Mikeytt | zaterdag 19 juli 2025 @ 18:52 |
poehhh, wie kent deze crackers van vroeger nog? op de basisschool bij het paasontbijt met suiker, hagelslag of chocola.. Als volwassene al een hele tijd niet gekocht, maar vandaag toch een poging gedaan. bbohhhhh, ze zijn echt verslavend lekker nog ![]() ![]() Snap niet dat dit nog zo weinig wordt verkocht omdat het als ouderwets wordt gezien. Vroeger had je nog 4 verschillende smaken en 3 formaten. Nu nog alleen de normale variant in 1 formaat ![]() | |
capricia | zaterdag 19 juli 2025 @ 18:57 |
Lekker he. ![]() Ook die ingrediënten: tarwebloem en water. Gewoon goed koosjer eten. En geen andere toevoegingen. De fabriek staat ook onder rabbinaal toezicht. | |
maily | zaterdag 19 juli 2025 @ 19:36 |
40+ / Ieder die 40+ is zal deze producten herkennen #33 Nooit weg doen meuk | |
Mikeytt | zaterdag 19 juli 2025 @ 20:03 |
Moest googlen wat koosjes precies is ![]() Héél vroeger waren ze blijkbaar vierkant. ![]() | |
capricia | zaterdag 19 juli 2025 @ 20:45 |
Koosjer is volgens de joodse spijswetten. Matze is namelijk een ongezuurd plat brood uit de Joodse keuken. Maar ook wij niet-joodse stervelingen eten dit graag. ![]() | |
Mikeytt | zaterdag 19 juli 2025 @ 20:53 |
Ja, inmiddels gevonden inderdaad! Moet ook op een bepaalde wijze worden bereid. ![]() Volgens mij maak ik het wel onkoosjer door er hazelnootpasta op te doen ![]() | |
capricia | zaterdag 19 juli 2025 @ 21:19 |
Het is gewoon lekker. Ik hoorde laatst trouwens dat de Zeeuwse bolus ook van origine joods is. Vind ik ook zo lekker. Maar meer joodse gerechten die hier zo populair zijn, ken ik eigenlijk niet. | |
Evangelion | zaterdag 19 juli 2025 @ 21:44 |
Vroeger wel gegeten, zou het zelf niet kopen. Als je te gulzig eet heb je ineens een scherp stuk in je gehemelte of tandvlees. Wel respect voor 30+ jaar dezelfde verpakking. | |
golfer | zondag 20 juli 2025 @ 11:49 |
Ik eet elke week op zondagochtend nog matzes. Nu dus ook. | |
Marsenal | zondag 20 juli 2025 @ 12:05 |
Ik vind dit ook heel erg lekker maar het is ook iets wat ik vaak in de kerk moest eten rondom de vastentijd en daar heb ik geen leuke herinnering aan. -knip- [ Bericht 36% gewijzigd door miss_sly op 21-07-2025 15:34:21 ] | |
Deisyy | maandag 21 juli 2025 @ 15:04 |
-> Culinesse à gogo [ Bericht 75% gewijzigd door Deisyy op 21-07-2025 15:15:06 ] | |
Molo | maandag 21 juli 2025 @ 17:53 |
Nog steeds verkrijgbaar in meerdere maten Lekker man. En uiteindelijk is iedereen een Jood ![]() | |
Fannie | maandag 21 juli 2025 @ 19:59 |
Matzes, lekker, een grote ronde of een kleintje, heerlijk met een dun laagje smeerkaas, nom nom nom ![]() | |
golfer | maandag 21 juli 2025 @ 20:23 |
Ik heb de grote ronde altijd en doe er graag pure hagelslag op. ![]() | |
Molo | maandag 21 juli 2025 @ 20:45 |
Probeer Hagelswag eens, een merk met echt je lekkere goed pure hagelslag, ietsjes grover. Echt echt lekker ![]() | |
Molo | maandag 21 juli 2025 @ 20:48 |
Nostalgie hier is boter en kristalsuiker. En dan de boter óveral smeren, heel dun laagje. En dan de suiker perfect en heel dun verdelen ![]() | |
Deisyy | maandag 21 juli 2025 @ 22:39 |
Jaaaaah ![]() |