Maar ik frituur er nu sinds enkele dagen weer flink op los. Maar wat is nou echt lekker om erin te gooien behalve een frikandelletje en al die standaard shit.
Ik hoorde wat over drumsticks? Hoe lang? Eerst ff paneren?
Hebben jullie nog lekkere dingen voor me? Hoe lang? welke temperatuur?
quote:Hnmz ja met standaard bedoel ik alles wat uit Mora pakjes komt
Op zaterdag 29 maart 2003 20:25 schreef Doctor_Bara het volgende:
kipfingers
quote:in principe kan je alles frituren wat eetbaar is
Op zaterdag 29 maart 2003 20:26 schreef Brendovic het volgende:[..]
Hnmz ja met standaard bedoel ik alles wat uit Mora pakjes komt
quote:sick fuck
Op zaterdag 29 maart 2003 20:26 schreef K-otic het volgende:
Plakjes komkommer(eerst even paneren)
quote:Neem er dan wel van gelakt hout, geeft een nice bijsmaakje.
Op zaterdag 29 maart 2003 20:24 schreef Brendovic het volgende:
Ik hoorde wat over drumsticks? Hoe lang? Eerst ff paneren?
Misschien zijn scampi's een idee?
nog nooit geprobeerd, tenzij zo'n speciale hapjes uit de winkel voor met kerstmis oid.
quote:hazes frituren??? vet met vet vergelden???
Op zaterdag 29 maart 2003 20:31 schreef dot_goeroe het volgende:
ik zag net andre hazes. ideetje misschien?
quote:
Op zaterdag 29 maart 2003 20:32 schreef chilipenn het volgende:
huzarenslaatje ook wel lekker, wel ff het ei eraf halen
quote:Wat voor groente zit daar allemaal in
Op zaterdag 29 maart 2003 20:34 schreef schatje het volgende:
Van Dobben groente kroketten.
Maag beslag van 2 kopjes meel, 1 ei, 2 kopjes water
Doop grote garnalen in een bakjes met bloem en daar na in het beslagmengsel. Doe het in de frituur, heeeerlijk smullen.
Dit kun je ook doen met allerlei groentes zoals broccoli of bloemkool.
Laatst nog gegeten en het is aan te raden.
quote:Kijk, daar heb ik wat aan,staat op me lijstje
Op zaterdag 29 maart 2003 20:36 schreef Cola_Light het volgende:
Tempura hapjesMaag beslag van 2 kopjes meel, 1 ei, 2 kopjes water
Doop grote garnalen in een bakjes met bloem en daar na in het beslagmengsel. Doe het in de frituur, heeeerlijk smullen.
Dit kun je ook doen met allerlei groentes zoals broccoli of bloemkool.
Laatst nog gegeten en het is aan te raden.
quote:Aardaplles in hele dunne plakjes? En dan? Hoe lang? Temp? Hoe lekkere smaak?
Op zaterdag 29 maart 2003 20:37 schreef UnleashMitch het volgende:
Ga je eigen chips bakken
quote:Van alles, smaakt echt heel goed hoor.
Op zaterdag 29 maart 2003 20:34 schreef K-otic het volgende:[..]
Wat voor groente zit daar allemaal in
quote:Ik ga ze eens proberen
Op zaterdag 29 maart 2003 20:38 schreef schatje het volgende:[..]
Van alles, smaakt echt heel goed hoor.
quote:Dunne plakjes aardappel, even in warm water weken zodat alle 'sap' eruit komt, afdrogen en in de frituur flikkeren. Kweet niet precies hoe lang en welke temperatuur, gewoon wat aangekloot
Op zaterdag 29 maart 2003 20:38 schreef Brendovic het volgende:[..]
Aardaplles in hele dunne plakjes? En dan? Hoe lang? Temp? Hoe lekkere smaak?
quote:Appie verkoopt ze ook.
Op zaterdag 29 maart 2003 20:39 schreef K-otic het volgende:[..]
Ik ga ze eens proberen
quote:Mag ik de rest hebben? voor een rituele offersessie!
Op zaterdag 29 maart 2003 20:39 schreef CosmoKramer het volgende:
M'n kat is vorige week doodgegaan. Heb net z'n poten plus staart gefrituurd..
quote:bij die tempura moet je eigenlijk ook verse gesneden gember hebben en een of ander raar japans sausje weet de naam niet meer
Op zaterdag 29 maart 2003 20:37 schreef Brendovic het volgende:[..]
Kijk, daar heb ik wat aan,staat op me lijstje
quote:
Op zaterdag 29 maart 2003 20:57 schreef org het volgende:
Melk natuurlijk
quote:De worst van je man
Op zaterdag 29 maart 2003 20:25 schreef vosss het volgende:
Berelul
quote:Oh jah, Sojasaus, die was ik vergeten, die kan niet ontbreken uiteraard.
Op zaterdag 29 maart 2003 20:57 schreef Fliepke het volgende:[..]
bij die tempura moet je eigenlijk ook verse gesneden gember hebben en een of ander raar japans sausje weet de naam niet meer
quote:samen komen we er wel
Op zaterdag 29 maart 2003 21:06 schreef Cola_Light het volgende:[..]
Oh jah, Sojasaus, die was ik vergeten, die kan niet ontbreken uiteraard.
quote:Daarom d8 ik ook vraag het op fok, want ik eet graag beetje gevarrieert, als het maar wel frituur is
Op zaterdag 29 maart 2003 21:07 schreef Fliepke het volgende:[..]
samen komen we er wel
quote:Daar heb ik idd ook goede berichten over gehoord, komt op me lijst
Op zaterdag 29 maart 2003 21:11 schreef Progressor het volgende:
Inktvisringen, persoonlijk lus ik ze niet, maar je kunt ze frituren.
Check deze link over hoe het moet.
http://www.omroep.nl/nps/kookplaat/welcome.html?banaan.html~content
Beetje on-traditioneel:
gemarineerde kippepootjes (kan je zelf doen, of kopen), met een jasje van....Cornflakes. gewoon genoeg olie verhitten, pootjes door fijne cornflakes halen, beetje aandrukken, en in het vet gooien, +/- 5 minuten later, KFC kip..... echt simpel!!!!
quote:
Op zondag 30 maart 2003 03:35 schreef WeckelB het volgende:
trez simple:Beetje on-traditioneel:
gemarineerde kippepootjes (kan je zelf doen, of kopen), met een jasje van....Cornflakes. gewoon genoeg olie verhitten, pootjes door fijne cornflakes halen, beetje aandrukken, en in het vet gooien, +/- 5 minuten later, KFC kip..... echt simpel!!!!
zorg wel dat je een fles cola bij de hand hebt
quote:gehaktballetjes zijn lekker in de frituurpan/kipschnitzels/alle soorten vlees schnitzels
Op zaterdag 29 maart 2003 20:26 schreef Brendovic het volgende:
Maar ik bedoel echt beetje ander voedsel, niet alleen voor frituur, gewoon iets niet van Mora, iets anders. Kan bijv een ei op een of andere manier?
btw niet van die grote inktvis ringen want die zijn ALTIJD taai. die kleintjes zijn lekker !!!!!
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |