Ja, Yildriz dus TS.quote:Op donderdag 12 juni 2025 15:53 schreef star_gazer het volgende:
TS is dus ook een buitenlandlul en is op bezoek bij pa en moe om te genieten van het altijd schitterende Hollandse zomerweer.
Dag 1 is de traditie altijd patat met een hoop frituurzooi, zoals het hoort. De knoflooksaus en shoarmasaus van Yildriz zagen er wel lekker uit:
[ afbeelding ]
Dus je zou denken, mikken en knijpen maar! Neen. Dop opendraaien en knijpen maar? Helaas, dat domme uitsteeksel bovenop is dus gewoon een klep die behalve de domme vorm totaal geen functie heeft. Sterker nog, dat ding maakt het onmogelijk om de saus ondersteboven te zetten.
Wie heeft dat domme ding uitgevonden dan.
Zeker te druk met toeteren om een normale fles uit te vindenquote:
Ik zou Bram daar stevig op aanspreken!quote:Op donderdag 12 juni 2025 15:57 schreef star_gazer het volgende:
[..]
Zeker te druk met toeteren om een normale fles uit te vinden
quote:Hoe het allemaal begon...
In 2008 kocht Bram Muilwijk, de oprichter van Yildriz, in de plaatselijke shoarmazaak een broodje shoarma met pittige sambalsaus. Hij vond de combinatie van de handige knijpverpakking en het lekkere recept een gouden vondst. Thuisgekomen struinde hij op internet naar een leverancier voor sambal, kocht flesjes en doppen, liet wat etiketjes maken en fabriceerde met vrouw en kinderen de eerste 500 potjes sambalsaus. Ze lachten hem uit, maar hielpen wel mee.
Yildriz is opgericht door een "Bram Muilwijk"quote:Op donderdag 12 juni 2025 15:59 schreef Flitsbezorger het volgende:
[..]
Ik zou Bram daar stevig op aanspreken!
[..]
Niet in Turkije iig.quote:Op donderdag 12 juni 2025 16:10 schreef Boca_Raton het volgende:
Waar zouden we zijn zonder knoflooksaus?
Jij maakt zeker knoflooksaus zonder knoflook want vega of zoquote:Op donderdag 12 juni 2025 16:23 schreef Mikeytt het volgende:
Yildriz heeft de slechtste knoflooksaus.
Ik maak altijd eigen knoflooksaus... is binnen 5 minuten klaar
Hoezo maak je hem helemaal zelf, van je eigen lichaamssappen ofzo?quote:Op donderdag 12 juni 2025 16:23 schreef Mikeytt het volgende:
Yildriz heeft de slechtste knoflooksaus.
Ik maak altijd eigen knoflooksaus... is binnen 5 minuten klaar
Is ook veel lekkerderquote:Op donderdag 12 juni 2025 16:23 schreef Mikeytt het volgende:
Yildriz heeft de slechtste knoflooksaus.
Ik maak altijd eigen knoflooksaus... is binnen 5 minuten klaar
Ik weet toevallig wel hoe je knoflookvrije knoflooksaus maakt gezien iemand ooit allergisch was en ik asafoetida moest bestellen als vervangend ingrediëntquote:Op donderdag 12 juni 2025 17:15 schreef Boca_Raton het volgende:
[..]
Jij maakt zeker knoflooksaus zonder knoflook want vega of zo
quote:Op donderdag 12 juni 2025 18:08 schreef Mikeytt het volgende:
[..]
Ik weet toevallig wel hoe je knoflookvrije knoflooksaus maakt gezien iemand ooit allergisch was en ik asafoetida moest bestellen als vervangend ingrediënt
je hebt meer controle over de smaak. Libanese knoflooksaus blijft mn favoriete. Die is een stuk 'luchtiger'. (Toum)quote:
Geen idee hoe het allemaal heet , ik maak gewoon een lekkere frisse knoflooksaus met vooral veel knofquote:Op donderdag 12 juni 2025 18:11 schreef Mikeytt het volgende:
En
[..]
je hebt meer controle over de smaak. Libanese knoflooksaus blijft mn favoriete. Die is een stuk 'luchtiger'. (Toum)
quote:
Je kan nog beter een random kebabzaak binnen lopen en een bakje huisgemaakte knoflooksaus van ze kopen.quote:Op donderdag 12 juni 2025 17:52 schreef Näsenbar het volgende:
Yildriz knoflooksaus, beste knoflooksaus.
Die dop is gewoon een intelligentietest om te kijken of je überhaupt weet wat je in je handen hebt of maar gewoon aan elke fles gaat lopen draaien en sjorren.
Iemand leerde mij eens knoflooksaus te maken. Hij zei: “Ja, doe er maar twee in.” Hij bedoelde twee tenen maar ik begreep twee bollen. En ik heb ze er allebei ingegooid.quote:Op donderdag 12 juni 2025 18:12 schreef Puzzie het volgende:
[..]
Geen idee hoe het allemaal heet , ik maak gewoon een lekkere frisse knoflooksaus met vooral veel knof
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |