abonnement Unibet Coolblue
pi_10362008

* Een groep Pretorian Guards maakt zich op om op patrouille te gaan en vertrekt na het inspecteren door één van de oficieren.

De uiterste grenzen van het eiland zijn nodig aan inspectie toe en de vele groepen gaan op pad. Als verkennende groepen mieren verlaten zij het nest om orde rust te brengen.

die by the sword
  maandag 12 mei 2003 @ 11:32:40 #52
4178 Lord Dreamer
I Rule In Hell
pi_10370038
* Lord Dreamer heeft een algemenen inspectie ronde gemaakt door het kasteel en alle mensen begroet na z'n kerker avonturen. Alles is nog steeds in orde.

De alchemist van het kasteel komt hem vertellen dat het zwarte donderpoeder verder is verbeterd en dat er een kleine compagnie is uitgerust met de donderstokken, de zelfde compagnie die ook de aanval op de muur met de experimentele donderbussen heeft helpen afslaan. Lord Dreamer is daar erg tevreden mee. verder zijn alle gewonden van die veldslag opgeknapt en hebben alle gesneuvelden een nette ter aarde bestelling gekregen.

Nu het kasteel weer draait zoals het moet, kijkt lord Dreamer even naar de twee spelende magiërs op de torens en gaat dan naar de stallen waar een goed paard gezadeld wordt en gereed gemaakt wordt voor een trektocht. Twee schildknapen hebben alle voorbereidingen voor Lord Dreamers trektocht gemaakt en Lord Dreamer hoeft alleen nog maar op te stijden en weg te rijden.

Dat doet hij dan ook, hij groet de poortwachters en vertelt hen dat hij zeker terug komt maar dat hij de omliggende gebieden zelf wil aanschouwen. Dan rijdt hij de ophaalbrug over en verdwijnt rustig rijdend uit het zich van het kasteel.

It is a sad day, it is a red day. It is going to be a black day. When the sun rises........
Some day you shall flee, Panted and weak - Master, Passion, Greed.
  vrijdag 16 mei 2003 @ 12:50:02 #53
44785 Bar_the_Grey
Questor & Servant
pi_10471221
* Illidan kwam langzaam bij zijn positieven. Hij veegde zijn gezicht af en stond op. Hij had zich lelijk bezeert bij de val die hem op de andere toren deed landen.

Vervloekte Questor, deze dag ga je sterven. Je tijd is voorbij. De Naamloze zal zich tegoed doen aan jouw botten.

* Met vernieuwde krachten en zelfverzekerdheid trotseerde Illidan de Questor nogmaals. Een magische flits kwam uit de staf van Illidan en deze kwam recht op de Questor af. Deze hield zijn staf als een schild voor zich en mompelde iets onverstaanbaars. een wit schild verscheen voor hem en blokte de aanval.

* Illidan was des duivels en liet vijf bliksemstralen uit zijn vingers van zijn rechterhand schieten. De Questor werd vol geraakt en stond perplex. Hij stond een moment onder hoogspanning en zijn haren gingen overeind staan, zijn ogen draaiden weg, maar dit alles duurdde maar kort. De Questor hervond zijn controle en stapte als een vertraging uit de plek waar hij net nog stond. De electriciteit werd nu opgenomen door de toren en weggeleid naar de aarde.

Een tijdspreuk, vervloekt probeer deze dan maar te weerstaan. ik heb nog genoeg voor je.

* Het tweegevecht ging zo nog een tijdje door. Illidan liet spreuken los op de Questor en deze had de grootste moeite om ze te weerstaan. De oude man werd zichtbaar zwakker. Toch was er nog steeds een soort aarzeling zichtbaar. Alsof hij nog niet echt wilde overgaan tot actie, alsof dit niet op leven en dood ging.

* Plotseling voelde Illidan een zucht van de wind. De blik van de Questor veranderde vliegensvlug. Behendig als een kat, sprong de Questor naar de toren waar Illidan op stond. Voordat deze een nieuwe bezwering kon uitspreken, sloeg de Questor met zijn staf. Illidan deed in een reflex zijn eigen staf omhoog bewegen om de slag af te weren. Maar de slag was geen gewone, daardoor brak de staf van Illidan en het knetterde in de lucht. Vonken sloegen over. Een heus vuurwerk voor allen die aanwezig waren als toeschouwer op binneplaats. Illidan viel op de grond, zijn staf en dus een groot deel van zijn magie waren gebroken. De Questor hield zijn handpalm op en twee kleine vuurballetjes verlieten zijn de hand en zweefden langzaam door de lucht richting Illidan.

Illidan, je hebt je keuze gemaakt en gekozen voor de duisternis hebt gij. Tot die tijd duurt zul je van binnen verbranden. Omdat je je eigen hart hebt verloochent. gaat heen en voel het vuur van binnen branden.

* Na het uitspreken van deze laatste woorden, raakten de beide vuurballetjes de armen van illidan. Zijn mouwen begonnen te branden en de vuurballetjes drongen door de huid. Illidan was in helse pijnen en vatte spontaan vlam.

Deze pijn zul je blijven voelen zolang je je nieuwe meester blijft dienen.

* Illidan sprong van de toren af en viel naar beneden richting de slotgracht. Maar nog voordat hij het water raakte, was hij al een grote vuurbal die uiteindelijk net boven de wateroppervlakte explodeerde.

Sorry Vriend, maar de pijn die je anderen gaat aandoen zul je zelf moeten voelen als boetedoening.

* Bar_the_Grey keek op richting de draak die op zijn toren het schouwspel had aangekeken zonder in te grijpen. Een kort knikje volgde. De kasteelbewoners op de binneplaats klapten en juichten, nog steeds in de veronderstelling dat wat ze zojuist hadden aanschouwd een show was. Terwijl het een magisch duel op leven en dood was, met als resultaat een tragisch verlies van een goede vriend. Maar Illidan was niet dood, en dat wist de Questor ook. Want Illidan zou nog een belangrijke rol gaan spelen tegen de duisternis, zo was het al lang geleden voorzien, ook door de Vrouwe. Toen verscheen er een witte portaal waarin de Questor binnenstapte en verdween. Evenals de portaal zelve.

Onrecht doen is een groter schande dan het te lijden. [br] Ook een wijze vergist zich wel eens, [br] maar alleen een dwaas volhardt in zijn vergissing. [br] (joodse wijsheden)
  zaterdag 31 mei 2003 @ 21:40:11 #54
46602 Lansiers
Ik val aan, volg mij
pi_10795388
* De Lansiers zijn terug gekeerd van hun toch en zijn begiftigd met de kracht van de godin van het meer, de godin zelf is achtergebleven maar de lansiers zijn strerker geworden.

Ze zadelen hun paarden af, verzorgen ze en gaan dan rusten.

Voor het eiland en onze heer zullen wij strijden.
  woensdag 18 juni 2003 @ 23:18:00 #55
32562 Kasteel
Groot en Machtig
pi_11207484
Ondertussen in het Kasteel van Lord Dreamer gaat alles z'n gangetje.
Via Quantarianth weten de mensen in het kasteel dat Lord Dreamer aan het logeren is bij de dochter van Goden.
De mensen moeten lachen.
Is een gewone vrouw weer niet goed genoeg?
Moet het weer een godin zijn?

De velden rondom het Kasteel staan er prachtig bij. Het graan rijpt en de fruitbomen dragen vrucht.
Seizoensgebonden teelt is er door de magie op het Eiland niet bij; alles kan altijd en overal worden geplukt.

De wijnboer is druk bezig met het persen van de druiven en de veeboeren zijn druk bezig de kaas en de melk te verspreiden zodat de omliggende kleinere dorpjes hun voorraden kunnen aanvullen en verkopen aan de rondreizende handelaren.

Het leven gaat daar gewoon verder zonder de aanwezigheid van de Kasteelheer. De mensen zijn gewend aan z'n avontuurlijke reizen en wachten rustig af tot hij terug komt en horen dan de verhalen aan. De altijd aanwezige militaire macht op het Eiland traint rustig verder en poogt nog steeds de geschillen tussen mensen op vreedzame wijze op te lossen.

De Lansiers zijn inmiddels terug gekeerd van hun tocht rond het Eiland en zijn erin geslaagd om de meeste dorpen te bereiken en de naam en faam van hun heerser te verspreiden. Overal is de boodschap achtergelaten dat in tijden van nood de mensen altijd de hulp in kunnen vragen van de patrouilles van de Pretorian_Guards, de Kjeldoran_Knights of de Lansiers.

Deze post wordt u aangeboden door de pleegmoeder van Kasteel: Phoenixx

Het Kasteel van Lord Dreamer
pi_11229006
In de warme zon op het plateau van de Drakentoren ligt Quantarianth heerlijk in de zon te soezen. Z'n schubben glanzen gezond in de middagzon.

Beneden hem is het rustig op het centrale plein van het kasteel. De meeste mensen doen het rustig aan vanwege de warmte. De enigen die vrij druk bezig zijn, zijn de stalknechten die de paarden drenken met vers water dat is opgepompt uit de waterput van het kasteel.

Uit de smidse klinkt het gehamer van de smedende smid en het sissen van het koelwater als er een roodgloeiend stuk ijzer in wordt ondergedompeld.

Iemand die wel zogenaamd geheimzinnig bezig is, is de alchemist. Na zijn geslaagde project met de donderstokken is hij verder gaan experimenteren met het buskruit. Inmiddels heeft hij iets nieuws verzonnen. Pijlen met een koker gevuld met buskruit en een aansteeklont zouden een spectaculaire en effectieve explosie moeten geven op de plaats van inslag als ze worden afgeschoten....

Verder heeft de alchemist ook de katapulten voorzien van nieuwe projectielen waar hij het buskruit in heeft verwerkt. De projectielen liggen wel altijd opgeslagen in een stenen gebouwtje met een wachter ervoor. Je wil er toch niet aan denken wat er zou gebeuren als de kasteeljeugd vol van kattenkwaad fikkie gaan lopen steken bij zijn donderpoeder?!

Quantarianth ziet en hoort dit alles vanaf de Drakentoren rustig aan.
Hij mist zijn vriend...

En weer een post van adoptiemoeder Phoenixx

"Drakes claim to be Dragons - until the Dragons show up"
  woensdag 25 juni 2003 @ 08:23:33 #57
4335 Faat
Fokeiland O+
pi_11360950
Al wandelend over het eiland komt Faat aan bij het kasteel van Lord Dreamer.

Onderweg heeft ze een grote bos bloemen geplukt en loopt het kasteel in

Faat weet dat de kasteelheer met vakantie is, maar is toch wel enigszins verbaasd
dat helemaal niemand haar tegenhoudt. Wachters staan gezellig in een rondje
wat te kaarten, anderen lopen druk af en aan of zijn hard aan het werk en op het dak
van de drakentoren ziet ze Q. liggen slapen...even zwaait ze nog naar hem, maar ja

Dan loopt Faat de grote privékamer in van de kasteelheer, pakt onderweg
een vaas vult hem met water en zet de grote bos met bloemen op een tafeltje met
een zakje snoep met gekleurde lintjes ernaast. Snel een kaartje gemaakt met de tekst
* Welkom Terug LD en Faat haast zich weer de kamer uit en loopt het kasteel uit.

Was it so hard Achilles
So very hard to die
Thou knowest and I know not
So much the happier I
  woensdag 9 juli 2003 @ 21:04:08 #58
13783 Anthraxx
When you see the robot, drink!
pi_11671880
* Het regent op de dag dat een verwilderd figuur voor de poorten van het kasteel staat. Bliksem siert de grauwe lucht en een ijzige wind laat de lange haren van de vreemdeling wapperen. Het gezicht is nauwelijks te zien, maar het vertoont tekenen van ouderdom en moed. Gekleed in enkel een mantel en een broek, loopt de vreemdeling richting de poorten. Onder de mantel kan een lang zwaard gezien worden, mits je goed genoeg kijkt. Voor de poorten stopt hij. Met een sierlijke zwaai trekt hij zijn zwaard en geeft een ferme tik tegen de houten poort. Dan laat hij het zwaard zakken tussen zijn benen en laat zijn lichaam erop steunen.

Wie daar?! * Klinkt het fel.
Een vreemdeling zoekend naar onderdak.
Zoek maar wat anders, dit kasteel is gesloten en onder bescherming van de Pretorian Guards!
Vroeger was ik hier nog welkom.
Je spreekt in het verleden vreemdeling, maar ik herken je niet. Spreek op wie ben je?
Een vreemdeling, zoals ik al zei. Mijn identiteit gaat jou niets aan. Alleen Heer Dreamer krijgt mijn ware identiteit te horen. Mijn zaken doen er niet toe, en mochten ze wel van belang zijn dan zou ik ze niet aan jou neus hangen.
Heer Dreamer is op vakantie. Je zult hem later moeten spreken.
* Anthraxx . o O ( Dat heb ik weer. Een drakenheer met een vakantierooster ).
Is er iemand anders aanwezig die ik kan spreken?

pi_11696390
Loom richt Quantarianth zich op. Er is wat gaande bij de poort. De Pretorian Guards zijn wat uit hun doen nu de kasteelheer zo lang weg is. Laatst hebben ze al een vreemdelinge zomaar door laten lopen, en kennelijk zijn ze nu beschaamd daarvoor. Ze nemen hun taak nu iets te serieus op. Het Kasteel is altijd een toevluchtsoord geweest voor vreemdelingen, iedereen was welkom. Waarom zijn ze dan nu zo... zo kortaf?

Quantarianth snuift de geur van de vreemdeling op. Nee maar! Maar dat is lang geleden!! De vroegere postbode van het Eiland!!

Snel stuurt hij een mentale boodschap naar de kapitein van de wacht om heer Anthraxx binnen te laten.

"Drakes claim to be Dragons - until the Dragons show up"
  zondag 13 juli 2003 @ 21:14:39 #60
13783 Anthraxx
When you see the robot, drink!
pi_11749421
* Opeens vliegt de poort open. Achter de poort staan 2 wachters grijnzend te wachten. "Zo, mijnheer Anthraxx, jij bent terug gekomen he?" klinkt het. Verstijfd blijf ik staan en staar de spreker lang en diep aan. "Anthraxx? Die naam komt me bekend voor. Iets van vroeger geloof ik?". Na lang nadenken zeg ik tenslotte "Anthraxx komt me inderdaad erg bekend voor, alhoewel ze me tegenwoordig Amaroth de barbaar noemen. Ik ben na een lange zwerftocht hier terecht gekomen. Ik heb lange nachten doorgebracht in het bos van Herne the Hunter, waar het niet pluis is. Ook heb ik me in de bergen verscholen. Ik heb magische wezens gedood en ik heb magische voorwerpen gevonden. Waarvan ik er 1 bij me heb. Meer zeg ik er dan ook niet over. Kan ik iemand hier in vertrouwen spreken?"

"Heer Dreamer is op vakantie en ik weet niet wie er op dit moment nog meer in het kasteel rondwandeld. Ik breng je sowieso naar een kamer in het kasteel. Daar zit je warm, droog en veilig."

* Na een lange wandeling door de binnenplaats van het kasteel en na enkele trapbeklimmingen komen we eindelijk aan bij de gastenkamer.

"Dit is je voorlopige huis. Wees welkom en als je iets nodig hebt roep je maar..."

Voorzichtig kruipt Anthraxx op het bed. "Eerst maar eens slapen, voordat ik het kasteel verken" mompelt hij...

  dinsdag 15 juli 2003 @ 22:17:39 #61
13783 Anthraxx
When you see the robot, drink!
pi_11796409
Midden in de nacht wordt Anthraxx wakker. De regen is alleen maar erger geworden en het onweert zelfs nog. Na een uurtje woelen in bed besluit Anthraxx om maar op te staan. Urenlang dwaalt hij door de lange gangen, welke alleen maar verlicht zijn met fakkels. Dan komt hij onderaan een grote spiraal trap, welke naar boven lijdt. Grote krassen zijn vaag te zien in het flauwe licht van de fakkels en doen Anthraxx vermoeden dat hier iets groots leeft. Vloekend begint hij de tocht naar boven, aangezien zijn zwaard nog naast zijn bed staat. Een klein stemmetje in zijn hoofd zegt hem dat hij het beter mee had kunnen nemen maar zijn geweten maant Anthraxx tot rust met de wijze woorden "Je bent op vriendschappelijk gebied". Halverwege de trap dringt een stinkende drakengeur zijn neus binnen. Vol afschuw loopt Anthraxx verder naar boven. Opeens staat hij middenin een grote ronde kamer. De grond ligt bezaaid met stukken bot en hooi. Om hem heen valt de regen naar binnen, via de grote ramen. In het midden ligt een groot beest naar hem te loeren. Het eerste wat je je afvraagt is "Hoe past dit in godsnaam in deze kleine ruimte?"

Welkom Anthraxx..........Ik merk dat je je vijandig tegen me opstel ........ dit deed jij vroeger nog niet......... Ik ruik een verandering........... net alsof jij iemand anders bent........je geur is anders, het komt in de buurt, maar toch anders.......

  zaterdag 19 juli 2003 @ 23:27:36 #62
13783 Anthraxx
When you see the robot, drink!
pi_11884262
"Ga van me weg! Ik heb vele van jou soort getrotseert! Ik heb vele vrienden verloren door jou soort! Rot op!" schreeuwt Anthraxx. In een ogenblik zoekt hij zijn zwaard, maar hij vervloekt het feit dat zijn zwaard nog naast zijn bed staat. Dan begint hij naar achteren te dijnzen, als de draak naar voren komt. Wanhopig doorzoekt hij zijn cape. Hij vind niets. De draak komt echter steeds dichterbij. Dan, opeens, herinnert hij het amulet dat om zijn nek bungelt. Hij weet hoe hij hier terecht is gekomen en weet dan ook hoe hij hier weg kan komen. Hij raakt het amulet aan, en in een taal dat onbekend is in deze wereld spreekt hij enkele zinnen. Groene, paarse en gele vonken springen uit het amulet en alle beweging wordt opeens stop gezet. De wereld verandert van kleur naar uiteindelijk zwart-wit. Dan wordt alles steeds zwarter en zwarter......

In het zwart beginnen witte puntjes zichtbaar te worden. Deze draaien om een zooitje moleculen heen, wat ooit Anthraxx was. Alle beweging wordt opeens stroperig en er begint zachtjes aan een wereld te vormen.

De zwart-witte kleur van daarnet begint weer normaal te worden. Opeens verandert alles weer in normale kleuren en het amulet, dat Anthraxx vasthield, is opgehouden met gloeien en vonken afgeven. Dan realiseert Anthraxx zich dat hij ophetzelfde punt is gebleven als daarnet. Het enige verschil is dat alles om hem heen brand. Alles, maar dan ook alles wat kan branden, brandt. Steunbalken vallen voor zijn voeten, rook belemmert zijn zicht en as bedekt de vloer. Dan bekijkt Anthraxx de omgeving nog nauwkeuriger; waren eerst de muren recht, nu zitten er rare kronkels in. Ook de buitenlucht, tot zover die gezien kan worden, ziet er anders uit: in plaats van blauwe lucht ziet hij nu een rood/oranje lucht....

  zondag 27 juli 2003 @ 19:20:49 #63
61506 FitzChevalric
1 met Nachtogen
pi_12050850
Een groepje Pretorian guards komt terug van patrouille. Dit is de kans waarop FitzChevalric heeft gewacht. Hij maakt er een sport van om te proberen Quantarianth te snel af te zijn. In zijn vervomming ziet hij er exact hetzelfde uit als de overige guards. Zelfs de vermoeide loop weet hij na te doen. De overige guards hebben het over de bergen bier die ze deze avond gaan wegdrinken in de diverse herbergen. Ze mogen eindelijk weer van een beetje vrije tijd genieten.

FitzChevalric merkt verder weinig van de gesprekken. Hij maakt zich zorgen. Zorgen om iets wat hij heeft gehoord van Nachtogen. Op een zwerftocht die Nachtogen ondernomen heeft, heeft Nachtogen een burcht ontdekt. En wat het verontrustende nieuws hiervan is, is dat bijna elke bekende asassin hier zijn intrek lijkt te hebben genomen. FitzChevalric schrikt op als hij bij de poort aankomt. Dat was vlug gegaan. Op het moment dat hij onder de poort door wil lopen klinkt er een barse stem door in zijn hoofd. De stem van Quantarianth.

Grmbl, wanneer leer je nou eens dat ik je toch wel op zal merken hoe je ook je best doet. Ooit zullen deze geintjes van je verkeerd uitpakken.

FitzChevalric weet zijn glimlach niet te onderdrukken. Die verduivelde draak ook altijd. Het is hem nog nooit gelukt om voor hem verborgen te blijven. De mensen, geen probleem. Maar Quantarianth weet hem er altijd uit te pikken. FitzChevalric zend met zijn magie een boodschap terug.

* Ach, Quantarianth ooit zal ik voor je neus verschijnen zonder dat je het merkt. Ooit, let op mijn woorden. Ik zal trouwens zo even naar je toekomen. We hebben iets te bespreken.

Ze hebben bijna het kwartier van guards bereikt als FitzChevalric stiekum een hoek omslaat. Hij loopt het kasteel door en loopt express langs zijn kamer om eventuele achtervolgers kwijt te raken. Als hij zeker weet dat hij niet gevolgd wordt loopt hij zijn kamer binnen. Snel trekt hij zijn vermomming van guard uit en schuift deze alvast de geheime gang in die in zijn kamer uitkomt. FitzChevalric heeft namelijk een klein kamertje tot zijn beschikking gekregen om zijn middeltjes te maken. Zowel dodelijke als genezelijke. De enige twee personen die hier verder van op de hoogte zijn, zijn natuurlijk Lord Dreamer en Quantarianth. Maar die zullen dit nooit onthullen.

Vermoeid laat FitzChevalric zich op zijn bed vallen. Meteen springt hij verschrikt weer op. Snel trekt hij de dekens weer netjes over het matras heen.

* Niemand hoeft verder nog te weten dat ik terug ben. Dat was bijna een overgeeflijke fout.

Snel pakt FitzChevalric alle spullen bij elkaar die zijn aanwezigheid zouden kunnen verraden. Als hij alles bij elkaar heeft, loopt hij de geheime gang in naar zijn andere kamertje. Hij sluit netjes de deur achter zich en gaat op het bed liggen. Bijna meteen is hij vast in slaap.

[Dit bericht is gewijzigd door FitzChevalric op 28-07-2003 09:22]

Opvallend hoe weinig mensen een link weten te leggen tussen de boeken van de Zieners, de boeken van de levende schepen en de boeken van de Gouden Nar. Is Robin Hobb zo briljant of .....
  maandag 28 juli 2003 @ 23:15:14 #64
61506 FitzChevalric
1 met Nachtogen
pi_12079534
FitzChevalric wordt met een bonkend hoofd wakker. Blijkbaar heeft hij onbewust zijn magie gebruikt. Nou ja, gelukkig is een beetje hoofdpijn niet iets waaraan je doodgaat. Chevalricn neemt een klein beetje elfenbast thee, hoewel hij gezworen heeft dit nooit meer te nemen. Maar het helpt zo goed. Als de hoofdpijn een beetje gezakt is begint FitzChevalric de geheime zakken in zijn kleding weer aan te vullen. Kruidnagel, wilgenbast, Gemalen rozenbottel. Je kunt het zo gek niet bedenken of hij weet er een klein beetje van weg te stoppen in zijn kleren. Dan loopt hij naar de kast en haalt er een bedienden uniform uit. Snel kleedt hij zich om. Eerst even bij de keuken stoppen en dan snel naar Quantarianth.

Eenmaal bij de keuken aangekomen komt de geur van vers brood hem al tegemoed. snel loopt hij naar binnen en snijdt een groot stuk af van een vers gebakken brood. Hij pakt een groot stuk kaas en snijdt nog wat plakjes ham af. Dan loopt hij met zijn handen vol eten in de richting van de toren waarop Quantarianth rustig ligt te slapen. Als FitzChevalric halverwege de trap is, klinkt de stem van Quantarianth in zijn hoofd.

Wat voor lekkers heb je dit keer voor me meegenomen, FitzChevalric?

* Ik moet eerlijk bekennen dat ik vandaag niets bij me heb. Ik zal er volgende keer weer om denken.

Eenmaal bovengekomen is FitzChevalric ervan overtuigd dat hij niet gevolgd is. Met een bezorgd gezicht gaat hij op een kanteel zitten.

* Ik maak me zorgen Quantarianth. Die burcht die Nachtogen heeft ontdekt, daar is iets mee. Maar ik kan niet echt tastbaar maken van wat het kan zijn. Hopelijk komt onze heer spoedig weer thuis. Problemen te over.

Opvallend hoe weinig mensen een link weten te leggen tussen de boeken van de Zieners, de boeken van de levende schepen en de boeken van de Gouden Nar. Is Robin Hobb zo briljant of .....
pi_12093253
edit: onzin

[Dit bericht is gewijzigd door pluisje op 29-07-2003 16:06]

  Admin maandag 18 augustus 2003 @ 13:24:54 #66
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_12521731
Op verzoek gesloten.
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
  donderdag 28 augustus 2003 @ 19:45:20 #67
15069 Phoenixx
Handle with care
pi_12790439
Omdat het Eiland zonder Kasteel van Lord Dreamer toch een beetje "leeg" is...

Op veler verzoek heropend!

The toes you step on today might be connected to the ass you’re going to kiss tomorrow...
pi_12790505
* Quantarianth ligt heerlijk in de zon te soezen. Dan hoort hij de poort open gaan.

Poort open gaan ??????

POORT ?????

Hey... We are back in business * Laat hij de poortwachters en verder iedereen in het kasteel weten

"Drakes claim to be Dragons - until the Dragons show up"
pi_12898587
* Quantarianth strekt zijn vleugele en duikt sierlijk van de draken toren af, hij vliegt een rondje om de toren alvorens naar de weidegronden te vliegen.

Beneden hem ziet hij een paar stropers die een hert hebben gevangen, hij duikt er opaf en vlak bij de stropers blaast hij zijn vurige vlam dat het gras verschroeid en waardoor de stropers het op een lopen zetten.

Hij pakt het hert en eet het op, dan vliegt hij weer weg om een duik in het meer bij het kasteel te nemen. Na een verkwikkend bad stijgt hij op en vliegt naar een uitstekende rotspunt vlak bij het meer. Daar gaat hij van de zon zitten genieten.

Na een paar uur vliegt hij terug naar het kasteel en neemt zijn plek op de drakentoren weer in.

"Drakes claim to be Dragons - until the Dragons show up"
  woensdag 10 september 2003 @ 22:14:51 #70
42701 Preliator
Een dwerg op FOK!Eiland
pi_13082232
* vanuit Dwarf Mountain kwam er een kleine draak aanvliegen, een kleine draak met een kleine dwerg in zijn klauwen........

* Preliator kwam langzaam weer bij, nadat hij was neergeslagen door de draak. Hij keek om zich heen om te kijken waar hij was. HIJ WAS IN DE LUCHT

AAAAHHHHH * Preliator scheeuwde het uit in paniek. door dat gescheeuw schok de draak, waardoor hij even zijn greep op Preliator verslapte.

* Preliator viel en viel en viel en viel...... Richting een kasteel ergens onder hem. Hoe verder hij viel hoe groter het kasteel werd. Preliator scheeuwde alle angst uit zijn lijf. Hij zag zich steeds dichter bij een stuk dak komen. Preliator dacht dat zijn laatste uur had geslagen, hij dacht dat hij te pletter zou vallen op het dak. Maar juist het tegenovergestelde gebeurde, het dak sloeg te pletter tegen hem. Preliator knalde door het dak heen en lande zacht in water.

waar ben ik? hoe heb ik die knal overleefd?

* geen antwoord net zoals Preliator had verwacht. Preliator keek om zich heen om te zien waar hij was. Hij bevond zich in het midden van een gigantische badkuip die halfvol was gelopen met water. De badkuip stond is een grote badkamer, er was veel in de badkamer van goud. Preliator keek waar hij naartoe kon; er was 1 hele grote deur die de uitgang van de badkamer vormde. Preliator klom met moeite over de gladde rand van de badkuip heen.

Waar moest hij naartoe? Was hij hier wel veilig? was hij buiten de kamer veilig

* Preliator besloot uiteindelijk maar de badkamer te verlaten. Hij liep naar de deur een deed hem open. Hij keek in het rond en wou net weglopen met de gedachte dat het veilig was toen ineens de Draak voor hem verscheen. Dit keer twijvelde Preliator geen moment en rende weer terug de badkamer in en trok de deur achter zich dicht. De deur was goed versterkt, die zou het wel een maand vol kunnen houden tegen die draak.

* Preliator keek rond om te zien wat hij kon doen, hij kon niets nuttigers verzinnen dan alleen maar even op de wc (met klep dicht) te gaan zitten en te wachten tot het weer veilig was. Preliator zat nog geen 3 seconden toen het dak boven hem ineens instortte. De draak had zichzelf door het dak geramt en stond nu voor hem! Hij greep Preliator vast. Preliator klemde zich wanhopig vast aan de wc-pot maar dat mocht niet baten. Want even later vloog de draak met een dwergje met een wc-pot (gedeeltelijk van goud!) in zijn handen weg.
De draak vloog naar een heel ander deel van het eiland het deel waar ze zich verplaatsen met auto's en fietsen.

Dwergje met eigen [url=http://forum.fok.nl/showtopic.php/352718]dwergenhutje[/url]
pi_13165048
Naar een lange rit door het bos staan de bomen steeds minder dicht op elkaar, en zien we in de verte de rand van het bos.
Opeens verdwijnen de laatste bomen, en staan we aan de rand van een grote grasvlakte ik kijk zover als ik kan zien, maar nergens is een teken van leven te bekennen.


* Eindelijk zijn we het bos uit, maar ik weet niet waar we nu heen moeten om hulp te vinden.
Want ik ken dit stuk van het eiland niet.

Als ik geen antwoord krijg van AirRaid draai ik me om naar AirRaid, en tot mij schrik zie ik dat hij zijn bewustzijn heeft verloren zonder dat ik het gemerkt heb.
Ik stijg snel af om te proberen AirRaid bij bewustzijn te brengen en als dat niet lukt
Kijk ik de touwen naar waar AirRaid mee vast zit op het paard.
Opeens zie ik een draak hoog in de lucht aan komen vliegen van de richting waar we naartoe gaan, met iets in zijn klauwen wat lijkt op een dwerg in een wc pot.
Verbaast kijk ik de draak na totdat hij achter een heuvel is verdwenen.


We besluiten verder te rijden en als we een paar uur gereden te hebben begint de zon al onder te gaan.
Als we een heuvel hebben beklommen en op de top staan, zie ik in de verte in het laatste licht van de dag een kasteel staan.

Eindelijk een kasteel hopelijk ontvangen ze ons vriendelijk en willen ze ons helpen, denk ik bij mezelf .

Ik geef het paard weer de sporen en naar een uurtje gereden te hebben, ondertussen is het al helemaal donker geworden komen we bij het kasteel aan.
Ik hou mijn paard in en loop rustig de brug over die over de slotgracht ligt, en klop aan op de houten poort.

pi_13189669
* Na het gebeuren met de kleine draak het verdwijnen van de toiletpot en het gat in het dak. Zijn de werklieden druk aan het werk gegaan om alles te repareren en ook te renoveren.

De piekeniers op de muren zijn extra gespits op bezoekers en al gauw zien zij hoe een ruiter samenmet nog een figuur naderen. Nadat er wordt aangeklopt komen de wachters in actie.

Wachters met kruisbogen houden de figuren in de gaten terwijl de poort wordt geopend. Een van de wachters spreekt het tweetal aan.

Goeden avond.

Welkom op het kasteel van Lord Dreamer, wat kunnen we voor u doen.

die by the sword
  maandag 15 september 2003 @ 20:14:28 #73
693 ChOas
** Warning: Choking hazard **
pi_13189839
* ChOas loopt voorzichtig binnen, doopt een teen in de slotgracht, snuffelt wat de wandtapijten, olied de scharnieren van de harnassen een beetje, en loopt stilletjes weg, de items van zijn checklist schrappend....
"I contend that we are both atheists. I just believe in one fewer god than you do.
When you understand why you dismiss all the other possible gods, you will understand why I dismiss yours."

[Stephen Roberts]
pi_13505063
Als de poort op een kier wordt geopend en een wachter bars vraagt wat we komen doen worden we scherp in de gaten gehouden door andere wachters en ik geef antwoord

* Goedenavond , ik ben Jan-Jaap en die achter mij op het paard zit is AirRaid we komen uit Het Duistere Bos van Herne_the_Hunteren vragen onderdak en verzorging voor AirRaid.


Zonder verdere vragen te stellen hoe AirRaid gewond komt opent de wachter de poort wat verder zodat we naar binnen kunnen.
Als we het hoofdplein van het kasteel oprijden, komt de officier van de wacht naar mij toe en ik vertel in het kort wat er gebeurd is.
De officier knikt en roept twee wachters om mij te helpen om AirRaid van het paard te tillen en naar binnen te dragen en op een bed te leggen.

Nadat er een geneesheer is gekomen verlaat ik AirRaid en loop naar de officier toe om te vragen of ik wat te eten kan krijgen en een plek om uit te rusten .
Hij knikt, en roept een bediende die met mij meeloopt naar de hete keuken en even overlegt met een dienstmeisje, die even later mij een bord eten brengt.
Ik begin uitgehongerd te eten.

pi_13508376
Nog steeds uit zijn humeur door het plotselinge jachtpartijtje van Quantarianth, waarbij FitzChevalric bijna van de toren viel, ziet hij AirRaid en Jan-Jaap aan komen rijden. Nieuwsgierig geworden naar wat deze twee komen doen in het kasteel en waarom het ene figuur gewond is begint FitzChevalric naar beneden te klauteren. Hij is net op tijd om te horen hoe de wachters de twee opvangen.
Als FitzChevalric de ene man naar de keuken ziet gaan begeleid door een bediende, besluit hij om een praatje te gaan maken. Als FitzChevalric de keuken binnenloopt ziet hij Jan-Jaap zitten schrokken van een goed gevuld bord met eten. Hij kijkt even op als hij de FitzChevalric binnen ziet komen, maar eet dan rustig verder. FitzChevalric besluit om op de stoel tegenover de nieuwkomer te gaan zitten en wacht geduldig tot deze zijn eten op heeft. Dan vraagt hij aan de nieuwkomer.

* Gegroet, strijder naar ik mag aannemen aan je uitrusting te zien. Ik zag dat je een gewonde kameraad bij je had en mijn nieuwsgierige aard verplicht mij om daar nader onderzoek naar te doen. Mijn naam is trouwens FitzChevalric en ik ben in dienst van de kasteelheer. Maar vertel, wat is jullie overkomen?

Opvallend hoe weinig mensen een link weten te leggen tussen de boeken van de Zieners, de boeken van de levende schepen en de boeken van de Gouden Nar. Is Robin Hobb zo briljant of .....
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')