abonnement Unibet Coolblue
pi_46031541
quote:
Willem-Alexander en Maxima waren vrijdag 2 februari vijf jaar getrouwd. De meeste roddelbladen besteedden vorige week al uitgebreid aandacht aan dit jubileum. Maar dat was niet genoeg. Ook deze week staat prinses Máxima in de spotlights. Zij moet de schijnwerpers delen met Nederlandse voetballers en volkszangers.

Volgens Story kan Máxima niet volop genieten van haar jubileum omdat ze zich ernstig zorgen maakt over haar vader. 'Jorge Zorreguita zou volgens Duitse media niet alleen te kampen hebben met ernstige gezondheidsproblemen, ook wordt hij door zijn landgenoten op de hielen gezeten (…) De roep van de Argentijnen om de verantwoordelijken voor de gruweldaden alsnog te berechten, wordt met de dag sterker', schrijft het blad. En dan doelt Story natuurlijk op de misdaden die eind jaren zeventig, begin jaren tachtig onder de militaire junta in Argentinië werden begaan. De vader van Máxima zat in die periode in de Argentijnse regering.

20 pagina's
Privé pakt het feit dat Máxima al vijf jaar prinses is wel heel groots aan. Maar liefst 20 pagina's worden gewijd aan de toekomstige koningin. Met behulp van heel foto's wordt de lezer terug in de tijd gevoerd: Máxima voordat ze Willem-Alexander kende, Máxima op een date met de toekomstige koning, Máxima in haar bruidsjurk, Máxima tijdens de begrafenis van Bernhard, Máxima op Koninginnedag, Máxima als moeder, en ga zo maar door. Wat hebben de bladen toch een geluk dat Willem-Alexander een fotogenieke vrouw aan de haak heeft geslagen.

Zieke baby
Terwijl het prinselijk paar in gesloten kring zijn jubileum vierde, maakten voetballer Rafael van der Vaart en zijn vrouw Sylvia zich ernstig zorgen over baby Damian. Hun zeven maanden oude zoontje is volgens Privé drie dagen opgenomen geweest in een Duits ziekenhuis omdat hij zou lijden aan het levensbedreigende syndroom van Kawasaki. Pas na onderzoeken bleek dit niet het geval was. 'Wat het wel is geweest, weten we nog steeds niet', vertelt Sylvia aan het blad. 'Na een aantal dagen verminderde de koorts en trokken de rode plekken weg. We hebben drie dagen en nachten naast Damians bedje op de kinderafdeling van het ziekenhuis gezeten. (…) Nog nooit hebben we zo in angst gezeten.' Intussen zijn Damian en zijn ouders gezond en wel naar huis teruggekeerd.

Ajax-trainer
De dochter van Ajax-trainer Henk ten Cate heeft de aandacht van de roddelbladen op zich gevestigd dankzij haar relatie met een Ajax-speler. Ze heeft al een tijdje 'iets' met de Belgische speler Tom de Mul. Het verhaal doet de ronde dat haar relatie met Tom een geheim was (ook voor haar vader) totdat ze tijdens een telefoongesprek in de trein haar vriendin inlichtte. Nu is iedereen op de hoogte, inclusief papa-lief. Volgens Privé zit haar vader hierdoor in een lastig parket. 'Wanneer Henk een duidelijk voorkeur voor Tom laat blijken, ontstaat er toch een vreemde situatie'.

Kopzorgen
Volgens de bladen heeft presentator Jack Spijkerman huwelijksproblemen. Privé heeft een passende kop voor het verhaal bedacht: 'Kopzorgen in plaats van Kopspijkers'. Enkele weken geleden schreven de bladen al dat het in huize Spijkerman niet soepel verliep, maar nu weten de bladen dat het definitief is: Jack Spijkerman en zijn tweede vrouw Jennemiek gaan scheiden. Volgens Story wonen ze al in aparte huizen. Maar, zo schrijft het blad: 'Uiteraard hebben we Jack en Jennemiek om een reactie op hun gescheiden levens gevraagd. Jack laat weten voorlopig geen interviews te geven en ook Jennemiek weigert commentaar.' Echte zekerheid wordt de lezers dus nog niet geboden.

Prijzenoorlog
De prijzenoorlog is in Nederland vooral bekend van de supermarktbranche. Maar volgens Party is het woord ook van toepassing op Nederlandse volkszangers. Maar wel in omgekeerde richting: zij werken aan een prijsverhoging om het Nederlandse publiek voor zich te winnen. De zingende sterren vragen veel voor een half uurtje zingen, maar er zijn genoeg mensen die ook veel willen betalen. Party zet de bedragen op een rijtje. Jan Smit vraagt tienduizend euro voor een optreden van een half uur. Gordon vraagt negenduizend euro, maar op zondag moet er 10.600 euro worden neergelegd. Gerard Joling vraagt een honorarium van achtduizend euro. Thomas Berge, Marianne Weber en Wolter Kroes eisen een stuk minder, maar zijn met 3.700 euro nog steeds niet goedkoop. Wie tegenwoordig live Hollandse muziek wil, moet of een dikke portemonnee hebben, of een goede lookalike opsnorren.
pi_46450022
quote:
Konijntjes

Vorige week al schreven over Linda de Mol en haar Botox. Deze week zet Party nog een aantal andere 'spuitende' BN-dames op een rijtje. Volgens het blad herken je de Botox-gebruiksters aan rimpeltjes op hun neus. Niet om de ogen, op het voorhoofd of bij de mondhoeken, want daar is de boel gladgespoten. 'Als je ergens een spiergroep stillegt, ontstaat er ergens anders juist een reactie' vertelt cosmetisch arts Robert Schoemacher. En dus hebben Christine van der Horst (call tv), Josée Hoebee (LUV), Wendy van Dijk, Inge Iepenburg (GTST), Chazia Mourali en ook Patrick Kluivert's vriendin Rosanna Lima een 'konijnen-neusje'. Als de dames lachen, rimpelt de huid op hun neusbrug terwijl de rest van hun gezicht glad en strak blijft. Wij vinden het er wel lief uitzien, zo'n rimpelneusje. Beter dan een gegroefd gelaat met treurige fronsrimpels in elk geval.

Bibberbaby

Paris Hilton, Nicole Richie, Britney Spears en onze eigen Gordon. Wat hebben deze sterren gemeen? Blond haar? Een slechte 'bling bling' smaak? Nee: ze hebben allemaal een chihuahua-hondje. Zo'n piepklein diertje, formaat cavia, met een rond koppie met bolle oogjes. Nadat Gordon diverse malen pech heeft gehad in de (heren)liefde, heeft hij blijkbaar gekozen voor een persoontje dat hem niet in de steek zal laten. In Party zien we de zanger troetelen met het piepkleine hondenbeestje. Zoals we van 'Divo' Gordon mogen verwachten is het beestje opgepimpt met een roze jasje en glitterhalsband. Gordon knuffelde zijn baby bijna dood en stopte het dier na afloop weer onder zijn jas. Omdat hij recentelijk ruim 20 kilo is afgevallen, heeft hij daar wel weer wat ruimte. In elk geval genoeg om zijn kleine 'bibberbeestje' veilig weg te bergen.

Koekje

Peter R. de Vries ontmaskert als misdaadverslaggever de ene na de andere crimineel. Hij ontdekte ooit op een weggegooide computer van een officier van justitie belastende informatie, wat de man zijn reputatie kostte. Maar zelf lijkt hij niet van zijn eigen onthullingen te leren. Sterker nog: hij is in zijn eigen val getrapt. Peter gebruikte ooit even een geleende laptop om zijn mail te checken. De computer sloeg zijn wachtwoord op en de eigenaar had vanaf toen vrije toegang tot Peter's privé-mailtjes. Wat blijkt? De misdaadverslaggever stuurt pikante mailtjes naar een vriendin! Saillant detail: er zat ook een schunnige foto bij het bericht. Peter is getrouwd en heeft kinderen, maar blijkbaar heeft hij behoefte aan een verzetje. De nieuwsjager zal zich wel de haren uit het hoofd trekken omdat hij zo stom is geweest zijn wachtwoord te verraden. In dit geval wordt nu híj zelf getrakteerd op een koekje van eigen deeg.

Jaa, Wessel, ja!

RTL-Boulevard presentatrice Daphne Bunskoek is 33, haar vriend Wessel van Diepen 40. Hoog tijd om eens aan trouwen te denken, vinden de roddelbladen al een hele tijd. Maar Daphne geeft geen kik. Party denkt echter een geheimpje te hebben ontdekt. Recentelijk kocht het stel een vakantiehuis op het eiland Vlieland en daar zal deze zomer ook getrouwd worden. 'Meerdere bronnen' zouden het gerucht bevestigen. Het blad bezocht alvast de mogelijke trouwlocaties. Er is een fraaie vuurtoren, maar die biedt slechts plaats aan weinig genodigden. Ook leuk is het 'drenkelingenhuisje', een locatie op palen midden op het strand. Voor happen en dranken zijn er genoeg mooie plekken, net als voor logeren. Monique van de Ven en Robert ten Brink hoeven in elk geval niet na de trouwerette naar een hotel. Zij hebben zelf een mooi huis op het eiland. En of Daphne en Wessel nou echt gaan trouwen of niet, de redacteuren van Party hebben in elk geval een lekker weekeindje Vlieland gehad. Op kosten van de baas, vandaar waarschijnlijk dat het verhaal over maar liefst vier pagina's wordt uitgesmeerd.

Protspaleis

Zes slaapkamers, drie badkamers, géén zwembad, wel een enorme garage. Het huis dat zanger Jan Smit voor zichzelf laat bouwen wordt een paleisje. Er staat nu een pracht van een nieuwbouwhuis, maar voor miljonair Jan is dat niet goed genoeg. Er komt een nieuwe stulp. De boel gaat plat en de hele bouw zal op tv worden getoond. De donkerharige soapie Yolanthe Cabau van Kasbergen zal echter niet in de nieuwe villa komen wonen, weet Privé ons te melden. Hoewel de zanger en Yolanthe de laatste tijd veel gezellige dingen doen, zit een relatie er niet in. Daar hebben ze helemaal geen tijd èn geen privacy voor. Jan ontvangt nu geen dames op zijn zolderkamertje bij zijn ouders, dat heeft hij met zijn moeder afgesproken. Maar in zijn nieuwe huis wordt het feest. 'Dan kan ik eindelijk ongezien met een vriendin van het leven genieten' vertrouwt de zanger Privé toe. Er zullen genoeg meisjes zijn die straks willen komen logeren. Tot die tijd doen ze het met Jan's 'slip aan de bib' van C&A. Daarvan zijn er in vier dagen ruim 40.000 verkocht, een record voor de winkel.
pi_46457624
gaaf, ik wil ook wel op vlieland wonen
pi_46504680
quote:
Wanneer doet koningin Beatrix afstand van de troon? De Oranjes laten er niets over los, maar Privé heeft het antwoord. Verder in de bladen: Katja Schuurman als mobiele controlefreak, Gordons wederopstanding en het einde der Goede Tijden, Slechte Tijden.

Privé weet het zeker: vanaf september 2008 heeft Nederland een koning op de troon. De langverwachte troonsafstand van koningin Beatrix vindt plaats op 6 september van dat jaar. Het blad komt met een waslijst aan aanwijzingen en speculaties.

De verbouwing van het Paleis op de Dam is tegen die tijd voltooid. Ook de plek van de inhuldiging, de Nieuwe Kerk in Amsterdam, is beschikbaar. De kerk waar continue tentoonstellingen zijn, staat in september leeg.

September 2008 dus. Maar Privé weet zelfs de dag, want Beatrix zou houden van symboliek. En dan is het niet moeilijk om op 6 september uit te komen, dezelfde datum waarop haar moeder in 1948 de troon besteeg.

Mobiele controle
Vertrouwt actrice Katja Schuurman haar kersverse echtgenoot Thijs Römer wel? Party twijfelt eraan. Het blad heeft vernomen dat Katja geen moment zonder haar mobiele telefoon kan. Ze belt namelijk minstens vijftien keer per dag met haar man. 'Is zij wel zo zeker van de liefde en trouw van manlief', vraagt Party. 'Controleert de mooie La Schuurman soms haar mooie Thijs?'

Uitgekeken
Slechte tijden voor Goede Tijden. Het einde is in zicht voor de langstlopende soap van Nederland, meldt Party. De kijkcijfers van Goede Tijden, Slechte Tijden zijn het afgelopen jaar maar liefst gehalveerd. Er kijkt nog geen miljoen mensen meer naar de avonturen in de fictieve stad Meerdijk. De soap die ooit sterren als Reinout Oerlemans en Katja Schuurman voortbracht, maakt volgens Party grote kans volgend jaar te worden geschrapt.

Geen man nodig
Het ging een tijdje slecht met Gordon, maar de zanger/presentator is er weer helemaal bovenop. In Story vertelt de altijd lachende Gordon hoe hij in vier jaar drie partners versleet. Dat zette hem aan het denken. Hij leefde te veel voor zichzelf en hield geen rekening met anderen, legt hij Story uit. Het roer moest om en dus trok hij zich terug in Zuid-Afrika. Daar kwam hij tot de conclusie: 'Ik heb geen man nodig om gelukkig te zijn. Daarin zit mijn grote winst.'

Een beetje medelijden
Privé vraagt om een beetje medelijden met Jorge Zorreguieta. De vader van Máxima miste in 2002 het huwelijk van zijn dochter. Hij was toen niet welkom vanwege zijn rol in de regering onder de Argentijnse dictator Videla. En nu mist hij ook het vijfjarig huwelijk, kopt Privé dramatisch. De reden: Kroonprins Willem-Alexander en zijn vrouw deden zo weinig aan het lustrum, dat het voor de ouders van Máxima niet de moeite was naar Nederland te komen.

Privé zocht uit wat Zorreguieta en zijn vrouw dan wel deden op 2 februari, de dag van het lustrum. Het blad ontdekte dat de Zorreguieta's een strandwandeling maakten in Uruguay. 'In een omgeving die een beetje Nederlands aandeed', schrijft Privé. Om te vervolgen met de prachtzin: 'En zo, mijmerend over het strand, hadden beiden hun eigen gedachten.' Een welbestede dag dus.
pi_46504722
quote:
Voor de achterblijvers brengen alle roddelbladen deze week uitgebreid de sneeuwpret van de Oranjes onder het motto: lol in Lech. Verder: Tatjana slaat mediamiljardair aan de haak, maar 'geeft niks om zijn geld' en: hoe komen al die vrouwelijke BN'ers toch aan hun kittige konijnenneusjes?

Lol in Lech is misschien iets te veel gezegd. Party meldt dat het de koninklijke familie niet meezit de laatste jaren op de Oostenrijkse skipistes. Twee jaar geleden had Amalia er waterpokken, vorig jaar moest Beatrix vanwege een knieoperatie afzeggen en dit jaar beweegt prins Constantijn zich louter op krukken, ook al vanwege zijn knie.

Skiën zit er evenmin in voor de zwangere Máxima. Gelukkig maar voor de kleintjes, die nu lekker met haar konden ravotten in de sneeuw. Volgens Privé zijn Amalia en haar nichtje Eloise 'de beste vriendinnetjes'. Het familiegeluk straalt er in Privé aan alle kanten vanaf. ''Sinds ik getrouwd ben en kinderen heb, zijn we één grote, gelukkige familie.'' Aldus Willem-Alexander.

Maar die zeepbel wordt door de Story vakkundig doorgeprikt. Máxima zou hebben geprobeerd om de al 42 jaar oude skitraditie in Lech te doorbreken. De rondbuikige prinses zou zich amper weten te vermaken in de sneeuw. Haar opmerking "af en toe naar binnen te gaan om wat te lezen'' klinkt ook niet heel opwekkend in dit verband.

nedklets geld.jpgGolddigger
Calendergirl Tatjana is als een blok voor Marcel Boekhoorn gevallen, maar wist in eerste instantie niet wie ze voor zich had. Daarom zet Story het in een handzaam kader even overzichtelijk op een rijtje. De 47-jarige ondernemer en investeerder Boekhoorn gaf een van zijn eerste bv's de naam 'Bowolar', een afkorting van 'Boekhoorn wordt lachend rijk'. En dat is aardig uitgekomen. Met het weer winstgevend maken van slecht draaiende bedrijven heeft Boekhoorn zich aardig omhoog gewerkt in de Quote 500, de lijst van rijkste Nederlanders.

Bekend werd Boekhoorn toen hij scheidde van zijn vrouw Marlies. Het was namelijk de duurste scheiding ooit in Nederland. Maar inmiddels lacht het geluk Boekhoorn weer toe dankzij de rijkelijk bedeelde Tatjana. Die overigens zo haar bedenkingen heeft over de financiële rijkdom van miljardair Marcel. "Soms denk ik: ik wou dat hij geen stuiver had. Maar de eerste die me een golddigger noemt, pak ik hard aan, dat voorspel ik alvast.''

Scheve schaats
Misdaadverslaggever Peter R. de Vries heeft volgens Weekend heel wat uit te leggen aan zijn 'thuisfront'. Peters mailbox is gekraakt en aan diverse 'bronnen' aangeboden. Uit de mails zou blijken dat De Vries naast zijn vrouw niet alleen een vriendin zou hebben, maar ook diverse minnaressen.

Privé nagelt 'het toonbeeld van onkreukbaarheid' met duidelijk plezier aan de schandpaal. Een foto toont Peter R. de Vries in de weer met de computer van officier van Justitie Tonino. ''De man die in 2004 Tonino dwong zijn werk neer te leggen omdat hij op zijn privé pc kinderporno had staan, blijkt net zo'n kluns als de officier van Justitie en heeft nu zelf een computerprobleem.'' Peter R. de Vries zelf spreekt van 'judasstreken'.

Bij de neus genomen
Party denkt te weten hoe vrouwelijke BN-ers als Linda de Mol en Wendy van Dijk aan dezelfde mysterieuze 'konijnenlijntjes' op de neusvleugels komen. Botox. Waren de ijdele jetsetlady's wel op de hoogte van het risico dat er lange neusrimpels kunnen ontstaan, vraagt het blad zich bezorgd af.

Volgens jetset cosmetisch arts Robert Schoemacher is het ''algemeen bekend dat wanneer je met een injectable als botox ergens een spiergroep stillegt, er ergens anders juist een reactie ontstaat''. Party constateert dat veel 'glamourlady's' door de 'bunny lines' steeds meer op schattige konijntjes gaan lijken.

God als X-factor
Wendy van Dijk heeft ondertussen wel wat beters te doen dan zich druk te maken over haar neusvleugels. Het door haar gepresenteerde razend populaire programma X-factor beleeft volgende week de grote finale. Een van de grote kanshebbers om de op Idols lijkende zangwedstrijd te winnen is de meidengroep X6. Party onthult dat de zes dames allen lid zijn van de evangelistische Bérea Gemeente in Haarlem en dat zij samen zingen in het kerkkoor. Ze zingen dan ook het liefst gospels. Eén van de meiden: ''wij houden erg veel rekening met de X-Factor van God in ons leven.''
pi_46726808
quote:
Seks en politiek in het Haagse. Dat er in Den Haag niet alleen wordt vergaderd tot in de vroege uurtjes wisten we al langer. Maar weet premier Balkenende dat hij met de nieuwe Minister van Binnenlandse Zaken een schat aan ervaring heeft binnengehaald? Ook deze week in de bladen: seks en misdaad, of hoe 's lands bekendste misdaadverslaggever met de billen bloot moet.

We beginnen over hoe de nieuwe Minister van Binnenlandse Zaken de kloof tussen burger en politiek wel op heel letterlijke wijze weet te dichten.
Privé doet een boekje open over de kersverse minister Guusje ter Horst (54). De altijd zo keurig lijkende en immer in mantelpakjes gestoken politica is volgens het blad een hartstochtelijk mannenverslindster.

Als burgemeester van Nijmegen verhuisde ze elk jaar naar een andere locatie, zogenaamd om de stad beter te leren kennen. Volgens Privé was het echter een publiek geheim dat 'in het nieuwe huis meestal ook een nieuwe jonge minnaar voor haar klaarstond'. Ook tijdens haar wethouderschap in Amsterdam versleet Guusje de ene minnaar na de andere. Met een voorkeur voor heren van begin dertig.

Amsterdamse gemeenteambtenaren, die hun wethouder op buitenlandse reizen maar al te vaak uit 'een achteraf café met een pas verworven lover' moesten opvissen, hebben naar het schijnt hun Haagse collega's al gewaarschuwd.

Privé vraagt zich af hoe loyaal Ter Horsts ambtenaren zijn naar hun nieuwe baas, en wanneer de eerste Haagse affaire in de openbaarheid komt.

Seks en misdaad
Het liefdesleven van misdaadverslaggever Peter R. de Vries ligt sinds vorige week op straat, sinds hij zijn wachtwoord tot zijn privémailbox per ongeluk achterliet op de computer van een 'goede vriend'. Sindsdien is er voor de misdaadverslaggever geen ontkennen aan dat hij er meerdere minnaressen op nahoudt. Dat zijn vrouw volledig op de hoogte zou zijn van zijn buitenechtelijke relaties en daar geen problemen mee schijnt te hebben, weerhoudt de bladen er niet van om mevrouw De Vries persoonlijk aan te spreken.

Is zij bijvoorbeeld op de hoogte van de relatie die haar man heeft met een zekere Susan Smit, vraagt Privé zich af. Susan, door het blad omschreven als 'de witte heks', blijkt een 32-jarige blond fotomodel c.q. journaliste, die zich liet inwijden als heks. Zij zou de misdaadjournalist tegen het lijf zijn gelopen bij een interview voor het glossy blad Linda (van Linda de Mol). De twee hebben sindsdien volgens 'meerdere' bronnen geregeld afgesproken in een motel.

Onverzadigbaar
In Weekend laat de kersverse gezichtsdeskundige Emile Ratelband zijn licht schijnen over de zaak. Volgens de voormalige motivatie-goeroe is aan het gezicht van de misdaadjournalist te zien dat hij over 'een onverzadigbare lust' beschikt.

Emile: "Hij heeft een ontzettend brede nek. Iemand met een brede nek is seksueel anders gericht dan iemand met een smalle nek. Hij is ontzettend seksueel gedreven." Aan de ogen is volgens Emile voorts te zien dat Peter aan wanen lijdt. "Vervolgingswaanzin, seksuele fantasieën, meer van dat soort rare dingen."

Emile bedoelt waarschijnlijk achtervolgingswaanzin. Niettemin, de boodschap is duidelijk.

Koninklijke estafette
Royaltywatchers gokken er al langer op dat koningin Beatrix volgend jaar, als ze 70 wordt, het 'adellijke estafettestokje' (Party) doorgeeft aan Willem-Alexander. Maar volgens het genoemde blad is dat allerminst zeker. Sterker nog: degene die het zou moeten weten, koningin Beatrix zelf, weet zelf van niets.

Volgens Party wil de koningin rekening houden met de gevolgen die haar aftreden heeft voor de andere leden van de familie. Reservekoningin Margriet en haar echtgenoot Pieter zouden er bijvoorbeeld wel voor voelen van hun taken te worden ontheven om zo meer tijd te krijgen voor hun kleinkinderen. Maar Beatrix' zoon Constantijn zou niet zitten springen om de verantwoordelijkheid van reservekoning nu al op zich te nemen.

Toch vraagt Party zich af hoe lang Beatrix het nog volhoudt om de belangen van de familie boven haar eigen behoeften te stellen.
pi_46939851
quote:
Een bijzondere manier van rouwverwerking, exclusieve foto's van het ongeboren kind van Máxima en een op heterdaad betrapt liefdeskoppel. Deze week opnieuw geen gebrek aan stof in de roddelbladen.

Wie wil weten hoe de onvoldragen baby van Máxima er nu uitziet - de prinses is zeven maanden zwanger - kan zijn hart ophalen in Privé. Daar krijgt de lezer aan de hand van prachtige foto's biologieles. Want hoe ging het krijgen van kinderen ook alweer?

Een fotoreportage van zwemmende spermacellen, de bevruchting van een eicel en van foetussen in verschillende stadia van ontwikkeling vertellen het verhaal van Máxima's zwangerschap. Helaas blijken de foto's niet van het prinselijk paar afkomstig, maar van de dvd 'Het leven voor de geboorte', die de geïnteresseerde lezer bovendien kan winnen door het geven van het juiste antwoord op de vraag: wanneer werd Máxima moeder?

Effe bellen met Dré
Tot voor kort kon het nog: bellen met de twee jaar geleden overleden volkszanger André Hazes. Zijn achtergebleven liefhebbende vrouw Rachel kon het niet over haar hart verkrijgen zijn telefoonabonnement op te zeggen, want af en toe wilde zij nog zijn voicemail afluisteren. "Vooral als ik in een bepaalde stemming was, belde ik zijn mobiele nummer. Ik vond het heerlijk om eventjes zijn stem te horen," vertelt een geëmotioneerde Rachel aan Story.

Uiteindelijk vond Rachel haar gewoonte om af en toe te bellen met haar overleden echtgenoot toch wel gek, dus liet ze onlangs alsnog de telefoon afsluiten. Het leven gaat immers gewoon door. Ook voor de twee kinderen van Dré, trouwens. Nadat ze jaren binnen de hekken van de grote villa in Vinkeveen moesten spelen, kunnen ze nu eindelijk eens met kinderen uit de buurt ravotten op straat, zo schrijft een meelevende Story. Want Dré's kinderen wonen inmiddels in een gewone straat in Almere.

Haat en nijd
Dat het niet altijd haat en nijd is in Showbizzland, bewijst de verjaardag van de zestigjarige komiek André van Duin. Heel bekend Nederland kwam op zijn feestje. En tegen de verwachting van de redactie van Privé in waren er zelfs collega-komieken aanwezig. Youp van 't Hek en Jack Spijkerman vormden volgens het blad dé verrassing van de avond. Precies om twaalf uur, het moment waarop Van Duin zestig werd, vielen Jack en Youp binnen.

Ook Party verbaast zich over de gasten op André van Duins zestigste verjaardag. Aartsrivalen Maarten Spanjer en Jeroen Krabbé waren beiden van de partij, terwijl deze twee heren elkaar het licht in de ogen niet gunnen. Zover bij Party bekend, is het die avond niet tot een handgemeen gekomen en hoefde de jarige job niet als uitsmijter op te treden.

Ski-lat-relatie
Voor wie het nog niet wist: Jack Spijkerman lag in scheiding met zijn twintig jaar jongere Jennemieke. Maar de fotograaf van Party trof het stel dollend en zoenend in de Oostenrijkse sneeuw! Wellicht biedt deze ski-lat-relatie nieuwe mogelijkheden voor de toekomst, merkt het blad speels op…
  vrijdag 9 maart 2007 @ 20:59:57 #258
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_47106009
quote:
Spillebeen

Wendy van Dijk is altijd al een slank typje geweest. Maar de laatste tijd is zij schrikbarend mager. Privé maakt zich zorgen over de stakerig dunne beentjes van de presentatrice. Ze plaatsen zelfs een foto van de Amerikaanse Nicole Richie, die er de laatste tijd uitziet als een uitgemergelde anorexia-patiënt. 'Zij lijkt een voorbeeld voor Wendy te zijn' meldt het blad. Voor V&D ontwierp Wendy een kledinglijn en zij showde deze ook zelf voor de pers. Maar zelfs het kleinste maatje broek slobberde nog om haar heen. De andere slanke modellen leken haast dikke meiden vergeleken met de skinny blondine. Volgens het blad heeft Wendy te veel hooi op haar vork genomen. Niet alleen presenteert ze X-factor, daarnaast zorgt ze ook nog alleen voor haar zoontje Sem. Vriend Chris is vaak in het buitenland voor RTL Travel, en dan staat Wendy er alleen voor. Het advies van Privé: lekker meegaan met Chris, kind mee en dan genieten van de rust en vooral véél lekker eten.

Richy Rich

In de finale van X-factor verloor de donkere Richy het van winnares Sharon. Maar rouwig was hij er niet om. Hij wilde namelijk het platencontract van X-factor helemaal niet winnen. Hij vond het maar een wurgcontract, waarbij hij veel verplichtingen zou hebben en weinig inkomsten. Om geld hoeft Richy zich echter geen zorgen te maken. Hij blijkt een kind van behoorlijk rijke ouders te zijn, die hun zoon aan alle kanten ondersteunen. Zo stuurden ze hem naar een privé-school, betaalden een studie in New York, kochten een appartement voor hem in Amsterdam van bijna een half miljoen, een auto van 40.000 euro en peperdure Cartier-horloges. Maar hem beroemd maken, dat konden ze niet. Dat moest X-factor doen. Richy vindt het dan ook prima dat hij tweede is geworden. Nu heeft hij wel de landelijke bekendheid gewonnen, maar geen contract. Geen probleem: insiders verwachten dat hij in eigen beheer een plaat zal uitbrengen, natúúrlijk gefinancierd door paps en mams.

Voetbalvrouwtjes

Alle cliché's worden tevoorschijn gehaald voor de nieuwe serie 'Voetbalvrouwen' van Talpa/Tien. En dat belooft gezellig te worden. Zo zagen we op tv al een steamy seksscène tussen Bas Muijs (GTST) en Nicolette van Dam (Zoop), waarbij zij totaal ongeïnteresseerd na de seks zo snel mogelijk de tv aan zet. Leontine Borsato gaat ook een rol spelen, die van Liz. Wat ze precies doet, is nog niet duidelijk, maar de tv-makers beloven veel plezier. 'Het eindeloze en nutteloze shoppen, de ijdelheid en de mediageilheid, de ruzies en de onvermijdelijke ontrouw, alles in deze serie is te zien' beweren ze in Party. Het lijkt ons heerlijk om de 'ideale moeder en perfecte vrouw' Leontine Borsato eens in zo'n foute rol te zien. Op zondagavond met z'n allen voor de buis dus.

Puf, puf

Hoogzwangere Maxima had het zwaar in Turkije. Zowel in Privé als Party wordt een foto getoond van de prinses die verschrikt naar haar dikke buik grijpt. Waarschijnlijk werd er daarbinnen flink geschopt door het aanstaande prinsje/prinsesje. Een 'harde buik', denken de bladen, een soort van oefen-wee. Moedig pufte Maxima zich door het zoveelste banket heen tijdens het staatsbezoek, om erna weer fris en fruitig voor het publiek te verschijnen. Opvallend was het dat Maxi dezelfde groene zwangerschapsjurk droeg als vier maanden geleden. 'Ons ben zuunig' is klaarblijkelijk het koninklijk devies. De rest van de reis verscheen Maxima wèl telkens in nieuwe pakjes. Met hoge hakken aan, want hoe dik haar buik ook is en hoe vermoeid haar voeten, de prinses ziet er graag op en top uit. Nu nog over twee maanden een piekfijn prinsje ter wereld brengen, en het koninklijk plaatje is compleet.

Seksgeruchten

Volgens Story wordt politicus Wouter Bos achtervolgd door pikante seksgeruchten. Er wordt namelijk gefluisterd dat Wouter meer voor mannen voelt dan voor vrouwen. Tegenwoordig geen punt in Den Haag, behalve als je getrouwd bent en kinderen hebt! Bos zou zijn gezinnetje gebruiken als camouflagemiddel, om zo meer kans te maken op het premierschap van ons land. In Story: Na school gaat Wouter werken bij de YMCA, een jongerenorganisatie die altijd een 'vage link' heeft gehad met ruige homoseksualiteit. Tijdens zijn studie werkt hij bij Hotel Cok, dat veel wordt bezocht door homoseksuele toeristen. Erna werkt hij in Hongkong, waar hij vaak uitgaat in een gebied waar veel gayclubs zijn. Er gaat zelfs het gerucht dat hij daar is gesignaleerd met een 'Chinese billenmaat' en in uitdagend leer gekleed was! Ook brengt hij een intiem weekje door met een vriend op een zuidelijk eilandje, waarbij de twee samen in een hotel verblijven. Terug in Nederland trouwt hij vlak voor de verkiezingen met zijn Barbara en samen krijgen ze twee kids. Maar in Den haag blijft het gonzen van de geruchten dat de ijdele, shop-grage Wouter eigenlijk 'van de andere kant' is.
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  zaterdag 17 maart 2007 @ 16:25:39 #259
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_47370908
quote:
Overdreven

"We zijn even lang en blond, maar daarmee houden de overeenkomsten echt op' lachte Estelle Gullit na de première van Voetbalvrouwen. In deze serie wordt het leven van vier vrouwen van voetballers gepersifleerd. Estelle was een van de weinigen die naar de voor-vertoning was gekomen, en kon wel lachen om de serie. 'Het is zó overdreven, dat het weer leuk is," vond ze in Story. In Beau Monde komen andere voetbalvrouwen als Bartina Koeman en Magali (van Dean) Gorré aan het woord, en die zijn wat minder positief. Allen vinden dat hun leven echt niet alleen bestaat uit shoppen en slaafs hun man volgen. Zij draaien thuis de hele tent, zodat hun man kan voetballen. De cast van Voetbalvrouwen -o.a. Leontine Borsato, Nicolette van Dam en Bas Muijs (GTST)- heeft zich in elk geval kunnen uitleven in de karikaturale rollen. Kijken dus, zondag a.s, op Talpa/Tien.

Boze Mabel

Volgens Weekend is prinses Mabel razend over een nieuwe tv-serie die om haar persoontje draait. Onder andere haar spraakmakende relaties met 'crimineel' Klaas Bruinsma en de (getrouwde) frauduleuze Muhamed Sacirbey komen aan bod. Hoe zeer Mabel ook haar best doet om ons 'Mabelgate' te doen vergeten, iedereen brengt haar in verband met foute mannen. De prinses was dan ook not amused toen bleek dat de VPRO een serie over haar leven zou maken. Fedja van Huet en Halina Reijn gaan de hoofdrollen spelen, zo ver zijn de voorbereidingen al. Op internet rouleert het gerucht dat er flink seks en drugs in voorkomt, maar dat is niet bevestigd. 'Hofinsiders' hebben verklapt dat Mabel woedend en verdrietig is over de serie, omdat ze juist haar imago probeert op te vijzelen. Dat van warme, meelevende, intelligente prinses, en juist niet dat van berekenend maffialiefje.

Kijkdoos

Kelly van der Veer, beter bekend als de jongen die tot vrouw werd geopereerd, haalt nog regelmatig de roddelbladen. Het is alweer lang geleden dat ze in een naaktreportage haar benen spreidde, en nog altijd aast ze op publiciteit. Ze duikt op op feestjes en partijen en doet er alles aan om een baantje in showbizzland te bemachtigen. Helaas is dat nog niet gelukt en om wat geld te verdienen, stelt ze zichzelf tentoon voor een webcam. We hebben niet zelf gekeken, maar volgens de berichten is het zeer pikant wat ze allemaal laat zien. Party noemt het dan ook gekscherend 'Kelly's kijkdoos' en heeft geen hoge dunk van de blondine. Maar Kelly is waarschijnlijk maar wát blij met de publiciteit, helemaal omdat ze ook in Beau Monde iets over een jurkje mag vertellen. Dat in dit geval een keer haar siliconenborsten en kijkdoos keurig bedekt.

Krijg de klere(n)

Hoe kleedt Wendy van Dijk zich? We hebben er nooit zo op gelet, maar best leuk, menen we. Jeans en los haar of juist in avondjurk met mooi kapsel. Prima dus. Maar daar dachten Wendy en haar management anders over. Er is een heuse rel ontstaan tussen haar en haar styliste, Dyanne Beekman. Wendy's manager (Frank Wisse, de ex-man van Caroline Tensen) zeek de styliste af tot op het bot en meldde ook nog even venijnig dat de vriendschap tussen de twee dames ten einde was. 'Echt afschuwelijk' vindt de styliste deze uitlatingen in Party. Tussen haar en Wendy is niets aan de hand, het ligt aan de manager. Dyanne en de presentatrice kunnen nog prima door één deur en allebei de dames zijn boos over de onaardige dingen die de manager zegt. Maar ruzie of niet, Wendy krijgt een andere styliste. Dus wie modieuze belangstelling heeft, mag zich in de slangenkuil van de omroep wagen.

Valse Vanessa

Voor de buitenwereld speelt Connie 'Vanessa' Breukhoven graag mooi weer. In haar gestylde gezinnetje is alles perfect. De werkelijkheid is echter anders. Dat Connie problemen had met enkele van haar kinderen, was al bekend. Maar alles zou zijn bijgelegd, aldus glamour Connie. Zoon Jordy vertelt echter andere verhalen in Story. Hij werd ooit door zijn ouders zonder pardon op straat gezet na een ruzie en is recent ook nog uitgescholden voor 'ondankbare hond'. Tijdens familie-uitjes zitten de lievelingskinderen naast Connie, de anderen krijgen een plek ver weg. Zo ook Jordy, die totaal werd genegeerd door zijn moeder. 'Alles en iedereen die kritiek op haar heeft, probeert ze het leven zuur te maken' aldus de verstoten zoon. Nee, tussen die twee komt het nooit meer goed, denkt Story. En daarmee brokkelt weer een stukje illusie af van Connie's perfecte familieplaatje.
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
pi_47893388
quote:
Frans Bauer geniet de sympathie van alle roddelbladen, maar Hilbrand Nawijn en prinses Mabel liggen niet lekker.

Alle roddelbladen hebben het deze week over de 23 overtollige kilo's - volgens Party 25 en volgens Story zelfs 27 - die volkszanger Frans Bauer de afgelopen tijd is kwijtgeraakt. Privé presenteert het verhaal als 'exclusief' op de cover en in het blad zelf op maar liefst drie dubbelspreads.

Sonjabakkeren
Zoals de trouwe lezer van deze rubriek ongetwijfeld weet, heeft Frans het zwaar gehad de afgelopen tijd. Nadat er een poliep op een van zijn stembanden was ontdekt, stortte de wereld van de zanger in. Hij moest vijftien concerten afzeggen. "Geestelijk was ik van de wereld, ik kon het niet meer aan. Mijn vader moest mij ondersteunen omdat ik niet meer naar de auto kon lopen," zo citeert Privé de getroffen artiest. Maar Frans kreeg niet minder dan 140.000 brieven en kaarten van zijn fans. Dit, en een blik op zijn lichaam toen hij onder de douche stond, brachten de zanger tot een ferm besluit. Op 2 januari begon hij aan het sonjabakker-dieet én ging sporten. Met het forse gewichtsverlies als resultaat.

Privé brengt dan wel het exclusieve verhaal van Frans, Story weet ook nog het geheim áchter Frans' afvalrace. De zanger wil zijn Mariska, waar hij al jaren mee leeft en drie kinderen mee heeft, ten huwelijk vragen. De argeloze lezer zou eens kunnen denken dat Frans behoefte heeft aan publiciteit nu hij weer het podium op kan. Maar Story weet zeker dat dat niet zo is: 'Geen man valt zoveel af voor zijn carrière, dat doe je alleen voor een vrouw'.

Popstar
Een stuk minder aardig is Story voor Hilbrand Nawijn. Het blad toont een foto van de voormalige minister met een donkere vlek rond de gulp van zijn zwarte spijkerbroek. De vlek, die met behulp van Photoshop nog wat extra is aangezet, moet bewijzen dat Nawijn het in zijn broek deed bij deelname aan 'So you wannabe a popstar' van SBS6.

Tijdens deze show was er ook sprake van ander lichaamsvocht, waar Story weer een stuk positiever over is. Het blad citeert Rachel Hazes, de weduwe van, over deelname van haar dochter Roxeanne aan dezelfde show. Rachel hield het ook niet droog, maar niet van de zenuwen, maar van ontroering. "Toen ik Rox tijdens de repetities zag opkomen, kon ik me niet meer bedwingen. Rox is pas veertien jaar, maar wat deed ze het geweldig. Ik weet zeker dat André het fantastisch had gevonden."

AasgierMaffialiefje
Ronduit onaardig zijn alle bladen over prinses Mabel. De prinses zou volgens de bladen niet alleen een affaire hebben gehad met wijlen Klaas Bruinsma, maar ook met andere, niet nader omschreven criminelen. Party plaatst charmante foto's bij de vragende kop: 'Mabel ongekroond maffialiefje?' Het verhaal kan niet echt hard gemaakt worden, maar Party geeft een uitleg waarom het blad deze 'pikante onthullingen' doet: 'Net op een moment dat de mediarust rondom Mabel geheel was wedergekeerd, heeft Trix' schoondochter nogal wat onheil over zichzelf afgeroepen door de pers openlijk en expliciet te bekritiseren.'
Met name de roddelbladen voelen zich kennelijk aangesproken door de prinses.

Asobakken
Weekend neemt ten slotte de milieuvriendelijkheid van een aantal BN'ers op de korrel. Femke Halsema, Henny Huisman, Simone Kleinsma en Beau van Erven Dorens hebben samen met andere BN'ers een website in het leven geroepen ter bescherming van het milieu. In navolging van weekblad Elsevier heeft Weekend 'eigen'onderzoek verricht naar het milieugedrag van bovengenoemden, en wat blijkt? Ze verplaatsen zich allen in auto's die bepaald niet zuinig te noemen zijn. Het blad presenteert de boosdoeners, sommigen mét auto, onder de kop 'De asobakken van milieuvriendelijke BN'ers'. Niet uit boosaardigheid, zo blijkt uit het bijbehorende verhaal: 'Het is begrijpelijkk dat de sterren hun auto niet willen inwisselen voor bijvoorbeeld de trein, omdat ze dan minder mobiel zijn, maar in dat geval zou het verkopen van de bestaande auto en een zeer energiezuinige auto aanschaffen een haalbare optie zijn. Dat bevelen ze immers ook zelf aan.'
pi_48388868
quote:
Het is sneu voor de roddelbladen, maar zij waren allemaal al ter perse toen het nieuwe prinsesje Ariane werd geboren. Geen enkel blad heeft de komst van dit nieuwe koningskind kunnen coveren. Maar zoals altijd gebeurt er genoeg in sterrenland om de pagina’s te vullen.

Soms hebben de roddelbladen gewoon pech. Maandenlang berichtten zij uitvoerig over het wel en wee van de zwangere Prinses Máxima. En net op het moment suprême vissen ze achter het net. Blijkbaar voelden de bladen aankomen dat dit stond te gebeuren, want voor de eerste keer zijn zij angstvallig stil als het gaat om berichtgeving rond het koningspaar. Beter niets melden dan oud nieuws, lijkt het devies.


Gelukkig zijn er nog veel meer baby’s op komst in Sterrenland. Party somt het even voor u op, en komt op 12 (!) aanstaande ministerretjes. Voetballer Patrick Kluivert en zijn nieuwe vriendin verwachten een baby’tje in september. Het wordt oud-Hollands gezellig in Huize Kluivert, aangezien hij twee kinderen heeft uit een vorig huwelijk en ook zijn nieuwe vriendin Rosanna Lima al twee eigen koters heeft.

Deze foto van de pasgeboren Prinses Ariane hadden de bladen dus niet...
Ook ex-wielrenster Leontien van Moorsel is zwanger van haar eerste kind. In Weekend een openhartig interview met haar. Vorig jaar was de 37-jarige sportvrouw ook al zwanger, maar toen kreeg ze in de elfde week een miskraam. Nu lijkt alles goed te gaan. Opkijken tegen de bevalling doet ze niet, ‘want ik ben door mijn sportverleden al zoveel pijn gewend. Ik zie de bevalling als een zware etappe. Dat is ook afzien’, vertelt ze aan Weekend. Eens een wielrenner, altijd een wielrenner…

Topsalarissen
Weekend heeft ook diepgravend onderzoek gedaan naar de toekomst van Tien-sterren. Nu de televisiezender van John de Mol in de verkoop gaat, zijn de sterren op zoek naar een nieuwe werkgever. De onderhandelingen van presentatrice Caroline Tensen met de NCRV zouden volgens Weekend al in een vergevorderd stadium zijn. Linda de Mol kan volgens het blad overal terecht. Alleen over de toekomst van Bridget Maasland is het blad minder positief. ‘De presentatrice heeft bij Tien niet laten zien dat ze kijkers aan zich kan binden.’

Maar alle tv-sterren van Tien krijgen het moeilijk, meldt Weekend: ‘De enorme topsalarissen waarmee Talpa destijds de sterren verleidde om mee te gaan in het nieuwe avontuur zijn voorbij.’

Goochelproblemen
Ook zijn er grote problemen in Goochelland. ‘In het altijd zonnige zuiden beleeft Hans Kazan de donkerste dagen uit zijn leven’, is de eerste regel van het twee paginagrote artikel in Privé. Wat blijkt? Na goed geld te hebben verdiend, koos Hans Kazan voor een aangenaam leventje in het zonnige Spanje. Om zijn droom helemaal waar te maken, richtte hij er ook een eigen theater op. Dat liep helaas allemaal anders, al probeerde Hans de problemen voor de Spaanse zon te doen smelten. ‘De bezoekcijfers waren dramatisch, maar dat werd weggegoocheld door veel kaarten weg te geven’, weet Privé. Het avontuur liep uit op een financieel fiasco en nu staat zelfs de Spaanse villa van Kazan voor twee miljoen te koop. Betekent dit het einde van zijn Spaanse droom?

Nog meer Goochelellende in Party: blonde goochelaarster Sittah, het voormalige hulpje van Hans Klok, wordt door betrouwbare bronnen uit de wereld van magie verweten dat ze een truc heeft gestolen van een collega-goochelaar. ‘Als we de bronnen binnen de wereld van de goochelaars en illusionisten mogen geloven, raakt Sittah net zo snel haar wereldtitel kwijt, als zijzelf kan verdwijnen’, aldus Party. Maar wie deze klacht in het Magische roddelcircuit heeft gebracht, blijkt nog onduidelijk. Collega-goochelaars als Hans Kazan en Hans Klok weten van niets en ook de voorzitter van de Nederlandse Magische Unie zegt dat er officieel nog geen aanklacht is ingediend. Party houdt u op de hoogte wanneer deze roddels bevestigd gaan worden….
pi_48622245
quote:
Roddelbladen: Jan Smit is smoor en Linda's bikini-angst
Uitgegeven: 20 april 2007 17:33

Op NU.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Party en Story. Met daarin deze week dat Linda de Mol nog bikini-angst heeft, drie dames de PC-Hooft leegkochten, er een nieuwe man is in de familie Hazes, listige Connie Breukhoven haar Hans betrapte en Jan Smit smoor is op het neusje van Yolanthe. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.




Preitjes op de dijtjes

Het wordt dé stunt van deze zomer: BN'ers in bikini op de cover van het tijdschrift Linda. Linda de Mol wist een aantal vrienden te overreden zich in badkostuum te laten fotograferen. Caroline Tensen zegde toe, maar huurde wel onmiddellijk een personal trainer in. Ook Paul de Leeuw, niet bepaald de slankste, zou naar de fotoshoot komen. En Gordon, zojuist 30 kilo afgeslankt, wilde wat graag pronken met zijn nieuwe body. En zo stond iedereen klaar in de studio, behalve...Linda zelf. Ze had het te druk met andere bezigheden. En terwijl de BN'Ners ongemakkelijk in hun halve blootje poseerden, deed een fotomodel de stand-in voor Linda. Haar foto zou later in het beeld worden gemonteerd. Weekend verdenkt de presentatrice er van zichzelf op die foto te laten fotoshoppen, zodat eventuele vetrollen kunnen worden weggetoverd. Alle BN'ers staan dus straks met hun èchte lijf op de cover, behalve ijdele Linda. Die laat de preitjes op haar dijtjes wegsmelten met fotoshop.

Lekker shoppen

Daniëlle Overgaag, Estelle Gullit en Leontine Borsato kunnen het goed met elkaar vinden. Allemaal klant bij Leco en alledrie gek op mooie kleertjes, grote zonnebrillen en dure tassen. En dus spraken de drie af om gezellig een middagje te gaan winkelen. Het werd de P.C. Hooftstraat, het Mekka van mooie merken. Weekend betrapte het drietal toen ze -al beladen met tassen- de winkels afstruinden naar méér. Zoals het BN'ers betaamt droegen alle drie een enorme zonnebril en Weekend vraagt zich dan ook af of de dames wellicht incognito op pad waren? Dan hadden ze beter die grote brillen thuis kunnen laten, want nu valt het olijke drietal juist extra op. Het zal de dames een zorg zijn. Aan de Louis Vuitton en Percy Irausquin-tasjes te zien is de shop-missie geslaagd en hebben de dames hun buit binnen.

Tweede André

Na het overlijden van volkszanger André Hazes leefde heel Nederland mee met zijn twee kinderen, Roxanne en André junior. Moeder Rachel stelde zich op als een ware kloek en verhuisde zelfs voor de kids naar een gezelligere buurt dan hun eenzame villa in Vinkeveen. De twee koters lijken goed uit de strijd te zijn gekomen. Sterker nog: ze treden in de voetsporen van hun beroemde vader. Dré junior gaat wellicht in een musical spelen en Roxanne zingt niet onverdienstelijk in 'So you wanna be a popstar'. Moeder Rachel is apetrots. Het gezin lijkt de balans terug te hebben gevonden. Er is zelfs een nieuwe man in huize Hazes, vertelt Roxanne in Party. Dat is haar broertje Dré. Hij bepaalt wat zijn zusje draagt en zegt soms: 'Uitdoen, dat is ordinair. Je lijkt wel een slet'. Fijn om te lezen dat het goed gaat met de Hazesjes, maar aan hun taalgebruik mag nog wel wat worden gesleuteld.

Betrapt!

De hoofdredacteur van Privé vult met een artikel van maar liefst 11 pagina's zijn blad. Het gaat om een wraakactie op Connie 'Vanessa' Breukhoven. Die sleept het blad regelmatig voor de rechter en daarom smult de hoofdredacteur van dit zelf ontdekte verhaal. De man van Connie, platenbaas Hans, zou Connie hebben bedrogen. Op slinkse wijze heeft Connie dit uitgevonden. Ze zette zelf Hans' auto bij de maîtresse op de oprijlaan, liet foto's maken en confronteerde Hans daar mee. Die moest toen wel toegeven dat hij een vriendin had. Huilend beloofde hij beterschap en biechtte zijn misstap ook op aan zijn kinderen. Op dit moment is het dus verre van gezellig in Huize Breukhoven, maar Connie blijft de schijn ophouden. 'Als jullie suggereren dat Hans een verhouding heeft, komt de volgende rechtszaak er aan' dreigt ze Privé. Maar het blad meent alle bewijzen in handen te hebben en trakteert ons daarom op een uitgebreide versie van het schandaal. Smullen! En Connie kennende, is het nog niet afgelopen. Benieuwd wie deze rechtszaak gaat winnen...

Lief neusje

Tortelend staat zanger Jan Smit met zijn liefje Yolanthe in Story. Het stel is helemaal hotel de botel van elkaar. Yolanthe valt op de ogen van Jan: 'Ze zijn super sexy en lief en met van die lange wimpers'. Jan vindt alles mooi aan Yolanthe: 'Zo puur, zo betoverend. Er zijn maar weinig meisjes die zonder make-up zo beeldschoon zijn. En haar neusje vind ik zó leuk'. Onmiddellijk denken we aan Jan's meest recente ex-vriendin. Dat is de blonde presentatrice Ellemieke Vermolen. Had zij geen lief neusje dan? En was ze zonder make-up het aanzien niet waard? 't Arme mens, wat zal ze hiervan een minderwaardigheidscomplex krijgen. De genadeklap aan Ellemieke deelt Jan uit door te zeggen dat het zo leuk is dat Yolanthe en hij even oud zijn. Ellemieke was namelijk bijna tien jaar ouder dan Jan! 't Is waarschijnlijk niet Jan's bedoeling zijn ex de grond in te boren, maar wellicht dat Ellemieke even iets moet wegslikken bij het lezen van deze Story.

(c) NU.nl/CWE
  vrijdag 27 april 2007 @ 18:29:31 #263
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_48785599
quote:
In alle bladen van deze week uitgebreid aandacht aan Connie Breukhoven en haar man Hans. Hij zou een vriendin hebben, maar daar is volgens het echtpaar niets van waar. De dame in kwestie is opgetrommeld, staat de pers te woord en ontkent ook glashard.





Tegenover de verslaggevers spelen Connie en Hans zoals altijd mooi weer. Ze zijn nog héél gelukkig samen en zorgen ervoor zoveel mogelijk saampjes te worden gezien. Daarom hebben ze hun hippe scooters afgestoft en maken ze samen een tochtje door Amsterdam. Aandacht verzekerd.

Zoon Jordy gooit echter roet in het eten door te vertellen dat zijn ouders alleen om het geld bij elkaar zijn. Scheiden zou miljoenen kosten en daarom hebben Hans en Connie een afspraak gemaakt. Zij krijgt maandelijks geld en af en toe poseren ze samen voor de fotografen. We vragen ons af waarom Connie dan zo krampachtig haar best doet het imago van 'ideaal gezinnetje' omhoog te houden. Haar kostje is toch immers gekocht?

Leuk bedragje

Soms zappen we wel eens toevallig langs het tv-programma 'Gordon en Joling over de vloer'. Een paar minuten vinden we het grappig, daarna zappen we weer verder. In die paar minuten hebben Geer en Goor echter al een klein vermogen verdiend. Volgens Weekend krijgen de twee heren elk 30.000 euro per aflevering.

Omdat de twee opvliegende Divo's om elk kleinigheidje kwaad kunnen worden en dreigen met opstappen, is het exacte aantal voorstellingen niet van tevoren vastgelegd. Maar een stuk of 6 afleveringen moeten de twee wel kunnen maken.

Weekend rekent ons even voor dat de boys dan elk 180.000 euro in hun zak kunnen steken. En dat voor een schamele 12 dagen werk. Voor dat geld hoor je ons niet zeuren over een nachtje slecht slapen in een hard bed naast een winderige, snurkende collega. Maar wij zijn dan ook geen Divo's.

Vieze ex

Vijftien jaar was de Nederlandse Rosalie van Breemen samen met superster Alain Delon. Het ex-model deed wat showbizz-klusjes, maar echt doorgebroken is ze nooit. Na haar scheiding van de filmster mag ze nu opdraven in een tv-programma waarin ex-vrouwen hun man een hak zetten.

Ze worden daarin onder andere bijgestaan door Rosalie. Die kan zelf ook knap valse teksten produceren over haar ex. 'We delen een zoon en dochter, maar ik wil hem niet meer in huis hebben' meldt ze in Privé. 'Ik zou meteen mijn bank opnieuw laten overtrekken'.

Blijkbaar zijn de twee met behoorlijk wat ruzie uit elkaar gegaan. Of is Alain Delon echt een vieze, ongewassen oude man die vlekken achterlaat op je bekleding?

Domme Ron?

Showmaster Ron Brandsteder lijkt zijn draai helemaal gevonden te hebben bij 'Dancing with the stars'. Gezellig babbelt hij het hele gebeuren aan elkaar. Er is alleen één klein probleempje. Ron blijkt niet te kunnen hoofdrekenen. Als de jury punten uitdeelt, moet Ron die snel bij elkaar optellen. En daarmee gaat hij telkens de mist in. Elke keer zit hij er één of twee punten naast.

Het scorebord geeft wél het goede totaal aan, dus er hangt geen hoofdprijs van af, maar dom is het wel. Privé vraagt zich dan ook af of Ron (die aan Nijenrode studeerde) voor de uitzending zijn spanning wegdrinkt met een ferme borrel. Of dat hij gewoon niet kan rekenen. 'Ron in de olie of oliedom?' kopt het blad dan ook.

Liefdesstulpje

Op NU.nl kon je al lezen dat Patrick Kluivert en zijn zwangere Rossana wellicht gaan trouwen. Beiden vierden afzonderlijk een feestje dat veel weg had van een vrijgezellenpartij.

Om het plaatje compleet te maken, hoort bij een huwelijk en een baby natuurlijk ook een nieuw huis. Rossana ging daarom eens lekker shoppen op de huizenmarkt. Ze vond in Breukelen aan de vecht een prachtig landhuis met vijftien kamers. Dat moeten er genoeg zijn voor hun (straks) zes kinderen.

De prijs is waarschijnlijk geen bezwaar. Vier miljoen euro schudt de voetballer zó uit zijn zak. Of in elk geval wappert hij het uit z'n creditcard. En Rossana kan lekker aan de slag met de inrichting en styling, want er moet veel verbouwd worden. Iedereen weer gelukkig.
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  vrijdag 4 mei 2007 @ 18:52:49 #264
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_49013576
quote:
Hare Koninklijke Kostbaarheid

't Is leuke reclame voor je stad, de koningin op bezoek met Koninginnedag. Maar de gemeentekas is wel meteen leeg. In Privé lezen we wat het kost om de koninklijke familie een dagje te fuiven op 30 april. Zo haalde Almere álle verkeersdrempels op de route weg om te voorkomen dat de koninklijke bus zou hobbelen. In 2002 gaven Meppel en Heerenveen 225.000 Euro uit. Dit jaar kostte het Den Bosch en Woudrichem maar liefst 858.000 Euro. Daarvoor werden dranghekken geplaatst, versiering, beveiliging en verkeersmaatregelen genomen. Omgerekend kostte het koninklijke bezoek de stad meer dan 10.000 Euro per minuut! Het programma liep wat uit, waardoor de kosten per minuut iets werden gedrukt. Maar toch. Zó veel geld, voor een paar koekhappende, klompendansende en zwaaiende prinsen en prinsessen.

Blote bibs

René Froger raakte ooit in opspraak vanwege een vermeende buitenechtelijke affaire. Het werd nooit bewezen, maar toch liep zijn reputatie een deukje op. Toen we in Weekend lazen over 'De foto die René absoluut privé wil houden', werden we dan ook even op het verkeerde been gezet. 'Daar zul 'm hebben, de compromitterende foto met de minnares' dachten we. Maar nee. De zanger vertelt zelf van welke foto hij hoopt dat hij nooit openbaar wordt. Ooit hulde Froger zich met wat vrienden in een schotse kilt. Inderdaad, met niets eronder. De heren wapperden met hun rokjes voor een fotograaf, en die kiekte de blote herenbibsen in vol ornaat. Acht paar kouwe kadetten werd vereeuwigd. De ober van het hotel vond het maar niks, maar René vond het een reuze goeie grap. Onderbroekenlol is een te groot woord voor dit soort humor. Want die hadden de mannen dus niet aan.

Duur slaapje

Angela kluivert, de ex van voetballer Patrick, heeft het goed voor elkaar. Omdat ze ooit in gemeenschap van goederen trouwde met haar Patrick, kreeg ze bij de scheiding een zak geld mee. Daar hoeft ze niets voor te doen, alleen voor de drie zoontjes zorgen. 'Dat is ook een baan op zich' zullen moeders van drie jonge kinderen zeggen. Maar niet als je Angela heet. Ze kan zich makkelijk een legertje oppassen veroorloven. En welk vriendje van school wil nou niet elke middag de kinderen van Kluivert te spelen hebben? Zodoende houdt Ans lekker tijd voor zichzelf over. In Party is ze gekiekt terwijl ze lui en languit op een strandbed ligt te zonnen. Totaal ontspannen, de ogen dicht en maar genieten van 't zonnetje. Het moge duidelijk zijn dat de kids elders vertoeven. Volgens Party wordt Angela slapend rijk. Door de boedelscheiding kreeg Angela recentelijk een paar Amsterdamse miljoenenpanden in bezit, plus nog wat 'tegoeden' uit een Spaanse firma. Daar hoeft ze niets voor te doen…behalve te slapen. En zelfs daarmee wordt de blondine rijk.

Honds

Makelaar Harry Mens haalde ooit de bladen met een buitenechtelijke relatie. Niet zomaar een slippertje. Nee, de man had al 10 jaar een overspelige relatie èn twee buitenechtelijke dochters. Zijn vrouw en kinderen waren geschokt, net als iedereen trouwens. Harry scheidde, maar ook die nieuw relatie liep ten einde. Nu duikt hij op met alwéér een donkere dame. Maar daarmee heeft hij voorzover geen vaste plannen. Wèl verklaart hij zijn onvoorwaardelijke liefde aan een ander meisje. De makelaar heeft een hond genomen, een Franse Buldog die Noelle heet. Terwijl Harry op de foto in Party zijn nieuwe mensendame niet aanraakt, kust hij zijn hond wèl liefkozend vol op de snuit. Hij weet: dit meisje zal hem nooit verlaten, altijd gehoorzaam zijn en 's nachts aan zijn voeten slapen. Vrouwen komen en gaan, maar hondenliefde blijft eeuwig bestaan.

(Le)co-ouderschap

Topvisagist Leco van Zadelhoff laat niet alleen rijke dames stralen met zijn make-up. Ook kleine meisjes zijn dol op hem. In Story zien we Leco lopen met een piepklein peutertje aan zijn hand. Het blijkt zijn eehhh…stiefdochtertje te zijn. Hoe kan dat? Het zit zo. Leco heeft een vriend. Die vriend, Rob, heeft een lesbische zus. De vriendin van deze zus heeft gevraagd of Rob bij haar een kind wilde 'maken'. En zo werd een klein meisje geboren, dat Robbie is genoemd. De twee moeders hebben de dagelijkse zorg, maar af en toe gaat Robbie naar Leco en Rob. En zo zien we Leco helemaal verliefd op de kleine dreumes, die -natuurlijk!- een helemaal hip oranje pakje draagt. Met alle liefde laat hij voor haar zijn poederkwasten liggen om luiers te verschonen en peuterhapjes te voeren. Story vind het allemaal aandoenlijk en schattig en zet dan ook troetelend '(Le)Co-ouderschap' boven het stuk.
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  vrijdag 18 mei 2007 @ 20:50:02 #265
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_49522635
quote:
Wilder wippen

Waarom kreeg Maxima haar derde dochter en geen zoon? Party weet het antwoord. Het koninklijk echtpaar is veel te gezapig in bed! Volgens een Amerikaanse 'vruchtbaarheids-deskundige' doet het stel 'het' verkeerd. Met wat slimme trucjes kan een vrouw proberen een zoon te krijgen. Welke dat zijn? Maxima moet een orgasme krijgen, zodat de mannelijke zaadcellen beter doorzwemmen. Ook moet de penetratie dieper, dus niet de bekende missionarishouding, maar bijvoorbeeld 'op z'n hondjes'. Het belangrijkste is dat Max en Lex rondom de eisprong als wilden tekeer moeten gaan en vooral heel vaak. Dan is de kans op een zoon het grootst. Party gniffelt besmuikt als ze zich voorstellen dat dat allemaal níet is gebeurd in de koninklijke sponde: 'Als we dit allemaal moeten geloven, krijgen we wel een héél nauwkeurig beeld van de seksuele activiteiten van de Nederlandse royals'.

Baby-hoos

De lange zomer van vorig jaar werpt nu zijn vruchten af. Want in showbizzland is een ware babyboom bezig. We leefden allemaal erg mee met Leontien van Moorsel, en gelukkig gaat daar nu alles goed. Rosanna Lima verraste iedereen met een baby van Patrick Kluivert. Verbijsterd was iedereen toen Tjakka-goeroe Emile Ratelband aankondigde voor de zesde keer vader te worden. Iets rustiger aan doet zwemmer Pieter van den Hoogeband het, hij wacht op zijn eerste. Judo-kampioen Dennis gaat voor nummer twee, smaakagent Rob krijgt een kleine erbij, presentatrice Fiona Hering verwacht haar 'laatste kans kind' (ze is 40+) en tot slot kwam belspelbabe Valerie Zwikker (de ex van 'BNN' Bart de Graaf) met onverwacht, maar welkom babynieuws. Succes met puffen straks, dames!

Wendy weet van wanten

Wie nog even niet puft op baby nummer twee, is Wendy van Dijk. Ze zette haar lover Chris Zegers aan de kant, terwijl alle roddelbladen juist zaten te hopen op een huwelijk (mèt baby). Ze waren immers al jaren bij elkaar. Maar Privé weet te melden dat Wendy niet lang ongelukkig heeft thuisgezeten. Ze ontmoette Daniël en er bloeit inmiddels wat moois op. Volgens 'iemand' weten de moeder van Wendy en de ouders van Daniël al van de nieuwe liefde, maar alles moet nog zeer geheim blijven. Niet in de laatste plaats omdat de nieuwe man vroeger een relatie had met actrice Frederique Huydts. Zij overleed plots aan kanker en liet haar vriend verdrietig achter. Volgens Privé zou de overleden actrice het prachtig vinden als Wendy nu iets moois heeft met haar ex. Maar voorlopig houdt Wendy haar gestifte lipjes op elkaar. Ze is nooit loslippig over haar privé-leven en nu al helemaal niet.

Niet dom

Volgens Story begint het actrice Georgina Verbaan steeds meer te irriteren dat mensen geen hoge pet ophebben van haar intelligentie. 'Ik wordt voortdurend afgeschilderd als een hersenloos wezen zonder diepgang' zucht ze bedroefd. De oplossing heeft ze al bedacht: 'Misschien moeten mensen mij dan wat intelligentere vragen stellen!' Om te bewijzen dat ze niet dom is, vertelt Georgie dat ze elke dag het Parool en de NRC leest, niet bepaald kranten 'waar je met een laag IQ doorheen komt'. Inderdaad: toen Estelle Gullit ooit werd bijgespijkerd om haar algemene ontwikkeling op te krikken, moest ze elke dag iets uit deze krant lezen. En dat viel haar niet mee. Tussen Jort Kelder en Georgina gaat het overigens prima; ze zijn zelfs met gezinsuitbreiding bezig. In de vorm van een (derde) kat dan, die hun gezinnetje moet completeren.

Trossen los, maatje!

Patty Brard heeft weer iets bedacht om aandacht te trekken. Ze had haar huis nog niet verkocht, of ze verkondigde haar oude buurtje te missen. Met haar eeuwige verloofde Antoine ging ze dus op zoek naar een nieuw stekkie. 'Gewoon' is een woord dat niet bij Patty past en daarom zoekt ze nu een woonboot. In Weekend zien we hoe ze een schip bezoekt, midden in het centrum van de stad. Mooi vond ze 'm zeker, maar 'als ik op het dek in het zonnetje zit, ziet de hele stad me'. We zouden toch denken dat aandachtsbeluste Patty dat juist heerlijk vindt? In Privé grapt ze nog dat 'De rondvaartboten op de beroemde Amsterdamse grachten er een attractie bij krijgen'. Kortom: Patty is er nog niet helemaal uit. Maar haar kennende, houdt ze ons uitgebreid op de hoogte. En weten we binnenkort of ze daadwerkelijk de trossen los gooit van een varend huis.
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  zaterdag 26 mei 2007 @ 22:00:01 #266
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_49803026
quote:
Op de meubelboulevard

Het is nog steeds dikke mik tussen zanger Jan Smit en actrice Yolanthe. Al zoenend poseren ze voor de camera's en hemelen ze elkaar op. Jan vertelt dat hij zo gezellig met Yolanthe haar huis aan het inrichten is. Elk weekeinde struinen ze meubelwinkels af op jacht naar huisraad. En gelukkig komt hun smaak overeen. De twee zijn lekker aan het kneuteren en zien het helemaal zitten met elkaar. Sterker nog: er is al gesproken over kinderen! Yolanthe wil een jonge moeder zijn (ze is nu 22) en wil het liefst veel kinderen. Party kopt dan ook 'Jan & Yolanthe klaar voor kids'. Maar omdat ze elkaar pas drie maanden kennen, zal dat nog wel even duren. Ondertussen spelen ze lekker vadertje en moedertje op de meubelboulevard.

Poetsnijd

Op feestjes ziet blonde Tooske Ragas er altijd piekfijn uit in leuke jurkjes. Maar thuis loopt ze waarschijnlijk vaak met een schort voor en afwashandschoenen aan. De presentatrice heeft namelijk een schoonmaaktic. Haar huis moet niet alleen opgeruimd zijn, maar ook nog eens smetteloos schoon. 'Het liefste heb ik dat de ijskast vol is en de was schoon' lezen we in Party. Als het zoontje van Bastiaan komt logeren, loopt ze de hele dag zijn speelgoed op te ruimen. Want rommel, daar houdt ze niet van. Dat wordt nog gezellig in Huize Ragas, als haar baby Leentje straks groter is. Dan zitten er overal vieze kleefvingertjes, gaat de limonade om en wordt er met stiften op de muur getekend. Hopelijk heeft Tooske tegen die tijd haar poetsnijd enigszins onder controle.

Betalen graag!

Het lijkt alsof presentatrice Mariska Hulscher in het grote niets is verdwenen. We zien haar niet meer in de roddelbladen en al helemaal niet meer op tv. Na haar flitshuwelijk van enkele weken heeft ze klaarblijkelijk besloten de media even met rust te laten. De ontwerper van haar bruidsjurk denkt daar anders over. Mariska heeft zijn rekening nog steeds niet betaald, omdat er onenigheid is over het bedrag. Mariska dacht dat ze alles gratis kreeg, de ontwerper wil gewoon zijn 9000 Euro zien. Hem is ter ore gekomen dat de presentatrice haar huis heeft verkocht en flinke winst heeft behaald. 'Nu kan Mariska me wel betalen' concludeert hij. En zo komt de ondergedoken presentatrice zichzelf weer tegen op een foto in de gewraakte bruidsjapon. Haar grote verdwijn-truc is mislukt.

Jaloers

Nee hoor, ze is helemáál niet jaloers. Maar ondertussen moet Angela (ex)Kluivert haar kaken op elkaar klemmen om niks onaardigs over Patrick's nieuwe vriendin te zeggen. Dat die zo snel al zwanger was, vindt ze helemaal niks. En ook de moeite die de voetballer doet voor zijn Rosanna, kan op een minzame lach rekenen: 'Hij rijdt op een scooter met een strijkplank tussen zijn benen. Patrick en strijken: het idee alleen al' schampert ze. Angela heeft zelf inmiddels een nieuwe man gevonden, maar toch blijft het nieuwe geluk van Patrick steken. Daarom heeft ze voor zichzelf bedacht dat ze nog een baby wil. 'Diep in mijn hart zou ik zó graag een dochtertje willen. Ik ben dertig, het kan nog gemakkelijk' zegt ze in Story. Ook haar trouwjurk hangt nog 'stand by'. 'Wie weet draag ik hem nóg wel een keer' zegt ze geheimzinnig. Kortom: de messen zijn geslepen en Angela gaat op oorlogspad.

Lelijke beautydokter

Diep gebronsd, gespierd en slank is 'dokter' Robert Schoemacher de droom van vele vrouwen. Helemaal omdat hij een cosmetische kliniek bezit, waar hij schoonheidsoperaties uitvoert. En welke vrouw wil nu geen nieuwe borsten, ooglift of liposuctie! Maar dokter Robert is bezet. Zijn jonge vriendin Claudia is zwanger en het stel lijkt samen een droompaar te vormen. De werkelijk is anders. In Privé, Story en op NU.nl lezen we dat er fikse bonje is geweest.

Vriendin Claudia heeft zelfs het huis verlaten! Privé was er als de kippen bij en belde de dokter. 'Ik weet niet hoe het verder gaat. Misschien is ze over een paar dagen weer terug'' aldus Schoemacher. Story weet te melden dat 'een uit de hand gelopen flirt' van Robert de reden is van de breuk. De flirtdame in kwestie is dezelfde die Xander de Buisonjé verleidde, wat hem zijn huwelijk met Wendy kostte. Anyway: eind goed, al goed. Op NU.nl is te lezen dat zwangere Claudia weer terug is bij haar droomdokter. Ook al blijkt deze beauty-expert dus een hele lelijke kant te hebben.
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  vrijdag 1 juni 2007 @ 17:27:25 #267
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_50006826
quote:
Goed wijfje

Dagenlang haalde de aap Bokito al het nieuws. Hij sleurde een bezoekster mee en verwondde die. Het bleek dat hij de vrouw zag als een ongehoorzaam apen-wijfje en leerde haar een lesje. In Privé lezen we dat Koningin Beatrix slechts enkele weken geleden óók voor het verblijf van Bokito heeft gestaan. Stel je voor dat de aap de koningin had aangevallen, dan had Willem Alexander hem waarschijnlijk persoonlijk met zijn jachtgeweer neergelegd. Maar Beatrix blijkt een goed 'apenwijfje' te zijn. Ze keek de gorilla niet direct aan omdat ze liever vertederd naar een moederaap met jong keek. Bokito bleef dus braaf waar hij was en liet de koningin voorbij lopen. Wellicht herkende hij in Bea -met haar bolle haar, boeketje en hoed- helemaal geen vrouwtje, maar in elk geval is de monarchie gered.

Getver!

Belinda Meuldijk, de (ex)vrouw van zanger Rob de Nijs, is enorm begaan met dieren. Ze haalt verwaarloosde honden uit Spanje en geeft ze een nieuw tehuis. Zelf heeft ze ook een stuk of wat honden, een ezel en nog wat klein spul rondlopen. Maar waar de stal ophoudt en haar woonhuis begint, is niet helemaal duidelijk. In Privé zien we foto's van Belinda's interieur en dat is schrikken geblazen. Het huis blijkt sterk vervuild van binnen. Overal liggen dotten hondenhaar, er staan afgekloven bankstellen met honden er op, het keukenkastje is zwart aangekoekt en er liggen her en der een paar dode muizen te vergaan. Ongelooflijk, wat een vieze bende. We zouden er geen stap binnen willen zetten, getver! Het verhaal gaat over het feit dat Belinda en Rob in scheiding liggen en Rob dit huis wellicht wil verkopen. Maar na het zien van deze foto's zal hij geen koper kunnen vinden.

Weer samen?

Hoe zit het nou met Wendy van Dijk en zanger Xander de Buisonjé? Volgens Story is het stel samen op vakantie (met zoontje) en volgens Party is ze zelfs zwanger! Een ooggetuige op Ibiza vertelt dat de twee het erg gezellig hadden samen en zelfs een beetje meer dan dat. Ze genoten van het zonnetje, hadden grote lol en raakten elkaar vaak aan. Volgens Party is Wendy zelfs al een paar weken zwanger van haar ex. Dat vertelde een tv-collega, die meldde dat de presentatrice meerdere keren misselijk is geweest, mager en moe is en publiciteit extra schuwt. Pas na haar zomerstop wil ze met het grote babynieuws komen. We houden het buikje èn de bladen goed in de gaten de komende tijd.

Jonge rijkaards

Hoewel veel B-sterren behoorlijk moeten schnabbelen in de showbizz, zijn er ook een paar gelukkigen. Het blad Quote publiceerde onlangs een lijst met miljonairs onder de veertig jaar. In Weekend zien we de sterren die miljoenen wisten te vergaren. Op kop staat Michiel Mol. Niet zo heel bekend, of het moet zijn als 'de man van' Paulien Huizinga (ex Miss Holland). Hij heeft een kleine 150 miljoen verdiend met zijn computerbedrijf. Reinout Oerlemans (Arnie) wist 75 miljoen in tv-land te verkrijgen. Erna volgen enkele voetballers, met Patrick Kluivert, die ondanks zijn scheiding nog 36 miljoen over heeft. Muziekmannen Wessel van Diepen en DJ Tiësto hebben elk zo'n 20 miljoen. Ook de zanger Jan Smit boert goed. Zijn vermogen wordt geschat op 6 miljoen euro. En hij is net in de 20! Zelfs presentatrices/actrices Bridget Maasland en Katja Schuurman blijken miljonaires. Ze hebben elk 3 miljoen in the pocket. Niet slecht verdiend met een beetje presenteren lijkt ons.

Gouden goedmakertje

Vorige week schreven we al over de knallende ruzie tussen beautydokter Robert Schoemacher en zijn zwangere vriendin. Hij noemde haar een slons en vroeg zich af of ze het moederschap wel aankon. Zwangere Claudia ontplofte en vertrok. Het is nu weer koek en ei tussen die twee, maar het kostte Robert wel een trouwring. Om het goed te maken viel Robert namelijk op zijn knie en beloofde haar te huwen. Over een dikke maand is het al zo ver. Claudia baalt van haar bolle postuur en vreest dat geen enkele trouwjurk haar mooi zal staan. Toch ging ze akkoord en Robert zet nu alles op alles om een couturejurk voor haar te bemachtigen. Geschrokken van alle negatieve aandacht poseert het stel zo veel mogelijk innig zoenend voor alle fotografen, om maar te laten zien dat alles weer goed is. Ja,ja. Tot de volgende knallende ruzie zeker.
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  zondag 10 juni 2007 @ 16:56:45 #268
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_50301290
quote:
Toch niet vies

Belinda Meuldijk, de ex van Rob de Nijs, is 'helemaal kapot' van de foto's die vorige week in de bladen verschenen. Daarin was haar vervuilde huis vol smerige hondenharen en dode muizen te zien. Belinda woont in het huis samen met 16 honden, een ezel, wat paarden en nog wat beesten. De foto's van het vieze huis zijn stiekem gemaakt en aan een roddelblad verkocht. Deze week nodigde Belinda's nieuwe vriend de pers uit om hen het huis te tonen. Volgens Weekend maakte het interieur een frisse indruk, ondanks de beestenboel. Ja, die twee hebben natuurlijk als gekken lopen stofzuigen en dweilen voordat de redacteuren kwamen! Maar het media-kwaad is al geschied, want 'Ze hebben haar levenswerk kapotgemaakt' aldus de vriend. De twee eisen nu een schadevergoeding. Die moeten ze dan maar gebruiken om een werkster in te huren.

Nieuw nestje

Naar volle tevredenheid woonden Daphne Deckers en haar Richard Krajicek in het plaatsje Muiden. Ze hebben er een gerestaureerde pastorie met een ruime tuin. Recentelijk lazen we nog in Libelle of Margriet hoe dól Daphne op die tuin is. Ze kirde over bloemetjes en grasvelden waar gevoetbald kan worden. Toch blijken er verhuisplannen te zijn. Het paar heeft volgens Weekend een mooier pand gezien in een naburig dorpje. Zo'n nieuwtje gaat al gauw de Gooise Matras rond en zo kwam het dat Robert Jensen opeens aan de lijn hing. Wat het huis moest kosten, wilde hij weten. Helaas meldt het blad niet wat de vraagprijs is en óf Jensen het heeft gekocht.

Trouwerette

Zanger Wolter Kroes kan een beetje media-aandacht goed gebruiken. Nog altijd is hij geen A-artiest, ook al probeert hij het nog zo hard. Hij greep zijn huwelijk dan ook aan om de bladen te halen. Van tevoren poseerde zijn aanstaande op pikante wijze voor een mannenblad. Wolter riep dat hij het prachtig vond, zijn vrouw zo kroelend voor de camera. Op de trouwdag zelf verscheen de hele familie in vol ornaat. Wolter en zijn zoontje in hetzelfde pak en de drie dochters in prinsessenjurkjes mèt handschoenen en boeketje. Bruid Tessa was zich te buiten gegaan bij Mary Borsato. De keus viel op een geborduurde schuimtaartmet een doorzichtig bovenstuk. Want ja, als heel Nederland Tessa al halfnaakt heeft mogen aanschouwen, kan zo'n doorschijn-gevalletje op je trouwdag ook best. Wij vinden al die opgedofte kinderen, glimpakken en goudborduursels nogal 'over the top', maar het is een leuk plaatje. En dus poseert Wolter trots met zijn Tessa voor alle bladen. Missie geslaagd.

Gestrand

Het is mooi weer, je woont vlak bij het strand, dus wat doe je dan? Naar de zee! Dat bedacht ook Maxima op een zonnige dag. De twee oudste prinsesjes mochten mee en liepen lekker in hetzelfde badpakje door het zand. Voor Maxi stond er een strandbed en een windscherm klaar, zien we in Party. Maar even languit liggen was er voor de prinses niet bij. Elke moeder weet dat het hard werken is op het strand. Kleertjes aan, dan weer uit, handdoek geven, zonnebrand smeren, eten, drinken, speelgoed zoeken; de kids houden je continue bezig. Ondanks het meegekomen kindermeisje (of was het een vriendin van Maxima?) zien we haar op geen enkele foto even achterover leunen. En haar kleren hield ze ook aan, zodat we helaas niet kunnen melden of de zwangerschapskilo's er al weer af zijn.

Zweterig gebeuren

Het was een waar feest bij het optreden van De Toppers. Gerard Joling, Gordon en René Froger gaven maar liefst 6 concerten voor in totaal 360.000 mensen. Natuurlijk hadden ze weer de prachtigste glimpakken vol strass en stiksels aan. In smaragdgroen, omdat Gordon dat zo graag wilde. 'René vindt deze kleur verschrikkelijk' verklapte zijn vrouw Natasja in Party. Hij kon echter al snel zijn jasje uittrekken, omdat hij zweette als een beest. 'Hij moet echt afvallen' fluisterde een toeschouwer, bij het zien van de corpulente zanger. En inderdaad: René lijkt dikker dan ooit. Helemaal omdat Gordon zo veel is afgevallen is het contrast extra groot. Privé adviseert de zanger dan ook om snel weer te gaan trainen voor een marathon en zijn overtollige vet te verliezen.

Ronde kadetten

Ken je haar nog: de brunette Sylvia uit Hollands Next Top Model? Ze werd bekend toen ze vlak voor een fotoshoot 's morgens een glas rosé dronk en daarvoor een gigantische uitbrander kreeg. Ook al won de Rotterdamse de wedstrijd niet, toch is ze vastbesloten door te breken als topmodel. Daarom gaat ze intensief haar billen trainen. Want tijdens een casting kreeg ze te horen dat die niet perfect zijn. In Party vertelt Sylvia dat ze naar Amerika mag voor het lingeriemerk Victoria's Secret. Maar: 'Ze willen mijn billen wat ronder zien en ik neem hun mening heel serieus'. De kadetten mogen niet lillen of drillen en Sylvia gaat 'trainen tot ik er bij neerval'. Wij moesten altijd erg om de brunette lachen met haar 'domme gansjes-act' en onvervalste Rotterdamse accent en hopen dus van harte dat ze de billen tijdig bol krijgt. You go girl!
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
pi_50516948
quote:
Roddelbladen: Connie's oppimp-puppy en de afknijpende prins
Uitgegeven: 15 juni 2007 16:32

Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Party en Story. Met daarin deze week dat Prins Bernhard jr. een huisjesmelker is, Daan Schuurmans twéé liefjes heeft, Nicolette van Dam 'het' in de buitenlucht doet, Connie Breukhoven een nieuw kind heeft gekocht en hoe BN-vrouwen lekker bijklussen. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Veel te duur

In Story een verhaal van een Amsterdamse bloemiste. Zij moppert over de hoge huur die ze voor haar winkeltje moet betalen. Nu klagen wel meer ondernemers daar over, maar deze 'huisbaas' is niemand minder dan Prins Bernhard junior. Samen met vier vrienden bezit hij voor twintig miljoen euro aan panden in de hoofdstad. De eigenaresse van de winkel moet nu maandelijks ruim 1500 Euro huur betalen. Maar E 1000,- is meer dan genoeg, vindt ze. Ze stapte naar een advocaat en gaat Prins Bernhard aanklagen. De prins geeft zelf geen commentaar aan Story. Wel komt een compagnon aan het woord. Hij denkt dat de dame misbruik maakt van het feit dat Prins Bernhard een bekende persoon is en de vrouw zo publiciteit wil. Een verhaaltje van niks eigenlijk, maar de titel is geweldig. Story bedacht: 'Zoon prinses Margriet beschuldigd van het afknijpen van sappelende winkelier.' Zo maak je dus van niets een sensatieverhaal.

Dubbele liefde

Acteur Daan Schuurmans was hevig verloofd met vriendin Jennifer Hoffman. Maar toen viel Daan als een baksteen voor een andere blondine. Het was tegenspeelster Bracha van Doesburg. Er volgde een breuk en Jennifer bleef verdrietig achter. Toch leek het tot een verzoening te komen en de roddelbladen publiceerden stiekem genomen foto's. Daarop stonden Daan en Jennifer zoenend en hielden ze elkaars handen innig vast. Story komt deze week echter met beelden waarop Daan zowel met Bracha als met Jennifer intiem is! Op de één staat hij hevig zoenend met Jennifer, op de ander tortelt hij heel cosy met Bracha in een restaurant. 'Eet de smulpaap van twee walletjes?' vraagt het blad zich af. Wij weten het ook niet meer.

Vrijpartijtje

De blonde soapie Nicolette van Dam had jarenlang een vast vriendje. Dat heeft ze ingeruild voor een nieuwe lover. Blijkbaar is ze nog hevig verliefd, want in Weekend zien we foto's van het onstuimig vrijende paar. Nicolette en haar vriendje dachten een intiem moment te beleven, maar de soapie vergat dat haar raam open stond. De fotograaf zag twee blote (mannen)voeten uit haar venster hangen en besloot eens poolshoogte te nemen. Hij kiekte door het raam naar binnen en daar zien we Nicolette innig boven op haar vriend zitten. Haar t-shirt is ver omhoog geschoven en zijn handen verkennen haar ehhh…onderrug. Of Nicolette klein behuisd is of dat het bed te dicht bij het raam staat, weten we niet. Maar inderdaad hangen meneer's voeten buitenboord. Na de vrijpartij komt de blondine met verwarde haren, maar mèt haar t-shirt weer recht, naar buiten. Even later volgt haar vriendje met boodschappentassen. Zeker hongerig geworden van de liefde?

Hondenliefde

Connie Breukhoven is oma geworden. Jawel, de opgespoten glamourdiva is in een volgende fase van haar leven belandt. Dochter Constanza heeft een dochtertje en Connie mocht bij de bevalling zijn. Of ze vaak mag oppassen is de vraag, want met bijna al haar kinderen heeft Connie ruzie. Met deze Constanza is de verhouding niet goed, maar er is nog wel contact. Met haar zoon, die onlangs trouwde en later dit jaar ook vader wordt, is het echter erg slecht. Hij werkt als vorkheftruckchauffeur om zijn (schamele) brood te verdienen. De andere twee kids kozen eieren voor hun geld en bleven bij pappa en mamma. Zo zijn ze verzekerd van een luxe leventje. Connie besloot na al deze familie-ellende qua opvoeding in de herkansing te gaan en…kocht een hond. De puppy is een Cane Corso, waarschijnlijk een bijzonder ras. Een vuilnisbakkenbeestje past natuurlijk niet bij de diva. Benieuwd wanneer het beestje met Louis Vuitton-halsband en Gucci-dekentje wordt 'opgepimpt'.

Bijbaantje

Je man is BN'ner, verdient bakken met geld en jij lift lekker mee op zijn succes. Dat geldt voor veel showbizz-dames. Want niet alleen de zingende, voetballende, tennissende of presenterende mannen halen zakken vol geld binnen, ook de dames kunnen er wat van. Ze hoeven er niks voor te kunnen en toch vragen ze een record-bedrag voor hun aanwezigheid, lezen we in Party. Want wil je Leontine Borsato 'huren' voor je feestje of presentatie, dan betaal je daarvoor E 4000,-. Danielle Overgaag komt voor 4500 euro drie uur langs om een babbeltje te houden, soapie Georgina Verbaan vraagt 4000 en Renate Verbaan (van Winston Gerstanowich) is een koopje voor 2500,-. Daphne Deckers kost maar liefst 5400, maar dat is nog goedkoop in verhouding met man Richard Kraijcek (vanaf 8000). Helaas staat bij Estelle Gullit geen prijs, maar volgens het blad is zij ook te huur. Kan ze daarna meteen weer lekker haar geld uitgeven op de PC Hooft. En tóch klagen ze allemaal dat het echt geen luizenleventje is als vrouw van een bekende man.
(c) NU.nl/CWE
  vrijdag 22 juni 2007 @ 18:50:46 #270
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_50737720
quote:
Kinderdag

In Party staan foto's van de familie Borsato. Daarop zien we Marco èn Leontine gezellig met de koters in de weer. Leontine fietst vrolijk met dochter Jada door het dorp. Jada kan al zelf fietsen, maar toch is Leontine's fiets nog behangen met kinderzitjes. Die gebruikt mamma nu maar om de boodschappentas op vast te sjorren. Leontine heeft duidelijk een 'slons-dag': haar in een staart, comfortabele flodderjurk aan en de voeten in plastic strandslippertjes. Marco viert ondertussen feest met zijn jongens. Hij rijdt in een jeep-achtig autootje met beide boys naast zich. Hij vertelt af en toe 'mannendagen' te hebben, waarop de heren gaan voetballen, vissen of autorijden. Even lekker zonder de dames. Om straks weer met z'n alles gelukkig te zitten zijn in hun miljoenenvilla.

Leuke (schoon)zus

De zus van Jan Smit timmert zelf lekker aan de weg. Monique Smit hing recentelijk haar kappers-schaar aan de wilgen en heeft zich op het zingen gestort. Niet het repertoire van haar broer, dat vindt ze te volks, zei ze ooit. Ze houdt meer van wat swingender muziek. Natuurlijk checkte Party meteen ook even bij Monique of haar broer Jan en zijn liefje Yolanthe echt trouwplannen hebben. Maar daar blijkt niets van waar te zijn. Volgens zus Monique kan de relatie net zo goed een tijdelijke bevlieging zijn. Een beetje bits zegt ze: 'Je weet nooit, misschien is het over een paar maanden wel uit met Yolanthe en ontmoet hij een ander…' Kattig dametje hoor, die (schoon)zus.

Geen exen

Zeven jaar getrouwd zijn Ruud Gullit en Estelle nu. Volgens velen een gevaarlijk aantal jaren, omdat dan de ruzies beginnen. Van een crisis is in huize Gullit echter weinig te merken. Ruud en Estelle zijn nog altijd very happy met hun twee kids. En dat wil Estelle graag zo houden. Volgens Party wil ze dan ook niet dat de kinderen uit Ruud's vorige huwelijken bij hen komen. En juist daar is nu een rechtszaak over. De Italiaanse ex probeert Ruud te dwingen minstens 4 weken per jaar zijn zoon en dochter te zien. Zo niet, dan moet Ruud E 500,- per dag betalen. 'Als Ruud moet dokken, dan moet ik op rantsoen' huilde Estelle. Party smult bij het idee alleen al dat de blonde voetbal-babe niet meer zou kunnen shoppen. Ze vragen zich af of hun goede huwelijk sterk genoeg is om dát te doorstaan.

Foute jurkjes

De prinsesjes Amalia en Alexia dragen vaak dezelfde kleertjes. Blijkbaar vindt Maxima dat er leuk uitzien. Maar volgens Weekend is het onverstandig de meisjes altijd hetzelfde te kleden. 'Zelfde kleding remt ontwikkeling prinsesjes' kopt het blad op de cover. Volgens deskundigen moeten kinderen juist leren dat ze uniek zijn en speciaal. Door dezelfde kleding kunnen ze jaloers worden en elkaar proberen af te troeven. Waarschijnlijk is Maxima zich van geen kwaad bewust. In Zuidelijke landen is het juist 'bon ton' om de kinderen hetzelfde te kleden. In arme gezinnen dragen de kids elkaars afdankertjes, in rijke families kan alles nieuw (en dus hetzelfde) worden aangeschaft. En hoewel Maxima geld genoeg heeft, wordt ze regelmatig gespot bij C&A en H&M. Dus protserig en alleen 'duur voor de show' zijn die zelfde kleertjes niet, dat pleit weer voor de prinses.

Donatie

Musical-miljardair Joop van den Ende houdt niet van uiterlijk vertoon. Hij woont in een mooi huis in Baarn, rijdt een fijne auto, maar that's it. Voor hem geen poenerige feesten, privé-helicopters, blonde vriendinnen of raceboten. Liever helpt Van den Ende de lokale voetbalclub een handje. De zoon van Joop en Janine voetbalt bij de plaatselijke club en daar was het slecht gesteld met de kleedkamers. En om zoonlief elke week in die vuiligheid te laten douchen, ging pappa Joop te ver.'Ik weet hoe en waar mijn kind sport.' legt Joop uit in Privé. 'Dat moet dan niet plaatsvinden in een lullig kleedkamertje waar het stinkt. Het was tweederangs. Ik was ook bang voor legionella,' aldus de bezorgde vader. Hij tastte dan ook in de buidel en gaf de club een financiële injectie. Kleine moeite, groot plezier, iedereen blij. Veel leuker dan een nieuwe Ferrari of helicopter, toch?
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  Moderator / Miss SHO vrijdag 29 juni 2007 @ 18:35:48 #271
22592 crew  Ole
pi_50978360
Ik heb nog zo'n rubriek gevonden
http://www.wereldomroep.n(...)lets/nedklets_220607

(lukt me alleen ff niet om te copy pasten)
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  Moderator / Miss SHO vrijdag 29 juni 2007 @ 18:46:24 #272
22592 crew  Ole
pi_50978661
Ah, doet het weer:
quote:
Nedklets 29 juni 2007
Een greep uit de Nederlandse roddelbladenDoor Ingrid Koorn

29-06-2007

Lieftallige foto's van het kroonprinselijke gezin en een ode aan wijlen Majoor Bosshardt staan lijnrecht tegenover sombere geruchten over een op handen zijnde scheiding van Daphne Deckers en Richard Kraijcek en een in crisis verkerende Caroline Tensen. En: kiest Wendy nu voor Chris of voor Xander?

Had Party vorige week nog de primeur over de financiële touwtrekkerij tussen Ruud Gullit en zijn ex Christina, Privé doet alsof zijn neus bloedt en maakt er doodleuk een openingsartikel van met de grimmige kop: 'Oorlog tussen Ruud Gullit en ex!' Pikant detail: Christina Pensa trekt de herkomst van Maxim - blonde, blauwogige spruit van Gullit en zijn huidige vrouw Estelle Cruijff - in twijfel. "Ik kan er de genen van Ruud niet in ontdekken."

Wuppies
Na deze straffe binnenkomer worden we getrakteerd op een zoet verslag van de koninklijke fotosessie naar aanleiding van de tweede verjaardag van prinses Alexia. Privé was daarbij als enige van de roddelbladen aanwezig.
De kroonprins en zijn gezin poseren losjes voor de camera. Amalia en Alexia - identiek gekleed in witte jurkjes met spijkerjasje - zwaaien en krijgen taart, terwijl baby Ariane op de arm van haar vader door alles heen slaapt. Amalia weet twee oranje wuppies van de Privé -fotograaf te bemachtigen, wat voor hilariteit zorgt. 'Nooit iets van vreemde mannen aannemen,' zegt haar vader quasi-streng.

Een andere Privé -primeur betreft het persoonlijke verhaal van Henk van der Meijden over de onlangs overleden majoor Bosshardt, met wie de oud-societyverslaggever vriendschappelijke banden had. De andere bladen waren kennelijk al te ver met hun productie om het overlijden van deze 'engel op aarde'nog mee te kunnen pikken.
Verder een exclusief interview met Rita Verdonk over de band met haar man en kinderen en de 'wrede' aanvallen vanuit haar eigen partij. "Ik heb eelt op mijn ziel."

Moederziel alleen
Story pakt uit met een dramatische reportage over de vermeende, op handen zijnde scheiding van Daphne Deckers en Richard Kraijcek. Het dominante karakter van Daphne zou daaraan debet zijn, volgens 'ingewijden'. Richard pikt het niet meer! Het feit dat hij twee dagen achter elkaar 'moederziel alleen' de kinderen naar school bracht, zou de breuk bewijzen. Dat Daphne Deckers desgevraagd laat weten dat er niets aan de hand is, doet natuurlijk niets af aan het sappige verhaaltje, waarin alle exen en avontuurtjes van La Deckers nog eens worden opgelepeld.



Story: "Wendy heeft moeite haar ex-minnaars los te laten.''
Xander… Chris…Xander…Chris…..
Hetzelfde geldt voor die andere diva van de gossip: Wendy van Dijk. Na haar breed uitgemeten breuk met Neêrlands hotste hunk Chris Zegers ging Wendy op vakantie met zoon Sem en zijn vader Xander, waardoor het gerucht ontstond dat de twee opnieuw bij elkaar waren. Nu is Wendy echter weer gesignaleerd met ex Chris, waarop Story verzucht: "Overduidelijk dat Wendy de grootste moeite heeft om haar ex-minnaars los te laten." Ach, zolang Wendy's grillige liefdesleven de kas spekt, vindt Story dat helemaal niet erg.
Houdbaarheidsdatum
Party tot slot heeft weinig inspiratie, getuige nieuwtjes uit de B-categorie zoals het zoveelste huwelijk van Emile Tjakka Ratelband en het nieuwe liefje van de - inmiddels ook zingende - zus van Jan Smit. Het coverartikel is gebaseerd op de veronderstelde midlifecrisis van de 43-jarige Caroline Tensen, wier behuilde gezicht op een foto haarscherp door een psycholoog en een paragnost wordt geanalyseerd. De psychologe: "Een gevoel van 'houdbaarheidsdatum' kan meespelen. Willen mensen mij nog?" De paragnost krijgt al snel een visioen: "Caroline zit momenteel in een heel onzekere periode."
Gaap. Volgende week beter, Party
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  Moderator / Miss SHO vrijdag 29 juni 2007 @ 19:21:41 #273
22592 crew  Ole
pi_50979832
en de gebruikelijke
quote:
Roddelbladen: Dominante Daphne en Georgina's noodjurk
Uitgegeven: 29 juni 2007 15:54
Laatst gewijzigd: 29 juni 2007 15:55

Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Party en Story. Met daarin deze week de noodjurk van Georgina, Jantje en Yolantje opeens ringen hebben, Hans Kraay zijn Sofie wil bezwangeren, Daphne Deckers te dominant is en Maxima vermoeid maar moedig weer aan de arbeid moet. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

In de moderubriek van Weekend mogen we BN'Ners bewonderen in hun avondjurken. Leontine Borsato krijgt een 9 voor haar hippiejurk met bijpassende rode, krullende haar-extensions. Ook Estelle Gullit krijgt een mooie 8, met een zeeblauwe jurk en matching sieraden. Georgina Verbaan krijgt ook een 8. 'Niet spectaculair' vindt Weekend eigenlijk, maar wel volgens de regels Ze draagt een simpele zwarte avondjurk en heeft opgestoken haar. In Beau Monde lezen we net dat de jurk van Georgina E 200,- heeft gekost en dat het eigenlijk een noodgreep was. Ze kon niks leukers vinden. Voor haar kapsel had ze eindeloos bij de kapper gezeten, waardoor ze bijna geen tijd meer had voor haar make-up. Knap om dan toch met een mooie 8 weg te komen.



Toch maar wel

Hans Kraay, de blonde voetbal-presentator, trad onlangs in het huwelijk. Hij is 46, zij pas 23. Maar o,o,o wat zijn ze happy samen. Uitgebreid lieten ze zich op vakantie fotograferen voor Privé (zouden ze er voor betaald worden?) en op elke foto tortelen ze wat af. Hans heeft uit vorige relaties al twee kinderen en vond dat hij wel klaar was. Maar hij heeft zich onlangs bedacht. Sofie krijgt tóch een baby van hem, beloofde hij haar. 't Kind natuurlijk helemaal blij, want om op je 23e al te moeten horen dat je man geen nageslacht met je wil, is best wrang. Maar nu gaan die twee er voor, want 'Wat wil je nog meer dan een gelukkige vrouw?' aldus de presentator. We zullen het buikje van de ultradunne Sofie in de gaten houden.

Verke-ring-en

Het olijk duo Jan Smit en Yolanthe staat weer eens in de roddelbladen. Deze keer in Weekend. Want het blad ontdekte dat de twee geliefden allebei een nieuwe ring droegen. Een geheime verloving, hoopte het blad. 'Nee, niet stiekem verloofd' helpt Yolanthe ze uit de droom. 'Het zijn onze verke-ring-en'. De zilveren ringen kregen de twee als cadeautje van een juwelier uit Volendam. Natuurlijk maakt Yolanthe meteen even reclame voor de winkel, maar het is haar vergeven. Het blije stelletje roept nog steeds om het hardst hoe leuk ze elkaar vinden en hoe verliefd ze wel niet zijn. En we moeten toegeven: ze vormen een leuk plaatje samen.

Dominatrix

Volgens Story gaat het niet goed tussen Daphne Deckers en haar tenniser Richard Krajicek. Sterker nog: de twee zouden uit elkaar gaan. Er wordt al beweerd dat ze niet eens meer samen wonen. Daphne zou te dominant zijn in de relatie. Richard heeft dit jarenlang gepikt, maar nu is de maat vol. Daphne verloor haar grip op haar man en zo kwam het huwelijk nog eens extra onder spanning te staan. Waarschijnlijk was het artikel al klaar en geschreven toen een verslaggever Daphne tegen het lijf liep. Haar reactie laat zich raden: er is niets aan de hand en Richard is nog altijd de liefde van haar leven. Voor de zekerheid publiceert Story het artikel over de scheiding toch maar, al was het maar omdat ze anders vier pagina's met ander 'nieuws' zouden moeten opvullen.

Hup, aan het werk

Drie maanden geleden ging prinses Maxima met zwangerschapsverlof. Ze perste de derde dochter in drie jaar er uit, pufte even uit en ging weer aan het werk. In Londen maakte ze haar rentree, met een speech over financiën en ontwikkelingslanden. Beeldig gekleed in een Chanel-achtige jurk met jasje glimlachte ze naar de camera's. Maar volgens Party kostte deze lach wat moeite. Want Maxima is volop aan de slag, de oude is ze nog lang niet. De spoed-opname van baby Ariane is haar niet in de koude kleren gaan zitten. En een gezin runnen met drie kleine kindertjes valt ook niet mee, zelfs niet als je prinses bent. Tot slot meent Party nog iets te moeten opmerken over de zwangerschapskilootjes van Maxima. 'Aan haar bolle toet te zien heeft Maxima zich flink te goed gedaan aan de beschuit met roze muisjes' meldt het blad. Beetje flauw, zo kort na de bevalling.

(c) NU.nl/CWE
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  vrijdag 29 juni 2007 @ 19:30:51 #274
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_50980170
quote:
Op vrijdag 29 juni 2007 18:35 schreef Ole het volgende:
Ik heb nog zo'n rubriek gevonden
http://www.wereldomroep.n(...)lets/nedklets_220607

(lukt me alleen ff niet om te copy pasten)
Die gebruikte ik vroeger altijd.
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
pi_51405540
quote:
Op vrijdag 29 juni 2007 18:35 schreef Ole het volgende:
Ik heb nog zo'n rubriek gevonden
http://www.wereldomroep.n(...)lets/nedklets_220607

(lukt me alleen ff niet om te copy pasten)
Die gebruik ik altijd, soms ook die van www.nu.nl.
quote:
nedklets-6-juli.jpg

Daphne Deckers is volgens haar ex een keiharde bitch, Albert Verlinde krijgt van Privé een vilein koekje van eigen deeg en Hans Klok shopt tegenwoordig gezellig met Pamela Anderson. Welkom in societyland.

Party had de laatste keer teleurstellend weinig te melden, maar revancheert zich nu met grimmig nieuws over Rob de Nijs en vriendin Henriëtte. Zoals u zich wellicht herinnert zou de laatste verantwoordelijk zijn voor het laten uitlekken van de foto's van de 'zwijnenstal' in het huis van Rob's ex Belinda Meuldijk. Volgens Party heeft zij daarmee haar eigen glazen ingegooid, want Robbie zou des duivels zijn over deze actie. Het blad voorvoelt een naderende breuk, smeuïg samengevat als: "de nieuwe beerput van 'Rattengate.'"

Meedogenloze Daphne
De roddelsoap rond Daphne Deckers en Richard Krajicek dendert onverminderd voort. Story heeft een exclusief interview met Daphne's ex-man Maurice van Zijst, die het blad zelf benaderde "om voor eens en altijd Daphne's WARE gezicht te laten zien." Volgens hem is zijn ex, met wie hij drie jaar getrouwd was, meedogenloos, kil en alleen geïnteresseerd in roem, geld en haar eigen carrière. En overspelig bovendien! Richard Krajicek bestempelt hij als een 'goedzak' die totaal onder de plak zit van madame. "Dat hele huwelijk is nep," verklaart Maurice stellig. "Vergis je niet in die zachte stem en grote onschuldige ogen: ze is KEIHARD!" Oe la la! Wordt vervolgd.

Nepkus?
Privé maakt weer eens fijntjes gehakt van Albert Verlinde, de gedoodverfde societyvijand van hoofdredacteur Evert Santegoeds. 'Tv-kwelgeest Albert gaat nu te ver!', kopt het blad dreigend. Al zijn hatelijke opmerkingen aan het adres van BN'ers worden nog eens op een rij gezet, plus zijn laatste faux-pas; hij haalde zich de woede van de joodse gemeenschap op z'n hals door in een interview te verkondigen dat hij de reïncarnatie is van een in Auschwitz gestorven jongetje. De kus die presentatrice Daphne Bunskoek aan het eind van de uitzending standaard uitwisselt met Albert, is ook niet wat het lijkt, schampert het blad voort. Het schijnt geregeld 'te knetteren' tussen die twee. In het vervolg dus even opletten: is het een oprechte klapzoen of een koel kusje in de lucht?

Hans en Pammie
Verder in Privé een fotoreportage over onze blonde goochelgod Hans Klok, die in Las Vegas furore maakt met niemand minder dan Pamela Anderson als assistente aan zijn zijde. Haar ex-man Tommie Lee Jones, met wie ze het tegenwoordig weer schijnt te doen, poseert gezellig mee. Het is dikke mik tussen Hans en 'Pammie'; ze gaan regelmatig samen eten en stappen. Niet dat Tommie jaloers hoeft te zijn, want Hans is al jaren happy met vriend Frank en hond Speedy. Die hij soms wel erg zegt te missen, zo in zijn eentje in Las Vegas. Maar - als altijd het zonnetje -: "Het is een levensles."

Loyalist
Weekend heeft het snoetje van onze kroonprinses op de cover, met de onthulling: 'Amalia's sprookjeswereld verstoord.' Geen paniek, het valt allemaal reuze mee. Amalia speelt graag dat ze een prinsesje is, met verkleedpartijen en al, maar het zal nog even duren voordat haar ouders haar vertellen dat ze dat ook echt is. Waarmee ze ruw zal ontwaken uit haar sprookjeswereld, suggereert Weekend. So much for hard news. Verder een reportage over de uitvaart van Majoor Bosshardt, met plechtig kijkende BN'ers prominent in beeld. En o ja, wat we u zeker niet willen onthouden: volgens het enneagram-interview is Henny Huisman het type 'loyalist'. Dat blijkt wel uit zijn uitspraak over zijn ongelovige vrouw Lia: "Ik hoop dat ik eerder ga dan zij, zodat ik met Petrus kan regelen dat hij haar er in laat." Toffe peer, die Henny.
Eh, wie is Tommie Lee Jones?!
Ze bedoelen denk ik de rocker Tommy Lee.

[ Bericht 5% gewijzigd door cinnamongirl op 12-07-2007 20:13:34 ]
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')