Wilt u voor een euro extra ook zout op uw patat?quote:Op dinsdag 1 augustus 2023 20:24 schreef Managarm het volgende:
[..]
Ja, ik zou ook wegblijven.
Ik voorzie dit soort taferelen bij die snackbar:
Op het menu: Patat met 3,50.
Wilt u nog even een euro extra betalen voor de mayo?
Ongebakken of moeten we ze ook bakken?quote:Op dinsdag 1 augustus 2023 21:25 schreef Hallojo het volgende:
[..]
Wilt u voor een euro extra ook zout op uw patat?
Gebakken is 50 cent en doorgebakken 1¤ aub.quote:Op dinsdag 1 augustus 2023 21:31 schreef anndb het volgende:
[..]
Ongebakken of moeten we ze ook bakken?
Momenteel heb je sws al de taferelen van wij moeten het in een bakje stoppen, dus betaal je een plastic toeslag waarbij elke snackbar houder zijn eigen regels en toeslagen heeft.quote:Op dinsdag 1 augustus 2023 20:24 schreef Managarm het volgende:
[..]
Ja, ik zou ook wegblijven.
Ik voorzie dit soort taferelen bij die snackbar:
Op het menu: Patat met 3,50.
Wilt u nog even een euro extra betalen voor de mayo?
quote:Op dinsdag 25 juli 2023 11:38 schreef Eightyone het volgende:
[..]
Klassieke snackbar-romantiek uit Nijmegen (Vuurens):
[ link | afbeelding ]
quote:Op maandag 31 juli 2023 16:09 schreef Magica het volgende:
[..]
Altijd gedacht dat het lihamboutje was
https://nl.wikipedia.org/wiki/Lihanboutjequote:In 1967 is de snack gelanceerd op de slagersvakbeurs Slavakto in Utrecht. Deze vakbeurs voor de slagerij wordt om de vier jaar gehouden.
Het lihanboutje is ontwikkeld en op de markt gebracht door Han Neerincx. Hij was de zoon van de toenmalige eigenaar van Nedex Specerijen te Gorinchem en tevens de latere eigenaar van het bedrijf.[bron?]. Han Neerincx was getrouwd met Lieke en uit de combinatie van beide namen (Lieke en Han) kwam de naam lihanboutje.
Het idee achter het lihanboutje is het creëren van een snack in de vorm van een kippenboutje en met de smaak van kip, die echter gemaakt is van half-om-half-gehakt.
In de kruidenmengerij van Nedex Specerijen werd de LIHANpoeder geproduceerd en in de juiste hoeveelheid met het gehakt gemengd. Deze mix werd in een aluminium mal in de vorm van een kippenboutje geperst en vervolgens in paneermeel gerold.
Afgelopen weekend haalde ik een broodje kroket bij een snackbar en kreeg dat in een kartonnen bakje. Prima, maar de plastic toeslag à ¤0,20 moest ik nog wel betalen, want 'we hebben kosten moeten maken om al het plastic te vervangen'.quote:Op woensdag 2 augustus 2023 03:31 schreef exelletor het volgende:
[..]
Momenteel heb je sws al de taferelen van wij moeten het in een bakje stoppen, dus betaal je een plastic toeslag waarbij elke snackbar houder zijn eigen regels en toeslagen heeft.
Grappig weetjequote:Op woensdag 2 augustus 2023 17:40 schreef TargaFlorio het volgende:
[..]
[..]
https://nl.wikipedia.org/wiki/Lihanboutje
In mijn jeugd vaak gegeten, daarna nooit meer. Ik wist eigenlijk niet dat het nog te koop was.
Idioteriequote:Op woensdag 2 augustus 2023 17:47 schreef MadMaster het volgende:
[..]
Afgelopen weekend haalde ik een broodje kroket bij een snackbar en kreeg dat in een kartonnen bakje. Prima, maar de plastic toeslag à ¤0,20 moest ik nog wel betalen, want 'we hebben kosten moeten maken om al het plastic te vervangen'.
Euh, ja, dus?
Je hebt je laten oplichtenquote:Op maandag 31 juli 2023 15:40 schreef BMW1993 het volgende:
Ik bestelde dus zoals bijna elke zondag bij de plaatselijke snackbar de 'kapsalon'.
Dit keer vroeg de kassamedewerker 'wilt u er kaas op, voor 1,50 extra?'
Ik schrok.. Dus ik zei , 'er zit toch al standaard kaas op? '
'Klopt, maar sinds vorige week dien je daar extra voor te betalen' . Afijn, toch gedaan.
Kwam op 11 euro uit, terwijl deze kapsalon in 2017 nog te krijgen was voor 6 euro. Dat toch wel bijna de helft duurder in 6 jaar.
Waarom ook? Kippenvlees is goedkoper als rund/varken.quote:Op woensdag 2 augustus 2023 20:00 schreef TargaFlorio het volgende:
[..]
Is eigenlijk ook maar een rare snack. Rund-varkens gehakt in de vorm van een kippenboutje.
Gewoon degene die het dichtste bij is?quote:Op woensdag 11 oktober 2023 20:42 schreef Managarm het volgende:
Als ik weer eens in Nederland ben, wat is dan de beste snackbar die je kan aanraden? En wat zou ik moeten daar moeten bestellen volgens jou.
Nasi schijf lekker prakken beresaus eroverheen uitjes en daarna een gemixt met een geprakte kroket hmmm echt een keer proberen xoxoquote:Op donderdag 12 oktober 2023 16:17 schreef Managarm het volgende:
[..]
Juk, een Picanto pinda daarentegen.
Zit nogal een verschil in snackbars. Hier zit een snackbar die echt van alles op de menu kaart heeft staan, van pizza tot pasta tot gyros en shoarma. Daar is letterlijk alles niet te vreten.quote:Op woensdag 11 oktober 2023 21:00 schreef Id_do_her het volgende:
[..]
Gewoon degene die het dichtste bij is?
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |