Hertog was goed, zeer goed, totdat Unilever het overnam. Langzaam maar zeker werden de ingrediënten goedkoper en de recepten aangepast.quote:Op zondag 19 maart 2023 19:32 schreef Sapstengel het volgende:
Heb het een paar keer geprobeerd, maar inderdaad zwaar overgewaardeerd. Duur, middelmatig ijs met een hippe naam voor het smaakje en goede marketing.
Ik eet liever Hertog dan B&J.
Hier een slechte ijssalon waar al het ijs een beetje hetzelfde smaakt Matig.quote:Op zondag 26 maart 2023 15:37 schreef Jan_Onderwater het volgende:
Okay, hun marketing is grappig, maar hun ijs vind ik niet bijzonder. Fabrieksijs van goede kwaliteit. Niets vergelijkbaars met versgedraaid ijs van verse ingrediënten. Helaas is dat laatste ook een zeldzaamheid en zijn de meeste ijssalons poederloeders die halffabricaten gebruiken. Niet voor niets maak ik mijn ijs al een jaar of 35 zelf
Thanks voor de waarschuwing! Zie het in bushokjes hangen en Dulce de Leche vind ik heerlijk maar gewoon karamel (op karamel op karamel) pas ik voorquote:Op woensdag 29 maart 2023 12:26 schreef Sharuun01 het volgende:
Gisteren de nieuwe Dulche De-Lish geprobeerd, helaas een tegenvaller persoonlijk.
Was op zich wel goed maar niet voor herhaling vatbaar.
Top was goed, lekker smaak maar het ijs zelf was gewoon normale caramel en te caramel je had alleen textuur afwisselingen van ijs, vloeibare caramel en caramel stukjes. en het smaakte imo niet naar dulce leche.
[ afbeelding ]
Hagedas is veel lekkerder trust mequote:Op zondag 26 maart 2023 21:27 schreef Discombobulate het volgende:
Vind het persoonlijk wel de wat lekkere ijssoorten. Hertog vind ik gewoon kut.
Het is wel gewoon een lekkere guilty pleasure, eet zo'n bak ook altijd in één keer op, maar ik haal het hooguit één of twee keer per jaar.
Ja, dit dus. Dol op dulce de leche, maar gewoon karamel is toch best anders.quote:Op woensdag 29 maart 2023 15:42 schreef FutureFairytale het volgende:
Thanks voor de waarschuwing! Zie het in bushokjes hangen en Dulce de Leche vind ik heerlijk maar gewoon karamel (op karamel op karamel) pas ik voor
https://www.ijshuys.nl/smelttest/quote:Op zondag 19 maart 2023 23:05 schreef Loll het volgende:
[..]
Hoe kan je zoiets zeggen? Hertog ijs is net een luchtige pudding. Hertog ijs smelt ook niet als het een tijdje buiten de vriezer bewaard word.
Caramel onder anderequote:Op woensdag 29 maart 2023 18:13 schreef Discombobulate het volgende:
[..]
Die maar eens proberen. Welke smaken?
Eerlijkheid gebied, als je ijs dat 850-900 gram de liter weegt diep invriest en langere tijd ingevroren laat, zoals fabrieksijs, is het niet schepbaar, maar kei en keihard.quote:Op donderdag 30 maart 2023 00:28 schreef No239SquadronRAF het volgende:
[..]
https://www.ijshuys.nl/smelttest/
Ik sluit me helemaal bij je aan, die caramel sutra was echt heerlijk en de chew chew is ook echt lekker.quote:Op donderdag 30 maart 2023 15:48 schreef ZarB het volgende:
Ik zit al een week in een intern conflict over wel/niet die dulce leche kopen, omdat ik die ook in t bushokje zag. Maar was al bang dat ie tegen zou vallen.
Ik vind die core-varianten lekker. En de caramel chew chew blijft m'n all time favorite. De topped vind ik ook lekker maar vooral vanwege de dikke toplaag dus. Daarna is t wel klaar.
quote:
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |