En lang koken ook, zeker bij verse anders blijft de structuur te hard gelijk schuurpapier...quote:Op zondag 26 januari 2025 12:46 schreef Rhosyn het volgende:
Boerenkool moet je toch koken. Dat is te grof en te hard om rauw te eten.
quote:Op zondag 26 januari 2025 12:46 schreef DGK_Tegengas het volgende:
Ik heb hier een paar keer gepleit voor normaal eten, ik heb daar nu spijt van, echt waar ....![]()
Dit geeft inderdaad veel mee reuring, en geen late night wok meer ....![]()
Misschien een handje rauwe boerenkool..quote:Op zondag 26 januari 2025 12:46 schreef DGK_Tegengas het volgende:
Ik heb hier een paar keer gepleit voor normaal eten, ik heb daar nu spijt van, echt waar ....![]()
Dit geeft inderdaad veel mee reuring, en geen late night wok meer ....![]()
Het groeit ook zo mooi gekruld hier elk jaar!! Superfood is hetquote:Op zondag 26 januari 2025 12:46 schreef Kodiak100 het volgende:
Weetje van de dag![]()
In Vlaanderen wordt boerenkool ook wel krulkool genoemd.
Gewoon de mango en fetakaas erbij denken. Smullen!quote:Op zondag 26 januari 2025 12:47 schreef Koos1958 het volgende:
Boerenkoolsalade met mango en fetakaas is ook lekker
Ja eindelijk wat duidelijkheid.quote:
quote:Op zondag 26 januari 2025 12:50 schreef Kissingbird het volgende:
[..]
Ja eindelijk wat duidelijkheid.
quote:Op zondag 26 januari 2025 12:50 schreef Kodiak100 het volgende:
BB weer van zijn 4 gangen lunch gehaald
arme man
Zalm moet weer even terug in ijskast ............quote:Op zondag 26 januari 2025 12:50 schreef Kodiak100 het volgende:
BB weer van zijn 4 gangen lunch gehaald
arme man
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |