. Het huis bij Utrecht is echter heel anders: een oude boerderij, weliswaar geheel gerenoveerd, maar toch ruim 200 jaar oud. En op de één of andere manier vinden we dat niet zo bij Rafael passen. Ooit zagen we het interieur van zijn ouders, waar hij momenteel met Sylvie samenwoont, en dat was nieuw, glimmend gepoetst, in lichte kleuren en met veel goud. Zeker niet oud en donker dus, zoals in een boerderij. Nou ja, hoe dan ook: het paar is al helemaal druk met de toekomst bezig. Het schijnt dat Sylvie's trouwjurk al bijna klaar is en naast de voorbereidingen van de trouwdag gaat zij zich zo veel mogelijk bezig houden met de inrichting van het huis. En Rafael? Die blijft lekker voetballen en vooral veel geld verdienen.

Zingende Tokkies

Alweer iemand die een slaatje wil slaan uit de bekendheid van de aso-familie Tokkie. In het roddelblad 'Deze Week', dat we voor de verandering maar eens doorbladerden, stuitten we op een stukje over Sugar Lee Hooper. Juist ja, die kale dikke zangeres die altijd in mega-carnavalsjurken ten tonele verschijnt. Nog nooit een hit van haar gehoord, maar het mens schnabbelt al een hele tijd in het B- dan wel C-circuit. En af en toe haalt Sugar Lee de bladen omdat haar manisch-depressieve vriendin weer een zelfmoordpoging heeft gepleegd. Nu heeft ze de Tokkies zo ver gekregen om met haar een Kerstmis-single op te nemen. De aso's zullen daarop Jingle Bells ten gehore brengen. Het schijnt goed 'geklikt' te hebben tussen Sugar Lee en ma Tokkie en Sugar Lee heeft haar dan ook uitgenodigd om op eerste kerstdag bij haar te komen eten. We proberen ons het tafereeltje voor te stellen: de depressieve vriendin sombertjes aan tafel en de twee dikke dames intens tevreden achter grote schalen vol voedsel. Het verhaal meldt helaas niet wat de andere Tokkies die avond moeten gaan doen.

Hennie opnieuw in de Here

Eerst ging Hennie Huisman voor de EO op zoek naar de Here. Hij, ooit kijkcijferkanon, maar nu uitgerangeerd bij de commerciële omroepen, greep die tv-kans dankbaar aan. En nu krijgt hij opnieuw een programma. Hennie gaat weeskinderen een onvergetelijke dag bezorgen en daarmee lijkt dit programma behoorlijk op de Surprise Shows die Hennie vroeger altijd presenteerde. Maar hoewel Hennie erg blij is met 'zijn' EO, blijkt hij bijzonder weinig van de Bijbel te weten. Sterker nog: hij is als allerlaatste geëindigd bij een test! In Party staat dat laatst bij de Nationale Bijbeltest weliswaar presentatrice Lucille Werner als slechtste uit de bus kwam, maar dat door een computerfout eigenlijk Hennie die eerste plaats verdiende. 'En dat voor iemand die zo ongeveer het boegbeeld is van de Evangelische Omroep' schampert het blad. Party probeert nog wat olie op het vuurtje te gooien door 'gerommel met de uitslag' te suggereren, maar eigenlijk is het gegeven al leuk genoeg. EO-held Hennie die geen bal weet van de Bijbel, dat is toch een goeie grap.

Koninklijk baantje

We hadden altijd begrepen dat Prinses Margarita zich in haar Franse kasteel een beetje bezighield met binnenhuis-inrichting. Ze had geen baan, maar stylde hier en daar wat interieurs en kon daar blijkbaar al haar creativiteit in kwijt. Totdat ze ging scheiden van 'le baron' Edwin de Roy van Zuydewijn en voor haar eigen geld moest zorgen. Als prinses had ze ooit een erfenisje van oma Juliana gekregen, maar blijkbaar was dat spaarpotje helemaal leeg. Margarita kwam weer in Amsterdam wonen en volgens Party heeft ze zelfs een baan gevonden. Nee, niks creatiefs met styling; het blijkt dat ze aan de slag is als consultant bij Price Waterhouse, een groot concern. Een èchte baan dus bij een ècht bedrijf. Een hele omschakeling dus. Of zou er toch een vriendendienstje zijn verricht en wordt Margarita verhuurd als koninklijke 'consultant' op het gebied van interieur- en inrichtingszaken?
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  vrijdag 12 november 2004 @ 20:00:54 #104
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_23274545
quote:
Een unicum in de geschiedenis van de Nederlandse roddelbladen. Een blanke voorpagina van Story, met daarop slechts de paginabrede kop ‘Rectificatie Caroline Tensen’. Dat de rectificatie moest worden geplaatst had de rechter vorige week al bepaald, maar de impact van het witte voorblad was groot. Andere bladen grepen de gedwongen rectificatie in Story aan om zelf te schrijven over de TROS-presentatrice en haar stap naar de rechter.

Story beweerde in de vorige uitgave dat Caroline Tensen, zelf gescheiden, het had aangepapt met een buurtgenoot, en daarmee diens huwelijk om zeep had geholpen. Niks van waar, zei Caroline en voor de rechter bleek dat Story geen recht van spreken had gehad. Het was niet zozeer de aantijging zelf, maar het feit dat haar kinderen Bob en Charlotte erop werden aangesproken, dat de tv-presentatrice naar de rechter deed gaan. In Party vertelt Frank Wisse, ex-man van Caroline Tensen: “Onze kinderen zijn best wel wat gewend. Maar afgelopen week kreeg het een en ander een diepere dimensie. (...) Bob kwam huilend thuis, omdat hij op het schoolplein gepest was over de hele kwestie. Op zo’n moment breekt je hart als ouder.”

Schoolplein
Privé sprak zelf met Caroline. “Ik heb deze meneer misschien drie keer op het schoolplein gezien. Zijn kinderen zitten op dezelfde school als die van mij. (...) Het was heel vreemd om vorige week het schoolplein op te lopen. Je vóelt dat ze over je praten. Nu kunnen deze mensen nog op mij afstappen en vragen hoe het zit. De rest van Nederland niet, die denkt dat ik een gezin heb stukgemaakt. Dat doet pijn.”
Story zelf komt er, afgezien van de voorpagina en de formele tekst op pagina 3, niet op terug in deze editie. Wel staat er op de achterpagina groot ‘Sorry’, dat is echter niet bedoeld voor Caroline, maar voor de lezers, die deze week niet op de vertrouwde plek kunnen zien wat hun favoriete blad voor hen in petto heeft.

Het leven van Hazes
Een van de onderwerpen die Story graag had willen aankondigen is Rachel Hazes, van wie het blad de eerste foto’s heeft na het overlijden van haar man, volkszanger André Hazes. Ze bracht een bezoek aan Melvin Productions, het bedrijf dat werkt aan een boek over André’s leven. “Het gaat Rachel maar om één ding: dat Nederland eindelijk eens te horen krijgt hoe het leven van de zanger er werkelijk uitzag. Daarmee moet het boek zich onderscheiden van de vele werken die binnenkort over de volkszanger uitkomen, want die zijn met name gebaseerd op de Hazes-verhalen die we al kénnen”, aldus Story.

Máxima zwanger?
Voor de bladen is de zwangerschap van Mabel, echtgenote van Johan Friso, de tweede zoon van koningin Beatrix, belangrijk nieuws. En: de vermeende tweede zwangerschap van prinses Máxima. Want die krijgt meer aandacht in de bladen, hoewel niet aangekondigd of bevestigd door de Rijksvoorlichtingsdienst. Maar Party weet zeker dat er binnen vier weken, waarschijnlijk op de eerste verjaardag van prinses Amalia, een officiële mededeling komt. “Een indicatie voor de zwangerschap van Máxima is ook dat haar koninklijke agenda voor de komende maanden zo goed als leeg is.”

Dat feit is ook voor Story een sterke aanwijzing, maar voor wie nog twijfelt heeft het blad er nog vier op een rijtje gezet. Ze zou niet helemaal zichzelf zijn, ze zou strálen, en ze draagt opvallend veel tweed en aanverwante stoffen. “En de nonchalante omslagdoeken en lange sjaals, waar ze tijdens haar eerste zwangerschap bijna in wóónde en die haar zwangere buik mooi camoufleerden, behoren ineens weer tot haar favoriete accessoires.”
Tot slot wijzen beide bladen erop dat de tijd dringt. Niet eens vanwege Máxima of Willem-Alexander zelf, maar vanwege de troonsafstand van koningin Beatrix, die volgens de bladen met rasse schreden nadert.

Foto met handtekening
Privé onderzocht op geheel eigen wijze hoeveel de sterren van Nederland om hun fans geven. Het blad stelde een brief op namens een jeugdige, niet al te taalvaardige fan, die vraagt om een foto met handtekening. Voor de onkosten sluit ‘Hannes Hal’ tien euro bij. Niet iedereen vertrouwde de brief (clown Bassie belde voor de zekerheid op) en misschien dat sommigen daarom helemaal niet reageerden. Maar de meesten deden dat wel en gelukkig voor de sterren lieten ze niet na de tien euro ook te retourneren, met de mededeling dat dat écht niet nodig was. Maar sommigen (onder wie premier Balkenende) stuurden wel een foto, maar niet de 10 euro. En die sterren zijn bij Privé uiteraard meteen uit de gratie.

Leukste reactie kwam volgens het blad van Maarten Spanjer. “Wat ontzettend attent van jou om tien euro in te sluiten. Aangezien de foto mij niets heeft gekost, stuur ik bij deze het tientje terug. Wat zeg ik... ik doe er tien euro bij, want bedenk altijd: wie goed doet, goed ontmoet.”
Het blad, dat gepikeerd schrijft over de mensen die helemaal niet gereageerd hebben (prinses Máxima, Sylvie Meis, Nina Brink en Gordon), meldt niet wat het zelf heeft gedaan met dat goedbedoelde tientje extra van Maarten Spanjer.
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  zaterdag 20 november 2004 @ 22:21:37 #105
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_23456532
quote:
Slechte dag

Vaak zijn foto's van sterren 'in het wild' ontluisterend. Zo mooi als ze zijn met hun haar in de krul in een beeldige feestjurk, zo niet-bijzonder zijn ze als ze in joggingbroek zonder make-up worden gefotografeerd. Onze eigen glamourdiva Connie 'Vanessa' Breukhoven wilde deze afgang blijkbaar bespaard blijven. Want in Story is ze gefotografeerd terwijl ze aan het joggen is. Normaal rent iemand zwetend in een oud joggingpak zijn rondje. Maar nee: Con heeft een strak renpakje aan van Dolce&Gabbana. Ze draagt een pet en daar overheen óók nog de capuchon van haar sportjackje (kort en getailleerd, zodat je wel ziet hoe strak en slank ze is). En tot slot heeft ze een reuze zonnebril op haar bezwete neus staan. Een zónnebril, terwijl er een dik wolkendek hangt! 'Ik zie er vandaag niet uit' is haar korte reactie op de vraag waarom deze vermomming nodig is. Ze lijkt Michael Jackson wel, met haar verkleedtruc! Maar ja, je bent diva of niet. En dus is alles beter dan met doorgelopen mascara en rode konen op de kiek gezet worden, zal ze wel gedacht hebben.

Bleek bekkie

Nog even inhakend op het thema 'sterren en make-up': vreemd genoeg komen zowel Privé als Weekend deze week met het item 'Sterren zónder make-up'. Zit er een spion op de redacties, dat ze met hetzelfde onderwerp komen? Weekend had nog foto's liggen van Nederlandse sterren als Linda Mol (beetje pips zonder verfje), Chazia Mourali (oei, wat een verschil!), Patty Brard (zeker zwaar doorgezakt), Estelle Cruijff (rode appelwangetjes) en Tatjana (ook mooi zònder).

Privé diepte ook wat kiekjes op, maar verder dan Manuela Kemp (inderdaad, fletse hap), Linda de Mol en Wendy van Dijk (ook zonder mascara een gezellig bekkie) en Milika Peterzon van héél ver weg gefotografeerd kwamen ze niet echt. Jammer, want in foto's van ver-van-mijn-bed sterren als Barbara Streisand zonder make-up of Courtney Cox zonder rouge zijn we veel minder geïnteresseerd dan in onze eigen sterren van om de hoek.

Oh la la, Touriya

Ook in Story: de leugen van Touriya Haoud. Een paar maanden geleden stonden de bladen vól van dit fotomodel dat ook actrice wilde worden. Ze speelde een rolletje in de film 'Shouf Shouf Habibi' en verdiende verder haar geld met modellenwerk. Niks bijzonders, blijkt, alhoewel Touriya zelf dat anders zag. Ze pochte regelmatig belangrijke internationale klussen te hebben, bijvoorbeeld in een tv-commercial en in een jeanscampagne.

Maar waar zij riep dat het ging om wereldwijde klussen, bleek het gewoon om kleine opdrachten te gaan. Touriya ziet zichzelf dus graag iets belangrijker dan ze is. Volgens haar ex-manager Spiros liegt ze zelfs zó veel, dat ze daarvoor hulp moet gaan zoeken. En ze lijkt ook niet zo braaf te zijn als ze lijkt. Een Hilversumse presentator zegt regelmatig door haar gebeld te zijn voor uitnodigingen. 'Ze had een bovenmatige interesse voor mij toen we voor Veronica presentatrices zochten. Ze was heel 'eager', en als man voel je dan op een gegeven moment wanneer een vrouw 'meer' wil doen voor een bepaalde baan', aldus de man. Touriya's verkering Martijn mag zijn knappe vrouwtje wel een beetje in de gaten houden, als we dit allemaal horen.

Irene rommelt met Beau

Wie nu precies wat doet en presenteert in Hilversum (en Joop van den Ende's Aalsmeer) kunnen we echt niet bijhouden. Alle BN'ners schnabbelen wel een keer bij in elkaars programma. Maar deze week is er toch wat onenigheid ontstaan over een baantje van brunette Irene van der Laar. Zij presenteert blijkbaar een aantal afleveringen van de Staatsloterijshow en de vraag is hoe lang dat gaat duren. Ze verving Marc Klein Essink (die vond de prijsjes te min om uit te reiken en nam ontslag), maar het lijkt er nu op dat zij zelf ook vervangen gaat worden. Door Beau van Erven Dorens, die volgens Privé in tegenstelling tot Irene zo'n live-programma presenteren wèl aankan. Om Irene tegemoet te komen krijgt ze gewoon haar 15.000 Euro per aflevering doorbetaald, zodat ze E 45.000 krijgt voor drie keer niks doen. Maar in Party ontkent Irene alle geruchten en zegt van niks te weten. 'Ik weet het ècht niet' beweert ze daar, en natuurlijk 'Ik doe het met veel plezier'. Tuurlijk, altijd alle opties open houden, meid. Privé adviseert Irene om haar makkelijk verdiende geld lekker te gaan opsouperen bij Joop Braakhekke. En zo is het kringetje van 'ons kent ons op de Gooise matras' weer rond.

Giga Georgie

Nou, we hebben ze gezien hoor. Even in de Playboy gekeken en inderdaad: ze zijn gigantisch! We hebben het natuurlijk over de 'boobs' van soapie Georgina Verbaan. Deze maand staat ze in Eva-kostuum in het blootblad en al weken doen er wilde verhalen over haar gegroeide boezem de ronde. Want het leek de laatste tijd alsof de jonge actrice een enorme plaatselijke groeispurt had doorgemaakt. Maar nee, allemaal puur natuur, beweerde ze. Ze was een kilo of 7 aangekomen en dat was ook dáár gaan zitten.

De reden dat we dat allemaal zelf mogen aanschouwen heeft te maken met Georgina's forse belastingschuld. Ze had een blauwe enveloppe te lang laten liggen en het uiterst lucratieve aanbod van Playboy kwam precies op het juiste moment. Helaas mag ze niet verklappen om hoeveel geld het gaat, maar het zal een flink bedrag zijn. Vriend Jort vindt het niet heel leuk, maar heeft het toch geaccepteerd. 'En als ik die schuld niet had gehad, was ik nooit akkoord gegaan. Eerlijk gezegd vind ik het een raar idee dat iedereen op zijn gemak kan zien hoe ik er van top tot teen uitzie', aldus Georgie in Weekend. We kunnen er twee dingen over zeggen: die 7 kilo extra misstaan haar bepaald niet en kleine soapies worden groot. En plaatselijk héél groot, blijkbaar.
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  zaterdag 27 november 2004 @ 00:18:39 #106
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_23599965
quote:
Jantje's geheim

De soap van Frans en Mariska Bauer hebben we elke minuut glimlachend gevolgd. Maar we betwijfelen of we dat gaan doen bij die van Jantje Smit. Ook van het voormalig kindsterretje, dat zich nu 'Jan' Smit noemt, wordt namelijk het leven verfilmd. De puber is 18 en treedt vooral in Duitsland veel op. Hij woont nog bij zijn ouders thuis, gaat af en toe stappen met zijn vrienden in Volendam en regelt zo nu en dan een leuk meiske. Blijkbaar is dit al bijzonder genoeg om met maar liefst 10 afleveringen op tv te mogen! De opnames zijn nu aan de gang,komend voorjaar zal de soap bij de Tros gaan verschijnen. Het heet heel intrigerend 'het geheim van de Smit', maar we vermoeden dat er weinig geheimzinnigs of glamoureus zal zijn aan de zingende knul in het vissersdorp.

Superpillen

Nog altijd wordt er druk gespeculeerd over de boezem van Georgina Verbaan. Hoewel zij en haar Jort Kelder roepen dat alles echt is (veroorzaakt door de pil en een paar kilo's extra gewicht), durven velen deze spectaculaire toename te betwijfelen. Ook collega's uit het showbizzvak vinden de lokale groeispurt uiterst curieus. Zo zegt Froukje de Both, een collega van Costa! die Georgina regelmatig in bikini heeft gezien in Privé: "Tijdens de opnames van Costa leende Georgina nog wel eens een BH'tje van mij. Maar moet je nu zien…" Wie oude Playboys heeft bewaard, kan de platte Froukje naast de volle Georgina leggen en inderdaad een wel heel ruim verschil constateren. Een pillenfabrikant sloeg een slaatje uit de zaak en adverteerde met boezemvergrotende pillen. 'Ook Georgina is er tevreden mee' schreven ze, zonder toestemming van de soapie. Waarop Daphne Deckers schampte: "Ik ben razend nieuwsgierig welke pillen Georgina heeft gebruikt. Van een A naar een dubbel D, dat lijkt me ook wel wat". En dat terwijl Daphne zelf niets te klagen heeft op dat gebied. De publiciteitsstunt van Georgina lijkt uitstekend geslaagd, want de aandacht blijft met deze geruchten op haar Playboy-reportage gevestigd.

Maxi gespot

Al drie weken geleden meldde Party trots dat Maxima weer zwanger zou zijn. En nu bevestigen ze hun eigen nieuwtje weer met een nieuw verhaal. Maxima is een trouwe klant van de Belgische ontwerper Edouard Vermeulen, waar ook schoonzus Laurentien en de Belgische prinses Mathilde mee dwepen. Zo heel origineel vinden wij de ontwerper niet, want in Story staan foto's van Mathilde en Maxima naast elkaar waarop ze twee keer bijna exact hetzelfde pakje van de man dragen. De stof is nagenoeg identiek, alleen het model verschilt een ietsiepietsie. Dat kun je eigenlijk niet maken, twee Royals zo hetzelfde kleden. Maar afijn, Maxima ging weer eens shoppen in Antwerpen en werd gespot door een eveneens aanwezige klant. Die zag niet alleen een hartelijke begroeting, maar luisterde ook het gesprek af. Maxima vertelde de ontwerper dat hij drie van haar pakjes moest aanpassen aan de 'gelukkige omstandigheid' waarin zij nu verkeert nu zij zwanger is. Zou dit echt gebeurd zijn in de sjieke winkel van de Belg? En zou zo'n sjieke klant vervolgens de Party hebben opgebeld? Hoe dan ook, het blad verwacht dat de aankondiging van de zwangerschap komt op Amalia's eerste verjaardag, 7 december.

Hunk wordt brave huisvader

Chris Zegers doet zó zijn best om als hunk over te komen. Hij besteedt veel aandacht aan zijn kleren, heeft een semi-nonchalante haardracht en lijkt ook flink in de sportschool rond te hangen. Maar dáár over en over zijn prestaties op tv hebben de bladen het nooit. Nee, wat interessant is, is als Chris met Wendy van Dijk wordt gespot in een restaurant. En helemaal als Chris dan het peuterzoontje van Wendy op schoot heeft. Ach gut, wat schattig, Chris inde vaderrol. Wèg, stoer imago… Deze week staat het 'geheime' stelletje samen op de cover van Privé. 'Exclusief: Wendy en Chris gaan samenwonen' kopt het blad. Het glamourstel zou een makelaar opdracht hebben gegeven om een fijn huis in Amsterdam Zuid te zoeken. Wendy zal dan haar geboorteplaats Weesp verlaten en naar de hoofdstad verhuizen. Ruim een jaar na het begin van hun relatie neemt het stel nu deze serieuze stap. En dat terwijl ze officieel als stelletje nog steeds niet 'uit de kast' zijn gekomen.

Must have Boek

Als BN'ner is een plaat opnemen of een tv programma presenteren tegenwoordig niet meer voldoende. Er moet ook een boek van je verschijnen. Patty Brard kwam met haar memoires, recentelijk kwam Catherine Keyl met een boek over bijzondere 'gekleurde' Nederlanders. En deze week lezen we over Jaap Jongbloed, ooit de presentator van Crime Time. In navolging van dat programma komt de presentator met een boek over misdaad, vol verhalen van advocaten over spectaculaire rechtszaken. Weliswaar in eigen beheer uitgegeven, maar vorig jaar verscheen ook al een dergelijk boek, dat het volgens Jongbloed in de winkels goed heeft gedaan.

Dat is nog maar de vraag met het boek van Ariane Spier in Party. Wie zegt u? Ariane Spier, eveneens presentatrice. Wat het mens doet is ons een raadsel, maar vorig jaar haalde ze ineens de bladen door haar scheiding. Dat verdriet schijnt ze van zich af geschreven te hebben met een boek over mannen dat 'Schatje, ik ben te leuk en te sjiek voor je' heet. Ze somt het alfabet op en bij elke letter heeft ze een type man bedacht. Zelf kiest ze voor type K, van haar zelfbedachte 'Kees de Klereleijer'. Een man die boeren en scheten laat, maar wel een schatje is. Ja, ja, een lekker ding, lijkt ons. Wie is geïnteresseerd is in het mannenboek van deze Ariane: ze heet sinds haar scheiding Meijer, dus dan kan de boekhandel je vast wel verder helpen. Wellicht een handig Sinterklaastipje voor iemand die ècht alles al heeft?
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  zaterdag 4 december 2004 @ 18:10:39 #107
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_23761586
quote:
Rode schoentjes

Maar liefst twéé covers halen de rode schoenen die prinses Mabel droeg naar haar eigen, uitgestelde huwelijksfeest. Wegens de dood van Juliana kon destijds hun bal niet doorgaan en nu was het dan eindelijk zo ver. De meestal zo braaf ogende Mabel had zich voor de gelegenheid door haar favoriete ontwerpers Victor & Rolf laten kleden en het resultaat was net zo controversioneel als haar bruidsjurk. Daarover verschilden de meningen zeer: de één vond de strikken wel grappig, de ander ronduit afschuwelijk. Ditmaal droeg Mabel een soort zachtroze Romeinse toga, bijeengehouden door donkerroze linten. Eronder knalrode satijnen schoenen met een plateauzooltje en een torenhoge, brede hak. De schoenen waren rijkelijk versierd met glimstenen en zijn duidelijk blikvanger onder de eenvoudige jurk. Party dreigt nog op de cover met 'muiltjes gevaarlijk voor kind', want er wordt wel gezegd dat zwangere vrouwen niet op hoge hakken mogen lopen. Ons lijkt dat een bakerpraatje. Het moet vooral vervelend zijn dat je op je eigen feest niet lekker kan dansen, met die enorme palen aan. Of zou ze ook een paar extra platte stappers in haar tasje hebben gestopt?

Glaasje op…rijd zelf

Wat is dat toch met die BN'ners die onder invloed rijden? Katja Schuurman werd al herhaaldelijk met een borrel te veel op slingerend van de weg geplukt. Ron Brandsteder reed zelfs zijn wagen in de plomp na een avond flink doorzakken en toen Marco Bakker een paar wodka's had gedronken veroorzaakte hij een dodelijk ongeluk. Nu is René Froger weer gepakt met een paar drankjes op. Zijn alcoholpromillage was maar liefst 3x te hoog. René pochte ooit 'Ik val een enkele keer wel eens van mijn stoel, want ik ben extreem in die dingen: ik drink, of ik drink niet' weet de Story hem te citeren. Maar wat is dat toch met die Bekende Nederlanders die per se in hun eigen auto willen stappen na een feestje. Als je zo veel geld hebt als zij, dan doe je toch niet moeilijk over een taxi terug naar huis? Of desnoods vraag je een verstokte fan om je naar huis te rijden. Vinden ze vast een hele eer.

Married without children

Het baarde al opzien: de ex-man van Birgit Schuurman was er na een kort huwelijk vandoor met de 10 jaar oudere GTST-soapie Elle van Rijn. Zij liet voor deze jonge regisseur haar man in de steek en brak een gezin met twee jonge kinderen op. Maar blijkbaar is het geen bevlieging en zijn Kaja en Elle helemaal stapeldol op elkaar. Op elk feest worden ze uitgebreid kussend gefotografeerd en roepen ze hoe happy ze zijn. De man van Elle is nog steeds verdrietig, Birgit verscheen al gauw met een nieuwe ruige rocker aan haar arm. Deze week weten de roddelbladen te melden dat Elle en Kaja zijn getrouwd, na een relatie van slechts 8 maanden. Gewoon, saampjes naar het gemeentehuis, zonder kinderen of familie en met twee vreemden als getuige. Er wordt al gespeculeerd dat de 37-jarige Elle zwanger is en er daarom zo veel haast is.

Vraag Ruud maar

Op Nu.nl lees je ook al het bericht dat Tatum Dagelet en Ruud de Wild na een huwelijk van vier jaar gaan scheiden. Toen de roddelbladen werden samengesteld, was het gerucht blijkbaar al bekend, want Story komt met het verhaal. Ze hebben Tatum aan de telefoon weten te krijgen. Die wil in eerste instantie niks zeggen, maar blijkbaar kan ze zich niet inhouden: 'Bel Ruud, die weet er alles van. Hij is erg goed in het vertellen van verhaaltjes' zegt ze, 'fel, maar aangeslagen'. Oei, dat klinkt alsof de DJ behoorlijk is vreemdgegaan en er met een leugentje vanaf probeerde te komen! Het verhaal meldt dat Ruud inmiddels uit huis is en Tatum in afwachting is van een eigen woning waar ze met haar 2-jarige dochtertje zal gaan wonen.

De Johnny's: zo vader, zo zoon

Over tv-goeroe John de Mol is zojuist een (ongeauthoriseerd) boek gepubliceerd. Alle roddelbladen zijn er gretig op gedoken. Wat daar vooral uit blijkt, is dat John een enorme vrouwenverslinder is. Ook de danseresjes moesten het ontgelden: 'Hij legde het aan met het héle showballet' weet een insider te vertellen. Onze conclusie is dat John niet één favoriet type vrouw heeft. Want anders scharrel je niet eerst met lenige danseressen, trouw je dan met die ultra burgerlijke Willeke Alberti en ga je er vervolgens met de wulpse LUV-zangeres Marga Scheide aan de haal (dat is die struise blonde van de drie). Nou ja, als het maar een rok aan heeft, blijkbaar. Een tip voor dames die carrière willen maken bij John: vooral lief lachen. Dan heb je (nog steeds) de meeste kans op een leuk baantje of een promotie. Zijn huidige vriendin Els kijkt in deze gevallen wijselijk de andere kant op en doet alsof haar neus bloedt.

Johnny's bar

Over de De Molletjes gesproken: zoontje Johnny (van Willeke en John) blijkt het zakentalent van z'n succesvolle pa te hebben geërfd. Hij begon als soapie, speelde in een bandje, werd filmacteur en startte de BN'site 'Glamago'. Die verkocht hij op een goed moment, en de huidige eigenaresse is inmiddels failliet. Johnny heeft nu horecaplannen volgens de Party. Hij gaat aan het Amsterdamse Vondelpark een enorme club en restaurant openen. Het ding gaat 'The Mansion' heten en is in een miljoenenpand gevestigd. Party stelt nog simpel dat 'Johnny als 'zoon van' genoeg geld heeft, dus dat zal het probleem niet zijn'. Maar dat lijkt ons wat simpel: pa zal echt niet zijn kostbare tv-miljoenen in zomaar een speeltje van zijn zoontje gaan stoppen. Het lijkt er dus op dat het plan echt serieus is en Johnny een zakenman gaat worden. Zijn blonde vriendinnetje Chantal Janzen moet nu maar hopen dat Johnny alléén het zakentalent van zijn pa heeft geërfd en niet al die andere 'kwaliteiten'.
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  zaterdag 4 december 2004 @ 18:11:33 #108
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_23761603
quote:
Nederland is al weken in de ban van Georgina Verbaan. De actrice heeft plots grotere borsten en dat geeft stof tot discussie met als belangrijkste vraag: zijn ze echt of nep? Ook de bladen mengen zich in die discussie. Verder wijden de roddelbladen veel pagina’s aan het koningshuis, in het bijzonder aan de ernstig zieke prins Bernhard.

In de discussie over Georgina Verbaan spant Story de kroon. Het blad heeft niet alleen uitgerekend hoeveel de actrice verdient met een fotoreportage in Playboy, maar laat ook een deskundigenpanel los op de grotere borsten. Het komt door de anticonceptiepil, zegt Verbaan zelf, en die mogelijke oorzaak bevestigen de deskundigen. ‘Borsten worden vaak iets groter, ook na gebruik van de lichte pillen die slechts 20-30 microgram oestrogeen bevatten. Het is duidelijk dat dit subjectief grote verschillen van mening en waardering kan geven. Maar een toename van cup B naar cup C wordt als regel meer gewaardeerd dan toename van cup D naar cup E.’

Overigens liet Verbaan vorige week zelfs röntgenfoto’s maken om te bewijzen dat ze geen implantaten heeft. Maar dat heeft juist weer een nieuwe discussie opgeleverd: of dat geen misbruik is van medische voorzieningen.

Jan Smit
Aan realitysoaps geen gebrek tegenwoordig op de Nederlandse televisie. Na Patty Brard en Frans Bauer is het nu de beurt aan volkszanger Jan Smit. ‘Het kleurrijke leven van Jan’ wordt in 10 afleveringen weergegeven, aldus Weekend. De zanger zelf: ‘Ik vind het wel leuk om te doen, maar ik doe het vooral voor mijn fans. Fans zijn heel belangrijk.’ Ze mogen dan ook alles van hem weten, maar van camera’s in de slaapkamer moet Jan niks hebben. ‘Als ik wakker word, doe ik dat graag zonder camera.’

Baantjer op het doek
Piet Römer, al jaren succesvol als rechercheur De Cock in de politieserie Baantjer, gaat nu ook acteren in een Baantjer-film. Het gerucht dat de film een afsluiting van de serie zou zijn, wijst hij in Weekend lachend van de hand. ‘Dat wordt al zo lang geroepen. Elk jaar vragen we ons af of we nog door moeten gaan en na tien jaar hebben we nog steeds genoeg zaken die moeten worden opgelost.’

Zelf stoppen is ook niet aan de orde voor de 75-jarige Römer. Hij heeft zelfs een hekel aan de vraag of het nu niet eens tijd wordt om van het leven te gaan genieten. ‘Als ik daar nu mee moet beginnen, dan heb ik het goed fout gedaan. Je moet van het leven genieten zodra je geboren bent.’

Prins Bernhard
De bladen hebben veel aandacht voor de ernstig zieke prins Bernhard. Privé brengt zelfs een uitvoerig medisch overzicht van alle operaties en behandelingen die de prins de afgelopen 10 jaar heeft ondergaan. Volgens Privé wil de prins graag in militair uniform worden begraven. Door de Lockheed-affaire mocht de prins tussen 1976 en 1991 zijn uniform niet dragen. In 1991 trok toenmalig premier Lubbers het verbod weer in, wat betekent dat de prins in uniform ‘naar Delft wordt gedragen’. ‘En al gaat hiermee zijn laatste wens in vervulling, zijn allergrootste wens was om het uniform te dragen als hij voor het laatst het nationale herdenkingsdefilé in Wageningen in 2005 zou bijwonen, precies zestig jaar na de oorlog. Maar díe wens gaat niet meer in vervulling...’ aldus Privé.

Ook de andere bladen schrijven veel over prins Bernhard. ‘Kan Beatrix dit drama nog aan’, vraagt Story zich af, verwijzend naar het overlijden van prins Claus (oktober 2002) en koningin Juliana (maart 2004). Tijdens de heropening van Koninklijk Theater Carré in Amsterdam maakte Beatrix weliswaar een redelijk ontspannen indruk; zo af en toe dwaalde haar blik toch af en moet de koningin met haar gedachten ongetwijfeld zijn geweest bij haar vader die haar zo lief is. De man met wie ze kan praten, lachen en huilen. De man die nu op Soestdijk moet vechten tegen een ziekte die hij deze keer waarschijnlijk niet kan overwinnen. De zoveelste dierbare persoon van wie de koningin straks, op een verdrietig moment, definitief afscheid zal moeten nemen.’

Party beperkt zich niet tot de laatste levensfase van de prins, maar speculeert ook al over de verdeling van zijn bezittingen na zijn overlijden. Volgens het blad is er paniek om de erfenis, al blijkt niet waar die paniek dan uit bestaat. Wat volgens Party wel duidelijk is, is dat Willem-Alexander en Máxima samen in het bezit komen van het Italiaanse buitenverblijf (De gelukkige olifant) en Bernhards jacht (Jumbo IV).

Story schrijft over de hekel die prins Bernhard zelf aan begrafenissen heeft. ‘Nu hij zelf zijn einde nadert, doet Bernhard het op zijn manier. Dus komen er familieleden en vrienden bij hem op bezoek voor een lekker glas en een goed gesprek. (...) In zijn vriendenkring wordt verteld dat de prins waarschijnlijk zelf het moment van overlijden zal kiezen, Hij zal absoluut niet als een kasplantje in leven willen worden gehouden en het liefst omringd door familie voorgoed inslapen. Voor leden van de koninklijke familie bestaat er net als voor alle Nederlanders een mogelijkheid om door euthanasie te sterven, op het moment dat er geen hoop op genezing meer is en de pijnen ondraaglijk zijn geworden.’
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  vrijdag 10 december 2004 @ 21:07:11 #109
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_23886373
quote:
Boobysoap

Een van de redacteuren van Party heeft zich met verse moed op de boezem van Georgina Verbaan gestort. Dachten we de afgelopen alles al gehad te hebben, nu is er weer een nieuw aandachtspunt in haar 'boobysoap'. De vraag 'zijn ze echt of van plastic' blijft nog steeds onbeantwoord. Georgina heeft een röntgenfoto laten maken van haar borsten en die op tv getoond om te laten zien dat er geen siliconen in zitten. 'Georgina's 'Harrie's' zijn echt!' kopten de kranten. Maar Party laat 'deskundigen' aan de echtheid twijfelen: die losse foto kan van iederéén zijn. Ze had een echo moeten laten maken, zodat duidelijk zou zijn dat het háár beelden waren. Zou het een 'boobytrap' zijn van de soapie, vraagt het blad zich af? In elk geval: er is weer een hoofdstuk aan het borstenverhaal toegevoegd.

Paaldanseres

Al enige tijd verschenen er vage aankondigingen in de roddelbladen over een nichtje van Maxima. Nu is voor de bladen èlk familielid van de prinses interessant, maar dit kind heeft nog iets extra pikants. Ze is namelijk paaldanseres! Halfnaakt (of halfgekleed, 't is maar net hoe je 't bekijkt) doet ze erotische dansjes om een paal heen en zweept aanwezige mannen op. Een Nederlandse organisator haalde de 22-jarige Laura voor een show naar Nederland en zo ongeveer de hele Nederlandse (roddel)pers stond het kind op Schiphol op te wachten. Natuurlijk hoopte iedereen dat Maxima haar zou verwelkomen, maar die heeft al gezegd deze nicht niet persoonlijk te kennen. Het gaat dan ook slechts om een achternicht: de oma's van Maxima en Laura zijn zussen. De paaldanseres daarentegen buit de familieband lekker uit: haar dansjes doet ze volgens Party met een kroontje op haar hoofd! Of ze nou ècht familie is of niet, gevoel voor humor heeft deze nicht in elk geval wel.

Lekker bekkie

'Als ik Chazia Mourali was, zou ik mijn bovenlip opvullen zodat je dat tandvlees niet zo erg ziet' en 'Als ik Jette van der Meij zie, jeuken mijn handen!'. Aan het woord is 'Miss Injectables herself' Connie Breukhoven. In Story mag ze, samen met een collega, een rijtje Bekende Nederlandse dames bekritiseren en adviseren. De inspuitingen vliegen in het rond: lippen opvullen (Milika Peterson, Chazia Mourali), vet afzuigen van de onderkin (Tineke de Nooij), rimpels inspuiten (bijna iedereen), jukbeenderen opvullen (Cilly Dartell) een hoognodige totaalbehandeling (Jette van der Meij) en een kappersbehandeling wegens TiTaTovenaar-look (danseres Penny de Jager). Alleen Anita Witzier komt er genadig van af, aan haar weet Connie niets te veranderen. Zelfs geen inspuitinkje of kappertje. Tsja, het is maar net de vraag of Anita de woorden van de 'plastic fantastic' Connie nou als een compliment moet zien.

'Prinses' Alexia

Al jarenlang doen geruchten over een buitenechtelijke dochter van Prins Bernhard de ronde. Recentelijk nog ontkende de prins zelf in een ingezonden brief aan een krant dat hij geen buitenechtelijke zoons heeft. Over een dóchter sprak hij echter met geen woord. Het kind zou geboren zijn uit een relatie met Helene Lejeune en Alexia heten. Er zijn wat vage kiekjes waarop een meiske in een gebloemde jurk met de prins poseert en dat zijn ook meteen de enige beelden. Later is er nooit meer een foto opgedoken van deze 'dochter'. Nu Bernhard is overleden, zal het wel of niet bestaan van deze dochter altijd een mysterie blijven. Volgens Weekend heeft de prins een autobiografie geschreven en daarin openlijk gesproken over de kwestie. Maar Beatrix zou het boek hebben tegengehouden, zodat het nu nog altijd ligt in een kluis bij een Amsterdamse uitgever. Ons koninklijk huis is op dit gebied duidelijk een stuk 'preutser' dan men in Frankrijk. Toen daar oud staatshoofd Mitterand ten grave werd gedragen stonden vrouw en kinderen gebroederlijk naast de minnares en de buitenechtelijke dochter, ten overstaan van het hele volk en vaderland.

Sterrenkindjes

Elke ouder vindt zijn of haar kind natuurlijk het aller- allerleukste. Maar in Hollywood weten ze dat weer schromelijk te overdrijven. Weekend geeft er een paar voorbeelden van. Dat de kinderen van Victoria 'Posh Spice' en Beckham worden verwend, is al bekend. Maar wist je dat de kiddies (5 en 2 jaar) een eigen speeltuin hebben van E 170.000? En dat Brooklyn met pappa's creditcard al zelf de speelgoedwinkel mag leegkopen? De kinderen van Michael Douglas en Catharina Zeta-Jones hebben ook niet te klagen. Voor hen geen Hema of C&A: ze dragen kleren van Versace en Armani. Voor hun partijtje wordt een Golf-club met 12 tennisbanen afgehuurd en wordt een beroemde kok ingevlogen. Actrice Gwyneth Paltrow laat zich graag voorstaan op haar goede, beschaafde smaak. Daarom liet ze het inrichten van de babykamer ook over aan een zeer bekende New Yorkse binnenhuisarchitect. Alleen de commode om dochter Apple's vuile poepluiers op te verschonen kostte al meer dan E 3000,-. Natuurlijk weet überdiva Madonna weer de kroon te spannen. Little Lourdes (8) beschikt over een eigen styliste, gaat naar de manicure voor haar nageltjes, ze krijgt gezichtsbehandelingen en volgt een macrobiotisch dieet. Er wordt geschat dat Mamma Mads maar liefst E 15.000 per maand (!) aan haar kleine prinsesje uitgeeft. Daar steekt die dure mini-Burberry bikini die model Kate Moss speciaal voor haar dochtertje (2) liet maken, opeens heel magertjes tegen af.
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
pi_23905948
Erg handig die wekelijkse hoogtepunten!
Het voelt goed hè?
A je to!
  zaterdag 11 december 2004 @ 20:58:03 #111
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_23906168
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  maandag 13 december 2004 @ 19:37:00 #112
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_23948654
quote:
Uiteraard besteden de bladen uitgebreid aandacht aan het overlijden van prins Bernhard. Privé en Weekend hebben zelfs niets anders op de cover staan. Veel terugblikken op zijn leven, maar ook verhalen over het verdriet van de Oranjes.

Weekend heeft het meeste werk gemaakt van het eerbetoon aan prins Bernhard. Het blad schreef maar liefst 88 pagina’s vol over zijn leven: vanaf de geboorte tot aan het bericht van zijn overlijden. Volgens het blad had vooral koningin Beatrix een bijzondere band met haar vader. ‘Prins Bernhard was, net als Claus, haar klankbord’, schrijft Weekend. ‘Was hij het niet eens met de handelwijze of een optreden van zijn dochter, dan kreeg zij dat ook op ongezouten wijze van hem te horen. Koningin Beatrix, die maar zelden wordt tegengesproken, kon tegen de kritiek van haar vader en stelde zijn kritische houding zelfs op prijs’, analyseert het blad.

Laatste wens
Privé vindt het onbegrijpelijk dat de artsen niet aan de laatste wens van Bernhard hebben voldaan: sterven op paleis Soestdijk. ‘Een van de behandeld artsen moet in paniek zijn geraakt en in zijn onrust hebben besloten Bernhard te laten opnemen in het Utrechts Medisch Centrum’, schrijft het blad. Volgens Privé had de prins er vrede mee dat hij zou sterven. In een telefoongesprek met een verzetsvriend eerder op zijn sterfdag zou hij hebben gezegd: ‘Van harte met je verjaardag. En geen zorgen om mij. Ik ga heen en ik heb er vrede mee.’

Slimme meid
Weekend heeft gelukkig ook vrolijker nieuws uit het koningshuis vernomen. Prinses Máxima is al druk bezig met de toekomst van haar dochtertje. Amalia, die vorige week haar eerste verjaardag vierde, krijgt een bijzondere opvoeding. ‘Onderdeel van die aanpak is dat Amalia nu al vaak schittert op officiële gelegenheden’, merkte het blad. ‘Máxima wil voorkomen dat Amalia in de besloten omgeving van ‘De Eikenhorst’ opgroeit en dat ze later, wanneer ze wat groter is, de wereld buiten de hekken van het ouderlijk huis als vreemd en onwennig zal ervaren.’ En dus maakt Amalia kennis met alle bezoekers die bij het paar aan huis komen, en gaat de kleine om de haverklap uitgebreid op de foto voor de verzamelde pers. Erg veel lijkt het Amalia niet te kunnen schelen, is Weekend opgevallen. ‘Grappig genoeg lijkt het erop dat Amalia zich nu al bewust is van haar toekomstige taak en dat ze onder alle omstandigheden rustig blijft.’

Twijfels
Als het aan Party ligt, is het rumoer over de boezem van actrice Georgina Verbaan nog lang niet over. Na een fotoreportage in Playboy ging het gerucht dat de borsten van de Nederlandse actrice nep zijn. Verbaan dacht het tegendeel te kunnen bewijzen door een mammogram te laten maken. Op zo’n röntgenfoto zijn eventuele implantaten duidelijk zichtbaar. De foto liet echter niets zien. Echte boezem, discussie gesloten. Maar Party denkt daar anders over. ‘Deskundigen gaan ervan uit dat de foto’s niet van Georgina zijn, maar van een andere dame. Met uiteraard echte borsten’, schrijft het blad. De Nederlandse Vereniging Medische Beeldvorming en Radiotherapie meent dat de foto’s niets bewijzen. De Vereniging vindt het vooral gek dat de actrice heeft gekozen voor de gevaarlijke röntgenstralen, en niet voor een echo. Kortom, Verbaan kan ook de komende weken rekenen op voldoende publiciteit.

Namaakgeld
Het potentiële kijkcijferkanon ‘Danny de Miljonair’ van SBS6 is jammerlijk geflopt. Privé zocht uit hoe dat kwam. Het was de bedoeling dat twintig dames hun best zouden doen een echte vrijgezelle miljonair aan de haak te slaan: Danny. Alleen wisten ze niet dat de begeerde echtgenoot helemaal geen miljonair was, maar een gewone jongen met een 40-urige werkweek. En dat was ongelukkigerwijs aan alles te merken. Een kandidate die bleek te weten wie hij was, werd al snel uit het spel verwijderd. Het kasteel waar Danny woonde, was gehuurd en de paarden waren ook al niet van hem. En er zat minder seks in de serie dan in het veel succesvollere ‘De Bachelor’. Toch heeft Danny geen spijt van zijn optreden in het programma. En die tegenvallende kijkcijfers? Danny blijft er nuchter onder: ‘Zelf ben ik ook niet iemand die naar dit soort programma’s kijkt.’

Op de klippen
Tot slot meldt Party dat het sprookjeshuwelijk van radio- en televisiepresentator Ruud de Wild en ‘brutale meid’ Tatum Dagelet definitief voorbij is. Ruud is nooit helemaal bekomen van de moord op Pim Fortuyn, die voor zijn ogen werd doodgeschoten. ‘En toen Tatum vertelde dat ze zwanger was, wist hij eigenlijk niet waar hij het moest zoeken’, schrijft Party. De beslissing om uit elkaar te gaan, is gemaakt door hun dochter. ‘Ze verdient een papa en mama, die beiden gelukkig zijn. Dat bereiken we door deze echtscheiding’, zegt Ruud de Wild in Party.
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  vrijdag 17 december 2004 @ 18:04:13 #113
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_24041221
quote:
Hiep hoi voor Reinout

Als een kind zo blij juichte hij: 'Nu ben ik beter dan Ivo Niehe!'. We hebben het over Reinout Oerlemans, die megaster Robbie Williams had weten te strikken. In zijn talkshow Pulse interviewt hij beroemde mensen en het moet gezegd: hij heeft er al een heleboel voor zijn camera gekregen. De vragen die Reinout stelt zijn niet het allerbelangrijkste onderdeel in de show, het gaat er meer om dat we een superster nog eens van dichtbij kunnen bekijken, met 'onze' Reinout horen praten en soms zelfs bij hen thuis mogen kijken. Volgens Privé had Robbie Williams extreem hoge eisen (6 opnieuw gemeubileerde kleedkamers, speciaal bier, allemaal nieuwe sloten op de deuren, 20 man bewaking), maar heeft Reinout alles ingewilligd. Hij heeft aan alle grillen toegegeven om deze grootheid maar in huis te halen. Het schijnt dat Reinout een groot bewonderaar is van oude rot Ivo Niehe, die ook zeer veel bekendheden interviewde. Maar nu Reinout Robbie had gestrikt, juichte hij trots dat hij beter was dan Ivo. 't Is maar wat je belangrijk vindt.

Gekke Geer

Al honderd jaar draait hij mee in het B-circuit, maar nu moest het er toch maar eens van komen. En dus organiseerde Gerard Joling zijn eigen gala-avond in Ahoy. Hij nodigde een keur aan artiesten uit (Oleta Adams, René Froger, Gordon) en zocht zo ongeveer bij elk lied een mooi pak uit. En als we 'mooi' zeggen, bedoelen we mooi op z'n Gerad Jolings: met veel ruches, glim, glitter, strakke witte broeken met strassstenen à la Elvis, openstaande overhemden en zelfs een heuse witte verentooi. Gerard pakte voor aanvang nog een lekker zonnebankje en toen was hij helemaal klaar voor deze wervelende show met de pracht en praal van een Hollywoodrevue. Maar omdat een mens 'toch iets moet eten' volgens Gerard, zien we hem in Story vergenoegd in zijn kleedkamer een bord boerenkool met worst weghappen. Omdat hij zijn zilver-witte gilet al aanheeft, leunt hij al kauwend vér naar voren om geen vlekken te maken. Gelukkig zijn we niet de enigen die dit contrast tussen glamour en Hollandse nuchterheid enorm komisch vinden. Story kopt dan ook: 'Glamour en boerenkool' en dat is precies wat het is.

Wilde radio Ruud

De inkt van het persbericht van de scheiding is nog nat, maar Privé weet ons al te melden dat DJ Ruud de Wild een nieuwe vlam heeft. Heel kort geleden maakte het echtpaar Ruud de Wild en Tatum Dagelet bekend na een huwelijk van vier jaar te gaan scheiden. Ze hebben samen een dochtertje van 2. "Tatum bleek door de gebeurtenissen toch met een andere man getrouwd te zijn dan degene tegen wie ze ja had gezegd" luidde Ruud's officiële commentaar. Ruud had veel problemen: zijn moeder overleed en een jaar later stond hij praktisch naast Pim Fortuyn toen deze werd neergeschoten. Dezelfde week ontdekte Tatum dat ze zwanger was. Al met al genoeg om in een crisis te raken, en dat gebeurde ook. Maar dat blijkt toch niet de reden te zijn van de scheiding. Kort geleden snibte Tatum al dat Ruud 'heel goed verhaaltjes kan vertellen' en waarschijnlijk doelde ze op deze affaire. Ruud schijnt namelijk te rommelen met een collega, ene Aafke. Of het waar is, wordt niet officieel bevestigd, het 'gonst' slechts. We zien Aafke op de foto als een donkerharige schone, een nogal wild type. Wat dat laatste betreft zou ze heel goed bij Ruud passen.

Minder Fajah

Terwijl Georgina Verbaan's boobs groter zijn geworden, zijn die van soapie Fajah Lourens juist een paar cups geslonken. Het GTST-sterretje baarde altijd veel opzien met haar enorme voorgevel. Ze vertelde dat ze vlak na de geboorte van haar dochtertje de boel wat had laten 'opvullen', maar dat dit tot haar schrik veel te groot was geworden. Ja, ja, dat soort teksten kennen we ook van Patricia Paay. Afijn: iedereen was geïnteresseerd in de borsten van Fajah en toen ze halfbloot voor een blad poseerde, vlogen de exemplaren de deur uit. Toch heeft de soapie het mes in haar boezem laten zetten en haar protheses laten vervangen door kleinere. Volgens Weekend is ze van een forse D-cup (was het geen E of zelfs F?) naar een parmantige B-cup gegaan en is ze trots op het resultaat. Nu maar hopen dat ze niet -zoals Pamela Anderson- haar bekendheid louter dankt aan haar borstomvang.

De oude wijze prins

In alle bladen natuurlijk uitgebreid aandacht voor de begrafenis van Prins Bernhard. Veel citaten van mensen die hem goed kenden, een beetje of zelfs maar één enkele keer hadden ontmoet. Van alle kanten wordt de oude prins niets dan lof toegezwaaid, het was een aimabel mens. En een met levenservaring, zo blijkt. De bladen waren al naar de drukker voordat de prins met zijn ontboezemingen kwam over niet één, maar twéé buitenechtelijke dochters. En dus keutelen de roddelbladen een beetje over de publiekelijk bekende ene dochter, Alexia. Maar een opmerking in Privé heeft -onbedoeld- wel een heel dubbele betekenis gekregen. Het schijnt dat Bernhard ooit zijn kleinzoon Willem-Alexander van advies diende over diens omgang met de vrouwtjes. 'Jongen, gebruik altijd een condoom' zou hij gezegd hebben. 'Iedere vrouw wil een kind van jou!'. Pikant, nu blijkt dat Benno zelf maar al te goed wist waar hij het over had!
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  maandag 20 december 2004 @ 22:55:44 #114
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_24109396
quote:
Het spannendste gerucht van deze week stond dit keer niet in de roddelbladen, maar in de Telegraaf: prinses Máxima is weer zwanger! Als dit verhaal waar blijkt te zijn, dan hebben de bladen belangrijk nieuws gemist. Want de eerste edities van de roddelbladen na de uitvaart van prins Bernhard staan nog boordevol foto’s en reportages over het afscheid van de prins. Maar het leven gaat door: ook deze week hadden de bladen genoeg te vertellen over het privé-leven van Bekend Nederland.

De uitvaart van prins Bernhard voert de boventoon in alle bladen, met koppen als ´De anjer is verwelkt´ (Party), ´Bernhards laatste reis´ (Privé), ´Koningin Beatrix gebroken` (Weekend) en ‘Tranen van ontroering bij uitvaart prins Bernhard` (Story). Elk blad brengt zijn eigen verslag van de dag, een overzicht van de aanwezige ‘royals’ en veel foto´s van verdrietige Oranjes. Toch weet elk roddelblad zijn eigen draai aan de gebeurtenis te geven.

Op instorten
Zo richt Weekend zich voornamelijk op het verdriet van Beatrix en meldt dat hofinsiders zich afvragen hoelang zij het nog volhoudt. ´De vorstin heeft in amper acht maanden tijd haar beide ouders verloren en ze zou zich dan ook eenzamer dan ooit voelen nu er niemand meer is die haar kan beschermen, of bij wie ze even ´zwak` of emotioneel mag zijn. (…) Ze heeft geen klankbord meer. Natuurlijk heeft ze haar kinderen en kleinkinderen, maar iedere ouder weet dat je met hen niet alles deelt wat je wel met je partner en/of met je ouders kunt bespreken.`

Nummer vijf
Story staat stil bij het verdriet van Beatrix en haar drie zussen, maar vraagt zich vooral af waar zus nummer vijf Alexia is. Het blad rept echter niet over nummer zés: Alicia, de dochter die Bernhard deze week postuum opbiechtte in de Volkskrant. ´Bittere tranen, bevende handen en gebogen hoofden. Koningin Beatrix en haar zussen Irene, Margriet en Christina namen op emotionele wijze afscheid van hun vader. Vier dochters in diepe rouw gedompeld. Maar waar treurde de verzwegen vijfde dochter van prins Bernhard?´, schrijft het blad. Volgens Story was het niet waarschijnlijk dat ze aanwezig was in de kerk. ´Gezien het feit dat hij het bestaan van nóg een dochter nooit officieel heeft erkend, lijkt het niet logisch dat hij haar wel op zijn uitvaart zou willen. Het heeft er dus veel van weg dat Alexia in stilte vaarwel moest zeggen tegen de vader die nooit officieel haar vader is geweest en de dienst waarschijnlijk op dezelfde manier moest volgen als de rest van de ´gewone wereld´, via de televisie.`

Wijze raad
Privé wijdt een pagina aan de band tussen toekomstig koning Willem-Alexander en zijn overleden grootvader. Het verdriet van de prins is groot. ´De stoere prins bijt op zijn lip. Wrijft zijn tranen af aan zijn witte handschoen en heeft verdriet. Enorm verdriet om een opa die zijn vriend was.` Volgens Privé vertelde Willem-Alexander ooit eens lacherig aan een vriend hoe zijn opa hem de volgende wijze raad gaf: ´Jongen, gebruik altijd een condoom. Iedere vrouw wil een kind van jou!`

Kosten en baten
Party is het meest karig met berichtgeving over de uitvaart. Het blad richt zich op de financiële kant van de zaak. Het schat de kosten van de begrafenis van prins Bernhard op zo´n 734.000 euro, evenveel als de uitvaart van prinses Juliana heeft gekost. Daarnaast speculeert Party over wat er met de erfenis van Bernhard zal gebeuren. Het blad verwacht dat het vakantiehuis De Gelukkige Olifant in Italië naar de kleinkinderen zal gaan, omdat zij er dol op zijn. Het jacht Jumbo IV gaat vast over op de prinsen, omdat zij er zulke goede herinneringen aan hebben.

Valse nichtenstreek
Naast het afscheid van prins Bernhard gebeurden er ook andere dingen in society-Nederland waarover geschreven kon worden. Zo neemt Story een exclusief kijkje achter de schermen bij het concert van zanger Gerard Joling in Ahoy. Wat een fantastische avond zou moeten worden voor de zanger werd verziekt door wilde geruchten. Wat was het geval: ´Een paar dagen voor mijn optreden in een uitverkocht Ahoy` hebben heel veel mensen een mailtje gekregen dat ik al wekenland een vriend heb`, legt Gerard Joling in het blad uit. ´Er werd zelfs een foto meegestuurd.` Dus in plaats van Gerard na afloop te complimenteren met zijn fantastische optreden waren vrienden en familieleden slechts in één ding geïnteresseerd: wie is de nieuwe liefde? Maar die is er helemaal niet. Gerard noemt het ´een valse nichtenstreek`. ´Helaas… Ik zou het heerlijk vinden om met de liefde van mijn leven straks onder de kerstboom te zitten. Dan zou mijn jaar helemaal top zijn. Maar er is geen man in mijn leven.`, aldus Gerard Joling.

Witte jurk
Volgens Weekend heeft actrice Georgina Verbaan, die onlangs nog volop in het nieuws was vanwege de mysterieuze omvangstoename van haar nu voluptueuze boezem, een huwelijksaanzoek van haar vriend Jort Kelder afgeslagen. En dat tijdens de première van de nieuwe Nederlandse film ´Amazones` met hoofdrollen van Monique van de Ven, Susan Visser, Monic Hendrickx en Georgina Verbaan. Wat een schandaal had kunnen zijn, blijkt na even doorlezen slechts een storm in een glas water. Georgina droeg bij de première een witte avondjurk, wat Jort op het idee van een trouwerij bracht. Zijn vriendin vond zoiets veel te burgerlijk ´en daar ben ik het eigenlijk ook wel mee eens`, zegt Jort in Weekend. ´Hou op met die onzin. We zouden hooguit trouwen in gemeenschap van schulden, dus daar hebben we echt geen zin in en daar begin ik echt niet aan.`

Kerst met Jos
Party gaat ´even uitwaaien’ met Jos Brink, die op dit moment met Willeke Alberti en Jamaï in de musical Hello Dolly is te zien. Ze praten over thema´s als genieten, sleur, heiligheid en rijkdom en nemen alvast een voorschotje op de kerstdagen. Kerstmis betekent voor Jos werken. ´Makkelijk hoor, want dan moet je namelijk helemaal niets. Kerstavond maken we elk jaar voor al onze kids zuurkool met fazant klaar. Dat is de kerst bij ons zo´n beetje.` Maar toch blijkt de nuchtere Jos ook wel wat gevoel voor romantiek te hebben. ´Ach, eigenlijk is het ook best een gezellige tijd. Met open haardjes en brandende kaarsjes. De kerstkransen en -ballen staan klaar op zolder. En we schaffen een echte kerstboom aan. Nou ja, drie kleintjes! Alleen al voor de dennengeur.`
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  vrijdag 24 december 2004 @ 22:02:09 #115
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_24189538
quote:
Afdankertje?

'Wat is hier de bedoeling van?' vroegen we ons af. Op foto's van de Miljonairsbeurs, waar tóut de showbizz elkaar natuurlijk trof, verscheen Vanessa in een wit paillettentopje. Haar haar torenhoog opgekamd, de oren en nek vol met reuzegrote parelsnoeren, de lippen glanzend gestift, ze zag er (voor haar doen) beeldig uit. Maar het gekke is dat we haar truitje al kennen. Linda de Mol verscheen namelijk in precies zo'n zelfde gevalletje tijdens de première van haar film 'Ellis in glamourland'. Ze vertelde dat toen gescoord te hebben bij een couturier en ze is er die avond honderden malen in gefotografeerd. Dus Connie, what were you thinking? Dacht de diva dat het truitje bij háár toch mooier stond (slankere taille, meer boezem) en ze dat wel even wilde laten zien? Of heeft ze haar huiswerk niet goed gedaan en is dit een faliekante modemisser van La Connie? Maar ook de couturier had wel even mogen waarschuwen dat hij al eerder zo'n truitje had verkocht aan een andere showbizzdame. Hoe dan ook: we vinden het wel een slordig foutje, Con!

Zesde zus

Weekend mag zichzelf op de borst slaan: ze zijn er in geslaagd de zesde dochter van Prins Bernhard op te sporen. Nog geen week na de bekendmaking van de oude Prins dat hij niet 1 maar 2 buitenechtelijke dochters heeft, is ze al gelokaliseerd. Ergens in Californië, Amerika. En als we de foto's zien, dan kan het bijna niet missen of Weekend heeft de goede vrouw voor de lens gehad. Ze lijkt werkelijk sprékend op haar zussen. Vooral op Margriet en iets minder op Irene, maar de gelijkenis is erg groot. Het is een stevige dame van een jaar of 50, heel nonchalant gekleed in een spijkerbroek en een t-shirt, en met haar bruine haren in een staart. De dochter heeft de achternaam Von Bielefeld, en dat lijkt natuurlijk verdacht veel op Von (Lippe) Biesterfeld, zoals Prins Bernhard heet. De complimenten voor weekend, dat ze de dochter zo snel hebben opgespoord. Ze zullen wel een godsvermogen voor de foto's hebben neergeteld en daarom krijgen we volgende week ook nog een deel twee van Alicia, met nóg meer onthullingen er in. To be continued dus.

Kerststerren

In bijna alle bladen is er wel aandacht voor wat Kerstwensen van BN'ners. Maar echt de cliché's ontstijgen doen ze geen van allen. Het blijft bij gezwijmel als 'liefde en geluk voor iedereen' en 'vrede op aarde'. Marga Bult zwijmelt over de Kerst toen ze honderd jaar geleden zwanger was en Sjoukje Smit moppert over de winkels die twee dagen gesloten zijn. Zij heeft helemaal niets met het feest. Een paar lieden zijn lekker eerlijk en denken als eerste aan zichzelf, zoals musicaldame Antje Monteiro: 'Laat mijn persoonlijke leven blijven zoals het nu is, want ik ben héél gelukkig op dit moment!'. En multitalentje Froukje de Both gebruikt de Party om schaamteloos reclame te maken voor haar musical te maken: 'Laat iedereen met Kerst komen kijken. Dan weet ik zeker dat de mensen een leuke avond hebben.' Gáááp, enorm slaapverwekkend allemaal. Nou, gelukkig hebben we dit jaarlijks terugkerende onderdeel 'Kerstwensen' ook weer gehad en zijn we er weer een heel jaar vanaf.

Willibrord wordt geen engel

Het is maar een klein artikeltje in de Party, maar wel erg lachwekkend. Met grote letters staat er 'Willibrord (Frequin) overmand door emoties…DRAMA! Wat blijkt? Willibrord heeft in opdracht van de EO programma's gemaakt waarin hij op zoek ging naar God. De onbehouwen presentator gelooft daar helemaal niet in, en dus dacht hij dat het een programma een peuleschilletje zou zijn. Maar hij is door de EO op de meest fanatieke religieuzen afgestuurd en allemaal voorspelden ze hem dat hij in de hel terecht zou komen. Dat vinden we bijzonder komisch, want er zijn in omroepland ook al een heleboel niét gelovige mensen die de niet bepaald geliefde presentator het liefst die kant uit zouden willen sturen! Maar goed: Willibrord klaagt een beetje dat 'Het een psychisch drama voor me is. Ik ben hierdoor wel meer over het leven gaan nadenken". En daar slaat dus de kop 'Drama' boven het artikel op. Maar drie regels later grapt Willibrord alweer: "Ik heb geprobeerd het weg te drinken in de kroeg. Maar dat lukte maar voor even. Nu is het weer terug. Bovendien heb ik nu ook erge hoofdpijn". Nee, de verkiezing tot 'Kerstengeltje van het jaar' zal Willibrord ook deze keer wel niet winnen.

De Geer geeft een sneer

Gerard Joling voelt zich opeens weer helemaal het mannetje. Hij heeft voor een vol AHOY opgetreden en dat was een groot succes. 'I'm back in showbusiness' moet hij gedacht hebben. En als je aan de top staat, kun je je het één en ander veroorloven. Dus toen een blad hem vroeg of hij ooit nog een duet zal opnemen met Patty Brard, die ooit een vriendin was, haalde hij fel uit. "Met Patty ben ik eigenlijk wel een beetje klaar. Zij is er beter in om dingen in haar kont te stoppen'. Een gewaagde uitspraak, gezien de seksuele geaardheid van Gerard zelf, maar natuurlijk ingegeven door het tv-programma waarin Patty voor de camera's klisma's neemt. Het schijnt dat Patty volgens Story 'wijselijk afstand neemt van Joling's uitspraken'. En daarmee gaat de laatste sneer van het jaar naar Patty Brard.
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  maandag 3 januari 2005 @ 18:51:00 #116
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_24376594
quote:
Jofele jurkenparade

Eén van de leukste rubrieken elke week is de moderubriek. Het najaar is hét seizoen van premières en galafeestjes en de BN'ners kunnen massaal tonen wat zij onder 'glamour' verstaan. Presentatrice Daniëlle Overgaag kreeg dit jaar van Beau Monde weliswaar een style-award uitgereikt, echt baanbrekend ziet ze er nooit uit. Ze bekende ooit zich helemaal door een stylist te laten kleden en wat ze draagt is dus niet haar eigen keuze. Haar laatste creatie was een slordig gekreukt blauw satijnen broekpak met daarbij mutsig opgestoken haar. Mwaaah, vinden we een beetje sjofel staan Dan komt de 'ideale schoondochter' Wendy van Dijk beter voor de dag. Ze heeft een beige jurk aan vol glitters. Niet heel bijzonder van voren, maar de achterkant is spectaculair. De jurk heeft een uitsnijding tot aan haar bilnaad, je ziet nog net geen 'decolleté'. Ze kan er met geen mogelijkheid een BH onder dragen, dus de vraag is hoe ze haar boezem zo pront rechtop houdt. Zitten er ingenaaide cups in het topje? Of is de boel met dubbelzijdig plakband opgetrokken en vastgeplakt, zoals ze in Hollywood allemaal doen? In elk geval: een puike jurk. Modelletje Renate Verbaan staat regelmatig in de rubriek 'wat dragen zij' en elke keer krijgt ze kritiek op haar open schoentjes. Ze zou blaren, eelt en kromme tenen hebben. Het arme kind verscheen de laatste keer dan ook maar met dichte pumps. Maar ook daar komt kritiek op 'ze zijn weinig spannend', zegt Weekend. Gelukkig blijft ze lachen.

Sterren in de sneeuw

Vroeger was het altijd feest als er 'Sterrenslag' op tv was. Nooit zag je de toen Bekende Nederlanders (een enkele ultrabrave presentatrice, een geinige quizmaster of een bekende zanger) op zo'n ongedwongen manier als daar. Maar in deze tijd, nu er elke week roddelbladen verschijnen en er vele rubrieken op tv zijn die alle feestjes laten zien, is men veel meer gewend aan deze beelden. Daarom is de Story niet heel spectaculair met zijn 'Sterrenslag in Zwitserland', maar leuk blijft het wel. We zien Catherine Keyl, Hans van der Togt en Erik van der Hof als Captains van hun team, presentatrices Katja Schuurman en Bridget Maasland (met kèk gebreid mutsje) op hun snowboard, Sybrand Niessen als strenge doch rechtvaardige scheidsrechter en 'Idols' Marieke van Ginniken, die is uitgenodigd om de sneeuwpret met een muziekje op te luisteren. Zoals gezegd: niet heel spannend allemaal, maar wel weer bevestigend dat je het als BN'ner niet slecht hebt getroffen met dit soort snoepreisjes.

Showbizzbarbaar

Als je wekelijks de bladen volgt, zou het een makkie moeten zijn. Maar zelfs dan is de quiz in Story pittig. Want welke voetbalvrouw was in oktober ook alweer slachtoffer van een beroving? Estelle Gullit, Sylvie meis of Angela Kluivert? 'Estelle!' dachten we, want daar was ooit ingebroken. Maar nee, toen herinnerden we ons de tasjesroof op Angela Kluivert. Alleen was dat een veel kleiner artikeltje. En welke Nederlandse diva liep op skivakantie een knieblessure op? Na even nadenken verschijnen de beelden weer op ons netvlies: een beeldig aangeklede en gekapte Connie wordt in haar rolstoel door Schiphol gereden. Kniebanden gescheurd. Zes weken later loopt ze een halve marathon, ra ra hoe kan dit? Ze moet nog altijd vertellen welk 'wondermiddel' ze heeft gebruikt, dat had ze beloofd. Nu een vraag die we niet wisten: Welke Idol kreeg het afgelopen jaar zijn eigen kledinglijn: Jim, Jamai of Boris? Geen idee. Het blijkt winnaar Boris te zijn. We hebben echter nog nooit iets van hem in een winkel zien hangen. Hoe dan ook, we blijven qua score ergens tussen showbizzexpert en -barbaar hangen.

'Prinses' Alicia

Weekend beloofde ons vorige week méér nieuws over Prins Bernhard's zesde dochter. En inderdaad: we krijgen een piepklein interviewtje te lezen. Het zijn nog geen 10 vragen en 'prinses' Alicia (50 jaar, Amerikaanse) houdt zich erg op de vlakte. 'U lijkt erg op uw zusters' vraagt Weekend. 'Dank u wel. Dat vind ik een compliment. Mijn zusters vind ik bijzonder mooi' antwoordt ze. 'Heeft u ze ooit ontmoet?' wil Weekend weten. Maar helaas: daarover wil Alicia niets zeggen. Ook over haar moeder wil ze niets vertellen, zodat duister blijft met wie de oude prins een buitenechtelijke relatie heeft gehad. Het enige dat de vrouw nog vertelt is dat ze de laatste tijd veel contact met haar vader had; ze zagen elkaar regelmatig en spraken heel vaak telefonisch met elkaar. In het Engels, waarschijnlijk, want dat ze geen Nederlands spreekt, wil ze ook nog wel kwijt. Het ontbreken van een talenknobbel zal dan wel in de familie zitten, want als we eerlijk zijn, dan sprak Prins Bernhard na 100 jaar in Nederland gewoond te hebben, ook nog steeds nauwelijks verstaanbaar Nederlands.

Willeke for president

Over 'allochtonen' en 'immigranten' gesproken… Willeke Alberti heeft er helemaal geen problemen mee. In Privé maakt ze zich zorgen over de toenemende onverdraagzaamheid tussen auto- en allochtonen. Maar ze gaat er van uit dat dat probleem vanzelf weer overwaait. We moeten allemaal maar een voorbeeld aan de Gooise mevrouw Alberti nemen: 'Zelf kan ik het met iedereen goed vinden. Autochtonen of allochtonen; ik heb nooit met iemand een probleem. Heb zelfs al jaren een Turkse vrouw, Mimona, als hulp in de huishouding gehad, dezelfde als die bij Gordon schoonmaakte. Niets mis mee.' weet Willeke. 'Ach joh' voegt ze er nog aan toe 'Het heeft allemaal te maken met respect en belangstelling voor elkaar maken.' Helemaal mee eens, Wil! Ons advies: Willeke Alberti in het volgende kabinet als minister van ontwikkelingssamenwerking. Of nog beter: Willeke for president!
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  zaterdag 8 januari 2005 @ 17:52:28 #117
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_24467290
quote:
Hi Ha Harries


Wie GTST-soapie Aukje in ontklede staat in de Playboy heeft bewonderd, heeft waarschijnlijk opgemerkt dat ze niets te klagen heeft. Een mooi strak lijf, slanke benen en een goed gevulde boezem. Maar toch is de soapie niet tevreden. In een interview heeft ze laten weten haar borsten te klein te vinden. 'Ik wil net zulke tieten als mijn zus' zou ze geroepen hebben, doelend op de boezem van haar zus Idols-Marieke. De radiopresentator Ruud de Wild zag in de opmerking een aanleiding voor een programma-item. Hij heeft aangeboden om Aukjes borstvergroting te betalen. Als tegenprestatie moet ze dan het logo van zijn radiozender 538 op haar lijf laten tatoeëren. Aukje ziet de lol wel in van het voorstel, helemaal omdat ze zelf mag bepalen waar de tattoo (drie stipjes) wordt gezet. 'Dan doe ik het onder op mijn voet' giebelt ze. Er zijn natuurlijk mensen die er schande van spreken, maar Aukje heeft met deze daad wèl de publiciteit weten te halen. En dat terwijl ze na GTST uitgerangeerd was en niemand nog van haar hoorde. Net als bij Georgina zijn het dus nu haar 'Harries' die haar nu weer roem gaan brengen.

Beetje dom

Vol trots kloppen ze zichzelf op de borst. Want het was Story die als eerste wist te melden dat Maxima weer zwanger was. Blijkbaar heeft het blad een erg goede 'hofbron', want het bericht veroorzaakte heel wat oproer. Het prinselijk paar zegde zelfs een officiële ontmoeting met de pers af omdat ze zelf het nieuws nog niet naar buiten wilden brengen. Maar kort geleden was het zo ver: prinsesje Amalia mocht zogenaamd het heugelijke nieuws brengen dat ze in de zomer een broertje of zusje krijgt. Half juli wordt de nieuwe spruit verwacht. Story weet echter te melden dat deze mededeling niet waar is. De bekendmaking moet behoorlijk ruim worden gezien, want bij het Hof nemen ze het niet zo nauw met data. Het is waarschijnlijk niet de zwangerschapsdementie van Maxima die voor de verwarring zorgt, maar een heuse intrige. Maxima schijnt namelijk niet pas 3 maanden, maar al ruim 4 maanden zwanger te zijn. Door de datum wat te verschuiven, krijgt het prinselijk paar de laatste weken van de zwangerschap wat rust en liggen de bosjes niet al vol met paparazzi. Dus schrijf het vast in je agenda: de nieuwe prins of prinses komt waarschijnlijk al in de maand juni op de wereld.

Voor wat, hoort wat

Wie zaten daar zo intiem te smoezen in dat Amsterdamse hotel? Waren dat niet de overspelige schrijfster Heleen van Royen en Sander, de vaste vriend van Linda de Mol? Volgens Story zat het stel heel knusjes samen te eten en druk te praten. Zou er sprake zijn van een slippertje? Navraag leverde echter een antwoord op. Het blijkt dat Linda de Mol aan Heleen van Royen heeft gevraagd om voor haar blad te schrijven. Van Royen is niet zomaar iemand: ze schreef succesvolle boeken, maar werd nog bekender met het 'verraden' van de Amsterdamse wethouder die naar de hoeren ging en met de openlijke mededeling dat ze regelmatig vreemd gaat. Haar 'inlijven' zou natuurlijk een mooie publiciteitsstunt zijn voor het blad Linda. Heleen -zelf ook niet vies van wat media aandacht- wilde het best doen, mits ze de vriend van Linda de Mol mocht interviewen. Die schuwt normaalgesproken de publiciteit en geeft nooit interviews. Hij maakte voor Heleen echter een uitzondering (onder druk van zijn Linda?), maar nam ook een beetje wraak. Voor de foto liet hij zich zoenend met Heleen vastleggen, als straf voor Linda dat hij haar aan Heleen had uitgeleverd.

Trouwen en babies, a.u.b.!

Een nieuw jaar, dus tijd voor toekomstvoorspellingen. Privé vraagt zich af wie er in showbizzland als eersten gaan trouwen. Worden het Georgina Verbaan en Jort kelder? Ze noemen zichzelf 'de perfecte mismatch', maar zijn toch al 2 jaar samen. Een stuk korter zijn Katja Schuurman en haar Thijs Römer bij elkaar. Maar recentelijk zwijmelde Katja weg bij het idee héél oud te worden samen met haar lover. Het zou dus zomaar kunnen dat La Schuurman zich straks La Römer mag gaan noemen. En Jeroen Pauw en Daphne Bunskoek, zullend die ooit gaan trouwen? Met Manuela Kemp durfde Jeroen (44) het nooit aan, maar misschien voelt hij zich eindelijk oud en wijs genoeg om de sprong te wagen en zijn Daph (31) te huwen.

Tooske Breugem en Bastiaan Ragas zullen volgens het blad dit jaar niet naar het altaar schrijden. Tooske was net 1,5 jaar getrouwd en Bastiaan woonde samen met vriendin en kind voordat hij zich op Tooske stortte. Die twee zullen zich wel andermaal bedenken voordat ze de grote stap wagen. Net als Wendy van Dijk trouwens. Twee dagen voor haar huwelijk met Xander de Buisonjé zegde ze het hele feest af omdat hij haar bedroog. Nu is ze gelukkig met 'hunk' Chris Zegers, maar of ze nog een keer uitnodigingen durft te versturen is de vraag. Baby's komen er ook: Mariska Bauer is weer lekker zwanger, de prinsessen Marilène, Mabel en Maxima gaan alle drie 'werpen', Marco Borsato zegt juist nog één keer dat hij geen vierde kind wil en Danielle, de vrouw van smartlappenzanger Grad Damen is weer wèl zwanger. Wie dat juist niet is en spoedig zal worden, is Chantalleke Janzen. Het is weer eens uit met loverboy Johnny de Mol en volgens Weekend is het deze keer definitief. Maar dat zegt niks, want dat was het vorige keer ook al.

Dikke Hennie

Hennie Huisman was ooit de koning van de tv. Maar langzaam werd hij afgeserveerd en daar werd hij erg ongelukkig van. Hij besloot tot een come-back, nam daarvoor een wenkbrauw-lift, kocht nieuwe kleren, zocht een toffe kapper en ging op een dieet. Maar liefst 15 kilo wist Hennie kwijt te raken, vertelt hij in Privé. "Het is niet makkelijk geweest en ik heb God zelfs wel eens om hulp gevraagd. Dat hielp. Dan stond ik bij de benzinepomp met een Mars in mijn handen en vroeg dan de hulp van God om die reep weer terug te leggen. Ik kreeg dan de kracht van Hem om dat te doen." Die Hennie toch, helemaal in de Here. Volgens ons hoeft Hennie voor zijn tv-programma bij EO niet meer op zoek naar God. Daar, in de benzinepomp, bij de chocolade, heeft hij hem al gevonden.
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  zaterdag 8 januari 2005 @ 17:55:09 #118
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_24467349
quote:
Uiteraard staan deze week de roddelbladen vol met terugblikken op 2004: de baby's, de overledenen, de bruiloften en de meest spraakmakende roddels. Ook besteden de bladen nu aandacht aan prinses Amalia's eerste verjaardag en de komst van een nieuwe koninklijke baby.
Prinses Amalia werd op zeven december één jaar, maar haar verjaardag werd niet uitgebreid gevierd, wegens het overlijden van haar overgrootvader prins Bernhard. De foto's van haar kleine verjaardagsfeestje mochten pas deze week verschijnen, omdat de officiële rouwperiode na het overlijden van Bernhard tot na de kerst duurde. Samen met moeder Màxima, vader Willem-Alexander en oma Beatrix staat Amalia lachend op de foto.


Màxima zwanger
De meeste bladen waren al van de drukpersen gerold toen officieel bekend werd dat prinses Màxima voor de tweede keer zwanger is. Alleen Privé besteedt hier uitgebreid aandacht aan. Het maakt zich zorgen over Màxima's gezondheid, omdat ze zo snel na de geboorte van Amalia weer zwanger is. 'Tegenwoordig adviseren gynaecologen en kinderartsen toch minimaal vijftien maanden de tijd te nemen tussen twee zwangerschappen. De risico's voor moeder en kind zijn aanzienlijk na een te korte zwangerschapspauze, vooral als er, zoals bij Màxima, tijdens de eerste zwangerschap complicaties zijn geweest.' Volgens Privé is de kans op een miskraam veel groter dan bij een zwangerschap waar meer tijd tussen zit.
Hot in 2004
Hoe het ook zij, volgens Story is prinses Màxima de meest geliefde Oranje. 'Met haar charme en humor heeft Màxima de koninklijke familie een stuk warmer gemaakt, en dat voorspelt veel moois.' Story baseert zich op een onderzoek van radio Noordzee 100.7 FM dat onderzocht heeft welke bekende Nederlanders in verschillende genres het populairste zijn. Zo hebben Marco Borsato en Trijntje Oosterhuis gewonnen in de categorie Beste Zanger en Zangeres.
Presentator Jack Spijkerman moest dit jaar plaatsmaken voor misdaadverslaggever Peter R. de Vries. En Linda de Mol heeft haar plaats als Beste Presentatrice verloren aan Wendy van Dijk. Wendy won dit jaar ook de Kid's Choice Award. Voor de presentatrice een goede afsluiting van 2004. Volgens Party staat haar ook volgend jaar veel leuks te wachten. Het blad meldt dat Wendy zwanger is van nieuwe liefde acteur Chris Zegers.

Partner switch
Een aflevering van het RTL-programma Mijn vrouw, jouw vrouw, heeft een zeer onverwachte ontknoping gekregen, schrijft Privé. In het programma wisselen twee gezinnen voor tien dagen van moeder. De vrouw trekt in bij een voor haar onbekend gezin en zorgt voor de man en kinderen. De gezinnen zijn zo uitgezocht dat ze elkaars tegenpolen zijn, waardoor er meestal hevige ruzies ontstaan. Het gerucht doet zich de ronde dat dit in één aflevering niet het geval was: de tijdelijke partners werden verliefd op elkaar waardoor de oorspronkelijk gezinnen uit elkaar dreigen te vallen.


Tokkie TV
Tokkie TV is na veertien dagen op internet stopgezet, schrijft Party. En niet wegens te weinig bezoekers, maar wegens te weinig adverteerders. 'Blijkbaar wilde het bedrijfsleven niet worden geassocieerd met de Tokkies. De Tokkies staan in bekend als de 'asociaalste' familie in Nederland. Ze zijn bekend geworden toen ze in het programma 'familietrots', een televisieserie van de IKON omroep over een 'bijzondere' familie, te zien waren. De Tokkies hadden ruzie met hun bovenburen en op televisie was te zien hoe het huis van buren in vlammen op gaat.
Tokkie TV 'liep eigenlijk al vanaf het begin mis. Hannah (Tokkie) zou zich niet hebben kunnen beheersen en noemde in de allereerste internetuitzendingen 'Boulevard'-presentator Albert Verlinde een 'pisnicht' die aids in de wereld bracht, en ze dreigde hem 'wel even op te komen zoeken.' Pieter Storms en zijn productiebedrijf Storms Factory waren de initiatiefnemers van dit project. 'In de wandelgangen wordt gefluisterd dat Pieter's bedrijf er voor een paar ton euro bij zou zijn ingeschoten.'
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  vrijdag 14 januari 2005 @ 22:40:16 #119
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_24571301
quote:
Armoe in 't paleis


Privé heeft een mooie fotoreportage van paleis Soestdijk. Ze hebben foto's van het interieur weten te bemachtigen. We zien een koninklijke ontvangstkamer, met mooie vloerkleden, statige kroonluchters en fraai meubilair. Precies zoals we dat bij een paleis verwachten. Maar als we de persoonlijke vertrekken van prins Bernhard en Juliana zien, ziet het er een stuk minder chique uit. De televisiekamer van Bernhard is kaal, met veel oude lichtbruine houten meubels met simpele ijzeren knoppen, burgerlijk bruine gordijnen, grijs behang op de muren en een wiebelig tafeltje waar de tv op staat. Volgens Privé waren de sobere meubeltjes heel 'design' in de tijd dat Bernhard en Juliana trouwden, de jaren '30. Dat zal allemaal best, feit is wel dat een interieur na dik 70 jaar echt wel versleten is. Zelfs als het in een paleis heeft gestaan en dagelijks door een lakei is afgestoft en in de was gezet. Het blad concludeert dan ook terecht dat als Willem Alexander hier met zijn gezin wil gaan wonen, er voor vele miljoenen aan verbouwd en gemoderniseerd moet worden.

Radio Ruud

Een paar weken geleden was het hot news: Ruud de Wild en Tatum Dagelet gingen scheiden. In één van de roddelbladen bitste een boze Tatum dat Ruud 'mooie verhaaltjes' kon vertellen en onmiddellijk werd er gefluisterd dat Ruud een ander zou hebben. Er werd ook al meteen een foto getoond van de nieuwe juffrouw: een donkerharige medewerkster van het radiostation 538. Ruud ontkende in alle toonaarden, maar om hem heen bleef er geroddeld worden. En deze week heeft Weekend foto's weten te bemachtigen van Ruud die gezellig door Amsterdam wandelt met deze Aafke. Oké, ze zijn niet zoenend betrapt, dat moet gezegd. Maar op één foto strekt Aafke haar hand uit en raakt het achterwerk aan van de DJ. Toch wel een intiem gebaar, nietwaar? Dat doe je niet zomaar met elke collega van je werk. Ruud zwijgt echter in alle talen. Weekend hoopt echter dat hij binnenkort 'uit de kast' zal komen.

Oké, Marco

Dat Marco Borsato zijn hart op de goede plaats heeft zitten, wisten we al. Niet voor niets is hij tot ambassadeur van War Child gekozen. Zelfs op vakantie laat Marco zien dat hij wat voor anderen overheeft. In Privé en Story het verhaal van Marco en familie die op terugreis zijn van een vakantie naar Curaçao. In het vliegtuig besluit Marco spontaan geld op te halen voor Azië. Hij leent het jasje en de pet van de piloot en gaat vervolgens langs alle stoelen in het vliegtuig. Natuurlijk geeft iedereen gul en de zanger haalt dan ook maar liefst 3000 Euro op. Tot slot poseert hij nog met zijn bekende camera-lach samen met de stewardessen en dan kan hij weer rustig gaan zitten.

Voetbalhuwelijk

In Party een verhaaltje over Sylvie Meis en haar voetballer Rafael van der Vaart. Ach ja, die twee, dat is alweer lang geleden dat we daar wat van hoorden. De voorbereidingen voor hun huwelijk in juni zijn in volle gang en misschien dat Sylvie het te druk heeft voor societyfeestjes. Want al maanden geleden verkondigde ze niet meer te werken, maar zich full time bezig te houden met de inrichting van hun nieuwe huis en het huwelijk. Echt zoals het een voetbalvrouw betaamt dus. Over dat huwelijk is trouwens veel te doen. Hun grote dag planden ze op dezelfde dag als Ajax-doelman Maarten Stekelenburg, die al veel langer van tevoren deze datum had vastgezet. Maar het schijnt dat Sylvie van geen verandering wilde weten. Hierdoor zijn in de Ajax-ploeg twee kampen ontstaan, die óf naar het huwelijk van Maarten gaan óf alleen naar Rafael. Party hoopt van harte dat trainer Ronald Koeman de mannen bij elkaar kan houden en dat deze trouwperikelen niet al te veel effect op het voetbal hebben.

Poetst Linda de pot?

Linda de Mol lijkt geboren voor het geluk. Alles wat ze aanraakt verandert in goud: tv, toneel, tijdschrift, film, gezinnetje. Ze is een drukbezette vrouw door al haar activiteiten, maar thuis loopt alles gelukkig op rolletjes. Linda zegt vaak dat dat door haar fán-tás-tische vriend Sander komt, maar uit een stukje in Story blijkt dat niet helemaal zo te zijn. In het artikeltje staat namelijk dat Linda op vakantie was in Portugal, toen ze een overlijdensbericht kreeg. Het ging om haar vaste huishoudster, die in Nederland haar huishouden bestiert. Linda plaatste een rouwadvertentie in de krant en die werd mede ondertekend door ene Guda en Patrick. Dat blijken óók twee medewerkers te zijn van Linda's huis. Nou willen we niets nadeligs zeggen ten koste van die leuke krullebol Sander, maar met drie man personeel erbij thuis, blijven er niet heel veel vervelende huishoudelijke klusjes over voor hem. Dus logisch dat het echtpaar De Mol zich lachend door het dagelijks leven heen beweegt. Het is maar te hopen voor Linda (en haar relatie) dat ze snel een goede vervangster vindt voor de huishoudster, want of het zo leuk blijft als je zelf wekelijks alle badkamers en wc's van je gigantische huis moet schrobben, is de vraag.
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  vrijdag 14 januari 2005 @ 22:42:36 #120
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_24571353
quote:
Hun tweede uitgave van het nieuwe jaar wijden de roddelbladen aan een kijkje in de toekomst. Voorspellingen over de vrouwelijke Bekende Nederlanders die zwanger zullen raken (of niet), de (Oranje)baby's die geboren zullen worden (of niet) en de beroemde stellen die eindelijk in het huwelijksbootje zullen stappen (of niet) zijn niet van de lucht. Het is dus koffiedikkijken wat de klok slaat deze week.

Privé hoort de huwelijksklokken al klingelen. Voor het ene stel echter wat luider dan voor het andere. Van wie op huwelijksgebied het meest verwacht kan worden in 2005 zijn actrice Tanja Jess en musicalster Charly Luske. Een beetje een open deur, want Charly vroeg de moeder van zijn anderhalf jaar oude zoontje Billy een paar weken geleden ten huwelijk.

Andere stellen die volgens Privé dit jaar wel eens in het huwelijksbootje zouden kunnen stappen zijn Quote-hoofdredacteur Jort Kelder en actrice Georgina Verbaan ('er wordt gefluisterd dat Jort vriend en vijand én Georgina dit jaar met een huwelijksaanzoek wil verrassen.'), Katja Schuurman en acteur Thijs Römer ('het zou zomaar kunnen dat Katja in een opwelling naar het altaar stapt om mevrouw Römer te worden. Tenzij ze weer een film maakt en spontaan verliefd wordt op de volgende tegenspeler,' hetgeen al een aantal keren eerder is gebeurd) en fotomodel Irene van der Laar en Sander Brinkhuijsen.
Liefdesduo's die door Privé worden genomineerd (maar die beduidend minder kans maken) zijn presentatrice Wendy van Dijk en acteur Chris Zegers, presentator Jeroen Pauw en presentatrice Daphne Bunskoek, zangeres Birgit Schuurman en regisseur Arne Toonen en presentatrice Tooske Breugem en musicalster Bastiaan Ragas. Een stel dat volgens het roddelblad zeker geen kans maakt om in 2005 te trouwen is acteur Edgar Wurfbain en presentatrice Viviënne van den Assem. Ook dat was een inkoppertje: ze gingen in 2004 uit elkaar.

Babyboom
Story voorspelt voor 2005 een ware babyboom, waarbij veel van bovengenoemde namen ook weer de revue passeren. Het lijkt Story interessant om te kijken welke BN'ers al weten dat er een kindje op komst is of welke sterren van plán zijn in 2005 zwanger te worden. Boven aan het lijstje staat het ideale paar Wendy van Dijk en Chris Zegers. Story: 'Hoewel ze aanvankelijk nogal geheimzinnig deden over hun relatie komen ze er nu rond voor uit. Wendy heeft zich al eens laten ontvallen dat ze toch ooit zou willen trouwen en het is ook niet ondenkbaar dat Sem (haar zoontje -red.) ooit een halfbroertje of - zusje krijgt.'
Over Tooske Breugem en Bastiaan Ragas zegt het blad: 'De geruchten dat Tooske al zwanger zou zijn, worden door het stel steevast ontkend. Maar wie de foto's van het stel bekijkt, kan niet anders dan in elk geval hópen dat hun liefde binnenkort wordt bekroond met een baby.'
Tot slot vindt de Story dat als er twee geliefden zijn die klaar lijken voor het stichten van een gezin, dat wel Georgina Verbaan en Jort Kelder zijn. Want 'zowel Georgina als Jort straalt sinds ze samen zijn. En zeg nu zelf: in gedachten zien we de twee toch al samen achter de kinderwagen lopen?'

Spanning en angst rondom Oranjebaby's
Weekend richt zich exclusief op de Oranjebaby's en geeft van de stand van zaken weer rond de zwangere prinsessen Marilène, Mabel en Máxima. Ze kennen allemaal hetzelfde geluk, maar hebben stuk voor stuk andere zorgen. Het blad verwacht dat het derde kind van prins Maurits en prinses Marilène grote gevolgen voor hun gezinnetje zal hebben. 'De woning van de prins en prinses is voor Amsterdamse begrippen allesbehalve klein, maar met drie kleine kinderen zal het toch best krap gaan worden. Insiders voorspellen dan ook dat de prins en de prinses na de geboorte van hun derde kindje voorzichtig op zoek zullen gaan naar een grotere woning', aldus Weekend. 'Voor Maurits en Marilène is een verhuizing een groot offer, want ze zijn verknocht aan de gezellige buurt rondom het Amsterdamse Concertgebouw, waar niet alleen veel Bekende Nederlanders wonen, maar ook prins Bernhard jr. met zijn gezin.'
Mabel maakt de angst door van een aanstaande moeder en ziet erg op tegen de bevalling, zegt het blad. Prins Friso probeert zoveel mogelijk betrokken te zijn bij de zwangerschap en verheugt zich op de geboorte van zijn eerste kindje. Toch kunnen vrienden zich niet voorstellen dat hij samen met Mabel naar zwangerschapsgymnastiek zal gaan.
Bij prinses Máxima is er vooral 'angst voor herhaling', meldt Weekend. 'Toen zij in verwachting was van prinses Amalia, traden er complicaties op. Volgens nooit bevestigde berichten zou de prinses een zwangerschapsvergiftiging hebben gehad.' Daarom zou de prinses bewust hebben gekozen om het deze keer tot aan het moment van de bevalling zeer rustig aan te doen.

Te vroeg
Gaat Weekend nog steeds uit van de officiële uitgerekende datum van Máxima, Story weet inmiddels wel beter. 'Máxima's baby komt éérder', kopt het blad. Dezelfde bronnen die enkele weken geleden Máxima's zwangerschap aan Story meldden, rekenden het blad nu voor dat de baby veel eerder komt dan aangekondigd. Máxima is volgens hen namelijk niet drie, maar al bijna vier maanden in blijde verwachting en haar kindje zal dus in juni geboren worden.

Troonsafstand Beatrix
In een strikt besloten familiebijeenkomst zou Beatrix hebben verteld dat zij op 30 april 2010, na dertig jaar op de troon te hebben gezeten, troonsafstand zal doen, meldt Party. De hofbron van het roddelblad heeft laten weten dat de komst van een tweede baby van Máxima de reden voor Beatrix is geweest om haar troonsafstand te gaan regelen. In 2010 is Beatrix zeventig jaar en zijn de kinderen van Máxima en Willem-Alexander respectievelijk zeven en vijf jaar. 'Leeftijden waarop Beatrix meent dat de opvoeding van de kinderen voor een - groot - deel kan worden overgelaten aan een kindermeisje. Beatrix hecht er namelijk zeer aan dat haar kleinkinderen in hun eerste levensjaren zoveel mogelijk kunnen genieten van een normaal gezinsleven', aldus Party.
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  zondag 23 januari 2005 @ 22:20:03 #121
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_24712610
quote:
'Exclusief in Story: Tooske's ideale bruidsjurk' kopt het blad op de cover. De nagalm van de woorden van Bastiaan Ragas' aanzoek zijn nog niet verstomd, of de bladen hebben het al over 'DE' jurk. Wat zal het bruidje aantrekken? Met gemak wordt een dubbele pagina gevuld met leuke plaatjes van gezellige bruiden. Voor welke ontwerper zal Tooske kiezen, voor Frans Molenaar, Edgar Vos of Monique Collignon? Of reist ze net als de prinsessen af naar topcouturiers in het buitenland? Wordt het een spectaculaire japon, zoals Mabels 'strikkenjurk' van Viktor en Rolf? In elk geval gaat de redactie er van uit dat Tooske in het wit zal trouwen, want dat is zo lekker romantisch. Als voorproefje monteerden ze Tooske's hoofd boven een moderne bruidsjurk met blote schouders en het moet gezegd: het is een goede keus. Maar of het zoiets wordt, is maar de vraag. Want als je zo snel na je scheiding alweer opnieuw trouwt, wil je misschien helemaal geen witte jurk meer.

Alweer mislukt

Hij is altijd een beetje sneu, de zanger Dries Roelvink. Hij gaat al járen mee in het circuit, maar hij is nog nooit doorgebroken. Toch blijft hij in zichzelf geloven, ook al wordt hij keer op keer teleurgesteld. Dolgelukkig was hij dat hij bij Jensen op tv mocht, maar daar fungeerde hij alleen als pispaaltje. En ook nu weer. In Party staat dat Dries was gevraagd om een real-life soap over zijn leven te laten maken. Daar had hij natuurlijk onmiddellijk 'ja' op gezegd, in de hoop op een beetje meer bekendheid. Maar helaas was Jantje Smit ook gevraagd, en toen het Volendamse tieneridool ook toehapte, ging de klus aan Dries voorbij. Hij pruttelt nog dat zijn vrouw het niet zag zitten, al die camera's, maar aan alles kun je merken dat hij baalt. Alwéér niet gelukt. Wel kreeg hij een prijsje omdat hij het afgelopen jaar zo vaak op de buis was geweest. Maar hij moest toegeven dat dat vooral kwam omdat hij door honderd jaar in het vak zó veel mensen kent, dat er wel eens wat te regelen valt. Anyway: de soap van Jantje wordt vanaf eind maart uitgezonden.

PaPaul's relatiedip

Hij is flink afgevallen en voelt zich een ware Adonis. Paul de Leeuw heeft er het afgelopen jaar alles aan gedaan om af te vallen, gezond te eten en veel te sporten. Het resultaat: hij is weer op het gewicht van 20 jaar geleden. Een hele prestatie, maar thuis mag het niet baten, zo blijkt uit de Privé. Die beweert namelijk dat PaPaul in zware relatieproblemen verkeert. Volgens een 'vriend van de tv ster' rommelt het en weet hij niet of het nog goed komt. De problemen tussen Paul en Stephan zouden komen door het werk van Paul. Die is altijd bezig, is het niet aan een tv-programma dan is het wel met zijn bedrijf. Een druk baasje. Stephen is veel rustiger en zorgt onder andere een dag per week voor de twee geadopteerde kindertjes. En ja, daar ontstaat het patroon dat in zo veel gezinnen te herkennen valt. De vader werkt hard en maakt lange dagen om geld te verdienen en de moeder klaagt dat de man er nooit is en geen tijd heeft voor zijn gezin. Zo gaat het blijkbaar ook bij Paul en Stephen thuis. Het grote verschil is dat als ze scheiden, niet 'moeder' Stephen maar vader Paul de kinderen 'krijgt'. Om geen problemen met zijn homo-zijn te krijgen in Amerika heeft hij de kinderen in zijn eentje geadopteerd en niet samen met Stephen. Maar Privé hoopt dat het niet zo ver komt en dat ze zullen vechten voor hun geluk. (Overigens vertelde Paul de Leeuw tegenover discjockey Edwin Evers deze week dat er helemaal niks mis is met hun relatie, en dat het artikel van de Privé nergens op is gebaseerd.)

Hennie is weer (T)huisman

Hoera: Hennie is weer thuis. De presentator doet zijn naam eer aan en is weer een echte Huisman geworden. Hennie stortte in nadat hij teveel hooi op zijn vork had genomen. Hij maakte programma's voor tv, was voor een toneelstuk gevraagd en voor Azië organiseerde hij een (geslaagd) benefietconcert. En vlak daarna ging hij tegen de vlakte. In het ziekenhuis bleek er niets aan het handje: gewoon oververmoeid en een ontsteking aan zijn bijholtes. De laatste jaren was Hennie in een zuurpruim veranderd die klaagde dat hij geen leuk werk meer had. En nét nu hij weer aan de bak was (hij had zich voor zijn comeback zelfs een vlot kapsel laten aanmeten en was flink afgevallen), gaat het helemaal mis met die arme man. Hoe dan ook: Hennie wilde weer in de publiciteit staan en dat is hem in elke geval gelukt. Want in alle bladen staat wel een stukje over hem waarin hij ons met zijn gelifte ogen kranig aankijkt en zegt dóór te willen gaan.

Klusdrama

Het zit tv-klusser Nico niet mee. Eerst wordt hij beschuldigd van billenknijperij en als hij dan besluit te vluchten naar zijn villa in Spanje, blijkt het daar een bouwval. Nico kocht een stuk grond in Spanje om er een droomvilla te laten bouwen à E 380.000. Nee, dat zou de beroepsklusser niet zelf gaan doen, zoals hij dat op tv altijd zo soepeltjes laat zien. Zijn makelaar wist een betrouwbaar aannemersbedrijf voor hem. Maar dat viel tegen. Privé toont foto's van een regelrechte bouwramp. Het gloednieuwe huis vertoont nu al overal scheuren, is zonder fundering gebouwd, er is nog geen elektriciteit enzovoort enzovoort. Het blijkt dat de louche aannemer geen vergunningen heeft aangevraagd, het aanbetaalde geld voor de luxe keuken is 'verdwenen', de oplevering had al láng plaats moeten vinden en zo volgt ramp op ramp. Had hij het nou maar zelf aangepakt….Maar het gerucht gaat dat Nico helemaal niet kán klussen en dat een klusteam dit altijd voor hem doet. Hij hoefde op tv alleen maar te doen alsof. Aan Privé wil Nico geen commentaar geven, omdat hij rust wil. Maar dat zal hij voorlopig niet in Spanje kunnen vinden.
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  zondag 23 januari 2005 @ 22:21:38 #122
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_24712647
quote:
Privé slaat een mooie slag deze week. Het blad brengt een special over paleis Soestdijk, de voormalige woning van koningin Juliana en prins Bernhard: inclusief exclusieve interieurfoto's. Een kijkje in andermans huis is altijd leuk, dus het is niet zo gek dat het blad bijna is uitverkocht. Weekend vertelt waar de Oranjes hun kerstvakantie doorbrachten.

De verslaggever van Privé is vooral verrast door de soberheid die de vertrekken van paleis Soestdijk uitstralen. 'De televisie die in de ontvangstkamer voor gasten staat opgesteld, past in iedere gemiddelde bejaardenflat. De verf van de bekende witte luiken is afgebladderd, de vitrage is nog uit de jaren dertig, de afgetrapte deuren en deurstijlen evenzo.' Alleen de zogenoemde Olifantenkamer, waar prins Bernhard zijn collectie olifantenbeeldjes bewaarde, straalt nog iets van gezelligheid uit, meent Privé.

Toch is de soberheid in het riante paleis relatief. Het meubilair uit de jaren dertig is zeer gewild bij verzamelaars en zou volgens het blad op een veiling zeker enkele tienduizenden euro's opbrengen. En het servies dat zo achteloos op tafel staat, is van Wedgwood.

Weekje weg
Weekend legt uit waar de Oranjes waren tijdens de kerstvakantie. De koninklijke familie was immers erg afwezig tijdens de televisieactie voor de slachtoffers van de vloedgolf in Azië, en de Rijksvoorlichtingsdienst wilde niet zeggen waarom. Volgens Weekend bleef koningin Beatrix gewoon thuis, terwijl kroonprins Willem-Alexander met Màxima en dochter Amalia vertrok voor een skivakantie in Oostenrijk.

Prins Constantijn reisde met Laurentien en zoon Claus-Casimir naar Zuid-Afrika, waar het gezin een bezoek bracht aan prinses Irene. De zuster van koningin Beatrix bezit er een boerderij waar ze regelmatig tot rust komt. Om te bewijzen dat prinsen ook maar gewone mensen zijn, plaatst het blad een foto van Constantijn bij het artikel. De prins loopt achter de kinderwagen, ondertussen zeulend met een zware tas. Zeer herkenbaar voor de gemiddelde Nederlandse vakantieganger.

Prinses Margriet had zich met haar echtgenoot Pieter van Vollenhoven teruggetrokken in een Oostenrijks chalet. De prinses maakte wél tijd vrij om een televisieboodschap in te spreken voor de nationale hulpactie voor Azië.

Liefste van de wereld
Weekend en Party geven darter Raymond van Barneveld maar liefst twee pagina's de ruimte om te praten over zijn grote liefde Silvia. Van Barneveld werd begin januari voor de vierde keer in zijn carrière wereldkampioen darten. De Haagse pijltjesgooier geeft in roddelblad Party alle eer aan zijn echtgenote. 'De liefde van mijn leven is Silvia, mijn vrouw. En natuurlijk mijn drie kinderen. Zonder mijn gezin had ik met mijn andere grote liefde, darten, nooit zover kunnen komen.'

Uit het verhaal in Weekend blijkt waarom: 'Natuurlijk zijn onze kinderen het allerbelangrijkste in ons leven en daarna komt de sport. Voor familie, vrienden en kennissen hebben we vaak geen tijd. Op verjaardagen en soms zelfs bruiloften moeten we verstek laten gaan. Lang niet altijd wordt ons dat in dank afgenomen. We zijn zelfs vrienden kwijtgeraakt. Silvia accepteert dat als de normaalste zaak van de wereld.'

Drama voor Wiegel
Party, Privé en Story staan uitgebreid stil bij het drama dat oud-politicus Hans Wiegel heeft getroffen. In de eerste week van januari overleed zijn echtgenote Marianne bij een verkeersongeluk. Marianne was de zuster van Jacqueline (Pien), de eerste vrouw van Wiegel, die in 1980 overleed. Eveneens als gevolg van een verkeersongeval. Volgens Story was Hans Wiegel na de dood van zijn eerste vrouw zwaar aangeslagen, maar vond hij na verloop van tijd troost bij zijn drie jaar oudere schoonzusje Marianne. In 1982 trouwden zij.

Privé meldt dat Marianne altijd al de eerste liefde van Wiegel was. 'In het huis van Marianne ontmoette Hans ook Pien. Het was liefde op het eerste gezicht tussen het tweetal, waar Marianne volgens ingewijden zeer onder geleden heeft. Maar ze offerde zich op, voor Hans en haar zusje, van wie ze zoveel hield', schrijft Privé.
Party, Privé en Story vragen zich eensgezind af: 'Komt Hans Wiegel dit verdriet te boven?'

Baby?
Story blikt terug op het afscheid van Leontien van Moorsel van de actieve wielersport. De veelvoudig wereld- en Olympisch kampioene kreeg een feestje in het Rotterdamse sportpaleis Ahoy. Met een toespraak van NOC*NSF voorzitter Erica Terpstra en een lied van René Froger. Het afscheid betekent niet dat Van Moorsel nu in de anonimiteit verdwijnt. De sportvrouw gaat jong wielertalent begeleiden en, nog belangrijker, aandacht besteden aan haar privé-leven: 'Zelf zal ze niet meer aan wedstrijden meedoen. Zodat ze zich in alle rust kan voorbereiden op haar nieuwe uitdaging: het moederschap', schrijft Story verheugd. Volgens het blad heeft Leontien er nooit een geheim van gemaakt dat ze dolgraag moeder wil worden.
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  vrijdag 28 januari 2005 @ 18:32:52 #123
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_24802343
quote:
In Party mag hij wekelijks een rubriekje volkeutelen over de dierenmanieren van de huisdieren van lezers, maar Bekende Nederlanders schijnen niet zo happig op Martin Gaus te zijn. En ook tuinman Rob Verlinden komt er niet in. Dat staat in Privé. Tuinman Rob heeft een item in een televisieprogramma. Hij gaat de deuren van bekende Nederlanders langs en vraagt ze of hij hun tuin mag doen. Leuk, zou je denken, een gratis metamorfose! Maar daar lijkt niet iedereen van gediend. Nelly Frijda loste het probleem van het onaangekondigde (en ongewenste) bezoek op door Rob naar haar volkstuin te verwijzen. Daar kon de tuinman kennelijk niet al te veel schade aanrichten. Maar bij couturier Sheila de Vries en dichter Bart Chabot mocht hij met geen vinger aan de planten komen. Ook Martin Gaus schijnt het moeilijk te hebben om bij Bekende Nederlanders kat of hond te mogen analyseren. Niemand wil deze amateur dierenpsycholoog te dicht bij zijn of haar vierpotige huisvriendjes hebben. Helaas heeft Privé geen voorbeelden van weigeraars, maar dat ze er zijn zegt eigenlijk al genoeg.

Con en Hans: gouden duo

Vlak na de Tsunami-ramp stond er op Nu.nl een berichtje over Hans Breukhoven. Hij zou voor de collectegelden van zijn medewerkers verdubbelen en aan het goede doel geven. Omdat er ook heel veel geld van buiten het bedrijf in de pot was gestort, werd het Hans een beetje te gortig en trok hij zijn aanbod terug. Het werd hem te duur. Gelukkig blijkt deze week uit de Party dat Connie en Hans hun hart toch op de juiste plaats hebben. Vooral Connie: die werd helemaal week toen ze al die arme weeskindertjes op tv zag. En aangezien zij zelf drie van die arme zieltjes redde door adoptie, wilde ze ook nu wat doen. Con en Hans hebben geld beschikbaar gesteld voor een weeshuis in Sri Lanka. Wel probeert Connie nog zuinigjes te zeggen dat ze graag wil dat andere bedrijven óók gaan meebetalen omdat ze het in hun eentje niet kunnen doen, maar royaal is het wel. Nou ja: Connie geeft zelf toe dat Hans en zij al dat geld toch niet nodig hebben. Want we denken inderdaad niet dat Connie een keer minder naar de kapper gaat om geld voor een goed doel over te kunnen maken.

Strijd!

'Strijd!' staat er met vlammende letters in Party. En die strijd zou gaan tussen Estelle Gullit en haar mooimaker Leco Zadelhoff. Het is bekend dat Estelle al een hele tijd aast op een tv-rolletje. Ze zou al diverse screentests hebben gedaan, acteerlessen nemen en zelfs spraakles volgen om minder plat te praten. Een baantje als presentatrice zou dan ook zeer welkom zijn. Nu is er sprake van dat ze voor RTL Boulevard gevraagd gaat worden. Maar er is een klein probleempje: ook visagist Leco is daarvoor gevraagd. Dat betekent dat er samen met modejournaliste Fiona Hering en ex-model Irene van der Laar dus vier lifestyle 'specialisten' één plaatsje in het programma zouden delen. Dat maakt de spoeling wel heel erg dun. En dus oppert het blad dat Leco weg moet als Estelle besluit om te komen. Het is mooi bedacht, want het is precies het dillema waar Estelle het vreselijk moeilijk mee zou hebben. Maar ja: ze heeft haar beauty-expert ook nodig voor haar looks, dus de vriendschap kan ze niet zomaar verpesten. Volgens het blad worden er 'gesprekken gevoerd om tot een voor ieder aanvaardbare oplossing te komen'.

Vissen

'Wie gaan er allemaal naar de nieuwe omroep van mediagigant John de Mol' vragen de bladen zich al een hele tijd af. Inmiddels kunnen ze beter vragen wie er NIET gaan. Want John heeft grootse plannen en kaapt heel Bekend Nederland weg bij andere omroepen. In Weekend staat alvast een lijstje van (vermeende) overlopers: Ivo Niehe, Youri Mulder, Gordon, Martijn Krabbé, Barend en Van Dorp, Wilfred Genee, Jack van Gelder, Jack Spijkerman en natuurlijk: doet ze het wel of toch niet: Linda -zus van- de Mol. Dat wordt grote leegloop bij zowel de commerciële als de publieke omroepen, want de namen die nu genoemd zijn, behoren toe aan kopstukken van de zenders. Hele programma's vallen in duigen als de bekende presentatoren vertrekken. Er kan dus gesteld worden dat er iets groots gaande is in omroepland. Maar wat het gaat worden, weet nog niemand. Want voorlopig heeft de nieuwe zender van John nog niet eens één programma uitgezonden!

Vakantiehuisjes

Jan en Monique des Bouvrie hebben niets te vrezen van de belastingdienst, volgens Story. Voor zeven miljoen Euro verkochten ze vorig jaar hun Franse huis en op dit moment hebben ze nog niks nieuws. De belastingdienst is in het buitenland op zoek naar zwart geld. En dus hebben ze alle koopaktes van tweede huizen in Frankrijk opgevraagd. Dat betekent dat de waarde van het riante stulpje van Herman Heinsbroek nu bepaald zal worden, want die heeft er een kapitale villa. Anneke Grönloh heeft er ook een tweede huis, maar dat is een schuurtje vergeleken bij de prots en praal van de èchte rijken. Niet in Frankrijk, maar wel in het Spaanse Marbella heeft René Froger een riant appartement. Er wordt gezegd dat prins Willem Alexander er regelmatig logeert. Ook Paul de Leeuw heeft er een groot(s) onderkomen. Iets minder riant zit Koos Alberts er bij: hij schijnt een heel gewoon flatje aan de Costa Brava te hebben. Linda en broer John de Mol hebben een paar supervilla's in Portugal, vlak naast elkaar. Kunnen ze gezellig op familievakantie. Ook Willem van Kooten resideert daar en Daphne Deckers en Richard zijn ook op zoek naar iets leuks aldaar. Dat wat men ver haalt, niet altijd lekkerder is, vinden Ron Brandsteder, Robert ten Brink en Frits Barend. Die bezitten -heel gewoon, 't zijn net echte mensen- een tweede huis(je) in Nederland.
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  vrijdag 28 januari 2005 @ 18:33:34 #124
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_24802355
quote:
De roddelbladen besteden allemaal aandacht aan de twee begrafenissen van afgelopen week: de vrouw van oud VVD-politicus Hans Wiegel en hertogin Josephine-Charlotte van Luxemburg. De nadruk wordt vooral gelegd bij de BN-ers die aanwezig waren tijdens de diensten.

Vijftienhonderd mensen namen afscheid van Marianne Wiegel. In de eerste week van januari kwam de echtgenoot van Hans Wiegel bij een verkeersongeluk om.Tal van belangrijke politici woonden de dienst bij, zoals Jan Peter Balkenende, Gerrit Zalm, Bram Peper en Erica Terpstra. Weekend: "Hans wilde vooral sterk zijn voor zijn bejaarde schoonmoeder Marietje, die met de dood van haar dochter Marianne haar derde kind verloor." Haar dochter Jacqueline, de eerste vrouw van Hans Wiegels, stierf in 1980 bij een verkeersongeluk en haar zoon Toon stierf een paar jaar geleden aan kanker.

Begrafenis hertogin Luxemburg
Zes weken na het overlijden van haar vader was koningin Beatrix weer aanwezig bij een koninklijk begrafenis. Hertogin Josephine-Charlotte van Luxemburg overleed op 77-jarige leeftijd aan kanker. De Luxemburgse hertogin is de zus van koning Albert van België.
Zowel Weekend als Privé concentreren zich op het verdriet van Beatrix. "Met een van pijn vertrokken gezicht zat koningin Beatrix dit weekend in de kerkbanken van de Luxemburgse Notre Dame-kathedraal," schrijft Privé. Beatrix krijgt weinig tijd om te rouwen om haar geliefden. Haar moeder, koningin Julianna, stierf in maart vorig jaar en haar vader, prins Bernhard, afgelopen december.
Beatrix is ook bezig te zorgen dat haar ouderlijke woning niet wordt omgebouwd tot een hotel. Officieel is het niet haar beslissing wat er met Paleis Soestdijk gebeurt. Maar volgens Privé kan ze wel druk uitoefenen. Het huis van haar grootmoeder, koningin Wilhelmina, werd destijds omgebouwd tot museum.

Koninklijke zwangerschap
De roddelbladen blijken ook niet genoeg te krijgen van de zwangere Máxima. De bladen laten foto's zien van de 'stralende' prinses. Ook al zag Máxima er gezond en vrolijk uit, de bladen maken zich zorgen over het verloop van de zwangerschap. Tijdens haar eerste zwangerschap, van prinses Amalia, waren er complicaties en moest Máxima veel rusten.
Maar maak u niet ongerust, volgens Weekend wordt Máxima goed verwend door kroonprins Willem-Alexander. De prins heeft geregeld dat zijn vrouw samen met hem aan het eind van de maand gaat dineren met U2-zanger Bono. Máxima is namelijk sinds haar jeugd een grote fan van de zanger.
Weekend weet al te vertellen dat Máxima waarschijnlijk zal bevallen van een zoon. Ook Story heeft een nieuwtje. Volgens dat blad is de prinses niet drie maar al vier maanden zwanger. "De vrouw van Willem-Alexander dijt al flink uit en het is inderdaad zeer aannemelijk dat ze aanzienlijk 'verder' is dan de officiële berichten ons willen doen geloven," schrijft Story.

Homoscheiding
Het gaat niet goed tussen tv-presentator Paul de Leeuw en zijn echtgenoot Stephan Nugter, verklaart Privé. Het lijkt erop dat de twee mannen misschien binnenkort gaan scheiden.
Paul de Leeuw heeft twee kinderen geadopteerd uit Amerika, Kas (3) en Toby (2), die hij samen met Stephen opvoedt. Hiervoor heeft hij gebruik gemaakt van de éénouder adoptieregeling. Paul de Leeuw legt aan Privé uit hoe dit werkt. "Het doet er niet aan toe of degene die het adoptieverzoek indient een relatie heeft, of met wie. Dat het in ons geval dus om twee homoseksuele mannen gaat, kon dus buiten beschouwing blijven."
Sommige mensen in Nederland hebben moeite met deze vorm van adoptie. Er zijn dan ook veel ogen gericht op het echtpaar en hoe zij de opvoeding regelen.

Rustig aan doen
Zowel Weekend als Privé melden dat presentator Henny Huisman weer thuis is een opname in het ziekenhuis. Hij werd onwel en voelde zich duizelig en draaierig. Onderzoeken in het ziekenhuis hebben uitgewezen dat Henny een verwaarloosde holteontsteking had. Binnenkort wordt hij geopereerd aan een scheef neusschot, de oorzaak van de ontsteking.
De artsen hebben ook gezegd dat hij nu een tijdje rust moet nemen. Maar Henny heeft het te druk om te rusten. Over twee weken gaat hij naar Bonaire om opnamens te maken voor zijn programma Huize Huisman. In ieder aflevering ontvangt Henny mensen die een moeilijke tijd achter de rug hebben. Hij bezorgt ze dan een onvergetelijke vakantie op Bonaire.
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  vrijdag 4 februari 2005 @ 23:31:56 #125
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_24928368
quote:
Prijzig tuintje


Heleen van Rooyen, de schrijfster en columniste, staat niet bepaald te boek als een makkelijke tante. Met haar onthullende column 'dwong' ze al eens een wethouder tot aftreden. Ook liet ze zich graag verleiden tot een potje 'Sterrenboksen', waarbij ze helaas uit de ring werd gemept door Ellemieke Vermolen. Maar die was dan ook in training geweest bij prof- en thuisbokser Regilio Tuur. Ook nu zijn er weer problemen in Huize Van Rooyen. Ze schakelden toparchitect Dick Beijer in om hun tuin te re-stylen en kwamen een prijs overeen. Die Beijer is geliefd bij de sterren en heeft zelfs tuinen van Hollywood-sterren aangelegd. Maar blijkbaar kon hij zich niet aan het 'schamele' budget van 60.000 Euro van de Van Rooytjes houden. De rekeningen liepen op tot 90.000 Euro (voor een tuin!!), en dat vond Heleen te veel. Ze weigerde meer dan 60 te betalen. Het argument: Beijer berekende allerlei planten die hij nooit leverde en in plaats van topkwaliteit haalde hij een aantal struiken gewoon uit het bos, aldus Party. Oei, geen beste reclame. Heleen heeft zich in de zaak vastgebeten en de zaak zal voor de rechter komen. Nou, Beijer, zet je maar schrap!

Brard wil ex terug

'Patty wil haar ex terug' lezen we in Party. Nee, hè, het zal toch niet? Dat Brard een steekje los heeft zitten, wisten we allemaal, maar wil ze nou haar René terug? In het heetst van de scheidingsstrijd maakte hem uit voor lamlendige lapzwans en voor dief van haar geld en wilde ze die uitvreter nooit meer zien. Ze schopte hem het huis uit, waardoor hij op een aftands kamertje kwam te zitten. Maar René vocht terug, kreeg een lekker bedragje van Patty en vond een nieuwe vriendin. Die hij al snel bezwangerde, zodat René binnenkort vader zal worden. Maar gelukkig, Patty is niet helemáál gek geworden. Ze heeft het over haar eerste ex, de steenrijke Carlo Nasi, de vader van Priscilla. Ze leidde een jetset prinsessenleven, maar was toch niet gelukkig met haar Italiaanse Carlo. Na haar scheiding raakte ze door een foute partner totaal failliet en daarna zat ze aan René vast. 'Als ik toen wist wat ik nu weet, was ik nooit weggegaan. Het had me een hoop ellende bespaard' zegt ze. Nou inderdaad: als ze dat allemaal had geweten, was ze vast liever bij haar Italiaan gebleven. En waren ons die onsmakelijke klisma's op tv bespaard gebleven.

Rijk, rijker, rijkst

Leuk: foto's kijken van het huwelijk van miljardair Donald Trump. Privé komt met een reportage waar de gouden kitch vanaf druipt. Donald (58) trouwde voor de derde keer, na Ivana en Marla ditmaal met Melania (34). Het fotomodel wilde een bruiloft vol pracht en praal en die heeft ze gekregen. Ze draagt een énorme jurk van Dior met vier meter sleep en 1,5 duizend kristallen (weegt 25 kilo!), de taart is 1,5 meter hoog en van marsepeinen rozen, er wordt gegeten van vergulde borden en bestek, de hele balzaal is behangen met witte lelies en het topstuk was de trouwring. Maar liefst 50 karaat en 1,5 miljoen euro waard. De bruidegom staat erbij te glimmen en vind het allemaal best. Het schijnt trouwens dat de steenrijke Donald aan alle prijzen heeft gepingeld en overal korting heeft bedongen. Zelfs de trouwring ging voor een zacht prijsje mee (de helft). Hij is en blijft natuurlijk een geslepen zakenman. Daarom krijgt Melania bij een eventuele scheiding niet de helft van zijn bezittingen, maar is het paar op huwelijkse voorwaarden getrouwd. Maar zover is het nog niet: eerst wil het paar een kind. Dat wordt voor Donald dan nummer vier van vrouw drie. Maar ach, als je zo rijk bent, vormt nóg een keer schoolgeld en jaarlijks twee paar nieuwe kinderschoenen geen enkel probleem.

Blote Beau

'Wat zou hij er voor hebben gevangen?' vraagt heel de showbizzkliek zich af. Het gaat over Beau van Erven Dorens, die in een reclamespotje op tv enkel en alleen in zijn onderbroek paradeert. Met een paar cowboylaarzen aan, maar dat is dan ook alles. De onderbroek is duidelijk een grap: modelletje opa dat je wel eens aan de droogmolen ziet wapperen. Hij is nog net niet lichtblauw. Privé laat BN'ners heel serieus reageren op het spotje. Aukje 'nieuwe borsten' Van Ginniken heeft het vooral over de belachelijke laarzen die Beau draagt. Christine van der Horst vindt het een malle Hema broek en adviseert Beau een Versace-model te kiezen. C-circuit zangeres Justine Pelmelay lust er wel pap van en wil Beau in een string, zodat ze ook echt billen ziet. En getsiederrie: billenkenner Ronnie Tober heeft met open mond zitten kijken en vindt het wel iets spannends hebben. Hij vindt het een prima slip en zegt zelf ook een paar van zulke modelletjes in de la te hebben liggen. Het grappigst is de beetje wereldvreemde politicus Hilbrand Nawijn. Hij vindt Beau nu eenmaal een wonderlijke jongen die verrassend uit de hoek kan komen. 'Zelf moet ik er overigens niet aan denken om in een onderbroek over het scherm te hollen. Dat kunnen we de kijkers maar beter niet aandoen' meent Nawijn met veel zelfkennis. Komisch.

Balen, Youp!

Youp van 't Hek zal zichzelf wel voor de kop slaan. Op Nu.nl lees je dat de rechter zijn rijbewijs voor vier maanden heeft ingetrokken wegens te hard rijden. Nu moet hij met de trein. Maar dat blijkt niet zo makkelijk, lezen we in Story. 'Youp bijna gelyncht door publiek!' staat daar. Hi hi, snel lezen. De cabaretier was per trein op weg naar zijn eigen optreden, toen er een vertraging was. Iedereen moest uitstappen en op een andere manier verder reizen. Per taxi, dacht Youp, maar er bleken vele, vele wachtenden voor hem te zijn. Brutaal ging hij voor in de rij staan, maar dat pikte het publiek niet. 'Jij denkt toch niet dat jij voor mag?!' werd er al snel geroepen. Youp zal 'm wel geknepen hebben. Zou hij nu te laat komen? Was hij maar met de auto gegaan! Inmiddels is door zijn eigen stommiteit die laatste optie vervallen en heeft Youp zichzelf veroordeeld tot reizen per openbaar vervoer. Of per taxi, maar dat is nogal prijzig als je vanuit Amsterdam bijvoorbeeld in Limburg of Groningen moet optreden. Youp zal de straf van de rechter dan ook flink voelen, zowel in zijn ego als in zijn portemonnee. In bovenstaand geval kwam hij er goed vanaf. Een aardige vrouw bood hem haar taxi aan, zodat hij naar zijn optreden kon.
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  vrijdag 4 februari 2005 @ 23:32:29 #126
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_24928382
quote:
In de bladen staan de scheidingen deze week centraal. Zo bericht Party over de ernstige huwelijkscrisis waarin Daphne Deckers en ex-tennisser Richard Krajicek zouden verkeren. Ook Geert Wilders zit in zwaar weer. Volgens Privé lijdt de relatie tussen Geert Wilders en zijn Hongaarse vrouw Krisztina onder de aanhoudende bedreigingen.

Sinds Richard zijn tennisracket aan de wilgen heeft gehangen, zou hij erg humeurig zijn. De huidige problemen tussen Daphne en de auteur van 'Harde Ballen', het onlangs verschenen boek van Krajicek, hangen volgens Party echter meer samen met de schade, die hij zou hebben opgelopen tijdens zijn jeugd. 'Op mijn vijftiende besloten mijn ouders te scheiden', legt hij aan Party uit. 'Vanaf dat moment heb ik alle contact met mijn vader verbroken. Ik heb een trauma van de obsessieve wijze waarop hij mij heeft opgevoed.'
Volgens de Story valt het allemaal juist wel mee. Het verbroken contact met vader Petr is hersteld en Richard zou nu zelfs de grootste droom van zijn vader, een dubbelspel op een groot toernooi met halfzus Michaella, uit willen laten komen. Deze zomer schrijven Richard en Micha zich samen in voor Wimbledon.

Noodgedwongen gescheiden
De populariteit van politicus Geert Wilders heeft een duidelijke schaduwzijde. Hij wordt constant met de dood bedreigd en volgens Privé beïnvloedt dat ook de relatie met zijn Hongaarse vrouw Krisztina.
Thuis in Venlo kan hij niet meer wonen, ook zijn appartement in Utrecht is niet langer veilig genoeg. Dikwijls verblijft hij in zogenaamde 'safe houses', wisselende schuiladressen, en wordt hij constant omringd door lijfwachten van de Dienst Koninklijke en Diplomatieke Beveiliging.
Omdat ook Krisztina een drukke baan heeft, zien zij elkaar niet meer dagelijks. 'We zien elkaar helaas te weinig. Ja, de prijs, daar heb je het weer… Voor mijn gedrevenheid moeten heel wat mensen wijken', legt hij aan Privé uit.

Hoogzwanger en topfit
Het is niet alleen kommer en kwel. Sterker nog, het zijn zelfs heel mooie tijden in Huize Bauer. Nog enkele weken en Mariska, de vrouw van de populaire zanger Frans Bauer, zal bevallen van haar derde kleine. De zwangerschap verloopt perfect en alles lijkt er op te wijzen, dat ze zal bevallen van een kerngezonde baby.
Mariska heeft volgens Story besloten in het ziekenhuis te bevallen, om de geboorte van haar derde kind in alle rust te laten verlopen. De twee kids, Christiaan en Jan, beleven het volgens moeder beide op hun eigen manier. Kleine Jan heeft het allemaal nog niet zo in de gaten. Bauer-telg Christiaan wel, hij hoopt stiekem op een broertje.

Peuterstemmetjes aan 't Loo
Terwijl Máxima druk is met het bewijzen dat ook zwangere vrouwen glamoureus voor de dag kunnen komen, geniet Prinses Margriet volgens Weekend met volle teugen van het oma-zijn.
In Huis 't Loo is het een zoete inval voor haar vier kleinkinderen. Oude tijden lijken volgens het blad een beetje te herleven: hier en daar ligt speelgoed en er zijn weer peuterstemmetjes te horen in en om de statige bungalow aan de rand van het Kroondomein.
Prinses Margriet, of oma Pietie, is gek op haar kleinkinderen en hoopt dat het aantal nog flink toeneemt.
In juni moet het in ieder geval feest worden. In die maand is prinses Marilène namelijk uitgerekend. Maar er valt volgens Weekend dit jaar nog meer te vieren. Het gerucht zou gaan, dat zowel prins Pieter-Christiaan en prins Floris op het punt staan hun verlovingen bekend te maken. Even afwachten dus.
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  Moderator / Miss SHO zaterdag 5 februari 2005 @ 04:57:08 #127
22592 crew  Ole
pi_24931481
OK... dit is de laatste,,, maar hier kan ik misschien nog iets zinnigs inbrengen

wat leuk en lievvvvv voor Maxima en Mariska!!!!!
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  vrijdag 11 februari 2005 @ 17:26:19 #128
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_25043155
quote:
Boos Beertje


Met haar lieve snoetje, ranke lijfje en mooie haar was Beertje van Beers jarenlang het schatje van de presenterend televisieland. Maar na de Staatsloterijshow verdween ze langzaam maar zeker uit het zicht. Geheel tegen haar wil, blijkt in Party. Daar haalt beertje fel uit naar televisiemakend Nederland. De Staatsloterij Muziekland noemt ze 'Staatsloterij Ziekland' omdat het een circus vol intriges, geheime gedragscodes en gekonkel van presentatoren is. Achter de schermen was het helemaal niet zo gezellig: allemansvriend Frans Bauer bleek een 'pisnijdige man' te zijn en kindervriend Kabouter Plop kon zijn handen niet van Beertje afhouden. Leuk om die ontboezemingen over tv-land eens te horen! Beertje zegt nog heel stoer niet rouwig te zijn om haar afgelopen contract, maar ondanks haar tirade zal ze flink balen. Want verder was het een droomjob, met reizen naar verre landen, prachtige kleren en interviews met alle grote sterren der aarde.

Golden oldie

Het is maar een piepklein stukje, maar wel een leuk nieuwtje voor de fans. Gert Jan Dröge, die jaren geleden furore maakte met zijn 'Glamourland', komt terug op televisie. Dröge dreef de spot met vele Bekende Nederlanders, die dat echter allemaal prachtig vonden. Onder andere Jan des Bouvrie dankt zijn roem aan de wekelijks terugkerende hoon van Dröge, die hem continu belachelijk maakte. Om de één of andere onduidelijke reden verdween Dröge met dit geweldige programma van de buis en is daar nooit meer op zo'n leuke manier teruggekeerd. Nu lezen we in Party dat hij aan een come back werkt. Hij is al bezig met het opnemen van een serie over het 25-jarige jubileum van koningin Beatrix. Er staat helaas niet bij of het weer een spottend programma wordt of dat GééJéé op de serieuze toer gaat.

Latin lovers

De basis voor hun relatie zit wel snor, vinden ze. Want zowel zangertje Jody Bernal (que si, que no) als rijkeluisdochter Shannah Breukhoven (19) komen uit Zuid-Amerika, zijn te vondeling gelegd en in Nederland geadopteerd. Maar wat ze verder met elkaar moeten, is ons een vraag. Want de gefortuneerde jongedame komt uit een heel ander milieu dan de in een doorsnee gezin opgegroeide Jody. Toch hebben ze elkaar weten te vinden, volgens Privé.

Hoewel Jody eerst zijn liefde verklaarde aan de dochter van Patty Brard, schijnt hij nu toch te gaan voor die van Connie. In beide gevallen zal Jody met een nogal uitgesproken type schoonmamma te maken krijgen, want beide moeders hebben niet bepaald de naam makkelijk te zijn. De vraag deed een tijd de ronde of de zanger wellicht op jongens viel, maar zelf ontkende hij dit altijd in alle toonaarden. Aan Shannah zal het in elk geval niet liggen, dat is een 'verstandige meid'. Ze reisde door Costa Rica en zag daar dat het ook anders kan dan thuis in Wassenaar. "Door die reis ben ik anders tegen het leven aan gaan kijken. Thuis denk ik na over welke spijkerbroek ik zal kopen: die van 200 of 300 Euro. Eigenlijk te gek voor woorden, als je ziet dat de kinderen in Costa Rica 20 Eurocent zakgeld ontvangen." meldt ze. Weten we zeker dat ze niet -net als haar moeder- toch niet per ongeluk een blondje is?

Tatum in luf

Na de scheiding zagen we Ruud de Wild al weer snel met een nieuwe vriendin lopen. Ex Tatum Dagelet leek thuis te zitten, op hun peuter te passen en haar wonden te likken. Maar niets blijkt minder waar. Story heeft foto's van een erg verliefde Tatum weten te maken. Niks geen rouwende, zielige alleenstaande vrouw: Tatum straalt. Ze is in love met ene Tommy en dook met hem de kroeg in. Daar bleek haar vader Hans te zitten, die dus meteen kon kennismaken met zijn nieuwe schoonzoon. Blijkbaar gaf hij zijn goedkeuring, want bij het verlaten van de kroeg kijkt het kersverse paar erg blij en opgelucht.

Dochter, zoon, dochter

Maxima krijgt een tweede dochter, Mabel een zoon en Marilene's derde kind is ook een zoon. Tenminste, volgens Story. En die heeft het weer van een 'zeer vooraanstaande professor, een astroloog' in een dagblad. Story checkte het nieuws nog even bij hun hofbron en jawel: zowel Maxi als Mabel hebben het geslacht van hun baby laten onderzoeken. En de uitkomst daarvan klopt met die van de astroloog. Marilène wil het niet weten, maar die heeft dan ook al van elke soort een kind. Na de voorspelling van de 'professor' kan zij nu de kleine jongenskleertjes weer van zolder halen en alvast klaarleggen in de commode.

Geen hemel voor Henny

Alweer is Henny Huisman in de ellende terecht gekomen. Ditmaal heeft hij een dikke, vette schadeclaim aan zijn broek hangen. Maar liefst 5 miljoen wordt er van de presentator geëist. Het gaat om het programma 'hemel op paarden', dat de schoonzoon en dochter van Henny presenteerden. Vader Henny bemoeide zich intensief met de bedenkers en producers van de paardenshow en gaf hen allerlei adviezen. Ook foute, waardoor er een ondoorzichtig netwerk van geld, sponsors, medezeggenschap en omroepen ontstond. Zó onduidelijk, dat we er niets van snappen, behalve dan dat Henny moet betalen aan de gedupeerde producers. Maar liefst vijf miljoen euro wordt er geëist. Henny was net weer een beetje aan het opkrabbelen na een crash-dieet, waarbij hij vele kilo's afviel, maar ook flauw viel van vermoeidheid. Dit verhaal is natuurlijk hele slechte publiciteit voor brave huisvader Henny, die nu zijn brood verdient bij de EO. En deze keurige omroep zit natuurlijk niet op een schandaaltje te wachten.
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  dinsdag 22 februari 2005 @ 00:07:48 #129
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_25198106
quote:
Jody misbruikt?

Vorige keer al schreven we over 'de nieuwe schoonzoon van Connie Breukhoven'. Dat zou Jody Bernal zijn, het zangertje van Que si, que no. Jody (23) schijnt verkering te hebben met dochter Shannah (18) en is daarmee toegetreden tot de Breukhoven Dynastie. Of het waar is of alleen een gerucht, weten we niet. Ook Connie zelf doet een beetje vreemd.

In Story staat dat Connie in een radioprogramma ijskoud ontkende dat de geruchten klopten. Jody was gewoon een 'huisvriend', een soort vijfde kind van Connie en Hans. Maar misschien bedacht ze dat het toch wel handig was de populaire Jody een beetje te gebruiken voor haar eigen PR. En dus meldde ze een paar dagen later in een tv-programma dat ze dólblij is met haar nieuwe schoonzoon. Jody zou meer dan welkom zijn in Villa De Breuckhove. Party draait de zaken juist om en beticht Jody ervan Hans zijn connecties in de platenwereld te willen ge- of misbruiken. Wat een gekonkel allemaal daar in de Wassenaarse villa.

Leven na een klysma

'Is er nog een televisieleven na een klysmashow?'vraagt Story zich af. Over wie anders dan over Patty Brard hebben ze het. Jawel, denkt Patty zelf. En daarom werkt ze in het diepste geheim aan een nieuw programma. Zij zal daarin samen met haar dochter in chronologische volgorde door haar leven gaan. Zowel vriend als vijand krijgen onderweg de volle laag. Toegegeven: het mens is zo gek als een deur, maar ze komt mooi wèl elke keer met iets nieuws op de proppen. Het wordt nog uitgezonden ook, want Patty heeft al een producent en Yorin gaat het waarschijnlijk uitzenden.

Zero points

De laatste jaren is het om te huilen zo slecht, het Songfestival. Nederland eindigt steevast op de laatste plaatsen en mag soms het jaar er op niet eens meedoen. En toch proberen de organisatoren elke keer iets van de oude glamour terug te krijgen. Want toen was het Songfestival een nationale happening, iets waar je voor thuis bleef. Dit jaar heeft Glennis Grace de voorronde gewonnen. Zij mag Nederland gaan vertegenwoordigen.

Glennis won 10 jaar geleden de Soundmixfinale van Henny Huisman, maar afgezien van een bescheiden hitje toen hoorden we nooit meer van de donkere krullenbol. Zij is dan ook dolgelukkig met haar zege en hoopt dat dit haar doorbraak wordt. Eén van de andere (verliezende) deelneemsters is bijzonder vals over Glennis: 'Ik gun het Glennis van harte' fleemt ze mierzoet in Story 'Ik ken niemand die de afgelopen tien jaar zo hard heeft gewerkt maar desondanks niet wist door te breken.' Wat een vals loeder, denk je waarschijnlijk. Maar het betreft hier Frizzle sizzle zangeresje Laura Vlasblom, die honderd jaar geleden ook al eens meedeed aan het Songfestival met 'Alles heeft een ritme'. En ook enorm verloor. Diezelfde Laura Vlasblom is de vrouw die door Bastiaan Ragas doodleuk in de steek is gelaten en is ingeruild voor de veel knappere Tooske. Dus dat dit Vlasblommetje een beetje verbitterd is, begrijpen we wel.

Pokkenprinses

Een 'Pokkenprinsesje' vinden ze bij Party de kleine Amalia. Is dit blad ineens tegen het koningshuis gekeerd? En wat heeft die éénjarige dreumes misdaan? Het is slechts een woordgrapje van het blad. Willem Alexander en Maxima gaven een mini-persconferentie tijdens hun skivakantie en daarin vertelden ze dat Amalia de kinderziekte waterpokken had gehad. Dus meende het blad grappig te moeten zijn met deze woordspeling. Ha ha. Leuker waren de foto's van 'prinsje' Carlos junior. Dit is het onechte achterneefje van de koningin.

Prins Carlos, de zoon van prinses Irene, verwekte dit kind bij een oudere vriendin. Hij erkende het jongetje echter nooit officieel, maar de Oranjes hebben het mannetje wel min of meer geaccepteerd. Carlosje is nu 8 jaar en een koddig baasje met zijn blonde haar. Hij en zijn moeder Brigitte waren in hetzelfde plaatsje op skivakantie als de Koninklijke familie. Weekend vraagt zich af wat ze hiervan moeten denken? Volgens hen kunnen de Oranjes na Bernhard's bastaarddochters het jongetje missen als kiespijn, maar is deze vakantie een daad van verzet van de moeder. Zij wil niet worden vergeten door haar 'schoonfamilie'. De Rijksvoorlichtingsdienst kon nog geen antwoord op de vraag geven wat moeder en zoontje Carlos in Lech deden.

Dokter jokkebrok

Toen Aukje 'GTST' van Ginniken haar borsten liet vergroten onder veel publieke belangstelling, meende 'dokter' Robert Schoemacher daar kritiek op te moeten hebben. Hij is de bekendste cosmetisch arts van Nederland en helpt vele vrouwen af van hangborsten, vetrollen en rimpels. Maar dat Aukje in haar mooie, gezonde lijf liet snijden, vond hij beslist zonde. Nergens voor nodig, aldus de dokter. In Party noemt Aukje Schoemacher echter een jokkebrok.

'Kort voordat ik de fotoreportage voor Playboy zou doen, ben ik bij Robert langsgeweest om te vragen of hij een borstvergroting bij me wilde doen. Hij had daar geen enkele moeite mee.' verklapt Aukje. 'Maar nu ik het bij een concurrent van hem heb laten doen, is hij het er opeens niet meer mee eens.' Waarmee dokter Schoemacher zichzelf tot Doker Jokkebrok degradeert.
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  dinsdag 22 februari 2005 @ 00:08:53 #130
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_25198118
quote:
Er gebeurt van alles in het skioord Lech. Hoe kan het ook anders als er daar zoveel leden van de koninklijke familie op vakantie zijn. De meeste aandacht gaat uit naar het gezin van kroonprins Willem-Alexander. Maar ook koningin Beatrix, prins Friso, prins Constantijn en prinses Laurentien zijn van de partij. Zelfs de vermeende onechte zoon van prins Carlos is op de skipiste gesignaleerd.

Pokkenprinsesje
Zwangere prinses Máxima is toch meegegaan op de koninklijke skivakantie in Lech. Het leek eerst dat haar dochtertje Amalia niet gezond genoeg zou zijn om mee te genieten omdat ze de waterpokken had. Maar het prinsesje was op tijd voldoende hersteld om te poseren voor de fotografen die volop aanwezig waren. Op haar kleine gezicht waren wel nog tekenen van haar eerdere ziekte te zien en daarom werd ze door enkele bladen het 'pokkenprinsesje' genoemd. Alle bladen staan dan ook propvol met kiekjes van haar en al haar familieleden.

Toen de fotografen vroegen of prinses Máxima alleen met haar dochter op de foto kon, ontstond er volgens Weekend een pijnlijk moment. De Rijksvoorlichtingsdienst (RVD) wilde niet dat de twee prinsessen alleen op de foto gingen. Het gerucht doet nu de ronde dat het Hof niet wil dat Máxima te populair en geliefd wordt. Een foto met moeder en dochter zou de aandacht wegtrekken van de kroonprins. Weekend vergelijkt het gebeuren met de situatie binnen de Engelse koninklijke familie. 'Hoe meer de prinses (Diana) op de voorpagina's verscheen, hoe meer prins Charles naar de achtergrond verdween, met alle gevolgen van dien.'

De afwezige en de ongewenste
Op de lijst van in Lech aanwezige Oranjes wordt prinses Mabel gemist. De zwangere prinses is in Nederland gebleven terwijl haar man Friso op de skipistes staat. Mabel was ook al niet aanwezig op een groot Oranjefeest. Weekend maakt zich zorgen dat het niet goed gaat met de zwangerschap. 'Grote vraag is dan ook of de prinses, net al haar schoonzusje Máxima, last heeft gekregen van zwangerschapsvergiftiging. Volgens deskundigen zijn de symptomen er.'

Maar de aanwezigheid van de ex-minnares van prins Carlos, de oudste zoon van prinses Irene, zorgt ook voor opschudding in de Oostenrijkse sneeuw. Brigitte Klynstra liep samen met haar zoon Carlos het hotel in waar de Oranjes verblijven. De kleine Carlos zou de vermeende zoon van prins Carlos zijn die hij niet heeft erkend. Brigitte werd niet door de bewaking tegengehouden omdat ze haar nog nooit gezien hadden, meldt Party. Er wordt nu gegist naar de redenen van Brigittes aanwezigheid in Lech. 'Wanneer hij (Carlos Klynstra) straks ouder is en erachter komt wie zijn vader is, kan Carlos jr. zijn koninklijke titels gaan opeisen en zelfs aanspraak maken op een deel van de erfenis. Zoekt Brigitte daarom alsnog erkenning voor haar zoontje?'

Gemis opa
De bladen hebben er een nieuw persoon bij om over te roddelen. Glennis Grace heeft het Nationale Songfestival gewonnen waardoor ze nu volop in de belangstelling staat. Op 19 mei vertegenwoordigt ze Nederland in de halve finale van het Eurovisie Songfestival in Kiev.
Party schrijft dat het knap is dat Glennis zo ver heeft weten te komen, ook al heeft haar platenmaatschappij EMI Music haar vorig jaar op straat gezet. De andere tijdschriften focussen op Glennis' verdriet dat haar opa niet bij haar overwinning aanwezig kon zijn. Hij is nog geen maand ervoor overleden. Zo zegt Glennis tegen Story: 'Hij was gek op zingen en was er ook verantwoordelijk voor dat ik ging zingen (…) Toen ik vanavond het podium opliep, wist ik dat hij naast me stond.'

Affaire in AZ
Privé schrijft dat aan de scheiding van voetbaltrainer Co Adriaanse geen huwelijkse problemen maar een affaire ten grondslag ligt. Astrid Wisman is de minnares in kwestie. Zij is werkzaam als schaatsregisseur bij de NOS. 'In de spelersgroep van AZ, dat tweede staat in de eredivisie, wordt gegniffeld over het turbulente liefdesleven van hun voorheen zo voorbeeldig coach.' Privé denkt dat de affaire zelfs invloed gaat hebben op het team, dat er zo dichtbij zit om landskampioen worden. 'De ervaring leert dat met dergelijke affaires de trainer zijn gezag verliest, en de resultaten hieronder lijden.'

Uit de hand gelopen grap
Nederlanders grappen er over: 'stel dat de Tokkies naast ons komen wonen.' Er wordt om gelachen zolang niemand denkt dat het echt gaat gebeuren. De Tokkies staan bekend als de 'asociaalste' familie in Nederland. Ze zijn in het schijnwerpers gekomen toen ze in het programma 'Familietrots' te zien waren, een televisieserie van de IKON over een 'bijzondere' familie. De Tokkies hadden ruzie met hun bovenburen en op televisie was te zien hoe het huis van de buren in vlammen opgaat.
Volgens Party is een Tokkiegrap in het klein dorpje Zwaag uit de hand gelopen. De geruchten deden de ronde dat de Tokkies er hun intrek gingen nemen en de hele buurt raakte in paniek. 'Terwijl de toekomstige buurtbewoners van de Tokkies hun huizen al in de verkoop gooiden, bleek het allemaal om een flauwe grap te gaan.' De burgermeester overhandigde de beruchte familie de sleutel tijdens de carnavalsoptocht als grol.
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  vrijdag 4 maart 2005 @ 16:34:09 #131
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_25365532
quote:
Opblaaspop

Wie kent haar nog, de blonde Kelly uit het Big Brother-huis? Het was ooit een man, maar ze liet zich tot vrouw transformeren en hoopte flink te stijgen op de nationale showbizzladder. Inmiddels hoort echter nooit iemand meer iets van Kelly en is ze totaal in de vergetelheid geraakt. Toch werd ze recentelijk uitgenodigd voor deelname aan een gossipquiz. In plaats van dat ze daar keurig op tijd verschijnt, belde ze dat ze 'met autopech' langs de weg stond en niet kon komen.

De presentator baalde enorm en verdacht Kelly ervan met een kater in bed te liggen, maar loste het probleem van de lege stoel bijzonder origineel op. Hij zette een opblaaspop op Kelly's lege plaats en volgens Privé werd het een dolkomische show. Om welke show het precies ging, is niet helemaal duidelijk. Volgens Privé gaat het om RTL's Gossipquiz met presentator Martijn van den Bergh, volgens Party is de presentator van de quiz Martijn Krabbé. Hoe dan ook: Kelly was not amused met haar 'stand in'.

Brave meisjes

Wat zijn ze ultrakeurig, de verloofdes van prins Floris en prins Pieter Christiaan. In alle bladen staan de foto's van de dubbele verloving van de zoons van prinses Margriet. Een leuke stunt van de broertjes, om gezamenlijk hun verloving openbaar te maken. Beide boys kozen voor een brunette, de één voor de 27 jarige Aimée, de ander voor de 35-jarige Anita. Het zullen vast leuke meiden zijn, maar wat zien ze er vreselijk tuttig uit! De één draagt een mantelpak met wijde plooirok tot vér over de knie, de ander een tè strak, oubollig gebloemd deux-pièce.

Helaas hebben de twee aanstaande prinsessen niet de flair van Maxima, waarvan in Privé op de pagina ernaast een reportage staat. Daarin kunnen we alle leuke, moderne accessoires van Maxi bewonderen, van hippe handtassen, open sandaaltjes, bijzondere armbanden tot aparte ringen. De twee aanstaande bruiden moeten maar eens een lesje 'hoe kleed ik mij als jonge prinses' vragen aan hun aangetrouwde nicht. Oh ja: hoewel de verloving tegelijk bekend werd gemaakt, zullen de broers wel allebei een eigen bruiloft vieren. Anita en Pieter-Christiaan in augustus, Floris en Aimée in oktober dit jaar.

Schnabbels

Vaak wordt er gezegd dat BN'ners tónnen verdienen voor hun deelname aan reclamespots op tv. Jan Mulder zou minstens een miljoen hebben gekregen voor de Postbank reclames en Beau van Erven Dorens is voor bijna de helft van dat geld in zijn onderbroek te zien. Party vroeg zich af wat er waar is van deze bedragen en ging op onderzoek uit. Ze schakelden een 'erkend reclamestrateeg' in die mocht schatten wat de sterren hebben gevangen voor hun diensten. Jan Mulder komt niet verder dan twee ton, misschien zelfs lager, voor een langlopend contract.

Wendy van Dijk speelde mee in een chipsreclame en kreeg daar zo'n 75.000 Euro voor. Ook Marco Borsato speelde in zo'n chipsfilmpje en ook hij komt niet hoger uit dan één ton, voor een jaarcontract. Dan doet Isa Hoes - die toch helemaal niet zo heel erg bekend is - het goed: voor haar wasmiddelreclame kreeg ze naar schatting 75.000 Euro! Helaas vergeet de 'reclamestrateeg' in te schatten hoeveel Beau nou heeft gekregen, zodat we nog steeds niet weten wat de populaire presentator in z'n onderbroek nu eigenlijk kost.

Tatum's tegelspreuk

We weten niet waar Tatum Dagelet na haar scheiding van radiopresentator Ruud de Wild van rondkomt, maar misschien kan ze een centje bijverdienen als schrijfster van 'tegelspreuken'. Want de jonge moeder spreekt tegenwoordig in cliché-uitspraken die niet mis zouden staan op een Delftsblauw tegeltje aan de wand. In Party mag ze vertellen hoe het haar vergaat na de scheiding. Na wat verdriet heeft ze nu haar draai als single weer helemaal gevonden, meldt ze. Sterker nog: (hier komt cliché nummer 1) volgens haar hebben ongetrouwde vrouwen veel minder last van depressies dan getrouwde.

Lol maken doet Tatum ook weer, ook met mannen. 'Ook al leven we volgens een boek op een andere planeet, ik vind ze leuk, die Marsmannetjes', cliché nummer 2. De laatste spreuk kenden we nog niet, en is zeker een tegeltje waard: 'Voordat ik ging trouwen, fluisterde iemand mij de wijze woorden in: 'echtgenote is verleden tijd van echt genieten.' Met deze fraaie levenswijsheden probeert Tatum Ruud waarschijnlijk een sneer te geven. Wij vinden het alleen maar lachwekkend.

Brekebeentje

Een paar weken geleden brak Daniëlle Overgaag tijdens het skiën haar been. Ze loopt daardoor met krukken en is behoorlijk gehandicapt. Reinout Oerlemans moet veel taken overnemen, en omdat hij altijd zo druk is, zal dat thuis wel wat probleempjes opleveren. Daniëlle hoopte dus op een snelle genezing, maar dat valt vies tegen volgens Story. Het gebroken bot bleek totaal niet aangegroeid en de presentatrice moet nog minstens negen maanden rust houden. 'Drama' noemt het blad het, en zo ervaart Daniëlle het zelf ook wel.

Wat ze het meest mist door het gipsen been, is het stoeien met haar twee kids. Gelukkig is Daniëlle niet -zoals bijvoorbeeld Estelle Gullit- een shop-aholic, dus het winkelen mist ze nauwelijks. Sterker nog: ze heeft haar 'eigen' styliste een creditcard gegeven, waarmee die voor Daniëlle kan winkelen. Die shopt dus de leukste spulletjes bij Gucci, Chanel, Louis Vuitton en Dolce en Gabbana bij elkaar. Alhoewel er aan Daniëlle de komende negen maanden weinig eer te behalen is, want met een gipsen been er onder en krukken slaat een couturejurkje als een tang op een varken.
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  vrijdag 4 maart 2005 @ 16:36:20 #132
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_25365559
quote:
Tropische temperaturen, indrukwekkend natuurschoon en een azuurblauwe oceaan vormden het decor van Katja Schuurman's dertigste verjaardag. Geruchten doen nu de ronde, dat er meer te vieren was dan een verjaardag alleen. Een verloving, of misschien zelfs wel een geheim huwelijk.

Zon, zee en trouwen?
Geheimzinnigheid alom rond Katja Schuurman en haar minnaar Thijs Römer. In het diepste geheim zouden de twee tortelduifjes elkaar een dezer dagen het jawoord hebben gegeven en wel op Bonaire, waar Katja tevens haar dertigste verjaardag vierde. Een en al feest dus.
Het tweetal leerde elkaar kennen op de set van de televisieserie 'Medea' van de vermoorde regisseur Theo van Gogh. Dat er op het romantische en zonovergoten eiland iets belangrijks heeft plaatsgevonden is ook de stellige overtuiging van een vriend van Thijs. 'Of een huwelijk, maar in elk geval een verloving', zo schrijft Weekend.

Vlak voordat het liefdeskoppel met de koffers naar Bonaire vertrok, liet Thijs zich op de radio ontvallen met Katja te gaan trouwen. Was dit het plan of juist meer een aanzoek?
Story meldt tevens dat Thijs druk bezig is met het kopen van de benedenverdieping onder Katja's appartement aan de Amsterdamse Brouwersgracht. Hij zou in onderhandeling zijn met een makelaar. Zo kunnen Katja en Thijs samenwonen en toch hun eigen plekje houden.

Het gevoel van Antje Monteiro
Antje Monteiro, musicalster en presentatrice van het muziekprogramma 'Het gevoel van…', laat Party weten heel gelukkig te zijn. 'Ik ben een van de gelukkigste mensen op dit moment. Ik heb een lieve man. Een prachtige gezonde dochter en fijne vriendschappen. Het gaat gewoon hartstikke goed.' Het gevoel van Antje laat dus niets te wensen over.

Ze heeft geleerd van de hectische periode toen zij op de planken stond voor de musical 'Aïda' en daarnaast presenteerde voor televisie. 'Dat was heel heftig', laat ze Party weten. Daarom brengt ze nu meer tijd door met haar dochter Romy en haar lover Marc. Of er naast puberdochter Romy nòg een handenbindertje aankomt, is niet helemaal duidelijk. 'Als het komt is het goed, als het niet komt, is het ook prima.'

Glamourgirl
Het rommelt al een tijdje bij de grootste familie van Nederland, de Tros. Het zit er namelijk dik in dat Linda de Mol de omroep verlaat en overstapt naar de nieuwe zender Talpa van broerlief John de Mol.
In de strijd om de kijkcijfers heeft de Tros haar kaarten gezet op Nance. Dagelijks presenteert zij het spelletjesprogramma Lingo en iedere week is ze te zien in het swing-en-zing-programma de Notenclub. Onlangs presenteerde ze nog de finale van het Nationaal Songfestival. 'Zij wordt onze nieuwe glamourgirl', laat perswoordvoerder Marc van Hal Story weten. 'Ze heeft alles in zich om deze titel te dragen. En uiteraard maken wij daar graag gebruik van.'
Aangezien Nance ook zelf aan heeft gegeven grotere shows te willen presenteren, is het volgens insiders heel goed mogelijk, dat zij naast Caroline Tensen de grote publiekstrekker zal worden.

Een prinsesje?
Lang was het een van de best bewaarde geheimen van Soestdijk. Cécile Dreesman, kind uit de beroemde warenhuisfamilie, koesterde meer gevoelens voor prins Bernhard dan voor haar 'hartsvriendin' koningin Juliana. 'Hun relatie was Beatrix een doorn in het oog', vertelt een ingewijde Privé. Beatrix zou haar vader geregeld hebben gewaarschuwd in Nederland niet te openlijk met Cécile om te gaan. Nu lijkt het erop, dat de prins niet alleen twee buitenechtelijke kinderen in het buitenland heeft, maar daarnaast ook nog een kind in Nederland heeft verwekt.

Een bijzondere bron meldt dat het leven van Cécile niet om haar drie kinderen draaide. 'Nee, die zijn veel aandacht tekort gekomen. De kinderen zijn over de hele wereld uitgevlogen en goed terechtgekomen, maar dat is geen verdienste van Cécile te noemen. Wat opvalt is dat de bewuste dochter niet werd voorgetrokken ten opzichte van de anderen. Dat geeft te denken. Cécile had er alles aan gedaan om van een kind van Bernhard een prinsesje te maken.'
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  vrijdag 11 maart 2005 @ 17:09:14 #133
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_25475593
quote:
Dure oppas

'Het is heel moeilijk voor ons om een kindermeisje te vinden' bezwoer prinses Maxima Jeroen Pauw, die haar interviewde. De prinses klaagde er zelfs over dat ze drie maanden lang niemand had om haar te helpen met de verzorging van dochtertje Amalia. Maar: geen nood. Je bent prinses of niet. Volgens Weekend bedacht Maxi een oplossing voor haar luxe probleem. Dat die een paar duizend Eurootjes kost, maakte niks uit. Toen de prinses onlangs alleen op Staatsbezoek ging, wilde ze haar Willem-Alexander niet alleen laten opdraaien voor de verzorging. Ze liet dan ook haar ouders even uit Argentinië overvliegen, zodat die voor haar kleine Amalia konden zorgen. Want ook voor een prinses geldt: geen betere oppas dan je eigen moeder. In dit geval: de enige echte Maximamma.

Ai ai, Martin

't Is trouwens niet alleen maar koek en ei in de familie Zorreguieta. Het schijnt dat Maxi's broer Martin in scheiding ligt. De broer met de mooie bruine ogen stal de harten van vele Nederlandse dames toen hij tijdens het prinselijk huwelijk in het nieuws verscheen. Maar helaas: hij was al getrouwd met Mariana. Het stel runde een restaurantje ergens in een afgelegen bergdorp en leek onafscheidelijk. Maar Martin schijnt zich recentelijk te hebben vergrepen aan een serveerster, ene Elie. Sterker nog: hij zou inmiddels bij zijn minnares zijn ingetrokken, nadat Mariana hem de deur had gewezen. De ouders van Maxima en Martin maken zich vreselijk zorgen over deze scheiding, niet in de laatste plaats omdat ze vrezen voor alwéér een smet op het blazoen van de familie.

Drie Dutch Diva's

De één vindt het vergane glorie, de ander juist geweldig. Maar feit is dat de Dutch Diva's avond aan avond optreden met het zingen van 'golden oldies' en een aardig groot publiek trekken. De drie dames - Sandra Reemer, Sjoukje Smit en Marga Bult - hebben alledrie een lange geschiedenis in de Nederlandse muziek, en ze doen het dan ook prima op feesten en partijen met hun act. Niet hemelbestormend, maar voor Nederlandse begrippen heel aardig in hun feestjurken. Het succes is Sandra Reemer echter in haar bol geslagen volgens Privé. Het schijnt dat zij als enige niet afhankelijk is van het geld (ze kreeg door scheiding van man Ferdi Bolland een aardig bedrag mee) en vaak optredens afzegde. Dat wekte wrevel bij de andere twee dames die Sandra - hoe kan het ook anders met zo'n naam - Divagedrag verweten. Inmiddels is de ruzie zó hoog opgelopen, dat er over en weer met advocaten wordt gedreigd. Aan de zijlijn lopen reserve Diva's als Gemma van Eck (ooit in 'Babe'), Maribelle, Justine Pelmelay en Esther Hart zich al warm. Sandra 'kroepoekje' Reemer lijkt dus heel makkelijk vervangbaar.

Jan de Billenman

In Duitsland mogen ze nog 'Jantje' zeggen, wij moeten hem met z'n bijna 20 jaar Jan Smit noemen. De zanger krijgt binnenkort een eigen realitysoap bij de Tros en maakt daar graag reclame voor. Zo pocht hij in Weekend dat hij zo dol is op meisjes, liever seks heeft dan muziek maakt, altijd het eerst naar de billen van een vrouw kijkt ('Ik ben een echte billenman') en tot zijn grote geluk in de jury zat van de Miss Duitsland verkiezing. Heel stoer allemaal, maar toch kunnen we in hem geen volwassen vent zien. Want hij vertelt net zo openhartig dat hij nog thuis woont bij pappa en mamma en twee zussen, dat ze altijd 's middags warm eten, dat hij elke ochtend de boodschapjes doet voor zijn moeder en dat hij ook wel eens nasi of bami maakt voor zijn familie. Schattig toch, zo'n jongetje? En we vragen ons ook af hoe Jan de billenman zijn meisjes mee naar zijn kamertje smokkelt, zonder dat zijn moeder het merkt. Dat geheim zullen we wel ontdekken als we naar zijn soap kijken: vanaf vrijdag 25 maart wekelijks bij de Tros.

Geen haat en nijd

Angela Groothuizen heeft haar hart op de goede plaats. Ze werd recentelijk door de Avro aan de kant geschopt omdat Tooske haar plaats mocht innemen, maar nam het de jonge blondine niet eens persoonlijk kwalijk. Wel was ze behoorlijk kwaad op de omroep, maar ze katte niemand in het bijzonder af. Toen Danielle Overgaag met een oppas-probleem kampte, kwam de oudere Angela haar jonge collega meteen te hulp. Danielle's kinderhulpje was een paar dagen op vakantie en Angela bood volgens Privé heel gul aan dat Danielle haar au-pair wel een tijdje mocht lenen. Nou, is dat aardig of is dat aardig? Wij denken meteen dat dit genereuze aanbod komt omdat Angela bij Reinout Oerlemans in het gevlei wil komen. Danielle's lover heeft veel invloed in medialand en zou best eens een tv-rolletje voor werkeloze Angela kunnen regelen. Maar misschien is hier helemaal geen sprake van een dubbele agenda en denken wij zelf alleen zo vals omdat we elke week alle roddelbladen lezen.

Gouden koppel

Linda en Beau stelen ehh…délen de show. Volgens een piepklein berichtje in Story gaan de twee 'hotste' presentatoren van dit moment samen een talkshow presenteren. Het gaat om Linda de Mol en Beau van Erven Dorens. Beiden zijn gestrikt om bij de nieuwe tv-zender van John de Mol te komen werken en alle roddelbladen gissen naar wat ze daar gaan doen. Story denkt dus dat ze samen een dagelijkse show gaan doen. Om de dag zullen ze de presentatie op zich nemen. Linda heeft met haar film 'Ellis in Glamourland' duidelijk haar interesse voor de showbizz aangegeven en Beau is een echte 'crack' door zijn RTL Boulevard. Als het echt waar is, is het een slimme zet van John de Mol, want met deze twee heeft hij echt een gouden koppel in handen.
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  vrijdag 11 maart 2005 @ 17:11:49 #134
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_25475620
quote:
Curaçao blijkt populair onder de Nederlanders. Was het onlangs actrice Katja Schuurman die het exotische eiland met een bezoek vereerde, nu schijnt het kroonprinselijk echtpaar interesse te hebben in een paradijselijk optrekje op het zonovergoten eiland.

Villa op Curaçao
Hoewel zijn ouders kozen voor een buitenverblijf in Italië zou prins Willem-Alexander er meer voor voelen om een tweede huis te kopen op het zonovergoten Curaçao. Volgens Story is het kroonprinselijk paar al langer op zoek naar een luxueus onderkomen op het exotische eiland.

Willem-Alexander en Máxima hebben het eiland al meerdere malen met groot plezier bezocht. De kroonprins is er inmiddels zo populair, dat in verschillende lokale cafés zijn portret hangt. De eerste eigenaar van de villa die het Oranjepaar op het oog zouden hebben, pakte vrij snel na oplevering zijn koffers weer. Volgens de lokale bevolking, omdat de kosten wat hoog uitvielen. Dat probleem zullen Willem-Alexander en Máxima in ieder geval niet hebben.

Staatsbezoek
Van een heel ander kaliber waren de sloppenwijken die de inmiddels vier maanden zwangere prinses Máxima onlangs bezocht in Oeganda en Kenia. Het was haar allereerste officiële staatsbezoek zonder de prins. Tijdens haar bezoek sprak ze met politici en vrouwen die kleine bedrijfjes runnen. Hoewel het programma was overbezet en er weinig momenten waren van rust, was iedereen het er volgens Privé over eens: 'Máxima is geslaagd!'

Comeback
De zestigjarige zanger en liedjesschrijver George Baker staat weer volop in de schijnwerpers. Voor de Nederlands actiefilm 'Vet Hard', die onlangs in première ging, stak hij zijn grootste hit ooit, 'Una Paloma Blanca', in een nieuw jasje. Opnieuw staat hij met deze klassieker in de Nederlandse hitlijsten en reist hij podia af in binnen- en buitenland. 'Ik ben een gelukkig mens, zit lekker in mijn vel, en sta weer in de hitlijsten met Una Paloma Blanca', laat hij Weekend weten in een exclusief gesprek.

Aan stoppen denkt de doorgewinterde zanger niet. 'Ik kan een hengel kopen en gaan vissen, maar dat vind ik niet spannend genoeg. Zolang mijn stem en de rest van mijn lichaam meewerken, wil ik hiermee doorgaan.' Wandelen houdt hem jong. 'Lopen is leuk, omdat je dan veel mensen tegenkomt. Je maakt onderweg een praatje met die en dan kom je weer iemand anders tegen, heel gemoedelijk.' Daarnaast eet hij veel groente en fruit om in goede conditie te blijven. 'Maar ik ben geen fanaticus hoor', voegt hij daaraan toe. 'Ik houd ook van whisky...'

Dubbelverloving
Prinses Margriet is dolgelukkig met de aangekondigde verloving van haar twee zoons prins Pieter-Christiaan en prins Floris, meldt Party. De broers stappen allebei dit jaar nog in het huwelijksbootje. Hoewel het dus om een dubbelverloving gaat, trouwen de broers niet tegelijk.

Pieter-Christiaan bijt eind augustus het spits af en zal zijn jawoord geven aan Anita van Eijk. In oktober trouwt broer Floris zijn geliefde Aimée Söhngen. Party toont deze week foto's van beide aanstaande bruidsparen. Qua vrouwen hebben de twee broers blijkbaar dezelfde smaak. De aanstaande schoonzussen lijken namelijk als twee druppels water op elkaar. Nu maar hopen dat dat geen verwarring oplevert.
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  vrijdag 18 maart 2005 @ 16:36:32 #135
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_25567948
quote:
Pauw geen pappa

Na tv-blondines Loretta Schrijver, Mieke van der Weij en Manuela Kemp leek Jeroen Pauw het geluk te hebben gevonden bij de veel jongere brunette Daphne Bunskoek. Ze leerden elkaar kennen toen Jeroen de presentatrice 'coachte' bij haar programma Goedemorgen Nederland. Eerst hielden ze hun relatie nog geheim, maar al snel lekte het nieuwtje uit: docent verleidt pupil. Gretig dook de media er op, maar er bleek geen sprake te zijn van slechts een korte affaire, maar van een echte relatie. Na een tijd gingen de twee zelfs samenwonen en Jeroen Pauw (44) leek getemd. Voorzichtig opperde Daphne (31) recentelijk dat ze aan een gezinnetje toe was, en dat bleek helaas de doodsteek. Volgens de roddelbladen van deze week is het droompaar uit elkaar en is Jeroen alleen achtergebleven op zijn woonboot. Daphne zou kapot zijn van verdriet en nauwelijks haar huis uit komen, Jeroen zou zich alweer opperbest vermaken zonder vriendin. En Weekend vraagt zich - heel praktisch - af of Dahne de ontbijtshow nog wel kan blijven presenteren, nu het uit is met haar 'baas'.

Pijn?

Zichtbaar verkrampt grijpt Máxima naar haar zwangere buik. Het lijkt alsof ze pijn heeft. Zowel Weekend als Story pikten dezelfde foto van Máxima er uit waarop ze haar handen over haar buik vouwt. Natuurlijk is het voor beide bladen onmiddellijk reden tot paniek: 'Grote zorgen om tweede zwangerschap' aldus Weekend en 'Is het weer mis met Máxima?' vraagt Story zich af. Bij de foto's het verhaal dat Máxima 's ochtends een school bezocht toen ze pijn kreeg. Ze redde het nog met moeite tot het einde van het bezoek, maar liet meteen daarna weten alle afspraken voor de rest van die dag te hebben afgezegd. Zou ze weer zwangerschapsvergiftiging hebben en bedrust moeten houden, vraagt Weekend zich af. Story adviseert Máxima vooral rustig aan te doen, want eind april zijn de festiviteiten rond Beatrix' 25-jarig ambtsjubileum. En daar willen we onze favoriete prinses natuurlijk niet bij missen.

Doei, Katja

In de Privé en Party heeft men het nog over de ellende en depressies die Katja Schuurman's leven beheersen, in een uitspraak van rapper Ali B. wordt ze met één gebaar aan de kant geschoven. Niks geen meelij met Katja vanwege haar eetziekte boulimia of haar onzekerheid over haar carrière. Wooops, hij schuift haar zo van het toneel. Met de uitspraak 'Katja heeft van die opgeblazen bommen, die trouwens hun beste tijd alweer hebben gehad. Die Katja is niet meer zo stoer als vroeger' kan de actrice wel inpakken. 'Wat Ali B betreft wordt het hoog tijd dat een ander het sekssymbool-stokje van Katja overneemt. Wie wil?' vraagt Party zich af. Katja zelf kan het waarschijnlijk niets schelen. Ze is nog steeds erg gelukkig met haar Thijs, en vindt dat het allerbelangrijkste.

Nieuwe Beau?

Misschien dat achter de schermen al lang bekend is wie de nieuwe presentator zal worden van RTLBoulevard, maar openbaar is het nog niet. En dat geeft de roddelbladen nog even de tijd en ruimte om zelf kandidaten te 'screenen'. De sidekick van Ruud de Wild hoort bij de populaire kanshebbers: de naam Jeroen Kijk in de Vegte wordt vaak genoemd. Maar deze week heeft hij er een rivaal bij gekregen. In de Party komt men opeens met John Williams aanzetten. Een ons onbekende donkere heer, die blijkbaar wat belspelletjes presenteert. Volgens Story wil en kàn Jeroen echter helemaal niet naar RTLBoulevard: hij heeft al een ander programma bij Veronica. En andere 'grote namen' uit de tv wereld durven de razend populaire Beau gewoon niet op te volgen, uit angst het minder goed te doen. Zo zou het meest begeerde tv-baantje van dit moment gaan naar de onbekende John, die daarmee in één keer op de kaart der Bekende Nederlanders komt te staan.

Bauerbaby 4

Ze lachten vrolijk boven de zwangere buik, Frans Bauer en Mariska, en zeiden dat het niks uitmaakte of baby 3 een jongen of meisje zou zijn. Maar nu het kleine wurmpje is geboren, is het toch wel een heel, heel klein beetje jammer dat het geen meisje is geworden. Baby Frans (genoemd naar zijn vader, hoe origineel) is amper een paar weken oud of de trotse vader roept dat hij er straks nog wel een vierde bij wil hebben. 'We gaan door tot we een meid hebben' lezen we dan ook in Privé. En ook Mariska, die blijkbaar geen enkele last heeft van zwangerschappen of bevallingen, staat alweer te juichen bij het idee. 'Mijn moeder wil het ook zo graag' vertelt Mariska. En aangezien het de beide (schoon)mamma's zijn die bij de Bauers thuis het oppassen altijd graag op zich nemen, lijkt er wat dat betreft geen probleem te zijn. Dus huppekee, Frans: aan de slag maar weer!
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  vrijdag 18 maart 2005 @ 16:37:16 #136
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_25567960
quote:
De leden van de koninklijke familie sieren deze week als vanouds de omslagen van de roddelbladen. Privé onthult het bestaan van een heuse 'paleisspion' die het blad jarenlang van informatie voorzag en die uiteindelijk tegen de lamp liep. De prinsessen Margarita en Marilène is geen rustig leven gegund. Met Frans Bauer gaat het wel heel goed: hij kreeg opnieuw een zoon en er staat een huwelijk op stapel.

Jarenlang scoorde Privé primeur op primeur met exclusieve verhalen over koninklijke uitstapjes en familiegeheimen van de Oranjes. Totdat koningin Beatrix het lek in de beveiliging beu was en een onderzoek gelastte. De politie luisterde telefoons van Privé-redacteuren af en op basis daarvan werd de 'paleis-mol' al snel gezocht in de persoonlijke beveiliging van kroonprins Willem-Alexander en prinses Màxima.

Agendajournalistiek
Uiteindelijk bleek de echtgenote van een lijfwacht van het paar de informatie door te spelen. 'Het ging mij om de spanning', vertelde de dame in kwestie na haar aanhouding. 'Ik vond het leuk als ik een week later in Privé de foto's zag van iets wat ik had doorgegeven. Ik was daar een soort van trots op.' De vrouw kwam op onthutsend eenvoudige wijze aan de informatie: ze keek gewoon in de agenda van haar man. De lijfwacht nam op gepaste wijze wraak en vroeg via een snelle procedure echtscheiding aan. Daarmee kreeg hij echter niet zijn baan terug. Hij is overgeplaatst. Privé meldt inmiddels over nieuwe, goed ingevoerde paleisbronnen te beschikken.

Ingestort
Party en Weekend berichten uitgebreid over de verwikkelingen in het leven van prinses Margarita. Volgens Weekend is de prinses ingestort, nu zij haar ex-echtgenoot Edwin de Roy van Zuydewijn maandelijks duizenden euro's alimentatie moet betalen. Margarita verkeert zelf in financiële problemen, omdat haar kasteel in Frankrijk nog altijd niet is verkocht. Vrienden van de prinses zijn verbijsterd over het vonnis van de rechter. 'Men denkt dat Margarita veroordeeld is omdat iedereen altijd aanneemt dat de koninklijke familie zeer rijk is. Maar wie met haar omgaat, weet dat het voor haar allesbehalve een vetpot is', verwoordt Weekend het ongenoegen.

Volgens Party is er voor Margarita één lichtpuntje: ze hoeft de zorg voor hond Paco niet te delen met Edwin. Haar ex probeerde voor de rechter een omgangsregeling af te dwingen met zijn lievelingshond, maar de rechter wees die eis af.

Huizenjacht
De afgelopen week lag er een flink pak sneeuw in Nederland en dat zorgt altijd voor mooie plaatjes. Story brengt een fotoserie van prinses Marilène met zoontje Lucas en dochter Anna. Dik aangekleed bouwen ze een imposante sneeuwpop en gooien sneeuwballen. Voor de vertederde lezers heeft Story een onaangename verrassing in petto. In werkelijkheid heeft Marilène de nodige zorgen, schrijft het blad. 'Story zag met eigen ogen hoe de prinses deze week bij een makelaar op huizenjacht ging. Met de derde baby in aantocht lijkt bij de prinses, die over een kleine drie maanden zal bevallen, de paniek toe te slaan'. Haar huidige optrekje in Amsterdam is te klein voor drie kinderen, maar het vinden van een nieuwe woning is in Amsterdam knap lastig. Zelfs voor een prinses.

Stapelgek
Weekend en Story staan uitgebreid stil bij de geboorte van de derde zoon voor zanger Frans Bauer en zijn vriendin Mariska. Frans jr., zoals de kleine is genoemd, maakt het uitstekend en lijkt sprekend op zijn vader. Volgens vader Frans is het gezin nu echt compleet. Insiders verwachten dan ook dat een huwelijk tussen de zanger en zijn vriendin Mariska niet lang op zich zal laten wachten. 'Binnen nu en een aantal maanden', zegt Frans in Weekend. 'De aanleiding zal wel spontaan moeten zijn. Mariska en ik gaan niet trouwen omdat we al zo lang samen zijn of omdat ons gezin nu compleet is. We doen het omdat we stapelgek op elkaar zijn!'

Zakdoekjes
'Linda in tranen', meldt Party in grote letters op de omslag. De fotograaf van Party trof een snikkende Linda de Mol met een vriendin in de P.C. Hooftstraat, de deftigste winkelstraat van Amsterdam. Verdrietig over het vreemdgaan van haar vriend Sander Vahle, tien jaar geleden, suggereert het blad. Tenslotte had Sander al een vriendin toen hij in 1995 een relatie begon met Linda. Hij biechtte die op, zij vergaf hem en inmiddels is het stel alweer bijna tien jaar bij elkaar. En toch is Linda verdrietig, want waarom zou de presentatrice anders een papieren zakdoekje krijgen aangereikt? 'Of was er een andere reden dat de tissues uit de tas moesten worden gehaald om de vochtige ogen droog te deppen?', vraagt Party zich af. Ach, misschien was ze gewoon verkouden.
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  vrijdag 25 maart 2005 @ 17:35:36 #137
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_25736676
quote:
Hooggehakt

Volgens Story zijn de hooggehakte laarsjes van Máxima het bewijs dat het weer helemaal goed gaat met de zwangere prinses. Want zeg nou zelf: als je je niet lekker voelt, trek je liever een paar platte stappers aan dan wiebelhakken, zeker als je zwanger bent. Het gerucht ging dat Máxima's zwangerschap in gevaar was, toen ze recentelijk een paar bezoeken afzegde omdat ze zich niet lekker voelde. Paniek alom. Maar van enig spoor van ziekte is uiterlijk niets meer te merken. Máxima heeft duidelijk veel werk gemaakt van haar uiterlijk. Zelfs als ze in haar vrije tijd met een vriendin op stap is, ziet ze er nog pico bello uit. Groene broek, bijpassende laarzen met vlijmscherpe, koperkleurige hakken, A-lijn jas en fraaie ketting. Maar toch……'Noblesse oblige', heeft ze misschien gedacht, of 'ik ben prinses en zo zal ik er uitzien ook'. Want welke andere zwangere wankelt er nu -vrijwillig- op zulke dunne hakjes over de Amsterdamse keien?

Tooske's Trouwjurk?

Presentatrice Tooske is gesnapt. Aan het einde van dit jaar trouwt ze met haar Bastiaan en daarvoor moet ze natuurlijk op zoek naar een bruidsjurk. Toen ze onlangs de modeshow van Mart Visser bezocht, waren alle ogen dan ook op haar gericht toen de mannequin in bruidsjurk over het plankenier liep. Hoe zou de bride-to-be reageren? Wordt dit 'em? In Story ontkent Tooske echter in alle toonaarden. Ja, ze bezocht voor het eerst een modeshow. En nee, dat heeft niets te betekenen. Ze was gewoon door Mart persoonlijk uitgenodigd. Hij mocht tijdens een presentatie van de Musical Awards een jurk voor haar ontwerpen en daarom meent Story dat hij straks ook met de eer van Tooske's bruidsjapon mag strijken.

Boer zoekt ehhh man?

Het programma van Yvon Jaspers is een heuse hype geworden. Ze presenteert 'Boer zoekt vrouw', waarin boeren op zoek gaan naar een leuke partner. Er zijn vele honderden brieven binnengekomen van dames die allemaal met de boeren op stap willen. Er is zelfs een feest georganiseerd, waarvoor alle 600 kaartjes in een mum waren uitverkocht! Het schijnt dat Yvon alweer een plannetje heeft voor een tweede serie. Niet weer 'boer zoekt vrouw', maar een zogenaamde 'roze variant' van de show, aldus Party. Dat zou dan 'boer zoekt man' gaan worden. Maar het schijnt dat de KRO niet heel erg enthousiast heeft gereageerd op Yvon's idee.

Wegkoperij

Het broeit enorm in omroepland. Steeds weer wordt gespeculeerd over sterren die naar de nieuwe zender van John de Mol zouden vertrekken. De grootste klapper was natuurlijk zus Linda, die haar omroep in de steek liet en de overstap maakte. Vreemd genoeg is tv-topper Reinout Oerlemans niet 'weggekocht'bij RTL4 door John. Sterker nog: Reinout heeft een contract getekend bij…de Tros! Hij zal daar 3 jaar aan de slag gaan. Maar misschien gaat zijn mooie Daniëlle Overgaag wel naar John de Mol. In Privé staat dat ze stopt met de presentatie van SBS Shownieuws. Ze is daar al een tijdje uit de running vanwege een gebroken been (begrijpen we niet: je kunt toch met een gipsen been wel een programma aan elkaar praten?), maar heeft nu laten weten te stoppen. Nergens lezen we echter wat Daan gaat doen als haar been weer genezen is. Dus misschien verdwijnt één van de twee Oerlemansjes toch nog naar John de Mol.

Geheime dochter

Voetbalman Rinus Michels en zijn vrouw Will waren gelukkig getrouwd, maar zonder kinderen. In Privé echter het verhaal dat Michels een dochter had. Het meisje zou 'gemaakt' zijn voordat hij met zijn Will trouwde, tijdens een kortstondige affaire. Op een dag stond het kind - inmiddels volwassen- opeens bij Michels op de stoep en claimde zijn dochter te zijn. Rinus schrok zich natuurlijk een hoedje, maar stemde wel in met een DNA test. Het schijnt dat zijn huwelijk even behoorlijk onder spanning stond toen het kind opeens voor de deur stond. Maar uit de test bleek dat Rinus niet de vader was en het hele verhaal liep weer net zo stilletjes af als het begonnen was. Het meisje/jonge vrouw was het overigens niet (alleen) om het geld of de roem van Michels te doen. Haar moeder had ècht een affaire met Michels gehad, maar bleef vaag in haar bewering dat het best zou kunnen dat hij de vader was.

Benno's boot

Over wat er met Paleis Soestdijk moet gebeuren, doen diverse speculaties de ronde. Volgens het laatste nieuws in Privé wil Willem Alexander er ooit gaan wonen. Maar wat gebeurt er met de andere bezittingen van Juliana en Bernhard? In Weekend lezen we dat het cruiseschip, de Jumbo, van de prins inmiddels in de verkoop staat. Elke zomer voer hij ermee voor de kust van Italië en alle prinsen en prinsessen mochten er graag een duikje vanaf nemen. Voor slechts 590.000 Euro is het scheepje te koop. Maar wat blijkt? Het gaat niet om het meest recente schip van Benno, de Jumbo VI , maar om zijn voorganger. Dat is de Jumbo V. Ook niet slecht, maar qua interieur wel hopeloos verouderd en voor royalty-liefhebbers een stuk minder interessant. Het schijnt dat de huidige eigenaar de boot kwijt moet omdat hij op leeftijd is en geen groot schip meer wil. Daar had Bernhard trouwens helemaal geen problemen mee. Nog afgelopen zomer zat de oude prins vrolijk in zijn zwembroek op het dek van zijn nieuwste Jumbo en dácht er niet aan zijn schip weg te doen. Hebben, die Jumbo V? Kijk dan op: www.hollandyachting.com , daar schijnt 'ie te staan.
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  vrijdag 1 april 2005 @ 17:43:45 #138
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_25910972
quote:
BN-slips aan je bibs

Het is maar een piepklein berichtje, maar we wilden het eventuele liefhebbers niet onthouden. In Party staat dat een clubje bekende Nederlanders hun ondergoed gaat veilen voor een goed doel. Via de site van 'Expreszo' kun je bieden op underwear waarvan de opbrengst naar het Aids Fonds gaat. Er zijn kleine slipjes van Birgit Schuurman of Sylvana Simons in de aanbieding, maar ook een flinke witte boxershort van Egbert Jan Weeber. En wie is er nou niet geïnteresseerd in de zwarte string van Danny de Munk? Oe la la! De hoogste bieder gaat er met de buit vandoor. In het artikel wordt niet vermeld of de onderbroeken ook echt zijn gedragen door de Bekende Nederlanders.

Botox beauty

'Hoe kan het?' vraagt Party zich af. Leontine Borsato is 36 jaar, heeft in een paar jaar drie kinderen gekregen en toch ziet ze er helemaal beeldig uit. Alles zit strak en op z'n plaats en ze is ook nog eens superslank. Wat is haar geheim? Volgens de beauty zelf is ze geheel naturel. 'Botox vind ik griezelig, want het verlamt spieren in je gezicht. En dan heb je nog die opvulmaterialen die je kunt laten inspuiten als collageen, maar daarvan heb ik bij vrienden gezien dat je er bobbeltjes van onder je huid kunt krijgen. Dan maar liever een rimpel.' meent Leontine. Party vermoedt echter dat Leo en Marco een personal trainer in dienst hebben genomen, zodat ze fanatiek sporten om strak te worden en te blijven. En Leontine blijft bij hoog en laag beweren dat 'haar' afslankpillen (waar ze reclame voor maakt) haar zo goed helpen. Ook vermoedt het blad een borstlift bij Leo, waardoor de boel er weer wat pronter bij staat in plaats van hangt na al die borstvoedingen. Dat laatste is echter nooit door de Borsato's bevestigd. Hoe dan ook: ze mag er zijn, met of zonder lift.

Duur doek

Het was een hele rel bij de postcodeloterij. Alle deelnemers zouden -ongevraagd- een bedrag betalen aan het Nationaal Geschenk voor koningin Beatrix, ter ere van haar 25-jarig jubileum. Die problemen zijn inmiddels redelijk gladgestreken, maar Privé borduurt nog even voort op de kwestie. Het is namelijk de bedoeling dat er geld wordt verzameld om een schilderij voor Beatrix te kopen. Het is een doek met een oranje sinaasappel er op (hoe toepasselijk!) en het moet maar liefst 8 ton gaan kosten. Het bijzondere is dat het schilderij ooit al in het bezit was van de man van Christina, de zus van Bea. Het doek hing daar gewoon te pronken op De Horsten! Maar Guillermo en Christina gingen scheiden en al hun bezittingen moesten worden verkocht. Op een veiling werden de duurste schilderijen verkocht, maar ook gewone 'koninklijke' wasteiltjes en de slacentrifuge van het echtpaar. Volgens Privé heeft het schilderij destijds bij lange na niet het bedrag van 8 ton gekost of opgebracht en daarom is het des te wranger dat er dikke winst wordt gemaakt op iets dat ooit al in het bezit van de Oranjes was.

Confectiering

Trots vertelt Sylvie Meis dat ze voor haar trouwjurk heeft geshopt in Parijs en Londen en daaruit maken we op dat het dus een heel exclusieve jurk zal worden. Maar Privé weet inmiddels te vertellen dat het een champagnekleurige zijden jurk van Elie Saab wordt (die kleedt ook Halle Berry en koningin Rania van Jordanië), dus dat is al geen geheim meer. Nu is ook al uitgelekt dat de ring een heel gewoon confectiemodelletje wordt van trouwringengigant Desiree. Er is zelfs al een foto van te bewonderen in het blad! Nou ja, Sylvie heeft niks te klagen hoor. De ring is weliswaar een 'confectiemodel' en niet speciaal voor haar ontworpen, het blijft een mega-bling bling ring. 'De ring is gemaakt van geelgoud en gezet met 12 mm brede baquette geslepen diamanten en in de middenring een loepzuivere briljant' verklapt de ontwerper trots. Voor wie is geïnteresseerd in een soortgelijke ring: op het African Docters Gala zal de 'look alike' ring worden geveild. De vermoedelijke opbrengst is 30.000 Euro. Maar dan heb je wel dezelfde ring als Sylvie van der Vaart- Meis aan je vinger en da's toch ook wat waard.

Waar zijn ze?

Waar zijn Patricia Paay en Adam Curry eigenlijk gebleven? De laatste tijd komen we ze niet meer in de bladen tegen en ontbreekt Patries op de glamourparty's. Party heeft een klein stukje over het gezin, dat helemaal niet failliet en berooid blijkt te zijn. Ze zijn naar Engeland verhuisd en hebben alles in Nederland achter zich gelaten. Patries heeft haar zaak opgedoekt en de voorraad make-up van Lapaay van de hand weten te doen. Met haar compagnon Tom Sebastian is de zaak geschikt (de twee hadden ruzie). En Adam Curry juicht blij dat hun huis aan de Amsterdamse gracht ook eindelijk is verkocht. Het miljoenenpand heeft heel lang te koop gestaan, maar de vraagprijs was gigantisch. Volgens Adam heeft hij er nu 'iets meer dan 1,5 miljoen' voor gekregen en daar is hij erg blij mee. Om het te vieren heeft hij een mooi horloge voor Patries gekocht. Kortom: niets dan geluk en voorspoed voor het gezin. Maar we nemen het nieuws met een korrel zout, wat de familie heeft er een handje van om de zaken positiever voor te doen dan ze zijn. En toch ook jammer dat ze weg zijn, want ze zorgden regelmatig voor leuke ruzietjes en relletjes in de Hollandse jet set.
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  vrijdag 8 april 2005 @ 17:17:10 #139
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_26076288
quote:
Gelachen joh!

Good old Gordon heeft een nieuwe CD gemaakt. Daarop gaat Gordon classic en zing hij onder andere oude nummers van andere artiesten. Leuk bedacht en dat moest natuurlijk feestelijk worden gevierd. Gerard Joling en René Froger waren ook uitgenodigd. De heren vormen een gelegenheidstrio, dat in een real life soap 'Over de toppers' laat zien hoe het is om een groot optreden met z'n drieën voor te bereiden. Dat ze al goed op elkaar waren ingespeeld, bleek uit de extreem flauwe grappen die er gemaakt werden. Want wat dijenkletst Froger als je vraagt 'Heb je de laatste CD van Gordon al gehoord?' René: "Ik hoop het!". En ijdeltuit Gerard Joling, die jaarlijks minstens een euro ton aan (lelijke) designerkleding koopt, meende grappen te moeten maken over de videoclip van Gordon. "Jammer dat je je jasje niet meer dicht kreeg" grinnikte hij in Privé. Nou, allemaal kijken dus naar die soap van de drie heren. Dat wordt lachen, gieren, brullen.

Lelijke looks

't Is een mooie meid, die Fajah Lourens, en menig man zou wel een beschuitje met de actrice uit GTST willen eten. Zelf is Fajah echter niet zo happy met haar looks. Na de geboorte van haar dochter liet ze al voor haar twintigste haar boezem 'opvullen'(nee, dat is echt iets anders dan vergroten, roept ze er altijd bij) tot megaproporties en bombardeerde zichzelf tot sexsymbool. Ze was echter niet tevreden met de enorme voorgevel en liet recentelijk de boel weer een beetje kleiner maken. Maar nog steeds is ze niet klaar met zichzelf, zegt ze in Party. Nu wil ze alwéér onder het mes. In een wilde bui liet ze een tatoeage op haar rug zetten waar ze nu spijt van heeft. Het is een groot, rood duiveltje en dat moet binnenkort weg. 'Hoe heb ik dat ooit kunnen doen' vraagt ze zich af. 'Ik was jong en dan doe je maar wat. Blijkbaar komt verstand met de jaren'. Wat een wijze uitspraak, en dat voor een meisje dat al minstens 23 jaar oud is?!

Blaricumse boys

Vrolijk fietst Paul de Leeuw met zijn twee zoontjes door Amsterdam. Een van zijn laatste ritjes daar, want in Party zien we hoe hij verhuist. Naar de meest kakkineuze plek van het hele Gooi: het dorp Blaricum. Je zou toch denken dat een rebel als Paul daar niet kan aarden, maar blijkbaar zocht hij een veilige plek voor zijn twee jongens. Hij kocht dan ook een prachtig huis met riante tuin. Zijn verhuizing staat loodrecht tegenover een uitspraak die hij ooit deed over tv-collega Albert Verlinde. Die in Brabant wonende presentator wilde met zijn echtgenoot - net als Paul en Stefan - ook een kind adopteren. Waarop Paul snibte: "Leuk voor hem. Kijk, wij wonen in Amsterdam, maar zo'n klein donker ventje midden in Den Bosch in de manege lijkt me een beetje sneu." De adoptiekinderen van Paul zijn allebei donkerbruine negertjes, vandaar. Nu Paul in Blaricum gaat wonen, moet hij zijn uitspraak een beetje bijstellen, want donkere kinderen zijn in het dorp eerder een uitzondering dan regel. Maar als hij ze tijdig naar hockey, tennis en pianoles stuurt, worden het vanzelf wel keurige Blaricumse boys.

Boer vindt vrouw

Maar liefst drie miljoen mensen kijken naar het programma 'boer zoekt vrouw' van Yvon Jaspers. Blijkbaar zijn boeren in Nederland véél populairder dan we dachten. Of de kijkers willen lachen om de domme, naar mest riekende heikneuters die geen vrouw kunnen vinden, dat kan natuurlijk ook. In elk geval: het is een daverend succes. Ook voor de deelnemers zelf. De vijf vrijgezelle boeren (met de lekker Hollandse namen Teus, Hans, Peter, Piet en Joris) zijn binnen een mum van tijd allemaal aan de vrouw! Boer Hans van 46 was blijkbaar van plan de verloren jaren in te halen en maakte haast. In Weekend zien we hem innig zoenen met zijn 'boerin to be' Connie van 36. Sterker nog: volgens het blad heeft boer Hans zijn geliefde al ten huwelijk gevraagd en zei zij daar volmondig 'ja' op! En dat terwijl het stel elkaar pas een paar weken kent. Is dat niet wat snel? Maar volgens Weekend heeft Connie behalve de boerderij ook de hooiberg al uitgeprobeerd: ze zou sinds een maand in verwachting zijn van een liefdesbaby. In elk geval leuk voor Connie dat zij de romantische prins op het witte paard ziet in haar boer, die 60 koeien en 20.000 kuikens heeft. Als dat geen mooie bruidsschat is….

Hi ha Helmut

Helmut Lotti gaat weer scheiden. De ideale schoonzoon van onze zuiderburen en zijn vrouw Carol Jane hebben bekend gemaakt uit elkaar te zijn. Maar Helmut is helemaal niet zo ideaal als hij er uit ziet. Helmut is pas 35 jaar en dit is al zijn tweede kapotte huwelijk. Uit het eerste heeft hij een 13-jarige dochter die hij wegens ruzie met zijn ex een tijd lang niet meer zag. En Helmut zelf grapte altijd dat hij het thuis nóóit zou opbiechten als hij vreemd zou gaan, wat insinueerde dat hij regelmatig affaires zou hebben. Story komt dan ook onmiddellijk met het gerucht dat de roodharige, vrijgezelle K3 zangeres Karen de oorzaak van de scheiding zou zijn. Karen deed eerder stof opwaaien door met haar getrouwde manager Gert te flikflooien en wordt hierdoor blijkbaar als 'huwelijksbreker' gebrandmerkt. Natuurlijk kan niemand iets bewijzen, maar als we Helmut opeens K3 liedjes horen zingen, weten we dus waar dat vandaan komt.
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  vrijdag 8 april 2005 @ 17:17:42 #140
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_26076301
quote:
Privé en Story genieten van het voorjaar met vooral gelukkige mensen op de cover. De lente van de liefde, kondigt Story al aan. Weekend en Party hebben vooral oog voor menselijk leed, zoals de angst voor de dokter van Leontien, en het ongelukkige leven van prins Rainier van Monaco.

Story heeft ontdekt dat er wel heel veel prinsessen zwanger zijn de laatste tijd. Maar liefst elf. ‘Eén ding hebben de prinsessen gemeen: ze zien er stuk voor stuk stralend uit’, schrijft het blad. Er volgt een portrettengalerij van prinsessen in hun mooiste zwangerschapsoutfit. Prinses Mathilde van België, Christina van Spanje, Alexia van Griekenland en natuurlijk Máxima, Annette, Mabel en Marilène.


Druk, druk, druk
Marilène staat ook op de omslag van Weekend. Het blad schrijft bewonderend over het drukke leven van de prinses, die haar zwangerschap schijnbaar moeiteloos combineert met een baan, twee jonge kinderen en uitgaan. Haar buurvrouw zegt in Weekend: ‘Als ik zie hoe druk het leven van de prinses is en hoe ze daar opgewekt mee omgaat, dan neem ik echt mijn petje voor haar af (…) Maar desondanks denk ik vaak: hoe houdt ze het vol?’


Bewogen leven
Weekend staat stil bij het turbulente leven van prins Rainier van Monaco. Rainier ligt op de intensive care en is volgens het blad aan de laatste fase van zijn leven begonnen. ‘Helaas lijkt hij niet te kunnen terugblikken op een mooi en gelukkig bestaan’, schrijft Weekend. Zijn vrouw Gracia overleed na een auto-ongeluk, zijn kinderen waren een bron van zorg, en met zijn nieuwe liefde is hij nooit getrouwd. ‘Albert, Caroline en Stéphanie hebben van jongs af aan geweigerd zich te houden aan de regels die nu eenmaal voor vorstenkinderen gelden’, schrijft Weekend. Met zijn nieuwe liefde Ira von Furstenberg is prins Rainier nooit getrouwd. ‘Uit piëteit jegens Gracia en hij was bang dat de inwoners van zijn ministaatje een opvolgster voor zijn verongelukte vrouw niet zouden accepteren. ‘Ook in deze kwestie gold dat Rainier Monaco boven zijn privé-geluk stelde…’, besluit het blad.

Gewoon gelukkig
In de Nederlandse showbizz gaat het goed met de liefde. Privé meldt dat presentatrices Wendy van Dijk en Yvon Jaspers (van het koppelprogramma ‘Boer zoekt vrouw’) beiden de man van hun leven hebben ontmoet. Yvon trouwt in mei met de milieu-econoom Pieter van Beukering. Het tweetal verwacht dit najaar een baby. Wendy van Dijk, die door haar programma ‘Hart in Actie’ door half Nederland in de armen is gesloten, heeft haar geluk gevonden bij voormalig zanger Chris Zegers. Na een geflopte zangcarrière is Zegers nu te zien in twee televisieprogramma’s. Volgens Privé fluistert het paar over trouwen, maar is nog geen datum vastgelegd.

Lief
Story en Party hebben een ander gelukkig paar gevonden. Beide bladen doen uitgebreid verslag van het huwelijk tussen tatoeagekoning Henk Schiffmacher en zijn partner Louise van Teylingen. Ze zijn al vijftien jaar samen en Henk had haar bijna elke dag ten huwelijk gevraagd. Uiteindelijk kwam het er toch van. Louise baarde vooral opzien door haar witte, mouwloze jurk die haar tatoeages mooi deed uitkomen. ‘Henk had een ontzettend lieve ring voor me gemaakt met een steentje van de straat (waar ze wonen, red.) erin. Dat vond ik wel erg romantisch’, zegt Louise in Party. Volgens Story was die bijzondere ring zelfs de reden dat Louise in huilen uitbarstte en eindelijk ‘ja’ zei.

Rimpeltjes
Iedereen die ooit heeft overwogen opkomende kraaienpootjes met Botox te lijf te gaan, wordt door Party wellicht op andere gedachten gebracht. Leontien Borsato, de echtgenote van zanger Marco, is in ieder geval doodsbang voor een bezoekje aan de plastisch chirurg. ‘Botox vind ik griezelig, want het verlamt de spieren in je gezicht. En dan heb je nog van die opvulmaterialen die je kunt laten inspuiten, zoals collageen, maar daarvan heb ik bij vrienden gezien dat je er bobbeltjes van kunt krijgen onder de huid.’ Leontien trok al snel haar conclusies: ‘Dan maar liever een rimpel’.

Speciale missie
Dat zanger Frans Bauer dolgelukkig is met zijn gezin, was natuurlijk allang bekend. Maar Frans is eigenlijk dol op alle kinderen. Hij heeft zijn hart verpand aan Villa Pardoes, een vakantievilla voor zieke kinderen. ‘Als ik hier binnenkom, krijg ik een goed gevoel en zie ik weer vrolijke kinderen die met hun ouders een fantastische tijd hebben. Ze kunnen straks terugkijken op een fijne vakantie of misschien nemen ze hier wel afscheid van elkaar… Helaas komt dat laatste ook voor, dat verscheurt me vanbinnen.’ Op 15 mei staat een groot concert gepland in de Amsterdam ArenA, waarvan de opbrengst naar Villa Pardoes gaat.
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  maandag 25 april 2005 @ 17:18:54 #141
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_26500562
quote:
Bea's hofnar


Of hij nou meer 'op' Beatrix is, of meer op Maxima weten we niet. Maar Johan Vlemmix is al wel jaren een èchte Oranjefan. Hij steekt niet onder stoelen of banken dat hij het Koningshuis echt gé-wél-dig vindt en draagt dat ook uit. Veel media vinden hem een grappige hofnar en hij mag dan ook regelmatig zijn zegje doen in bladen en tv-programma's. Zijn naar het extreme neigende hobby heeft hem zelfs zijn huwelijk gekost, maar Johan gaat door met zijn verering. Hij is er van overtuigd dat zijn toewijding zelfs tot hare Majesteit zelf is doorgedrongen en dat hij voor zijn trouw beloond wordt. Vlemmix mag namelijk in een reclamespotje gaan spelen ter ere van een gedenkmunt voor Bea's jubileum. Leuk bedacht van het reclamebureau, zul je denken. Maar nee, volgens Vlemmix is het Beatrix zèlf die de hofnar heeft uitverkoren voor deze rol. "Als royaltykenner kan ik je met alle zekerheid zeggen dat het onze vorstin is geweest die mij daarvoor heeft uitgekozen" aldus de grootste Oranjefan in Story. Zullen we de beste man maar in zijn overwinningsroes laten?

Regilio en Renate

Nu heet ze Renate Wennemars, maar toen de blonde presentatrice nog Renate van der Zalm heette en niet getrouwd was met schaatser Erben, deed ze het met … Regilio Tuur! In Story onthult de bokser zelf dat hij ooit een hevige affaire had met de koele blondine. Een grotere tegenstelling is haast niet denkbaar: behalve blond en blank heeft Renate ook gestudeerd en is afkomstig uit een totaal ander milieu dan Regilio. Maar volgens de bokser waren ze echt dol op elkaar en maakten ze zelfs plannen voor de toekomst. Regilio maakte echter één klein foutje: toen de relatie even in een dipje zat, ging hij onmiddellijk vreemd met Pieternel. Die werd prompt zwanger van hem. Toen Tuur dit opbiechtte, is Renate weggelopen en weigerde hem ooit nog te zien. Pieternel kreeg vervolgens behalve een kind, ook klappen van de bokser, klaagde hem aan en vanaf toen ging alles slecht met Tuur. Zaak failliet, in de gevangenis, twee dochters die hij niet meer mocht zien, carrière op z'n gat. We denken ergens dat Renate blij is dat ze tegen de brave Erben is aangelopen en daar nu een heel happy gezinnetje mee heeft.

Foto-wraak

Heeft iemand al een foto gezien van de baby van prins Friso en zijn Mabel? Wij nog niet. En het is toch alweer een paar weken geleden dat de koninklijke spruit op de wereld werd gezet. Story beklaagt zich dan ook over het uitblijven van een officiële familiefoto met dochter Luana er op. Volgens het blad zou Mabel een ander mens geworden zijn en tegenwoordig door het leven gaan met een gelukzalige blik in haar ogen. Ze zou zich zelfs bijna niet buiten haar huis in Londen begeven. Misschien dat daarom de paparazzi er nog niet in geslaagd zijn een stiekeme foto van de baby te schieten? Of het is Mabels zoete wraak? Maanden is ze achtervolgd door de roddelbladen, die haar tot 'gangsterliefje' bombardeerden en haar hele verleden oprakelden. Zou ze als straf nu geen officiële familiefoto willen laten maken om zo alsnog haar gram te halen?

Uitgemolken

Waar we ook kijken: overal duikt opeens de kersvers gescheiden dokter Robert Schoemacher op. De society-mooimaker is koud van zijn vrouw af, of hij duikt al op met zijn nieuwe vriendin. Een mooi mens, dat moet gezegd, maar de relatie schijnt pas heel pril te zijn: amper een paar maanden oud. Toch wil Schoemacher zijn nieuwe liefde niet geheim houden. Hij is òf heel erg verliefd, òf hij heeft een PR-reden. Want dat hij enorm publiciteitsgeil is, moge duidelijk zijn. Zijn scheiding melkt hij dan ook uit tot op de bodem. In zijn vaste column in Story zevert hij over 'scheiden zonder lijden', in de andere reportages over zijn nieuwe geluk en lacht hij wee naar de camera. En dat voor niks de zon op gaat, blijkt al snel. Want ja hoor, vorige week hadden we al geraden dat de nieuwe dame wel degelijk een verlanglijstje voor Schoemachers kliniek heeft. Ze geeft grif toe dat ze haar (keurige middenmaat) neus wat aan de grote kant vindt. Dus goed in de gaten houden of de ruiker binnenkort als cadeautje door lover Robert een paar maten kleiner is gemaakt.

Valse uithaal

We hebben het programma (gelukkig) nog nooit gezien: Gotcha! van Georgina Verbaan. Ze neemt met de verborgen camera bekende Nederlanders te grazen en die tuinen er allemaal grif in. Maar of het echt leuk is, vragen we ons af. In de roddelbladen staat regelmatig dat voor de scènes véél te ver wordt gegaan en dat de BN'ners zo ongeveer een trauma overhouden aan het grapje. Maar als BN'ner publiekelijk zeggen dat je afknapt op een irritante collega (Georgie in dit geval), dat is een soort ongeschreven wet in showbizzland, dat dóe je niet. En dus lacht iedereen wrang, als ze te horen krijgen dat ze zijn beetgenomen. Uitzondering op die regel is Tatum Dagelet, beslist geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Nadat ook zij met een stuntje om een wielklem tot wanhoop was gedreven, was ze razend. Vals sneerde ze dat ze zich vooral verheugt op de aller- allerlaatste aflevering van Gotcha: "Ik verwacht dat Georgina daarin zelf gaat verklappen dat ze heel Nederland in de zeik heeft genomen door te vertellen dat haar immense voorgevel een cadeautje was van moeder natuur." Ha ha: Dat vinden wij nou humor!
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  maandag 25 april 2005 @ 17:19:24 #142
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_26500568
quote:
Koninklijk babynieuws beheerst de roddelbladen deze week. Prinses Máxima is 'stralend zwanger' van haar tweede kindje, en prins Friso en zijn vrouw Mabel zijn de trotse ouders van Luana. Verder aandacht voor de BN-ers. Het gaat acteur Antonie Kamerling voor de wind: hij werd gevraagd voor een rol in de film 'The DaVinci Code'.
Story brengt deze week de 'laatste foto's' van drie koninklijke moeders en schoonzussen: de 'weer superslanke' prinses Laurentien, moeder van peuters Eloise en Claus-Casimir, hoogzwangere Máxima, en pasbevallen Mabel, moeder van baby Luana. 'Het moge duidelijk zijn: Beatrix' drie schoondochters zijn stuk voor stuk toegewijde en móóie moeders', aldus Story. Vooral Mabel floreert. 'Volgens insiders is zij sinds de geboorte een ander mens geworden. Friso's vrouw zou door het leven gaan met een gelukzalige blik in haar ogen en helemaal verknócht zijn aan het kleine wondertje dat op 26 maart het levenslicht zag…'

Buiigheid
Ook hoogzwangere Marilène maakt het uitstekend, schrijft Party. Ze brengt haar dochtertje nog gewoon op de fiets naar school, getuige de foto in het blad. 'Ook nu ze haar derde kindje verwacht, heeft Marilène totaal geen medische zorgen. Ze moet nog een maandje, dan is het zover. Begin juni wordt de baby verwacht.'
Máxima daarentegen gaat een stuk minder vrolijk door het leven. Volgens de deskundigen van Weekend leidt de prinses aan 'buiigheid': 'het ene moment is ze vrolijk, het andere weer niet'. Maar gelukkig is Máxima een prinses, en wordt met al haar wensen rekening gehouden, weet Weekend. Party voegt daar nog aan toe dat Willem-Alexander zijn vrouw zo veel mogelijk ontlast om te voorkomen dat zij net als bij haar vorige zwangerschap last krijgt van complicaties. 'Alex zou haar af en toe streng toespreken en als het ware goedbedoeld dwingen om af en toe een tukje te doen. Hij lijkt bang te zijn dat Máxi toch weer te veel hooi op haar vork neemt als hij niet bij haar is. In elk geval een goed staaltje teamwork, deze tweede zwangerschap!', concludeert Party.

Grote rol voor Antonie
Ook de vrouw van acteur Antonie Kamerling is zwanger. Actrice Isa Hoes verwacht binnenkort zijn tweede kind. Antonie en Isa speelden beiden in de soap 'Goede Tijden Slechte Tijden', maar inmiddels heeft Antonie ook al heel wat speelfilms op zijn naam staan. Zijn acteercarrière loopt op rolletjes. Weekend weet te vertellen dat Kamerling is gevraagd voor een rol in 'The DaVinci Code', de verfilming van Dan Browns superpopulaire boek. De bekende regisseur Ron Howard nodigde Kamerling uit voor een auditie in Parijs. 'Ik ben gevraagd voor de rol van Silas, een soort doorgedraaide monnik; eigenlijk een heel zielige figuur. Het is best wel een grote rol', vertelt Antonie. Het resultaat van de auditie is nog niet bekend, maar Antonie heeft er een goed gevoel over, vertelt hij Weekend: 'Ik kwam uit de screentest met een gelukzalige glimlach op mijn gezicht.'

Slechte vader
Privé wist deze week exclusief enkele uitspraken op te tekenen uit de mond van oud-premier Van Agt. Die blijkt te worden verteerd door schuldgevoelens. 'Ik ben een slechte vader geweest', vertrouwt hij Privé toe. Tijdens Van Agts politieke carrière kwam de zorg voor zijn kinderen Caroline en Frans voor een groot deel op hun moeder Eugenie neer, en dat zit de oud-bewindsman hoog. 'Mijn gezin heeft veel te leiden gehad. Hoe ouder ik word, hoe meer dat doordringt. Voor mijn kinderen ben ik geen goede vader geweest. En weer ga ik de fout in. Want voor mijn kleinkinderen ben ik er ook niet genoeg.' Maar Van Agt blijft zijn best doen: 'áls ik er ben, dan bén ik er ook echt voor ze.'

Slecht huwelijk?
Ook Paul de Leeuw heeft het moeilijk. Party toont een serie foto's van de populaire presentator terwijl hij aan de wandel is met een 'exotische hunk', niet zijnde zijn echtgenoot Stephan… Paul en Stephan zijn al jaren samen en hebben twee zoontjes geadopteerd, maar 'Volgens valse roddeltongen zou de koek op zijn'. De Partyfotograaf spotte Paul tijdens een avondje stappen met een ander, en dat leidt tot de nodige bespiegelingen. 'De grote vraag is natuurlijk of Stephan van dit avondje uit afwist? Feit blijft dat Paul lekker de bloemetjes aan het buiten zetten was met een andere man, terwijl Stephan de zorg voor de kindertjes op zich had genomen. Of vindt Stephan dit geen probleem?'

Drama!
Tot slot een staaltje onvervalst VIP-drama in Story: bokskampioen Regilio Tuur onthult zijn jarenlange geheime liefdesaffaire met presentatrice Renate van der Zalm, de vrouw van schaatsster Erben Wennemars. Dat zal de schaatser niet leuk vinden! Maar gelukkig blijkt de affaire zich ruim zes jaar geleden te hebben afgespeeld, voordat Erben en Renate elkaar leerden kennen. Dolgelukkig waren de bokser en zijn presentatrice, totdat ze ruzie kregen en tijdelijk uit elkaar gingen. En toen gebeurde het: Regilio maakt een ander zwanger. 'Mijn hart brak, want ik moest vertellen dat ik de baby met Pieternel wilde opvoeden. Renate draaide zich om, liep de tuin in, stak een sigaret op en weigerde mij nog te zien. Ik ben de deur uitgelopen en heb haar daarna nóóit meer gesproken', biecht de bokser op. Wie meer wil weten over het turbulente liefdesleven van Tuur kan zijn hart ophalen: binnenkort ligt Regilio's autobiografie in de Nederlandse boekhandels.
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  vrijdag 29 april 2005 @ 16:29:49 #143
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_26600527
quote:
Con verkast


Vanessa is dol op Amsterdam. Hoewel ze riant woont in het chique Wassenaar, droomde Connie al tijden van een eigen optrekje in de hoofdstad. Immers: daar bevindt zich de P.C. Hooftstraat en Con is nu eenmaal verslaafd aan shoppen. Al een hele tijd had ze een 'flatje' in de hoofdstad, waar ze zich na een vermoeiende shopexpeditie kon terugtrekken. Het was het appartement dat ooit aan visagist Leco behoorde en dat de Breukhovens van hem hadden overgenomen.

Waarschijnlijk best een leuk appartement, maar blijkbaar niet goed genoeg. Daarom is er nu een riant, zeer luxueus onderkomen op een tóplocatie aangeschaft. Privé beweert vals dat Vanessa nog heeft gekeken naar het miljoenenpand van Patricia Paay en Adam Curry aan één van de grachten, maar dat ze na de rondleiding denigrerend meldde dat 'het wel een poppenhuis leek, met al die kleine kamertjes'. Nu heeft Vanessa dan haar 'pied à terre', dat natuurlijk eerst grondig verbouwd gaat worden en dan volledig opnieuw wordt ingericht. Want ook dat vindt Connie énig om zelf te doen. En Hans? Die vindt het allemaal prachtig, als zijn senior prinsesje maar gelukkig is.

(On)gelukkige Wendy en Tanja

Het boek 'De gelukkige huisvrouw' van Heleen van Rooyen was een daverend succes. Er wordt dan ook een speelfilm van gemaakt. Op dit moment zijn er audities voor de hoofdrol en de dames-actrices staan werkelijk in de rij. Het schijnt dat Alwien Tulner, Mickey Hoogendijk, Isa Hoes, Katja Schuurman en Carice van Houten zichzelf in de aanbieding hebben gegooid, maar tevergeefs. Volgens Story gaat de strijd uiteindelijk om twee geduchte rivalen: Tanja Jess en Wendy van Dijk. Het blad legt de twee CV's naast elkaar en het blijkt dat ze elkaar niet veel ontlopen. De grote hamvraag is echter wie van de twee de meeste bezoekers naar de bioscoop zal trekken. En in dat geval zet Story zijn geld toch liever in op de populariteit van Wendy, die enorm geliefd is bij het televisiepubliek. Maar Tanja krijgt de persoonlijke steun van Heleen van Rooyen, die Tanja tot haar favoriet bestempelde. Wij kunnen alleen maar hopen dat deze strijd hoog oplaait en wij mogen meegenieten van alle (valse) ins- en outs van de dames-strijd.

Prinses in d'r pon

Ja hoor, daar is ze dan eindelijk: gravin Luana. Nog geen week geleden mopperden we over het uitblijven van een officiële foto van de baby van prins Friso en Mabel, deze week al siert hij alle bladen. Aan de spruit zelf is weinig bijzonders te zien: die is klein en slaapt. Maar wat ziet Mabel er uit…! Doodvermoeid en met reusachtige wallen onder haar ogen. Houdt Luana haar door krampjes elke nacht wakker? Hoewel het kind al een maand oud is, lijkt het of Mabel direct uit het kraambed voor de camera is gezet. Want ze draagt een soort wit kanten kleed waarvan ons de bedoeling geheel ontgaat. Is het haar nachtpon? Of is het een semi-hippe tuniek? Aan de strikjes te zien is het een ontwerp van de makers van haar trouwjurk en probeert Mabel een handelsmerk van de strikken te maken. Maar het vormeloze gevaarte heeft nog het meeste weg van een nachtjapon en flatteert niet bepaald. Wat dat betreft moet Mabel maar eens in de leer bij Maxima en Laurentien, die zeer modebewust zijn. Maar ere wie ere toekomt: Luana is een schatje, dat heeft Mabel wèl mooi voor elkaar.

Monegaskisch bastaardprinsesje

Prins Albert van Monaco lust er wel pap van. Hoewel hij al dik in de 40 is, weigert hij zich te settelen en blijft hij achter de vrouwtjes aan jagen. Zo ook 13 jaar geleden. Volgens de roddelbladen beleefde de prins (inmiddels koning geworden, na de dood van Reinier) toen een korte, maar hevige romance met een Amerikaanse serveerster. Tien dagen maakten ze dag en nacht lol. Eenmaal thuis bleek de dame zwanger: van Albert, beweert ze zelf. Die wilde een abortus bekostigen, maar toen dat niet gebeurde, opperde hij dat het meisje dan maar naar zijn overleden moeder genoemd moest worden. En dus werd het Jazmin Grace, naar prinses Grace Kelly. Erkennen deed hij het kind echter niet officieel. Nu heeft de moeder echter besloten een rechtszaak aan te spannen en een vaderschapstest te eisen. Als het blijkt te kloppen, kan dit meiske aanspraak maken op de troon en daarover is heel Monaco nu in rep en roer.

Hazes-soap

Na het overlijden van André Hazes wilde Rachel maar één ding: rust. Maar dat dat nogal betrekkelijk was, bleek al gauw. Na een maand al verscheen het gezin op tv en nu, nog geen jaar later, komt er zelfs een realitysoap! Een camera zal wekenlang het gezin Hazes volgen en alles wat ze doen en laten registreren. Zo zou het gezin naar het buitenland vliegen om daar het standbeeld-in-wording van André te bekijken en gaat Rachel op zoek naar een geschikte vuurpijl om de as van haar gecremeerde man mee de lucht in te schieten. Precies een jaar na de dood van André komt er nog een groot herdenkingsconcert en daarmee zullen de tv-opnames eindigen. Wat ons betreft een behoorlijke inbreuk op het gezinsleven van Rachel, Roxanne en Dré junior, maar waarschijnlijk zet Rachel alles op alles om in de publiciteit te blijven. Want daarmee zal ze alleen maar nog meer de verkoop van CD's en DVD's verhogen en dus haar eigen fortuin vermeerderen. Slim hoor.
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  Moderator / Miss SHO zaterdag 30 april 2005 @ 18:22:02 #144
22592 crew  Ole
pi_26623659
quote:
Op vrijdag 29 april 2005 16:29 schreef static het volgende:

[..]
foutje! Albert is geen koning, Reinier was ook prins..

(monaco is prinsdom, geen koninkrijk)
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  vrijdag 6 mei 2005 @ 15:16:34 #145
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_26778972
quote:
Estelle's patserbak


De partij Groen Links wil al een tijd grote 'terreinwagens' rondom scholen weren. Door de grootte en hoogte van deze auto's, zien de bestuurders kinderen over het hoofd en worden deze soms aangereden. Maar de grote auto's zijn in de mode, dus er wordt vrolijk in rondgetoert. Ook al woon je midden in Amsterdam of Laren en is er van ruw terrein niet bepaald sprake. Ook Estelle heeft zo'n gevaarte om haar kids mee naar school te rijden, al is dat vast maar een piepklein stukje op de fiets. "Een Sports Utility Vehicle is in de binnenstad onontbeerlijk om je kinderen op te halen," beweert de voetbalblondine echter in Party. "Hij beschermt je kinderen tegen schadelijke zonnestralen en je hebt ook nog eens ruimte voor 20 tassen met de laatste mode. Bovendien is het niet erg als je als je een vluchtheuvel over het hoofd ziet, daar rijd je immers geluidloos overheen." Onze Estelle doet deze uitspraak als woordvoerder van een zojuist opgerichte burgerrechtenbeweging, die de veelbelovende naam 'Moeders uit Zuid' draagt. Laat ons raden: als je lid wilt worden, moet je rijk en blond zijn?

Wel of niet verkocht?

Nog steeds trekt John de Mol tv-sterren met een grote zak geld over de streep. De één na de ander verlaat zijn/haar omroep en vertrekt naar de nieuwe tv zender Tien. De 'oude' omroepen moeten zich in alle bochten wringen om hun mensen te houden. Jack Spijkerman wil graag weg, maar zijn Vara ligt dwars. Gelukkig laat niet iedereen zich verleiden en zodoende blijft lachebekje Irene Moors lekker zitten waar ze zit bij RTL. En ook Albert Verlinde blijft trouw: hij gaat niet met zijn tv-maatje Beau van Erven Dorens mee. Wel gaat hij een dagje minder Boulevard presenteren, maar dit is omdat hij het druk heeft met zijn musicals. Superblondie Bridget Maasland twijfelt nog. Ze is trouw aan haar BNN, omdat oprichter Bart haar kameraad was. Maar een dagelijks programma maken -wat nu niet kan- lijkt haar ook geweldig. Volgens Party twijfelt ze dan ook nog over de overstap. Volgens Weekend zijn Studio Sport Toine van Peperstraten, Mart Smeets, Tom Egbers en Humberto Tan nog níet benaderd door De Mol, terwijl ze wel zouden willen.

Roya(a)l lachen

Ook al ligt hij in scheiding met prinses Margarita, toch vindt Edwin de Roy van Zuydewijn dat hij nog tot de Koninklijke Familie behoort. Hij nam dan ook de uitnodiging aan om een tentoonstelling met schilderijen over Beatrix te openen. Ondanks dat hij overal complotten tegen hem ziet en bijna aan achtervolgingswaanzin lijdt, bleek hij toch ook humor te hebben. Volgens Privé begon hij zijn speech met de verontschuldigingen dat de rest van koninklijke familie het te druk had met festiviteiten en dat Prinses Margarita ook verhinderd was omdat zij hond Paco moest uitlaten. Een hilarische uitspraak, omdat Edwin zichzelf recentelijk belachelijk maakte door een 'omgangsregeling' voor deze hond bij de rechter te eisen, als ware het een kind. Verder grapte hij nog dat 'In mijn enthousiasme voor kunst heb ik samen met Margarita een kleine bescheiden kunstcollectie trachten op te bouwen, maar die hangt inmiddels bij de curator'. Wrang, omdat de scheiding in volle gang is, maar wel humoristisch. Een valse sneer kon hij ook niet nalaten, zo zei hij dat hij in geen van de portretten Beatrix als een moeder (des vaderlands) kon bespeuren en dat alle kunstenaars van de expositie voortaan op Bea's zwarte lijst zouden staan.

Prinses Zwembad

Inge de Bruijn timmert behoorlijk aan de weg na het behalen van haar zwemmedailles. Er is geen feestje waar de zwemster ontbreekt en ze laat zich elke keer gewillig fotograferen in de mooiste outfits. Knap is ze niet, maar met haar strakke sportfiguur, lange blonde krullen en brede lach, is het wel een leuk mens. En dat blijkt ook 'womanizer' prins Albert van Monaco te zijn opgevallen. Of beter: Koning Albert, inmiddels. Inge en hij kennen elkaar behoorlijk goed en de koning blijkt zeer gecharmeerd van Inge. Hij SMS't haar zelfs en zoekt haar regelmatig op. Maar volgens de zwemster is er slechts sprake van vriendschap, en niks meer. 'Ik zie mezelf beslist niet als Prinses door het leven gaan. Laat mij maar zwemmen of presenteren" aldus de kampioene in Privé. Toch neemt het roddelblad alvast een voorschotje en verleent de blondine gul de titel van 'Prinses Inge van Monaco'. Dat is meer titel dan Edwin de Roy van Zuijdewijn ooit in het ècht heeft bezeten.

Bange BN'ners

In Amerika kun je niet meer zonder je 'shrink', maar in Nederland is het bezoek aan een psycholoog of psychiater nog steeds taboe. Toch zijn er enkele BN'ners die er voor uit komen onder behandeling te staan of hebben gestaan. DJ Rob Stenders blijkt aan enorme straatvrees te lijden. Hij heeft soms paniekaanvallen en moet dan een optreden afzeggen. Ondanks de hulp is hij er nog niet vanaf. Katja Schuurman had zó veel succes, dat ze er van in de war raakte. Een 'psych' hielp haar weer alles op een rijtje te zetten. Xander de Buisonjé liet zich helpen voor zijn seksverslaving, maar ondanks de therapie wilde Wendy van Dijk hem niet terug. Zij zocht trouwens zef ook hulp, want zwanger èn gescheiden zijn, dat kan bijna niemand in z'n eentje verwerken. Paul de Leeuw tenslotte maakte grapjes over de trainingen voor persoonlijke groei van zijn vriend. Maar toen hij een keer meeging, was hij 'om'. Hij ontdekte heel bang te zijn om in de steek gelaten te worden. Volgens Story is Paul een beter mens geworden. Zo zie je maar: ook BN'ners zijn gewone mensen, met angsten, fouten en tekortkomingen. En dat is altijd weer fijn om te weten.
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  vrijdag 6 mei 2005 @ 17:32:32 #146
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_26782297
quote:
In de week van Koninginnedag veel koninklijke nieuwtjes in de roddelbladen en ook de eerste foto's van prinses Luanda. In het Nederlandse sterrenrijk wisselen voor- en tegenspoed elkaar af. Net als in het echte leven.

Het duurde even, maar uiteindelijk gaf de Rijksvoorlichtingsdienst toch de eerste foto's vrij van prinses Luanda, dochter van Mabel en Friso. De kleine werd al een maand geleden geboren en roddelend Nederland wachtte met smart op de eerste foto's. Geen wonder dat Story-hoofdredacteur Bakker Schut 'een zucht van verlichting' slaakte toen de familiefoto's eindelijk arriveerden. Volgens Bakker Schut is expres zo lang gewacht, 'om ons rond Koninginnedag in de Oranjestemming te brengen'. Ook Privé, Weekend en Party laten het nieuwe prinsesje, liggend in de armen van koningin Beatrix, paginabreed zien.

Bakfiets
Volgens Weekend zijn binnenkort nog meer babyfoto's te verwachten. Prinses Marilène is hoogzwanger, en volgens het blad is de kans groot dat de baby te vroeg wordt geboren. Half mei arriveert een nieuw kleinkind voor prinses Margriet, voorspelt het blad. Intussen vervoert Marilène haar twee andere kinderen nog steeds per bakfiets door de Amsterdamse Concertgebouwbuurt. En de buren vinden het niet eens gek.

Even oefenen
Vanwege alle feestelijkheden rond het 25-jarig ambtsjubileum van koningin Beatrix speculeert Story over de opvolging. Volgens het blad geeft de koningin steeds meer taken in handen van haar oudste zoon Willem-Alexander. Had de kroonprins begin dit jaar nog een bijna lege agenda, de afgelopen maand woonde hij bijna in een vliegtuig. Ook in mei staan veel verplichtingen op het programma. "Bovendien zou de kroonprins begin volgend jaar, als zijn moeder wordt geopereerd aan haar versleten linkerknie, pas echt van zijn nieuwe taak mogen proeven. Volgens insiders treedt Alexander in die periode op als 'vervangend vorst'", mijmert Story. Toch zal het nog even duren voor hij werkelijk op de troon belandt. Beatrix wil dat haar zoon en Màxima eerst van het leven en hun gezin genieten.

Schone Schijn
Privé en Weekend zijn Patricia Paaij op het spoor. De voormalige zangeres, diva en echtgenote van internetondernemer Adam Curry verdween een tijdje geleden uit de schijnwerpers. Ze liet zelfs verstek gaan bij Villa Felderhof, meldt Weekend. Het televisieprogramma waarin Bekende Nederlanders onder leiding van presentator Rik Felderhof over zichzelf vertellen, is erg populair in Nederland. Paaij was uitgenodigd, maar zegde op het laatste moment af. Daarna liet ze niets meer van zich horen. "Het is alsof ze niet meer bestaat, van de aardbodem verdwenen is…", zegt de productieleidster van Villa Felderhof.

Volgens Weekend en Privé verblijft ze met echtgenoot Adam Curry in Londen. "Vanwege schulden", menen beide bladen. Het tweetal zou ruim twee miljoen dollar moeten terugbetalen aan verschillende schuldeisers, en ook de belastingdienst heeft nog geld te goed. Volgens Privé wil het paar anoniem blijven, zelfs de buren mogen niets weten. "Een huurwoning onder de rook van Londen is alles wat er over is van het imperium van Adam Curry en Patricia Paaij", schrijft het blad. Maar ondanks alles doet het tweetal net alsof er niets aan de hand is. "Schone Schijn", noemt Privé dat, naar de bekende Britse televisieserie over de snobistische Hyacinth Bucket.

ONM stopt
Zo ben je een bekende soapster, en zo sta je op straat. Televisiezender Yorin stopt met de serie 'Onderweg Naar Morgen (ONM)'. Op 1 juli 2005 wordt de 2315e en laatste aflevering uitgezonden. Maar de sterren lijken er niet mee te zitten, ondanks de zielige kop boven het artikel in Party: 'Huilende soapies op straat gezet.' Katarina Justic (Shirina in de serie) heeft theaterplannen, Eric Bouwman deed eerder mee met de talentenjacht 'Idols' en heeft nog steeds zangambities, en Nikkie Pliessen (journaliste Lizzy) heeft het druk genoeg met presenteren, een rol in de comedy Kees & Co, en een studie rechten. Kortom, er is nog een leven na ONM.
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  vrijdag 13 mei 2005 @ 18:32:49 #147
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_26984572
quote:
Kleine koning


'Wat wordt het tweede kind van Alexander en Maxima?' vragen alle roddelbladen zich al af. Zou het -na Amalia- deze keer een prinsje worden? Party meent het geslacht te kunnen bepalen. Nee, niet met behulp van een waarzegster of met tarotkaarten, maar door 'logisch' nadenken. Want alle Nederlandse prinsessen hebben tot nu toe eerst een meisje gekregen en vervolgens een jongen (Marilène, Annette en Laurentien). En dus … krijgt ook Maxima straks een jongetje! Geen speld tussen te krijgen, toch? En zo heb je een fijne coverstory èn meteen twee pagina's gevuld in je tijdschrift.

BN en de camera

In Nederland kennen we dan wel geen tabloid-pers, zoals in Engeland, toch is het soms linke soep als je je als 'ster' buiten het rechte pad begeeft. Vele BN'ners kunnen vertellen dat er overal wel ergens een camera op de loer ligt en dat niets lang verborgen blijft. Wekelijks worden in de roddelbladen ontluikende romances openbaar gemaakt, wordt overspel op heterdaad betrapt, blijft geen dure shop-expeditie ongemerkt en zijn zelfs kinderen van BN'ners niet meer anoniem. In Weekend staan deze keer wederom twee 'betrapte' Bekende Nederlanders. Op de eerste pagina is Prinses Margarita 'gesnapt' met een onbekend heerschap. Het is in elk geval niet Edwin de Roy, met wie ze officieel nog steeds getrouwd is. Het stel is weliswaar niet zoenend gefotografeerd, maar volgens het blad zijn ze in één week al drie keer samen gezien. Wat zou dat betekenen?

Zoenend

Achterin hetzelfde tijdschrift staat blonde Bridget Maasland in een compromitterende pose. Ze zoent vól een jongen op de mond en heeft haar arm om hem heen geslagen. Nu hebben we vriend Pepijn nooit zo goed bekeken dat we 'm wel of niet zouden herkennen, maar het blad bezweert ons dat de knul op de foto niet Bridget's vaste vriendje is. En dat ze met de jongen uit een hotel kwam stappen, geeft helemaal te denken. Weekend is net zo nieuwsgierig als wij naar het verloop van de twee verhalen. Vrijdag bleek dat het om een publiciteitsstuntje ging van de blonde presentatrice. Het zou een grapje zijn om de media voor de gek te houden.

Hazes kids afgekocht

'Rachel rekent af met Hazes kinderen' kopt de Privé royaal boven het artikel. Wat is er aan de hand? Op de foto bij het stuk lacht de weduwe van André liefjes, maar in werkelijkheid blijkt ze een behoorlijk harde tante te zijn. Strak houdt ze de touwtjes van André's management in handen en verdient zo veel geld voor het familiebedrijf. Dat Rachel en de twee kids Roxanne en Dreetje er goed van leven, mag duidelijk zijn. Maar hoe zit het met de twee (volwassen) kinderen van André uit zijn vorige huwelijken? Volgens Privé wil Rachel niks met hen te maken hebben: haar eigen gezin is de enige familie van Dré. Zoon Melvin en dochter Nathalie worden consequent uit de publiciteit gehouden. Het gaat zelfs zó ver, dat Rachel beiden een geldbedrag heeft geboden. Daarmee zouden in één keer al hun rechten op André's liedjes worden afgekocht en hebben ze geen recht meer op verdere inkomsten. Privé fluistert dat het gaat om een bedrag van 60.000 euro inééns.

Omgekeerde wereld

Ze is ultra-keurig en ziet er altijd braaf uit. Niemand heeft prinses Marilène ooit (in het openbaar) op een gekkigheidje of onbezonnen actie kunnen betrappen. Maar dat er achter de brave prinses ook maar een echt mens schuilt, zien we in Party. Voor Beatrix' 25 jarig jubileum mocht Marco Borsato een optreden geven. De hele koninklijke familie was aanwezig: Maxima en Alexander, Mabel en Friso, prinses Margriet met Van Vollenhoven en prinses Christina. Stuk voor stuk staan ze te stralen bij hun ontmoeting met de superzanger, alsof het kleine kinderen zijn! Meestal zijn de rollen omgedraaid en worden de prinsen en prinsessen door het publiek bewonderd, maar nu waren zij in de rol van 'fan'. Mr Pieter van Vollenhoven greep zijn kans en nodigde Marco -heel amicaal- uit om eens te komen duiken in Polynesië. Maar Marilène ging het meeste op in haar rol als Marco-fan: ze kuste de zanger spontaan op zijn wangen. Ze was zelf zo geschrokken door haar onbesuisde actie, dat ze er rode wangetjes van kreeg. We zullen deze dolle daad van de brave prinses maar wijten aan de zwangerschapshormonen.

Op de troon?

Zo'n twee weken geleden verschenen de eerste berichten van Prins Albert van Monaco. Deze rokkenjager -inmiddels koning- zou een dochtertje hebben verwekt dat nu een jaar of 13 is. Maar al snel is dit verhaal overschaduwd door een nóg sappiger verhaal. Er is namelijk een moeder opgedoken die beweert een 1,5 jaar oud zoontje van Albert te hebben. Ze heeft een getekend certificaat waarin Albert de spruit erkent, en een DNA-test. Het pikante aan dit verhaal is, dat het een negervrouw is, een Togolese. Het jongetje is dus behoorlijk bruin. En dát veroorzaakt me toch 'n ophef, want als het jongetje ooit officieel aanspraak op de troon zou (kunnen) maken, zou hij het eerste 'zwarte' koningskind van Europa zijn. En dat in het piepkleine ultra rijke staatje Monaco! Aan de andere kant zijn ze daar wel wat gewend, want Albert's zus prinses Stephanie woont al tijden in een caravan met haar drie kinderen van verschillende vaders en verslijt de ene circus-echtgenoot na de andere.
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  vrijdag 13 mei 2005 @ 18:33:18 #148
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_26984596
quote:
Zwangere prinsessen trekken weer de aandacht van de roddelbladen. Want niet alleen Nederland staat een royale babyboom te wachten, maar zwangere vrouwen zijn in meerdere koninklijke families te vinden. Prinses Letizia van Spanje heeft laatst bekendgemaakt dat ook zij in verwachting is. Party is ervan overtuigd te weten wat het geslacht van Máxima's tweede kind is. Ook 'GTST'-ster Wilbert Gieske heeft de aandacht van de bladen te pakken. Hij trouwde namelijk met zijn grootste fan.

Volgens Party krijgt Máxima hoogstwaarschijnlijk een jongen. Dit heeft te maken met de trend van oranje-baby's. Koningin Juliana kreeg vier dochters. Deze dochters baarden voornamelijk zoons. Bij de huidige generatie koninklijke ouders gaat dat anders; het eerste kind is een meisje, gevolgd door een jongetje. Dit gold voor Maurits en Marilène, Constantijn en Laurentien, en Bernhard jr. en Annette. Ook Friso en Mabel volgen de trend en hebben als eerst kind een dochtertje gekregen. Dus, redeneert Party, alle redenen om te denken dat kroonprinsesje Amalia binnenkort een broertje krijgt en dat dan de 'ultieme koningswens van Willem-Alexander in vervulling gaat: een dochter én een zoon'.

Feest
Maar voor de bevalling staat Máxima nog iets anders te wachten: haar vierendertigste verjaardag. Bij deze gebeurtenis wil Story heel even stilstaan. Zij denken dat veel mensen de populaire prinses wel een cadeautje willen geven. Maar wat geef je zo iemand? 'Een vraag die het echter waard is om het hoofd eens flink over te breken. Want in alle oprechtheid kan toch worden gesteld dat de komst van Máxima ook een beetje een cadeau voor ons allemaal is geweest.'

Ook voor 'Goed Tijden Slechte Tijden'-acteur is het feest. Wilbert Gieske is nu getrouwd met één van zijn grootste fans, Roxanne. Hij had haar per brief ten huwelijk gevraagd. Actrice Annemieke Verdoorn, die de twee heeft gekoppeld, vertelt Weekend waarom: 'Hij was bang dat zij hem niet zou geloven als hij het mondeling deed en zou denken dat hij acteerde. Bovendien heb je als acteur al tientallen malen een huwelijksaanzoek gedaan op het podium of in een studio, en daarom is het gewoon minder bijzonder op die manier." Naast foto's van het stralende bruidspaar zijn in alle bladen ook foto's van de BN'ers die ter gast waren. Onder andere waren columnist Annemarie Postma, actrice Ingeborg Wieten en acteur Bartho Braat van de partij.

Naar Hollywood
Naar het buitenland vertrekken om een droombaan te vinden, er zijn genoeg Nederlanders die het doen. Zo ook acteur Ferri Somogyi. Hij begon zijn carrière als de barman Rik de Jong in de Nederlandse soap 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. Maar hij wilde het ook maken in Hollywood, net als zijn voorgangers Rutger Hauer en Jeroen Krabbé. Dus verhuisde hij drie jaar geleden naar het zonnige Los Angeles. Maar werk is daar schaars en hij vertelt Weekend dat hij een grote kans heeft moeten laten schieten voor de Nederlandse opnames van Het Glazen Huis. De serie heeft in Nederland niet veel succes geboekt.
Ferri blijft voorlopig in Amerika. "Wat ik zo leuk vind aan deze stad (LA) is dat je mag laten zien dat je geld hebt, je mag laten zien dat het goed met je gaat", vertelt hij tegen Weekend. "In Nederland kan dat allemaal absoluut niet. (…) Nederlanders zijn zo nuchter, ze moeten alles kapot relativeren."

Erfenis Hazes
Rachel Hazes heeft volgens Privé een financiële regeling getroffen met haar twee stiefkinderen, Ellen en Melvin. Hierin zouden de kinderen uit de eerste twee huwelijken van volkszanger André Hazes afstand doen van hun erfrechten op het werk van hun vorig jaar overleden vader. Ellen en Melvin zouden hiervoor een bedrag van 60.000 euro hebben aangenomen. 'Het lijkt,' schrijft Privé, 'allemaal onderdeel te zijn van Rachels actie háár gezin, en haar gezin alléén, de enige erven-Hazes te laten zijn.' Rachel praat nooit met de media over haar stiefkinderen en in haar toekomstige soap wil ze niet dat Ellen en Melvin een rol gaan spelen. Zes weken lang zal een kijkje genomen worden in het leven van het 'echte' Hazes-gezin. Te zien zal zijn hoe Rozanne en Dreetje 'omgaan met hun verdriet en de draad weer oppakken na de dood van hun vader'.
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  vrijdag 27 mei 2005 @ 18:46:14 #149
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_27414539
quote:
Beetje bloot


Het is nog niet uit met haar Martijn of fotomodel Touriya Haoud staat al zonder kleren voor de Playboy-camera. 'Zou de exotische schone echt helemaal naakt zijn?' vragen de bladen zich wijfelend af. Want Touriya houdt haar kuisheid altijd hoog in het vaandel. Een teleurgestelde Party weet te melden dat het gerucht 'poeha om niks' is en dat het niet meer of minder is dan een kuise lingerie-reportage. 'In Playboy gaat Touriya dus niet met de billen bloot' verzucht de redacteur. Maar een rondgang op internet levert heel andere plaatjes op. Er zijn wel degelijk blote 'billen en ballen' te zien. Weliswaar geen 'beaver-shots' waarin Touriya met haar benen wijd zit, maar helemaal bloot isze wel. Om nog een beetje haar reputatue te verdedigen, meldt Touriya: 'Als je zo plat met je schaamhaar voor de camera gaat, bljft er toch niks meer te raden over?'. In het geval van deze reportage blijft er echter ook nog maar heel weinig bedekt van wat ooit exclusief voor vriendje Martijn was bestemd.

Geslepen messen

Nadat Patty Brard over haar scheiding van René Muthert heen was en een nieuw leven opbouwde, is ze nu weer terug op oorlogspad. In Party briest ze woedend dat ze haar alimentatie terug wil. Het stel trouwde ooit in Amerika, maar er wordt betwijfeld of het huwelijk wel geldig is. Toch moest Patty een ton euro's aan René betalen omdat hij geen inkomsten had en ook eiste hij een behoorlijke maandelijkse toelage. Inmiddels heeft hij bij een andere vrouw een kind verwekt en Patty is razend: 'Hij heeft nog nooit een zak uitgevoerd en dan op basis van mijn inkomen ineens met een andere vrouw een kind gaat maken en meent dat hij van mij 8,5 rug in de maand kan vragen' sist ze woedend. Ze richt nu haar gifpijlen op de jurist die haar destijds adviseerde te betalen, want volgens Patty was het huwelijk niet rechtsgeldig. Ze wil haar geld terug en als René dat niet betaalt, moet de jurist het geld maar teruggeven. Maar het allerliefst wil ze een excuus van René horen. Wij denken dat ze daar -met haar geslepen messen in de aanslag- op kan wachten tot Sint Juttemis.

Victoria en Glennis

Dat ze faliekant heeft geblunderd tijdens het Songfestival, probeert Glennis Grace uit alle macht weg te poetsen. Met teksten als 'Het was een onvergetelijke ervaring' houdt ze toch haar hoofd hoog. Om de aandacht een beetje af te leiden van de jammerlijk gemiste finale, richt ze nu haar aandacht op soapie Victoria Koblenko (GTST). Victoria is afkomstig uit de Oekraïne en was uitverkoren om zangeres Glennis op haar trip naar Kiev te begeleiden.

Ze zou daar tolken en Glennis een beetje wegwijs maken. Maar op het allerlaatste moment kozen Glennis en haar manager toch voor een lokale tolk en mocht Victoria niet 'officieel' als begeleidster mee. Daar was Victoria niet blij mee, helemaal niet omdat ze pas op het allerlaatste moment werd afgebeld. Ze ging tóch naar Kiev, maar het incident ontlokte haar wat venijnige uitspraken over Glennis, lezen we in Privé. Glennis zou een aanstelster zijn en het verhaal dat ze ziek zou zijn van een insectenbeet, zou ze hebben bedacht om aandacht van de media te krijgen. Nu is Glennis geen lieverdje (ze zat ooit in een jeugdbende, lazen we ooit ergens) en Victoria krijgt dan ook lik op stuk. Weliswaar bij monde van de manager, maar toch: "Heel dom en kinderachtig. Dat heeft Glennis niet verdiend." en "Het blijkt dat Victoria nauwelijks in de Songfstival-arena is verschenen. Ze is zogenaamd een reportage aan het maken op het platteland van de Oekraïne, maar ik weet wel beter. Die is gewoon op kosten van de NOS op bezoek bij haar eigen familie." zegt de man hoogst beledigd. Natuurlijk hopen wij op een kattig en venijnig vervolg van dit relletje tussen de twee dames.

Dure droomdag

Op 10 juni gaat het gebeuren: dan trouwen voetballer Rafael van der Vaart en actrice Sylvie Meis. Hij is pas 22, zij 'al' 27. Maanden lang is Sylvie bezig met alle voorbereidingen, want het moet wel haar droomdag worden. Het hele feest vindt plaats op een kasteel en reken er maar op dat er niet op een euro meer of minder wordt gekeken. We wisten al dat Sylvie's jurk komt van de couturier die onder andere de Oscar-winnende actrice Halle Berry kleedt en dat hij een vermogen kost. In Privé wil Sylvie wel kwijt dat hij zó mooi is, dat ze hem de hele dag en avond aanhoudt: "Voor het feest 's avonds ga ik me niet meer verkleden. Ik heb een couturejurk en die zal ik aanhouden ook." Kapsel en make-up worden gedaan door societyvisagist Mari van de Ven (waarom wordt Leco gepasseerd, weet iemand dat?) en de ring van Sylvie is maar liefst 2,5 karaat ter waarde van een slordige 15.000 Euro. Rafael heeft een simpele ring 'zonder fratsen'. Het fijne nieuws is dat dit showbizzhuwelijk waarschijnlijk door ons -gewone stervelingen- te zien zal zijn. SBS6 tastte diep in de buidel en mag voor 25.000 Euro het huwelijk op tv uitzenden, wordt gezegd. Is daarmee meteen de trouwring van Sylvie weer terugverdiend.

Nieuwe liefde

Heel Nederland leefde mee met Dinand toen hij zijn Guusje Nederhorst aan kanker verloor. Hij bleef achter met hun paar maanden oude zoontje Dean en probeerde zo goed en kwaad als het kon het vaderschap met zijn muzikantenbestaan te combineren. Af en toe verscheen hij in de roddelbladen, terwijl hij eenzaam de buggy duwde met daarin het helblonde kereltje. Maar nu, ruim een jaar na de dood van zijn vrouw, lijkt hij een nieuwe liefde te hebben gevonden. Sterker nog: hij hééft een nieuwe liefde gevonden. Story tracteert ons pagina's lang op plaatjes van een happy family met Dinand, zoontje en een nieuwe blonde dame. Ze is jong, slank, blond en beeldschoon. Topfotograaf Edwin Smulders heeft het gezinnetje vanuit de bosjes goed door zijn camera bestudeerd, want het verhaal weet ons te vertellen dat de nieuwe vlam al helemaal als een nieuwe moeder voor Dean zorgt. Als het jongetje ergens van schrikt, zoekt hij troost bij het meisje en ze neemt hem dan liefdevol in haar armen. Dinand vertelt zelf dat hij tijdens de vier maanden dat hij in Los Angeles zat om met Kane zijn CD op te nemen, hij Dean aan haar goede zorgen heeft overgelaten. "Ik regelde het zo dat ik elke 14 dagen een weekend bij mijn zoontje was. Voor de rest zorgden mijn moeder, zijn nanny en mijn vriendin voor hem." Het management van Dinand bevestigt inderdaad dat de zanger opnieuw verliefd is, maar weigert vooralsnog de naam van zijn vriendin vrij te geven. Lief hoor, dit lentegeluk.
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  vrijdag 27 mei 2005 @ 18:46:49 #150
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_27414554
quote:
De Oranjes blijven een dankbaar onderwerp voor de roddelbladen in Nederland. Zo weet Weekend dat Máxima en Willem-Alexander sinds kort een nieuwe limousine hebben, schrijft Story over de verkoop van Berhards boot en meldt Privé dat ook Bernhards buitenverblijf in de verkoop gaat. Verder in de bladen: een mogelijk doodzieke Ron Brandsteder en collega's laten presentator Jack Spijkerman keihard vallen.

Je moet er wat voor over hebben, maar dan heb je ook wat. Dat is de strekking van het verhaal dat Story brengt over de verkoop van de boot en het Italiaanse buitenverblijf van wijlen prins Bernhard. Het luxe jacht van de prins, de Jumbo IV, staat volgens het blad te koop voor ruim 2,6 miljoen euro. Wie zijn oog heeft laten vallen op De Gelukkige Olifant, het vorstelijke buitenverblijf van Berhard aan de Toscaanse kust, moet iets dieper in de buidel tasten. Daar hopen de Oranjes een slordige 15 miljoen euro voor te vangen, aldus Story.

Limo
Uitverkoop in Italië dus, maar in Nederland laten de Oranjes het geld juist goed rollen. Weekend heeft een foto van de fonkelnieuwe limousine waarmee kroonprins Willem-Alexander en zijn vrouw Máxima recent op het galadiner van het Corps Diplomatique verschenen. Voor anderhalve ton kunnen de koninklijke benen eens lekker gestrekt worden.
Naast de nieuwe auto, verwent Máxima zichzelf ook met prachtige kleren. Weekend steekt haar bewondering voor de hippe en modieuze kleding van de zwangere Máxima niet onder stoelen of banken. 'Máxima lijkt er zelfs een sport van te hebben gemaakt er tijdens haar zwangerschap zo modieus mogelijk uit te blijven zien.'

Stikken
'Collega's laten Jack stikken', kopt Party over de omstreden transfer van presentator Jack Spijkerman. Die verliet onlangs de VARA om vanaf volgend seizoen zijn succes programma Kopspijkers voor veel geld te presenteren op de nieuwe commerciële tv-zender Tien van John de Mol. Het cabaretteam dat een groot aandeel heeft in het succes van Kopspijkers, weigert echter Spijkerman te volgen.
De cabaretiers walgen van commerciële televisie, aldus Party. Volgens het blad zou Spijkerman door de hele gang van zaken erg van slag zijn. 'Zijn ego zou thans gevoelige deuken hebben opgelopen.' Het wegvallen van de cabaretiers betekent niet het einde van Kopspijkers. Party schrijft geruststellend: 'voor de bedragen die De Mol neertelt, zal vast wel kei bereid zijn om met Jack te gaan werken.'

Vlekje
Zware tijden ook voor tv-coryfee Ron Brandsteder. Privé schrijft dat bij Brandsteder een vlekje op zijn longen is ontdekt, een paar maanden nadat in zijn been een tumor werd verwijderd. In zijn huis in Spanje bereidt de presentator van Laat ze maar lachen zich voor op een nieuwe medische ingreep. Volgens Privé maken mensen in zijn omgeving zich ernstige zorgen, temeer daar de ouders van Brandsteder beiden aan longkanker zijn overleden. 'Dat men zich zorgen maakt om de presentator is niet onterecht', meent het blad, hoewel nog niet bekend is of het vlekje op zijn longen goed- of kwaadaardig is.

Pech
De mogelijke overstap van Ajax-voetballer Rafael van der Vaart naar het Duitse Hamburg SV, valt slecht bij zijn aanstaande echtgenote Sylvie Meis. Volgens Party had de soapster, annex shopaholic, liever gezien dat haar Rafael naar een hippere stad dan het grauwe Hamburg zou gaan. 'Zag Sylvie andere voetbalvrouwen heerlijk met hun mannetje mee verhuizen naar Barcelona, Milaan en Londen, heeft zij de pech weer dat het 'maar' Hamburg wordt.' Toch zal ze haar voetbalster trouw volgen, schrijft Party. 'Zij heeft immers altijd gezegd dat, mocht Raf voor een buitenlandse club gaan spelen, zij niet hoefde te twijfelen zij met hem mee zou gaan.'
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')