Mikeytt | zaterdag 14 juni 2025 @ 15:53 |
![]() Wat heb je nodig? - 150 gram pasta naar keuze - 2 eetlepels olijfolie - 4 eetlepels halvarine - 8 teentjes knoflook - (vegan) parmezaanse kaas - zout naar smaak Breng je pasta aan de kook. (Al dente minus 2 minuten) Knoflook zo fijn snijden als maar kan en dan op laag vuur in je olijfolie bakken tot ze net niet goudbruin zijn. Ze moeten maar heel lichtjes kleur krijgen. Voeg dan je zout toe en je boter en laat dit lekker smelten in een pan. Voeg daarna je pasta toe samen met een schepje pastawater waarin t gekookt heeft. Lekker roerbakken tot het water is verdampt en tadaaaaaa. Beetje parmezaans erop en bob's your uncle ![]() | |
FlippingCoin | zaterdag 14 juni 2025 @ 16:01 |
lol | |
Molo | zaterdag 14 juni 2025 @ 16:14 |
No thanks | |
Mikeytt | zaterdag 14 juni 2025 @ 16:14 |
Hater ![]() | |
ToT | zaterdag 14 juni 2025 @ 16:15 |
Ben je een arme student of zo? En sinds wanneer is die kaas vegan? Ja staat tussen haakjes, maar toch... | |
Kanaroe | zaterdag 14 juni 2025 @ 16:15 |
Halvarine??? | |
ToT | zaterdag 14 juni 2025 @ 16:16 |
Schopje [FHF] voor een inzamelingsactie zodat hij een keer fatsoenlijk kan eten? | |
Mikeytt | zaterdag 14 juni 2025 @ 16:18 |
Ja, minder vet enzertsvoorts | |
Marsenal | zaterdag 14 juni 2025 @ 16:18 |
Tja. | |
Mikeytt | zaterdag 14 juni 2025 @ 16:19 |
Je hebt bij iedere supermarkt gewoon een blok vegan parmezaanse kaas of grana padano (of hoe dat ook heet) | |
Molo | zaterdag 14 juni 2025 @ 16:22 |
Aangemaakte kokosolie met zetmeel, water en 'natuurlijke smaakstoffen' Very guilty pleasure ja, als je jezelf haat en geen smaak hebt | |
ijs_beer | zaterdag 14 juni 2025 @ 16:22 |
Dit spreekt me niet echt aan, tbh. Zeker met die Halvarine. Brrr. Dan liever de klassieke spaghetti aglio, olio e peperocino. Beetje gegrilde groentes of een salade ernaast. Net zo Vegan als jouw creatie. | |
Mikeytt | zaterdag 14 juni 2025 @ 16:22 |
Alsof jij van de culinaire hoogstandjes bent | |
ijs_beer | zaterdag 14 juni 2025 @ 16:24 |
De meeste van die kazen 'smelten' ook wel heel anders, krijg je zo'n vies plasje (kokos)olie van. Kun je nog beter een sausje met edelgistvlokken maken, imo. | |
maily | zaterdag 14 juni 2025 @ 16:25 |
Snap ik ook niet. In CUL ![]() | |
ijs_beer | zaterdag 14 juni 2025 @ 16:28 |
Oh ik begrijp dat we gaan lopen harrewarren met elkaar? Laat dat. ![]() Deze post is trouwens een boodschap in het algemeen. | |
Farenji | zaterdag 14 juni 2025 @ 16:29 |
Vegan kaas vind ik echt vies. Liever geen kaas dan dat rare surrogaatspul. | |
Mikeytt | zaterdag 14 juni 2025 @ 16:29 |
Margarine kan ook, maar had alleen halvarine in huis daar ik dat op mn brood doe. Aglio olio is heerlijk, maar ook een hele andere smaak. Heb wel een salade erbij... maar wel low effort zodat ik niet veel hoef te snijden. ![]() | |
SoS87 | zaterdag 14 juni 2025 @ 16:30 |
Dat kan je uit deze post niet opmaken, wel dat ie er voor openstaat om nieuwe dingen te proberen. | |
ijs_beer | zaterdag 14 juni 2025 @ 16:31 |
Het oog wil ook wat, en daar laat ik het maar even bij. | |
Mikeytt | zaterdag 14 juni 2025 @ 16:32 |
Ligt aan de basis. Vegan kaas op basis van olie smelt raar, maar gerijpte vegan kaas op basis van bonen/noten smelt wel lekker. | |
Boca_Raton | zaterdag 14 juni 2025 @ 16:44 |
Foutje | |
SoS87 | zaterdag 14 juni 2025 @ 16:47 |
Bedankt | |
ToT | zaterdag 14 juni 2025 @ 16:47 |
Het meeste daarvan is verdomd lekker hoor, mits goed bereid! ![]() Die pad was echt goddelijk! ![]() De meelwormen, sprinkhanen en schorpioenen waren streetfood op vakanties. Met name de meelwormen waren echt prrrrrima; geroerbakt met heerlijke kruiden! ![]() De slang was met wat taai, maar was goed te eten! Was ook in een restaurant. Krokodil was vettig maar echt wel lekker. (Ook in een restaurant) De kikkertjes smaakten niet verkeerd (gekookt in een pittige soep), maar het idee was me wat raar. | |
YoopY | zaterdag 14 juni 2025 @ 16:58 |
Halvarine is gewoon 80 procent water ofzo. Gebruik dan gewoon minder echte boter. Veel beter. | |
SoS87 | zaterdag 14 juni 2025 @ 17:38 |
Of gewoon water, dit recept verneuk je er niet mee ![]() | |
Whiskers2009 | zaterdag 14 juni 2025 @ 17:40 |
Is niet vegan.. | |
Harvest89 | zaterdag 14 juni 2025 @ 17:41 |
Gooi die halverine en kaas weg en je hebt gewoon een aglio e olio. En daar is niets mis mee. Goede olie, en veel knoflook is alles wat het nodig heeft. Eventueel wat chili peper en peterselie. | |
YoopY | zaterdag 14 juni 2025 @ 17:52 |
Čn dus beter. | |
YoopY | zaterdag 14 juni 2025 @ 17:53 |
Chili is wel cruciaal voor de smaak! Het beste vers en flinterdun gesneden | |
Whiskers2009 | zaterdag 14 juni 2025 @ 17:53 |
Mag jij vinden, maar gaat dit topic niet over. | |
YoopY | zaterdag 14 juni 2025 @ 19:29 |
Oké, cill ![]() ![]() |