Eet jij lekker zwart stokbrood daar hou je vanquote:Op zaterdag 24 mei 2025 10:43 schreef Metalfrost het volgende:
Als ze wisten dat ze brood zouden bakken voor zo'n zeikerd als jij dan hadden ze die dag wel gestaakt.
Dit is niet hoe ze erbij liggen. Ze zijn dan echt serieus donker-donkerbruin terwijl er staat "wit stokbrod" hebben jullie dat nooit meegemaakt op de afdeling?quote:Op zaterdag 24 mei 2025 10:51 schreef Sunshine1982 het volgende:
Ik ben een 'bakker' bij AH en deze stokbroden heb ik net afgebakken. Mocht je het te donker vinden, graag klagen bij het hoofdkantoor. Ik heb ze namelijk afgebakken hoe het hoort.
Punt is, dat dit erg persoonlijk is. De ene klant vindt doorbakken lekker de andere klant wil het zo wit mogelijk.
[ afbeelding ]
We wonen niet allemaal met een slaapzak voor de Aldiquote:Op zaterdag 24 mei 2025 10:54 schreef Viesdik het volgende:
Albert Heijn
Brood bij Albert Heijn![]()
Bakker bij Albert Heijn![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Daar vreet ik niet.quote:Op zaterdag 24 mei 2025 10:57 schreef nelaeryn het volgende:
Hebben ze geen fatsoenlijke, ambachtelijke bakker in Ziedendzee dan?
Het is mij zelfs nog nooit gelukt iets te verbranden in de bakkerij.quote:Op zaterdag 24 mei 2025 10:51 schreef Sunshine1982 het volgende:
Ik ben een 'bakker' bij AH en deze stokbroden heb ik net afgebakken. Mocht je het te donker vinden, graag klagen bij het hoofdkantoor. Ik heb ze namelijk afgebakken hoe het hoort.
Punt is, dat dit erg persoonlijk is. De ene klant vindt doorbakken lekker de andere klant wil het zo wit mogelijk.
[ afbeelding ]
Ik vraag me af wat er met gebeurt gebeurd is.quote:Op zaterdag 24 mei 2025 10:41 schreef roos94 het volgende:
Of croissantjes, zo donker, dat je afvraagt wat ermee gebeurt is.
Inderdaad. De ovens hebben verschillende bakprogramma's voor bijbehorende broodjes en (zoetige) snacks. Als je alles bakt op het juiste programma kan er niks fout gaan en in de tablet waar we mee werken staan de bakprogramma's aangegeven mocht je het niet meer weten.quote:Op zaterdag 24 mei 2025 11:15 schreef JellyBelly. het volgende:
[..]
Het is mij zelfs nog nooit gelukt iets te verbranden in de bakkerij.
Alles gaat precies getimed en op volgorde daar mbv de tablet.
Ik begin zeker om 6 uur smorgens voor Jan Lulquote:Op zaterdag 24 mei 2025 11:20 schreef StateOfMind het volgende:
Op de bakkers afdelingen van supermarkten wordt helemaal niks gebakken, dat gebeurt in grote industriële bakkerijen.
Die afdelingen in de supermarkt kunnen beter afbakkers afdelingen genoemd worden.
Kom je een keer naast me liggen?quote:Op zaterdag 24 mei 2025 10:55 schreef roos94 het volgende:
[..]
We wonen niet allemaal met een slaapzak voor de Aldi
Prima zoquote:Op zaterdag 24 mei 2025 10:51 schreef Sunshine1982 het volgende:
Ik ben een 'bakker' bij AH en deze stokbroden heb ik net afgebakken. Mocht je het te donker vinden, graag klagen bij het hoofdkantoor. Ik heb ze namelijk afgebakken hoe het hoort.
Punt is, dat dit erg persoonlijk is. De ene klant vindt doorbakken lekker de andere klant wil het zo wit mogelijk.
[ afbeelding ]
Waarom geef je de klant dan niet de keuze? Door hem op 3 manieren af te bakken.quote:Op zaterdag 24 mei 2025 10:51 schreef Sunshine1982 het volgende:
Ik ben een 'bakker' bij AH en deze stokbroden heb ik net afgebakken. Mocht je het te donker vinden, graag klagen bij het hoofdkantoor. Ik heb ze namelijk afgebakken hoe het hoort.
Punt is, dat dit erg persoonlijk is. De ene klant vindt doorbakken lekker de andere klant wil het zo wit mogelijk.
[ afbeelding ]
Wat veroorzaakt dan zwarte broodjes?quote:Op zaterdag 24 mei 2025 11:26 schreef Sunshine1982 het volgende:
[..]
Inderdaad. De ovens hebben verschillende bakprogramma's voor bijbehorende broodjes en (zoetige) snacks. Als je alles bakt op het juiste programma kan er niks fout gaan en in de tablet waar we mee werken staan de bakprogramma's aangegeven mocht je het niet meer weten.
@:roos94 nee, wij hebben nooit te donkere broodjes en dat komt door wat ik eerder in deze post heb gezegd.
Hij heeft natuurlijk wel een puntjequote:Op zaterdag 24 mei 2025 11:27 schreef Sunshine1982 het volgende:
[..]
Ik begin zeker om 6 uur smorgens voor Jan LulWaar staan die ovens voor denk je? Ja we maken niks zelf, maar de spullen worden wel gebakken.
Ga het vragen? Ik heb ze niet gebakkenquote:
Betwijfel ik ook. Als klant nooit meegemaakt en als bakker ook niet.quote:Op zaterdag 24 mei 2025 11:40 schreef Sunshine1982 het volgende:
[..]
Ga het vragen? Ik heb ze niet gebakkenAl betwijfel ik dat er zwarte broodjes in de winkel liggen, maargoed.
Akkoord met de klacht. Sommige bakkers bij de AH weten niet eens hoe ze een bakplan of bakinstructie moeten volgen.quote:Op zaterdag 24 mei 2025 10:41 schreef roos94 het volgende:
Het gebeurt weleens, je loopt langs de bakkersafdeling en dan denk je: wit stokbrood? Dat stokbrood is nog net niet donkerbruin of zwart.
Of croissantjes, zo donker, dat je afvraagt wat ermee gebeurt is.
Pistoletjes die als 'wit' worden verkocht maar bruiner zijn dan de bruine volkorenpistolet.
Hoe is het mogelijk om het zo zwaar te verneuken. Als ze op deze manier gebakken zijn, zijn ze ook altijd keihard om te eten. Niet lekker zacht.
Ik heb thuis ook een oven, en daar 'maak' ik ook broodjes en pistoletjes in.quote:Op zaterdag 24 mei 2025 11:27 schreef Sunshine1982 het volgende:
[..]
Ik begin zeker om 6 uur smorgens voor Jan LulWaar staan die ovens voor denk je? Ja we maken niks zelf, maar de spullen worden wel gebakken.
Dan hebben wij het beter. In onze kantine staat een grote frituurpan. En daar frituren we 'breuk' in..quote:Op zaterdag 24 mei 2025 11:00 schreef Dagoduck het volgende:
Als vakkenvullers deden we altijd patat/friet en snacks in de oven van de bakkerij voor de avondpauze.
Ja ik snap wat je bedoelt, dat is ook zo. Met de volumes die wij verkopen (eender welk filiaal) is het onmogelijk om de producten zelf te maken. Wat we wel zelf maken zijn belegde broodjes, maar die zijn niet in elk filiaal te verkrijgen.quote:Op zaterdag 24 mei 2025 12:45 schreef StateOfMind het volgende:
[..]
Ik heb thuis ook een oven, en daar 'maak' ik ook broodjes en pistoletjes in.
De afbakbroodjes dus.
Het voorbereidende werk, het echte maken/gebeurt in grote industriële bakkerijen.
https://www.borgesius.nl/
Die bakken de meeste broden en broodjes en dergelijke voor de supermarkten.
Zeer terechte klacht !quote:Op zaterdag 24 mei 2025 10:41 schreef roos94 het volgende:
Het gebeurt weleens, je loopt langs de bakkersafdeling en dan denk je: wit stokbrood? Dat stokbrood is nog net niet donkerbruin of zwart.
Of croissantjes, zo donker, dat je afvraagt wat ermee gebeurt is.
Pistoletjes die als 'wit' worden verkocht maar bruiner zijn dan de bruine volkorenpistolet.
Hoe is het mogelijk om het zo zwaar te verneuken. Als ze op deze manier gebakken zijn, zijn ze ook altijd keihard om te eten. Niet lekker zacht.
Ik kan alleen over de AH spreken, daar had ik de deli er nog bij en dat deed je pas als er niks meer gebakken hoefde te wordenquote:Op zaterdag 24 mei 2025 13:17 schreef ach het volgende:
Hier bij de Plus hetzelfde. Er zit een timer op maar het personeel van de bakker doet ook het vlees en dan liggen de brood lekker door te bakken in de afkoelende oven..
Eensquote:Op zaterdag 24 mei 2025 10:41 schreef roos94 het volgende:
Het gebeurt weleens, je loopt langs de bakkersafdeling en dan denk je: wit stokbrood? Dat stokbrood is nog net niet donkerbruin of zwart.
Of croissantjes, zo donker, dat je afvraagt wat ermee gebeurt is.
Pistoletjes die als 'wit' worden verkocht maar bruiner zijn dan de bruine volkorenpistolet.
Hoe is het mogelijk om het zo zwaar te verneuken. Als ze op deze manier gebakken zijn, zijn ze ook altijd keihard om te eten. Niet lekker zacht.
Ach, ze denkt ook dat het brood dat ze daar koopt vers is, het is gewoon ingevroren fabrieksdeegquote:Op zaterdag 24 mei 2025 14:08 schreef Sunshine1982 het volgende:
Een grote muil op een forum hebben, maar ondertussen te schijterig om iemand rechtstreeks aan te spreken. Maat zo gaat dat wel vaker tegenwoordig. Lekker makkelijk online je beklag doen.
Dit had eigenlijk de eerste reactie in dit topic moeten zijnquote:Op zaterdag 24 mei 2025 14:08 schreef Sunshine1982 het volgende:
Een grote muil op een forum hebben, maar ondertussen te schijterig om iemand rechtstreeks aan te spreken. Maat zo gaat dat wel vaker tegenwoordig. Lekker makkelijk online je beklag doen.
Waarom zou ik ze aanspreken? Ze zijn toch al donker, ik koop ze dan gewoon niet en loop door. Better luck next time.quote:Op zaterdag 24 mei 2025 14:08 schreef Sunshine1982 het volgende:
Een grote muil op een forum hebben, maar ondertussen te schijterig om iemand rechtstreeks aan te spreken. Maat zo gaat dat wel vaker tegenwoordig. Lekker makkelijk online je beklag doen.
Als je iemand erop aanspreekt kan degene ze alsnog uit het schap halen.quote:Op zaterdag 24 mei 2025 14:18 schreef roos94 het volgende:
[..]
Waarom zou ik ze aanspreken? Ze zijn toch al donker, ik koop ze dan gewoon niet en loop door. Better luck next time.
En hoe weet jij dat ik niemand durf aan te spreken?dan ken je mij echt niet, sorry
Ik deed het altijd via de “Jij & Albert Heijn panel”, want die kutjes op de broodafdeling aanspreken heeft geen zin. Moet je bij de filiaalmanager zijn en geen zin om die te zoeken in de winkel.quote:Op zaterdag 24 mei 2025 14:08 schreef Sunshine1982 het volgende:
Een grote muil op een forum hebben, maar ondertussen te schijterig om iemand rechtstreeks aan te spreken. Maat zo gaat dat wel vaker tegenwoordig. Lekker makkelijk online je beklag doen.
Ze moeten gvd gewoon luisteren!!!!quote:Op zaterdag 24 mei 2025 14:14 schreef JellyBelly. het volgende:
[..]
Dit had eigenlijk de eerste reactie in dit topic moeten zijn![]()
Oh en als je als klant een medewerker aanspreekt, doe dat op een respectvolle manier. Met een grote mond of op hoge poten op iemand af stieren bereik je nul komma nul niks mee.
Ze zijn niet verbrandt. Ze waren gewoon te lang in de oven. Maar net pre-verbrandt.quote:Op zaterdag 24 mei 2025 14:22 schreef JellyBelly. het volgende:
[..]
Als je iemand erop aanspreekt kan degene ze alsnog uit het schap halen.
Oké baas!quote:Op zaterdag 24 mei 2025 14:23 schreef KillemWieft het volgende:
[..]
Ze moeten gvd gewoon luisteren!!!!
Ze zijn niet verbrand, maar verkoold!quote:Op zaterdag 24 mei 2025 14:24 schreef roos94 het volgende:
[..]
Ze zijn niet verbrandt. Ze waren gewoon te lang in de oven.
Heel gek, maar winkels hebben ook een telefoon. En met een beetje geluk heb je direct de manager aan de lijn, en anders wacht je heel even. Het kan allemaal zo simpel zijn...quote:Op zaterdag 24 mei 2025 14:22 schreef KillemWieft het volgende:
[..]
Ik deed het altijd via de “Jij & Albert Heijn panel”, want die kutjes op de broodafdeling aanspreken heeft geen zin. Moet je bij de filiaalmanager zijn en geen zin om die te zoeken in de winkel.
Nee gewoon via een survey of mail. Kan ik ze anoniem afzeiken!quote:Op zaterdag 24 mei 2025 14:45 schreef Sunshine1982 het volgende:
[..]
Heel gek, maar winkels hebben ook een telefoon. En met een beetje geluk heb je direct de manager aan de lijn, en anders wacht je heel even. Het kan allemaal zo simpel zijn...
Ja en dan ben je de Karen zeker.quote:Op zaterdag 24 mei 2025 14:45 schreef Sunshine1982 het volgende:
[..]
@:roos94 omdat dat gewoon netjes is. Heb je een klacht, dan spreek je de desbetreffende persoon aan. Niet achteraf ergens op een forum gaan klagen.
Zoals een echte fokker betaamtquote:Op zaterdag 24 mei 2025 14:48 schreef KillemWieft het volgende:
[..]
Nee gewoon via een survey of mail. Kan ik ze anoniem afzeiken!
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |