abonnement Unibet Coolblue
  vrijdag 29 september 2006 @ 18:00:01 #226
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_42237660
quote:
Alleen Story en Party brengen deze week het verhaal dat al een tijdje de ronde doet: prinses Máxima is opnieuw zwanger. En de bladen hebben gelijk. Het bericht is inmiddels officieel bevestigd door de Rijksvoorlichtingsdienst. Privé speculeert verder over de mogelijke troonsafstand van koningin Beatrix.

Prinses Máxima is in verwachting van haar derde kind. Het koninklijk paar heeft dat blijkbaar goed verborgen weten te houden, want Party beroept zich nog op 'buitenlandse bronnen'. 'Recentelijk verschenen er in de Engelse tabloids en Duitse tijdschriften wederom verhalen over de vermeende derde zwangerschap van de blonde prinses. Maar er zijn andere insiders die dit net als de Rijksvoorlichtingsdienst ferm tegenspreken', schrijft Party geheimzinnig.

Na de officiële bevestiging van de RVD ligt het nieuws nu op straat. Volgens de RVD zijn prinses Máxima en kroonprins Willem-Alexander 'dankbaar en blij' met de geboorte van hun derde kind die in de tweede helft van april 2007 is voorzien. De bladen houden ons de komende maanden ongetwijfeld op de hoogte.

Zorgen
Ook Story wist nog niet zeker of Máxima nu zwanger was of last had van oververmoeidheid. Het blad maakt zich zorgen over de goedgevulde agenda van de prinses, die behalve veel publieke verplichtingen ook thuis niet tekort wil schieten. 'Onlangs werd duidelijk dat zij zelfs enkele malen onwel is geworden. Het hof neemt de klachten van de prinses heel serieus', schrijft Story. Koningin Beatrix zou hoogstpersoonlijk hebben besloten dat haar schoondochter het rustiger aan moet doen.

als vorige week verder over de mogelijke troonswisseling aan het hof. De première van de Nederlandse speelfilm Zwartboek bood daarvoor een uitgelezen mogelijkheid. Máxima en Willem-Alexander waren beiden aanwezig bij de presentatie van de nieuwe film van Paul Verhoeven. Máxima stal er vooral de show met haar kapsel. 'Máxima liet zich het buitengewoon unieke kapsel van haar schoonmoeder aanmeten, alsof ze zeggen wil: 'Ik ben er klaar voor!', schrijft Privé. Volgens het blad staat de wisseling van de wacht gepland voor 2008.

Filmromance
Ook Weekend vult enkele pagina's met de film Zwartboek, maar dan in een heel ander verband. Hoofdrolspeelster Carice van Houten zou tot over haar oren verliefd zijn op haar Duitse tegenspeler Sebastian Koch. Het blad heeft het verhaal overigens niet uit eerste hand, maar citeert een interview dat eerder verscheen in dagblad Het Parool. Wel signaleerde Weekend dat Carice en Sebastian vorige week samen arriveerden bij de première van de film.

Tevreden mens
Story staat uitgebreid stil bij het 50-jarig jubileum van zangeres Willeke Alberti. Op een terras in het chique Laren praat Willeke vrijuit over alle voor- en tegenspoed die ze die periode doormaakte, en vooral over de nieuwe theatervoorstelling 'Goud' die deze week in première gaat. De productie geeft een overzicht van de lange carrière van de zangeres. Willeke Alberti is een tevreden vrouw die met niemand in onmin leeft. 'Ja, ook met mijn drie ex-mannen heb ik nog altijd een goed contact. Ook met hun vrouwen trouwens. Ik ben sans rancune over het verleden', zegt Alberti in Story.

Jan in het bushokje
Jan Smit is erg op zoek naar een vrouw. Volgens Weekend is de volkszanger wel toe aan 'huisje, boompje, beestje'. 'Volgens mij ben ik pas echt volmaakt gelukkig als ik op mezelf woon en een vrouw en kinderen heb. Dat is toch wel mijn ideaalbeeld', zegt Jan in het blad. In de tussentijd is de zanger druk bezig met de promotie van zijn nieuwe album 'Op Weg Naar Geluk'. Bovendien liggen de Nederlandse winkels dit najaar vol met boxershorts, strings en bh's uit Jans eigen kledinglijn J-Style. Het ondergoed wordt onder de aandacht gebracht met posters van Jan, die slechts gekleed gaat in een boxershort. Gezien de populariteit van de zanger zullen die vast niet lang in de bushokjes blijven hangen.
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  vrijdag 29 september 2006 @ 19:37:49 #227
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_42239922
quote:
Bakkie koffie

Glimmend van plezier laadt Connie Breukhoven haar spulletjes uit de verhuisauto. Hiep Hoi, eindelijk in Amsterdam wonen! Volgens Party, die vet kopt dat het om een scheiding gaat, gaan Connie en man Hans uit elkaar. Maar dat blijkt niet waar. De echtelijke villa in Wassenaar wordt verbouwd en dus zal het glamourpaar voorlopig in Amsterdam moeten wonen. Tot grote vreugde van Connie, want die is dol op de hoofdstad. Party beweert echter stug dat de diva en haar man uit elkaar gaan en dat de scheidingspapieren al op tafel liggen. 'Ik heb helemaal geen zin om hierop in te gaan' reageert Connie verbolgen. 'Hans en ik hebben afgelopen week hier samen in de PC Hooft nog koffie zitten drinken.'Een beter bewijs voor een goed huwelijk is er niet, toch? Samen koffie drinken, na 20 jaar huwelijk. Kan het romantischer.

Op zwart zaad?

De rel rond Mariska Hulscher is nog altijd gaande. Ditmaal ligt ze in de clinch met haar 'zakenpartner', de modeontwerper Marlon Borgschot. Mariska zou hem beroemd maken, als hij kleding zou ontwerpen voor haar zakelijke kledinglijn. Ook haar trouwjurk nam hij voor zijn rekening. Er is echter onenigheid ontstaan over de kosten voor de bruiloft. Marlon claimt nog geld te krijgen van Mariska, maar die liet weten geen cash te hebben in verband met haar scheiding. Weekend snapte de presentatrice echter op een shoppingtripje. Eerst kwam Maris met een grote tas uit een schoenenzaak, iets later met een tas uit een exclusieve kledingwinkel. Dus hoezo: 'geen geld?' Dat durft Weekend na deze foto's te betwijfelen. Slechte beurt, Mariska!

Koninklijk stulpje

Wie wèl genoeg geld heeft, is Prins Maurits. Met zijn gezin van drie kids is hij uit zijn huidige Amsterdamse appartement gegroeid. Hij kocht dan ook recent een megahuis van 2 miljoen Euro. Het 'stadskasteel' heeft een heleboel slaapkamers, en -bijzonder voor de hoofdstad- een grote tuin. Met zijn gewone baan heeft Maurits het geld niet voor zo'n huis, maar van oma Juliana schijnen alle kleinkinderen een behoorlijk bedragje geërfd te hebben. Nicht Margarita en man Edwin de Roy joegen de erfenis er in korte tijd doorheen, maar brave huisvader Maurits belegt nu zijn centjes in dit mooie huis, dat weliswaar geen garage heeft. De auto moeten ze nog altijd op straat kwijt. Weekend weet te melden dat de speciale parkeervergunning voor alle Prinsen is ingetrokken. De gemeente beraadt zich over een andere parkeeroplossing voor de koninklijke bolides.

Inbrekende Bauer

Goedmoedige Frans Bauer is niet zo'n held. Ja, één op sokken. De zanger kent een grote angst: dat er wordt ingebroken in zijn Brabantse paleisje. Daarom heeft hij zijn huis van top tot teen laten beveiligen. Er zitten niet alleen rolluiken voor de ramen, ook het glas is speciaal gewapend, zodat niemand er doorheen kan. Lekker veilig als je binnen bent, maar laatst stond Frans met zijn gezin toch echt zelf buiten. De sleutel deed het niet omdat Frans die aan de binnenkant van de deur had laten zitten. Gevolg: midden in de nacht moest de man van de rolluiken worden wakker gebeld. 'Al met al heeft het drie uur geduurd voordat we naar binnen konden en ons bedje in doken' aldus de zanger in Story. 'Maar het was ook een grote geruststelling. Als wij er namelijk zo lang over doen, met professionele hulp, hoeven inbrekers het niet eens te proberen'.

Duur balen

Je bent BN'Ner en je wilt lekker wonen. Dus koop je een groot huis. Geld zat, nietwaar? Maar dat valt vaak tegen. Story vertelt ons dat Martijn Krabbé, die aardig wat salaris opstrijkt, in zijn maag zit met een dubbele hypotheek. Recent kocht hij een huis van 1,6 miljoen, maar zijn oude appartement raakt hij maar niet kwijt. Story rekent ons voor dat Martijn maandelijks met een hypotheek van z'n 10.000 Euro zit. En dat blijkt zelfs voor de presentator een flinke smak geld.

Een schrale troost, maar hij is niet de enige. Esther Duller's huis staat al twee jaar te koop. Ze is vanuit haar huurhuis maar weer in haar eigen huis getrokken, omdat het te duur werd. Anita Witziers's rijtjeshuis in het Gooi krijgt ze ook maar niet verkocht. Ze is inmiddels verhuisd, maar zit wèl met dubbele lasten opgezadeld. En als het dan om een huis van een half miljoen gaat, kan de hypotheek aardig in de papieren lopen. Zo zie je maar, ook BN'Ners kunnen zorgen hebben, ook al is het om zo iets 'ordinairs' als geld.
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  vrijdag 6 oktober 2006 @ 19:28:02 #228
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_42430643
quote:
Finito

'Hij is mijn grote liefde' en 'Ik trouw met haar'. Het waren de stellige woorden van acteurskoppel Daan Schuurmans en Jennifer Hoffman. Al jaren waren de twee samen en in elk interview spuiden ze hun liefde voor elkaar. Maar van een daadwerkelijk huwelijk is het -ondanks een echt aanzoek- nooit gekomen. Nu zijn ze plotseling uit elkaar. Story meent de reden te weten: Daan heeft een ander. Het blad snapte de acteur met zijn tegenspeelster Bracha van Doesburgh. Ook een blondine en ook zo'n tien jaar jonger dan de 34-jarige acteur. Het stel bracht samen de nacht door in een Haags hotel, en volgens getuigen waren ze zeer intiem met elkaar. De eerlijkheid gebiedt te melden dat ze samen in een toneelstuk in den Haag speelden, en misschien daarom in De Hofstad overnachtten, maar toch.

Natte spatjes

Inge de Bruin, de zwemster, is een grage partybezoekster. Altijd gekleed in dure kleertjes, haar blonde lokken gekruld en met haar recentelijk gebleekte tanden lachend naar de camera. Maar verslaggever Guido van Party weet ons te vertellen dat die vrolijke lach maar schijn is. 'Inky' is helemaal niet zo gezellig. Mevrouw schijnt zelfs behoorlijke sterallures te hebben. Zo 'luchtkust' ze de verslaggever aan het begin van de avond, om hem later de huid vol te schelden en hem te betichten van paparazzipraktijken en achtervolgingen. Beledigd noemt de showbizzreporter haar daarom 'arrogant, onberekenbaar en achterdochtig' en beticht haar zelfs van een 'gespleten persoonlijkheid' en 'divagedrag'. Echte (natte) spatjes dus van Inge, een typering die wel bij de zwemkampioene past.

Geen couture

Ze is maar liefst 15 kilo afgevallen, maar toch kocht minister Rita Verdonk geen nieuwe (kleinere) garderobe bij couturier Frans Molenaar. Slechts één mantelpakje bezit ze van hem. 'Ik voel me op en top vrouw in deze schitterende kleding. Aan couture hangt een prijskaartje en hoewel ik best een goed salaris heb, denk ik dat ik het me niet kan veroorloven," aldus de bewindsvrouwe eerlijk in Story. Andere dames, die zelf geen carrière hebben, maar wèl een rijke man, zaten daarentegen gretig naar de ontwerpen te kijken. Zo zag miljonairsvrouw Danielle Overgaag zichzelf al een couturejasje van Molenaar op een spijkerbroek dragen. En miljardairsvrouw Janine van den Ende verschijnt steevast op een première van haar man's musicals in een creatie van Frans Molenaar. Fijn hoor, zo'n dikke bankrekening, waar je als vrouw lekker van mag shoppen. En Rita maar werken voor haar centjes.

Oude vader

Rob de Nijs mag dan al ruim 63 jaar zijn, hij voelt zich nog een jonge adonis. Na zijn scheiding van dierenbeschermster Belinda Meuldijk vond hij nieuw geluk bij zijn veel jongere secretaresse. Die is 'pas' 37 en heeft te kennen gegeven graag een kind met Rob te willen maken. 'AOW èn baby voor Rob' giebelt Privé dan ook bij het horen van dit nieuws. En "Tegelijk met zijn AOW krijgt hij misschien ook kinderbijslag op zijn bankrekening gestort'. Hilarisch, vindt het blad dat idee. Voor Belinda, die 51 is, zit een 'tweede kans kind' er niet meer in. Maar omdat zij ook nog wel een pretje wil, wil ze volgend jaar trouwen met haar nieuwe lover. Deze hondentrainer is pas 28 jaar, en zo heeft ze straks toch nog een beetje een groot kind in huis. Een apart stel, die De Nijs en Meuldijk.

Aan de patatten

Met het presenteren van RTL-Boulevard heeft Daphne Bunskoek zo ongeveer de leukste baan van de wereld. Daarbij een leuk appartement en een vaste vriend (miljonair Wessel van Diepen). Niet echt veel redenen om ongelukkig te zijn, zou je denken. Maar toch blijkt de presentatrice soms eenzaam en zelfs huilend thuis op de bank te zitten. "Ik heb wel eens gehad dat ik na 'n uitzending op vrijdagavond naar huis ging en dat al mijn vrienden al wat te doen hadden. Dat ik uiteindelijk alleen op de bank heel erg ongelukkig zat te zijn,' vertelt Daphne. Ach gossie, het arme kind. Zit ze daar huilend thuis met een patatje van de snackbar op schoot haar verdriet weg te eten. Zo zie je maar weer dat roem en sterrenstatus ook een keerzijde hebben.
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  vrijdag 13 oktober 2006 @ 19:45:01 #229
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_42651360
quote:
Uitgebuit

Holland's Next Topmodel is een vermakelijk programma. In ongezouten bewoordingen wordt aan Nederlandse meisjes duidelijk gemaakt waarom ze wel of niet geschikt zijn voor een baan als fotomodel. Net als in de Amerikaanse versie vloeien de traantjes rijkelijk en storten de deelneemsters regelmatig geestelijk in. Om een topmodel te worden, moet je heel wat over hebben, is de boodschap. Ondertussen vullen de programmamakers juichend hun zakken. Leuke kijkcijfers, goede reclame en ook nog inkomsten uit het modellenwerk. Zo moesten de meisjes voor een frisdrankreclame poseren. Als proef. Maar de reclamefoto wordt inmiddels gewoon gebruikt in tijdschriften. Story vraagt zich dan ook af wat er met het geld gebeurt dat de meisjes normaal zouden krijgen voor dit werk. Juist: dat gaat allemaal naar de producenten. 'En dat zal niet voor het laatst zijn..' waarschuwt het blad.

Arme Franske

Hij reist van het ene goede doel naar het andere, treedt bijna dagelijks op, verschijnt op tv en wordt ook nog eens gevolgd door de camera's van zijn real life soap. Niet zo verwonderlijk dat het Frans Bauer allemaal even te veel werd. Tijdens een concert begon hij opeens te trillen, kreeg hij geen geluid meer uit zijn keel en kon later zelfs niet eens meer uit zijn stoel overeind komen. Paniek in de tent natuurlijk. In Story staat dat de zanger volgens zijn manager een onschuldig griepje had in combinatie met een verkoudheid, maar het blad betwijfelt dat. Ze vermoeden dat de psychische druk de sympathieke zanger gewoon te veel is geworden. Bauer moet nu minstens een week rust houden en daarna belooft het blad ons op de hoogte te houden van de gezondheid van de voorheen zo vrolijke Frans.

Opa Froger

Pas 45 is René Froger, hij heeft twee zoons van rond de tien jaar en tóch wordt hij al opa. Rara, hoe kan dat? Omdat René uit een vorig huwelijk óók al twee volwassen kinderen heeft. Een zoon Danny, die ook zingt, en een dochter Natascha. Die laatste staat op het punt een baby te krijgen. Ze is pas 22 en het kindje was niet 'gepland', maar inmiddels is het bijna zo ver. 'Mijn vader schrok wel even toen hij hoorde dat hij grootvader wordt' meldt de dochter in Privé. Niet zo gek, als je thuis nog een jong gezin hebt, jaarlijks meedoet aan de marathon en midden in een nieuwe concert-tournee zit. Dan voel je je een jonge god, maar wordt je tóch al opa. Hopelijk belandt Froger niet in een identiteitscrisis.

Verkleedpartij

Kleine gravin Leonore werd gedoopt en dat was reden voor een Oranje-feestje. De hele koninklijke familie liep dan ook uit. Het dochtertje van prins Constantijn en Laurentien kreeg zelf waarschijnlijk niks mee van het hele gebeuren, 't kind is nog geen jaar oud, maar alle ooms en tantes des te meer. De doop was een mooie gelegenheid voor een fijne verkleedpartij. Laurentien zelf sloeg de plank nèt weer mis in een rode jurk die te kort was en een te bloot en slecht zittend decolleté had. Mabel deed het deze keer wèl aardig, in een zwarte jurk met pofmouwen en los krullend haar. Maxima was weer beeldig in een jas met jaren '70 print, compleet met bijpassende pumps en tas. Nicht Juliana Guillermo deed hip in een zwart/wit jurkje, met dikke kousen en opvallende rode pumps. De brave Marilène was waarschijnlijk weer bij Pauw geweest, aan haar onberispelijke outfit te zien. Maar die stretchlaarzen van haar hebben we nu echt wel gezien. Prinses Margarita is weer in de gratie bij de familie en droeg een leuke jurk met stippen. Maar helaas heeft ze echte 'oranje-benen' en zelfs haar zwarte pumps konden daar geen elegant onderstel van maken. Maar de grootste flater sloeg zangeres Trijntje Oosterhuis, een vriendin van Constantijn en Laurentien. Gekleed in een donkere hobbezak met aan haar arm een reuzentas formaat weekeindje-weg, had ze onder haar voetloze legging óók nog te witte pantysokjes aangetrokken. Brrr, wat een afknapper.

Bye bye Sylvie

Sinds haar verhuizing naar Duitsland is Sylvie Meis hier uit de gratie. Bij de oosterburen vinden ze haar nog fantastisch, in Nederland raakt ze langzaam maar zeker in de vergetelheid. In Party lezen we dat de voetbalvrouw hierdoor een lucratief bijbaantje heeft verloren. Sylvie leende haar naam en gezicht aan een sieradenlijn, en die liep best goed. Maar omdat dat mooie gezichtje nooit meer op de Nederlandse tv te zien is, wil de makers van de voetbalvrouw af. 'De samenwerking op een lager pitje zetten' noemen ze dat heel diplomatiek, maar in de nieuwe advertenties is Sylvie al niet meer te zien. Waaruit wij concluderen dat Sylvie botweg is gedumpt door haar opdrachtgever. Gelukkig heeft ze de creditcardvan manlief Rafaël nog, zodat ze haar baantje niet erg zal missen.
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  vrijdag 20 oktober 2006 @ 17:21:34 #230
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_42840622
quote:
De doopplechtigheid van de jongste kleindochter van koningin Beatrix leek eerder op een reünie. Alle roddelbladen staan vol met kiekjes van de gezinnen binnen de Oranje-familie.

Alle kinderen en kleinkinderen van koningin Beatrix waren aanwezig tijdens de doopplechtigheid van Leonore, de jongste telg van prins Constantijn en zijn vrouw Laurentien. De plechtigheid zelf, was een gesloten bijeenkomst, maar de koninklijke familie poseerde even voor de camera's toen ze bij de kerk aankwamen.

Nog meer kleinkinderen
Momenteel heeft koningin Beatrix zeven kleinkinderen van wie ze kan genieten. In april wordt de volgende Oranje-baby verwacht, het derde kind van prinses Máxima en prins Willem-Alexander. Volgens Story is het negende kleinkind ook al onderweg. Het is nog niet officieel bekendgemaakt, maar het blad gelooft dat prinses Mabel ook zwanger is. 'Doorgaans wachten leden van het Koninklijk Huis met de bekendmaking van een zwangerschap tot de eerste drie onzekere maanden voorbij zijn en Friso en Mabel doen daar doorgaans voor de zekerheid nog een maandje bovenop', schrijft Story.

Nieuwe liefde
Niet ieder gezinsleven verloopt zo soepel. De zes jaar durende relatie tussen vroegere Westenwind-acteurs Daan Schuurman en Jennifer Hoffman is ten einde. Ze wisten zeker dat ze met elkaar zouden trouwen, schrijven de bladen. Zeker na het 'romantische' huwelijksaanzoek van Daan in New York in 2002. Maar van een huwelijk zal het dus niet meer komen. Daan was na de breuk al snel te vinden in de armen van tegenspeler Brascha van Doesburg uit het toneelstuk 'Closer'.

Dat Daan op Bracha valt, is volgens Party niet vreemd. 'Ze lijkt als twee druppels water op zijn ex-liefje Jennifer. (…) Het lijkt wel alsof Daan zijn Jennifer inruilt voor een gekopieerd zusje!' schrijft het blad. Volgens Privé zit Jennifer ook niet alleen te rouwen. Het blad schrijft dat 'het gerucht gaat dat zij zich nu liefdevol laat troosten door haar tegenspeler in de tv-serie Spoorloos Verdwenen, Cas Jansen.'

Emigreren naar Dubai
Cilly Dartell, de presentatrice van 'Hart van Nederland' emigreert naar Dubai. Tegen Story vertelt Cilly waarom ze voor deze verre woestijnstaat kiest. Haar man, Jan Cocheret, zal namelijk vanaf januari voor luchtvaartmaatschappij Emirates werken als gezagvoerder. Cilly wordt geen thuiszittende expat-partner. Ze blijft zich inzetten voor tv-programma 'Hart van Nederland', want ze zal twee weken per maand in Hilversum wonen. Het echtpaar houdt daar namelijk het huidige huis aan. Cilly: "Ik zie mijn verhuizing als één groot avontuur en heb er veel zin in!"

Gouden Kalf
Ook Carice van Houten is misschien binnenkort niet meer in Nederland te vinden, volgens Party. De actrice heeft onlangs een Gouden Kalf (de Nederlandse Oscar) gekregen voor beste vrouwelijke hoofdrol, voor haar rol in 'Zwartboek'. Dit is de nieuwste film van Paul Verhoeven. Net als 'Soldaat van Oranje' speelt ook dit verhaal zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog. Op de avond van de uitreiking kreeg Carice veel felicitaties, zelfs uit Amerika van actrice Meryl Streep. Volgens kenners is dit voor Carice hét moment om naar de Verenigde Staten te vertrekken om haar carrière daar voort te zetten. Aan Party vertelt ze, "Mijn hart zegt ja, maar mijn verstand heeft alles nog niet goed op een rij staan. (…) Maar als niemand minder dan Meryl Streep je uitnodigt en wil steunen, hoef je eigenlijk niet lang na te denken." Misschien zien we Carice binnenkort wel op de rode loper in Hollywood.
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  vrijdag 3 november 2006 @ 17:10:54 #231
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_43209577
quote:
Beetje dom

Maxima zette zichzelf op de kaart met haar gevatte opmerking dat Willem Alexander 'een beetje dom' was geweest na een onnadenkende opmerking van de prins. De volgende dag sprak heel Nederland over 'een beetje dom' en het werd een gevleugelde uitdrukking. In Weekend kunnen we echter lezen dat deze spontane opmerking van Maxima helemaal niet zelfverzonnen en ad rem was. Hij was zelfs van te voren ingestudeerd! Weekend: 'Sterker nog: het was eigenlijk de bedoeling dat Willem Alexander zelf had gezegd dat hij 'een beetje dom' was geweest. Maar besloten wordt dat het effect groter is als Maxima dit voor haar rekening neemt.' Hoewel nu net deze anekdote niet uit het boek 'De Oranjes. Net gewone mensen?' van royaltyverslaggever Peter van der Vorst komt, smullen we altijd van dit soort ontboezemingen over onze eigen Royal family.

Liefdesring

Jodi Bernal schaatste de sterren van de hemel voor de tv-show en zijn ex-liefje viel voor zijn mooie pirouettes. Shanna Breukhoven -inderdaad, dochter van 'La Connie'- zag hem soepeltjes glijden en werd weer helemaal verliefd. De twee showbizzkids hadden ooit een relatie, maar die stierf een zachte dood. Blijkbaar zat er tóch nog een sprankje leven bij Shanna, want toen ze op de tribune zat, smolt ze opnieuw voor haar Jody. Ze had zelfs een ring voor hem gekocht. 'Een symbool voor onze bijzondere liefdesband' kweelt ze in Story. Zou het de roem van Jody zijn, die erotiseert, zodat ze hem terug wil? Is Shanna net zo gevoelig voor glamour en glitter als haar moeder? Helaas heeft Jody geen oren naar een nieuwe romance met Shanna: 'Ik wil even met niemand een vaste relatie'. Daar kan zelfs geen ring van een hip merk iets aan veranderen.

Klamme lappen

Waarschijnlijk hebben ze het mooiste en meest luxueuze designbed van het hele Gooi. Immers: Jan des Bouvrie zal ook wel zijn eigen echtelijke sponde hebben ontworpen. In Party lezen we dat er echter maar weinig spannend in dat mooie bed gebeurt. Sinds Monique des Bouvrie ziek is geweest, ligt het seksleven van de twee op zijn kont. 'Ik had totaal geen zin meer in seks. Dat is wel moeilijk voor een man als Jan,' zegt Monique in Party. En Jan klaagt dat er helemaal geen aandacht voor zijn situatie was: 'Alle aandacht is uiteraard voor de zieke. Maar ik heb er ook enorm mee geworsteld'. Het seksleven van de twee moet langzamerhand weer groeien, meldt het echtpaar. He getsie, dat soort details willen we toch helemaal niet weten. Twee van die oude mensen die het nog met elkaar doen, daar willen we niet eens aan dénken. Snel omslaan die pagina, op zoek naar een paar roddels die wèl wetenswaardig zijn…

Kouwe kak

In de serie Gooische Vrouwen zijn de vier hoofdrolspeelsters dikke vriendinnen. En volgens Linda de Mol (Sheryl) zijn ze dat in werkelijkheid ook. De au pair in de serie hangt er maar een beetje bij. Die is immers maar 'personeel' en alleen geschikt voor huishoudelijke klusjes. De rol van de achterbakse Tippiwan wordt gespeeld door Cystine Carreon. In Story lezen we dat de vier hoofdrolspelers in het echte leven ook niet zo veel over hebben voor hun Tippi. Cystine beleefde recentelijk de première van de musical Grease, waarin ze een rol heeft. Maar er was niet één 'Gooische Vrouw' in het theater te bekennen! Ze waren allemaal op vakantie of bezet. Ook de Gooische mannen lieten verstek gaan; niemand van de spelers uit de serie was naar Grease gekomen. Gelukkig is 'Tippiwan' over deze teleurstelling in het echt wat relaxter dan in de serie. Daar had ze waarschijnlijk een valse actie op touw gezet.

Dure dochter

De naam Mohammed Al Fayed kennen we van Dodi en prinses Diana. Het vermeende liefdespaar kwam om het leven en nog altijd strijdt Dodi's vader om erkenning van zijn zoon. Het Britse hof wil niet toegeven dat Dodi met Diana ging trouwen. Naast deze inspanningen voor zijn zoon, blijkt miljardair Mohammed ook nog een dochter te hebben. Dit rijkeluiskind moet ook wat om handen hebben en daarom klust Jasmine wat bij in de mode. Ter ere van haar kledingcollectie organiseerde pa een knalfuif, met tal van beroemde namen. Locatie: een Franse villa, die pappa recentelijk voor 50 miljoen Euro heeft verbouwd. Er werd een heel zanddecor compleet met echte duinen en palmbomen aangelegd en de 600 gasten hadden het reuze naar hun zin. In Privé zien we geen enkele foto van de ontworpen jurkjes van Jasmine, maar op deze protserige miljoenenfuif is dat een te verwaarlozen feitje.
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  zondag 12 november 2006 @ 18:32:27 #232
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_43483276
`
quote:
Koninklijke klusjes

Prins Maurits die ijverig vloeren staat te dweilen, Marilène die behendig een wasje wegstrijkt, prinses Laurentien als gehandicaptenbegeleidster…Het zijn geen beelden die we dagelijks te zien krijgen. Maar omdat het laatst 'make a difference day' was, de landelijke dag voor vrijwilligers, waren de Oranjes opgetrommeld. Braaf lieten ze zich inzetten als vrijwilliger en hielpen ze in de gezondheidszorg. Veel Royals gaven acte de présence: Mr Pieter van Vollenhoven en zoon Pieter Christiaan gaven duikles, Annette en prins Bernhard togen naar de dierentuin, Aimée en Floris gaven een rondleiding op het Muiderslot en Laurentien gaf met zang en zwaaiende armen bewegingsles aan gehandicapten op paarden. De echte bikkels waren Marilène en Maurits. Zij schrobden, dweilden, streken en smeerden broodjes in het Ronald McDonaldhuis. Dat was van al het vrijwilligerswerk het minst koninklijke klusje. En daarmee staan ze weer te boek als meest sympathieke stel van het koninklijk huis.

Dooie dreads

Hoe zit het nou met het haar van Katja Schuurman? Is het echt, is het kunsthaar of zijn het extensions? Ze trouwde met lange haren, maar kwam na haar huwelijksreis terug met gekortwiekte lokken. Waarom had ze haar extensions verwijderd? Privé weet te melden dat de actrice voor haar huwelijk haar haar jarenlang had laten groeien. Dit om er spectaculair en sprookjesachtig uit te zien op haar bruiloft. 'Maar op huwelijksreis naar Zanzibar ging het mis' vertelt ze 'Tijdens het duiken veranderde mijn vlechten in dikke dode dreadlocks. Thijs heeft ze toen maar afgeknipt'. Ach, wat romantisch. Zie je ze al zitten, met een schaar en een berg afgesnoeide dooie dreads om zich heen? Katja blijkt zó happy met Thijs dat ze het niet erg vond haar krullenpracht op te offeren. 'Mijn wilde haren ben ik nu letterlijk kwijt' grapt ze dan ook. Het wachten is nu dan ook op een baby. Dan is ze helemaal van haar sexy-imago af.

Schonkig en moe

Broodmager, doodvermoeid en met holle ogen hield Daphne Deckers haar nieuwste boek ten doop. Het schrijven er van heeft het voormalig model zichtbaar uitgeput. Ze stelde dit jaar een agenda samen, schreef een boek met fabels voor kinderen en lanceerde haar langverwachte 'pedagoochelen', over opvoeden. En dat was te veel van het goede, naast haar gezin. Manlief Richard Krajicek is veel in het buitenland en dan staat ze er alleen voor, wat zijn tol eist. Weliswaar droeg ze een hip zwart/wit jurkje met kekke hoge laarzen en was haar gezicht behoorlijk in de make-up gezet, echt stralen deed ze niet. 'Mijn haar mag dan wel goed zitten, maar van binnen ben ik helemaal kapot' verzuchtte ze in Party. Persoonlijk vinden we Daphne's lokken wel erg platinablond geworden in combinatie met haar zwarte wenkbrauwen. Maar misschien paste dat wel bij de zwart/wit contrastlook van haar jurk. Anyway: het gaat natuurlijk om haar boek. Nu dat creatieve 'ei' is gelegd, kan de blondine de haarlak weer opbergen, haar geliefde joggingbroek uit de kast halen en weer even de slonzige moeder spelen, waar ze altijd over schrijft.

Gespeeld geluk

'Hoe echt is Connie's gezinsgeluk?' vraagt Story zich af. De familie Breukhoven was na lange tijd -en enorme ruzies- toch samengekomen om vader Hans te verwelkomen. Die beklom de Himalaya en kwam op Schiphol aan na zijn reis. Alle kids waren opgetrommeld voor het mediaspektakel en ook braaf gekomen. Vreemd, want er zouden ferme ruzies zijn tussen ouders en kinderen. Zoon Jordy trouwde onlangs in het geheim, zonder ma Connie en pa Hans er bij. In het tijdschrift zien we de foto's van deze 'gezellige' familiedag en toevallig zagen het item ook op tv. Connie miste bijna de aankomst van Hans omdat ze zelf nog even een interview gaf, de kinderen stonden opgeprikt voor de camera en echt heel hartelijk leek het allemaal niet te gaan. Connie leek jaloers omdat Hans lang over zijn bergbeklim-avontuur mocht vertellen en zij er maar nietszeggend naast stond. Had ze daar zo haar best voor gedaan, met haar beeldig geföhnde haar en loeistrakke jeans? Al met al leek het nog het meest op een strak geregisseerd toneelstukje, met natuurlijk übermoeder Connie als strenge regisseur.

Enkeltje Timboektoe

In story staat een enquête met vragen over BN'ners. Op de redactie hebben ze vast veel lol gehad tijdens het bedenken van de vragen. Zo is vraag 1 'Wie moet er hoognodig gerestyled worden?'. Er bij een foto van Bonnie StClaire, met een te dik 50+ buikje in een spijkertuinbroek. Een enkeltje Timboektoe kunnen we toekennen aan o.a. Edwin de Roy, Patty Brard of Robert Jensen. Een gewetensvraag is wie we met een gerust hart op onze kinderen zouden laten passen. Mag Leontine Borsato dat doen, Paul de Leeuw of Carlo Boshard? Lekker vals: wie moet er een paar kilo aankomen, Georgina Verbaan, prinses Marilène of Wendy van Dijk? In totaal zijn er 11 vragen. De uitslag wordt binnenkort gepubliceerd. Benieuwd met wie Nederland graag een beschuitje zou willen eten. Persoonlijk schuiven we het liefst gezellig aan bij Frans Bauer, maar een keer de cornflakes delen met Marco Borsato vullen we in als goede tweede optie. Hein Vergeer of Marco van Basten in ochtendjas met ongeschoren hoofden aan 't ontbijt slaan we liever over.
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  vrijdag 17 november 2006 @ 17:10:56 #233
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_43640238
quote:
Kletter

Onelegant en wijdbeens ligt ze er bij. We hebben het over ‘beauty’ Katja Schuurman. In Party zien we een reportage waarbij de actrice op zeer onelegante wijze is gefotografeerd. En niet voor een onflatteuze filmrol. Nee, Katja ligt als een soort hulpeloze tor op haar rug te spartelen nadat ze van het paard is gesmakt. Voor een tv-programma moest ze een parcourtje springen terwijl ze helemaal geen rij-ervaring heeft. Ze kreeg een paar lessen en waagde het er toen op.

Dat het niet meevalt, blijkt uit het verloop van de wedstrijd. Het paard sloeg op hol en Katja kletterde onelegant op de grond. Gelukkig droeg ze een helm en waarschijnlijk ook een body-protector, dus kwam ze er met alleen spierpijn van af. Maar over de ‘fatale gevolgen’ voor haar vermeende zwangerschap lezen we helaas niks. Ze zal dus nog (steeds) wel niet zwanger zijn.

Natte stappers

Na alle verhalen over Beatrix’ betonnen kapsel, zien we haar deze week weer eens met losse haren. De majesteit is op bezoek in De Antillen en laat daar de koninklijke lokken waaien. Ook de geklede pumps schopte ze voor de gelegenheid uit. Op de foto’s in de bladen zien we Bea sportief gekleed met een zonneklep, in broek en op blote voeten in teenslippers. Een goede zet, want na een boottochtje belandt ze pardoes in de branding. De golven spoelen om haar voeten en de broekspijpen worden nat.

Een behulpzame politieman tilde de majesteit nèt niet ver genoeg uit de boot, met dit natte pak ten gevolge. Bea lacht, maar wie weet wat voor sancties er voor de man volgen. In het boek van royaltyverslaggever Peter van der Vorst lezen we dat De Oranjes bijzonder explosief kunnen reageren. Een beveiligingsambtenaar die ooit de plassende hondjes van prinses Margriet tamelijk onvriendelijk uit de auto gooide, werd van het toneel gevoerd. Hopelijk staat dat lot deze brave bruine agent niet te wachten.

Kluivert make-over

Patrick Kluivert is back. De bad-boy van het voetbal heeft Barcelona achtergelaten en woont nu in België. Hij deed dat omdat hij graag dicht bij zijn kids wil zijn, die hij om de twee weken bij zich heeft. Hoewel de voetballer riep zijn ex Angela terug te willen, is er een kaapster op de kust. Het is Rossana Lima, een donkerharige, zeer rondborstige (implantaten?) schone, die styliste is. ‘Ze is méér dan een goede vriendin’ geeft Patrick lachend toe in Privé.

‘Ros’, zoals intimi de styliste noemen, heeft echter nog geen kennis gemaakt met Patrick’s kids. ‘Dat houden we nog gescheiden’ meldt de voetballer. Zo intiem is de relatie dus ook weer niet. Maar ondertussen logeert Rossana wel bij Kluivert, gaat het stel uit eten en natúúrlijk hebben ze ook lekker geshopt. Benieuwd wanneer we Patrick in zijn extreme make-over zien. Want meestal is het: nieuwe vrouw, nieuwe looks. Alhoewel zijn ex fashion-victim Angela zelf ook behoorlijk van wanten (lees: shoppen en stylen) wist.

Getsie!

Zanger Jan Smit reisde ter promotie van zijn onderbroekenlijn (!) met zijn ouders naar China. Hij ging er gezellig een avondje uit en belandde zelfs in een Karaoke-bar. Maar het eten in het land vond hij helemaal niks, vertelt hij in Privé. ‘Ik wilde saté, maar dat hadden ze niet. Toen koos ik voor babi pangang, maar ook dat kenden ze niet’ verwonderde de jonge Volendammer zich. Uiteindelijk proefde hij een stukje vlees, dat van een kat bleek te zijn. Getsie!

Een pagina verder lezen we wat onze Janneman dan wèl lekker vindt. Dat blijkt gebakken kibbeling bij het ontbijt te zijn, en warme flippen. Bedoelt hij de flippen van zijn nieuwe liefje Ellemieke Vermolen misschien? Helaas niets pikants te melden. Warme flippen zijn een lokale specialiteit: opgewarmde witte bollen met boter en suiker. Knap van Jan dat hij zijn vetrollen in bedwang weet te houden met zo’n stevig vissers-ontbijt en in zijn eigen onderbroeken voor de foto durft te poseren.

Tuthola

Zanger Gordon laat geen kans voorbijgaan om mensen af te kraken. Op tv, radio en in zijn column krijgt iedereen er van langs. Van minister president Balkenende (een slungelige nerd zonder sex-appeal), weerman Piet Paulusma (een uithangbord voor slechte kleding), Marco Borsato (met zijn zogenaamde poëtische teksten), Lucille Werner (haar boek loopt wél) tot Henny Huisman (met zijn gejank en gezeur). Erg grappig, vindt Gordon ongetwijfeld.

Maar o, wee als je aan de diva zelf komt. Daar kan ijdele ‘Goor’ helemaal niet tegen. Toen De Telegraaf iets schreef over zijn slechte kijkcijfers, stopte een diep beledigde Gordon onmiddellijk met zijn column voor die krant. Ook Privé vindt dit een uitermate kinderachtige actie van de zanger. ‘Door niet direct in de hoogste boom te klimmen als iemand je liedje of zelfgeborduurde jeans niet leuk vindt, toon je meer klasse,’spreekt het blad de tuthola vermanend toe. Ze noemen hem ‘de zingende lolbroek met een kort lontje en lange tenen’. Benieuwd of Gordon met een woedende reactie komt.
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  vrijdag 24 november 2006 @ 17:52:00 #234
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_43857288
quote:
Oester orgie

Wie het breed heeft…In Party een stukje over de jonge miljonairs Reinout Oerlemans en Danielle Overgaag. De fotograaf spotte de twee toen ze met hun grote Range Rover stopten bij een oester-bar en daar een schaal dure schelpen ophaalden. 'Oesters kopen in dikke bak' kopt het blad en 'Chique leven van Reinout'. Het verhaal gaat over het vermogen van Reinout, dat wordt geschat op zo'n 60 miljoen.

'Dan kun je het je veroorloven om kaviaar te eten en ander rijkeluisvoedsel' watertand de redacteur. Helaas zien we op de foto nèt niet wat de prijzen van de oesters zijn, maar goedkoop zullen ze niet zijn. De redacteur grapt ook nog dat oesters een potentieverhogende werking hebben. 'Dus wellicht komt er nog wel een vierde kindje bij'. Het werd vast nog een gezellige avond bij de Oerlemansjes…

In tranen

Blonde Bridget Maasland timmert lekker aan de weg. Zeker nu ze ook nog een eigen late night show heeft, 'Het land van Maas en Geel'. De jonge presentatrice werkt zich een slag in de rondte en heeft een overvol schema. Presentatie-kanon Catherine Keyl ziet al dit succes met lede ogen aan. Party vermoedt dat de senior Keyl jaloers is op alle kansen van Bridget. Want toen Bridget te gast was in de show van Catherine kon de grand old lady het niet laten om haar jonge collega totaal af te kraken.

Of Bridget wel wist dat men twijfelde of ze voldoende bagage had om zo'n show te presenteren, meldde Catherine, of Maasland's succes alleen een kwestie van mazzel was en hoe Bridget dit allemaal dacht vol te houden? Daarbij probeerde Catherine haar gast te ontfutselen of ze ruzie met haar moeder had en toen Bridget ontkende kreeg ze nog een sneer ook. Bridget verliet met tranen in haar ogen de studio en party hoopt natuurlijk dat Catherine t.z.t. een koekje van eigen deeg terugkrijgt. 'Oorlog in omroepland' smult het blad dan ook al bij voorbaat.

Platzak

Weggehoond, uitgelachen en ook nog eens financieel totaal berooid. Het is niet best gesteld met 'claimbaron' Edwin de Roy van Zuydewijn. Van prinses Margarita krijgt hij geen cent alimentatie, de rechter vond dat hij maar een baan moest zoeken. En zo zit Edwin dus te kniezen bij zijn moeder thuis, omdat hij geen eigen woonruimte heeft. Toch is er nog één vrouw die hem ondanks dit alles aantrekkelijk vindt. Het schijnt dat de Amsterdamse makelaar Ellen sinds twee maanden een relatie heeft met De Roy.

Probleempje is echter dat De Roy geheel op haar zak moet teren en zij dit erg vervelend vindt. 'Het is al dikwijls gebeurd dat Ellen Edwin geld meegaf om boodschappen te doen en dat hij dan thuiskwam zonder boodschappen, maar ook zonder geld' onthult een bron in Privé. 'Dat zijn momenten dat ze het niet meer trekt en ze Edwin de deur uitzet'. We zien hem al beteuterd staan op de stoep, met zijn eeuwige hond. Als het niet zo'n rare snijboon zou zijn, zouden we bijna medelijden krijgen met Edwin.

Nieuwe lokken

Big hair en zonnebank-bruin. Dat is zoals we Rachel Hazes kennen. Maar sinds haar geliefde André is overleden, lijkt de weduwe zich niet meer zo om haar uiterlijk te bekommeren. In Weekend staat ze afgebeeld met donker geverfd haar, onverzorgd in een staart gebonden. Ze zeult met boodschappentassen en lijkt in niets meer op de Rotterdamse glamourvrouw van weleer. Ze ziet er afgetobd en afgesloofd uit en het blad vraagt zich dan ook af wanneer Rachel weer van het leven kan genieten.

Hoewel de weduwe haar uiterlijk verslonst, zorgt ze nog wel goed voor de inwendige kant. Iets tè goed zelfs. Haar boodschappentassen puilen uit en aan het postuur van Dré junior en Roxy te zien ontbreekt het hen aan niks. Het zijn twee vadsige tieners, die best wat gewicht kwijt mogen. Ons advies voor een complete make-over: Rachel naar de kapper voor nieuwe lokken, de twee kids elke dag een uurtje sporten en voortaan geen chips meer.

Jan's hotelbed

Zanger Jan Smit mag thuis geen meisjes ontvangen. De zanger woont nog bij zijn ouders. En daar geldt de regel: geen dameslogees op zolder. Dus moet Jan zijn liefje Ellemieke meenemen naar een hotelkamer. Niet zo'n probleem, want de jonge zanger overnacht vaak na een optreden in een hotel. Maar een beetje gek is het wel als Jan in zijn eigen dorp Volendam is en hij daar óók een hotelbed moet opzoeken. Zelf vindt hij dat geen enkel probleem. Jan heeft een vaste hotelkamer boven een kroeg in het centrum.

'Dat is wel zo makkelijk, dan kunnen we rechtstreeks zonder in de auto te hoeven stappen van de kroeg naar de slaapkamer,' vertelt hij in Story. En zo gebeurt het dat de zanger die op z'n twintigste al miljonair is, nog steeds bij zijn ouders woont, al wèl een eigen huis heeft gekocht, maar toch zijn scharreltjes nog op een gehuurd kamertje moet ontvangen. Vreemde wereld, die showbizz. Of is het gewoon een traditionele Volendamse dorpsregel, waar wij stedelingen niets van begrijpen?
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  Moderator / Miss SHO vrijdag 1 december 2006 @ 17:56:16 #235
22592 crew  Ole
pi_44061101
quote:
Roddelbladen: Hofhumor en Borsato's bedekte bibs

Uitgegeven: 1 december 2006 17:05

Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Party en Story. Met daarin deze week dat Ellemieke stikjaloers is op Leontine, de humor van de Oranjes (lachen!), Marco Borsato zijn broek aanhoudt, Rob de Nijs zich wil voortplanten en alles over de vuile sokken van Willem-Alexander. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.





Razend jaloers

Blonde tv-babe Ellemieke Vermolen droomde van een leven met de rich and famous. Ze trouwde met songschrijver John Ewbank en haar bedje leek gespreid. Helaas liep het huwelijk stuk en Ellemieke moest opnieuw op zoek. Na vele relaties is ze nu beland bij Jan Smit, die bijna 10 jaar jonger is. Dat maakt haar niks uit, aldus Privé, want Ellemieke doet er álles aan om sterrenstatus te krijgen. Ze zou razend jaloers zijn op het leventje van Leontine Borsato, met haar rijke man, leuke kids en droomhuwelijk.

Recentelijk verklaarde Marco nog zijn liefde aan Leontine en Ellemieke zou ook dolgraag zo'n romantische man hebben. Maar vanwege haar stormachtige verleden en haar carrièredrang, vraagt het blad zich af of ze dit geluk ooit met Jan zal vinden. 'En velen in Volendam blijven hopen van niet' voegt het blad fijntjes toe, doelend op de weerstand tegen Ellemieke van sommige dorpsgenoten van Jan.

Niet bloot

Marco Borsato is het boegbeeld van de organisatie War Child. Hij neemt nummers op voor dit goede doel en reist af en toe naar kinderen in oorlogsgebieden. Maar hoe zeer zijn hart ook ligt bij de oorlogskindjes, zijn broek houdt hij aan. Dertien andere mannen, waaronder Mike Starink en Louis Frequin (zoon van Willibrord?) ontdeden zich echter wèl van hun kleren. Zij poseerden bloot voor het blad Starstyle. Het blad steunt met 'Naked Issue' War Chid en de boys waren graag bereid daar hun broek een keer voor te laten zakken.

In Privé meldt een medewerker: 'Ambassadeur Marco Borsato hebben we nog niet uit de broek weten te praten. Maar volgend jaar is hij zeker aan de beurt'. Waarom niet al dit jaar? Is Marco zo preuts? Mag hij niet van Leontine? Of wil hij eerst zijn overtollige pondjes eraf trainen voordat hij zijn hele hebben en houwen toont? Afijn: to be continued.

Lachen

Er is onder de internationale royals een heuse babyboom bezig. Zowel onze Maxima, Mary van Denemarken en Letizia van Spanje zijn alledrie tegelijk zwanger. 'Dikke vriendinnen' grapt Weekend dan ook. Het is inderdaad een gezellig kliekje, die jonge royals samen. De kroonprinselijke paren van Noorwegen, Denemarken, België, Spanje en Nederland zijn dik bevriend en zien elkaar regelmatig.

En dan wordt er wat afgelachen. Zo grapte Willem Alexander ooit dat de koningsclub de Spaanse Letizia had omgedoopt tot Metizia. Immers: alle namen van de andere vrouwen beginnen met een M: Maxima, Mary, Mette Marit en Mathilde. Wat een gekkigheid, wat zullen ze gegierd hebben om de verbastering tot Metizia! Dit is dus blijkbaar hof-humor. Nou ja, ieder zijn eigen pretjes, zullen we maar denken.

Opa aan de rol


Nog een jaartje en dan kan hij met pensioen. Zanger Rob de Nijs is echter nog lang niet van plan om te stoppen. Sterker nog: Rob wil weer een nieuw gezinnetje stichten. Sinds enige tijd heeft de zanger een jonge vriendin, die maar liefst 26 jaar jonger is dan hij. Ze scheelt maar 14 jaar met de zoon van Rob! 'Leeftijd doet er niet toe, als je maar jong van hart en geest bent' kweelt Henriëtte verliefd. En inderdaad, ook een baby wordt niet uitgesloten. 'Ik wil Rob mijn hele leven lang bij me houden en ik hoop dat we samen heel oud worden' zegt de oud-verpleegkundige in Weekend.

De ex-schoonvader van Rob de Nijs (de vader van Belinda Meuldijk) heeft zelfs zijn goedkeuring aan het 'jonge' stel gegeven. 'Slim van je, om voor een verpleegster te kiezen' voegde hij er aan toe. En dat is inderdaad een handige bijkomstigheid. Als Rob ooit gaat kwakkelen met zijn gezondheid, kan zij de rolstoel duwen. Hoe ze dat gaat oplossen met in 1 hand een kinderwagen en in de andere een rolstoel, willen we tegen die tijd graag zien.

Oranjewasjes

Kleine wasjes, grote wasjes, doe ze in de wasmachine. Wat gebeurt er eigenlijk met de vuile was van de koninklijke familie? vraagt Party zich af. Dat hij spreekwoordelijk niet wordt buiten gehangen, weten we al. Maar wie draait al die babywasjes van de kleine prinsesjes, wast Maxima's onderbroeken en vist Willem-Alexanders vuile sokken uit de wasmand? Het blad kan zich niet voorstellen dat de prinses zelf dagelijks de machine vult, laat staan Beatrix. 'Hoogstwaarschijnlijk wordt de vuile was in een wasserette met zwijgplicht gewassen. En wellicht zijn er in de paleizen wel speciale waslakeien aanwezig', peinst het blad verder.

Party zou ook érg graag weten of Maxima pikante lingerie draagt en Willem-Alexander louter oranje boxershorts. Helaas: 'er is nog nooit wasgoed gespot van de oranjes en daarmee is de vuile was een van de best bewaarde geheimen van ons koningshuis' concludeert het blad. Misschien kan Weekend een reporter 'undercover' het paleis inkrijgen, die gaat posten in het washok?
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  vrijdag 1 december 2006 @ 18:13:32 #236
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_44061525
quote:
Edwin de Roy van Zuydewijn domineert opnieuw de bladen. De afgekondigde mediastop van diva Connie van Breukhoven is nu al mislukt. En bij het televisieprogramma 'Wedden dat…' werd vals gespeeld.

Connie van Breukhoven kondigde een mediastop aan, maar figureert desondanks prominent in de bladen. Dochter Constanza ontkent in Story dat haar vriend, van wie zij zwanger is, in de gevangenis zou zitten. 'Dit soort onzin is precies de reden dat ik niet in de schijnwerpers wil staan. Wat een vuile roddel, zeg!', zegt zij onomwonden. De dochter van glamourdiva Van Breukhoven doet uitgebreid uit de doeken waarom zij tot dusver een teruggetrokken bestaan leidde, ver weg van het ouderlijk huis waar de cameramensen dag en nacht op de stoep liggen. Ook Connies verhalen over haar gelukkige gezinnetje moeten we volgens Constanza met een korrel zout nemen: 'We hebben niet voor niets acht jaar lang geen contact met elkaar gehad. En dan is het niet nu opeens weer helemaal goed.'

Leuk optrekje
Weekend nam de huizenmarkt onder bekende sterren onder de loep. Het blad concludeert dat er, voor een niet onaanzienlijk bedrag, mogelijkheden te over zijn om straks het eten klaar te maken in de voormalige keuken van een Bekende Nederlander. Het optrekje van Patty Brard kost bijvoorbeeld bijna 700.000 euro, maar dan woont de nieuwe eigenaar wel in het chique Amsterdam Oud-Zuid en heeft de beschikking over een apart gastenverblijf. Het Amsterdamse vierkamer-appartement van Martijn Krabbé kost slechts 795.000 euro, inclusief luxe keuken. En op loopafstand van diverse gezellige cafés, restaurantjes en buurtwinkeltjes, belooft Weekend de potentiële koper.

Nieuwe geldkraan
Edwin de Roy van Zuydewijn is nu officieel de ex-echtgenoot van prinses Margarita, maar dat wil niet zeggen dat de roddelbladen het nu zonder hem moeten doen. Zowel Privé als Story zetten hem op de cover. Volgens Story ontvangt Edwin geen cent van de koninklijke miljoenen. Margarita was namelijk getrouwd op huwelijkse voorwaarden. 'Snugger meisje', oordeelt Story.

Volgens Privé hoeft De Roy van Zuydewijn na de scheiding overigens niet op een houtje te bijten. De succesvolle zakenvrouw Ellen Vincken schijnt de nieuwe vrouw in zijn leven te zijn. 'Makelaarster onderhoudt dakloze ex van Margarita', kopt het blad fijnzinnig. Of de relatie een lang leven is beschoren, waagt het blad te betwijfelen: 'Het is al dikwijls gebeurd dat Ellen Edwin geld meegaf om boodschappen te doen en dat hij dan thuiskwam zonder boodschappen, maar ook zonder het geld. Dat zijn momenten waarop zij het niet meer trekt en ze Edwin de deur uitzet', zegt een ingewijde in Privé.

Bond-taferelen
Party schrijft smakelijk over de chaotische Amsterdamse première van de nieuwe James Bondfilm Casino Royale. 'Gestoken in galakleding moesten onze BN'ers zich door de massa wringen en dat ging er soms op ècht Bondachtige wijze aan toe', schrijft Party. 'Al dan niet hevig verliefd, maar wel struikelend over elkaar'. Topadvocaat Bram Moszkowicz verheugde zich vooraf op een leuke avond: 'Ik hoop op een ouderwets spannende film'. Gezien de lovende recensies hebben de BN'ers in ieder geval een leuke avond gehad.

Beetje valsspelen
Jos Brink klapt in Weekend uit de school over het succesvolle 'Wedden dat..'. De hoogtepunten uit het televisieprogramma dat jarenlang miljoenen kijkers trok, verschenen afgelopen week op DVD. Bij de overhandiging van de box aan presentator Jos Brink, vertelde de showman zijn grootste geheim: 'We hebben voor zover ik me kan herinneringen twee keer een beetje vals gespeeld. Kinderen die met een enorme groep moesten touwtje springen, mochten na een eerste mislukte poging twee keer een herkansing. Maar ook die mislukten'. Volgens Brink leefde het publiek zo met de kinderen mee, dat iedereen altijd heeft gezwegen over dit 'valsspelen'. Jos Brink vertelde Weekend ook nog dat hij als presentator de tweede keus was. Producent Joop van den Ende had liever Ron Brandsteder gehad, maar die zag niets in het programma. Daar heeft ie later vast spijt van gehad.
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  zaterdag 9 december 2006 @ 17:12:20 #237
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_44278860
quote:
Hennie Huilman

Een zielepiet, zeurkous en huilebalk. Dat wordt wel eens over Hennie Huisman gezegd. Hij mopperde en klaagde toen hij niet meer op tv was en bedelde publiekelijk om een nieuw baantje. Presentatrice Mariska Hulscher haalde vreselijk uit naar Hennie 'Huilman' en boorde de arme man totaal de grond in. Hennie reageerde wijselijk niet, maar in Weekend deze week kan hij het niet laten. De rollen zijn namelijk omgekeerd: Hennie is weer op tv en Mariska kan haar gebotoxte hoofd nergens meer laten zien na haar flitshuwelijk van twee maanden. Daarbij is er ook nog een affaire over een onbetaalde bruidsjurk. 'Lach je stiekem in je vuistje?' vraagt Weekend de presentator. "Niet in mijn vuistje, maar hardop! Nu is ze alleen nog maar in het nieuws om haar scheiding en die jurk," aldus een vergenoegde Hennie. Geen tranen meer voor Hennie Huilman dus, want: 'wie het laatst lacht, lacht het best'.

Krokettenmotie

Zelfs de brave, kreukvrije Jan Peter Balkenende haalt wel eens een grapje uit. Weekend weet ons te vertellen dat Balkenende een keer een gekke bui had en een 'krokettenmotie' indiende. Tijdens een vergadering 's avonds laat verveelde hij zich en hij besloot wat humor in de strijd te gooien. Hij schreef een motie dat er voortaan altijd vanaf 22.00 uur kroketten moesten worden geserveerd. Ha, ha, lachen bij het CDA. Maar alle andere partijen tekenden de motie ook en uiteindelijk werd de motie echt aangenomen. 'Sindsdien zijn er 's avonds altijd kroketten geserveerd' gniffelt Balkenende. 'Je houdt het niet vol als je zonder humor opereert. Er wordt heel wat afgelachen, maar natuurlijk ook keihard gewerkt.' Die JéPé toch, wat een lolbroek. Maar dan wel een keurige lolbroek.

Borsato-boek

Mary Borsato -de moeder van zanger Marco- gaat een boek schrijven. Nee, niet over de laatste bruidsmode, bleekblonde hair-extensions of de best bruinende zonnebanken. De hoofdpersoon in het boek wordt Mary zelf. 'Nederland heeft echt behoefte aan positieve verhalen' is haar motief, en dus wil ze haar levensgeschiedenis neerpennen. Ze trouwde op haar 19e, kreeg 3 kinderen en scheidde alweer op haar 23e. Maar spijt heeft ze nooit gehad, ook al had ze het vaak moeilijk in haar eentje. Die boodschap wil ze uitdragen naar andere vrouwen. Over Marco zal het boek niet gaan, want: 'de hoofdpersoon ben ik'. Jammer voor Mary, maar we moeten eerlijk bekennen dat we niet onmiddellijk naar de boekhandel zullen rennen als de memoires van de 61-jarige oma t.z.t. uitkomen.

Het 'Pamela effect'

Overal in het land was Jan Smit in z'n onderbroek te bewonderen. De posters van zijn eigen ondergoedlijn hingen in talloze bushokjes en menig tienermeisje keek verlekkerd naar de halfblote zanger. Zo'n poster zouden zij ook wel op hun zolderkamertje willen hebben…Het bedrijf dat verantwoordelijk is voor de posters, meldt geschrokken dat diverse bushokjes vernield zijn en de posters gestolen. 'We merken dat de campagne van Jan Smit zeer spraakmakend is. Net als ooit bij een campagne van Pamela Anderson het geval was, is het nu weer zo dat mensen bushokjes vernielen om aan een poster te komen' aldus het bedrijf. Ze vragen de fans om contact met ze op te nemen, zodat die gratis een poster kunnen krijgen zonder het bushokje te hoeven slopen. En Jan Smit zelf? Die lacht om zichzelf in boxershort. 'Ik krijg wel heel veel reacties op mijn 'six-pack' grapt de jonge zanger.

Bedreigingen

De ex van voetballer Patrick Kluivert is geen doetje. Hoewel Angela en Patrick 'in goed overleg' uit elkaar zijn, kan Angela het niet hebben dat Patrick een nieuw liefje heeft. De voetballer scharrelt met styliste Rossana Lima en dat vindt Angela maar niks. Ze bestookt Patrick met sms-jes waarin ze de donkerharige schone voor 'hoer' uitmaakt. Ook wordt er gezegd dat Angela Rossana 'niet tegen moet komen'. Maar het blijft niet alleen bij sms-en en geuite dreigementen. Presentatrice Valerie Zwikker (de knappe ex van BNN-Bart de Graaff) zou samen met Rossana een wild avondje met Patrick hebben beleefd, ging het gerucht. In een discotheek beende Angela op Valerie af en bedreigde haar. 'Net toen het uit de hand begon te lopen, sprong mijn vriend tussenbeide' huivert Valerie in Privé. Poeh, lekker ding, die Angela. Knap koppie, maar ondertussen is het een valse furie. Pas maar op, dames.
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  zaterdag 16 december 2006 @ 18:24:46 #238
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_44487346
quote:
Geen centen meer

Je hebt een contract bij de tv en verdient 40.000 euro per maand. En toch geef je te veel geld uit. Het gaat over Patty Brard, die volgens Story alwéér een faillissement boven het hoofd hangt. Ook voetballer Brian Roy maakt er een potje van, net als presentatrice Viola Holt. Patty Brard zou haar Amsterdamse huis moeten verkopen, Viola Holt heeft nog een dikke belastingschuld en het bedrijf van Brian Roy (hij verkocht voetbalpoppetjes) maakte 11 miljoen omzet, maar ging toch failliet, volgens het roddelblad. Helemaal niet waar, roepen de drie om het hardst. Patty verkoopt haar huis omdat ze bij haar vriend gaat wonen, Viola Holt krijgt zelfs geld terug van de belasting en Brian maakte helemaal geen 11 miljoen omzet, maar juist heel veel verlies. Hoe dan ook, laat ze vooral de moed niet verliezen. Het bedrijf van mediamagnaat Joop van den Ende ging ooit ook (bijna) failliet en kijk nu: hij is ongeveer de rijkste man van Nederland. Dus BN'Ners: gewoon lekker blijven schnabbelen, beetje zuinig aan doen, geen financiële wilde avonturen, en dan komt het allemaal best weer in orde.

Tooske dooske

Met veel tamtam werd ze binnengehaald als hét nieuwe kijkcijferkanon. De blonde Tooske Ragas moest miljoenen kijkers voor SBS6 gaan binnenhalen. Blond en blij verscheen ze voor de camera's, maar al snel bleek dat ze de belofte niet kon waar maken. Concurrente/collega Wendy van Dijk deed het veel beter. En zelfs Natasja Froger, die pas net een paar afleveringen van Hart in Aktie heeft gepresenteerd, trekt al veel meer kijkers. Al twee programma's van Tooske zijn wegens mislukking voortijdig gestopt en het veel besproken 'Wie wordt Tarzan' (een auditie-show) trok maar 400.000 kijkers. Naar Natasja Froger keken daarentegen een miljoen mensen. 'Iets waar Tooske alleen maar van kan dromen' schrijft Story valsig. We zijn benieuwd hoe het met Tooske zal aflopen, helemaal als ze straks na haar zwangerschapsverlof weer aan de bak probeert te komen.

Verwende prinsesjes

Als prinses heb je natuurlijk wat je hartje begeert: kasten vol kleren, een mooi huis en bakken met speelgoed. Zo gaat dat in sprookjes. Maar voor Amalia en Alexia geldt dat in het echt ook. Het schijnt dat de twee meisjes zó veel cadeautjes krijgen, dat de kasten op Eikenhorst niet meer dicht kunnen. Hun kamers lijken wel speelgoed-warenhuizen. Alexander en Maxima wilden hun kinderen eigenlijk liever een beetje kort houden en ze sober opvoeden. Maar alle tantes, opa's, oma's en peetouders denken daar anders over. Met Sinterklaas kwamen er zakken vol cadeaus op tafel en twee dagen later, op Amalia's verjaardag, werd het feestje nog eens dunnetjes over gedaan. Het gevolg: Maxima weet niet meer waar ze alle troep moet laten, want de kasten puilen uit. Volgens Party is Willem Alexander vroeger ook zo verwend, maar is hij daar gelukkig niet door verpest. 'Toch is onze kroonprins iemand die geniet van de kleine dingen des levens en die oog heeft voor de noden van anderen die het minder goed hebben getroffen,' schrijft het blad. Gelukkig, er is nog hoop voor de toekomst van de twee jonge prinsesjes.

Tanja en Lassie

Wat blonde vamp Tanja Jess in haar veel jongere Charly Luske ziet, hebben we nooit zo begrepen. Ze schelen een jaar of tien, en de voormalig boy-bandzanger ziet er leuk uit, maar is geen geweldig lekker ding. Maar ándere dingen kan hij blijkbaar wel geweldig, lezen we in Party. De zanger/acteur verklapt namelijk dat hij en Tanja het heel leuk hebben samen in bed. 'We hebben wat dingetjes die Tanja en ik leuk vinden' bekend hij openhartig 'want als man kun je dan wel likken als Lassie, die speeltjes gaan gewoon sneller en als man kun je daar niet tegenop'. Aha, zo gaat dat daar dus. Een man als Lassie èn een nachtkastje vol speelgoed. Geen wonder dat Tanja altijd zo stralend op de foto's staat. We kunnen vanaf nu alleen nooit meer gewoon naar hun foto kijken zonder meteen herinnerd te worden aan de Lassiepraktijken en 'de dingetjes' nu Charly dat zo openhartig heeft verteld.

Snel verdiend

Prins Maurits en Marilène hebben ongemerkt hun huis verkocht. Het stel is inmiddels al verhuisd naar een groter onderkomen. Voor hun oude huis heeft het prinselijk paar flink gevangen. Privé weet te melden dat ze maar liefst 600.000 euro winst hebben gemaakt met de verkoop. Maar die verkoop ging wel wat vreemd. Het huis is verkocht voor 1,3 miljoen euro, maar het rare is dat het nooit openbaar te koop is aangeboden. Men vermoedt dat een tussenpersoon is ingeschakeld, een Belgische man. Die heeft de bijzondere naam 'Slinkert', wat natuurlijk direct naar 'slinks' verwijst. De man kocht het huis, woonde er zelf nog geen dag in en heeft het huis nu weer te koop aangeboden voor 1,4 miljoen euro. Zo blijft prins Maurits heel veilig uit de publiciteit, heeft hij toch zijn dikke winst en als beloning mag meneer 'Slinkert' met nóg een ton winst het pand weer verkopen. Goed bedacht, snel verdiend, maar of het helemaal netjes en volgens de regels is, kan Privé ons helaas niet vertellen.
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  Moderator / Miss SHO zaterdag 23 december 2006 @ 11:26:00 #239
22592 crew  Ole
pi_44678118
quote:
Roddelbladen: Baby Bunskoek en het Kerstvenijn van Goor en Geer

Uitgegeven: 22 december 2006 16:22
Laatst gewijzigd: 22 december 2006 16:47

Op NU.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Party en Story. Met daarin deze week dat zanger Jan en Ellemieke zich helemaal niet verloven, de trouwerette van Hans Kraay, Anita Witzier zuchtend Kerstfeest viert, Daphne Bunskoek wellicht een babygeheimpje heeft en Gordon en Joling elkaar geen Kerstvrede gunnen. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.


Over en uit

Party was al helemaal in kerstsfeer en zag het wel zitten: een kerstverloving voor Jan Smit en zijn Ellemieke. Zwijmelend fantaseren ze dan ook over een heus aanzoek in december, vlak voor de 21e verjaardag van de zanger. Het blad dekt zich wel alvast in door te zeggen dat in Volendam een verloving soms jaren kan duren en het niet per se tot een huwelijk hoeft te komen, maar toch. Wat blijkt echter? Bij het te persen gaan van het tijdschrift, meldden Jan en Ellemieke op televisie dat hun relatie voorbij is. Over en uit. Het stel zag elkaar te weinig, een half uurtje per week, en dat was niet genoeg om iets op te bouwen. Geen verloving, geen ringen, geen feest. Het blad heeft helaas verkeerd gegokt en komt van een kouwe ker(st)mis thuis.

Moeilijke Kerst

Anita Witzier blijft er eeuwig jong uitzien, maar is inmiddels 45 jaar oud. En die jaren gaan tellen, blijkt uit Party. Het blad vroeg BN'ers wat ze met Kerst doen en blonde Anita blijkt zich zuchtend door de feestdagen te worstelen. Zo leest ze altijd reportages in tijdschriften vol fraai gedekte tafels, heerlijk eten, engeltjes van kinderen en stressvrije huismoeders. 'Dan denk ik: lieve hemel, dat is bij mij nooit zo!'. Ook met Oud en nieuw valt er wat te verzuchten. 'Dan zie ik op tv collega's feesten met grote champagneflessen en een kolossaal vuurwerk. En dan steek ik een paar lullige rotjes af. En de volgende dag altijd maar weer een kater...' meesmuilt de presentatrice. Nee, meid, het valt allemaal niet mee met die 'gezellige' feestdagen. Zelfs niet als je BN'er bent, blijkbaar.

Drie maal...

In de bladen was altijd al veel aandacht voor Hans Kraay en zijn jonge vriendin Sofie. De ex-voetballer en presentator valt op hele jonge meiden, en had diverse relaties. Maar in zijn Sofie zag hij de ware, ook al is het leeftijdsverschil 23 jaar. Ze besloten te trouwen, maar toen sloeg het noodlot toe. Sofie kreeg een hersenbloeding en raakte gedeeltelijk verlamd. Tóch ging het huwelijk door en in de bladen mogen wij genieten van dit 'sprookje'. De bruid draagt een lange witte jurk, met een geplooide kraag waardoor ze helaas een beetje op een pierrot-clown lijkt. Dat ze nog een verlamde arm heeft, kun je natuurlijk niet zien. Een beetje vreemd was het om het bruidspaar te zien met de oudste dochter van Hans, die met haar 21 jaar maar 2 jaar met de bruid scheelt. Maar al met al zijn het lieve plaatjes van een gelukkig stel, zo vlak voor de Kerst. En we hopen voor Sofietje dat voor Hans geldt, dat drie maal trouwen eindelijk scheepsrecht is.

Bunskoekbuikje

Story denkt dat Daphne Bunskoek zwanger is. De presentatrice zou in haar strakke jurk tekenen van een buikje vertonen. En tijdens RTL Boulevard, dat zij presenteert, zou Albert Verlinde het over 'kinderen krijgen' hebben gehad en daarbij ondeugend naar Daphne hebben gekeken. De brunette wist niet waar ze moest kijken. Daarbij dronk ze op een feestje geen alcohol en dus is het duidelijk voor het blad: Daphne wordt moeder. Haar vriend (en waarschijnlijk dus de vader) is Wessel van Diepen, de ex-man van Irene van de Laar. Hij heeft al een kind en dus zou het voor hem niet zo heel nieuw en spannend zijn. Helaas voor de pers is Daphne zo gesloten als een oester over haar privé-leven. We kunnen dus alleen maar afwachten en haar buik in de gaten houden.

Geen vrede Goor en Geer

Geen vrede op aarde deze kerstdagen voor Goor en Geer. Gordon en Gerard Joling hebben het helemaal gehad met elkaar. Als boze viswijven gooien ze elkaar verwensingen naar het hoofd. Het programma 'Gordon en Joling over de vloer' wordt dan ook alleen maar gemaakt voor de centen. In Privé vertelt Gerard Joling: 'Ik vind 'over de vloer' een verschrikking, maar doe het voor John de Mol.' Ook baalt 'Geer' van de opnames: 'Ergens anders slapen is al afschuwelijk. Ik doe geen oog dicht. Laat staan dat je dan nog in een twijfelaar ligt met naast je Gordon.' Nee, het moge duidelijk zijn dat die twee niet warmpjes en gezellig met elkaar de Kerst doorbrengen. Sterker nog, over zijn liefde voor Gordon is Gerard héél duidelijk: 'Al was hij de laatste op aarde...' gruwt hij. Dat vinden we eigenlijk wel een leuke spreuk voor op één van Gerards t-shirts. Verdient 'ie zo toch nog een centje aan zijn gehate collega.
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_44854659
quote:
De breuk tussen zanger Jan Smit en presentatrice Ellemieke Vermolen wordt eindelijk breed uitgemeten in de bladen. Over de daadwerkelijke reden verschillen de bladen van mening. Uiteraard blikken de sterrenwichelaars en paragnosten vooruit op het nieuwe jaar. Volgens Weekend staan ons zware tijden te wachten.

Scheiding

Het einde van de stormachtige relatie tussen de Volendamse zanger Jan Smit en de tien jaar oudere presentatrice Ellemieke Vermolen is natuurlijk (alsnog) het belangrijkste nieuws voor de bladen. Volgens Weekend wordt in het vissersdorp Volendam druk gepraat over het stel. Erg rouwig zijn ze er niet om het vertrek van de 'gevaarlijke Ellemieke'. Insiders vertellen dat de presentatrice snel met Jan wilde samenwonen, terwijl de zanger nog flink wilde stappen met vrienden. 'Ze was voortdurend in Volendam en wilde ook allerlei plannen maken. Samen uit eten, samen op vakantie en samen de toekomst plannen', meldt het blad.

Volgens Story zit Jans manager Jaap Buys achter de breuk. 'Jaap zou van mening zijn dat zijn twintigjarige ster gewoon lekker moet optreden en af en toe een vriendinnetje moet hebben. Maar dat hij zich in elk geval nog niet moet binden', schrijft Story.

Glaasje op

Vriendinnen Bonnie St. Claire en Viola Holt feestten zich deze week op de covers van de bladen. In Story blikt het tweetal, genietend van een forse sigaar, in de camera. In Party staan de dames met een glas champagne op de foto. 'Pas op voor de zuipzusjes', luidt de veelzeggende kop. Of niet? Een en ander heeft te maken met het nieuwe programma dat Bonnie en Viola gaan maken voor televisiezender Talpa. De titel: 'Het glas is halfvol'. 'Ik denk niet dat ik de reputatie heb dat ik een dronkelap ben. Tenminste dat kan ik me niet herinneren', zegt Holt tegen Party. En ook Bonnie St. Clair ontkent een alcoholprobleem te hebben: 'We zijn geen zuipschuiten'.

Niet roddelen!

Story had een diepgaand gesprek met de hoogzwangere Tooske Ragas. De presentatrice krijgt op dit moment veel kritiek te verduren op haar programma's en dat leidt uiteraard tot nare verhalen in de pers. In Story wil ze het ware verhaal kwijt, onder de veelzeggende titel 'Ik wil niet dat vrienden over mij roddelen!' Veel maakt dat overigens niet uit, zo blijkt. 'Ik lees geen enkel verhaal meer over mezelf', zegt Tooske in het blad.

Voorspellingen

Weekend raadpleegde Jomanda over de komende gebeurtenissen in 2007. Het 'medium uit Valkenburg' voorspelt een nieuwe watersnood. 'Het komt nu eng dichtbij, want mensen dromen er al over', zegt ze in het blad. 'Dan zeg ik tegen mensen: 'Ik zou maar hoger gaan wonen'. Die boodschap krijg ik van boven'. De helderziende wil niemand oproepen een veilig heenkomen te zoeken, maar 'als mensen ten westen van Amersfoort voelen dat ze moeten verhuizen, moeten ze dat doen', waarschuwt Jomanda in Weekend.

Glazen Bol

Ook paragnost Wim Helsdingen van het blad Paravisie keek in de toekomst. Hij voorspelt een zwaar jaar voor de koninklijke familie. Party citeert uitgebreid het leed dat hen zal treffen: 'De Oranjes zullen veel in het ziekenhuis zijn te vinden, als we de paragnost moeten geloven, want hij voorspelt dat vlak voor Prinsjesdag een lid van de koninklijke familie zal worden getroffen door een ernstige ziekte', schrijft het blad. Maar er is volgens Party ook prettig nieuws. 'Het medium voorziet gelukkig ook iets moois, want Beatrix wordt volgens Helsdingen verliefd op een voormalige studievriend uit Leiden'.

Verliefd

Misschien heeft Helsdingen, wat dat laatste bericht betreft, gewoon de krant gelezen. Er gaan namelijk hardnekkige geruchten dat koningin Beatrix verliefd is. De Rijksvoorlichtingsdienst houdt de kaken stijf op elkaar, maar Weekend is net zo blij als de vorstin. 'Niemand zal de koningin nieuws liefdesgeluk misgunnen', schrijft het blad. 'Na de verdrietige jaren waarin Beatrix niet alleen haar echtgenoot, maar ook haar beide ouders verloor (…), verdient ze, volgens velen, betere tijden'.

En daar proosten we op.


PC Hoofttractor passé

Dat in schoenen, haardracht, tassen en kleding een rage bestaat, begrijpen we nog wel. Maar in Amsterdam is het nu 'bon ton' om ook je vervoersmiddel aan je imago aan te passen. Voor de hippe hoofdstedelijke ouders is een bakfiets voor de kids onontbeerlijk (Mariska Hulscher, Daniëlle Overgaag, Martijn Krabbé). En wie even snel wil shoppen, pakt niet de fiets, maar verplaatst zich per scooter. We zagen al Estelle Gullit, Connie Breukhoven en Katja Schuurman op zo'n glimmend nieuw brommertje voorbijscheuren. Nadeel van de scooter: je wordt nat bij regen en je haar wordt geruïneerd door die helm. Daarom is het nieuwste speeltje de Mini Cooper. De grote terreinwagens - die PC Hoofttractor werden genoemd- zijn verruild voor de kleine kekke karretjes. En zo zien we in Weekend Estelle, Connie, Ellemieke Vermolen, Froukje de Both en zelfs Prins Bernhard jr. bij hun Mini staan.

Royale Ruud

In Weekend twee foto's van de voetballer Ruud van Nistelrooy. In Madrid werd Ruud aangesproken door een oude vrouw, die waarschijnlijk om een paar euro bedelde. In plaats van haar botweg af te poeieren, trok de voetballer zijn portemonnee. Royaal haalde hij een biljet van 50 euro tevoorschijn en gaf dat aan het omaatje. In de opgengeklapte knip schittert duidelijk zichtbaar zijn goldcard, voor Ruud is die 50 euro waarschijnlijk een fooitje. Leuk aan deze actie is, dat Van Nistelrooy zich waarschijnlijk niet bewust was van de camera. Zijn goede gebaar was dus écht gemeend. Niet zoals Paris Hilton, die ooit voor de camera's poseerde met een bedelaar die ze voor de foto een biljet van 100 dollar toestopte. Voor het Spaanse omaatje of de Amerikaanse bedelaar is het om het even. Zij konden weer een paar dagen vooruit met hun biljet.

Vorstelijk salaris

Ondanks haar koninklijke status werkt prinses Laurentien nog gewoon zelf voor haar centjes. Hoewel ze ongetwijfeld een uitkering uit de staatskas krijgt, sprokkelt ze nog een aardig zakcentje bij als mediatrainer. Twee dagen achtereen gaf ze een cursus in Brussel en streek daar bijna tweeduizend euro voor op. In Party rekenen royaltywatchers even voor ons uit dat dat per maand zo'n 25.000 euro is. Niet slecht, zeker niet als je bedenkt dat een minister in Nederland maandelijks 'maar' 9500 euro op de bank krijgt bijgeschreven. Prinses Petra verdient dus eigenhandig meer dan haar eigen lieve vader, politicus Laurens Jan Brinkhorst. Party is echter verheugd te melden dat Laurentien óók veel aandacht besteed aan goede doelen, zoals analfabetisme, blinden en slechtzienden. Hard werkende prinsessen passen immers niet in het ideaalbeeld van een sprookjesprinses. Die moet alleen maar mooi en lief zijn en de hele dag bezig zijn met liefdadigheid.

Hebbe, hebbe, hebbe

Hoe rijk je ook bent, iedereen vindt het leuk om cadeautjes te krijgen. Zo ook onze eigen Bekende Nederlanders. Ze lieten zich door Story fotograferen op de Miljonair Fair bij hun favoriete speeltjes. Sommigen lieten ongegeneerd weten dat ze 'hun' hebbeding wel héél graag cadeau zouden krijgen. Zo wil Winston Gerschtanowitz graag die leuke Spyker C8 Spyder van E 265.000 hebben en styliste Mariëlle Bastiaanse een jacht van 13 meter (E 465.000). Iets realistischer is wellicht Nicolette van Dam, die haar gouden jurk van Percy Irausquin à 25.000 van hem leende, maar het liefst zou houden. Ex-minnares van David Beckham, Rebecca Loos, bedelt om een hi-tech loopband van 8000 euro en Marijke Helwegen ziet zichzelf graag op een 2,61 meter brede plasma-tv van 70.000. Soapie Tanja Jess gooit het op de zielige toer. Ze ligt op een bed van 46.000 euro en vertelt heel zielig dat ze een hernia had en dus echt heel erg graag zo'n lekker bed zou willen hebben voor haar arme rug. Welk spreekwoord zou opgaan voor deze brutale BN'ers: 'wie niet waagt (vraagt), wie niet wint' of worden ze afgestraft met 'kindertjes die vragen, worden overgeslagen'?
  Moderator / Miss SHO zaterdag 30 december 2006 @ 15:19:08 #241
22592 crew  Ole
pi_44857626
Static is wat laks de laatste weken he cg!
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_44859075
quote:
Op zaterdag 30 december 2006 15:19 schreef Ole het volgende:
Static is wat laks de laatste weken he cg!
Och
Gelukkig zijn wij er ook nog!
  Moderator / Miss SHO zaterdag 6 januari 2007 @ 02:07:58 #243
22592 crew  Ole
pi_45064431
quote:
Roddelbladen: de zelf bedachte Bauerbruid en Linda's zure gaswalm

Uitgegeven: 5 januari 2007 17:41
Laatst gewijzigd: 5 januari 2007 18:15

Op NU.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Party en Story. Met daarin deze eerste week van het nieuwe jaar dat Mariska de Bauerbruid wordt, Linda de Mol haar Porsche uit stinkt, de drankzusters weer opdraven, sterschaatsen veel oplevert en Botox-spuitende sterren misdadigers zijn. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.


Zelf bedachte Bauerjurk

Nog steeds heeft Frans Bauer zijn Mariska niet ten huwelijk gevraagd. Maar dit jaar gaat het dan eindelijk gebeuren. Sterker nog, de trouwlocatie is al bekend. Nu alleen de datum nog. Mariska heeft ook al ideeën over haar trouwjurk. Die zal ze niet kant en klaar kopen, maar zelf ontwerpen. 'Het model dat ik wil, is niet te koop in de winkel' zegt ze in Privé. Omdat Mariska vindt dat ze door haar kledingontwerpen voor de V&D genoeg ervaring heeft met kleding bedenken, is ze niet bang zelf aan de slag te gaan. 'Ik ga niet verklappen hoe hij er uit gaat zien, maar dat hij bijzonder wordt, staat vast'. Je moet maar durven. Op de belangrijkste dag van je leven, waarop héél Nederland zal meekijken, in een zelfbedachte bruidsjurk verschijnen. En dat op basis van dat hele kleine beetje ervaring voor familiewinkel V&D.

Zure kool

Linda de Mol klaagt regelmatig over haar gewicht. De tv-diva heeft de neiging flink uit te dijen als ze niet oplet. Ze heeft een personal trainer in dienst die haar verplicht rondjes laat rennen om strak te blijven. En ook gaat ze regelmatig op dieet. Dat ze daarbij soms vreemde dingen probeert, blijkt uit Privé. Linda toerde door het Gooi met de ramen van haar auto open. De reden daarvoor was haar dieet. Ze dronk onder andere zuurkoolsap om af te vallen. Zelf had ze geen last van die sappen, maar toen ze een keer in haar eigen auto stapte, botste ze tegen een muur van zure lucht aan. Getsie! Privé meldt ons dat Linda inmiddels weer is gestopt met lijnen. Of de zure walm uit haar dure Porsche is verdwenen, vertellen ze ons helaas niet.

Proost, Bonnie

Vorige week al schreven we over de 'zuipzusters' Viola Holt en Bonnie St.Claire. De twee dames krijgen een tv-programma waarin ze feestjes aflopen. De roddelbladen vrezen dat dit de drankverslaving van Bonnie in de hand zal werken. Maar Bonnie zelf denkt van niet: 'Ik geloof dat ik al 25 keer ben gestopt met drinken en nóg denken de mensen dat als ik een spaatje bestel, het een glas jenever is'. Inmiddels drinkt ze weer alcohol, maar ze laat zich niet meer gedachteloos vollopen. Zegt ze. En ze schenkt nog eens een wijntje in tijdens het etentje met Privé: 'Ik ben niet zo'n eter, maar de wijn erbij smaakt heerlijk!'. Een woordvoerder van tv-zender Tien vindt het zelfs nodig te melden dat de dames maar drie glazen per opname drinken. 'Maar wat ze thuis doen, daar hebben we geen invloed op', dekken ze zich in. Volgens Story is het inmiddels zo ernstig met Bonnie gesteld dat ze al in de olie raakt van een enkele kersenbonbon.

IJskoud zakken vullen

Lekker een beetje schaatsen en daar nog goed voor betaald krijgen, wie wil dat nou niet? De artiesten staan dan ook in de rij om mee te mogen doen met het sterrenschaatsen, dat nu op tv is. Hoewel ze flink moeten oefenen, krijgen ze er zeer royaal voor betaald. Volgens Party halen alle B-artiesten met het programma in één keer hun jaaromzet binnen. Want per week vangen ze vierduizend Euro, en dat maar liefst vijf maanden lang. Wie wil daar niet voor op zijn kont vallen? Jody Bernal wel, en ook oud voetballer John de wolf, zangeres Maud, schaatser Hein Vergeer en sterrenkapper Mari van de Ven in elk geval wel. 'IJskoud zakken vullen' noemt Party deze ijzige schnabbel dan ook.

Misdadigers

In Party mag verslaggever Ger Lammens elke week een boekje open doen over de showbizz. Vaak dreutelt hij wat over seniore B-sterren, maar deze week houdt hij een vlammend betoog tegen cosmetische chirurgie. Al die dames die aan de Botox gaan, het zou verboden moeten worden. Sterker nog: Botox staat op de lijst met gevaarlijke stoffen als er een biologische/chemische oorlog zou plaatsvinden. 'Onze sterren zouden op de lijst van onze AIVD, de geheime dienst, moeten staan!' schrijft hij verontwaardigd. Linda de Mol is niet wijs dat ze het spul gebruikt en ook Patty Brard, Patricia Paay en Connie Breukhoven kunnen heel goed zonder. Kijk maar naar Mies Bouwman, die is ook mooi en puur natuur. Tsja, of dat nou iemand is met wie voornoemde dames vergeleken willen worden? Het toppunt vindt de redacteur echter dat op RTL-4 het programma 'Gewoon mooier' wordt uitgezonden. Daarin kunnen mensen met een sms-wedstrijd een cosmetische ingreep winnen. Geweldig goed bedacht, vinden we persoonlijk. We vrezen dan ook dat de oproep van de kalende rimpelmans in Party geen gehoor zal vinden bij sterren of gewone mensen
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_45153132
quote:
Begin 2007 wordt er in de roddelbladen nog volop teruggeblikt. Maar ze kijken als altijd ook graag koffiedik. Wat zal 2007 onze BN'ers brengen? Prinses Máxima, presentatrice Wendy van Dijk en diëtiste Sonja Bakker, hun toekomstperspectieven komen allemaal aan bod.

Story waagt zich aan een uitgebreide voorspelling over wat er voor Máxima de komende jaren in het vat zit. Het blad opent met de mededeling dat Máxima hoogst waarschijnlijk in 2008 koningin gaat worden. 'Willem-Alexander zal zich vooral gaan richten op de zakelijk kant van het koningschap, terwijl Máxima meer de functie van moeder van het volk zal krijgen, net zoals indertijd koningin Juliana,' schrijft Story. En zieneres Liesbeth van Dijk weet hetzelfde blad te melden dat Máxima in april zal bevallen van een zoon. Op zich is de kans dat ze gelijk heeft fifty-fifty, maar Liesbeth gaat nog een stap verder. Ze voorspelt niet één, maar twee zonen voor Máxima.

Al veertig jaar samen
Dat 2007 een goed jaar wordt voor prinses Margriet en haar man Pieter van Vollenhoven staat nu al vast. Op 10 januari is het paar namelijk 40 jaar getrouwd, tegenwoordig een hele prestatie. De bladen besteden hier graag aandacht aan en geven in vogelvlucht het levensverhaal van het echtpaar weer. Privé besteedt maar liefst zes pagina's aan het jubileumpaar en heeft heel wat foto's uit de oude doos gehaald. Dat dit huwelijk ook zijn ups en downs heeft gekend, is geen verrassing. Wat telt, aldus de bladen, is het resultaat: vier zonen, vier knappe schoondochters en zes kleinkinderen.

Weer gelukkig
Wendy van Dijk, de mooie presentatrice van programma's als 'Hart in Actie' en 'Ushi en Van Dijk', heeft de cover van twee van vier de bladen weten te halen. En waarom? Omdat het eindelijk weer goed gaat met haar. Vorig jaar spraken de bladen nog van een crisis in Wendy's relatie met acteur Chris Zegers. Maar nu is op de foto's een vrolijke Wendy met een lachende Chris te zien, terwijl ze winkelen in Utrecht. Als Weekend aan hen vraagt of er problemen tussen hen zijn, antwoorden de twee kort en krachtig volgens het blad: 'bullshit'!

Sonja Bakkeren
Het is weer tijd om goede voornemens te realiseren. Met alle lekkernijen van sint, kerst en Oud en Nieuw is het voor veel Nederlanders weer tijd om een paar kilootjes kwijt te raken. Dat komt goed uit, want Nederland is al maanden in de ban van de nieuwe dieetgoeroe Sonja Bakker. Bakker heeft dankzij haar dieetvoorschriften zelfs al een nieuw werkwoord op haar naam staan: sonjabakkeren. En dus verdient deze diëtiste een plaats in de roddelbladen. Vanaf volgende week krijgt Sonja haar eigen rubriek in Privé. Het roddelblad vraagt Sonja deze week alvast wat 2006 voor haar betekend heeft. Sonja concludeert zelf dat haar hele leven op z'n kop is gezet. Ze heeft het heel druk gehad met het promoten van haar boeken. En in 2007 zal ze nog meer te promoten hebben, want haar boeken worden in het Duits vertaald en misschien ook in het Frans en Engels. Dus wie weet kun je binnenkort ook in het buitenland sonjabakkeren.

Eind goed al goed
Ook voor Janneke Schoonhoven, de moeder van Sara (11) en Ammar (13), begint het nieuwe jaar goed. Een paar dagen voor kerstmis keerden haar kinderen terug naar Nederland, nadat ze enkele maanden in de Nederlandse ambassade in Syrië woonden nadat ze hun vader waren ontvluchten die hen had ontvoerd. In Story een exclusief interview met Janneke. Ze vertelt onder meer: "Je mag best weten dat ik de moed al had opgegeven dat ze nog dit jaar zouden terugkomen naar Nederland. Ook was ik bang dat áls ze dan ooit hier weer zouden zijn, er misschien een grote kloof was ontstaan. Maar het is verbazingwekkend als je ziet hoe flexibel de kinderen reageren en de draad gewoon weer oppakken."
pi_45292791
quote:
Blondje wil man

De (krokodillen)tranen van de blonde Ellemieke Vermolen zijn nog niet gedroogd na de breuk met zanger Jan Smit, of ze moet alweer aan de man. Een week of twee verbraken de twee hun prille relatie, en onmiddellijk storten de bladen zich op een nieuwe kandidaat. Want Ellemieke is een 'golddigger' die niets liever wil dan een rijke, beroemde vent. Ze moet opnieuw op jacht dus. Party zet de kandidaten op een rijtje. Allereerst is daar Johnny de Mol junior. Stinkend rijk, lekker beroemd en een leuk bekkie. Maar hij is 'steady' met zijn Daphne en niet direct beschikbaar. Jeroen Pauw dan maar? Die is niet vies van een knap blondje. Verder wordt John de Wolff getipt, de oud voetballer. Giel Beelen, de DJ, is niet knap genoeg en bovendien getrouwd en ook zanger Wolter Kroes heeft trouwplannen. Het ziet er naar uit dat Ellemieke nog even verder moet zoeken, met dit lijstje van Party komt ze niet zo ver.

Gestrikt

Fons de Poel, de presentator, heeft het niet zo op prinses Maxima. Volgens hem heeft de berekenende Argentijnse alles op alles gezet om een echte prins aan de haak te slaan. Hun 'spontane' ontmoeting in Spanje was helemaal geen toeval, Maxima was speciaal naar het feest gekomen omdat Alexander daar zou zijn. Haar doel was om hoger op de sociale ladder te komen, en dat is haar goed gelukt. Ze gooide haar blonde lokken in de strijd en veroverde het hart van Willem-Alexander. Zelfs haar beroemde tranen op het huwelijk zouden zijn ingestudeerd om 'iedereen in te pakken'. Volgens Fons heeft Maxima inmiddels thuis behoorlijk de broek aan en lijkt het alsof Alex met een soort Beatrix is getrouwd. Natuurlijk neemt Party het op voor de geliefde 'tango-koningin' en volgens het blad waren Alex en Beatrix 'enorm gebelgd' door de uitspraken van Fons de Poel.

Lamlul

Nog even, en dan wordt de spruit van acteur/zanger Bastiaan Ragas en presentatrice Tooske geboren. Volgens Party maken vrienden van Tooske zich enorme zorgen om dat moment. Want toen Bastiaan's eerste kind werd geboren (bij een andere vrouw), werd hij 'gillend gek' en verbrak de relatie. Zou hij dat nu weer doen? Het lijkt er op dat Tooske volledig in de ban is van haar man en zich geen leven zonder hem kan voorstellen. Maar die eerste keer zocht Bastiaan hulp bij een psychiater en hoewel hij als een 'lamlul' werd afgeschilderd die vrouw en kind verliet, verliep de scheiding redelijk harmonieus. De lamlul van toen is volgens het tijdschrift nu wèl klaar voor zijn nieuwe spruit en mag wat hen betreft een brave huisvader worden.

Meis mislukt

Het zou zo'n mooie media-stunt moeten worden. Sylvie Meis en Rafael van der Vaart lieten hun zoontje dopen in Nederland. Sylvie laat zich niet zo veel meer zien in ons land, waarschijnlijk geniet ze van haar sterrenstatus in Duitsland als 'Bundesliga-Beckham'. Maar goed, de doop zou in Heemskerk plaatsvinden, heel romantisch in de kerk waar het stel ook is getrouwd. Sylvie had fijn geshopt voor de gebeurtenis, ze zag er prachtig uit. Lekker bruin, mooi haar, hippe laarzen, een zilveren tasje en aparte jas, helemaal klaar voor alle fotografen. Maar wat bleek? De middag na de doop werd er een herdenkingsdienst gehouden voor een vriend van Rafael. Die was tijdens een ruzie neergeschoten en overleden. Zo last minute kon de datum van de doop kon niet meer worden verzet. En zo zat het stel 's ochtends te glimmen bij hun eigen zoon en 's middag te snikken bij de dienst. 'Doopdrama' noemt Weekend het verhaal, en misschien heeft ijdele Sylvie het ook zo ervaren.

Aan of uit?

Volgens Weekend is het echt helemaal uit tussen acteur Daan Schuurmans en Jennifer. Het stel zou trouwen, maar Daan kreeg een affaire met een andere actrice. Hun huis werd te koop gezet en deze week in de bladen de foto's van de verhuizing. Er stonden twéé verhuiswagens en dat betekent volgens Weekend echt een definitieve scheiding. Maar volgens Story zit het anders. Het huis is inderdaad verkocht, dus de spullen moesten er uit. Maar de verhuisauto's reden naar een nieuwe, gezamenlijke huurwoning. Daar wil het stel het opnieuw met elkaar gaan proberen. Sterker nog: Daan heeft Jennifer beloofd om nog dit jaar met haar te trouwen. Wat moeten we nou met dit verhaal? Kan zo'n fotograaf niet gewoon even op het stel afstappen en vragen hoe het nou zit met de relatie? Of desnoods klampen ze de verhuizers aan, stoppen ze een biljetje van E 50,- toe en vragen waar de rit naar toe gaat. Dan zijn we een stuk verder dan nu, met al die vage speculaties.
  vrijdag 12 januari 2007 @ 22:11:32 #246
132411 Mr_Booze
Mollenklem leggen met Jantien
pi_45299089
J.Lo wil rustiger leven..
quote:
Jennifer Lopez: 'My Life Had Become Uncomfortable'
The star says she has intentionally chosen to lead a quieter life

By Carrie Borzilla-Vrenna
People Magazine
Jan 12, 2007 12:00PM EST

Jennifer Lopez's big clubbing and partying days are over.

Since marrying Marc Anthony and settling down, the actress-singer says she has purposefully decided to lead a quieter life – if not out of the spotlight, at least a little less in it.

"It was a choice," Lopez, 36, said at the annual TV critics conference in Pasadena, Calif. on Thursday. "My life for me had become uncomfortable in the way that it was affecting my personal life and the people in it. So I decided I needed to take a look at that.

"I realized there was a way to pull back from that. You don't go out as much. You choose different places to go."

One place she doesn't go much these days is the dance floor. When asked if she cuts a rug with husband Marc Anthony, she said, "No we don't. Were homebodies. We love music – obviously it's a big part of our lives – but we're not big club people. Not any more. I've had my days."

Lopez was in town to promote her new MTV series DanceLife, which she executive produced and premieres Jan. 15. The show will follow six young dancers as they compete for their big break.
This signature was placed by Mr_Booze, and not FA ;)
  Moderator / Miss SHO vrijdag 19 januari 2007 @ 20:39:14 #247
22592 crew  Ole
pi_45516531
quote:
Roddelbladen: Wendy wil niet en Patty met de beentjes wijd

Uitgegeven: 19 januari 2007 17:41

Op NU.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Party en Story. Met daarin deze week dat Wendy van Dijk móet trouwen, Patty Brard in spagaat viel, Irene van der Laar op een houtje bijt, Angela haar Patrick Kluivert terug wil en Marco Borsato een ijs-trauma heeft. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.


Wendy wil niet

'Wendy en ik gaan trouwen' schijnt vriendlief Chris Zegers geroepen te hebben. Hij trakteerde op champagne in zijn stamkroeg omdat Wendy van Dijk 'ja' had gezegd op zijn aanzoek. Maar de bubbels waren nog niet uit de fles, of Wendy liet op haar weblog weten helemaal niet te gaan trouwen. Privé is nu beledigd. Zij brachten vorige week als eersten het nieuws en balen ervan dat Wendy afhaakt. 'Waarom is ze bang voor het huwelijk?'vragen ze zich af. Ze vermoedden echter dat het een stuntje is om de media om de tuin te leiden. Nu kan Wendy nog in alle rust een trouwjurk uitzoeken, terwijl als iedereen weet dat ze gaat trouwen, zal ze worden geschaduwd door fotografen. Privé geeft de moed dan ook niet op: Wendy gaat trouwen deze zomer. Of ze nou wil of niet.

Beentjes wijd

De ijs-oorlog op televisie is weer losgebarsten. Op twee zenders tegelijk dansen de sterren op het ijs. Voor SBS6 mocht Patty Brard opdraven en de ijzers onderbinden. Dat had nogal wat voeten in de aarde. Vanwege een wondje in haar slokdarm moest ze de dag voor de repetitie naar het ziekenhuis. Daarna volgden nog een jetlag (vanuit Ibiza?), ze zocht uit ijdelheid te kleine schaatsen uit, had een slapeloze nacht, haar arm ging uit de kom en ze kon uiteindelijk vanwege de blaren op haar voeten nauwelijks bewegen. Maar tijdens de finale zakte ze op het einde uiteen in een mooie spagaat, een hele prestatie voor de corpulente vijftiger. Wel scheurde ze nog luid krakend uit haar panty, maar toen was de kür al gereden. Gelukkig lacht Patty zelf het hardst om haar capriolen, en daarom heeft Privé haar aangesteld om de komende tijd verslag te doen van de ins-en outs van dansen op het ijs. Lezen dus, die artikelen.

Dieet

Irene van der Laar beviel drie maanden geleden van haar zoontje. Maar nu al is ze haar overtollige zwangerschapskilo's zat. Ze is behoorlijk wat aangekomen, en die pondjes moeten er allemaal af. Als stok achter de deur heeft ze aan ontwerper Frans Molenaar beloofd voor hem de catwalk op te gaan. Dat betekent: over 3 maanden moet ze weer maatje 36 hebben. Voor de zekerheid smokkelt Irene er ook nog 'of maatje 38' bij, want je weet maar nooit. De donkerharige presentatrice sport drie keer per week intensief en gezellig met een zak chips op de bank zal er wel niet meer bij zijn. Klinkt niet echt gezellig, zo'n streng dieet. Maar ja, ze is al 38 en dat is knap oud voor een model. Ze zal er dus behoorlijk aan moeten blijven trekken om in de gratie te blijven.

Wij willen Patrick

Patrick Kluivert zit niet tussen twee vuren in, maar tussen twee vrouwen. Aan de ene kant is daar het nieuwste liefje styliste Rosanna Lima. Maar nu schijnt ook zijn ex Angela haar zinnen weer op hem te hebben gezet. Na een romantische vakantie op Curaçao met Rosanna, besloot Angela hem op Schiphol op te wachten. Rosanne was echter 'not amused' met deze spontane actie, lezen we in Weekend. 'Ik maak me nu toch wel druk nu Angela er voor gaat' schijnt de brunette te hebben gepiept. Want Angela heeft wèl de grootste troef in handen. Ze heeft met Patrick 3 kinderen, waar hij zeer happy mee is. Wij vinden het wel spannend, zo'n dames-oorlog. De kandidaten zijn aan elkaar gewaagd: beiden zijn slank, knap, mode-victims en niet bepaald bereid om op te geven. Benieuwd wie er gaat winnen!

IJs-trauma

Je zou denken dat Marco Borsato geen problemen heeft. Hij verdient zó veel geld dat hij alles kan kopen dat zijn hartje begeert. Hij steunt zelfs zijn vader, die geen pensioen heeft opgebouwd en dus wel een zakcentje kan gebruiken. En ook moeder Mary kent geen financiële problemen. Maar toch zit de zanger nog met een paar onverwerkte probleempjes van vroeger. Hij werd opgevoed door z'n moeder, terwijl z'n vader weer in Italië zat. Daardoor hadden ze het niet breed. Het geld dat Marco met zijn krantenwijkje verdiende, werd gebruikt voor boodschappen. 'Terwijl anderen softijs aten, hadden wij thuis waterijsjes' weet Marco nog. Nou, als dat zijn enige jeugd-trauma is, valt het allemaal best mee met de ellende in het leven van de zanger.
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_45605878
quote:
Een tak van de Oranjes gaat los in de sneeuw, Patty Brard begint een carrière als verslaggeefster, Ellemieke zoekt steun bij haar ex en Bonnie St. Claire is aan de drank. Stof genoeg voor de roddelbladen deze week.

Ter gelegenheid van het 40-jarige huwelijk van Pieter van Vollenhoven en Prinses Margriet vertrok het hele gezin, met vier kinderen plus aanhang inclusief kleinkinderen voor een skivakantie naar Tirol. Alle bladen staan vol mooie en vrolijke plaatjes van de familie in de sneeuw: roetsjend op slees van de heuvels af, gewillig en breed lachend poserend voor de camera’s en natuurlijk die tedere kus van Pieter op de wang van zijn geliefde vrouw. Dat hij een ideale echtgenoot is, wisten we al. Tijdens deze vakantie bleek dat Papiet, zoals Pieter door zijn kleinkinderen wordt genoemd, zich ook ontpopt als ideale opa. Als zijn vrouw met haar vier zonen en aanhang de piste opging, bleef hij achter om op de kleintjes te passen. Zolang ze hem maar geen opa noemen, want dan krijgt hij het gevoel al met een been in zijn graf te staan, liet hij de Privé weten.

Rita-Verdonk - IJzeren Rita

Rita Verdonk heeft een zware periode met de familie achter de rug, meldt Privé. Haar zwager werd begraven op de dag dat zij zich in de Kamer moest verantwoorden voor haar beleid. En tot overmaat van ramp kreeg haar moeder een herseninfarct. Dat ging IJzeren Rita niet in de koude kleren zitten. “Natuurlijk is het meer dan bizar dat je ’s morgens de jongste broer van je man hebt begraven en vervolgens ’s middags in de Kamer moet verschijnen. Maar ja, ik ben nu eenmaal minister en dan draag je een verantwoordelijkheid. Hoe zwaar je het ook hebt,” aldus een licht geëmotioneerde Rita.

Razende Reporter

Ondanks al haar inspanningen viel diva Patty Brard af in de eerste ronde van de tv-show ‘Sterren dansen op het ijs’. Toch zal ze voorlopig rond de ijsbaan te vinden zijn, maar dan in de hoedanigheid van speciaal verslaggever voor het blad Privé. In haar eerste stukje praat mediageile Brard vooral over zichzelf, hoe ze liegt over haar schoenmaat en dat haar ouders en vrienden zo trots op haar optreden waren. Ook verklapt ze alvast wie volgens haar de winnaar gaat worden: Petra Kagchelland uit ‘Onderweg naar Morgen’. Nog dertien keer zal ze verslag doen van de ‘enige echte ijsshow’. Hopelijk gaat het dan ook over andere sterren op het ijs.

Drankverbod

‘Bonnie, stop met drinken voor het te laat is’, kopt Story. De afgegleden zangeres is volgens het blad in een vrije val geraakt en alleen een drankverbod zou haar nog kunnen helpen. Wel lastig, net nu er een realitysoap ‘Het glas is half vol’ rond het trieste leven van deze drinkezuster wordt gemaakt. Story neemt de alcoholverslaving van Bonnie St. Claire serieus en haalt er de deskundige mening van directeur Wim van Dalen van Stichting Alcoholpreventie bij: ‘Het programma is een regelrechte aansporing om buitensporig te drinken.”

Snellemieke

Ellemieke Vermolen is nog maar net aan de kant gezet door volkszanger Jan Smit, of ze heeft alweer een ander aan de haak geslagen. Nee, niet die ene rijke voetballer of een wereldberoemde zanger, zoals de bladen vorige week nog suggereerden. Snellemieke, zoals ze nu door de bladen wordt genoemd, werd op Nieuwjaarsdag wakker naast ene Maxim, met wie ze al eerder een affaire heeft gehad. Lang zal deze liefdesrelatie niet duren, voorspelt Story. Dus wie zal volgende week de nieuwe vlam van sexy Ellemieke zijn?
  Moderator / Miss SHO vrijdag 26 januari 2007 @ 18:21:50 #249
22592 crew  Ole
pi_45703078
quote:
Roddelbladen: Domme Bonnie en onontwikkelde Leontine

Uitgegeven: 26 januari 2007 16:29

Met daarin deze week dat Bonnie St.Claire dommer dan een aap is, Caroline Tensen (43) zwanger zou zijn, Leontine Borsato niet intellectueel genoeg is voor Marco, Georgina en Wendy magere spichten zijn en het miljoenenpaleisje van de Beckhams. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Beetje dom

Met het programma 'Het glas is half vol' is Bonnie St.Claire weer helemaal terug op de tv. Zelfverzekerd schoof ze dan ook aan bij de nationale IQ-test. De uitslag was echter dramatisch: ze haalde slechts 52 punten. Aan de test deed ook een aap mee, die willekeurig op de knopjes drukte. De aap haalde een score van 75 punten! Bonnie weet de afgang aan een technische fout en ook had ze geen uitleg gekregen over de werkwijze van de knopjes. Ze staat er daarom op de test opnieuw te doen. Maar dat weerhoudt Party er niet van om boven het stukje de titel te zetten 'Aap slimmer dan Bonnie'. Hopelijk grijpt ze niet naar de fles om deze afgang weg te drinken.

Oude moeder

Presentarice Caroline Tensen heeft zelf twee puberkinderen, maar toch gaat ze een programma over baby's presenteren. Het heet 'babyboom' en volgt een jaar lang stellen die een kinderwens hebben. Waarom de NCRV 'oude moeder' Caroline heeft uitverkoren is Party een raadsel. Waarom niet Danielle Overgaag, die heeft 3 jonge kinderen. Of Tatum Dagelet, met een dochtertje van 4? Maar let op, er is een gerucht. Caroline zou zelf zwanger zijn! Sinds 6 jaar heeft ze een vriend (44) en het zou best kunnen dat ze samen nog een kindje willen. Volgens Party heeft Caroline zelfs al 'in het diepste geheim' met de NCRV afgesproken het heugelijke nieuws over haar zwangerschap in de eerste aflevering van haar programma te verklappen. Party adviseert ons dan ook om goed het buikje van La Tensen in de gaten te houden.

Niet intellectueel genoeg

Ze is een mooie en hartstochtelijke vrouw die alle liefde van en aandacht van Marco Borsato verdient, vindt Story. Maar toch kan Leontine haar Marco niet alles geven waar hij naar verlangt. In Story lezen we dat Marco Borsato steeds vaker zijn heil zoekt bij de oprichtster van War Child, de blonde Willemijn. Aan haar zou Marco zich intellectueel optrekken. Willemijn studeerde en heeft een interessante baan. 'Leontine is niet bepaald een vrouw die zich verdiept in wereldvraagstukken, of nauwe contacten onderhoudt met de intelligentsia in de hoofdstedelijke grachtengordel' aldus het blad.'Dat ze liever shopt met Leco van Zadelhoff in plaats van mee te reizen naar brandhaarden van deze wereld, kan een verwijdering opleveren.' Story neemt het op voor Leontine en vindt dat Marco 'zijn liefde voor Willemijn wat moet beteugelen'. Maar Leo kan natuurlijk ook initiatief nemen en -net als Estelle Cruijff ooit- het NRC gaan lezen om zo wat geestelijke bagage te verzamelen. Alhoewel dat bij Estelle niet veel heeft geholpen.

Te dun, te hysterisch, te leuk

Hoera, de uitslag van Story's grote sterren-enquete is er. De lezers mochten aangeven over welke BN'ers ze het liefst lezen, wie een enkeltje Timboektoe verdient, wie de meest hysterische diva is, welke ster u op uw kinderen zou durven laten passen, enzovoort. De uitslag is niet heel verrassend, maar toch, daar gaan we. Over Maxima leest men nooit genoeg, Leontine Borsato mag op de kids passen ('ik voel me zeer vereerd' aldus Leo), Georgina Verbaan moet een paar kilo aankomen (en Wendy van Dijk, op nummer 2, óók), Patty Brard is de meest hysterische diva (gevolgd door Connie Breukhoven en Marijke Helwegen), de relatie van Jan Smit en Ellemieke was gedoemd te mislukken (en is dat inmiddels ook), met Frans Bauer eet men het liefst een beschuitje èn hij is de leukste buurman (gevolgd door -onbegrijpelijk!- Gerard Joling en op 7 Rachel Hazes. Help: je zou ze maar náást je hebben wonen...!), Edwin de Roy krijgt een enkeltje Timboektoe en Bonnie St Claire moet hoognodig een complete metamorfose. Die kreeg ze dan ook aangeboden van Story, maar wat gebeurde er? Bonnie kwam niet opdagen in de studio, waar kapper en styliste al klaarzaten. 'Misschien mag je gewoon niet te veel verwachten van iemand die bij de nationale IQ-test 52 scoort..' is de nijdige reactie van het blad. Wel een beetje terecht, in dit geval.

USA, here we come!

Victoria 'Posh Spice' Beckham en man David gaan verkassen. De voetballer tekende een miljoenencontract bij een club in Los Angeles. En dus gaat Victoria op huizenjacht. Lekker shoppen, weer eens wat anders dan schoenen of tassen kopen. In Privé krijgen we foto's van een glazen paleisje in Hollywood te zien. Het kost 7,5 miljoen euro, maar daarvoor hebben ze wel 540 m2 woonoppervlak en een riante tuin. De buurtjes zijn onder andere Katie en Tom Cruise, Jennifer Aniston, Leonardo di Caprio en Jack Nicholson. Victoria schijnt in de wolken te zijn, eindelijk raakt ze thuis bij de échte grote sterren. Voor die paar miljoen euro hoeft het stel het huis niet te laten staan. Privé zette op een rijtje hoeveel David met voetballen verdient. Per minuut E 73, 50 euro, per week 755.000 en per maand 3,2 miljoen! In precies 7 weken, 5 dagen, 20 uur, 35 minuten en 22 seconden heeft hij de 7,5 miljoen bij elkaar die hun glazen huis in de Hollywood Hills kost. Onvoorstelbaar, zó veel geld voor zó weinig werk
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_45805380
quote:
Nieuwe liefdes, oude liedjes en een heus geval van oplichting in Sterrenland. Opvallend veel zangers hebben hun weg naar de roddelpers gevonden. Het leed druipt weer van de pagina's.

'Opgelicht!', kopt Party. 'Herman Berghuis financieel uitgekleed!' meldt Privé. Het leven van ex-Idol Herman Berghuis is geen feest op dit moment. De 22-jarige entertainer ligt overhoop met zijn voormalige manager. Berghuis heeft het geld dat hij verdiende voor drie maanden optreden, een reclamefilmpje en opdrachten voor televisiepresentator Robert Jensen, nooit ontvangen.

Het is de tweede keer dat hij een slechte manager ontmoet. Ook de vorige ging er met veel geld vandoor. Herman hoopte dat zijn nieuwe zakenpartner betrouwbaarder zou zijn, maar dat viel dus tegen. 'Ik wil alleen maar optreden, plezier hebben en mensen vermaken', zegt Berghuis in Privé. 'Ik hoop echt dat het allemaal wordt opgelost'. Ex-Idols-jurylid Henkjan Smits heeft met hem te doen. 'Dit is heel triest en iemand als Herman verdient dit niet', zegt Smits in Party. Inmiddels heeft Herman alweer een nieuwe zaakwaarnemer. Nu maar hopen dat die wel goudeerlijk is.

Persoonlijk drama
Party haalt zijn voorpaginanieuws uit de Duitse boulevardpers. Volgens een Duits blad ligt de vader van prinses Máxima op sterven. Omdat de hoogzwangere echtgenote van Willem-Alexander niet mag vliegen, kan zij hem niet opzoeken in zijn woonplaats Buenos Aires in Argentinië. 'Zij moet steeds tegen haar tranen vechten en zou zelfs in het openbaar door haar gevoelens worden overmand', schrijft Party. Bij het artikel plaatste Party fijngevoelig een van de vele huwelijksfoto's van Máxima waarop zij een traantje wegpinkt. Maar die foto's zijn alweer vijf jaar oud. Het vijfjarig huwelijksfeest wordt in besloten kring gevierd, weet Party. 'Maar ook een eerste lustrum, dat wordt overschaduwd door een persoonlijk drama binnen de familie Zorreguieta, waar de vader van Máxima vecht voor zijn leven.'

Schokkend
Fans in Nederland en Duitsland zijn geschokt door het optreden van Jan Smit voor de Duitse televisie, waar hij een nazi-liedje ten gehore bracht, schrijft Privé. 'Tot overmaat van ramp was hij verkleed als de Zweedse zangeres Zarah Leander, die in de oorlogsjaren met haar opzwepende marsliedjes immens populair was onder de Duitse soldaten, en een idool van Adolf Hitler zelf..!' Privé kan nauwelijks begrijpen wat de Volendamse zanger heeft bezield. 'Het vak vaderlandse geschiedenis lijkt Jan Smit totaal onbekend te zijn', sneert het blad. Het is tenslotte niet de eerste keer dat de zanger in de fout gaat. Eerder bleek al dat Jan niet wist dat op 4 mei de gevallenen uit de Tweede Wereldoorlog worden herdacht.

Lief vriendinnetje
Zanger Marco Borsato legt beslag op een flink aantal pagina's in de bladen. 'Moet Leontine zich zorgen maken?' vraagt Story zich af. De bekende zanger bevindt zich namelijk steeds vaker in het gezelschap van Willemijn Verloop, de oprichtster van War Child. Borsato is ambassadeur van deze hulporganisatie die zich inzet voor kinderen met een oorlogstrauma. 'Hij noemt haar 'lief vriendinnetje van me' en wie niet zou weten hoeveel Marco van zijn eigen vrouw houdt, zou er bijna iets van gaan denken', schrijft Story. Het blad voorziet heuse huwelijksproblemen als er niets verandert: 'De zanger zou er dan ook goed aan doen zijn liefde voor Willemijn wat te beteugelen; voor Leontine moet dit niet goed aanvoelen…', schrijft Story moederlijk.

Ook binnen de eigen familiegelederen heeft Marco het zwaar. Volgens Privé heeft de zanger, in strijd met aloude Italiaanse tradities, geen zin om zijn oude vader te onderhouden. Volgens Privé is het in Italië heel gebruikelijk dat de kinderen financieel en fysiek voor hun ouders zorgen als die dat zelf niet meer kunnen. En vader Borsato had erop gerekend dat zijn zoon hetzelfde zou doen. Dat pakte anders uit. 'Mijn vader kwam er op zijn 60ste achter dat zijn pensioen niet geregeld was. Dan komt hij bij mij aan. Dan help ik hem natuurlijk. (…) Maar je wordt zo langzamerhand de ouder van je ouders', citeert Privé de zanger.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')