Bocaj | zaterdag 19 oktober 2024 @ 13:27 |
Loop de aanbiedingen van DIRK door want wil zo boodschappen doen. Kom ik dit tegen: Actie gemengd gekruid gehakt met plantaardig eiwit. Ik dacht ![]() Schijnt het 'Hybride vlees' te zijn! https://dit.eo.nl/artikel/lidl-hybride-vlees-gehakt-erwten-eiwit Lidl verkoopt het dus ook . Nou, ik koop dit dus echt niet! ![]() Jullie? Ik dacht eerst nog van hier zul je het krijgen, bijgevoegd sprinkhanen- of meelwormeneiwit maar dit is plantaardig... | |
heywoodu | zaterdag 19 oktober 2024 @ 13:29 |
Niet geproefd, dus ik weet niet of ik het lekker vind of niet. Ik ga er niet speciaal voor naar de winkel, in elk geval. | |
Lienekien | zaterdag 19 oktober 2024 @ 13:34 |
Lidl heeft het inderdaad ook. Het idee is wel goed, maar ik vond het niet lekker. | |
miss_sly | zaterdag 19 oktober 2024 @ 13:47 |
Als je het niet eens wil proeven, is het meer iets voor KLB dan voor CUL. | |
Bocaj | zaterdag 19 oktober 2024 @ 14:57 |
Het is geen klacht, het is verbazing! ![]() | |
Bocaj | zaterdag 19 oktober 2024 @ 14:58 |
Wat is de smaak? Kan mij indenken dat het wat droog is? | |
Lienekien | zaterdag 19 oktober 2024 @ 15:00 |
Het smaakt gewoon niet naar gewoon rundergehakt. Net of je gehakt niet meer goed is. | |
Jan_Onderwater | zaterdag 19 oktober 2024 @ 23:16 |
Als ik gehakt wil strekken doe ik dat zelf wel. Kikkererwten, ei, Panko, bonen, zoute haring, brood, gerookt spek, aardappel, de mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Vroeger deed men het ook met garnalen, moet je je voorstellen bij de prijzen nu. | |
ludovico | zaterdag 19 oktober 2024 @ 23:24 |
Lol, klinkt goed, Maar dit soort bedrijven wordt de maat genomen dat ze de consument niet groener laten eten, het punt is alleen natuurlijk dat de consument er helemaal geen zin in heeft. Wie eet dat veganistische zooi ook? Wordt daar niet super veel van weggegooid? | |
ChildoftheStars | zaterdag 19 oktober 2024 @ 23:25 |
Maar waarom? Of je eet vega/vegan Of je eet vlees (of flex, maar dan eet je toch ook een moment vega(n)) | |
ludovico | zaterdag 19 oktober 2024 @ 23:30 |
Als het lekker is, waarom niet, maar ik lees hier dat het proeft alsof je vlees te oud is. | |
ChildoftheStars | zaterdag 19 oktober 2024 @ 23:31 |
Ja oke... aan lekker had ik niet gedacht | |
ludovico | zaterdag 19 oktober 2024 @ 23:32 |
![]() Prachtig, Dat ontsnapt aan iedereen bij nepvlees. | |
ChildoftheStars | zaterdag 19 oktober 2024 @ 23:36 |
Haha ik ben veganist Een ding weet ik over vleesvervangers: het moet niet een replica van vlees zijn. Zodra het idee vlees wordt losgelaten dan worden de vervangers lekker Vlees is vlees | |
ludovico | zaterdag 19 oktober 2024 @ 23:42 |
Eet je wel kippenbouillon? | |
Cause-mayhem2 | zondag 20 oktober 2024 @ 03:48 |
Ik eet best vaak 'hybride' vlees. Zelfgemaakte hamburger, lekker ui, knoflook, paprika e.d. erdoor... Varkenshaas met appel, beetje van dit, beetje van dat. Paddestoel in combi met vlees is altijd een goede. Hou eens op met dat 'bang' zijn voor combi"s vlees en plantaardig. Denk je dat het een leuke combi is eet het dan en anders niet. Zeur niet over gemakkelijke combi's als je graag makkelijk eet. Anders naak je zelf leuke combinaties. Of je nu een of andere separator vlees hamburger koopt die in de praktijk ook maar 60% vlees is of iets dat 'hybride' hamburger heet maakt echt geen bal uit. Waarschijnlijk is die 'hybride' hamburger zelfs lekkerder omdat je smaakjes uit kan kiezen, dat minder vaag is. | |
Lienekien | zondag 20 oktober 2024 @ 09:08 |
Ja, dat is niet wat bedoeld wordt met hybride vlees. | |
Jan_Onderwater | zondag 20 oktober 2024 @ 11:03 |
Ik weet wel wat ik liever eet Rundergehakt die ik zelf wat vermeng of dit hybride product
|