FOK!forum / Klaagbaak / De shoarma afgieten.
Marsenalwoensdag 16 april 2025 @ 18:23
Ik had natuurlijk betee moeten weten dan shoarmavlees bij de Appie te halen, maar als je 7 euro betaalt voor 850 gram shoarmavlees, dan lijkt het mij logisch dat ik dan niet de shoarma hoef af te gieten.

Het begon opeens te sudderen. Aangezien ik mijn shoarma niet 3 uur in zijn eigen vocht laat garen, moest ik de zeef in de wasbak hangen om de shoarma af te gieten.

Nou breekt mijn klomp toch echt. Wat een schandalige kwaliteit. Van die 850 gram vlees is er misschien een pondje over.
SebbeSwensjewoensdag 16 april 2025 @ 18:24
Het schijnt dat je beter naar een Turkse slager/supermarkt kunt gaan.
Marsenalwoensdag 16 april 2025 @ 18:29
quote:
1s.gif Op woensdag 16 april 2025 18:24 schreef SebbeSwensje het volgende:
Het schijnt dat je beter naar een Turkse slager/supermarkt kunt gaan.
Die hebben we hier toevallig wel maar die zijn winkel is enorm vies, ik durf daar geen vlees te halen.
SebbeSwensjewoensdag 16 april 2025 @ 18:36
quote:
14s.gif Op woensdag 16 april 2025 18:29 schreef Marsenal het volgende:

[..]
Die hebben we hier toevallig wel maar die zijn winkel is enorm vies, ik durf daar geen vlees te halen.
Zou het toch eens overwegen. Zelf koop ik nooit meer vlees in die hoedanigheid, maar ik hoor er alleen maar positieve verhalen over. Veel van goede kwaliteit voor weinig.
Hyaenidaewoensdag 16 april 2025 @ 18:36
quote:
14s.gif Op woensdag 16 april 2025 18:29 schreef Marsenal het volgende:

[..]
Die hebben we hier toevallig wel maar die zijn winkel is enorm vies, ik durf daar geen vlees te halen.
Zou ik ook enorm smerig vinden, zulks een gore Turkse tent.
Heb dat iets te vaak mis zien gaan bij Smaakpolitie met die buitenlanders :r
FlippingCoinwoensdag 16 april 2025 @ 18:37
Ik haal shoarma bij de slager hier, het is niet zo goed als van zo'n spit af, maar stukken beter dan van de supermarkt.
Kopikowoensdag 16 april 2025 @ 18:38
quote:
14s.gif Op woensdag 16 april 2025 18:23 schreef Marsenal het volgende:
de zeef
Dat je zo'n ding hebt ^O^
Marsenalwoensdag 16 april 2025 @ 18:42
quote:
1s.gif Op woensdag 16 april 2025 18:36 schreef SebbeSwensje het volgende:

[..]
Zou het toch eens overwegen. Zelf koop ik nooit meer vlees in die hoedanigheid, maar ik hoor er alleen maar positieve verhalen over. Veel van goede kwaliteit voor weinig.
Hij heeft vaak mooie watermeloenen voor weinig geld, daar ben ik wel voor te porren (geen neger) dus bij de volgende keer zal ik even in zijn vleeskoeling kijken.
Marsenalwoensdag 16 april 2025 @ 18:43
quote:
5s.gif Op woensdag 16 april 2025 18:38 schreef Kopiko het volgende:

[..]
Dat je zo'n ding hebt ^O^
Mooie grote rechthoekige, met van die uitschuifarmen om hem in de wasbak te hangen. Beter dan een vergiet, wat ik vaak ondingen vind!
Marsenalwoensdag 16 april 2025 @ 18:45
quote:
0s.gif Op woensdag 16 april 2025 18:36 schreef Hyaenidae het volgende:

[..]
Zou ik ook enorm smerig vinden, zulks een gore Turkse tent.
Heb dat iets te vaak mis zien gaan bij Smaakpolitie met die buitenlanders :r
Ze kunnen van die winkels hebben waardoor je opeens beseft dat de warenautoriteit te weinig personeel heeft om alle adresjes te bezoeken.
Jahr00nwoensdag 16 april 2025 @ 19:02
Dat is aardig normaal. Gehakt moet je ook eerst droogkoken in de pan voordat het begint te bakken
uitkeringsgenieterwoensdag 16 april 2025 @ 19:04
probleemwijken-probleemwijk.gif
sturmpiewoensdag 16 april 2025 @ 20:07
quote:
14s.gif Op woensdag 16 april 2025 18:42 schreef Marsenal het volgende:
(geen neger)
oO/ 8} bestaansrecht
111210woensdag 16 april 2025 @ 20:18
quote:
1s.gif Op woensdag 16 april 2025 18:36 schreef SebbeSwensje het volgende:

[..]
Zou het toch eens overwegen. Zelf koop ik nooit meer vlees in die hoedanigheid, maar ik hoor er alleen maar positieve verhalen over. Veel van goede kwaliteit voor weinig.
Met de vraag waar die dieren vandaan komen en hoe ze geslacht zijn.

Ik pas.

Je kan beter online bij goede vlees leveranciers kopen voor in de vriezer. Ik koop dan lamsshoarma en dat krijg je dan in pakjes van 250gram. Langzaam in de koeling ontdooien en op hoog vuur bakken. Komt bij mij nooit vocht uit omdat dat er ook niet ingespoten is.


Maar goed, je moet niet verwachten dat je voor 3,- shoarma hebt.
Cockwhalewoensdag 16 april 2025 @ 21:54
Moet je ma ook altijd afgieten, als ik mijn vlees in haar pannetje heb lopen garen.
Rozevlawoensdag 16 april 2025 @ 22:01
quote:
14s.gif Op woensdag 16 april 2025 18:23 schreef Marsenal het volgende:
Ik had natuurlijk betee moeten weten dan shoarmavlees bij de Appie te halen, maar als je 7 euro betaalt voor 850 gram shoarmavlees, dan lijkt het mij logisch dat ik dan niet de shoarma hoef af te gieten.

Het begon opeens te sudderen. Aangezien ik mijn shoarma niet 3 uur in zijn eigen vocht laat garen, moest ik de zeef in de wasbak hangen om de shoarma af te gieten.

Nou breekt mijn klomp toch echt. Wat een schandalige kwaliteit. Van die 850 gram vlees is er misschien een pondje over.
Laatst ook dezelfde fout gemaakt en hetzelfde gedaan !!!!

HOPELIJK GAAT DIE HOEREN ALBERT HEIJN SNEL KAPOT !!!!! :6
knoopiedonderdag 17 april 2025 @ 08:26
Slecht vlees is terechte klacht. Liever geen vlees dan slecht vlees. Dat is de reden dat ik nu al sinds jaren minstens zes dagen per week vegetarisch eet. (Heb geen zin om naar de slager te fietsen elke dag, en die heeft nogal beperkte openingstijden)
Lenny77donderdag 17 april 2025 @ 09:33
quote:
14s.gif Op woensdag 16 april 2025 18:42 schreef Marsenal het volgende:

[..]
Hij heeft vaak mooie watermeloenen voor weinig geld, daar ben ik wel voor te porren (geen neger) dus bij de volgende keer zal ik even in zijn vleeskoeling kijken.
Er is weinig zo met bacteriën overwoekert fruit dan een watermeloen :X
Vincent_studentdonderdag 17 april 2025 @ 09:44
quote:
14s.gif Op woensdag 16 april 2025 18:23 schreef Marsenal het volgende:
Ik had natuurlijk betee moeten weten dan shoarmavlees bij de Appie te halen, maar als je 7 euro betaalt voor 850 gram shoarmavlees, dan lijkt het mij logisch dat ik dan niet de shoarma hoef af te gieten.

Het begon opeens te sudderen. Aangezien ik mijn shoarma niet 3 uur in zijn eigen vocht laat garen, moest ik de zeef in de wasbak hangen om de shoarma af te gieten.

Nou breekt mijn klomp toch echt. Wat een schandalige kwaliteit. Van die 850 gram vlees is er misschien een pondje over.
Waarom haal je geen shoarmapakket bij de slager voor 8,95. Dan krijg je een pond zonder water met broodjes en knoflooksaus. Ik denk dat het 20 minuten met de fiets is, die slager is erg goed. Maar trouwens die bij je in de buurt ook. Ik ga geen namen noem om de anonimiteit, maar die slager heeft een zeer goede naam en bekendheid.
ToTdonderdag 17 april 2025 @ 10:08
Dat is toch al echt vele jaren zo?
Ik koop die troep al jaren niet meer.
#ANONIEMdonderdag 17 april 2025 @ 10:12
quote:
14s.gif Op woensdag 16 april 2025 18:42 schreef Marsenal het volgende:

[..]
Hij heeft vaak mooie watermeloenen voor weinig geld, daar ben ik wel voor te porren (geen neger) dus bij de volgende keer zal ik even in zijn vleeskoeling kijken.
Heb je toestemming?
Marsenaldonderdag 17 april 2025 @ 10:33
quote:
0s.gif Op donderdag 17 april 2025 09:44 schreef Vincent_student het volgende:

[..]
Waarom haal je geen shoarmapakket bij de slager voor 8,95. Dan krijg je een pond zonder water met broodjes en knoflooksaus. Ik denk dat het 20 minuten met de fiets is, die slager is erg goed. Maar trouwens die bij je in de buurt ook. Ik ga geen namen noem om de anonimiteit, maar die slager heeft een zeer goede naam en bekendheid.
Weet jij waar ik woon ofzo? :D

De slager in mijn buurt is erg goed ja, maar ik noem hem ook wel eens de vleesjuwelier, ik vind het wat onnodig om steeds duur vlees te kopen terwijl mijn kinderen het amper waarderen, die vreten nog tomaat van de vloer
Professionele-Idiootdonderdag 17 april 2025 @ 10:33
quote:
0s.gif Op woensdag 16 april 2025 20:18 schreef 111210 het volgende:

[..]
Met de vraag waar die dieren vandaan komen en hoe ze geslacht zijn.

Ik pas.

Je kan beter online bij goede vlees leveranciers kopen voor in de vriezer. Ik koop dan lamsshoarma en dat krijg je dan in pakjes van 250gram. Langzaam in de koeling ontdooien en op hoog vuur bakken. Komt bij mij nooit vocht uit omdat dat er ook niet ingespoten is.

Maar goed, je moet niet verwachten dat je voor 3,- shoarma hebt.
Die komen toch uit de fabriek.
Professionele-Idiootdonderdag 17 april 2025 @ 10:34
Terechte klacht, sowieso snap ik niet dat supermarkten hun vreten mogen volspuiten met vocht.
Vincent_studentdonderdag 17 april 2025 @ 10:35
quote:
14s.gif Op donderdag 17 april 2025 10:33 schreef Marsenal het volgende:

[..]
Weet jij waar ik woon ofzo? :D

Dat heb je een paar jaar geleden zelf verteld hier in dit forum. Maar dat ga ik natuurlijk niet vertellen.