abonnement bol.com Coolblue
pi_206005162
Ze doen hun best om het niet politiek correcte ON van de TV te krijgen.

quote:
Nieuws
Sport

ANP
NOS Nieuws

Gisteren, 13:35

Aangepast gisteren, 18:42
NPO wil actie na uitlatingen ON, voor collega-omroepen is 'grens bereikt'
Het bestuur van de NPO vraagt het Commissariaat voor de Media zich uit te spreken over discriminatie in een uitzending van Ongehoord Nederland. Volgens NPO-voorzitter Frederieke Leeflang heeft de omroepenkoepel redactionele vrijheid weliswaar hoog in het vaandel staan, maar zijn daar wel "grenzen aan wat racistische of discriminerende uitlatingen betreft".

De bewuste uitzending van het programma Ongehoord Nieuws was gisteren. In een item over racisme werden willekeurige beelden getoond van zwarte mensen die witte mensen in elkaar slaan, waarna presentator Raisa Blommestijn zegt: "Je ziet dat blanken in elkaar worden geslagen door negers. Dat zien we overigens op grote schaal, dit soort filmpjes die worden gedeeld op het internet."

Aan FvD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen stelt Blommestijn vervolgens de vraag "Waarom horen we hier nu zo weinig over als het gaat om de grotere discussie, als het gaat om racisme?"

De filmpjes werden getoond tijdens een gesprek over Bij1, een partij waar volgens Ongehoord Nederland ook sprake van racisme is. Een van de sprekers was Paul Cliteur, emeritus hoogleraar rechtswetenschap, die tijdens de uitzending stelt dat iedereen racist kan zijn, ongeacht de huidkleur of afkomst.

Ongehoord Nederland laat vanmiddag in een verklaring weten verbaasd te zijn over de reactie van de NPO op de uitzending. Volgens het bestuur van Ongehoord Nederland is er geen sprake van racisme geweest, en "is dat ook nooit de bedoeling geweest".

Volgens de omroep zijn er tijdens het gesprek over Bij1 de vragen: "'Racisme, wie doen het?" en 'Wie is een racist?'" gesteld. Daarbij heeft Ongehoord Nederland naar eigen zeggen niemand willen beledigen. "De kernboodschap van het item was juist de oproep van studiogast Paul Cliteur dat (alle) mensen elkaar meer als mensen zouden moeten gaan zien", zegt bestuursvoorzitter Arnold Karskens in de verklaring. Hij benadrukt dat Ongehoord Nieuws afstand neemt van elke vorm van racisme, discriminatie of het oproepen tot geweld.

Passende maatregelen
NPO-voorzitter Leeflang wijst in een verklaring op de Mediawet, waarin staat dat er passende maatregelen genomen kunnen worden als een omroep "aanzet tot geweld of haat jegens een groep of lid van een groep".

Bij de NPO zijn volgens haar veel klachten binnengekomen over de bewuste uitzending. De NPO vraagt de Ombudsman deze klachten met voorrang te behandelen.

Ook Rabin Baldewsingh, de Nationaal Coördinator Discriminatie en Racisme, zegt veel klachten te hebben ontvangen over de uitzending. "Ik ben geen klachtenbehandelaar, maar we zijn veel benaderd. Mensen zijn verontwaardigd dat dit bij de publieke omroep zomaar kan worden uitgezonden."

Baldewsingh, die zichzelf ziet als een waakhond op het gebied van discriminatie en racisme, vindt het vreemd dat het ministerie aspirant-omroep Ongehoord Nederland niet beter in de gaten houdt. "De omroep heeft eerder al een boete gekregen, waarom wordt er dan niet gemonitord?"

Andere omroepen: grens bereikt
Arjan Lock, voorzitter van het College van Omroepen, vindt dat Ongehoord Nederland "duidelijk" grenzen heeft overschreden. "Het is onbestaanbaar dat dit in een uitzending onder de vlag van de NPO wordt uitgezonden."

Collega-omroepen van het publieke bestel zeggen in een gezamenlijke verklaring dat ze voor de vrijheid van meningsuiting staan, maar dat die niet onbeperkt is. "Daar waar onder de mantel van journalistiek racistische ideeën worden verspreid, is die grens bereikt. Wij spreken collectief onze afkeuring uit tegen het item over racisme in de uitzending van het programma Ongehoord Nieuws van 15 september", is te lezen in de verklaring van de elf omroepen.

De omroepen stellen dat er met beeld en taal een "valse, racistische boodschap (is) verkondigd die wij gezamenlijk kwalificeren als onjournalistiek, onethisch en in strijd met de kernwaarden van de NPO".

Sancties
Staatssecretaris Uslu zegt dat als een omroep zich niet aan de journalistieke codes houdt, er een sanctie kan worden opgelegd. Als een omroep twee keer een sanctie heeft gekregen, kan de staatssecretaris de vergunning heroverwegen. Ze benadrukt dat Den Haag verder geen invloed heeft op de inhoud van de programma's die de omroepen van de NPO maken.

De NOS heeft Karskens benaderd voor een toelichting, maar hij was niet bereikbaar. Ook Blommestijn was niet meteen bereikbaar voor commentaar. Zij noemt het op Twitter wel "bizar wat een enkel woord bij mensen losmaakt, maar tevens ook illustratief waarom we dat dus wél moeten gebruiken". Ze voegt toe: "Niet buigen voor intolerantie."

Opinie- en duidingsprogramma
In juli kreeg de omroep een boete van de NPO voor het schenden van de journalistieke code van de publieke omroep. Die bedroeg zo'n 93.000 euro: 2,5 procent van het jaarbudget. De ombudsman van de NPO, Margo Smit, concludeerde begin juni dat ON feiten en meningen in zijn programma's niet genoeg weet te scheiden.

Bij het begin van het tweede seizoen van Ongehoord Nieuws maakte presentatrice Arlette Adriani bekend dat het programma van genre was veranderd en voortaan geen actualiteitenrubriek meer was, maar "een opinie- en duidingsprogramma". Ook werd presentator Ahmed Aarad vervangen door Raisa Blommestijn, die in het eerste seizoen regelmatig in het programma te gast was.
https://nos.nl/artikel/24(...)pen-is-grens-bereikt
  zaterdag 17 september 2022 @ 10:05:34 #2
30302 Roellie80
No fear, I is here
pi_206005345
Kwestie van tijd dat ze ON er uit schoppen. Wat mij betreft terecht. Al die incinuaties en fakenews doet de samenleving meer schade dan goed
pi_206005356
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 september 2022 10:05 schreef Roellie80 het volgende:
Kwestie van tijd dat ze ON er uit schoppen. Wat mij betreft terecht. Al die incinuaties en fakenews doet de samenleving meer schade dan goed
Welk fakenews hebben ze verspreid?
pi_206005392
ON = NPO. Ze maken deel uit van het Nederlandse Publieke Omroepbestel. De tegenstelling is er dus niet.
FOK! verstandig, lees een P.I.
pi_206005430
quote:
11s.gif Op zaterdag 17 september 2022 10:09 schreef JohnnyKnoxville het volgende:
ON = NPO. Ze maken deel uit van het Nederlandse Publieke Omroepbestel. De tegenstelling is er dus niet.
Heb je het bericht wel gelezen?
pi_206005468
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 september 2022 10:12 schreef Candymannetje het volgende:

[..]
Heb je het bericht wel gelezen?
Ja, en de topictitel ook. Het zijn met name collega-omroepen die hebben geklaagd over ON. Ze maken allemaal deel uit van de NPO.
Als jij bij een voetbalclub gaat en daar hoort bij dat je een blauw-wit tenue aan hebt, dan is het toch niet raar als je door medespelers en uiteindelijk het bestuur er op wordt aangesproken als jij stelselmatig met een geel tenue op het veld verschijnt?
FOK! verstandig, lees een P.I.
pi_206005531
quote:
10s.gif Op zaterdag 17 september 2022 10:16 schreef JohnnyKnoxville het volgende:

[..]
Ja, en de topictitel ook. Het zijn met name collega-omroepen die hebben geklaagd over ON. Ze maken allemaal deel uit van de NPO.
Als jij bij een voetbalclub gaat en daar hoort bij dat je een blauw-wit tenue aan hebt, dan is het toch niet raar als je door medespelers en uiteindelijk het bestuur er op wordt aangesproken als jij stelselmatig met een geel tenue op het veld verschijnt?
En het bestuur van de NPO gaat dus stappen ondernemen tegen ON.
Dan is de titel toch best logisch.
  zaterdag 17 september 2022 @ 11:16:25 #8
500074 Rode_Wijn
Kom laat ons vrolijk zijn
pi_206006060
Idd een Cliteur die anti racistische uitspraken gedaan zou hebben. Dat gelooft niemand
pi_206006438
Ik vind ON verre van een succes en kijk er ook nooit naar. Maar het is daarentegen wel interessant om te zien hoeveel progressieven gaan schuimbekken over wat die omroep allemaal weet te produceren. En wat ze bij de NPO vervolgens vinden, ach, ik kan mij niet voorstellen dat daar mensen werken die onpartijdig en objectief zijn. Het merendeel van de medewerkers zal ook wel D66/GroenLinks stemmen.
'I moved to Peru and shaved half my head and wrote for Teen Vogue. If I can come back from the depths of leftism, trust me, anyone can.' - Gina Florio
  zaterdag 17 september 2022 @ 12:26:45 #10
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_206006772
Dat is een beetje het nieuwe abnormaal van het westen , alles moet in de lijn zijn van de overheids agenda en anders moet je gecensureerd worden of verdwijnen en je mond houden zodat niemand anders het hoort en wellicht op andere ideeen kan komen en dat gaat onder de noemer vrijheid en democratie beschermen . Wat een dikke vette onzin dat gejank en de intolerantie en onderdrukking van elk tegengeluid .

Hellup er is 1 zender met een tegengeluid tegenover de 1000 met alle neuzen dezelfde kant op Hellupp :')
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
pi_206007024
quote:
14s.gif Op zaterdag 17 september 2022 11:51 schreef HowardRoark het volgende:

Maar het is daarentegen wel interessant om te zien hoeveel progressieven gaan schuimbekken over wat die omroep allemaal weet te produceren.
Het lijkt een steeds groter wordende groep die niet kan dealen met andere visies en opinies. En ze missen geen enkele uitzending volgens mij, je ziet inderdaad na elke uitzending hordes schuimbekkende progressieven op social media tekeer gaan als er een item is behandeld wat hun tere hart niet kan verdragen of als er in de ogen van progressieven een verkeerd woord als 'omvolking' of 'neger' is gebruikt. En dat wordt dan weer met beide handen aangegrepen om ON van de buis proberen te krijgen. Zielig volk is het.
The further a society drifts from the truth, the more it will hate those that speak it
pi_206007097
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 september 2022 12:59 schreef CryptoPunk het volgende:

[..]
Het lijkt een steeds groter wordende groep die niet kan dealen met andere visies en opinies. En ze missen geen enkele uitzending volgens mij, je ziet inderdaad na elke uitzending hordes schuimbekkende progressieven op social media tekeer gaan als er een item is behandeld wat hun tere hart niet kan verdragen of als er in de ogen van progressieven een verkeerd woord als 'omvolking' of 'neger' is gebruikt. En dat wordt dan weer met beide handen aangegrepen om ON van de buis proberen te krijgen. Zielig volk is het.
Nou, een woord als 'neger' zou ik zelf ook niet gebruiken, maar het knelpunt zit vooral bij de dubbele standaarden. Want als morgen de dag er bij omroep Zwart (of welke omroep dan ook) ineens een ongefundeerde claim wordt gedaan over blanke mensen is dat helemaal geen probleem. Daar kraait geen haan naar om. En daar ligt het probleem. Het is de selectieve verontwaardiging die zorgwekkend is te noemen.
'I moved to Peru and shaved half my head and wrote for Teen Vogue. If I can come back from the depths of leftism, trust me, anyone can.' - Gina Florio
pi_206007220
Ik heb niet zo veel problemen met woorden als zwarte, blanke, neger en dat soort dingen.
Het gaat om de manier waarop het gebruikt wordt.
In het verleden heb ik vaak zat met Surinamers gewerkt.
Hun maakten grappen over mij en ik over hun.
Nooit ruzie over gehad.
pi_206007417
Hans Teeuwen is wel weer spot on:

  zaterdag 17 september 2022 @ 17:47:11 #15
241690 kibo
communistenjager
pi_206009017
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 september 2022 13:30 schreef Candymannetje het volgende:
Ik heb niet zo veel problemen met woorden als zwarte, blanke, neger en dat soort dingen.
Het gaat om de manier waarop het gebruikt wordt.
In het verleden heb ik vaak zat met Surinamers gewerkt.
Hun maakten grappen over mij en ik over hun.
Nooit ruzie over gehad.
Ook nooit discussie over je spelling?
pi_206009056
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 september 2022 17:47 schreef kibo het volgende:

[..]
Ook nooit discussie over je spelling?
Nee, nooit.
pi_206018249
quote:
14s.gif Op zaterdag 17 september 2022 13:08 schreef HowardRoark het volgende:

[..]
Nou, een woord als 'neger' zou ik zelf ook niet gebruiken, maar het knelpunt zit vooral bij de dubbele standaarden. Want als morgen de dag er bij omroep Zwart (of welke omroep dan ook) ineens een ongefundeerde claim wordt gedaan over blanke mensen is dat helemaal geen probleem. Daar kraait geen haan naar om. En daar ligt het probleem. Het is de selectieve verontwaardiging die zorgwekkend is te noemen.
Ik begrijp niet waarom Blommestijn het woord 'neger' gebruikt, heel ongepast zeker in een nieuwsprogramma.
Het is een negatief woord wat al jaren niet meer gangbaar is.
Verder vind ik het wel goed dat er een omroepje is die onderwerpen heeft waar anderen (mainstream media) hun vingers niet aan willen of mogen branden.
Ze slaan wel eens de plank mis maar dat doen ze bij het NOS journaal ook.
pi_206018263
quote:
0s.gif Op zondag 18 september 2022 14:18 schreef WethouderHekking het volgende:

[..]
Ik begrijp niet waarom Blommestijn het woord 'neger' gebruikt, heel ongepast zeker in een nieuwsprogramma.
Het is een negatief woord wat al jaren niet meer gangbaar is.
Verder vind ik het wel goed dat er een omroepje is die onderwerpen heeft waar anderen (mainstream media) hun vingers niet aan willen of mogen branden.
Ze slaan wel eens de plank mis maar dat doen ze bij het NOS journaal ook.
Gewoon om ophef te creëren, wat blijkbaar nog lukt ook. Verder geen bijzonder woord.
pi_206018276
quote:
0s.gif Op zondag 18 september 2022 14:20 schreef weetjewel5 het volgende:

[..]
Gewoon om ophef te creëren, wat blijkbaar nog lukt ook. Verder geen bijzonder woord.
Dat lukt zeker, aan aandacht hebben ze geen gebrek.
  zondag 18 september 2022 @ 15:02:02 #20
230109 Id_do_her
Overal en nergens.
pi_206018844
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 september 2022 10:05 schreef Roellie80 het volgende:
Kwestie van tijd dat ze ON er uit schoppen. Wat mij betreft terecht. Al die incinuaties en fakenews doet de samenleving meer schade dan goed
Er is ook wel een verschil tussen 'politiek incorrect' en gewoon desinformatie verspreiden. Dat begrijpt niet iedereen, kennelijk.
With my pack on my back, down the road I will stray.
  zondag 18 september 2022 @ 15:02:04 #21
451005 Grems
Clown World
pi_206018845


[ Bericht 100% gewijzigd door SuperHartje op 19-09-2022 15:33:51 (Gaat net te ver.) ]
  zondag 18 september 2022 @ 15:22:11 #22
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_206019116
quote:
0s.gif Op zondag 18 september 2022 15:02 schreef Grems het volgende:
Bepaalde groepen laten zich natuurlijk wel weer enorm kennen.

-
Die dubbele standaard komt echt overal in terug in alle lagen van de samenleving , natuurlijk wilt de propagandamachine niet dat iemand een tegengeluid kan laten horen , snel censureren en tegenwerken voordat teveel mensen wakker worden.

[ Bericht 17% gewijzigd door SuperHartje op 19-09-2022 15:34:08 ]
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
  Moderator maandag 19 september 2022 @ 12:09:51 #23
454430 crew  SuperHartje
Muziek is een taal...
pi_206028141
Verkeerd topic, foutje bedankt.

[ Bericht 75% gewijzigd door SuperHartje op 19-09-2022 12:18:27 ]
A child is born with no state of mind.
pi_206028248
Mooi, dat ON maar snel van de buis wordt gehaald ^O^
pi_206028292
quote:
0s.gif Op maandag 19 september 2022 12:18 schreef Questular het volgende:
Mooi, dat ON maar snel van de buis wordt gehaald ^O^
Och, volgens mij luren alleen nog mensen die toch al niks van de wereld begrijpen nog naar de buis.
“My soul is impatient with itself, as with a bothersome child; its restlessness keeps growing and is forever the same. Everything interests me, but nothing holds me.” ― Fernando Pessoa
pi_206028329
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 september 2022 12:59 schreef CryptoPunk het volgende:

[..]
Het lijkt een steeds groter wordende groep die niet kan dealen met andere visies en opinies. En ze missen geen enkele uitzending volgens mij, je ziet inderdaad na elke uitzending hordes schuimbekkende progressieven op social media tekeer gaan als er een item is behandeld wat hun tere hart niet kan verdragen of als er in de ogen van progressieven een verkeerd woord als 'omvolking' of 'neger' is gebruikt. En dat wordt dan weer met beide handen aangegrepen om ON van de buis proberen te krijgen. Zielig volk is het.
Maar als yesilgoz dan benoemt dat woke te ver gaat en cancel culture een probleem is, is er onder diezelfde mensen ook ophef. Want oh de echte problemen en nee het is helemaal niet zo.
pi_206028353
quote:
0s.gif Op maandag 19 september 2022 12:21 schreef Akathisia het volgende:

[..]
Och, volgens mij luren alleen nog mensen die toch al niks van de wereld begrijpen nog naar de buis.
Inderdaad, beter haal je je informatie uit obscure sites en youtube kanalen.
edit: ik vergeet Facebook en Twitter.
pi_206028367
quote:
0s.gif Op maandag 19 september 2022 12:26 schreef Questular het volgende:

[..]
Inderdaad, beter haal je je informatie uit obscure sites en youtube kanalen.
Wijsheid is weten dat NPO-kijkers niets weten.

Edit: oh, ninja-edit.
“My soul is impatient with itself, as with a bothersome child; its restlessness keeps growing and is forever the same. Everything interests me, but nothing holds me.” ― Fernando Pessoa
pi_206028376
quote:
14s.gif Op maandag 19 september 2022 12:27 schreef Akathisia het volgende:

[..]
Wijsheid is weten dat NPO-kijkers niets weten.
Dus jij kijkt aardig wat NPO?
pi_206028383
quote:
0s.gif Op maandag 19 september 2022 12:27 schreef Questular het volgende:

[..]
Dus jij kijkt aardig wat NPO?
Nope. Poging tot deductie mislukt. Try again.
“My soul is impatient with itself, as with a bothersome child; its restlessness keeps growing and is forever the same. Everything interests me, but nothing holds me.” ― Fernando Pessoa
  maandag 19 september 2022 @ 15:13:03 #31
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_206030527
quote:
0s.gif Op zondag 18 september 2022 15:02 schreef Grems het volgende:
Bepaalde groepen laten zich natuurlijk wel weer enorm kennen.

-
Ik kreeg net te horen gezondheid.

[ Bericht 22% gewijzigd door SuperHartje op 19-09-2022 15:34:32 ]
Er staat nog een vraag voor u open!!
  maandag 19 september 2022 @ 19:17:50 #32
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_206033090
quote:
0s.gif Op maandag 19 september 2022 12:21 schreef Akathisia het volgende:

[..]
Och, volgens mij luren alleen nog mensen die toch al niks van de wereld begrijpen nog naar de buis.
Ik kies mijn eigen bronnen en interesses , het is ouderwets om een programma voorgeschoteld te krijgen . Maar ieder zijn ding :M
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
pi_206036674
quote:
14s.gif Op zaterdag 17 september 2022 13:08 schreef HowardRoark het volgende:

[..]
Nou, een woord als 'neger' zou ik zelf ook niet gebruiken, maar het knelpunt zit vooral bij de dubbele standaarden. Want als morgen de dag er bij omroep Zwart (of welke omroep dan ook) ineens een ongefundeerde claim wordt gedaan over blanke mensen is dat helemaal geen probleem. Daar kraait geen haan naar om. En daar ligt het probleem. Het is de selectieve verontwaardiging die zorgwekkend is te noemen.
Sinds wanneer is NEGER een vies woord?
Wat een zooitje zielepoten bij de Nederlandse omroepen zeg.

Komt die Angelsaksische Woke waanzin nu ook in NL zijn intrede doen?
  dinsdag 20 september 2022 @ 08:04:10 #34
237930 DW457
DW457, wie anders?
pi_206037038
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 september 2022 06:43 schreef Schaamlap het volgende:

[..]
Sinds wanneer is NEGER een vies woord?
Wat een zooitje zielepoten bij de Nederlandse omroepen zeg.

Komt die Angelsaksische Woke waanzin nu ook in NL zijn intrede doen?
Geen vies woord, wel beladen. Zie ook:

GC / Mag je het woord 'Neger' of 'Negerin' nou wel of niet gebruiken?
pi_206066800
twitter

Censuur is niet alleen in oude Sovjet staten populair.
pi_206066921
https://www.nrc.nl/nieuws(...)ieke-bagger-a4142845

quote:
Directeur KRO-NCRV wil Ongehoord Nederland per direct uit het bestel: „Dit is pure journalistieke bagger”
Ongehoord Nederland Volgens directeur Peter Kuipers van omroep KRO-NCRV is het tijd „bestuurlijke moed” te tonen en omroep Ongehoord Nederland per direct uit het bestel te zetten. Hij is de eerste omroepdirecteur die zich zo uitspreekt.
Deze man komt er wel eerlijk voor uit.
  donderdag 22 september 2022 @ 18:02:52 #37
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_206067091
Reactie Peter Vlemmix op twitter

quote:
Ze dachten dat Ongehoord Nieuws zou mislukken. Ergens op de middag, 2x per week. Maar het werd een enorm succes. Dinsdag bijna een miljoen kijkers. Altijd trending.

Nu wil Hilversum ons weg. Gaat niet lukken, makkers.
twitter
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
pi_206071955
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 september 2022 12:26 schreef Summers het volgende:
Dat is een beetje het nieuwe abnormaal van het westen , alles moet in de lijn zijn van de overheids agenda en anders moet je gecensureerd worden of verdwijnen en je mond houden zodat niemand anders het hoort en wellicht op andere ideeen kan komen en dat gaat onder de noemer vrijheid en democratie beschermen . Wat een dikke vette onzin dat gejank en de intolerantie en onderdrukking van elk tegengeluid .

Hellup er is 1 zender met een tegengeluid tegenover de 1000 met alle neuzen dezelfde kant op Hellupp :')
Dat is dood eng natuurlijk een omroep dat wat anders laat zien dan het gebruikelijke narratief. Ik kijk wel ON. ik zie dat liever dan op1 en andere praatprogramma's op tv. computer
Follow your heart and your dreams won't be far behind
Life is too short to wake up with regrets. So love the people who treat you right. Forget about the ones who don’t. If you get a second chance, grab it!
  vrijdag 23 september 2022 @ 04:41:08 #39
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_206072676
quote:
0s.gif Op donderdag 22 september 2022 23:08 schreef JediMasterLucia het volgende:

[..]
Dat is dood eng natuurlijk een omroep dat wat anders laat zien dan het gebruikelijke narratief. Ik kijk wel ON. ik zie dat liever dan op1 en andere praatprogramma's op tv. computer
Ja dat geeft al aan hoe erg men in een afhankelijke bubbel zit , vroeger was een tegengeluid normaal en zelf nadenken ook , nu worden mensen boos en hysterisch bij elk tegengeluid , echt triest :N
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
pi_206074884
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 september 2022 04:41 schreef Summers het volgende:

[..]
Ja dat geeft al aan hoe erg men in een afhankelijke bubbel zit , vroeger was een tegengeluid normaal en zelf nadenken ook , nu worden mensen boos en hysterisch bij elk tegengeluid , echt triest :N
Dat is een vreemd maatschappelijk verschijnsel inderdaad. Volgens mij komt het door de onzekere wereld waarin we leven. Mensen willen zich in een vertrouwde cocon terugtrekken en alles wat daar niet bij past moet radicaal weg.
  vrijdag 23 september 2022 @ 11:50:19 #41
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_206074940
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 september 2022 04:41 schreef Summers het volgende:

[..]
Ja dat geeft al aan hoe erg men in een afhankelijke bubbel zit , vroeger was een tegengeluid normaal en zelf nadenken ook , nu worden mensen boos en hysterisch bij elk tegengeluid , echt triest :N
Massavorming en massapsychose zoals Mattias Desmet ook al vaker uitgelegd heeft, maar ja de man wordt nu als extreem rechts weggezet.
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_206075101
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 september 2022 04:41 schreef Summers het volgende:

[..]
Ja dat geeft al aan hoe erg men in een afhankelijke bubbel zit , vroeger was een tegengeluid normaal en zelf nadenken ook , nu worden mensen boos en hysterisch bij elk tegengeluid , echt triest :N
Wat wel grappig is aangezien je in BNW nu niet echt een warm welkom krijgt als je een tegengeluid brengt. Want dan moet je maar oprotten naar NWS.
Dus het klopt, mensen kunnen helemaal niet tegen een tegengeluid.
  vrijdag 23 september 2022 @ 12:11:08 #43
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_206075171
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 september 2022 12:04 schreef Questular het volgende:

[..]
Wat wel grappig is aangezien je in BNW nu niet echt een warm welkom krijgt als je een tegengeluid brengt. Want dan moet je maar oprotten naar NWS.
Dus het klopt, mensen kunnen helemaal niet tegen een tegengeluid.
Is dat in NWS anders dan? Als ik daar wel eens iets meelees en er wordt wat gepost afwijkend van wat de msm beweert lees je al snel dat bnw een deur verderop is of schopje naar bnw. Ik weet nog destijds met de MH17 ik mijn mening daar postte toen werd ik uitgejoeld als het ware en moest mijn heil gaan zoeken in bnw.
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_206075222
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 september 2022 12:11 schreef controlaltdelete het volgende:

[..]
Is dat in NWS anders dan? Als ik daar wel eens iets meelees en er wordt wat gepost afwijkend van wat de msm beweert lees je al snel dat bnw een deur verderop is of schopje naar bnw. Ik weet nog destijds met de MH17 ik mijn mening daar postte toen werd ik uitgejoeld als het ware en moest mijn heil gaan zoeken in bnw.
Heel FOK! lijkt zo in elkaar te steken, wat jammer is.
pi_206075232
twitter


Een inkijkje in de gang van zaken bij ON
  vrijdag 23 september 2022 @ 12:22:39 #46
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_206075283
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 september 2022 12:15 schreef Questular het volgende:

[..]
Heel FOK! lijkt zo in elkaar te steken, wat jammer is.
Het was mij wel al snel duidelijk dat ik daar niet moest zijn, waarom zou ik? Daar zit een kern wat totaal anders denkt dan ik, zinloos om daar mijn mening te gaan posten het veroorzaakt alleen maar stampei. Waarom sommige msm'ers wel de behoefte hebben om tussen de zogenaamde wappies te gaan posten op een forum wat daarvoor bedoeld is snap ik niet. Je weet bij voorbaat dat je er niets mee bereikt.
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_206077021
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 september 2022 12:16 schreef Raw85 het volgende:
[ twitter ]

Een inkijkje in de gang van zaken bij ON
"'Feiten en beelden die niet passen in hun narratief worden genegeerd en niet uitgezonden. Een genuanceerd beeld over immigratie, COVID-19 etc. hebben ze liever niet, want "het past niet bij ON!."

Ik pink een traantje weg - zo snel al zo goed geintegreerd in het publieke bestel.
pi_206077057
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 september 2022 15:26 schreef Grems het volgende:

[..]
"'Feiten en beelden die niet passen in hun narratief worden genegeerd en niet uitgezonden. Een genuanceerd beeld over immigratie, COVID-19 etc. hebben ze liever niet, want "het past niet bij ON!."

Ik pink een traantje weg - zo snel al zo goed geintegreerd in het publieke bestel.
ON is idd heel eenzijdig (wat ik er van gezien heb) en zet vooral mensen tegen elkaar op (net als zenders die alleen de andere kant laten zien), daar heeft niemand wat aan.
abonnement bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')