Mikeytt | zaterdag 5 april 2025 @ 11:19 |
Hebben jullie wat tips voor flammkuchen toppings? ![]() Heb de laatste dagen deze combi's gehad, allemaal met creme fraiche als bodem: - prei, ui en speckjes - zalm, feta en tijm - appel, aardbei en kaneel - peer, nootmuskaat - ham, ui en rucola - zalm, asperge en feta - peer, kaneel, chocola | |
kwiwi | zaterdag 5 april 2025 @ 14:54 |
Mijn lievelings Flammkuchen is met vijgen, geitenkaas en honing. | |
Sorella | zaterdag 5 april 2025 @ 15:01 |
Gehakt (op smaak gebracht), paprika, ui Shoarmavlees, knoflooksaus, ijsbergsla | |
Mikeytt | zaterdag 5 april 2025 @ 19:31 |
Bohh, dan raakt ie wat te veel gevuld ofnie? En neen aN de ijsbergsla en knoflooksaus dan na het afbakken? | |
Mikeytt | zaterdag 5 april 2025 @ 19:32 |
Dit klinkt eigenlijk wel lekker. Heb nog een jaarvoorraad dadels, dus denk dat vijgen, dadels, geitenkaas en stroop ook wel lekker zou zijn. ![]() | |
Seven. | zaterdag 5 april 2025 @ 19:32 |
Creme fraiche, cherry tomaatjes, lente uitjes en spekjes ![]() | |
Sorella | zaterdag 5 april 2025 @ 19:36 |
Niet teveel er opdoen ![]() | |
nostra | zaterdag 5 april 2025 @ 20:44 |
Heksenkaas (en wat vlees en groenten). | |
FlippingCoin | zaterdag 5 april 2025 @ 20:53 |
Parmaham honing en gehakte pistache | |
Kreator | vrijdag 18 april 2025 @ 19:03 |
Gekookte geprakte aardappeltjes met jus, kippenlevertjes, artisjokkenhart en ananas. | |
Postbus100 | vrijdag 18 april 2025 @ 22:43 |
Maken jullie zelf de bodem? (zo ja, wat voor recept is dat? Gewoon pizzadeegrecept of anders?) | |
Postbus100 | vrijdag 18 april 2025 @ 22:55 |
Dit klinkt wel echt ![]() ![]() ![]() | |
Sorella | zaterdag 19 april 2025 @ 11:14 |
Ik gebruik altijd het flammkuchen deeg van tante fanny. | |
Mikeytt | zondag 27 april 2025 @ 09:11 |
Tante Fanny zoals hierboven ![]() ![]() | |
Sorella | zondag 27 april 2025 @ 09:59 |
Ik heb weleens dit flammkuchen deeg gemaakt. 100 gram spekvet (ik kocht spekvetblokjes bij de super en bakte die uit) 200 ml heet water 450 gram meel Tot een deeg kneden. Deeg heel dun uitgerollen. Op 2 a 3 ovenblikken met bakpapier leggen (afhankelijk van hoe groot je blikken zijn) en topping naar keuze erop doen. Tante Fanny o.i.d. is makkelijker maar dit deeg is wel smaakvoller. | |
FlippingCoin | zondag 27 april 2025 @ 10:09 |
Gehakt mozerella pesto parmazaan harissa | |
Harveo | zondag 27 april 2025 @ 11:26 |
Was laatst ergens waar ze flamkuchen op de kamado aan het maken waren. Hij combineerde de creme fraiche met rode of gele curry pasta. Was erg lekker! | |
derLudolf | maandag 28 april 2025 @ 19:45 |
De keren dat ik Flammkuchen heb gemaakt was met Schmand ipv creme fraiche. Ik dacht ook dat dat er op "hoort", maar je kunt dat in Nederland niet kopen. | |
Koettie | maandag 28 april 2025 @ 20:10 |
Brie, pecannoten en honing. Vet lekker. Of kip met spinazie. |