abonnement Unibet Coolblue
pi_207986175
Een taxi is toch helemaal geen optie als je ergens snel moet zijn? We wonen niet allemaal in de binnenstad waar altijd een rij taxis op je staat te wachten. Als ik een taxi bel, dan komt er over een half uur een keer een taxi aankakken, dan nog de reistijd, flinke som geld aftikken, want niet alles zit hier dichtbij en dan moet je ook weer terug vanuit de middle of nowhere.

Sommige mensen hebben geen idee hoe het leven eruitziet buiten de ring van hun stad.
  maandag 13 februari 2023 @ 22:11:46 #212
48000 Vlinder
1 + 1 = 3, nee 5!
pi_207988106
Waar ik woon is het ov echt te primitief. Sinds we uit het westen zijn verhuisd heb ik mn eigen auto. Kon ik tenminste gaan waar ik wilde als mn vriend naar het werk was. Daarna was het met de kinderen alleen maar makkelijker en handiger. Mijn auto was groter dan zijn werkauto (die we, ik ook, privé mogen gebruiken) en ik wilde alle kinderen in een kinderstoel en niet 'los' op de achterbank. Inmiddels kan ook de jongste los, maar hij zit nog graag op z'n stoel. In de auto van mn man Toyota Corolla Hybrid zit dat voor de andere twee niet lekker. En daarvoor hadden we een Madza2. Dat past al helemaal niet :')

Plus. Ik heb geen hip duur ding. Maar wel groot ❤
♡ Sa fier as de moanne, - en werom ♡
pi_208019331
Als je in de stad woont en werkt, kan ik me best voorstellen dat je er geen nodig hebt. Daar is het OV doorgaans prima geregeld, zeker in studentensteden. Daarbuiten not so much.

Persoonlijk kan ik sowieso niet (meer) zonder, maar ik ben dan ook een lui varken. Zelfs voor stukjes van vijf minuten pak ik nog de auto :@
pi_208021410
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 februari 2023 18:58 schreef DoubleDip het volgende:

[..]
Ja snap ik, maar drie auto’s echt? Ik weet dat veel mensen er twee hebben, maar meer dan dat lijkt mij iets voor de paar mensen die zeer goed verdienen (groot huis of villa zeg maar).
Kan toch de hobby zijn, dagelijks vervoer en een zomer/fun auto. In de goede tijden hadden we er 7 (met z'n 2e en niet alleen maar rammelbakken 😅)
Als weinig helpt, help veel meer.
Sparen is voor mensen die niet weten waar ze geld aan uit moeten geven !!!
pi_208027437
quote:
0s.gif Op zondag 12 februari 2023 08:53 schreef Avelie het volgende:

[..]
Dat betekent het helemaal niet. Wij hebben jaren geen auto gehad, omdat we midden in de stad woonde en alles, inclusief ons werk & studie op 5-10 minuten fietsen zat.

Andere gezinnen hebben één auto, terwijl ze allebei werken. Als je dichtbij werkt, is dat geen probleem. Degene die met de kinderen is, heeft de auto voor vervoer naar sportclub, vriendjes, feestjes, enzovoort.
Ik ben gewoon opgegroeid in een redelijk groot dorp. Alles was makkelijk aan te fietsen voor mij en voor mijn broer, denk aan: school, Voetbal, Badminton, Tennis, typecursus, kerk, kinderfeestjes. Alleen zwemles was 12km maar er werd door de ouders vervoer geregeld.

[ Bericht 3% gewijzigd door hoechst op 16-02-2023 23:09:54 ]
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')