SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
• Inburgeringscursus examen gemaakt door kwiwi
• Een supernuttige handleiding om kibbeling te bestellen van onze enige echte Dr_Flash
"Ik dit niet meer, Ik dit nooit meer
Ik niet meer kan, Niet meer ik
Dit niet meer, Ik niet meer" - Strani
Dat is volgens @datismijnmening geen kaasquote:Op woensdag 5 februari 2025 21:14 schreef DeZwabber het volgende:
[..]
We gaan de mozzarelli's klappen geven.
quote:
Mozzarelligekkies?quote:Op woensdag 5 februari 2025 21:14 schreef DeZwabber het volgende:
[..]
We gaan de mozzarelli's klappen geven.
Ho ho dat zei ik nietquote:Op woensdag 5 februari 2025 21:17 schreef LTVDK het volgende:
[..]
Dat is volgens @:datismijnmening geen kaas
Zachter stempelen dan.quote:Op woensdag 5 februari 2025 21:18 schreef datismijnmening het volgende:
[..]
Ho ho dat zei ik niet![]()
Ik zei dat mascarpone te zacht is om als kaas te bestempellen
Roomkaas is zacht?quote:Op woensdag 5 februari 2025 21:18 schreef datismijnmening het volgende:
[..]
Ho ho dat zei ik niet![]()
Ik zei dat mascarpone te zacht is om als kaas te bestempellen
Ja dat is jouw mening.quote:Op woensdag 5 februari 2025 21:18 schreef datismijnmening het volgende:
[..]
Ho ho dat zei ik niet![]()
Ik zei dat mascarpone te zacht is om als kaas te bestempellen
Neh, das meer een soort yoghurtquote:Op woensdag 5 februari 2025 21:18 schreef datismijnmening het volgende:
[..]
Ho ho dat zei ik niet![]()
Ik zei dat mascarpone te zacht is om als kaas te bestempellen
Maar als mascarpone te zacht is dan is mozzarella dat ookquote:Op woensdag 5 februari 2025 21:18 schreef datismijnmening het volgende:
[..]
Ho ho dat zei ik niet![]()
Ik zei dat mascarpone te zacht is om als kaas te bestempellen
Maar ook niet te zacht, anders laat je geen indruk achterquote:
Nou weet ik dat je nog een beetje moet aansterken, maar ik mag toch wel hopen dat je een deuk in een pakje mascarpone kan slaan.quote:
Mozzarella kan je in plakjes snijden en opdienen.quote:Op woensdag 5 februari 2025 21:19 schreef LTVDK het volgende:
[..]
Maar als mascarpone te zacht is dan is mozzarella dat ook
Got it. Volgende keer @Crack_ harder knuffelen.quote:Op woensdag 5 februari 2025 21:20 schreef essnhills het volgende:
[..]
Maar ook niet te zacht, anders laat je geen indruk achter
Als je te hard slaat, wordt het dan slagroomkaas?quote:Op woensdag 5 februari 2025 21:20 schreef DeZwabber het volgende:
[..]
Nou weet ik dat je nog een beetje moet aansterken, maar ik mag toch wel hopen dat je een deuk in een pakje mascarpone kan slaan.
Tot ze Krak zegt?quote:Op woensdag 5 februari 2025 21:21 schreef DeZwabber het volgende:
[..]
Got it. Volgende keer @:Crack_ harder knuffelen.
Ik zal de username "Krak" alvast voor haar reserveren.quote:Op woensdag 5 februari 2025 21:21 schreef DeZwabber het volgende:
[..]
Got it. Volgende keer @:Crack_ harder knuffelen.
Oke, dad.quote:Op woensdag 5 februari 2025 21:21 schreef essnhills het volgende:
[..]
Als je te hard slaat, wordt het dan slagroomkaas?
Ja ik moest kloppen want de slagroom deed het niet.quote:Op woensdag 5 februari 2025 21:21 schreef essnhills het volgende:
[..]
Als je te hard slaat, wordt het dan slagroomkaas?
Dan kom je op het NOS journaal.quote:Op woensdag 5 februari 2025 21:21 schreef DeZwabber het volgende:
[..]
Got it. Volgende keer @:Crack_ harder knuffelen.
quote:Op woensdag 5 februari 2025 21:22 schreef kwiwi het volgende:
[..]
Ik zal de username "Krak" alvast voor haar reserveren.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |