Marsenal | woensdag 16 april 2025 @ 18:23 |
Ik had natuurlijk betee moeten weten dan shoarmavlees bij de Appie te halen, maar als je 7 euro betaalt voor 850 gram shoarmavlees, dan lijkt het mij logisch dat ik dan niet de shoarma hoef af te gieten. Het begon opeens te sudderen. Aangezien ik mijn shoarma niet 3 uur in zijn eigen vocht laat garen, moest ik de zeef in de wasbak hangen om de shoarma af te gieten. Nou breekt mijn klomp toch echt. Wat een schandalige kwaliteit. Van die 850 gram vlees is er misschien een pondje over. | |
SebbeSwensje | woensdag 16 april 2025 @ 18:24 |
Het schijnt dat je beter naar een Turkse slager/supermarkt kunt gaan. | |
Marsenal | woensdag 16 april 2025 @ 18:29 |
Die hebben we hier toevallig wel maar die zijn winkel is enorm vies, ik durf daar geen vlees te halen. | |
SebbeSwensje | woensdag 16 april 2025 @ 18:36 |
Zou het toch eens overwegen. Zelf koop ik nooit meer vlees in die hoedanigheid, maar ik hoor er alleen maar positieve verhalen over. Veel van goede kwaliteit voor weinig. | |
Hyaenidae | woensdag 16 april 2025 @ 18:36 |
Zou ik ook enorm smerig vinden, zulks een gore Turkse tent. Heb dat iets te vaak mis zien gaan bij Smaakpolitie met die buitenlanders ![]() | |
FlippingCoin | woensdag 16 april 2025 @ 18:37 |
Ik haal shoarma bij de slager hier, het is niet zo goed als van zo'n spit af, maar stukken beter dan van de supermarkt. | |
Kopiko | woensdag 16 april 2025 @ 18:38 |
Dat je zo'n ding hebt ![]() | |
Marsenal | woensdag 16 april 2025 @ 18:42 |
Hij heeft vaak mooie watermeloenen voor weinig geld, daar ben ik wel voor te porren (geen neger) dus bij de volgende keer zal ik even in zijn vleeskoeling kijken. | |
Marsenal | woensdag 16 april 2025 @ 18:43 |
Mooie grote rechthoekige, met van die uitschuifarmen om hem in de wasbak te hangen. Beter dan een vergiet, wat ik vaak ondingen vind! | |
Marsenal | woensdag 16 april 2025 @ 18:45 |
Ze kunnen van die winkels hebben waardoor je opeens beseft dat de warenautoriteit te weinig personeel heeft om alle adresjes te bezoeken. | |
Jahr00n | woensdag 16 april 2025 @ 19:02 |
Dat is aardig normaal. Gehakt moet je ook eerst droogkoken in de pan voordat het begint te bakken | |
uitkeringsgenieter | woensdag 16 april 2025 @ 19:04 |
![]() | |
sturmpie | woensdag 16 april 2025 @ 20:07 |
![]() ![]() | |
111210 | woensdag 16 april 2025 @ 20:18 |
Met de vraag waar die dieren vandaan komen en hoe ze geslacht zijn. Ik pas. Je kan beter online bij goede vlees leveranciers kopen voor in de vriezer. Ik koop dan lamsshoarma en dat krijg je dan in pakjes van 250gram. Langzaam in de koeling ontdooien en op hoog vuur bakken. Komt bij mij nooit vocht uit omdat dat er ook niet ingespoten is. Maar goed, je moet niet verwachten dat je voor 3,- shoarma hebt. | |
Cockwhale | woensdag 16 april 2025 @ 21:54 |
Moet je ma ook altijd afgieten, als ik mijn vlees in haar pannetje heb lopen garen. | |
Rozevla | woensdag 16 april 2025 @ 22:01 |
Laatst ook dezelfde fout gemaakt en hetzelfde gedaan !!!! HOPELIJK GAAT DIE HOEREN ALBERT HEIJN SNEL KAPOT !!!!! ![]() | |
knoopie | donderdag 17 april 2025 @ 08:26 |
Slecht vlees is terechte klacht. Liever geen vlees dan slecht vlees. Dat is de reden dat ik nu al sinds jaren minstens zes dagen per week vegetarisch eet. (Heb geen zin om naar de slager te fietsen elke dag, en die heeft nogal beperkte openingstijden) | |
Lenny77 | donderdag 17 april 2025 @ 09:33 |
Er is weinig zo met bacteriën overwoekert fruit dan een watermeloen ![]() | |
Vincent_student | donderdag 17 april 2025 @ 09:44 |
Waarom haal je geen shoarmapakket bij de slager voor 8,95. Dan krijg je een pond zonder water met broodjes en knoflooksaus. Ik denk dat het 20 minuten met de fiets is, die slager is erg goed. Maar trouwens die bij je in de buurt ook. Ik ga geen namen noem om de anonimiteit, maar die slager heeft een zeer goede naam en bekendheid. | |
ToT | donderdag 17 april 2025 @ 10:08 |
Dat is toch al echt vele jaren zo? Ik koop die troep al jaren niet meer. | |
#ANONIEM | donderdag 17 april 2025 @ 10:12 |
Heb je toestemming? | |
Marsenal | donderdag 17 april 2025 @ 10:33 |
Weet jij waar ik woon ofzo? ![]() De slager in mijn buurt is erg goed ja, maar ik noem hem ook wel eens de vleesjuwelier, ik vind het wat onnodig om steeds duur vlees te kopen terwijl mijn kinderen het amper waarderen, die vreten nog tomaat van de vloer | |
Professionele-Idioot | donderdag 17 april 2025 @ 10:33 |
Die komen toch uit de fabriek. | |
Professionele-Idioot | donderdag 17 april 2025 @ 10:34 |
Terechte klacht, sowieso snap ik niet dat supermarkten hun vreten mogen volspuiten met vocht. | |
Vincent_student | donderdag 17 april 2025 @ 10:35 |
Dat heb je een paar jaar geleden zelf verteld hier in dit forum. Maar dat ga ik natuurlijk niet vertellen. |