Gemakkelijkste antwoord is geen pannen met teflon gebruiken...
Goedkoop = slecht koop, ongezond, slecht voor het milieu (PFAS)
Koop RVS, Plaatstaal of Gietijzer pannen, daarmee kun je hetzelfde bakken en wanneer je het goed doet bakt dit niet aan, gaat een leven lang mee... Dus het is win win win en win...
Zoek eens op google naar "bakken in stalen pannen" en klik video's dan kun je je gaar kijken naar tutorials hoe je met verschillende soorten stalen pannen kunt of moet bakken. Het is even wennen maar kans is groot wanneer je het eenmaal onder de knie hebt wil je niet anders meer. Althans voor mij geldt dit wel, nooit meer teflon of andere anti aanbak scheiße. Allemaal gemaakt om kapot te gaan en veel weg te gooien en nieuwe te kopen...
De plaatstaal en gietijzer zijn wat zwaarder dus je krijgt er spierballen van... Kunnen niet in de vaatwasser en hebben onderhoud nodig. Kijk dus ook wat video's staal of gietijzer pan onderhouden en koesteren. Nauwelijks nadelen te noemen gezien je ze maar 1 keer in leven koopt wanneer je van je pannen houd.