abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_209467223
Een 13-jarig meisje is zaterdagmiddag overleden bij recreatieplas Lammetjeswiel in Alblasserdam. Een woordvoerder van de veiligheidsregio spreekt van een 'noodlottige verdrinking'.
Het jonge slachtoffer zou meer dan een half uur onder water zijn geweest.
Even daarvoor werd het kind als vermist opgegeven. Hulpdiensten rukten op grote schaal uit om te zoeken naar het meisje. Ook werd een burgernetmelding verspreid met een signalement van het kind.

Ter plaatse overleden

Nadat de tiener werd aangetroffen in het water is ze gereanimeerd. Ook stond een traumahelikopter klaar om haar naar het ziekenhuis te vervoeren. De reanimatie mocht niet baten; het kind is ter plekke overleden.
Volgens de veiligheidsregio was het meisje mogelijk een onderdeel van een groep kinderen die daar aanwezig was. Voor deze betrokkenen en getuigen is hulpverlening aanwezig.
Burgemeester Jan Willem Boersma van de gemeente Alblasserdam reageert via Twitter op het overlijden van de tiener. Hij wenst nabestaanden en betrokkenen veel sterkte.

https://www.rijnmond.nl/n(...)tieplas-alblasserdam

Dan had je ook nog wel leukere dingen met het meisje kunnen doen, bijv picknicken of beetje cruisen in een auto?

Ja dat viel me al op 23 jarige leeftijd op, dan ga je tever in het water en dan kan je opeen door het koude water krampen krijgen in je been ofzo, en dan zink je relatief snel, ik had nog echt geluk toen dat de kramp na een minuut ophield maar anders was ik ook verzopen dus.

In theorie kan ze ook vermoord zijn? express kopje onder geduwd? bijv omdat ze geen zin had in een wip en een man voelde zich dan afgewezen?
pi_209467239
Not so nice
pi_209467247
In theorie kunnen wij ook afstammen van buitenaardse wezens
  zaterdag 10 juni 2023 @ 19:27:25 #4
233102 cherrycoke
You underestimate my power!
pi_209467248
In theorie kan alles mogelijk zijn natuurlijk, schoolzwemmen zit er dikwijls niet in meer bij hedendaags, je raakt helemaal in paniek als je het koude water raakt en kramp krijgt in je kuit oid,
Something’s happening. I’m not the Jedi I should be. I want more. And I know I shouldn’t.”
  Moderator zaterdag 10 juni 2023 @ 19:31:41 #6
185648 crew  mascara-klodder
make-up veeg
pi_209467311
Dubbel
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')