abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  zondag 6 juli 2003 @ 15:18:22 #1
12039 TumTum
Heeft er zin in
pi_11598557
Ik heb mezelf geloof ik een beetje in de nesten gewerkt, 'k heb mn vriendin beloofd om te koken voor haar, en ik heb geen idee wat.

Ik dacht zelf als voorgerecht gevulde champions, maar 'k kan nergens een goed recept ofzo erover vinden.

En als hoofdgerecht weet ik al helemaal niet wat te maken, iemand een goed idee? Liefst iets met een lekker stukje vlees erbij, dat vinden we allebei er lekker.

"Does it worry you that you don't talk any kind of sense? "
  zondag 6 juli 2003 @ 15:20:06 #2
55903 Visvlinder
ik denk dus ik denk...
pi_11598587
quote:
Op zondag 6 juli 2003 15:18 schreef TumTum het volgende:
Ik heb mezelf geloof ik een beetje in de nesten gewerkt, 'k heb mn vriendin beloofd om te koken voor haar, en ik heb geen idee wat.

Ik dacht zelf als voorgerecht gevulde champions, maar 'k kan nergens een goed recept ofzo erover vinden.

En als hoofdgerecht weet ik al helemaal niet wat te maken, iemand een goed idee? Liefst iets met een lekker stukje vlees erbij, dat vinden we allebei er lekker.


Wat heb je in je koelkast en vriezer liggen?
het leven is geen krentenbol en zelfs geen twee...
  Moderator zondag 6 juli 2003 @ 15:20:21 #3
18653 crew  D.
pi_11598593
Dan neem je toch een stukje vlees.
Paar soorten aardappeltjes
paar soorten groente
pi_11598595
Gevulde champignons? .
Superfly.
  zondag 6 juli 2003 @ 15:21:10 #5
53283 Captain_Chaos
Aláááááááárm.....
pi_11598607
Captain_Chaos toedereskuu!

Inventaris aub en je kan niet meer stuk na mijn advies!

Jawohl Herr Kaloin!
  zondag 6 juli 2003 @ 15:21:23 #6
43185 Tr0ublegum
How Bizarre
pi_11598611
varkenshaas
met pepersaus erover.. mmmm
watch like nobody's dancing
  zondag 6 juli 2003 @ 15:21:49 #7
12039 TumTum
Heeft er zin in
pi_11598619
quote:
Op zondag 6 juli 2003 15:20 schreef Visvlinder het volgende:

[..]

Wat heb je in je koelkast en vriezer liggen?


Weinig, maar 'k was erbij te zeggen dat ik morgen pas hoef te koken, alle tijd dus nog om boodschappen te doen.
"Does it worry you that you don't talk any kind of sense? "
  zondag 6 juli 2003 @ 15:23:01 #8
53283 Captain_Chaos
Aláááááááárm.....
pi_11598637
Indonesisch kipgerechtje met nasi goreng maken?
Jawohl Herr Kaloin!
  zondag 6 juli 2003 @ 15:23:13 #9
12039 TumTum
Heeft er zin in
pi_11598642
quote:
Op zondag 6 juli 2003 15:20 schreef Brick_Top het volgende:
Gevulde champignons? .
heeft mn moeder ooit eens gemaakt. Steeltje eruit snijden en je hebt een soort bakje gemaakt van die champion. ik geloof dat er ook gehakt enzo inging, maar dat weet ik niet zeker.
En ik kan het niet vragen, mn moeder is op vakantie.
"Does it worry you that you don't talk any kind of sense? "
  zondag 6 juli 2003 @ 15:24:33 #10
12039 TumTum
Heeft er zin in
pi_11598668
quote:
Op zondag 6 juli 2003 15:23 schreef Captain_Chaos het volgende:
Indonesisch kipgerechtje met nasi goreng maken?
hmm, ze is zelf oosters, dus zo lekker als zij het gewend is kan ik het toch nooit maken.
"Does it worry you that you don't talk any kind of sense? "
pi_11598669
laat gewoon thuis bezorgen en dan leg jij alles mooi neer op een bord en dan zeg je, kijk een hoe ik mijzelf heb uitgesloofd. in de keuken moet je dan ook even een zooi maken he
  zondag 6 juli 2003 @ 15:24:51 #12
55903 Visvlinder
ik denk dus ik denk...
pi_11598676
quote:
Op zondag 6 juli 2003 15:21 schreef TumTum het volgende:

[..]

Weinig, maar 'k was erbij te zeggen dat ik morgen pas hoef te koken, alle tijd dus nog om boodschappen te doen.


Koop dan lekkere potobellos en vul die met een lekkere brie of camenbert en schuif ze in de oven......
Moeilijk recept hé
het leven is geen krentenbol en zelfs geen twee...
  zondag 6 juli 2003 @ 15:25:33 #13
53283 Captain_Chaos
Aláááááááárm.....
pi_11598685
Italiaanse pasta maken!

(en je goentetjes roerbakken)

Jawohl Herr Kaloin!
  zondag 6 juli 2003 @ 15:25:48 #14
12039 TumTum
Heeft er zin in
pi_11598692
quote:
Op zondag 6 juli 2003 15:24 schreef mant.info het volgende:
laat gewoon thuis bezorgen en dan leg jij alles mooi neer op een bord en dan zeg je, kijk een hoe ik mijzelf heb uitgesloofd. in de keuken moet je dan ook even een zooi maken he
Is een goed idee, alleen is ze hier morgen de hele dag, en dan... tja....kijkt ze me nogal op mn vingers...
"Does it worry you that you don't talk any kind of sense? "
  zondag 6 juli 2003 @ 15:26:34 #15
12039 TumTum
Heeft er zin in
pi_11598709
quote:
Op zondag 6 juli 2003 15:24 schreef Visvlinder het volgende:

[..]

Koop dan lekkere potobellos en vul die met een lekkere brie of camenbert en schuif ze in de oven......
Moeilijk recept hé


Wat zijn potobello's?
"Does it worry you that you don't talk any kind of sense? "
  zondag 6 juli 2003 @ 15:27:36 #16
39145 Aventura
Relax, het is maar Fok
pi_11598730
Als j niet zo goed bent in koken is een vleesgerecht best wel moeilijk, je kan er ook voor kiezen om de grill te gebruiken. Lusten jullie ook vis? Dan maak je gegrillde zalmsteaks. Terwijl die in de oven gaar worden maak je bv. verse aardappelpuree of je koopt van die pakjes met aardappelgerechten (krieltjes, schijfjes, etcetc,). Als bijgerecht maak je wat groenten klaar (doperwtjes, broccoliroosjes). Lekker roomsausje erbij en klaar. Dat maak ik vaak als er mensen komen eten, het is supermakkelijk, kan niet mislukken. Als voorgerecht kun je bv. ook wel soep maken, dat is ook niet onzettend moeilijk, met brood en bv. aioli of tapenade ernaast.
  zondag 6 juli 2003 @ 15:27:43 #17
12039 TumTum
Heeft er zin in
pi_11598732
quote:
Op zondag 6 juli 2003 15:25 schreef Captain_Chaos het volgende:
Italiaanse pasta maken!

(en je goentetjes roerbakken)


ik hou niet van pasta's. (ik weet het, ik ben een zeikerd)

Weet je niet een lekker recept met een lekker stukkie vlees?
Anders word het toch een biefstukkie met aardappeltjes.

"Does it worry you that you don't talk any kind of sense? "
  zondag 6 juli 2003 @ 15:27:43 #18
31362 CreativeMind
Wanneer wordt het zomer?
  zondag 6 juli 2003 @ 15:28:47 #19
38344 knokkels
Radio49 voor je kanus! O+
pi_11598744
quote:
Op zondag 6 juli 2003 15:18 schreef TumTum het volgende:
Ik heb mezelf geloof ik een beetje in de nesten gewerkt, 'k heb mn vriendin beloofd om te koken voor haar, en ik heb geen idee wat.

Ik dacht zelf als voorgerecht gevulde champions, maar 'k kan nergens een goed recept ofzo erover vinden.

En als hoofdgerecht weet ik al helemaal niet wat te maken, iemand een goed idee? Liefst iets met een lekker stukje vlees erbij, dat vinden we allebei er lekker.


klik
Op zondag 7 oktober 2018 02:15 schreef MTheBassman het volgende:[/b]
Jij hebt wat rare shit in je lijst staan Knokkels :P
  zondag 6 juli 2003 @ 15:28:59 #20
55903 Visvlinder
ik denk dus ik denk...
pi_11598746
quote:
Op zondag 6 juli 2003 15:26 schreef TumTum het volgende:

[..]

Wat zijn potobello's?


Een hele grote paddestoel soort! Heb er ook nog een ingewikkeld recept van...hebbe?
het leven is geen krentenbol en zelfs geen twee...
  zondag 6 juli 2003 @ 15:29:25 #21
12039 TumTum
Heeft er zin in
pi_11598756
quote:
Op zondag 6 juli 2003 15:27 schreef Aventura het volgende:
Als j niet zo goed bent in koken is een vleesgerecht best wel moeilijk, je kan er ook voor kiezen om de grill te gebruiken. Lusten jullie ook vis? Dan maak je gegrillde zalmsteaks. Terwijl die in de oven gaar worden maak je bv. verse aardappelpuree of je koopt van die pakjes met aardappelgerechten (krieltjes, schijfjes, etcetc,). Als bijgerecht maak je wat groenten klaar (doperwtjes, broccoliroosjes). Lekker roomsausje erbij en klaar. Dat maak ik vaak als er mensen komen eten, het is supermakkelijk, kan niet mislukken. Als voorgerecht kun je bv. ook wel soep maken, dat is ook niet onzettend moeilijk, met brood en bv. aioli of tapenade ernaast.
'k durf het bijna niet meer te zeggen na zo'n uitleg, maar 'k lust ook geen vis.

Soep met brood en tapanades vind ik wel een goed idee! bruin of wit? Geroosterd of niet? gewone sneetjes of turks brood oid?

"Does it worry you that you don't talk any kind of sense? "
  zondag 6 juli 2003 @ 15:30:26 #22
12039 TumTum
Heeft er zin in
pi_11598773
quote:
Op zondag 6 juli 2003 15:28 schreef Visvlinder het volgende:

[..]

Een hele grote paddestoel soort! Heb er ook nog een ingewikkeld recept van...hebbe?


jaaaa, paddestoeltjes zijn lekkerrrrrrrr..

"Does it worry you that you don't talk any kind of sense? "
  zondag 6 juli 2003 @ 15:30:37 #23
36965 Marjan1985
Blablablablabla
pi_11598776
Ik ben al blij als mijn vriend patat klaar maakt
Ach ja, soms ben ik veel te makkelijk, maar liever iets lekkers te eten dan verbrand eten
Your lips keep on moving... but all i hear is " Blah Blah Blah "
  zondag 6 juli 2003 @ 15:31:37 #24
12039 TumTum
Heeft er zin in
pi_11598790
quote:
Op zondag 6 juli 2003 15:28 schreef knokkels het volgende:

[..]

klik


Daar moet je registeren, en dat lukte me gisteren niet.
'k zit nog steeds op hun email te wachten.
"Does it worry you that you don't talk any kind of sense? "
  zondag 6 juli 2003 @ 15:31:56 #25
53283 Captain_Chaos
Aláááááááárm.....
pi_11598793
Oké:

Haasbiefstukje kopen en dan heel kort en heet bakken aan weerszijden.

Stroganovsausje er overheen kiepen (kunnen daar je verse veggies in).

Aardappeltjes/krieltjes bakken met lekkere spekkies erdoor.

Als klapper stoofpeertjes erbij maken (in een rood wijntje) met kaneel!

Crepes suzette toe! (flensjes met roomijs, slagroom en warme sinaasappelsaus!)

En je bent de KING!

Jawohl Herr Kaloin!
  zondag 6 juli 2003 @ 15:33:04 #26
12039 TumTum
Heeft er zin in
pi_11598808
quote:
Op zondag 6 juli 2003 15:30 schreef Marjan1985 het volgende:
Ik ben al blij als mijn vriend patat klaar maakt
Ach ja, soms ben ik veel te makkelijk, maar liever iets lekkers te eten dan verbrand eten
Da's ook de reden waarom ik geen traiteur wil bellen. Als ze denkt dat ik heel goed kan koken, moet ik het vaker doen.

maar als ik moet zweet op mn voorhoofd soep uit blik klaarmaak is dat 'lief' en doet ze het volgende keer met liefde zelf.

"Does it worry you that you don't talk any kind of sense? "
  zondag 6 juli 2003 @ 15:33:32 #27
53283 Captain_Chaos
Aláááááááárm.....
pi_11598813
Wel je biefstukje in dunne reepjes gesneden opdienen natuurlijk he!!
Jawohl Herr Kaloin!
  zondag 6 juli 2003 @ 15:33:59 #28
39145 Aventura
Relax, het is maar Fok
pi_11598819
quote:
Op zondag 6 juli 2003 15:29 schreef TumTum het volgende:

[..]

'k durf het bijna niet meer te zeggen na zo'n uitleg, maar 'k lust ook geen vis.

Soep met brood en tapanades vind ik wel een goed idee! bruin of wit? Geroosterd of niet? gewone sneetjes of turks brood oid?


Turks brood is ideaal vind ik. Je krijgt veel voor weinig en het smaakt vaak lekkerder dan zo'n muf supermarkt stokbrood.
Oh en de zalm kun je toch ook vervangen door een stuk vlees?
Vlees kan ook onder de grill. Ik vind grillen/ovengerechten altijd handig als ik bezoek heb, want anders sta je de hele tijd boven een dampende pan, daar word ik zelf altijd heel nerveus van, ik gebruik liever de oventijd om ondertussen de andere gerechtjes klaar te maken, veel relaxter.
Je kan ook een ovenschotel maken? Vet schaal in, vul met gekruid gehakt, groenten naar keuze (prei, etc) en daarbovenop aardappelpuree en geraspte kaas. Ook lekker & makkelijk.
  zondag 6 juli 2003 @ 15:34:33 #29
38344 knokkels
Radio49 voor je kanus! O+
pi_11598828
quote:
Op zondag 6 juli 2003 15:26 schreef TumTum het volgende:

[..]

Wat zijn potobello's?


Portobello's
Grote champignons

surinaamse maaltijdsoep is ook altijd wel lekker..

(maar met minimale middelen en je eigen creativiteit iets echt moois maken is helemaal niet verkeerd)

Op zondag 7 oktober 2018 02:15 schreef MTheBassman het volgende:[/b]
Jij hebt wat rare shit in je lijst staan Knokkels :P
  zondag 6 juli 2003 @ 15:37:18 #30
12039 TumTum
Heeft er zin in
pi_11598872
quote:
Op zondag 6 juli 2003 15:31 schreef Captain_Chaos het volgende:
Oké:

Haasbiefstukje kopen en dan heel kort en heet bakken aan weerszijden.


k, moet lukken.
quote:
Stroganovsausje er overheen kiepen (kunnen daar je verse veggies in).
Is dat kant en klaar te krijgen? Heb je anders nog een receptje voor me?
quote:
Aardappeltjes/krieltjes bakken met lekkere spekkies erdoor.
Moet ook lukken.
quote:
Als klapper stoofpeertjes erbij maken (in een rood wijntje) met kaneel!
DAAR heb ik een receptje voor nodig! * TumTum kijkt hulpeloos
quote:
Crepes suzette toe! (flensjes met roomijs, slagroom en warme sinaasappelsaus!)
hmmmm.

Alvast bedankt, 'k begin honger te krijgen.

[Dit bericht is gewijzigd door TumTum op 06-07-2003 15:41]

"Does it worry you that you don't talk any kind of sense? "
  zondag 6 juli 2003 @ 15:38:21 #31
55903 Visvlinder
ik denk dus ik denk...
pi_11598896
quote:
Op zondag 6 juli 2003 15:30 schreef TumTum het volgende:

[..]

jaaaa, paddestoeltjes zijn lekkerrrrrrrr..


2 portobello´s
geitenkaas oid
pijnboompitten

Steel van mega champignon verwijderen. Met bolle kant naar boven in ovenschotel leggen. Bestrijken met olijf olie.
Daarna even 4 minuten onder de gril
Daarna keren en champignons vullen met de kaas en weer terug in de gril.(ongeveer 5 min)
Pijnboompitten in een droge koekenpan roosteren.

Portobello serveren met de pijnboompitten erover en evt wat sla toevoegen

het leven is geen krentenbol en zelfs geen twee...
  zondag 6 juli 2003 @ 15:38:54 #32
12039 TumTum
Heeft er zin in
pi_11598903
quote:
Op zondag 6 juli 2003 15:33 schreef Aventura het volgende:

[..]

Turks brood is ideaal vind ik. Je krijgt veel voor weinig en het smaakt vaak lekkerder dan zo'n muf supermarkt stokbrood.
Oh en de zalm kun je toch ook vervangen door een stuk vlees?
Vlees kan ook onder de grill. Ik vind grillen/ovengerechten altijd handig als ik bezoek heb, want anders sta je de hele tijd boven een dampende pan, daar word ik zelf altijd heel nerveus van, ik gebruik liever de oventijd om ondertussen de andere gerechtjes klaar te maken, veel relaxter.
Je kan ook een ovenschotel maken? Vet schaal in, vul met gekruid gehakt, groenten naar keuze (prei, etc) en daarbovenop aardappelpuree en geraspte kaas. Ook lekker & makkelijk.


Misschien ga ik dat wel doen.
Wat voor vlees leent zich er goed voor om een ovenschoteltje te maken?
"Does it worry you that you don't talk any kind of sense? "
  zondag 6 juli 2003 @ 15:40:58 #33
12039 TumTum
Heeft er zin in
pi_11598932
quote:
Op zondag 6 juli 2003 15:38 schreef Visvlinder het volgende:

[..]

2 portobello´s
geitenkaas oid
pijnboompitten

Steel van mega champignon verwijderen. Met bolle kant naar boven in ovenschotel leggen. Bestrijken met olijf olie.
Daarna even 4 minuten onder de gril
Daarna keren en champignons vullen met de kaas en weer terug in de gril.(ongeveer 5 min)
Pijnboompitten in een droge koekenpan roosteren.

Portobello serveren met de pijnboompitten erover en evt wat sla toevoegen


We hebben een voorgerecht.

Dank, dank

"Does it worry you that you don't talk any kind of sense? "
  zondag 6 juli 2003 @ 15:41:37 #34
55903 Visvlinder
ik denk dus ik denk...
pi_11598943
quote:
Op zondag 6 juli 2003 15:38 schreef TumTum het volgende:

[..]

Misschien ga ik dat wel doen.
Wat voor vlees leent zich er goed voor om een ovenschoteltje te maken?


Had je al gedacht aan beenham uit de oven?
Erg makkelijk en erg lekker!
het leven is geen krentenbol en zelfs geen twee...
  zondag 6 juli 2003 @ 15:42:27 #35
12039 TumTum
Heeft er zin in
pi_11598960
quote:
Op zondag 6 juli 2003 15:33 schreef Captain_Chaos het volgende:
Wel je biefstukje in dunne reepjes gesneden opdienen natuurlijk he!!
En wat moet ik er dan mee doen? :S

gewoon biefstuk in dunne reepjes....beetje saai toch?

"Does it worry you that you don't talk any kind of sense? "
  zondag 6 juli 2003 @ 15:42:42 #36
55903 Visvlinder
ik denk dus ik denk...
pi_11598965
quote:
Op zondag 6 juli 2003 15:40 schreef TumTum het volgende:

[..]

We hebben een voorgerecht.

Dank, dank


Graag gedaan
het leven is geen krentenbol en zelfs geen twee...
pi_11598998
Nagerecht/Toetje:

Men neme:

2 maal Barbecue-pen
Stroh Rum 80%
Ananasschijfjes
Suiker
2 maal Spiritusbrandertjes (van gourmetstel)

Mik de stroh rum in een schaaltje
Ananasschifjes in partjes snijden en vervolgens ook in een schaaltje
Suiker ook in een schaaltje
Spiritusbrandertjes aansteken

Men prikke een ananaspartje op de barbecue-pen, doop deze in de stroh rum. Vervolgens in de suiker en even fikken boven het brandertje.

En *Hap* lekkuurrrr

  zondag 6 juli 2003 @ 15:45:58 #38
12039 TumTum
Heeft er zin in
pi_11599017
quote:
Op zondag 6 juli 2003 15:41 schreef Visvlinder het volgende:

[..]

Had je al gedacht aan beenham uit de oven?
Erg makkelijk en erg lekker!


Oei! Da's lekker.

hoe doen we dat?

"Does it worry you that you don't talk any kind of sense? "
pi_11599027
quote:
Op zondag 6 juli 2003 15:18 schreef TumTum het volgende:
Ik heb mezelf geloof ik een beetje in de nesten gewerkt, 'k heb mn vriendin beloofd om te koken voor haar, en ik heb geen idee wat.
Mexicaans is altijd lekker en makkelijk, maak je als voorgerecht die chips met gehakt ertussen en een uitje, tomaatje, paprika, kaas en natuurlijk de creme freche...
Als hoofdgerecht burito's van Knorr hebben ze dat geloof ik kant en klaar en het is vrij gemakkelijk!!!

Suc6

Women might be able to fake orgasms. But men can fake whole relationships ;)
  zondag 6 juli 2003 @ 15:47:20 #40
53283 Captain_Chaos
Aláááááááárm.....
pi_11599043
quote:
Op zondag 6 juli 2003 15:42 schreef TumTum het volgende:

[..]

En wat moet ik er dan mee doen? :S

gewoon biefstuk in dunne reepjes....beetje saai toch?


Daar moet natuurlijk je stroganovsausje overheen. Die is kant en klaar te krijgen maar is natuurlijk lekkerder als je er verse veggies doorheen draait.

Stoofpeertjes zijn heel makkelijk.

Vers halen, schillen, door midden (in de lengte) klokhuisje eruit, met een beetje water/wijn en een kaneelstokje stoven en steeds als ze droog dreigen te koken een beetje bij doen. Duurt wel lang maar is erg lekker. Zowel koud als warm....je kan ze dus ruim van tevoren maken.

Jawohl Herr Kaloin!
  zondag 6 juli 2003 @ 15:49:24 #41
55903 Visvlinder
ik denk dus ik denk...
pi_11599070
quote:
Op zondag 6 juli 2003 15:45 schreef TumTum het volgende:

[..]

Oei! Da's lekker.

hoe doen we dat?


In een supermarkt kun je tegenwoordig in vacuum verpakte hammetjes kopen. Zowel naturel of gekruid. Achterop of erbij zit een beschrijving hoe je dat kan maken.
Hij moet wel lang in de oven. Dus lijkt me handig als je hem voorgaart, dan de portobello´s doet en dan na laat garen terwijl jullie het voorgerecht verorberen. Dat staat ook nog eens professioneel
het leven is geen krentenbol en zelfs geen twee...
  zondag 6 juli 2003 @ 15:49:33 #42
12039 TumTum
Heeft er zin in
pi_11599075
quote:
Op zondag 6 juli 2003 15:44 schreef Roellio het volgende:
Nagerecht/Toetje:

Men neme:

2 maal Barbecue-pen
Stroh Rum 80%
Ananasschijfjes
Suiker
2 maal Spiritusbrandertjes (van gourmetstel)

Mik de stroh rum in een schaaltje
Ananasschifjes in partjes snijden en vervolgens ook in een schaaltje
Suiker ook in een schaaltje
Spiritusbrandertjes aansteken

Men prikke een ananaspartje op de barbecue-pen, doop deze in de stroh rum. Vervolgens in de suiker en even fikken boven het brandertje.

En *Hap* lekkuurrrr


hmm, ik kan die BBQ-spiezen wel vervangen door een vork?
En die brander voor een waxinelichtje ofzo? ik heb geen brander.

En witte suiker of basterd suiker gebruiken?
Ik neem aan dat de suiker door het branden moet carameliseren? klinkt idd erg lekker.

"Does it worry you that you don't talk any kind of sense? "
  zondag 6 juli 2003 @ 15:50:40 #43
12039 TumTum
Heeft er zin in
pi_11599096
quote:
Op zondag 6 juli 2003 15:46 schreef sassa_s het volgende:

[..]

Mexicaans is altijd lekker en makkelijk, maak je als voorgerecht die chips met gehakt ertussen en een uitje, tomaatje, paprika, kaas en natuurlijk de creme freche...
Als hoofdgerecht burito's van Knorr hebben ze dat geloof ik kant en klaar en het is vrij gemakkelijk!!!

Suc6


Da's een goeie voor de volgende keer.
idd, mooi voorgerecht die op het hoofdgerecht aansluit.
"Does it worry you that you don't talk any kind of sense? "
pi_11599105
quote:
Op zondag 6 juli 2003 15:49 schreef TumTum het volgende:

[..]

hmm, ik kan die BBQ-spiezen wel vervangen door een vork? Tuurlijk
En die brander voor een waxinelichtje ofzo? ik heb geen brander. Nee, van een kaarsje komt verdampt kaarsvet dat smaakt niet lekker

En witte suiker of basterd suiker gebruiken? Kan allebei
Ik neem aan dat de suiker door het branden moet carameliseren? klinkt idd erg lekker.


  zondag 6 juli 2003 @ 15:52:40 #45
12039 TumTum
Heeft er zin in
pi_11599125
quote:
Op zondag 6 juli 2003 15:49 schreef Visvlinder het volgende:

[..]

In een supermarkt kun je tegenwoordig in vacuum verpakte hammetjes kopen. Zowel naturel of gekruid. Achterop of erbij zit een beschrijving hoe je dat kan maken.
Hij moet wel lang in de oven. Dus lijkt me handig als je hem voorgaart, dan de portobello´s doet en dan na laat garen terwijl jullie het voorgerecht verorberen. Dat staat ook nog eens professioneel


'k heb weinig verstand van koken, maar dat had ik me idd ook al bedacht.

Staat nogal lullig als er tussen het hoofd en voor gerecht 2,5 uur zit ofzo.

maar wat doe ik erbij, bij die been ham? Alleen beenham staat wel erg kaal.

"Does it worry you that you don't talk any kind of sense? "
  zondag 6 juli 2003 @ 15:54:33 #46
12039 TumTum
Heeft er zin in
pi_11599151
quote:
Op zondag 6 juli 2003 15:51 schreef Roellio het volgende:

[..]
hmm, ik kan die BBQ-spiezen wel vervangen door een vork? Tuurlijk
En die brander voor een waxinelichtje ofzo? ik heb geen brander. Nee, van een kaarsje komt verdampt kaarsvet dat smaakt niet lekker


Oja.
aansteker ofzo dan maar?
"Does it worry you that you don't talk any kind of sense? "
pi_11599209
quote:
Op zondag 6 juli 2003 15:54 schreef TumTum het volgende:

[..]

Oja.
aansteker ofzo dan maar?


Dat staat een beetje suf, een aansteker.
Hebben de buren geen gourmetstel waar die brandertjes bijzitten?
  zondag 6 juli 2003 @ 15:59:32 #48
55903 Visvlinder
ik denk dus ik denk...
pi_11599228
quote:
Op zondag 6 juli 2003 15:52 schreef TumTum het volgende:

[..]

'k heb weinig verstand van koken, maar dat had ik me idd ook al bedacht.

Staat nogal lullig als er tussen het hoofd en voor gerecht 2,5 uur zit ofzo.

maar wat doe ik erbij, bij die been ham? Alleen beenham staat wel erg kaal.


Een aantal mogelijkheden:
Een portsiroop sausje
Sperzibonen omwikkeld met spek
Gebakken aardappeltjes
of
Asperges
Ei
Gesmolten boter
of
Tutti Frutti
Aardappelpuree
of
Stroganof sausjes met veggies en
gebakken aardappeltje met spek ala Captain_Chaos
het leven is geen krentenbol en zelfs geen twee...
  zondag 6 juli 2003 @ 16:02:34 #49
12039 TumTum
Heeft er zin in
pi_11599280
quote:
Op zondag 6 juli 2003 15:58 schreef Roellio het volgende:

[..]

Dat staat een beetje suf, een aansteker.
Hebben de buren geen gourmetstel waar die brandertjes bijzitten?


Hmm, 'k ga nog wel ff zoeken.
"Does it worry you that you don't talk any kind of sense? "
  zondag 6 juli 2003 @ 16:04:25 #50
12039 TumTum
Heeft er zin in
pi_11599309
quote:
Op zondag 6 juli 2003 15:59 schreef Visvlinder het volgende:

[..]

Een aantal mogelijkheden:
Een portsiroop sausje
Sperzibonen omwikkeld met spek
Gebakken aardappeltjes
of
Asperges
Ei
Gesmolten boter
of
Tutti Frutti
Aardappelpuree
of
Stroganof sausjes met veggies en
gebakken aardappeltje met spek ala Captain_Chaos


Asperges zijn wel lekker, en die kun je toch ook gewoon in een ovenschoteltje maken?
Anders word het toch gewoon gebakken aardappeltjes erbij. ook van te voren bakken en dan nog ff de oven in, of is dat kookgewijs 'not done'?
"Does it worry you that you don't talk any kind of sense? "
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')