abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_9619670
Hé mensen, ik ga zo ff wat rijst maken, dat had ik toch nog in huis. Maar geen lekkere rijsttafel zonder pindasaus natuurlijk Heeft iemand een goede tip hoe je een lekkere pan pindasaus in mekaar flanst? Ik heb pindakaas, maggi, ketjap en nog wat kruiden geloof ik. Wat zijn de juiste ingredienten en hoeveelheden? Ik heb geen pakje met voorgemaakte poeder of zo.
pi_9619727
zolang de pinda saus niet te dik is vind ik hem al gauw goed...
Wel moet hij redelijk pittig zijn, chillisaus erin enzo...
Je hebt iemand nodig, stil en oprecht
die als het er op aan komt met je sms't en met je chat
Pas als je iemand hebt die met je skypet en met je mailt
dan pas kun je zeggen: ik heb een vriend die zich verveelt
  zondag 6 april 2003 @ 17:45:49 #3
19105 Noayla_
Love me tender
pi_9619732
Een paar flinke lepels pindakaas in een steelpan, ketjap manis en sambal erbij, knoflook erboven persen, en water om het zootje aan te lengen.

Telkens als het te dik wordt weer een beetje water erbij tot het klaar is.

Ik maak 'm altijd vrij pittig; dus grote lepels sambal en véél knoflook.

Eet smakelijk

For every graveyard in the moonlight, there's a junkyard in the sun...
  zondag 6 april 2003 @ 17:45:54 #4
43715 Plantenbak
bosjes dude!
pi_9619733
quote:
Op zondag 6 april 2003 17:41 schreef positivist het volgende:
Hé mensen, ik ga zo ff wat rijst maken, dat had ik toch nog in huis. Maar geen lekkere rijsttafel zonder pindasaus natuurlijk Heeft iemand een goede tip hoe je een lekkere pan pindasaus in mekaar flanst? Ik heb pindakaas, maggi, ketjap en nog wat kruiden geloof ik. Wat zijn de juiste ingredienten en hoeveelheden? Ik heb geen pakje met voorgemaakte poeder of zo.
misschien aanlengen met melk of water.. teveel maggi en ketjap lijkt me niet lekker, rustig aan dus, ook met de kruiden
[i][b]'Tis maar fok!'[/b][/i]
pi_9619814
quote:
Op zondag 6 april 2003 17:45 schreef Noayla_ het volgende:
Een paar flinke lepels pindakaas in een steelpan, ketjap manis en sambal erbij, knoflook erboven persen, en water om het zootje aan te lengen.

Telkens als het te dik wordt weer een beetje water erbij tot het klaar is.

Ik maak 'm altijd vrij pittig; dus grote lepels sambal en véél knoflook.

Eet smakelijk


Zo is het lekker ja!!! Goed recept
ik zou er echt geen maggi in doen, da's te zout denk ik. Wel sambal en knoflook
Tof! Ik ben net op tijd voor de gnoes!
Let's plant a tree
pi_9619819
Ik weet niet hoe je Pinda saus maakt, maar de volgende keer:
een pot Wijko saté saus kopen. Beetje water erbij, opwarmen, regelmatig roeren en je hebt heerlijke Saté saus.
pi_9619880
er moet gember in!
pi_9619897
quote:
Op zondag 6 april 2003 17:52 schreef Morpheus het volgende:
Ik weet niet hoe je Pinda saus maakt, maar de volgende keer:
een pot Wijko saté saus kopen. Beetje water erbij, opwarmen, regelmatig roeren en je hebt heerlijke Saté saus.
Die zijn niet zo lekker als je ze zelf maakt..
Slapelopze nachten? Daar lig ik niet wakker van....
pi_9619916
quote:
Op zondag 6 april 2003 17:45 schreef Noayla_ het volgende:
Een paar flinke lepels pindakaas in een steelpan, ketjap manis en sambal erbij, knoflook erboven persen, en water om het zootje aan te lengen.

Telkens als het te dik wordt weer een beetje water erbij tot het klaar is.

Ik maak 'm altijd vrij pittig; dus grote lepels sambal en véél knoflook.

Eet smakelijk


Dit ziet er inderdaad uitstekend uit. Hier moet ik vast mee aan de slag kunnen Knoflook is een goed idee trouwens!

Bedankt

pi_9620163
Grote pot pindasaus bij de supermarkt halen, dan 3/4 grote scheppen in een mok, water er bij tot aan de rand. Op de mindelste stand van de magnetron 2 minuten dan doorroeren. Daarna 2 minuten op de hoogste stand van de magnetron nog een keer doorroeren en je hebt hele lekkere pindasaus.
  zondag 6 april 2003 @ 18:14:57 #11
19105 Noayla_
Love me tender
pi_9620196
quote:
Op zondag 6 april 2003 17:58 schreef positivist het volgende:

[..]

Dit ziet er inderdaad uitstekend uit. Hier moet ik vast mee aan de slag kunnen Knoflook is een goed idee trouwens!

Bedankt


Oh vergeten; voor de finishing touch is een fijngesnipperd uitje erdoorheen erg lekker.
For every graveyard in the moonlight, there's a junkyard in the sun...
pi_9622361
quote:
Op zondag 6 april 2003 18:14 schreef Noayla_ het volgende:

[..]

Oh vergeten; voor de finishing touch is een fijngesnipperd uitje erdoorheen erg lekker.


Helaas, net te laat Maar desalniettemin, het heeft heerlijk gesmaakt
  zondag 6 april 2003 @ 20:19:56 #13
19105 Noayla_
Love me tender
pi_9622426
quote:
Op zondag 6 april 2003 20:16 schreef positivist het volgende:

[..]

Helaas, net te laat Maar desalniettemin, het heeft heerlijk gesmaakt


For every graveyard in the moonlight, there's a junkyard in the sun...
  Jubileum moderator zondag 6 april 2003 @ 20:22:30 #14
3660 crew  Lois
*trotse mama*
pi_9622491
Hoe maak jij je Satesaus?

beetje laat, zo na de maaltijd maar hier graag verder.

En als ze lacht, dan lacht de wereld met haar mee....
Eva ♥ en Iris ♥
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')