| Mikeytt | woensdag 1 oktober 2025 @ 15:57 |
Man man man, ik wil mijn geld terug!!!!! Hoe onhygiënisch zal het eraan toe gaan in die fabrieken???![]() | |
| Lenny77 | woensdag 1 oktober 2025 @ 15:58 |
| Mikeytt | woensdag 1 oktober 2025 @ 15:59 |
Verschillende pasta's van verschillende machines die in 1 zak terecht komen... als het een doperwt was, was de wereld wel te klein. | |
| Hyaenidae | woensdag 1 oktober 2025 @ 16:17 |
| Als je boze mail stuurt krijg je een pakket met 30 zakken. | |
| marc0871 | woensdag 1 oktober 2025 @ 16:22 |
| En jij dacht dat ze voor elk vormpje een andere machine hebben? Andere matrijs op de extruder en vanmorgen maken ze macaroni en vanmiddag van die schelpjes of wokkels of vlindertjes. En allemaal gaan ze langs dezelfde verpakkingsmachine. Er zal er eentje ergens in een hoekje hebben vastgezeten. Een ander zal misschien jouw missende schelpje hebben. Stel je aan zeg. 'T is allemaal pasta. | |
| FlippingCoin | woensdag 1 oktober 2025 @ 16:30 |
| nooit mini kiezen | |
| Watmoetjenou | woensdag 1 oktober 2025 @ 16:31 |
| Wat errug | |
| SebbeSwensje | woensdag 1 oktober 2025 @ 17:02 |
| Ik had gisteren Mac&cheese van Trader Joe op. Miiiijjn god wat een smerig spul | |
| Doug-Heffernan | woensdag 1 oktober 2025 @ 17:19 |
Tegenwoordig krijg je dat niet meer. Soms mag je je rekeningnummer geven dan storten ze de kosten van het product dat je hebt gekocht op je rekening | |
| Friday12 | woensdag 1 oktober 2025 @ 17:20 |
Zijn dezelfde machines met andere uiteinde zeg maar dus tja | |
| Tjoent | woensdag 1 oktober 2025 @ 17:24 |
| Wat ondankbaar zeg... Waarschijnlijk heeft een lieve medewerker speciaal voor jou dat elleboogje van de grond geraapt en op de lopende band van de schelpjes gelegd. | |
| Hyaenidae | woensdag 1 oktober 2025 @ 17:29 |
Waarom niet meer, zelf nooit meegemaakt maar ik hoor het altijd van anderen. Dus ik wou dat ook nog een keer doen ooit maar dat gaat dus niet meer? #KUTLEEF | |
| marc0871 | woensdag 1 oktober 2025 @ 19:40 |
Gewoon zelluf maken. Niets zo makkelijk. Sneller dan je de macaroni kan koken. Water koken, Scheut zout erin, Macaroni in de pan, Kaas raspen. Ik ben een Nederlander, dus Goudse is prima. Ik gebruik belegen, Klont boter smelten in een steelpannetje. Ik doe het meestal op het kleine pitje, Lepel bloem erbij, Met een garde mengen tot een deegje, Onder constant bewegen even gaar laten worden. Koekjesgeur, Scheutje melk erbij. Bind als een malle. Niet schrikken en roeren!! Alle klonten eruit, Nog een scheut melk erin. Het binden is al niet zo heftig meer. Weer alle klonten wegwerken, Melk toevoegen, totdat het de dikte van pannenkoekenbeslag heeft, Kaas toevoegen en al roerend laten smelten, Wat uienpoeder, knoflookpoeder en/of andere smaakmakers toevoegen die jij lekker vind. Lijkt heel wat. Is 5 minuten werk. 7 met het raspen van de kaas erbij. Misschien nog een paar plakken ham klein snijden. Macaroni afgieten en mengen met de kaassaus en de ham. Kan je zo serveren, of je doet het in een ovenschaal, strooit er nog wat kaas en evt paneermeel/panko/verkruimeld beschuitje overheen en zet het een paar minuten onder het bovenste element in een voorverwarmde oven, voor een krokant korstje. Geloof me; je koopt nooit meer zo'n pakje. [ Bericht 0% gewijzigd door marc0871 op 02-10-2025 00:39:31 ] |