abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_206923312

Daarna heeft de politie nog een aantal keren wat bijeenkomsten in "petit Paris" georganiseerd om de lokale bevolking aan het praten te krijgen.

Zie bv: https://www.pzc.nl/zeeuws(...)beantwoord~a7d2c587/

Verdachten:

- Prudent Buijck: schoonvader van Herman. Kon zijn bloed wel drinken. Al eerder conflicten gehad, waar Prudent onder andere voor heeft moeten zitten. Zijn ontkenning in de uitzending van Peter R maakt geen overweldigende indruk. Is wel al overleden.
- Collega Han: als Han aan het werk was, duwde Ploegstra zijn vrouw aan. Was daar een tijd na de scheiding nog wel mee bezig, gezien de telefoontjes aan Ploegstra

Verder zijn er de scenario's dat:
- Herman betrokken was bij louche zaakjes. O.a. de naam van Evert de C, die inmiddels vast zit voor de Kasteelmoord, wordt weleens genoemd.
- Herman onbedoeld getuige is geweest van iets.
- Ander liefje of partner van liefje.
- Vrijwillige verdwijning: wat onwaarschijnlijk lijkt, omdat er nooit meer iets van hem vernomen is en ook niets daar op wijst.
- Zelfmoord: wat ook onwaarschijnlijk lijkt, omdat er nooit een lichaam is gevonden.
  zondag 4 december 2022 @ 13:48:55 #2
414189 stropdaz
Pas op. Zwenkt uit.
pi_206938738
Ook een interessante zaak in de wereld van de vermissingen.

Zou hij niet gewoon met de horizon zijn vertrokken met een nieuwe vrouw? En een en ander in scene hebben gezet. Ver weg. Andere naam.
pi_206948879
quote:
1s.gif Op zondag 4 december 2022 13:48 schreef stropdaz het volgende:
Ook een interessante zaak in de wereld van de vermissingen.

Zou hij niet gewoon met de horizon zijn vertrokken met een nieuwe vrouw? En een en ander in scene hebben gezet. Ver weg. Andere naam.
De vraag is dan wie die nieuwe vrouw is. Dat is dan geen vrouw die ook in de "poeptelefoon" stond, want alles daarin was "verklaarbaar", d.w.z. scharrels van Poepstra Ploegstra die gelokaliseerd zijn en die ze gesproken hebben.

En, als hij naar een of ander tropisch eiland vertrekt met 'n dame dan zou er ook ergens 'n dame kwijt moeten zijn. En hoe betaalt Ploegstra dat allemaal? Nieuwe naam, ergens ver weg opnieuw beginnen... dat kost 'n boel geld.

Daarnaast heeft hij natuurlijk ook z'n dochtertje. En er zijn de bloedsporen in zijn auto.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')