abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_51405703
registreer om deze reclame te verbergen
dat is 8x achtet elkaar hetzelfde verhaal
  Moderator / Peetvader maandag 23 juli 2007 @ 22:24:39 #277
15080 crew  static
03.09.2006 - 11:35
pi_51765062
quote:
Privé heeft de scoop van de week over een zwangere Katja Schuurman. Het blad lijkt niet aan zijn Anonieme Bron te twijfelen. Eindelijk dan toch een liefdesbaby voor Katja en Thijs?

'Ja, Katja is zwanger!', juicht Privé op de cover, waarna een Anonieme Bron weet te melden dat Katja Schuurman en haar man Thijs Römer een kindje verwachten en dat al aan enkele dierbare vrienden hebben meegedeeld. Vraag blijft altijd welke 'dierbare vriend' zulk nieuws doorspeelt naar de roddelbladen. Officieel zouden ze het pas op 8 augustus, hun trouwdag, naar buiten willen brengen. We wachten met kloppend hart af.
Hartkloppingen had ook Beau van Erven Dorens, maar dan om een heel andere reden. Hij zat nét met het hele gezin in het vliegtuig, dat op het punt stond van vertrekken, toen bleek dat zoontje Bobbie nog op Schiphol stond. 'Ik ben de grootste lul op aarde,' vatte Beau maar even samen.

Sterren spotten op Ibiza
Story duikt weer op de spannende soap rond Wendy van Dijk en haar mogelijke nieuwe relatie met Xander de Buisonjé, tevens vader van zoon Sem. Ze zouden met z'n drieën zijn GEVLUCHT naar Ibiza, vanwege de vrijspraak van Wendy's stalker, die dreigde met ontvoering van Sem. Op hetzelfde eiland bivakkeren ook volkszanger Dries Roelvink en zijn vrouw, die daar uit hun relatiecrisis pogen te komen. 'We hebben nog niet met elkaar gepraat,' aldus Dries, die Story secuur op de hoogte houdt van de stand van zaken.
Erg blij zal Dries dan ook niet worden bij de aanblik van de immer happy family Borsato, die ook al op het Spaanse eiland verpoost en daar op zoek is naar een vakantiewoning. Ibiza is inmiddels sterrenspotplek numero uno. Behalve Wendy, Dries en de Borsatootjes zijn o.a. Patty Brard, Ruud Gullit, Gordon en Wim Kieft vaste badgasten.Een liefdesbaby voor Katja en Thijs?
Guppies
Party noemt zichzelf spraakmakend, maar daar is meestal weinig van te merken. Het blad moet het dan ook voornamelijk van de guppies in de BN'er-vijver hebben. Het heetste nieuws is de gebroken voet van Lucille Lingo Werner (kop: LUCILLE KREUPEL), gevolgd door 'Marlayne vergeet huwelijk vriendin' (kop: BOYCOT!). Uhh… who the whoopie is Marlayne?! We stappen even over naar Weekend, dat Mariska Hulscher op de cover heeft. De presentatrice wordt ervan beschuldigd haar bruidsjurk niet te hebben betaald, terwijl zij claimt dat hij gratis was. Er rustte sowieso al geen zegen op het huwelijk; twee weken later dumpte meedogenloze Mariska haar Ary, en werd daarmee een nóg malser hapje voor de bladen.
Losbollig
Privé heeft nog een Exclusiefje over Prins Maurits en zijn gade Marilène, wier huwelijk volgens een Anonieme Bron op springen stond vanwege de iets te losbollige levenswijze van de prins. Maurits houdt wel van een nachtje stappen, maar toen er foto's opdoken waarop hij een wel erg amicaal moment beleeft met presentatrice Gallyon van Vessem, werd er naar verluidt thuis met het vingertje gezwaaid. Maar… nu is alles weer in kannen en kruiken, sust Privé. Waarmee toch weer twee pagina's gevuld zijn met nieuws over niks, dus.
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.
  Moderator / Miss SHO dinsdag 24 juli 2007 @ 13:22:57 #278
22592 crew  Ole
pi_51781090
Lucille is toch altijd kreupel, gebroken voet of niet
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_51812679
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
Op donderdag 12 juli 2007 20:08 schreef cinnamongirl het volgende:

Eh, wie is Tommie Lee Jones?!
Ze bedoelen denk ik de rocker Tommy Lee.
Dat is een best wel bekende acteur en een verdomd goeie ook
pi_53200424
quote:
Roddelbladen: Fatima's wilde nachten en Leontine ontvoerd
Uitgegeven: 14 september 2007 16:45

Op NU.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Party en Story. Met daarin deze week dat hockeybabe Fatima wilde nachten beleeft, Linda's Sander alles dreigt te verliezen, Victor 'Vledder' Reinier zijn eigen Baantjer-script maakt, Leontine Borsato ontvoerd werd en modepopje Laurentien een on-koninklijk strakke rok zal dragen. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.
Chris Heijmans

Wilde hockeybabe

Fatma Moreireo de Melo is 'hot'. De hockeybabe is niet alleen de ster van een tv-reclame, maar ook haalt ze tegenwoordig de roddelbladen. De blondine verruilde na een lange relatie het ene lief voor een ander. Ze zou gaan trouwen met de één, maar vrijt nu alweer met de ander. Ze is smoorverliefd op tennisser Raemon Sluiter, ook al doet ze daar nog geheimzinnig over. Weekend kiekte Fatima toen ze - blijkbaar na een wilde nacht- 's ochtends zijn huis verliet. Wilde haren, haar glimmende uitgaans-bloesje nog half open en er onder een slobberige trainingsbroek. De twee doen nog heel geheimzinnig over hun relatie, maar de verwilderde Fatima laat duidelijk zien dat ze een passionele nacht achter de rug had.

Gooisch pleetje

Dat Linda de Mol en haar Sander uit elkaar waren, wisten we vorige week al. Maar er duiken steeds meer details op. Zo betaalde Linda de mega-villa waar de twee wonen. Slechts 1/24e deel staat op Sanders naam! Dat is nog altijd een bedrag van 125.000,- Euro. Maar: het is in verhouding een oppervlakte van formaat wc, schampert Weekend. Sander rijdt in een gloednieuwe range Rover: gekocht door Linda. En zelfs zijn ouders wonen in een flat die door de presentatrice is betaald. Volgens het blad is Sander erg gesteld op luxe en comfort en zal het hem zwaar vallen om opeens zo sober in een appartementje te wonen. Het ergste is nog dat hij in dienst is van Linda's broer John de Mol. 'Verliest Linda's man alles door breuk?' vraag het blad zich dan ook af. Persoonlijk hopen we op een snelle lijm-poging tussen de twee, al was het maar om de kids.

Sprong

Hoe zit het nou met die vriendin van Victor 'Vledder' Reinier? Vorige week lazen we dat de blonde vriendin van Baantjer's acteur uit een raam was gevallen/gesprongen. Het zit zo: Victor is getrouwd met Anja en heeft met haar twee kinderen. Maar de laatste tijd bleek hij een vriendin te hebben. Deze Kim nam hij overal mee naar toe en zo werd hun (buitenechtelijke) relatie bekend. Maar echt lekker liep het blijkbaar niet, want anders was deze Kim niet uit het raam van een hotel gesprongen. Of…. geduwd, suggereren de bladen. Maar daar doet de politie geen concrete uitspraak over. En zeker niet of de dader wellicht Reinier zelf is, met een slok te veel op en vol huwelijksstress. Het drama lijkt verdacht veel op een script van Baantjer.

Ontvoerd

Terwijl Marco Borsato probeert zijn drie kids onder controle te houden, is vrouw Leontine lekker aan het shoppen. In Story zien we dat de tv-vrouw en haar vriendinnen al behoorlijk wat tasjes vol hebben 'gescoord'. Leontine geniet van een verrassingstripje op Ibiza. Ze wordt dit jaar 40 en haar vriendinnen bedachten dit gezellige reisje naar het feesteiland. Leontine liet zich graag 'ontvoeren' en vermaakt zich opperbest zonder man en kinderen. Story plaatst ook een foto van Marco met drie wild rennende kinderen om zich heen. Hij ziet er afgetobd uit, de zorg valt hem vast zwaar. Volgens het roddelblad gunt hij zijn Leo dit uitje van harte, maar kan hij niet wachten tot ze straks weer thuis is. Wij denken dat het best meevalt. Er is immers de au pair, de oppas en natuurlijk staat moeder Mary ook stand by.

Modeprinses

Prinses Laurentien is dól op kleren. Telkens verschijnt ze in een nieuwe, aparte creatie. De meningen verschillen over of het ook mooi is wat ze draagt, maar ze valt in elk geval wèl op. Op Prinsjesdag zal ze zich weer vertonen in een speciaal voor haar gemaakte jurk. Privé kan al verklappen dat het een héél speciaal setje is van couturier Ronald Kolk. De rok zit zó strak dat de ontwerper trucjes heeft moeten toepassen om te zorgen dat de prinses nog uit de koets kan stappen. Ronald Kolk vertelt graag over zijn beroemde klant: 'Ze heeft een lijfje, echt ongelooflijk. Een grote maat 36, een kleine 38. Deze beauty te mogen kleden, is een cadeautje' kwijlt hij bijna in Privé. 't Is dat Ronald totaal homo is, anders zouden we nog bijna iets onfatsoenlijks van gaan denken. Maar goed: let dus dinsdag op de loeistrakke rok van Laurentien en kijk of je de instap-trucjes kunt ontdekken.
(c) NU.nl/CWE
pi_53200522
quote:
Nedklets 7 september 2007

door Conny van den Bor

07-09-2007

Dood en drama domineert deze week de bladen. Het veel te vroege overlijden van Roef Ragas, de scheiding van Linda de Mol en Sander en de mysterieuze dood van de vader van Yolanthe op Ibiza: het is allemaal zo veel dat Story deze week extra dik is.

Gelukkig is het niet alleen maar kommer en kwel in de bladen deze week. Zo is er volop aandacht voor het uitgestelde feest dat Willem-Alexander alsnog groots vierde vanwege zijn veertigste verjaardag. Temidden van een grote groep familie, vrienden en buitenlandse royals straalde Alex op paleis Het Loo temidden van zijn vier vrouwen Máxima, Amalia, Alexia en Ariane.

Schattig
Waarbij, eerlijk is eerlijk, de vier laatst genoemden duidelijk meer aandacht krijgen van de bladen dan het feestvarken zelf. ''Máxima weer als nieuw'' kopt Weekend. In Privé een mierzoet verhaal over de vele hooggeplaatste gasten, de schattige prinsesjes en het voor de gelegenheid prachtig uitgedoste paleis 't Loo.


De gefotoshopte cover van Story
Zoveelste blunder
''Alex geeft vermogen uit aan feest'' is het al wat zuiniger commentaar van Party, waarna Story het onderwerp afmaakt: ''Máxima woedend, Mabel verpest Alex' feestje.''Volgens Story hebben prinses Mabel en prins Friso het flink verbruid bij Alex en Máxima. Op bezoek bij koningin Beatrix in Huis ten Bosch veranderden Mabel en Friso op een computer van Bea eigenhandig gegevens over Mabel's vroegere affaire met Klaas Bruinsma in de bekende internetencyclopedie Wikipedia.

Groen en geel
De site meldde dat Mabel voorafgaand aan haar huwelijk met Friso 'onvolledige en onjuiste informatie' had verstrekt en dat laatste werd door Mabel vanuit Huis ten Bosch geschrapt. De wijziging werd al snel weer hersteld, maar het kwaad was al geschied. Máxima, die gezien haar vaders verleden alles uit de kast heeft moeten halen om zich in Nederland te bewijzen, zou het ónvoorstelbaar vinden dat Mabel op zo'n ongelukkige manier met haar verleden omgaat. De boosheid van Máxima zou tijdens het feestje van Alex nog niet zijn gezakt.

Bejaardenseks
In de categorie ''hé, gadverdamme'', brengt Story ook nog het nieuws dat voormalig nieuwslezer Joop van Zijl en Viola Holt elkaars minnaars zijn geweest. Op het huwelijksfeest van beroepsoproerkraaier Willibrord Frequin bekenden Joop en Viola twee jaar lang een liefdesrelatie te hebben gehad. Mochten de koude rillingen u over de rug lopen bij de gedachte aan die twee besjes samen in één bed: het gloedvolle samenzijn geschiedde toen Viola begin twintig was en Joop een kwieke dertiger. Maar toch…

Linda alleen
Hét nieuws van deze week is natuurlijk de voorlopige scheiding van Linda de Mol van haar Sander Vahle. Privé is de enige die dit 'exclusief' brengt. ''Twaalf jaar nadat hun onmetelijke geluk begon, krijgt het sprookje een dramatisch ander einde dan iemand voor mogelijk had gehouden'', wrijft het blad de ellende er nog even extra in.

Huilbuien
Het mooiste glamourpaar van Hilversum, met twee gezonde kinderen, prachtige carrières, een droomhuis en veel te veel geld, is exit. Voorlopig althans. Sander heeft de droomvilla inmiddels verlaten en of het ooit nog goed komt tussen het stel is zeer de vraag. Linda maakte er al geen geheim van de laatste tijd niet lekker in haar vel te zitten. In de laatste uitgave van haar blad LINDA schrijft ze in de zomer last te hebben gehad van huilbuien.

Leuker kunnen we het niet maken…
''Iets te hard gewerkt denk ik. Beetje relatiestress wegens te veel weg. Het verdwijnen van Tien en vooral de snoeiharde kritiek op mijn broer is me niet in de koude kleren gaan zitten. We konden geen goed doen en dat doet pijn. Tel daarbij op het lulverhaal dat ik me zou hebben laten retoucheren voor de bikinifoto en het gedoe rondom het kort geding dat ik aanspande tegen de belastingdienst. Van mijn dikke huid is niets over.'' Aldus Linda in haar eigen blad.

Roef Ragas
En de drama's rondom Linda zouden nog veel groter worden. Roef Ragas (42), de man van Linda's tegenspeelster in 'Gooische Vrouwen' Susan Visser, overleed uitermate plotseling aan een hartstilstand tijdens een etentje in een Amsterdams restaurant. Alle bladen staan uitgebreid stil bij de tragische dood van de bescheiden broer van musicalster Bastiaan Ragas.

In tegenstelling tot zijn broer, zocht Roef nooit de publiciteit. De vader van twee jonge kinderen stond bekend als een echte familieman. Hij was al zeventien jaar gelukkig met actrice Susan Visser. De rossige acteur keek na jaren Rinus de Gier te hebben gespeeld in 'Grijpstra & De Gier' uit naar het toneelstuk 'Knielen op een bed violen' waarin hij zou schitteren. Het zal er nooit meer van komen.

Familiedrama
En alsof dit nog niet genoeg is, krijgen de lezers van Story, Party, Weekend en Privé ook nog het mysterieuze overlijden van de vader van Yolanthe Cabau van Kasbergen voor de kiezen. Xavier Cabou, een Spaanse, puissant rijke horecamagnaat, werd door zijn vrouw levenloos aangetroffen in hun huis op Ibiza. Hij was toen al meer dan twee dagen overleden, en dat doet de wenkbrauwen fronsen. Er wordt gesproken over zelfdoding, maar anderen beweren dat een hersenbloeding Cabau fataal is geworden.

Heel veel kinderen
Hoe dan ook, zanger Jan Smit zegde al zijn optredens af en reisde mee met Yolanthe naar het Spaanse eiland om zijn geliefde bij te staan. Hoewel Xavier de moeder van Yolanthe (die maar liefst acht kinderen van hem kreeg) niet al te netjes zou hebben behandeld, was Yolanthe volgens alle bladen dol op haar vader. Ook met haar nieuwe stiefmoeder, (die maar tien jaar ouder is) en haar vijf stiefbroertjes - en zusjes (!) zou Yolanthe het opperbest kunnen vinden.

Jan Smit had de vader van zijn grote liefde nog nooit ontmoet en zijn kennismaking met de Spaanse kant van de familie moet erg vreemd zijn. Dat haar vader naar verluidt een paar honderd miljoen euro nalaat is dan ook maar nauwelijks een troost. Althans, volgens de Weekend.
quote:
Nedklets 14 september

door Ingrid Koorn

14-09-2007

Er stijgt een zuur luchtje op uit de bladen, deze week. Wraakzuchtige exen klappen uit de school over hun voormalige partners - in dit geval zijn Belinda Meuldijk en Linda de Mol de gebeten hond. Hardcore roddel, noemen wij dat.

De kwestie Rattengate is in voorgaande edities al uitgebreid besproken, maar er lijkt maar geen eind aan het staartje te komen. Nu heeft Rob de Nijs besloten de Waarheid en niets anders dán naar voren te brengen, in een exclusief gesprek met Privé's hoofdredacteur Evert Santegoeds. Samen met zijn partner Henriëtte laat hij geen detail onvermeld omtrent de onsmakelijke kwestie van het Jan Steense huishouden van zijn ex Belinda Meuldijk en haar vriend Thierry.


Er komt maar geen eind aan de kwestie Rattengate....
Verbazingwekkend
Hoofdlijn: ja, hij heeft indertijd foto's gemaakt van de toestand van het huis - overal hondenpoep en haren, open vuilnisdozen, dode ratten in de keuken - om bewijs te verzamelen dat zijn autistische zoon Joshi in een voor hem onleefbare chaos woont. Maar 'die foto's hadden absoluut niet naar buiten mogen komen! Mensen vergeten dat dit ook een smet op mijn reputatie werpt', aldus een berouwvolle Rob. Het vier pagina's lange interview is sowieso verbazingwekkend.

Roze schortje en Tarzan-vibrator
Bij alles wat hij zegt - insteek: 'Belinda bedoelt het niet slecht' - weet De Nijs elke keer weer zeer subtiel zijn ex in een dubieus daglicht te zetten. Vriendin Henriëtte - kek poserend in een roze schortje - doet er nog een schepje bovenop door te vertellen over de Tarzan-vibrator die zij Belinda ooit stuurde, toen ze nog bevriend waren. En Evert Santegoeds pent alles drift op, smúllend van de slagroom die hem geheel vrijwillig in de mond wordt gespoten. Als er íets is wat dirty gossip kan worden genoemd, dan is het dit wel.


Al direct na de begrafenis zijn er nare roddels over de vader van Yolanthe.
Vuige nieuwtjes
Een ander heikel verhaal is dat over de vader van actrice Yolanthe van Kasbergen. Voor degenen die haar niet kennen: Yolanthe wordt door half mannelijk adolescent Nederland gezien als de hotste chick ever en heeft verkering met Jan Smit, het zingende vrouwenidool uit Volendam. Maar goed, haar vader dus. Die overleed vorige week onverwacht op Ibiza, waar hij resideerde als groot geldbezitter en eigenaar van diverse hotels en restaurants. Zijn dertien kinderen stonden in tranen - verborgen achter grote zwarte zonnebrillen - aan zijn kist, maar de Bladen wisten direct vuige nieuwtjes over deze familie naar boven te halen.

Seksueel misbruik
Vader Xavier Cabeau van Kasbergen zou in het verleden twee van zijn dochters - halfzussen van Yolanthe - seksueel hebben misbruikt en daarbij op heterdaad zijn betrapt door zijn vrouw, de moeder van Yolanthe, waarop zij halsoverkop naar Nederland vluchtte, met medeneming van al het kroost. Deze gebeurtenis, eind jaren tachtig, was aanleiding voor veel publiciteit in de Spaanse dagbladen. Papa Kasbergen was sowieso geen lieverdje, hij werd eerder veroordeeld voor geweldpleging en mishandeling. Yolanthe geeft geen commentaar, behalve dat ze 'altijd van haar vader zal blijven houden.'

Zelfmoordpoging
Voor ander dramatisch nieuws zorgde de nieuwe vriendin van Victor Reinier, die naar wordt vermoed een zelfmoordpoging heeft gedaan door uit een hotelraam te springen, vanaf de tweede verdieping. Zij zou het niet hebben aangekund dat Victor nog steeds niet voor hun liefde wilde uitkomen, nu hij in scheiding ligt van zijn vrouw. Ze ligt zwaargewond in het ziekenhuis. Uiteraard zijn de Bladen er als de kippen bij om de link te leggen met een 'ongedroomd' scenario uit de serie Baantjer, waarin Reinier de rol speelt van Vledder, rechterhand van inspecteur De Cock.

Bedilzucht Linda
Linda de Mol krijgt deze week ook weer volop aandacht vanwege haar scheiding van echtgenoot Sander. Ex-man Fred Reuter vertelt aan Story dat het hem niet verbaast. Haar onbedwingbare bedilzucht deed zijn huwelijk met haar al de das om, zegt hij, en hij vermoedt dat het dit keer niet anders is. 'Linda is een controlefreak. Toen we in 1995 uit elkaar gingen zeiden we ook dat het om het werk ging. Door Linda's succes waren we uit elkaar gegroeid. Maar de waarheid was dat Linda bij ons altijd de touwtjes in handen had. Ze controleerde alles.'

Sneue voetveeg
De wraakzucht van Fred -hertrouwd met een Linda-look-alike - is kennelijk zo groot dat het hem niet lijkt te deren dat hij zichzelf hiermee wegzet als een toch wat sneue voetveeg. Als er iets is wat het bestaan van roddelbladen vergoelijkt, dan is het wel dat ze de menselijke aard genadeloos tonen. Niet die van hun 'slachtoffers', maar die van natrappende, zure roddelaars.
pi_53367585
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
Nedklets 21 september 2007

Door Ingrid Koorn

21-09-2007

cover21sept.jpgDe rapen in Rattengate zijn gaar: Thierry, vriend van Belinda, slaat terug! Als reactie op het openhartige interview dat Rob de Nijs vorige week aan Privé gaf, blaast Thierry nu stoom af bij Story. Hij vind het vooral van de gekke dat Rob het seksleven met Belinda erbij haalt, in het hele verhaal over de woonomstandigheden van hun autistische zoon Yoshi. Volgens Rob voelde hij een seksuele 'blokkade' bij Belinda, die werd 'opgeheven' door zijn minnares Henriëtte. "Ik vind het te walgelijk voor woorden dat hij zelfs dit gebruikt om zijn eigen straatje schoon te vegen," briest Thierry. En: "Rob was degene die al tijden vreemdging met Henriëtte. Zonder dat Belinda er iets van afwist, had hij al heel lang een relatie die verder ging dan een kusje op de wang."
Maar eh… hoe staat het eigenlijk met zoon Yoshi, temidden van al dit verbale geweld? Die gaat nu toch naar een tehuis, aldus Thierry. Een door Belinda uitgekozen leef- en werkgemeenschap voor jongeren waar "hij echt op z'n plek zal zijn."
Nou, dat is in elk geval één zorg minder.

Karakterverschillen
Linda de Mol op haar beurt grijpt nu in Privé de kans om háár verhaal te doen over haar scheiding. Geweldig intro: 'Met stijgende verbazing volgde Linda de Mol de afgelopen week alle berichtgeving over haarzelf en Sander Vahle. Ze zou de vader van haar kinderen meermalen hebben bedrogen en dát was natuurlijk de ware reden voor de breuk […].' Nou, mooi niet dus, stelt een strijdlustige Linda. "Houd toch eens op met die verhalen. Het is zó kwetsend en beledigend. […] Zoek het in karakterverschillen, die ons opbreken. In die hoek zitten de problemen, maar dat is alles wat ik er nu over wil zeggen." Op de beschuldigingen van haar ex-man Fred R. dat ze een enorme controlfreak is, waardoor haar relaties op de klippen lopen, gaat ze ook niet in. Heel goed, Linda. The truly wise don't speak.

linda21sept.jpg
''Een afhaalpizza is zijn avondeten'', kopt Weekend over de aanstaande ex van Linda de Mol.
Toiletpotcommissaris
Royaltynieuws is er ook. De ex van prinses Irene, Carel Hugo, is door de Zwitserse grenspolitie uit de trein gevist omdat hij niet over een paspoort beschikte. Al jaren niet, naar nu blijkt. Smeuig detail: hij was op weg naar Bologna waar hij moest zijn voor zijn werk als commissaris van een toiletpottenfabriek. Het artikel refereert empathisch aan alle tegenslagen die de Prins moest ondergaan: "Zijn huwelijk naar de knoppen, chronisch geldgebrek, bijna vermoord door zijn broer Sixtus, een verloren strijd om de Spaanse troon [..] en ook nog een zeperd in Italië." De toon van het stuk - vol details over Carel Hugo's leven en zijn rol in de koninklijke familie - maakt nieuwsgierig naar wie het heeft geschreven. En daar komt de aap uit de mouw: 'door een bijzondere medewerker'staat erboven. Hm, nu worden we pas echt nieuwsgierig.

Prinses Raket
Story schaart zich aan de zijde van koningin Beatrix, die volgens het blad tot wanhoop wordt gedreven door 'de prinsessen'. Wat is het geval: prinses Annette, vrouw van prins Bernhard jr., scheurde met 155 kilometer per uur over een weg waar ze maar 80 mocht. Hoe Beatrix erover denkt is onbekend, maar het voorval zorgt vooral bij de auteur van het artikel voor afschuw. Hij geeft Annette - inmiddels bijgenaamd Prinses Raket - er genadeloos van langs, vooral omdat ze ook nog eens zwanger is. Mabel krijgt ook een veeg uit de pan, want zij dook afgelopen week via internet op in een filmpje met Wikipedia-eigenaar Jimmy Wales. Ze voert een gek dansje uit achter zijn rug en zwaait vrolijk terwijl hij in de camera praat, maar zelfs dat wordt door de journalist al als 'buitenissig gedrag' aangemerkt. Zucht.

Klokje
Tot slot 'nieuws' in het kort: over Gerard Joling verschijnt binnenkort een biografie, waarin hij onthult met welke bekende Nederlanders hij het bed heeft gedeeld; de lievelingskater van Patricia Paay is dood; Emile Ratelband is voor de zesde keer vader geworden en illusionist Hans Klok - successen aan het vierend in Amerika - mist zijn moeder. Aààh. Zoals het klokje thuis tikt….
  zaterdag 22 september 2007 @ 16:40:55 #283
191763 r.liong
Kiem Foei & Janet
pi_53383181


Koert-Jan de Bruin en Mark van Eeuwen; 3 vriendinnen in een uur in Lloret de Mar's Venga Beachclub
verpachten & verpachten
pi_53566771
quote:
Nedklets 28 september 2007

Door Ingrid Koorn

28-09-2007

nedklets-28-sept220.jpgDe vermeende zelfmoordpoging van Victor Reiniers vriendin Kim zorgt voor veel ophef in de bladen. Alle bladen storten zich op het dramatische verhaal én op Victor voor een reactie, maar de acteur zwijgt -begrijpelijk - in alle talen.

Privé heeft ter compensatie een coverstory over het Maastrichtse drama. Gerucht is dat Reinier in een café zou hebben lopen flirten en zoenen met een ander meisje, waar Kim razend over werd. De ruzie zou uit de hand zijn gelopen op de hotelkamer, waarna Kim in haar wanhoop haar bijna-fatale sprong maakte. De reportage - met de kop "Wat gebeurde er in suite 220, Victor Reinier?" - is ronduit potsierlijk, inclusief foto's van de door het stel bezochte cafés en een nauwgezette 'reconstructie' van de gebeurtenissen op de betreffende avond.


Hecht team
Van een beter niveau is de reportage over wijlen prins Claus, die op 6 oktober vijf jaar geleden overleed. Een mooi en informatief verhaal, geïllustreerd met gezinsfoto's - over het huwelijk van Claus en Beatrix - "een hecht team" -, de manier waarop de vorstin na zijn dood haar leven invulde en hoe ze steun vond bij haar familie.
Ander koninklijk nieuws is er over Máxima, die een bezoek bracht aan modekoning Valentino in Rome en de expositie van 360 van zijn creaties, ter gelegenheid van zijn 45-jarig jubileum. Pronkstuk van de tentoongestelde collectie is de trouwjurk van Máxima, die overigens nog veel meer Valentinootjes in de kast heeft hangen.

Snotlapjes
De politiek is deze week goed vertegenwoordigd in de bladen. PvdA-voorman Wouter Bos krijgt het van twee kanten voor z'n kiezen. In Privé wordt zijn financiële geschiedenis doorgelicht - "geldproblemen zijn minister van Financiën vreemd", kopt Privé wat zuur - en Story wijdt maar liefst twee pagina's aan de 'onzichtbaarheid' van mevrouw Bos.


"Waarom verschijnt zij niet in het openbaar met Wouter? Veroorzaakt de werkdruk barsten in hun huwelijk?" De schrijver van het stuk had overduidelijk lol in zijn werk. De ooit zo ambitieuze journaliste brengt volgens hem haar dagen nu alleen door, "omringd door speelgoed en snotlapjes." Nog zo'n sappige: "Barbara denkt wellicht luid zuchtend terug […] aan de tijd dat Wouter thuis of in hun geliefde Toscane eigenhandig risotto maakte." Een ware tranentrekker, dit artikel… van het lachen dan.

Dikke billen
Privé heeft een exclusiefje met Rita Verdonk, het zwarte VVD-schaap (voor wie het Nederlandse nieuws enigszins heeft gevolgd). "Ik zit in een rouwproces," zegt ze.
"Zo voelt het afscheid nemen van de partij." En ja, daarbij horen ook tranen. "Thuis, bij Peter." Maar, grimmig monter als altijd: "[…] Aan de andere kant voel ik zó'n stuk vrijheid! Ik moet eerlijk zeggen: het is ook wel een hele opluchting."
Zo exclusief was het gesprek overigens niet, want de politica duikt ook weer op in Party, dat haar aan het kekke Molenaar-mouwtje trok tijdens een show van de couturier. "Een vrouw heeft vaak ook wat mindere delen zoals dikke billen en dat weet Frans zo mooi en speels te camoufleren," aldus ijzeren Rita.
Die houden we erin.
pi_53760237
quote:
Nedklets 5 oktober 2007

Door Ingrid Koorn

[img]cover220.jpg[/img]
Story heeft de sterkste, maar ook luguberste cover deze week. Het onschuldige gezichtje van de vermiste Britse peuter Madeleine McCann prijkt naast de woorden: Zó stierf Maddie! Wat is het geval: de Nederlandse helderziende Marchien - ooit winnares van een paragnostenwedstrijd op tv- reisde met Story af naar Portugal om daar te achterhalen wat er met het meisje gebeurd is.

Chloor
Marchien bezoekt het appartementencomplex waaruit de peuter is verdwenen en krijgt daar al meteen een 'gevoel'. Met foto's van Maddie en het gezin om zich heen verspreid wordt Marchien vervolgens bezeten door een duistere kracht. Ze begint enorm te hoesten en grijpt naar haar keel, "Ik ruik chloor, ik kan geen adem meer halen. Ik stik, ik stik!" Ze praat met een vreemde lage stem die meldt dat Maddie alleen gevonden zal worden als "wij dat willen"; en dat dat een straf is voor ouders die hun kind alleen achterlaten.

Geen goed gevoel
Enfin. Om een lang verhaal kort te maken luidt Marchiens conclusie dat Maddie zelf uit haar bedje is geklommen, "op zoek naar haar mammie." Ze is een verschrikkelijke dood gestorven, dat weet Marchien zeker, en een zwembad heeft daar iets mee te maken. Tot slot wil de helderziende dit nog kwijt: "Ik krijg geen goed gevoel als ik naar de moeder kijk."
Tja. Onzinnige stemmingmakerij of waarheid: de toekomst zal het wellicht uitwijzen.

Spanningen in het paleis
Maxima werpt deze week een smetje op haar imago van ideale schoondochter. Bij de presentatie van het rapport Identificatie met Nederland (van de Wetenschappelijke Raad voor Regeringsbeleid) hield zij een toespraak waarin ze stelde dat dé Nederlander niet bestaat. Hoewel ze het ongetwijfeld anders bedoelde, kwam er meteen kritiek van alle kanten. Want als de Nederlandse identiteit niet zou bestaan, welke functie heeft ons koningshuis dan? Wie vertegenwoordigen 'onze' Oranjes dan nog? Story vreest dat hiermee de 'spanningen in het paleis' weer hoog oplaaien, na de akkefietjes met de te hard rijdende prinses Annette en prinses Mabel, die op internet-encyclopedie Wikipedia eigenhandig feiten over haar levenswandel veranderde.

Lievelingszus
Privé kon deze week geen Exclusiefje scoren, maar komt in plaats daarvan met een kleine special over de lievelingszus van Prins Claus, Christina, tevens een van de beste vriendinnen van Beatrix. Zij komt deze week naar Nederland om samen met de koninklijke familie de vijfde sterfdag van prins Claus te herdenken. Hoewel alle vier de zussen van Claus naar zijn begrafenis kwamen, was Christina degene die nog een paar dagen bij Beatrix bleef ter ondersteuning. Ook gaan de twee samen op vakantie en bezoeken ze elkaar regelmatig.

[img]linda5okt.jpg[/img]
Linda's Vier Op Een Rij
Mimi
Nieuw leven is er ook weer volop in de bladen. Zo tonen Patrick Kluivert en zijn vriendin Rosanna Lima vol trots hun pasgeboren zoon Shane en showen Hans en Connie - Vanessa - Breukhoven hun eerste kleindochter Soraiya. Connie noemt zichzelf overigens geen oma (hu!) maar 'mimi', de nieuwste trend in hip glamourland.

Sterke armen
Tot slot is Linda de Mol betrapt op het verzenden van sms'jes met een wel héél brede glimlach. Een geheime nieuwe liefde!, roept Weekend en presenteert meteen vier mogelijke kandidaten. Cabaretier Viggo Waas, presentator Matthijs van Nieuwkerk, personal trainer Carlos Lens en de Vlaamse acteur/zanger Dieter Troubleyn. Nou, in dat geval weten wij het wel… wie élke avond tot laat fanatiek aan de fitness is met haar personal trainer, valt waarschijnlijk ook wel eens in zijn sterke armen in slaap
pi_53949213
quote:
Nedklets 12 oktober 2007

Door Mette van der Heide

12-10-2007

Op de cover van Party pinkt Hare Majesteit deze week een traantje weg. 23 jaar geleden bezocht ze de filmpremière van Ciske de Rat nog samen met prins Claus, bij de première van de musicalversie moet de koningin het met premier Balkenende doen..

Gelukkig waren er genoeg bekende Nederlanders in de zaal die zich om de koningin bekommerden. Zo keek Caroline Tensen tijdens de show 'verschillende keren bezorgd achterom naar de vorstin.'
Privé miste de gevoelige momenten en zet Hare Majesteit breed lachend met de oude Ciske de Rat-ster, Danny de Munk, op de voorkant. Reden om te lachen was er genoeg volgens de nieuwe hoofdrolspeler Gijs Blom, die liet weten dat 'de Koningin een grappig kapsel met heel groot haar' had.


Meer Oranje
Ook de andere bladen openen deze week met Oranje. Story gaat voor een treurige versie, de opeenstapeling van koninklijke reizen wordt de prinses volgens het blad een beetje te veel. Vooral het achterlaten van 'oh mama blijf toch hier'-roepende kinderen 'snijdt Máxima door het moederhart'. Weekend ziet het allemaal iets zonniger in, en bericht over het reisje naar Slovenië, waar Máxima de bevolking verblufte door constant van outfit en kapsel te wisselen. Zo was haar gebroken moederhart in ieder geval mooi verpakt.

Onderzoeksjournalistiek
8-8-2008, Noteer die datum maar vast in de agenda, want Privé heeft sterke vermoedens dat de kroon op deze dag naar Prins Willem-Alexander gaat. De speurneuzen van het blad kwamen achter de unieke rol van de letter A in dit mysterie. De prins en al zijn dochters hebben natuurlijk namen die met deze letter beginnen. Ook de laatste letter van Máxima is een A. En nu heeft Privé dus ontdekt dat het cijfer acht ook met een A begint.. En de maand Augustus ook.. Onomstotelijk bewijs dus!
Jammer alleen dat Privé over het hoofd ziet dat de Olympische Spelen die dag beginnen, en de prins wil daar als lid van het Olympisch Comité misschien wel bij zijn…

Gedumpt
Onze oud-minister Herman Heinsbroek is gedumpt, en zijn 20 jaar jongere ex legt Story haarfijn uit waarom lezen wij op de cover van het blad. Die hele uitleg blijkt te bestaan uit "We kunnen nu even niet met elkaar overweg". En mag je na zo'n kop teleurgesteld zijn als blijkt dat het om een 'tijdelijke break' gaat en de dame in kwestie in hun tuinhuisje na zit te denken?

Gezinsuitbreiding
Vorige week werd Soraiya, het eerste kleinkind van Connie -Vanessa- Breukhoven,geshowd. Deze week brengt Weekend de komst van een tweede kleinkind als exclusieve primeur. Is dit een nieuwe mediastrategie van de Breukhovens? Ook Georgina Verbaan ventileert haar kinderwensen deze week in Weekend, ze wil er maar liefst twee adopteren. Met Madonna als haar grote voorbeeld kunnen we verwachten dat Georgina en hubby Jort Kelder binnenkort naar Afrika vliegen om hun eerste kindje te kopen.

Chardemort...?
Heksenketel
Tot slot meldt Weekend dat er een grimmige sfeer in de mediumwereld is ontstaan. Jomanda zegt tegen de bladen dat het Amerikaanse tv-medium Char moet ophouden dode mensen lastig te vallen. Char vindt Jomanda op haar beurt maar een jaloerse heks. Jomanda doet er nog een schepje bovenop en suggereert dat Char de boel bedondert in haar tv-show. Zouden de nieuwe Harry Potter en Heer Voldemort zijn opgestaan? En zo ja, wie is wie? Tot een echte magische confrontatie is het nog niet gekomen, maar Dreuzel-Nederland wacht in spanning af..
pi_54049514
quote:
Door Ingrid Koorn

19-10-2007

20oktobercover220.jpgHet Huis van Oranje is tegenwoordig een permanente kraamkamer, lijkt het wel. Afgelopen week beviel prinses Aimee, echtgenote van prins Floris, van hun eerste kindje. Het meisje heet Magali Margriet Leonoor, waarbij de middelste naam een vernoeming is naar oma prinses Margriet. Magali is de naam van het zusje van Aimee en betekent parel, vertelde Floris op de persconferentie op het stadsdeelkantoor van Amsterdam Oud-Zuid, waar hij officieel aangifte kwam doen van de geboorte. Magali is alweer het twaalfde meisje dat in de koninklijke familie wordt geboren, tegen slechts drie jongetjes. Floris: "Als iemand nog twijfelt aan onze emancipatie, dan is het nu wel duidelijk. Het is 'girlpower' in onze familie."

Hollywoodster
Weekend heeft presentatrice Wendy van Dijk op de cover, met als bijschrift: 'Wendy en haar 13 jaar jongere minnaar.' Oepsidesi, Chris én Xander gepasseerd door een studentje? Ach, Weekend zet fictie gewoon sluw naar eigen hand. De 'minnaar' is de 23-jarige acteur Valerio, die in de film Alles is Liefde een affaire heeft met Wendy. Deze romantische komedie - met een scenario van Kim van Kooten - trekt momenteel volle zalen en is een waar sterrenvehikel. Behalve Van Dijk spelen o.a. ook Daan Schuurmans, Carice van Houten, Paul de Leeuw en Michiel Romeyn mee.

Onze Carice staat overigens op het punt door te breken in Amerika. Ze heeft net de opnames achter de rug voor twee grote films; in de ene heeft ze een rol als vrouw van Leonardo DiCaprio, in de ander speelt ze samen met Tom Cruise. Krijgen we na de inmiddels al bijna bejaarde Rutger Hauer eindelijk weer een nieuwe Nederlandse Hollywoodster?

Dooie mus
Privé komt met het hartverscheurende nieuws dat Sylvie Meis - vrouw van voetballer Rafaël van der Vaart - 'doodsbang' is voor een tweede baby, na haar zwangerschapsvergiftiging bij de eerste.
Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds maakt verder een drie pagina's lange hardcore analyse van de vermeende vreemdgang van Hans Breukhoven. Vrouw Connie - alias Vanessa - probeerde volgens het blad haar man in de val te lokken door foto's te ensceneren van zijn auto bij het huis van zijn Belgische maîtresse. "Privé kan u een half jaar later, aan de hand van nieuwe getuigenverklaringen, vertellen hoe de vork in de steel zit," orakelt Santegoeds. Volgens zijn 'bronnen' is de 'maîtresse' slechts een zakenvriendin van Hans, maar had hij wel degelijk een affaire met een andere Vlaamse. Wie is niet bekend. Hm. Typisch gevalletje dooie mus.

Lijken in de tuin
Een lugubere vondst in Nigtevegt, vlakbij landgoed Zwaanwijck waar onder andere Wendy van Dijk en Georgina Verbaan wonen. In de bosjes werd daar een verbrand lijk aangetroffen. Georgina reageerde in de pers luchtig: "Eindelijk gebeurt er weer eens wat spannends in het saaie Nigtevegt." Televisietuinman Rob Verlinden toont zich in Party geschokt over deze uitspraak. Zelf had hij ook ooit twee lijken in de tuin waarmee hij toen bezig was. "Het stonk enorm!," vertelt hij opgewonden. "Ik heb een aantal rondjes gelopen maar ik kon niks vinden, terwijl de stank steeds erger werd." Later werden de verminkte lichamen van twee drugscriminelen gevonden. "Ik krijg nog koude rillingen als ik eraan terugdenk," huivert Rob.

Illusies
Hans Kazàn is de laatste tijd veel in het nieuws vanwege zijn bankroet. De in Spanje wonende goochelaar moet 2,3 miljoen euro betalen aan verschillende schuldeisers, onder wie zijn voormalige zakenpartner Bram Bakker, met wie hij het failliet verklaarde Magic Palace in Torremolinos heeft opgericht. Privé laat beiden aan het woord (Kazàn: "Ik ben Bram Bakker geen euro schuldig!"; Bakker: "Door zijn houding zie ik geen andere weg dan hem helemaal uit te kleden.") Gezellig, heren. Voor Kazàn uiteraard een bittere pil: zijn ooit zo lucratieve handel in illusies gaat nu zelf, inderdaad, in rook op.
pi_54231269
quote:
Nedklets 27 oktober 2007

Door Ingrid Koorn

26-10-2007

Veel aandacht is er voor de doop van prinses Ariane, waarbij ook de ouders van Maximá aanwezig waren. Elk blad schoot mooie plaatjes van de plechtigheid, onder andere van een prachtig geklede Maximá met Ariane in haar armen, die net zo gracieus een traantje wegpinkt als tijdens het beroemde huilmoment op haar bruiloft.
Veel verbazing alom over de kinderschare van de Oranjefamilie, die tijdens de plechtige ceremonie rondholden en pret maakten. Dat zorgde bij zowel de dominee als bij de ouders en oma Beatrix geregeld voor gegrinnik en gelach. Al met al een duidelijk teken dat het protocol steeds losser wordt.

Over de grens
Minder feestelijk is het bericht dat een foto van prinses Amalia afgelopen donderdag verscheen op de website van pedofielenvereniging Martijn. Inmiddels is de foto van het publieke gedeelte van de website verwijderd, maar volgens de RVD is de foto voor leden van de vereniging nog steeds te bezichtigen. Naast Amalia ging het ook om foto's van de kinderen van prins Maurits en prinses Marilène. Bij de foto stond de tekst: 'Ons koningshuis heeft weer een hele generatie prinsjes en prinsesjes voortgebracht, gelukkig maar!' Ook waren er seksueel getinte opmerkingen op het forum geplaatst. "Verder over de grens van het fatsoen gaan is ondenkbaar," heeft Willem Alexander al laten weten. De RVD heeft de landsadvocaat ingeschakeld.

Boosdoener
Dé gossip van de week is de 'gestrande liefde' van Linda de Mol en Sander Vahle, nu blijkt dat niet Linda de overspelige boosdoener is, maar haar man. Hoewel de geruchten nog steeds niet zijn bevestigd, lijkt het erop dat Sander een affaire heeft gehad met een goede vriendin van de familie. ''Maandenlang bedroog hij Linda'', kopt Privé woest op de cover. Waar de bladen twee weken geleden nog zonder pardon Linda op het hakblok legden sluiten ze 'onze nationale knuffelpresentatrice' nu troostend in de armen.

Máxima pinkt een traantje weg
Bessengelei
Het overlijden van schrijver Jan Wolkers levert slechts een paar korte artikelen op, maar dat zal volgende week ongetwijfeld anders zijn, als de beelden van zijn crematieplechtigheid op 24 oktober 'binnen zijn'. Die was namelijk openbaar en trok veel bekende Nederlanders - én dus ook de aasgieren onder het journaille. Deze week besteden de bladen vooral aandacht aan de tragedies en liefdes in het leven van de schrijver, wiens laatste woorden luiden "Zo is het genoeg", na twee boterhammen met bessengelei en een slok granaatappelsap. Hij viel in een diepe slaap en werd niet meer wakker.

Afgeslacht
In vogelvlucht: Weekend meldt dat presentator en casanova Jeroen Pauw zijn 'loveboat' gaat verkopen ("Als zijn bed kon praten…"); Party brult "Afgeslacht op tv!" naar aanleiding van het feit dat Paul de Leeuw Ellemieke Vermolen op tv een 'reservehoer' noemde (vanwege haar vele affaires met BN'ers); Volgens Privé blijft Rachel Hazes de erfenis van haar man uitmelken door haar twee kinderen nu het showbizzpad op te sturen met nummers van hun vader.

Mooi weer
In Party doet de vader van Estelle Gullit een boekje open over zijn dochter en schoonzoon. "Ruud en Estelles moeder, mijn ex-vrouw, hebben een slechte invloed op Estelle. […] Estelle is niet dom, maar ze moet gaan begrijpen dat mooie huizen, grote auto's, geld en uiterlijk vertoon er allemaal niet toe doen in het leven. Voor Estelle, die nog nooit een dag in haar leven gewerkt heeft en alleen maar mooi weer speelt, is het moeilijk om daarvan af te kicken." Arme Estelle. Ze mag zich dan graag uitleven in de chique PC Hooftstraat, de prijs die ze moet betalen voor goede familieraad is pas echt hoog.
pi_54694245
quote:
Nedklets 2 november 2007

Door Ingrid Koorn

02-11-2007

220cover.jpg'Het Gooi gniffelt: Linda, zij heeft jouw Sander!', sneert Story op de cover, waarop Linda, haar aanstaande ex Sander én zijn nieuwe platinablonde geliefde Heleen prijken. Het verhaal gaat dat de twee elkaar hebben ontmoet aan de rand van het hockeyveld in Laren, waar hun kinderen elke zaterdagochtend spelen. Heleen is de ex van miljonair Ben Kolff - die op zijn beurt weer beschuitjes schijnt te eten met tv-presentatrice Gallyon van Vessem. Het verhaal kan zó in Gooische Vrouwen, de succesvolle serie over liefde, lust, list en bedrog, waarin Linda een hoofdrol speelt en die ze notabene mede heeft bedacht. Au.

Brul
Gooische Vrouwen was overigens een van de genomineerden voor Beste Programma bij de uitreiking van de Televizierringen, vorige week. De serie moest het afleggen tegen de ultrapopulaire talkshow De wereld draait door van Matthijs van Nieuwkerk. Paul de Leeuw ging er opnieuw vandoor met de Ring voor Beste mannelijke televisiepersoonlijkheid en bij de dames was het Anita Witzier, die na zes (!) nominaties eindelijk een triomfantelijke brul mocht slaken. De bladen vermoeden dat ze van te voren was ingefluisterd over haar prijs, 'anders ga je toch niet wéér in die zaal zitten.'

Geheim
Privé wijdt weer eens een Exclusiefje aan Jan Smit en zijn Yolanthe, want die hadden we al twee weken niet op de cover gezien. Dit keer staat de roerige jeugd van Yolanthe centraal, naar aanleiding van een recent tv-interview door Ivo Niehe. Na de dood van haar vader Xavier Cabau stortten de media zich op zijn dubieuze reputatie. In 1990 werd hij aangeklaagd wegens incest met een van Yolanthes zusjes. Toen deze haar verklaring later introk werd hij vrijgesproken, maar zelfs de rechter stelde daarbij 'een smerig zaakje in handen te hebben.' Zelf zwijgt Yolanthe in alle talen over deze kwestie - misschien weet ze zelf ook niet hoe het zit.
'Kan Yolanthe leven met dit geheim?', vraagt Privé zich bezorgd af. Gelukkig is er altijd nog haar Volendamse geliefde. 'Bij de Smitjes is ze in een poel van liefde terechtgekomen - precies wat ze zocht,' besluit het blad opgelucht.

220linda.jpg
Story: ''Linda, zíj heeft jouw Sander!''
Kribbig
Uiteraard is er de nodige aandacht voor het staatsbezoek van koningin Beatrix, Willem-Alexander en Máxima aan India. Aan het verslag van het officiële programma valt weinig sjeu te beleven, maar aan het Privé-rubriekje Incidenten in India des te meer. Verslaggeefster Barbarba Plugge somt op wat we allemaal écht willen weten. Bijvoorbeeld dat koning Beatrix in het traditionele vraaggesprek met de media af en toe wat geïrriteerd was: 'Op de vraag wat ze vond van het spel dat haar kleinkinderen hadden opgevoerd bij de doop van prinses Ariane antwoordde ze kribbig: "kinderen zijn kinderen." En: 'Ze reageerde ook niet aardig op de vraag of ze een nieuwe hoedenmaker heeft.' Máxima op haar beurt trok de aandacht omdat ze tijdens de eerste dagen van het staatsbezoek veelvuldig het toilet opzocht, aldus Privé. Kijk, dit is nu informatie waar de burger wat aan heeft. Ook prinsessen moeten naar de wc.

Troef
Tot slot een kleine update over de vriendin van acteur Victor Reinier, Kim Pieters, die zwaargewond in het ziekenhuis belandde na een val uit een hotelraam. Kim was wekenlang niet aanspreekbaar voor de politie en heel gossipland kneep in gespannen afwachting de billen samen: was het een zelfmoordpoging of een ongeluk? Nu komt Kim met de verklaring dat ze zich niets herinnert van de gebeurtenis. Waar of niet: een briljante troef die alle roddelpersmuskieten definitief de mond snoert.
quote:
Nedklets 9 november 2007

Door Ingrid Koorn

09-11-2007

nedklets9novembercover0001-.jpgDe bladen weten weer een nieuw puntje te zuigen aan de breuk tussen Linda de Mol en haar Sander.

'Linda vlucht naar New York!', roept Story geschokt, gevolgd door: 'Sander, wat heb je gedáán?' Terwijl Linda argeloos aan het shoppen is op Fifth Avenue diept Party nog wat Hollandse modder op. Linda 'pakte' Sander af van zijn toenmalige vriendin, met wie hij elf jaar een relatie had. Nu herhaalt de geschiedenis zich, aldus het blad: 'Linda krijgt een koekje van eigen deeg!'

De kinderen
Privé buigt zich op zijn beurt over een andere kwestie: wie krijgt de kinderen?! Het blad gokt op een moderne regeling - ene week bij mams, andere week bij paps. Dit alles begeleid door een foto van een van de camera wegkijkende Linda en eentje van Sander waarop hij verblind door zonlicht zijn hand voor z'n oog heeft. Onderschrift: 'voormalig glamourpaar getekend door verdriet.' Altijd lachen met de bladen.

Melig
Party is evenwel de onbetwiste koning van de melige koppen. Wat te denken van: 'Aangebrande Van Gaal zet kok voor schut', of 'Máxima walgt van vies hapje. BAH!' Leuk gevonden, zij het dat het niets te maken heeft met waarheid. In het eerste geval maakte Van Gaal een grapje door topkok Ron Blaauw in een toespraak een arrogante klootzak te noemen - 'dat weten mensen wel van mij, maar niet van hem' - en in het tweede geval eerde Maxima de Bhutaanse rituelen door drie keer een gerecht te weigeren voordat ze begon met eten.

prinselijkpaar220.jpg
Nog altijd verliefd.... foto © Privé
Verliefd
Om daar even op in te haken: het kroonprinselijk paar verbleef afgelopen week in Bhutan en maakte onder andere een bergwandeling naar een hoog gelegen klooster. In alle reportages op tv was te zien hoe het stel knus hand in hand weer afdaalde, beiden sportief gekleed en Máxima zelfs in een broek! Privé, als altijd Oranjegetrouw, heeft deze kiek dan ook op de cover, en verzucht: 'Maxima nog zo verliefd…'

Schuur
Weekend heeft een scoopje te pakken rond prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven, die hun intrek gaan nemen in de schuur op hun Apeldoornse landgoed. Deze werd ooit gebouwd in opdracht van koning Willem I, voor de veestapel van zijn dochter Marianne. Reden voor deze opmerkelijke verhuizing: Margriet en Pieter willen hun riante bungalow ingrijpend laten verbouwen. Wél op eigen kosten, sust Weekend de achterdochtige lezertjes.

Beugel
Nog even wat gezellige trivia. Kent u Corry Konings nog? De 56-jarige zangeres van het levenslied meldt in Story dat ze een nieuw leven gaat beginnen in Spanje, samen met haar 24 jaar jongere vriend Wim. Patty Brard kondigt in hetzelfde blad aan dat ze in augustus gaat trouwen op een cruiseschip met haar vriend Antoine en het aanstaande huwelijk van Frans Bauer en zijn geliefde Mariska wordt ook nog even doorgenomen, net als Mariska's gebit, dat na het dragen van een beugel een rechte rij parelwitte tanden vertoont.

Overdosis
Over volkszangers gesproken: nu Jan Smit vanwege een infectie aan z'n stembanden al weken niet mag praten blijft het even stil rondom de Volendammer. Hoewel, gisteren is bekend geworden dat hij alsnog een operatie moet ondergaan en al zijn optredens voor de komende zes maanden moet afzeggen. Bereid u voor op een overdosis Jan volgende week.
quote:
Nedklets 16 november

door Mette van der Heide

16-11-2007

Daphne Deckers wordt aangeklaagd wegens mishandeling! Het schokkende nieuws staat nog niet in de bladen, maar gelukkig heeft Nedklets meer betrouwbare bronnen...

nedklets
Estelle straks in vijandig territorium?

Op het promotiefeestje van Stout, de glossy van schrijfster Heleen van Royen, komt Daphne Deckers oog in oog te staan met haar grootste vijand: Roddeljournalist Guido den Aantrekker. De Story-verslaggever wekte een paar maanden geleden de woede van de presentatrice met een artikel waarin hij de Ware Aard van La Deckers onthult: "Meedogenloos, kil en egocentrisch".

Dolle Deckers
Wanneer ze Den Aantrekker in het feestgedruis ziet, krijgt de beroemde blondine "een waas voor de ogen" en graait naar het glas champagne van Den Aantrekker. Neemt ze een slokje alvorens hem de waarheid te vertellen? Nee! Ze ramt het glas in de kin van de nietsvermoedende paparazzo. De "hevig bloedende wond" van Den Aantrekker moet in het ziekenhuis gehecht worden.

De excuses van Daphne D. mochten niet baten: de verwonde Den Aantrekker is vastbesloten deze gevaarlijke vrouw voor het gerecht te dagen. "Ze had mijn slagader wel kunnen raken", aldus de roddeljournalist. Hij weet ook zeker dat het voorbedachte rade betreft, want de gepikeerde schrijfster en presentatrice liet eerder weten dat ze "het liefst chocomel over zijn kruis zou gooien".

Guido_Daphne200.jpg
Beschuldigende vingers..
©Story

Meer ruzie
Privé keek in haar glazen bol, en zag Estelle Gullit en Victoria Beckham verwikkeld in een catfight. Estelle's man Ruud Gullit begint binnenkort als trainer bij Los Angeles Galaxy, de Amerikaanse voetbalclub waar David Beckham sterspeler is. Ondanks hun gedeelde passie voor winkelen, zullen de voetbalvrouwen nooit vriendinnen worden. Volgens Privé zijn de dames té verschillend, ondermeer in de manier waarop beide dames hun credit cards laten wapperen. Ander onoverkomelijk probleem volgens Privé: Estelle en Victoria hebben geen overeenkomst wat betreft hun favoriete visagist.

De literaire wereld spreekt van een polemiek tussen de schrijvers Arnon Grunberg en A.F.Th van der Heijden, maar Weekend leid je niet zomaar om de tuin: zij ruiken een ordinaire ruzie van kilometers afstand. Het blad heeft weinig op met de "kinderachtige" Grunberg die ,terwijl de AKO-literatuurprijs aan A.F.Th werd vergeven, samen met een meegebracht kind zijn nieuwste werk voltooide: een kleurplaat. Volgens Weekend is prinses Laurentien de echte winnaar van de avond, want zij wist de twee rivalen "met haar warme glimlach te verzoenen".

Gezinsuitbreiding
Na slaande ruzie, vooruitzicht op ruzie en polemiek is het tijd voor onschuldiger nieuws: Privé brengt de gezinsuitbreiding van plastisch chirurg Robert Schoemacher in beeld:zijn twaalf jaar jongere, doch twintig kilo zwaardere vrouw Claudia beviel van zijn tweede kindje. Baby Livia is een allerliefst kindje. Niets meer aan doen, dokter Schoemacher! Party meldt dat ook Valerie Zwikker een kind kreeg. De ex van Bart de Graaff bezorgde een andere ex, ONM-acteur Sander Foppele, angstige momenten: was het zijn kind? Foppele hoeft zijn zuurverdiende soapcentjes niet aan allementatie te besteden, want het kind blijkt van café eigenaar Chiel Meininger. De roddelpers wacht nog op de tweede baby van Tooske Ragas en volgt met argusogen de buikomvang van prinses Maxima. Zijn het de Sinterklaaskilo's, of verwacht Maxima toch een vierde kindje?
pi_55678903
quote:
Nedklets 28 december 2007
DOOR INGRID KOORN
28-12-2007
In de laatste roddeledities van het jaar aandacht voor de hoogte- en dieptepunten in het societyland van 2007; de verwachte aanstaande kroning van Willem-Alexander en sappige weetjes over onze koningin, die bijvoorbeeld graag de kunstgebitten van haar gasten spaart.
Privé komt in de laatste editie van dit jaar met een wel zeer morbide cover: 'Benny Neyman: "Ik ga dood!"' De zanger is ernstig ziek en heeft zijn komende tournee afgelast. Alsof dat nieuws al niet erg genoeg is, zul je jezelf zo maar in de winkels zien liggen. Smaakvol, Privé.

Jam zonder pitjes
Weekend pakt de komende weken uit met maar liefst 70 weetjes over koningin Beatrix, ter ere van haar zeventigste verjaardag, op 31 januari. In dit eerste deel leren we onder meer dat de favoriete taart van Bea gemaakt wordt door banketbakker Holtkamp in Amsterdam.
Het recept van deze Sachertorte is geheim, behalve dat er op verzoek van de koningin gebruik wordt gemaakt van speciale jam zonder pitjes. Dit om te voorkomen dat verjaarsgasten met een kunstgebit er last van krijgen. Om te smullen, dit soort informatie. Op woensdagmiddag gaat de koningin bij mooi weer graag paardrijden langs het strand en op donderdag staat ze in haar atelier te beeldhouwen. Ze lust erg graag een glaasje wijn en slaat ook zeker geen Bloody Mary's af, aldus verslaggever Marc van der Linden. We kijken uit naar deel 2 van deze serie.

Kroonwisseling
Meer smeuïg royaltynieuws brengt Story. Het blad weet het zeker: 2008 wordt het kroonjaar van Willem-Alexander. Een 'zeer betrouwbare hofbron' zou zelfs al de datum van de kroning hebben onthuld: 6 september 2008. Een symbolische dag, want het is de verjaardag van wijlen prins Claus. En de bewijzen stapelen zich op, volgens Story. De Dam is onlangs gerenoveerd, in de Nieuwe Kerk staan in die tijd geen tentoonstellingen gepland en de verbouwing van kasteel Drakensteyn, waar Beatrix van haar pensioen gaat genieten, is bijna klaar. De bronnen fluisteren ook dat de koningin haar aftreden zal aankondigen op koninginnedag. Spannend!
Overigens vertoeft het kroonprinselijk paar met de kids op dit moment in Argentinië, waar ze vakantie vieren bij de ouders van Máxima. Tijdens de georganiseerde fotoshoot zien we de - identiek geklede - prinsesjes rondhobbelen in de tuin van de Nederlandse ambassadeur in Buenos Aires. Schattig.

Zuurkool met spek
Dé scoop van vorige week was natuurlijk de onthulling dat Linda de Mol een nieuwe vriend heeft. En wel de zeven jaar jongere Jeroen Rietbergen, die - zo gaat het gerucht - voor Linda zijn relatie met actrice Lieke van Lexmond verbrak. Dit nieuwtje vroeg natuurlijk om een vervolg, dus krijgen we deze week nog meer Linda-gossip. Zo zou haar manager hebben verteld dat de twee elkaar 'inderdaad heel leuk vinden', maar dat er nog geen sprake is van een echte relatie. Ze hebben 'tijd nodig om hun vorige relaties te verwerken'. Linda gaat dus zonder Jeroen op wintersport.
Meer buitengewoon interessante informatie lezen wij in Privé, bij monde van pianist Tonny Eijk. "Eet op nieuwjaarsdag zuurkool met spek en je hebt het hele jaar geen geldgebrek", is zijn advies. Ook aan Nederlanders in het buitenland. U bent gewaarschuwd.

Jaaroverzichten
Uiteraard ontbreken de jaaroverzichten niet met de hoogtepunten uit societyland. 'Rattengate' van Rob de Nijs en Belinda Meuldijk spande de kroon, net als de ontluikende liefde tussen Jan Smit en Yolanthe van Kasbergen. De dood van Jos Brink en Gert Jan Dröge wordt nog eens gememoreerd, net als de verbroken relaties van Linda de Mol en Wendy van Dijk.
Welke roddels ons het komend jaar gaat brengen, wachten we in spanning af. Wij wensen u in elk geval een mooie jaarwisseling en een goed 2008!
  Moderator / Peetvader zaterdag 26 april 2008 @ 05:09:27 #291
15080 crew  static
03.09.2006 - 11:35
pi_58315905
quote:
Met Koninginnedag in aantocht, mijmert Privé over vroeger. De 'bordes-scène' was favoriet bij alle Nederlanders. Koningin Juliana poseerde jaarlijks met haar hele familie op de trap van haar paleis.

Zelfs de allerjongste kleinkinderen wuifden braaf naar het publiek. Hoe anders is dat nu, moppert het blad. De kleine prinsjes en prinsesjes gaan dit jaar alwéér niet mee naar Koninginnedag. Het zou toch juist zo leuk zijn om Amalia (4 jaar) te zien zaklopen of gravin Eloise (6) te zien koekhappen?

Eigenlijk vindt Privé dat de koninklijke familie een soort verplichting heeft naar het volk toe om zich op deze feestdag te laten zien. 'Jong geleerd, oud gedaan' meent het blad, dus hup…melden met die kleuters.

Cadeautje

Het vriendje van Linda de Mol was jarig en dat werd gevierd. Jeroen werd 37 en de presentatrice had een gezellig dagje Laren georganiseerd. Eerst lunchen en daarna shoppen. Volgens Privé werd de jarige Job in het nieuw gestoken, gezien de herenmodezaken die de twee bezochten.

Maar Party weet te melden dat Lin en Jeroen óók bij een juwelier naar binnen gingen. En naar buiten kwamen met een pakje. Met ringen? 'Verloofd?!' kopt het blad dan ook enthousiast. Helaas, de manager van Linda ontzenuwt het gerucht. 'Ze zijn inderdaad bij de juwelier geweest, maar ook bij de Albert Heijn. Niks aan de hand dus'. Op de foto's zien de twee er erg happy uit. Maar dat zouden wij ook zijn als we door ons liefje zó verwend zouden worden.

Twee?

In Duitsland weten ze het zeker: Maxima is zwanger. Sterker nog: ze krijgt een tweeling. Vandaar dat ze nu al in de oude zwangerschapskleding loopt die ze tijdens de vorige 'dracht' pas na maanden aandeed. Volgens Party heeft het Duitse blad een kindermeisje opgespoord, dat uit de school is geklapt.

Uit de printer van de prinses viste zij een internet-uitdraai met de titel 'Twee kinderen-dubbel plezier'. De prins en prinses praten thuis over niets anders dan over babyonderwerpen, weet deze bron ook te melden. De Rijksvoorlichtingsdienst wil natuurlijk niks bevestigen, dus we gaan eens nauwkeurig Maxima's buikje in de gaten houden op Koninginnedag.

Au, spijt, traan

Nog steeds is niet duidelijk of Georgina Verbaan en Jort Kelder nog bij elkaar zijn. Georgina zoende met een andere man en dit filmpje werd op tv uitgezonden. 'Au, spijt en een traan' verzuchtte een gekwetste Jort op zijn weblog.

Volgens Weekend heeft Jort zijn Georgina na dit overspel de deur uit gezet. Ook pakte hij de sleutels af van haar auto, die zijn eigendom is. Een week lang stond de auto onaangeroerd voor de deur van Jort's huis. Georgina liet zich noodgedwongen per taxi vervoeren naar een tv-opname.

Maar nu ineens is de hele auto verdwenen. 'Heeft Jort de auto verkocht, of zit Georgina zelf weer achter het stuur?' vraagt het blad zich af. Helaas kon geen van de roddelbladen enig commentaar lospeuteren van de twee.

Doei Daph!

De kogel is door de kerk. Daphne Bunskoek stapt op bij RTL Boulevard. Maar wie mag haar opvolgen? Het is een felbegeerd baantje, want het programma wordt goed bekeken. Probleem is echter dat de nieuwe presentator het goed moet kunnen vinden met Albert Verlinde. En dat is -naar het schijnt- niet zo'n makkelijk mannetje.

Volgens Weekend is Irene Moors getest, maar twijfelt met nog aan 'haar juiste toon'. Ook Humberto Tan wordt genoemd, net als Wilfred Genee, Martijn Krabbé en Winston Gerstanowitsch. Allemaal hebben ze al een keer hun opwachting mogen maken bij het roddelprogramma. Ook oud gediende Beau van Erven Dorens heeft al toegezegd af en toe te willen inspringen.

Het meest voor de hand liggend is een telkens wisselend team van presentatoren. Maar wat ons betreft mag Beau fulltime terugkomen. Hij heeft precies het juiste vileine, iets arrogante toontje dat zo goed bij het programma past.
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.
pi_59029370
quote:
Roddelbladen: Cabau's cupmaat en knokkende Toppers

Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Party en Story. Met daarin deze week Yolanthe's (nieuwe?) pronte boezem, Jort en 'Sjors' gespot aan de vaat, dat Jonkheer Ursul nog niet binnen is, er lekker ordinair werd gevochten bij de Toppers en dat jonge BN'Ners miljoenen hebben. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.
Chris Heijmans

Gluurder

De relatie tussen Georgina Verbaan en Jort Kelder blijft de gemoederen bezighouden. Niet die van ons, want zó interessant zijn de twee ook weer niet. Maar wèl die van een brutale verslaggever van Party. Deze sloop het terrein van Jort's villa op en gluurde door de ramen. Tot zijn grote vreugde zag hij daar zowel Jort als Georgina binnen. De twee waren gezellig bezig met de afwas. Tot in detail beschrijft de reporter wat Jort en Sjors droegen en dat ze saampjes plezier hadden. Vreselijk, lijkt het ons. Ben je gewoon thuis in je eigen huis, gluurt daar opeens zo'n prikneus naar binnen. Stel je voor dat ze net met iets anders bezig waren, dat niet voor vreemde ogen bestemd is? Roddelbladen zijn leuk en amusant, maar om bij mensen binnen te gluren en dat te publiceren gaat zelfs ons een stap te ver.

Knokkende Toppers

De Toppers traden op in de ArenA en het was één groot feest. Geer, Goor en René zagen er weer 'over the top' uit en ook het BN-publiek glom van de blingbling. Op het feestje na afloop werd er flink geborreld en dat liep uit op een ordinaire vechtpartij. In Story lezen we dat Rick Brandsteder (zoon van Ron) probeerde een vriendin van Gerard Joling te verleiden. Deze dame -de zonnebrillenmiljonaire Yvonne Dubbelboer- is bijna twee keer zo oud als hij en ook nog getrouwd. Haar echtgenoot pikte de avances van de brutale Rick dan ook niet. Rick kreeg een schop en toen brak de hel los. 'Iedereen ging zich er mee bemoeien,' meldt een getuige, en uiteindelijk werd het echt knokken. Bodyguards en beveiliging haalden de vechtende menigte uit elkaar. Heerlijk, zo'n platvloerse rel. Past helemaal bij het ordinaire klatergoud van de Toppers-sterren.

(Niet) Fantááástisch

Weet je nog, dat programma van Ursul de Geer 'Het is hier fantastisch'. Een show vol hilarische fragmenten van mensen op vakantie. Je zag ze zuipen, vozen en met eigen aardappelen en pindakaas op de camping hangen. Ursul keek het allemaal aan en dacht er duidelijk het zijne van. Hij stapte boos op bij RTL omdat hij geen serieuze programma's mocht maken. Volgens Party is de Jonkheer destijds helaas niet financieel binnengelopen met het programma. Sterker nog: hij leeft maar heel gewoontjes. Ondanks zijn adellijke titel moet hij flink werken om zijn geld te verdienen. Om de kas te spekken gaat hij zich nu weer 'verkopen' aan RTL4. Maar een vervolg op 'Het is hier fantastisch' ziet hij -helaas voor ons- niet zitten.

Cabau's cupmaat

Yolanthe Cabau heeft pikante foto's laten maken. Voor haar lingerielijn ging ze uit de kleren. 'En profil' is het silhouet van de actrice te zien. Met tegenlicht, dus details zie je niet. Wel is méér dan duidelijk dat ze behoorlijk pronte borsten heeft. Volgens Party zijn deze 'jongens' echter niet van haarzelf. Op haar 18e nam ze een borstvergroting en vlak voor de fotoshoot liet ze de boys nog even bij-liften. 'Onzin!' laat Yolanthe weten in Privé. 'Toen ik 16 was had ik al cup D en sindsdien zijn ze alleen maar kleiner geworden.' Ze zijn dus puur natuur, volgens Cabau. Sterker nog, de redacteur wordt aangemoedigd om het even zelf te controleren. 'Wil je ze zien?' nodigt ze uit. Het blad meldt niet of de man is ingegaan op dit verzoek. Maar het doet wel erg aan Connie 'Vanessa' Breukhoven denken. Die wil zich ook altijd laten controleren op haar niet-bestaande littekens. Terwijl ze zó strakgetrokken is dat plastic-fantastic Dolly Parton er een punt aan kan zuigen.

Jong en rijk

Dat tv-boy Reinout Oerlemans goed in de slappe was zit, schreven we vorige week al. Hij heeft zo'n 80 miljoen in de knip. Maar met plaatjes draaien kun je ook flink verdienen, zien we in Weekend. DJ Tiësto (die gewoon Thijs heet), draaide al 18 miljoen bij elkaar op zijn 39e. Frans Bauer (34 jaar) heeft 17 miljoen verdiend en sinds enige weken is de helft daarvan officieel van zijn Mariska. Dieetdame Sonja Bakker verdiende 10 miljoen met haar boeken en kocht onlangs een nieuw huis. Geen miljoenenvilla in het Gooi, maar een bescheiden stulpje van 'slechts'7 ton. En dan model Doutzen Kroes. Slechts 23 jaar en nu al 6 miljoen op de bank! Voor datzelfde bedrag moet Jantje Smit de sterren van de hemel zingen. DJ Edwin Evers is de best betaalde radioman van Nederland. Vijf miljoen kletste hij bij elkaar, en dat op z'n 37e. Toch kunnen deze jonge miljonairs niet op tegen de voetballers. Daar staat op 1 Dennis Bergkamp met een vermogen van 63 miljoen. Dirk Kuyt balde 'slechts' 13 miljoen bij elkaar. Maar zelfs dat is vele malen meer dan nachtegaaltjes Jan Smit en Frans Bauer.
(c) ANP
pi_65731534
quote:
Roddelbladen: Maxima’s modewraak en Borsato in rouw
Uitgegeven: 30 januari 2009 16:43

Modewraak

Vorige week schreven we dat Maxima geen leuk tripje naar de Arabische Emiraten had. Door de sjeiks daar werd ze - als vrouw - regelmatig genegeerd. In Privé lezen we nu haar ultieme, zeer subtiele wraakactie. Wellicht vermoedde ze het onvriendelijke gedrag van de Arabieren al, want ze pakte met zorg haar koffer in. Met louter kleren die ze al vaker had gedragen. Veel vaker zelfs, zoals een rode folklore jurk waarmee ze al in 2002 verscheen, een roze mantelpakje, wit jurkje en een rood-wit zebrajasje. En de overbekende beige pashminashawl, die ze nu op de kameel droeg. Slechts een enkele nieuwe avondjurk ging er mee naar een sultan. Blijkbaar vond de prinses het niet nodig excessief te shoppen voor leiders die haar toch niet zouden zien staan.

Babyboom

Het was druk in de kraamkamers de laatste tijd. Onder de BN-dames woedde een ware babyboom. Presentatrice Nance kreeg een adellijk kind, Robin. Haar vriend is een baron (met een autobedrijf – is er geen oud geld?) en haar zoontje dus ook. Maar ook tv-babe Ellemieke Vermolen baarde een kind, zoon Noah. De vader is topkok Sergio Herman, in wie zij na vele, vele scharrels eindelijk de verwekker van haar kind zag. Musicalbabe Chantal Janzen kreeg zoon James van haar jeugdliefde Marco. Dat hij al een paar koters bij zijn ex heeft, mag niet deren. Ze is dolblij met de spruit, die ze met een keizersnede op de wereld zette.

Verdrietige Marco

Nog maar kort geleden bezocht Marco Borsato met Leontine en kids zijn vader in Italië. Aan het Gardameer woonde ‘Opa Robert’ met zijn nieuwe vrouw. Vorige week is de 69-jarige vader plotseling overleden. Marco stapte onmiddellijk op het eerste vliegtuig om de begrafenis te regelen. Later volgde zijn gezin. Zelfs moeder Mary, die al op Marco’s vijfde jaar scheidde van de Italiaan, werd ingevlogen. In een rolstoel, want Mary was net aan haar heup geopereerd. Wat zal de zanger blij zijn dat hij zo kort daarvoor nog zijn vader had gesproken! Hij had namelijk net besloten het dit jaar rustig aan te doen en veel tijd aan zijn familie te besteden.

Huizenstress

Ook bij BN’ers hakt de economische crisis er hard in. In Party lezen we dat de twee Kluivert-dames beiden hun huis niet verkocht krijgen. Blonde Angela wil twee miljoen voor haar 7-kamer appartement in de Jordaan, maar heeft geen koper. En Rossana probeert haar Larense huis voor ‘slechts’ E 725.000 weg te krijgen. Ook geen succes. Uit arren moede verhuren ze nu hun huizen maar. Angela voor E 7000,- per maand, Ros voor slechts E 2800,-. Party grinnikt dat de twee hierdoor alweer in een gevecht zijn beland. Ook al worden er nu geen klappen uitgedeeld, toch azen ze allebei op hetzelfde. Niet op hun geliefde Patrick, maar op een vermogende huurder.

Ruilen, Rachel?

Daphne Deckers wil graag serieus genomen worden. Niet langer ‘ex-model’, maar schrijfster, columniste en presentatrice is ze tegenwoordig. Toch schnabbelt ze graag bij. Voor een opleidingsinstituut meldt ze in de reclame dat ze een cursus Italiaans volgt. Een slimme Hyveslezer merkte op dat ze eerst een cursus Spaans deed. En nu weer een andere taal? Ja, antwoordde Daphne, niet voor een gat te vangen. Dat Spaans beheerst ze al, omdat ze in Spanje een tweede huis hebben. Dus nu weer iets nieuws. Party merkt grappig op dat Daphne altijd haar cursus nog aan Rachel Hazes kan overdoen. Met haar Italiaanse lover kan die wel wat taallesjes gebruiken.

Move it, snotneus!

In Privé een grappige anekdote over prinsesje Amalia. Met haar nanny was ze in een speeltuin. De prinses wenste echter op de wipkip plaats te nemen. Helaas, daar zat al een ander jongetje op. ‘Nou wil ik’ probeerde Amalia. ‘Nee!’ schreeuwde het knaapje echter. ‘Wel,’ vond de kleine prinses, ‘Want ik word later koningin’. De moeder van het jongetje keek nog eens goed en inderdaad: het was de prinses. Ze maande haar zoontje van de wipkip te komen. Tevreden besteeg de koninklijke kleuter haar veroverde speeltoestel. Lang kon het haar niet boeien; blijkbaar was het ‘veroveren’ een leuker spel. Maar dat de dametjes van het koninklijke A-team niet weten dat ze echte prinsessen zijn, kunnen Willem-Alexander en Maxima nu niet meer beweren.
© NU.nl/CWE
pi_67322023
quote:
Roddelbladen: Luie Prins Pils en Kluivert’s kasteel

Deze week in de roddelbladen: Irene Moors weet zich geen raad, tout BN wordt genadeloos neergesabeld en Emile Ratelband krijgt er van langs. Carice heeft een schimmelhuis, Prins Pils moet meer werken en aandacht voor Kluivert’s Gooische kasteel. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Carlo Boszhard en Irene Moors hebben een probleem. Jarenlang maakten ze op zondag de show ‘Life&Cooking’. Eind mei stopt het programma.

‘Wat moet ik nu gaan doen met het gezin?’ vraagt Irene zich af. Toen haar familie laatst een dagje vrij had, zijn ze uit pure verveling maar gaan midgetgolfen.

‘Niet echt een succes’ geeft mamma Irene toe. Gelukkig kunnen Carlo en Irene zich nog even uitleven met ‘TV kantine’, waarin ze BN’Ners persifleren’ . De foto’s in Privé beloven veel goeds.

Zo zien we Ans Markus (met rode knijpmond), Andre Rieu, Joop Braakhekke, Hans en Connie Breukhoven en porno-ster Kim Holland. Het duo verwacht dat er zeker over gesproken gaat worden omdat de sketches soms tegen het pikante aanzitten. We zijn benieuwd of ze hun ultra brave imago kunnen loslaten.

Valse modeman

Sinds kort is de ‘wie draagt wat’ rubriek in Privé weer om te smullen. Modeman Erny van Reijmersdal mag commentaar geven en dat doet hij met verve. Hij is vals, grappig, meedogenloos en kritisch, heerlijk!

Tout BN wordt door de mangel gehaald. Zo vraagt hij zich af of soapie Melody Klaver haar werkkleding van het schoonmaakbedrijf nog aanheeft, wat Bridget Maasland met die afgetrapte laarzen moet.

Ex Dolly Dot Anita draagt een armoedig tweedehands zooitje en de ‘ flodderflabberteveel stof mouwen’ van Froukje de Both’s tuniek vindt hij maar niks. Een wekelijkse aanrader, deze rubriek.

Emile en Hor-Moon

Tjakkaa-goeroe Emile Ratelband is weer vader geworden. Zijn zevende telg, bij zijn derde vrouw Moon. Het kind heet Emile, maar zal junior worden genoemd. Helaas zit het met de relatie tussen paps en mams Ratelband niet lekker.

Moon wilde al scheiden, maar toen bleek ze zwanger. Voorzichtig doen ze nu een poging weer met elkaar te leven. Dat gaat nog niet soepel, zien we in Story. Toen de familie het ziekenhuis verliet, stonden daar fotografen.

Daar bleek Moon niet van gediend. Tierend en kijvend stond ze op uit haar rolstoel en nam de benen. Emile bleef verbouwereerd achter, met de lege rolstoel, alle bloemen en dochtertje Royce op de arm. We hopen voor hem dat het de zwangerschapshormonen van (Hor)Moon zijn.

Schimmelhuis

Terwijl Carice van Houten op tournee was met Tom Cruise, werd haar huis gekraakt. Hele hordes slakken en schimmels nestelden zich in haar badkamer en kledingkast. Wat bleek? Haar etage was verkeerd verbouwd door de vorige eigenaar en had daarom last van vocht.

De GGD vond het er zelfs ongezond en Carice is inmiddels vertrokken. Zonder haar door de slakken aangetaste galajurken, want die bleken onbruikbaar te zijn geworden. Ze is nu juridisch aan het touwtrekken over de kosten van de renovatie.

Zo zie je maar: de ene dag sta je in je mooiste jurk naast Tom Cruise, de volgende dag in joggingpak bij de advocaat om een ordinaire centenkwestie uit te vechten. Heel glamoureus.

Luie Alex

Tijdens zijn studententijd werd hij Prins Pils genoemd. En nog altijd heeft Willem Alexander het imago van niet te serieuze, vooral niet te hard werkende kroonprins. Volgens Story werkt de prins minder dan Jan Modaal, maar krijgt hij er wel riant voor betaald.

Vandaar dat het blad ook een foto op de cover heeft van een zonnebadende Lex in zwembroek. ‘Kritiek op luie Alex’ heet het artikel. Daarin schrijven ze dat de prins heel veel dagen van het jaar niet werkt, maar wel zijn vergoeding laat uitkeren.

Ook Maxima’s shoppingtripjes worden schaamteloos gedeclareerd. Als zij schoenen wil kopen in Milaan, moet ze niet de vliegkosten terugvragen van de Staat, vindt men.

En zo moppert het blad nog even verder over de schandalige Big Spenders in tijden van crisis. We zijn benieuwd naar de boze protestbrieven van de Oranjefans volgende week.

Kluivert kasteel

In het Gooi zijn ze wel wat gewend qua geld. Maar het mega-huis dat Patrick Kluivert er laat bouwen, wordt in Laren nu al het ‘Kluivert Kasteel’ genoemd. Het wordt het duurste landgoed van het hele dorp.

‘Het is groot’ geeft kasteelvrouwe Rosanna toe, ‘Maar dat moet ook wel. We hebben samen 6 kinderen’. Ze verheugt zich vooral op de gigantische eettafel die er komt te staan. Want behalve de kids schuiven vaak ook opa en oma Kluivert aan en Rosanna’s moeder en broer.

Aan Patrick de eer om dan in de pannen te roeren, hij schijnt een goede kok te zijn. Aan het Kluivert Kasteel zal nog minstens een jaar lang gebouwd gaan worden voor het klaar is. En ongetwijfeld wordt het prachtig, want met een vermogen van ruim 25 miljoen hoeven Pat en Ros nergens op te bezuinigen.
© NU.nl/CWE
pi_74771878
quote:
Op zondag 28 oktober 2007 21:13 schreef cinnamongirl het volgende:

Nedklets 27 oktober 2007

Door Ingrid Koorn

26-10-2007

(...)

Mooi weer
In Party doet de vader van Estelle Gullit een boekje open over zijn dochter en schoonzoon. "Ruud en Estelles moeder, mijn ex-vrouw, hebben een slechte invloed op Estelle. […] Estelle is niet dom, maar ze moet gaan begrijpen dat mooie huizen, grote auto's, geld en uiterlijk vertoon er allemaal niet toe doen in het leven. Voor Estelle, die nog nooit een dag in haar leven gewerkt heeft en alleen maar mooi weer speelt, is het moeilijk om daarvan af te kicken." Arme Estelle. Ze mag zich dan graag uitleven in de chique PC Hooftstraat, de prijs die ze moet betalen voor goede familieraad is pas echt hoog.

En nu twee jaar later vertelt dhr HC op eigen houtje aan RTL Boulevard dat het huwelijk van zijn dochter op de klippen loopt door zijn ex-vrouw? Die man probeert elke keer het nieuws te halen met roddel en achterklap, het lijkt wel een oud wijf. Heeft hij ze wel allemaal op een rijtje? Die onvolwassen publiciteitsjosti heeft vast geen eigen leven.

Wie heeft er nog vijanden nodig met zo'n vader zeg... leuk, zo'n hysterische opa die oma een hak probeert te zetten over de ruggen van zijn kleinkinderen. Nee het leven draait niet om uiterlijk vertoon maar zo'n innerlijk gebrek aan klasse is ook niet echt een voorbeeld he. Man, heb een beetje trots, hou privéruzietjes lekker privé.
Jusqu'ici tout va bien...
pi_74851397
O hij onterft Estelle, daar zal ze vast van wakker liggen

Jusqu'ici tout va bien...
  Moderator / Peetvader vrijdag 5 april 2013 @ 16:58:23 #297
15080 crew  static
03.09.2006 - 11:35
pi_124920232
quote:
Eva Jinek wil Freeks spinnen niet, Johnny de Mol verpest lieve Josje, prinsessen in elkaars jurken en Sylvie speelt voor Raf niet meer mee. Kortom: lees mee in Party, Privé, Story en Weekend van deze week.

Tv-vrouw Eva Jinek lijkt erg happy met tv-bioloog Freek. Maar de relatie zorgt wel voor wat complicaties, weet Weekend. Freek is dol op dieren en die staan bij hem dan ook op nummer 1. Of Eva zich dat realiseert, vraagt het blad zich af.
Er is echter vooral een praktisch probleem. Freek heeft thuis giftige slangen, spinnen, schorpioenen en een varaan van 2 meter.

Durft Eva met al die enge beesten wel bij Freek thuis te slapen? Of moet de bioloog ‘s avonds maar bij haar langskomen met zijn tandenborstel en schone onderbroek.
Freek heeft een alarm en een ontsnappingsvrije kamer, maar zijn vorige vriendin was doodsbang en bleef voor geen goud tussen die giftige beesten slapen.
Dé jurk
Wie o wie maakt de inhuldigingsjurk van Máxima, vraagt Weekend zich af. Ze sommen alle eisen op waaraan voldaan moet worden. Niet te opvallend, Alexander speelt immers de hoofdrol. Maar toch ook elegant en bijzonder, omdat miljoenen mensen haar zullen zien. Ook moet de jurk tijdloos zijn, omdat de inhuldigingsfoto de geschiedenis in zal gaan.

Het blad oppert Jan Taminiau, de Nederlandse ontwerper, die al meer voor Máxima maakte. Maar ook de Belgische Edouard Vermeulen van modehuis Natan wordt genoemd. In dezelfde Weekend zien we dat die laatste niet zo'n handige keuze zou zijn. Want alweer zijn Máxima en de Belgische prinses Mathilde in dezelfde setjes gespot van de ontwerper.

Beiden dragen een gestreepte rode jurk en een mantelpakje dat tot en met het ceintuurtje identiek is. Wel erg onhandig van de ontwerper, dat hij de prinsessen niet even attendeert op deze mode-missers. Of zouden ze elkaars kleding lenen? In dat geval wachten we af of Mathilde over een jaartje inderdaad in de kroningsjurk van Máxima verschijnt.

Rebelse Josje
Het was zo’n schattig poppetje om te zien. De K3-zangeres Josje Huisman, die via een talentenshow de opvolgster werd van Kathleen bij de kinderband. In haar suikerzoete jurkjes was ze de ideale aanvulling voor de band met het brave imago. Maar volgens Privé is Josje dat imago inmiddels ontgroeid.

Ze is met 'bad boy' Johnny de Mol, die overal lak aan heeft. Josje transformeert mee. Zo verscheen ze recent met een neuspiercing. "Het zijn net twee snottebellen en ze lijkt er mee op een koe" vond iemand. De ouders van de jonge fans zijn er boos om, het is een slecht voorbeeld voor hun kinderen.
Het management van K3 tilt er niet zo zwaar aan. 'Als ze maar geen drugs neemt' menen zij. En 'het is een verlate puberteitsstunt'. Maar de fans zijn boos en verdrietig dat hun schattige prinsesje door toedoen van Johnny nu een rebelse meid lijkt te worden.

Toedeloe
Rafael van der Vaart heeft nieuwe voetbalschoenen. Nou en? Nou: op die schoenen staat de naam van zijn ex Sylvie niet meer, weet Privé. Ze tonen een foto van de nieuwe schoenen: links staat Damian, rechts zijn eigen initialen. Terwijl op de oude schoenen nog Sylvie geborduurd stond.
Ook vlak na de scheiding speelde Van der Vaart nog een tijdje met deze Sylvie-schoenen. 'Sylvie speelt niet meer mee' grapt het blad dan ook vrolijk. En ze plaatsen er een foto bij van de ex-voetbalvrouw die wel heel zuur en zuinig kijkt.

Badr-baby
Sinds Estelle het 1 jaar oude dochtertje Amber van Badr in haar armen heeft gehad, weet ze het zeker. Zij wil ook een baby van Badr. Stelli is pas 33 en kreeg haar eigen kind op haar 18e of 19e, toen ze koud een jaartje met Ruud Gullit was.
Een tweede leg voor de ex-voetbalvouw moet dan ook qua leeftijd geen probleem zijn, weet Story. Maar gelukkig is ze wel wat verstandiger geworden. Het blad weet dat ze eerst zal afwachten welke straf Badr krijgt voor zijn vermeende mishandeling. Pas daarna zal ze plannen maken voor een huwelijk en een baby.

'Het lijkt haar prachtig als haar liefdesbaby straks kan opgroeien met Amber' weet een insider. Maar eerst gaan de twee op vakantie naar de Bahama's, want in koud, guur Nederland blijven is niet romantisch natuurlijk.

Caroline de bruid
In Story nog een stukje over een verliefde Caroline Tensen. Na elf jaar ging haar relatie met Peter Gallas uit. Lang treurde ze niet, al snel ontmoette ze reclameman Ernst-Jan. Na een paar maanden al trok hij bij haar in, in haar flatje in Amsterdam.

'Het bevalt prima' jubelt ze in Story. Inmiddels is bekend dat de nieuwe lover Caroline ten huwelijk heeft gevraagd: 'Wat goed is, komt snel' moet ze gedacht hebben, en ze antwoordde dan ook volmondig 'ja'. Nog dit jaar wil ze trouwen. Samen hebben ze vier kinderen, die 'flabbergasted' waren.
We houden de roddelbladen voorlopig in de gaten. Niet alleen voor nieuws over het huwelijk. Maar er duiken binnenkort vast ook wel verhalen op over de aanstaande bruidegom. Over een vechtscheiding, financiële problemen of dat hij een golddigger is die de rijke presentatrice alleen voor haar centjes wil.
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.
pi_125069526
6ef9d2247958843.jpg

Angela Schijf zonder beha op première
  Moderator / Peetvader dinsdag 9 april 2013 @ 15:22:16 #299
15080 crew  static
03.09.2006 - 11:35
pi_125071254
Wat heeft dat met dit topic te maken?
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.
  Moderator / Peetvader vrijdag 19 april 2013 @ 18:35:13 #300
15080 crew  static
03.09.2006 - 11:35
pi_125490428
quote:
Sylvie regisseert eigen toneelstukje, Frank de Boer knijpt dochter af, twijfels over Jans super-succes en moeilijk tijd voor Patrick Kluivert. Kortom: lees mee in de bladen van deze week.

Eens een actrice, altijd een actrice, lijkt het verhaal van Sylvie van der Vaart. Hoe slecht de soapie ook acteert, een toneelstukje regisseren kan ze als de beste. Het zou al vijf jaar rommelen in het huwelijk van Syl en Raf.
Volgens de bladen heeft ze al 1,5 jaar een geheime relatie met haar Fransman Guilaume (wat gewoon 'Willem' is in het Nederlands).

Met Rafael bekokstoofde ze het scheidingsscenario. Beiden hebben veel sponsorcontracten en hun reputatie is letterlijk goud waard. Vandaar ook dat Sylvie 'vriendinnen' moet blijven met Sabia. Haar BFF weet 'te veel' van alle media-spelletjes volgens Story. Volgens een bron is Sylvie zo hoteldebotel van haar Franse lover, dat ze zo snel mogelijk wil trouwen.
In elk geval is de scheiding in werking gezet. De Van der Vaartjes hebben een stuk grond in Bergen te koop gezet voor een kleine 2 miljoen. Het was de bedoeling daar een droomhuis te bouwen als Raf 'met pensioen' zou gaan.

Afgeknepen voetbalkind
De dames Meis en Bouhlarouz weten: voetballers hebben veel geld. Maar de dochter van ex-voetballer Frank de Boer moet haar eigen zakcenten verdienen. Volgens Party heeft Frank een vermogen van zo'n 29 miljoen.
En als trainer incasseert hij per maand een halve ton. Maar toen zijn dochter laatst een tas van 300 euro wilde, viel papa Frank stil. "Ik kon me vroeger uberhaupt niet voorstellen dat er dat er tassen van 300 euro bestonden", vertelt hij in het blad. Zijn dochter moet er dus voor sparen door te werken.
En dan te bedenken dat Sylvie tassen heeft van duizenden euro's per stuk, die ze -al wapperend met de creditcard van Rafael- zonder sparen heeft aangeschaft.

Rachel-bruin
Weekend wil weten of Chantal Janzen net zo zonnebank-bruin is als haar toneelkarakter Rachel Hazes. Avond aan avond speelt ze de vrouw van André in de musical Zij gelooft in mij. Handig als ze dan niet in de schminck hoeft, maar wekelijks een spray-tan neemt, toch?
Maar nee, daar heeft de musicalactrice geen behoefte aan. "Dan loop ik thuis ook de hele dag met zo'n bruine kop rond", zegt ze eerlijk. Rachel doet dat al haar hele leven, maar Chantal laat zich liever elke avond schmincken met een donkere crème.
"Het kost een eeuwigheid om die dikke laag er weer af te krijgen", aldus Chantal. Maar alles beter dan zo'n donkerbruin Rachel-hoofd, blijkbaar.

Keeperskind
De zoon van Edwin van der Sar wordt ook keeper. Privé heeft een foto van de 15-jarige Joe, die is opgenomen in de jeugdopleiding van Ajax. Als twee druppels water zijn vader. Paps Edwin en mams

Annemarie zijn apetrots volgens het blad.
Maar ook een beetje bezorgd. Want als je vader topkeeper is geweest, is het niet makkelijk zelf carrière te maken. Dennis Bergkamp, Ruben Jongkind en Wim Jonk nemen de opleiding van Joe ter hand. Alledrie zijn het oude voetbalmakkers van papa Edwin.
Dat Joe goed wordt begeleid zal een hele troost zijn. "Maar hij moet het op eigen kracht doen", spreekt het blad de jonge keeper nog wel even vaderlijk toe.

Jantje jokkebrok?
Privé trekt het succes van Jan Smit in twijfel. Niet in eigen land, daar is hij al jaren aan de top. Toen Jan nog Jantje was, was hij geliefd in Duitsland. Vertederd waren ze over het jonge kereltje. Nu is Jan terug, met een Duitstalige hit.
"Meteen op nummer 1", juichten Jan en zijn management. Maar dat blijkt niet helemaal waar. In een officieuze Top 100 gooide Jan hoge ogen, maar in de pers schrijft men nog niet over de terugkeer van 'Jannchen aus Holland'. Op YouTube is Bleiben wie du bist slechts 27 duizend maal bekeken. Jan zou het 'würst' zijn.
Hij gaat lekker toeren in Duitsland, eens kijken of zijn oude charme nog werkt bij de Oosterburen. En in september wordt hij weer vader. Dan bevalt Liza van haar derde en Jans tweede kind.

Sterke Rossana
Slecht nieuws voor de vrouw van Patrick Kluivert. Vorige week werd bij haar lymfeklierkanker geconstateert. De 40-jarige Rossana gaat een zware tijd tegemoet, met veel chemokuren.
Story belde eens even met Monique des Bouvrie, die dezelfde ziekte kreeg. "Wat een hel!", liet ze hartgrondig weten. Rossana moet keihard vechten, is haar advies. Monique kreeg chemo, haar haar viel uit, ze was dodelijk vermoeid. Maar nu -tien jaar later- is de ziekte weg en is Monique een sterker mens geworden.

Dat wenst ze Rossana ook toe. Hoe dan ook zal het een zware tijd worden in huize Kluivert. Zoontje Shane is pas 5 jaar en ook op papa Patrick zal het een zware wissel trekken.
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')