abonnement Unibet Coolblue
pi_208660373
Ik ben nog nooit een vegetariėr irl tegengekomen die mij wilde vertellen hoe dom vleeseters zijn of iets in die zin.

Wel meerdere anti-vegetariėrs die dan buitensporig kwaad over vegetariėrs worden :P
Twiddel
pi_208662162
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 april 2023 20:07 schreef Fok-it het volgende:

[..]
Wellicht omdat ze het gevoel hebben dat ze ethisch gezien het onderspit delven. Of dat niet-vleeseters dat vinden. De drang om zichzelf als vleeseter te verantwoorden of zich aan de wereld te presteren. Het vlees zich misschien wel toe te eigenen is in ieder geval ziekelijk.

Ben zelf gewoon een vleeseter overigens. Maar weet wel dat vleeseters zich veel meer menen te moeten bewijzen dan vegetariėrs
Bedankt voor je antwoord. ^O^

Even buiten dat vlees eten, dit gedrag zie je inderdaad ook op andere vlakken.

Ik zat een video op YouTube te kijken over Fat acceptance en daarin geven de nogal obese dames aan waarom ze dik zijn. Maar bijna niemand geeft als reden dat ze gewoon van lekker eten houden. Nee, ze komen met argumenten dat ze de dieet industrie niet willen sponsoren, dat ze geen geld hebben voor gezond eten of dat er geen verschil bestaat tussen gezond en ongezond eten. En de enige die ze hiermee voor de gek houden zijn ze zichzelf.

Om terug te komen op het eten van vlees, het enige argument wat ik kan bedenken is dat je het eet omdat je het lekker vindt. (Of heel veel allergieėn, maar dat komt niet veel voor.) Andere argumenten zijn naar mijn mening raar, omdat het dan voorkomt dat je het niet wil eten, maar om één of andere reden geforceerd wordt.
ROBODEMONS..................|:(
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')