#ANONIEM | donderdag 1 februari 2024 @ 15:25 |
Kijk een beetje brood of croissant moet wel lekker knapperig zijn. Maar het hoeft niet zwart geblakerd te zijn. Of zo hard dat je je tanden erop kapot bijt. In de supermarkt kunnen ze gewoonweg geen brood afbakken. Zet het liever een minuut of vier korter en kijk even hoe het is geworden, in plaats van wat ze nu altijd doen. Klacht: alles is weer veel te hard afgebakken. | |
marc0871 | donderdag 1 februari 2024 @ 15:39 |
Ik heb gisteren nog 2 Desem afbakbaguettes van de Jumbo, in mijn eigen oven afgebakken. Lekker knapperig van buiten en zacht van binnen. Nou wilde ik eigenlijk zeggen 'komt wel dichtbij zo', maar achteraf kan het niet verder af staan van de de ervaring die TS heeft moeten ondergaan. Ik wilde het jullie toch niet onthouden. | |
Lt.Bookman | donderdag 1 februari 2024 @ 16:45 |
Geen casino wit met bolletjes leverworst eten ![]() | |
roos94 | donderdag 1 februari 2024 @ 17:07 |
Hier bakken ze de stokbroden zo donker, dat je t verschil tussen wit of bruin alleen kunt achterhalen door de verpakking | |
Näsenbar | donderdag 1 februari 2024 @ 18:21 |
En alsnog gaat het als warme broodjes over de toonbank. | |
#ANONIEM | donderdag 1 februari 2024 @ 18:30 |
Bah is gewoon vies, zo'n mega hard stokbrood. | |
Mortaxx | donderdag 1 februari 2024 @ 18:32 |
Daarom van je voren ook even erin knijpen of het wel goed is | |
Rostrup | donderdag 1 februari 2024 @ 20:37 |
Foto's ter beoordeling of het is niet gebeurd. | |
Innisdemon | donderdag 1 februari 2024 @ 21:56 |
Voor het eerst een topic van John waar ik het eens mee ben Terechte klacht. Als ik een wit broodje wil, moet ie niet donkerbruin zijn. | |
summer2bird | donderdag 1 februari 2024 @ 21:59 |
Ik heb dat nog nooit gehad bij de Appie, waar winkel jij dan? | |
FlippingCoin | donderdag 1 februari 2024 @ 22:10 |
en jij??! ook al een racist ![]() | |
stokj | donderdag 1 februari 2024 @ 22:38 |
Akkoord met de klacht. In sommige supermarkten doen ze ook het tegenovergestelde: daar zijn de pistoletjes of croissantjes nog deeg. Ze zetten het op een té lage bakprogramma in de oven en denken het dan zo te verkopen. Eet je het dan hap je in deeg. | |
Cockwhale | vrijdag 2 februari 2024 @ 00:24 |
Racist, beetje neerkijken op zwarte broodjes. | |
capuchon_jongen | vrijdag 2 februari 2024 @ 10:15 |
Misschien eens naar een bakker gaan? Bakker Bart is toch een bekende bakker zaak daar in Nederland | |
Hyperdude | vrijdag 2 februari 2024 @ 10:18 |
Voor dat loon ga je toch niet je best doen? Of je handen wassen? | |
Kopiko | vrijdag 2 februari 2024 @ 11:02 |
TS bakt ze inderdaad wel bruin met z'n 'klacht'. | |
C.L.Werner | vrijdag 2 februari 2024 @ 11:13 |
Terechte klacht a niffo | |
Kopiko | vrijdag 2 februari 2024 @ 11:29 |
Weinig Bakker, veel Bart. | |
junkiesietze | maandag 5 februari 2024 @ 12:13 |
![]() | |
Lt.Bookman | maandag 5 februari 2024 @ 16:18 |
Is een ding onder foodvloggers. | |
StateOfMind | maandag 5 februari 2024 @ 16:21 |
Niet in het casino kaviaar wegklappen met champagne ![]() | |
junkiesietze | maandag 5 februari 2024 @ 16:47 |
Ik houd van leverworst, wat is het? |