FOK!forum / Showbizz, Celebs en Gossip / Wat gaat er gebeuren met Marilyn Manson?
ChipsZak.maandag 15 augustus 2022 @ 12:48
LET OP: lange post!

Wat gaat er in hemelsnaam met deze mafkees gebeuren? Indien alles waar, maar gezien het feit dat Wood jaren terug al naar voren kwam bij US Congress(!) - al dan niet met abuser nog anoniem - en in 2020 zijn assistent uit 2007/2008 en 2014/2015 al eea naar buiten bracht en Wood 'pas' in 2021 daadwerkelijk Manson benoemde), ben ik zwaar geneigd dit wel te geloven.

Ik zat even in het Depp-topic en omdat hij en Manson zo fan zijn van elkaar dacht ik ineens aan de beschuldigingen aan het adres van MM. Je hoort er eigenlijk weinig meer over maar die waren echt niet mals en hij loopt vooralsnog vrij rond (al dan niet in de luwte). Ziehier enkele dagen geleden:

?appId=21791a8992982cd8da851550a453bd7f&quality=0.8&desiredformat=webp

Volgens mij liggen er momenteel drie aangiftes tegen hem. Zijn voormalig persoonlijk assistente wilde ook aangifte doen maar die zaak is verjaard. De andere aangiftes liggen redelijk in lijn met elkaar.

Inclusief kort item (Belgisch) over de beschuldigingen (later in de OP uitgebreider)

SPOILER
Marilyn Manson quasi onherkenbaar tijdens zeldzaam uitje te midden van beschuldigingen seksueel misbruik

Nadat tientallen vrouwen hem beschuldigden van seksueel misbruik, hield muzikant Marilyn Manson (53) zich de voorbije maanden veeleer op de vlakte. Maar woensdag verscheen hij nog eens in het openbaar, samen met zijn echtgenote Lindsay Usich (37).

Geen felle make-up, geen opvallend kapsel en wat ronder dan we van hem gewoon zijn: Marilyn Manson zag er woensdagavond quasi onherkenbaar uit tijdens een uitje met zijn echtgenote Lindsay Usich in Hollywood. De muzikant, wiens echte naam Brian Hugh Warner is, hield zich de afgelopen maanden eerder gedeinsd nadat hij door verschillende vrouwen beschuldigd werd van seksueel misbruik. Drie van hen spanden ook een rechtszaak tegen hem aan. Het gaat om 'Game of Thrones'-actrice Esmé Bianco, model Ashley Morgan Smithine en een Jane Doe, een vrouw van wie de identiteit niet bekend werd gemaakt door de autoriteiten. Ook zijn voormalige assistente was van plan om een rechtszaak tegen hem aan te spannen, maar de feiten waarvan zij gewag maakte, bleken al verjaard.

Posttraumatische stressstoornis

Bianco beweert in haar rechtszaak dat Manson haar in 2009 vastbond, sloeg met een zweep en sneed met een mes. Hij zou haar een rol beloofd hebben in een nieuwe videoclip, maar bij aankomst bleek er geen filmcrew te zijn, alleen Manson. Die verplichtte haar om 24 uur op 24, 7 dagen op 7 bij hem te blijven en dwong haar om drugs en alcohol te nemen. De actrice vertelt in de documenten dat hij haar in die periode ook sloeg en zelfs elektrocuteerde. Volgens haar advocaten heeft de actrice nog steeds last van een posttraumatische stressstoornis, angsten, depressie en paniekaanvallen. De andere vrouwen hebben allemaal soortgelijke verhalen.

Manson zelf ontkent de feiten, bij monde van z'n advocaten liet hij weten dat het om een "gecoördineerde aanval" gaat. "Ze willen op een oneerlijke manier munt slaan uit de #MeToo-beweging", klonk het onder meer. Bianco zou volgens de advocaten "maandenlang bezig zijn geweest met het plannen en finetunen van deze verdraaide verhalen die geen enkele overeenkomst hebben met de realiteit". Na het uitlekken van de beschuldigingen liet zijn management hem echter vallen en weigerde zijn platenmaatschappij om zijn aankomende werk nog uit te brengen. Zijn echtgenote, Lindsay Usich, is wél in hem blijven geloven. De twee zouden als sinds 2012 samen zijn, en stapten in 2020 in het huwelijksbootje. Ze heeft nog niet publiekelijk op de zaak gereageerd.

Smaad

De muzikant spande trouwens ook zélf een rechtszaak wegens smaad aan tegen een van zijn vermeende slachtoffers, actrice Evan Rachel Wood (34). In de documentaire 'Phoenix Rising' - bij ons te bekijken op Streamz - vertelde ze hoe Manson haar seksueel en emotioneel misbruikt zou hebben tijdens hun relatie, van 2006 tot 20210. Zo beweerde ze dat ze absint (een sterkedrank) kreeg op de set van de video, waarna Manson haar misbruikte. "Hij begon me tijdens een gesimuleerde seksscène te penetreren. Ik heb daar nooit mee ingestemd", zei ze. Volgens Wood was ze nauwelijks bij bewustzijn en kon ze geen bezwaar maken tegen het vermeende seksueel overschrijdend gedrag van de zanger. "Ik voelde me er walgelijk door."

'Phoenix Rising' is te bekijken op Streamz

Actrice Evan Rachel Wood (ex-verloofde) kwam in februari 2021 naar buiten met horrorverhalen en vervolgens kwamen steeds meer vrouwen met hun eigen verhaal. Ook minimaal één man heeft aangegeven dat Mansons huidige vrouw Lindsay naar zijn mening (fysiek en mentaal) werd/wordt mishandeld. Wood heeft al eerder haar verhaal gedaan maar hield de naam van haar abuser anoniem.

quote:
In February 2018, Evan Rachel Wood testified in front of Congress and delved into a sexually and physically abusive relationship she had with a romantic partner as a teenager. The testimony was delivered to push more states to adopt the Sexual Assault Survivors’ Bill of Rights Act.

During her admission, Evan Rachel Wood recounted “sick rituals” of her unidentified partner “binding me up by my hands and feet to be mentally and physically tortured until my abuser felt I had proven my love for them.”
In 2021 heeft ze dus aangegeven dat die anonieme abuser Manson betrof. Zij was 18 jaar toen ze MM ontmoette en hij is bijna 20 jaar ouder (relatie begon op haar 19e en hij was toen 36).

886768d1cae02f3efc28665a5e0063c3.jpg

Eerste deel van haar post:

Screenshot_2021_02_01_at_10.46.28.png

De beschuldigingen van de vrouwen gaan van bedreiging met de dood (in een enkel geval/meerdere gevallen zelfs achtervolgd met een bijl en een pistool in het gezicht houden etc.) tot verkrachtingen (in zijn 'rape room') geforceerde/gedwongen bondage en elektrocutie.

Hier een lang item van de Revu. Een deel van het artikel zit achter een betaalmuur maar een groot deel dus ook niet. Dat laatste deel is gelinkt en hier onder een spoiler:

SPOILER
De verkrachtingskamers, martelpraktijken en doodsbedreigingen van Marilyn Manson
De man achter Marilyn Manson blijkt in de realiteit nog vele malen zieker dan zijn geliefde alter ego. De award voor meest macabere #MeToo-dader gaat onomstotelijk naar Brian Hugh Warner. ‘Ik moest orale seks op Manson uitvoeren terwijl ik huilde.’


Van alle beschuldigingen, rechtszaken en wilde verhalen rondom seksuele intimidaties, machtsmisbruik en verkrachtingen die de afgelopen jaren aan de oppervlakte kwamen – en dat waren er nogal wat – spreken de vermeende gruweldaden van shockrocker Marilyn Manson nog wel het meest tot de verbeelding. Waar comedyster Louis C.K. ‘slechts’ met zichzelf speelde in het gezelschap van vrouwelijk schoon en acteur Aziz Ansari een enkele getuigenis over ‘twijfelachtige toestemming tot seks’ aan zijn broek kreeg, moet Manson gedacht hebben: als je het doet, doe het dan ook goed. De horrorscènes die zich onder meer zouden hebben afgespeeld in zijn Bad Girls Room, de naam die hij aan zijn ‘verkrachtingskamer’ gaf, speelden vorige maand zelfs de hoofdrol in een nieuwe, ijzingwekkende documentaire van streaminggigant HBO. Waar ging het mis met de Antichrist Superstar?

De val van Brian Hugh Warner, ooit een van Amerika’s succesvolste relschoppers én vooraanstaand boegbeeld van de heavymetalscene, kende een lange aanloop. Voor het publieke oog werd die meltdown zichtbaar in 2018. Specifieker op 15 februari, op het podium van de Paramount in Huntington, net buiten New York. Die avond maakte de 49-jarige rocker een spectaculaire entree en speelde vervolgens drie liedjes. De echte show begon daarna pas, toen de duizenden fans getuige werden van een schrijnende zenuwinzinking. Een verontwaardigde bezoeker van het Manson-concert deelde een dag later zijn getuigenis op Instagram. ‘Het was gewoon verschrikkelijk. Manson begon knallend, maar het geheel verslechterde erg snel. Eerst ging hij in gesprek met het publiek over hoeveel wij van hem hielden, of juist niet. Hij vroeg om gejuich en daarvoor deed iedereen ook echt zijn best. Maar na tien minuten zonder muziek en alleen maar smeken om aanbidding, besefte het publiek dat er iets grondig mis was. Als er eindelijk eens liedjes gespeeld werden, kwamen ze binnen een minuut alweer krijsend tot stilstand. Manson bleef vooral doorzeiken over ons gebrek aan liefde, en andere bizarre dingen. Hij was duidelijk onder invloed van iets. Veel mensen schreeuwden “Fuck you!”, scandeerden en joelden, vooral aan het eind. Veel fans waren niet boos, maar vooral verdrietig en verbijsterd. Hij leek dringend behoefte te hebben aan emotionele en fysieke zorg. Het is verontrustend om een artiest om wie je geeft in zo’n slechte staat te zien. Na een dik uur gooide hij zijn microfoon weg en verliet het podium. Meer dan vier nummers hebben ze niet voltooid. Het was het vreemdste, verdrietigste en slechtste concert waar ik ooit ben geweest.’
Zwalkende rocker

Dat dieptepunt staat niet op zich. Een halfjaar later zakte Manson in elkaar op een podium aan de andere kant van het land en belandde op de ziekenpost. Een verklaring voor de zwalkende rocker leek voor de hand: het jaar daarvoor, 2017, was voor Manson ronduit een kutjaar geweest, waarin slecht nieuws zich bleef opstapelen. In oktober had de zanger tijdens een van zijn concerten een gigantisch decorstuk over zich heen gekregen. Manson werd afgevoerd naar het ziekenhuis met twee botbreuken in zijn been. Gitarist Daisy Berkowitz, met wie Manson ooit aan zijn muzikale reis begon, overleed diezelfde maand aan darmkanker. Kort daarna ontsloeg Manson zijn andere vaste gitarist, Twiggy Ramirez. Reden: serieuze beschuldigingen van verkrachting aan het adres van Twiggy.

Dat besluit is op zijn minst pikant. Want wat de wereld op dat moment nog niet wist, was het lugubere geheim dat Manson, plots moraalridder, zelf al een kwart eeuw met zich meedroeg. De waarheid zou pas vier jaar later, op 1 februari 2021, boven komen drijven. Op die dag richtte actrice Evan Rachel Wood zich tot haar miljoen volgers op Instagram, met een korte verklaring die de ruim 30-jarige carrière van Manson in één klap om zeep hielp. ‘De naam van mijn misbruiker is Brian Warner, ook wel bekend als Marilyn Manson. Hij palmde me als tiener in en heeft me jarenlang gruwelijk mishandeld. Ik werd gehersenspoeld en gemanipuleerd. Ik ben klaar met leven in angst voor vergelding, laster of chantage. Deze gevaarlijke man moet gestopt worden, voordat hij meer levens ruïneert.’ Warner, de man achter het creepy imago, de witte laag schmink en de rode lippenstift van Marilyn Manson, bleek in realiteit nog vele malen enger dan zijn alter ego.

Het opmerkelijkste aan de verklaring van Wood: haar verhaal had zij al jaren eerder gedeeld, tegenover het Amerikaanse Congres. Destijds, in 2018, koos de Westworld-actrice ervoor haar dader in anonimiteit te houden. Wel vertelde zij openlijk over de huiveringwekkende details van de Manson-mishandelingen, naar eigen zeggen om zich hard te maken voor de rechten van verkrachtingsslachtoffers. En die details waren niet mals. ‘Giftig misbruik op mentaal, lichamelijk en seksueel vlak, dat rustig begon, maar steeds erger werd. Met doodsbedreigingen, ernstige manipulatie, hersenspoelen en wakker worden naast de man die zei dat hij van me hield, terwijl hij mijn lichaam verkrachtte, waarvan hij dacht dat het bewusteloos was.’

Het ‘liefdesverhaal’ tussen Wood en Manson was vanaf het begin gedoemd te mislukken. Toen de twee elkaar in 2006 ontmoetten, was Wood een 18-jarig meisje dat opkeek naar de twee keer zo oude gothic-zanger. ‘In het begin was hij aardig, charmant en was er geen haar op mijn hoofd die dacht dat hij mij ooit pijn zou doen,’ verklaarde Wood in 2019. ‘Hij wilde heel snel meer en zei al meteen dat ik zijn soulmate was en dat we moesten samenwonen.’

Als het stel binnen een jaar alweer uit elkaar gaat, schrijft een geïnspireerde Manson een liedje over Wood, getiteld I Want to Kill You Like They Do in the Movies. Ook in interviews is Manson verrassend eerlijk over de diepgewortelde haatgevoelens voor zijn ex. ‘Ik fantaseer dagelijks over hoe ik haar schedel insla met een gigantische hamer,’ zegt hij in 2009. Dergelijke uitlatingen waren niet uitzonderlijk voor Manson. Verschuilend achter zijn imago van satanistische shockrocker maakte hij een sport van bizarre uitspraken. In een interview met The Guardian (2009): ‘Angst is iets dat ik teweegbreng in andere mensen, voornamelijk jonge meisjes.’ Op het podium van een concert (ook 2009): ‘Als je lacht nadat je haar hebt geneukt, telt het niet als verkrachting.’

Waar die gedachtes voor het grote publiek niet veel meer waren dan een maffe metal-artiest die weer eens iets gek zei, ontdekte Wood al snel dat Manson er elk woord van meende. ‘Hij begon mij al snel mentaal, fysiek en seksueel te misbruiken. Dat begon langzaam, met het isoleren van ons met de rest van de wereld, het contact verbreken met mijn familie en willekeurige woede-uitbarstingen. Daarna escaleerde het snel. Hij brak mij door me uit te hongeren, dagenlang wakker te houden en met de dood te bedreigen. Soms met wapens, waardoor ik hevige paniekaanvallen kreeg en nauwelijks kon ademen of niet meer kon stoppen met trillen. Als ik probeerde te slapen, gooide hij spullen naar me of droeg hij me op drugs te gebruiken, waardoor ik gedesoriënteerd raakte en wakker bleef, soms wel dagen.’

Wood werd steeds banger van Manson, maar kon voor haar gevoel geen kant op. ‘Als familie en vrienden probeerden in te grijpen, zei ik dat ze weg moesten gaan en dat er niks aan de hand was, omdat ik bang was voor wat hij zou doen. Dat deed ik om te overleven.’

Martelen

Het machtsmisbruik van Manson ging van kwaad naar erger. In haar verklaring deelt Wood de macabere methodes waarmee Manson haar bijna de dood injoeg. ‘Het ergste waren nog zijn zieke rituelen. Hij bond mij vast aan handen en voeten om mij vervolgens te martelen. Hij stopte niet voordat hij “voelde dat ik mijn liefde voor hem had bewezen”. Op die momenten wilde ik sterven. Niet omdat mijn dader steeds riep “ik zou jou nu kunnen vermoorden”, maar omdat het voelde alsof ik mijn lichaam had verlaten en de pijn ondraaglijk was.’ Ontsnappen was geen optie, stelt Wood. ‘Ik heb meermaals de moed verzameld om weg te gaan, maar dan belde hij direct om te dreigen dat hij zichzelf dan van het leven zou beroven. Eén keer ging ik terug om hem te kalmeren. Toen dreef hij mij in de hoek van onze slaapkamer, beval mij te knielen en bond mijn handen en voeten vast. Toen ik vastzat, begon hij te slaan en gaf hij schokken aan mijn gevoelige delen met een stroomstootseksspeeltje.’

Na vier jaar lukte het Wood dan toch te ontsnappen uit de klauwen van Manson. Het trauma – en de angst voor vergelding voor haar openbaringen – draagt zij sindsdien met zich mee. Die opoffering is niet tevergeefs, want Woods verklaring via Instagram van vorig jaar kreeg nog op diezelfde dag bijval van vier andere vrouwen. Diens horrorverhalen over hun relatie met Manson spreken voor zich. ‘Al voordat wij aan het daten raakte, sprak hij zijn wens uit om mij te verkrachten,’ vertelt Esmé Bianco in een interview met Rolling Stone. De actrice, bekend van haar rol in Game of Thrones, zocht aanvankelijk niks achter die rare opmerkingen. Totdat het te laat was. Talloze complimentjes en cadeautjes maakten al snel plaats voor een patroon van vastgebonden worden met kabels, geslagen worden met nazi-knuppels, verkrachtingen en regelmatig gedrogeerd en uitgehongerd worden. Tijdens opnames voor een videoclip mocht Bianco van Manson drie dagen lang niks eten, alleen cocaïne snuiven en alcohol drinken. ‘Ik was zo gehersenspoeld dat ik dacht dat zoiets normaal was. Ik kon niet meer voor mezelf denken. Hij had mij volledig in zijn greep en ik was machteloos,’ verklaart de actrice die verloop van zaken. In een ontsnappingspoging zou Manson al bijl-zwaaiend Bianco hebben achterna gerend. ‘Ook beet hij mij regelmatig, totdat ik onder de wonden zat. Tijdens seks sneed hij mij eens met een mes en hij plaatste foto’s van mijn naakte, verminkte lichaam op het internet, buiten mijn weten om.’

Het was allerminst de eerste keer dat Manson in opspraak raakte. Zijn drie decennia omvattende carrière staat volledig in het teken van alles wat slecht is, een interesse die stamt uit Mansons problematische kindertijd. Zijn vader was een viespeuk, erkende de artiest al eens, die Mansons schoolvriendjes steevast lastigviel met hetzelfde grapje: ‘“Heb je ooit een fijnere lul gezogen dan de mijne?” vroeg hij altijd. Of je nou ja of nee zei, hij had je sowieso beet.’

Met zijn moeder was Mansons verhouding minstens zo slecht en op school vond hij al helemaal geen ontspanning. Integendeel: de jonge Manson verafschuwde het strenge, gelovige karakter van de Heritage Christian School. In plaats van Jezus en de Bijbel verafgoodde hij Black Sabbath, David Bowie en Queen. Het resulteerde allemaal in zijn zelfverzonnen typetje, die hij rond zijn twintigste voor zichzelf creëerde, genaamd Marilyn Manson. Vernoemd naar Marilyn Monroe en Charles Manson, het grootste sekssymbool én de meest gevreesde seriemoordenaar van Amerika.

Benieuwd naar de rest van het artikel? Je leest het op Blendle.

In het artikel lees je meer over Marilyn Manson. ‘Alles wat Manson drie decennia lang deed, was een dikke middelvinger naar de hele wereld. Zijn muziek maakte hij met uitstek voor mensen die hun ouders verafschuwen. Fans beantwoorden hun liefde voor Manson met brieven, geschreven met hun eigen bloed.’
Eind 2020 deed zijn persoonlijk assistent Dan Cleary op Twitter al een boekje open.

Stukje:

quote:
Cleary writes he "worked directly with Marilyn Manson in 2007-2008 for his touring band when Evan Rachel Wood was with him. She was on tour with us the entire time. Over the course of one year he turned her into a different person. He broke her. I didn't totally realize until later in life."

"I then starting working for him as his personal assistant in 2014-2015. I saw first hand, over and over him being an abusive violent boyfriend to his girlfriend Lindsay. Over the almost two year stretch I saw her in tears and him screaming and belittling her more often than I didn’t."

"He would threaten to kill her, cut her up, bury her, embarrass her to the world. Making her cry and fear him made him feel good. He would remind her that she’d be homeless without him and make fun of her learning disabled family member."
Ex-partner Dita von Teese zegt zich niet te herkennen in de beschuldigingen aan Mansons adres. Zover ik kan vinden heeft zijn huidige vrouw Lindsay Usich überhaupt niet gereageerd.

SPOILER
Burlesquedanseres Dita von Teese zegt zich totaal niet te herkennen in de misbruikbeschuldigingen aan het adres van haar ex-man Marilyn Manson. De Amerikaanse artieste laat op Instagram weten zelf een andere beleving te hebben met de excentrieke shockrocker.

'Ik moet al het nieuws over de beschuldigingen nog even laten bezinken, maar voor wie zich ongerust hebben gemaakt over mij: dat waardeer ik', schrijft Von Teese. 'Weet dat de details die naar buiten zijn gekomen niet overeenkomen met mijn eigen beleving tijdens onze relatie van zeven jaar. Als dat wel zo was, zou ik in 2005 niet met hem zijn getrouwd.'

Von Teese zegt uiteindelijk bij de zanger te zijn weggegaan vanwege ontrouw en drugsgebruik. De entertainer wil benadrukken dat ze verhalen over misbruik in welke vorm dan ook wel serieus neemt. 'Misbruik in welke vorm dan ook hoort niet thuis in een relatie', aldus Von Teese. 'Wie hiermee te maken heeft gehad, wil ik op het hart drukken hulp te zoeken, om je kracht weer te vinden en er weer bovenop te komen.'

Evan Rachel Wood

Eerder deze week kwam actrice Evan Rachel Wood naar buiten met verhalen over misbruik door Marilyn Manson, waarbij ze een aantal expliciete details deelde. Zo zou hij de 33-jarige Westworld-ster met de dood hebben bedreigd, uitgehongerd, gehersenspoeld en verkracht. Wood getuigde hier jaren geleden al eens over in het Amerikaanse Congres, om zich hard te maken voor de rechten van verkrachtingsslachtoffers. Ze noemde toen niet de naam van Manson (echte naam Brian Warner).

Dat deed ze eerder deze week wel in een post op Instagram, waarin ze schrijft hoe hij haar jarenlang gruwelijk heeft mishandeld', nadat hij haar als tiener al in wist te palmen. 'Ik werd gehersenspoeld en gemanipuleerd. Ik ben klaar met leven in angst voor vergelding, laster of chantage', aldus Wood.

Rose McGowan

Vervolgens kwamen meer vrouwen die slechte ervaringen met Manson zeggen te hebben naar buiten. Rose McGowan, een van de eerste Hollywood-actrices die naar buiten kwamen met verhalen over seksueel misbruik door producent Harvey Weinstein, heeft in het verleden ook iets met Manson gehad. McGowan zei deze week dat er in die relatie geen sprake is geweest van misbruik. 'Maar dat zegt niets over hoe hij daarvoor of daarna met anderen is geweest', aldus de actrice. 'Het heeft tijd nodig voor je naar voren kunt komen met je verhaal en ik ben trots op deze vrouwen en iedereen die opkomt tegen een misbruiker.'

In een video die ze deelt op Instagram noemt McGowan Hollywood een 'sekte' en 'een zieke plek' waarbinnen volgens haar te veel ruimte is voor mensen aan de top die door middel van hun machtspositie bepalen 'wie ze beschermen en wie ze slachtoffer laten zijn'.

Politie

Bij het huis van Manson wemelde het gisteravond van de politie. Volgens entertainmentsite TMZ kwamen agenten poolshoogte nemen omdat een vriend zich zorgen maakte over het welzijn van de zanger.

De vriend had de politie gebeld omdat hij al uren geen contact meer met Manson kon krijgen. De gealarmeerde agenten ondernamen diverse pogingen om Manson naar buiten te laten komen, maar zonder resultaat. Er werd zelfs een helikopter ingezet om met een schijnwerper in zijn tuin te kijken. Uiteindelijk lukte het de politie contact krijgen met een woordvoerder. Die verzekerde de agenten dat alles in orde was.

Het politiebezoek komt enige dagen na alle beschuldigingen van misbruik tegen de rocker. Manson ontkent met klem alle aantijgingen en zegt dat al zijn intieme relaties altijd wederzijds waren.
Herhaling: Wat gaat er in hemelsnaam met deze mafkees gebeuren? Indien alles waar, maar gezien het feit dat Wood jaren terug al naar voren kwam bij US Congress(!) - al dan niet met abuser nog anoniem - en in 2020 zijn assistent uit 2007/2008 en 2014/2015 al eea naar buiten bracht en Wood 'pas' in 2021 daadwerkelijk Manson benoemde), ben ik zwaar geneigd dit wel te geloven.

[ Bericht 1% gewijzigd door ChipsZak. op 15-08-2022 16:18:11 ]
Speedfightmaandag 15 augustus 2022 @ 13:56
Mja, net niet genoeg "hard" bewijs ben ik bang.
C.L.Wernermaandag 15 augustus 2022 @ 14:49
Ik weet niet wat er gaat gebeuren.
FlauwKapselmaandag 15 augustus 2022 @ 14:59
quote:
9s.gif Op maandag 15 augustus 2022 13:56 schreef Speedfight het volgende:
Mja, net niet genoeg "hard" bewijs ben ik bang.
Gewoon weer settlements hè.
ChipsZak.maandag 15 augustus 2022 @ 15:05
quote:
9s.gif Op maandag 15 augustus 2022 13:56 schreef Speedfight het volgende:
Mja, net niet genoeg "hard" bewijs ben ik bang.
Kans is aanwezig inderdaad, ;(. Maar wie weet wat er achter de schermen ligt. Then again hadden we daar waarschijnlijk al wel wat over gehoord dan.
ChipsZak.maandag 15 augustus 2022 @ 15:19
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2022 14:49 schreef C.L.Werner het volgende:
Ik weet niet wat er gaat gebeuren.
:D
ChipsZak.maandag 15 augustus 2022 @ 15:20
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2022 14:59 schreef FlauwKapsel het volgende:

[..]
Gewoon weer settlements hè.
Ik vind het wel fucked up verhalen, overigens. Dit is wel next level. Zouden settlements kunnen worden, inderdaad. Heeft die Manson nog wat net worth?

edit; ik zie online wat bedragen die variëren van 5 tot ~13 miljoen. Dat wordt dan nog wat met die settlements, :+ oO< .

[ Bericht 11% gewijzigd door ChipsZak. op 15-08-2022 16:24:26 ]
mascara-kloddermaandag 15 augustus 2022 @ 15:28
Als eerste complimenten voor de OP
:*

Net Phoenix Rising binnengehengeld dus die ga ik eerst kijken.

Me nooit in deze vent verdiept eigenlijk, wist wel vd beschuldigingen.

Ik geloof ze in elk geval wel.
Vivmaandag 15 augustus 2022 @ 15:33
Ik vind het wel een eenzijdige OP zo. Zijn ex-partner Dita Von Teese, waar hij 7 jaar mee samen is geweest, herkent bijvoorbeeld niets van deze beschuldigingen. :)
de_boswachtermaandag 15 augustus 2022 @ 15:37
Mag electriciteit op tepels zetten ook niet meer?

Ik vraag dit voor een vriend
Vivmaandag 15 augustus 2022 @ 15:40
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2022 15:37 schreef de_boswachter het volgende:
Mag electriciteit op tepels zetten ook niet meer?

Ik vraag dit voor een vriend
Met consent mag alles. :Y)
ChipsZak.maandag 15 augustus 2022 @ 15:59
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2022 15:33 schreef Viv het volgende:
Ik vind het wel een eenzijdige OP zo. Zijn ex-partner Dita Von Teese, waar hij 7 jaar mee samen is geweest, herkent bijvoorbeeld niets van deze beschuldigingen. :)
Klopt, maar dat staat (als het goed is) ook in het stuk van de Revu. In het andere item staat ook dat zijn huidige vrouw wel in hem blijft geloven bijvoorbeeld (hoewel de ex-assistent dus aangeeft/claimt wel gezien te hebben dat MM haar mentaal mishandeld, maar goed). Maar misschien had ik het er duidelijker in kunnen zetten.

edit; heb het er nog 'los' ingezet. Volgens mij heeft zijn huidige vrouw nooit gereageerd overigens. Op zich apart (vind ik dan, hè).

[ Bericht 3% gewijzigd door ChipsZak. op 15-08-2022 16:09:50 ]
ChipsZak.maandag 15 augustus 2022 @ 16:14
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2022 15:40 schreef Viv het volgende:

[..]
Met consent mag alles. :Y)
Exact. Misschien was Von Teese hier wel van en heeft ze daarom geen nare ervaring, :+.
Vivmaandag 15 augustus 2022 @ 16:30
quote:
12s.gif Op maandag 15 augustus 2022 16:14 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]
Exact. Misschien was Von Teese hier wel van en heeft ze daarom geen nare ervaring, :+.
Het zou zomaar kunnen. :Y)

En misschien dacht hij met latere liefjes dezelfde soort dynamiek te hebben, terwijl zij daar heel anders op terugkijken.
ChipsZak.maandag 15 augustus 2022 @ 16:34
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2022 16:30 schreef Viv het volgende:

[..]
Het zou zomaar kunnen. :Y)

En misschien dacht hij met latere liefjes dezelfde soort dynamiek te hebben, terwijl zij daar heel anders op terugkijken.
Met een bijl achter iemand aanrennen is wel weer van een andere orde, :D. En je moet ook wel compleet blind zijn, of wíllen zijn, als je niet doorhebt dat je latere liefjes iets aan de lopende band níet willen. Maar goed, wie weet.

Het kan ook zijn dat hij bij de één meer macht meende te hebben dan bij de ander. Andere verhouding. Ander gedrag, etc. Geen idee. Ik lees overigens wel dat Von Teese bij hem weg is gegaan i.v.m. ontrouw en drugsgebruik. Niet echt chic, hoewel dat natuurlijk iets héél anders is en totaal niet hetzelfde als de fysieke mishandeling wat de andere vrouwen zeggen meegemaakt te hebben.
ChipsZak.maandag 15 augustus 2022 @ 16:38
Nu vond ik het sowieso al geen knappe man maar in die foto, enkele dagen terug geschoten*, snap ik bij God niet wat Lindsay sowieso nog bij hem doet, :@. We snappen niet hoe Pete Davidson steeds al die Hollywood-dames weet te veroveren, maar (huidige) Manson? Dát is pas een vraag om te stellen, :@


*Eerste foto in de OP
Vivmaandag 15 augustus 2022 @ 16:45
quote:
17s.gif Op maandag 15 augustus 2022 16:34 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]
Met een bijl achter iemand aanrennen is wel weer van een andere orde, :D. En je moet ook wel compleet blind zijn, of wíllen zijn, als je niet doorhebt dat je latere liefjes iets aan de lopende band níet willen. Maar goed, wie weet.
Tegenstribbelen hoort bij het spel, toch? O-)
quote:
Het kan ook zijn dat hij bij de één meer macht meende te hebben dan bij de ander. Andere verhouding. Ander gedrag, etc. Geen idee.
Ja, die Dita staat wel stevig in haar schoenen. Hij was bovendien fan van háár, heeft haar moeten zien te strikken voor een relatie, in plaats van andersom.

Als je dan vervolgens liefjes krijgt die 'star-struck' zijn, die hem heel interessant maar ook wel intimiderend vinden, die geen tegengas durven te geven, tja..
ChipsZak.maandag 15 augustus 2022 @ 16:51
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2022 16:45 schreef Viv het volgende:

[..]
Tegenstribbelen hoort bij het spel, toch? O-)
[..]
Ja, die Dita staat wel stevig in haar schoenen. Hij was bovendien fan van háár, heeft haar moeten zien te strikken voor een relatie, in plaats van andersom.

Als je dan vervolgens liefjes krijgt die 'star-struck' zijn, die hem heel interessant maar ook wel intimiderend vinden, die geen tegengas durven te geven, tja..
Ik snap je punt. Toch vind ik 'geen tegengas' durven geven en denken dat MM denkt dat tegenstribbelen bij hun spel hoort echt wel anders dan een pistool in iemands gezicht duwen, tegen iemand zeggen dat je haar in stukken wil snijden, verkrachten etc. Het is niet alleen seksueel geweest maar ook mentaal en op andere manieren fysiek, hè. Dat heeft weinig meer te maken met denken dat iemand 'gewoon' tegenstribbelt als onderdeel van spel. Je gaat mij sowieso niet wijsmaken dat iemand zich überhaupt vaker dan max. twee, drie keer vergist daarin.

En wie waren er allemaal star-struck eigenlijk?

SPOILER
Ik praat nu even in de vorm alsof ik sowieso al weet dat het feiten zijn, want dat typt en 'praat' wat makkelijker maar ik besef me dat er nog niets bewezen is.
Vivmaandag 15 augustus 2022 @ 17:04
quote:
17s.gif Op maandag 15 augustus 2022 16:51 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]
Ik snap je punt. Toch vind ik 'geen tegengas' durven geven en denken dat MM denkt dat tegenstribbelen bij hun spel hoort echt wel anders dan een pistool in iemands gezicht duwen, tegen iemand zeggen dat je haar in stukken wil snijden, verkrachten etc. Het is niet alleen seksueel geweest maar ook mentaal en op andere manieren fysiek, hè. Dat heeft weinig meer te maken met denken dat iemand 'gewoon' tegenstribbelt als onderdeel van spel. Je gaat mij sowieso niet wijsmaken dat iemand zich überhaupt vaker dan max. twee, drie keer vergist daarin.
Ik bedoelde dat tegenstribbelen wel met een knipoog hoor. Maar ik kan me wel voorstellen dat dit een man is die tegengas nodig heeft, en die anders de grenzen blijft verleggen.
quote:
En wie waren er allemaal star-struck eigenlijk?
Wood sowieso, over de anderen heb ik nog te weinig gelezen. Wood was gewoon een groupie:

quote:
At 18, she went to the Chateau Marmont, met Marilyn Manson (then 36 and married to Dita Von Teese), started dating him, and subsequently appeared, Lolita-like, in a video for “Heart-Shaped Glasses,” groping her nether region and then making out with Manson as fake blood rains upon them in a video so graphic that the sex was rumored to have been real (she says it wasn’t). “I met somebody that promised freedom and expression and no judgments,” she says. “And I was craving danger and excitement. I looked at my mother one day and said, ‘Mom, I’m gonna get on this tour bus for eight months and see the world and have a crazy journey and find myself, and if people aren’t OK with that, I’m sorry, but I can’t live my life for other people.’ ”

Turns out people weren’t really OK with that, mostly because of the colossal mindfuck that was just looking at Wood and Manson together. But for Wood it was a learning experience of the highest order. “Most teenagers are searching for identity, and I was thrown into a situation where I was supposed to have that already figured out,” she says. “Then you’re demonized for figuring it out and getting messy. People would call me a whore when I walked down the street, and you can’t not be hurt by that.”
https://www.rollingstone.(...)or-westworld-107632/
quote:
SPOILER
Ik praat nu even in de vorm alsof ik sowieso al weet dat het feiten zijn, want dat typt en 'praat' wat makkelijker maar ik besef me dat er nog niets bewezen is.
Ja prima. :)
ChipsZak.maandag 15 augustus 2022 @ 17:11
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2022 17:04 schreef Viv het volgende:

[..]
Ik bedoelde dat tegenstribbelen wel met een knipoog hoor. Maar ik kan me wel voorstellen dat dit een man is die tegengas nodig heeft, en die anders de grenzen blijft verleggen.
[..]
Wood sowieso, over de anderen heb ik nog te weinig gelezen. Wood was gewoon een groupie:
[..]
https://www.rollingstone.(...)or-westworld-107632/
[..]
Ja prima. :)
Hoewel ik al eeuwen op FOK! rondloop heb ik nog steeds niet door hoe ik een post opsplits in meerdere delen zodat ik per onderdeel kan reageren, :@.

Hoe dan ook: Wood benoemd in een later/ander artikel dat ze toentertijd niet eens wist (aanvankelijk) wie Manson was (ze was ook slechts 18 jaar, dus niet heel gek op zich). En daarin benoemd ze ook dat hij haar zijn kant ophaalde want zij was model. Ik kan dat artikel zo snel even niet terugvinden want ik heb honger en wil eten, :'). Maar zal later eens kijken.
Vivmaandag 15 augustus 2022 @ 17:18
quote:
17s.gif Op maandag 15 augustus 2022 17:11 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]
Hoewel ik al eeuwen op FOK! rondloop heb ik nog steeds niet door hoe ik een post opsplits in meerdere delen zodat ik per onderdeel kan reageren, :@.
Het knopje met die twee ondersteboven komma's. ;)
ChipsZak.maandag 15 augustus 2022 @ 17:19
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2022 17:04 schreef Viv het volgende:

[..]
Ik bedoelde dat tegenstribbelen wel met een knipoog hoor. Maar ik kan me wel voorstellen dat dit een man is die tegengas nodig heeft, en die anders de grenzen blijft verleggen.
[..]
Wood sowieso, over de anderen heb ik nog te weinig gelezen. Wood was gewoon een groupie:
[..]
https://www.rollingstone.(...)or-westworld-107632/
[..]
Ja prima. :)
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2022 17:18 schreef Viv het volgende:

[..]
Het knopje met die twee ondersteboven komma's. ;)
Ik zit nu op laptop dus zie die komma's niet, :@.
ChipsZak.maandag 15 augustus 2022 @ 17:19
OH! Gelukt, :+.
ChipsZak.maandag 15 augustus 2022 @ 17:19
Oh nee toch niet, nvm. Dat was multi-quote.

Hongerrrrr :'(
Vivmaandag 15 augustus 2022 @ 17:20
quote:
8s.gif Op maandag 15 augustus 2022 17:19 schreef ChipsZak. het volgende:
Oh nee toch niet, nvm. Dat was multi-quote.

Hongerrrrr :'(
Op laptop is het dat quote-knopje met twee rode > < tekentjes.
FlauwKapselmaandag 15 augustus 2022 @ 21:02
quote:
17s.gif Op maandag 15 augustus 2022 15:20 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]
Ik vind het wel fucked up verhalen, overigens. Dit is wel next level. Zouden settlements kunnen worden, inderdaad. Heeft die Manson nog wat net worth?

edit; ik zie online wat bedragen die variëren van 5 tot ~13 miljoen. Dat wordt dan nog wat met die settlements, :+ oO< .
Dat zal een stuk meer zijn.
vencodarkmaandag 15 augustus 2022 @ 21:14
quote:
17s.gif Op maandag 15 augustus 2022 16:38 schreef ChipsZak. het volgende:
Nu vond ik het sowieso al geen knappe man maar in die foto, enkele dagen terug geschoten*, snap ik bij God niet wat Lindsay sowieso nog bij hem doet, :@. We snappen niet hoe Pete Davidson steeds al die Hollywood-dames weet te veroveren, maar (huidige) Manson? Dát is pas een vraag om te stellen, :@


*Eerste foto in de OP
Hij is er inderdaad niet knapper op geworden met de jaren… oh wacht. :+

Manson lijkt mij vrij gestoord en dat hij geen lieve, zorgzame man is vind ik geen verrassing. Alles mbt intimidatie, denigreren, seksueel overschrijdend gedrag wil ik zomaar geloven.
Die beschuldigingen van A tot Z gaan natuurlijk wel vrij ver.

[ Bericht 0% gewijzigd door vencodark op 15-08-2022 21:36:48 ]
suzebol75maandag 15 augustus 2022 @ 21:30
quote:
1s.gif Op maandag 15 augustus 2022 21:14 schreef vencodark het volgende:

[..]
Hij is er inderdaad niet knapper op geworden met de jaren… oh wacht. :+

Manson lijkt mij vrij gestoord en dat hij geen lieve, zorgzame man is vind ik geen verrassing. Alles mbt intimidatie, denigreren, seksueel overschrijdend gedrag wil ik zomaar geloven.
Die beschuldigingen van A tot Z, gaan natuurlijk wel vrij ver.
Vind ik ook ja, alsof je met hem een relatie zou aangaan voor de heerlijke warme knuffels in een romantische slaapkamer 🤪🤪
vencodarkmaandag 15 augustus 2022 @ 21:38
De gitarist van Limp Bizkit heeft er ook al eens uitspraken over gedaan.

https://www.nme.com/news/(...)e-his-demons-2872467

Speaking on the Twitch channel Space Zebra, Borland said: “He’s not a great guy and every single thing that people have said about him is fucking true… They are speaking the truth.”

He added that Manson is “amazingly talented’ but stressed he was “fucked up and he needs to be put in check and he needs to get sober and he needs to come to terms with his demons.”

“He is a bad fucking guy.”
mascara-kloddermaandag 15 augustus 2022 @ 21:43
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2022 15:33 schreef Viv het volgende:
Ik vind het wel een eenzijdige OP zo. Zijn ex-partner Dita Von Teese, waar hij 7 jaar mee samen is geweest, herkent bijvoorbeeld niets van deze beschuldigingen. :)
De exvrouw van mijn ex herkent haarzelf ook niet in aangiften die ik heb gedaan tegen onze gezamenlijke ex ookal waren ze 14 jaar getrouwd geweest.

Ze stond trouwens wel achter mij en geloofde me direct.

Ten tijde van hun huwelijk ging hij al vreemd, gebruikte drugs etc

Ex is veroordeelt voor 6 zware mishandelingen trouwens.

Ik heb de foto's en ziekenhuisverslagen nog.

De littekens heb ik ook nog in de vorm van uitgedrukte peuken op mijn lichaam en een litteken van de drain die ze erin hebben gedaan toen ik wat gebroken ribben had en een ingeklapte long.
ChipsZak.maandag 15 augustus 2022 @ 22:11
quote:
1s.gif Op maandag 15 augustus 2022 21:43 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]
De exvrouw van mijn ex herkent haarzelf ook niet in aangiften die ik heb gedaan tegen onze gezamenlijke ex ookal waren ze 14 jaar getrouwd geweest.

Ze stond trouwens wel achter mij en geloofde me direct.

Ten tijde van hun huwelijk ging hij al vreemd, gebruikte drugs etc

Ex is veroordeelt voor 6 zware mishandelingen trouwens.

Ik heb de foto's en ziekenhuisverslagen nog.

De littekens heb ik ook nog in de vorm van uitgedrukte peuken op mijn lichaam en een litteken van de drain die ze erin hebben gedaan toen ik wat gebroken ribben had en een ingeklapte long.
O+ :*
ChipsZak.maandag 15 augustus 2022 @ 22:13
quote:
1s.gif Op maandag 15 augustus 2022 21:38 schreef vencodark het volgende:
De gitarist van Limp Bizkit heeft er ook al eens uitspraken over gedaan.

https://www.nme.com/news/(...)e-his-demons-2872467

Speaking on the Twitch channel Space Zebra, Borland said: “He’s not a great guy and every single thing that people have said about him is fucking true… They are speaking the truth.”

He added that Manson is “amazingly talented’ but stressed he was “fucked up and he needs to be put in check and he needs to get sober and he needs to come to terms with his demons.”

“He is a bad fucking guy.”
quote:
“I was at his house. It’s not fucking cool. And that’s all I’m gonna say about it. So if anyone is coming after these girls and going, like, ‘You blah blah blah, this and that’, fuck you,” he said.

“That’s all I’m gonna say. Sorry to take this to a dark place, but that guy is cancelled. Goodbye. Don’t let the door hit you on the way out.”
:D _O-
Amamaandag 15 augustus 2022 @ 22:14
Sow wat heeft hij ineens een plofkop.
Vivmaandag 15 augustus 2022 @ 22:20
quote:
1s.gif Op maandag 15 augustus 2022 21:43 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]
De exvrouw van mijn ex herkent haarzelf ook niet in aangiften die ik heb gedaan tegen onze gezamenlijke ex ookal waren ze 14 jaar getrouwd geweest.

Ze stond trouwens wel achter mij en geloofde me direct.

Ten tijde van hun huwelijk ging hij al vreemd, gebruikte drugs etc

Ex is veroordeelt voor 6 zware mishandelingen trouwens.

Ik heb de foto's en ziekenhuisverslagen nog.

De littekens heb ik ook nog in de vorm van uitgedrukte peuken op mijn lichaam en een litteken van de drain die ze erin hebben gedaan toen ik wat gebroken ribben had en een ingeklapte long.
Vreselijk wat je hebt meegemaakt, ik kwam daar overigens laatst pas achter, via jouw huis-topic. :*

Ik bedoelde ook niet dat het allemaal bij elkaar gelogen is of zo. Zoals ik later in het topic al schreef. Maar ik vond de OP niet compleet zonder die toevoeging.

Hij is overigens ook nog 3,5 jaar samen geweest met actrice en #metoo-voorvechtster Rose McGowan. Zij zegt daarover:
quote:
“When he was with me, he was not like that,” she said. “But that has no bearing on whether he was like that with others, before or after.
https://www.nme.com/news/(...)rilyn-manson-2870725
Puzziemaandag 15 augustus 2022 @ 22:25
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2022 22:20 schreef Viv het volgende:

[..]
Vreselijk wat je hebt meegemaakt, ik kwam daar overigens laatst pas achter, via jouw huis-topic. :*

Ik bedoelde ook niet dat het allemaal bij elkaar gelogen is of zo. Zoals ik later in het topic al schreef. Maar ik vond de OP niet compleet zonder die toevoeging.

Hij is overigens ook nog 3,5 jaar samen geweest met actrice en #metoo-voorvechtster Rose McGowan. Zij zegt daarover:
[..]
https://www.nme.com/news/(...)rilyn-manson-2870725
Hij is een makkelijk doelwit.
ChipsZak.maandag 15 augustus 2022 @ 22:27
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2022 21:02 schreef FlauwKapsel het volgende:

[..]
Dat zal een stuk meer zijn.
De settlements of zijn net worth? :+
vencodarkmaandag 15 augustus 2022 @ 22:34
Tja. Die man heeft al eeuwig een sadistisch imago en dat kan zich met de jaren natuurlijk verder ontwikkeld hebben.
Dat meerdere exen/vrouwen deze kant van hem kennen, wil niet zeggen dat ál zijn exen/scharrels deze kant kennen.
Misschien was het tijdens periodes van zwaar(der) drugsgebruik of psychische problemen dat (echt) het smerigste in hem naar boven haalde.
ChipsZak.maandag 15 augustus 2022 @ 22:35
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2022 21:30 schreef suzebol75 het volgende:

[..]
Vind ik ook ja, alsof je met hem een relatie zou aangaan voor de heerlijke warme knuffels in een romantische slaapkamer 🤪🤪
Tja, misschien gekke vergelijking maar dat zullen ze in the late '90s en early 00s wellicht ook gedacht hebben over de toenmalige Eminem, en dan m.n. zijn 'Slim Shady' alter ego. Dat ging bij vrouwen ook steeds over verkrachting, mishandeling, denigreren, etc. Nog steeds wel overigens. En dan heb ik het nog niet eens over zijn relatie met ex Kim waar hij in een heel nummer beschrijft hoe hij haar vermoord en in een volgend nummer haar lijk dumpt samen met hun dochter (toen nog peuter), :').

Maar daarvan heb ik eigenlijk geenszins het gevoel dat hij in 'het echte leven' zijn chickies verkrachtte bijvoorbeeld. Het is een beetje de vibe. Er zat bij Eminem vaak wel een comical side en ironie bij, ondanks dat hij in sommige nummers keihard was (zoals eerdergenoemde voorbeelden). Muziek was (is) duidelijk zijn outlet, dat wel. Hij leek (lijkt?) juist liefde te zoeken en dus kan je bij hem (dit is psychologie van de koude grond uiteraard, :') ) juist wel een relatie aangaan voor de romantische knuffels, :+. Ondanks dat hij vroeger net zo shockerend kon zijn, en nog steeds wel eens. Uiterlijk of algemeen PR-imago zegt over het algemeen vrij weinig over wie je écht bent.
vencodarkmaandag 15 augustus 2022 @ 22:39
Gek genoeg heb ik bij Eminem nooit dat ‘ver van weg blijven anders kom je in een sekte terecht’-gevoel gehad en Marilyn Manson straalt dat geheel wel uit. :P
mascara-kloddermaandag 15 augustus 2022 @ 22:42
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2022 21:30 schreef suzebol75 het volgende:

[..]
Vind ik ook ja, alsof je met hem een relatie zou aangaan voor de heerlijke warme knuffels in een romantische slaapkamer 🤪🤪
Evan was destijds pas 18
Vivmaandag 15 augustus 2022 @ 22:42
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2022 22:25 schreef puzziepie het volgende:

[..]
Hij is een makkelijk doelwit.
quote:
1s.gif Op maandag 15 augustus 2022 22:34 schreef vencodark het volgende:
Tja. Die man heeft al eeuwig een sadistisch imago en dat kan zich met de jaren natuurlijk verder ontwikkeld hebben.
Hij heeft zich altijd bewust geprofileerd als een "shock rocker", dat imago was zijn manier om zijn rockband onderscheidend te maken. En met succes.

Maar nu met deze beschuldigingen krijg je dan al snel bijval in de vorm van: "Dat verbaast me niks, ik heb het altijd al een engnek gevonden". :X
quote:
Dat meerdere exen/vrouwen deze kant van hem kennen, wil niet zeggen dat ál zijn exen/scharrels deze kant kennen.
Misschien was het tijdens periodes van zwaar(der) drugsgebruik of psychische problemen dat (echt) het smerigste in hem naar boven haalde.
Kan, en/of de dynamiek / ongelijkwaardigheid binnen de relatie van dat moment. :)
ChipsZak.maandag 15 augustus 2022 @ 22:44
quote:
1s.gif Op maandag 15 augustus 2022 22:39 schreef vencodark het volgende:
Gek genoeg heb ik bij Eminem nooit dat ‘ver van weg blijven anders kom je in een sekte terecht’-gevoel gehad en Marilyn Manson straalt dat geheel wel uit. :P
Ja, precies. Ondanks dat ze hetzelfde hebben gedaan, in zekere zin, namelijk muziek over vrouwen verkrachten, mishandelen, in detail beschrijven over hoe je hoeren (aka alle vrouwen, :+) met een chainsaw in stukken snijdt, etc. is het een andere uitstraling. Maar wat er daadwerkelijk gezegd wordt en de schmink op je kop zegt eigenlijk niet veel (over het algemeen). Want ook Eminem heeft o.a. met een chainsaw en Jason mask optredens gegeven ("And if it's not a rapper that I make it as, I'ma be a fuckin' rapist in a Jason mask!")

Ouders gingen toen ook helemaal uit hun plaat, denkende dat Eminem daadwerkelijk alles meende en deed wat hij zei. Slechte invloed, blababla.

EGmTsQuWoAQcl61?format=jpg&name=large
eminem.gif

[ Bericht 1% gewijzigd door ChipsZak. op 15-08-2022 22:51:10 ]
FlauwKapselmaandag 15 augustus 2022 @ 22:45
quote:
17s.gif Op maandag 15 augustus 2022 22:27 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]
De settlements of zijn net worth? :+
Het geld dat ie heeft.
JohnnyKnoxvillemaandag 15 augustus 2022 @ 22:47
Zo achteraf redenerend wordt zelfs de MTV Cribs waar MM in zat op zijn minst creepy en eventueel verdacht. Ik meen me te herinneren dat hij een kooi in zijn woonkamer had staan.
ChipsZak.maandag 15 augustus 2022 @ 22:48
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2022 22:45 schreef FlauwKapsel het volgende:

[..]
Het geld dat ie heeft.
Geen idee. Celebritynetworth heeft het over 5 miljoen. Hier hebben ze het over 10 en hier over 12,5 miljoen. Hij was veel meer waard maar het is enorm gezakt, voornamelijk na de beschuldigingen.
vencodarkmaandag 15 augustus 2022 @ 22:54
quote:
1s.gif Op maandag 15 augustus 2022 22:42 schreef Viv het volgende:

[..]
[..]
Hij heeft zich altijd bewust geprofileerd als een "shock rocker", dat imago was zijn manier om zijn rockband onderscheidend te maken. En met succes.

Maar nu met deze beschuldigingen krijg je dan al snel bijval in de vorm van: "Dat verbaast me niks, ik heb het altijd al een engnek gevonden". :X
[..]
Kan, en/of de dynamiek / ongelijkwaardigheid binnen de relatie van dat moment. :)
Dat uiteraard ook hoor.
Imago zegt niet altijd iets over zijn werkelijke karakter.
En ik vond hem in interviews over o.a Columbine, waar hij deels de schuld van kreeg vanwege zijn muziek/imago, intelligent en ok overkomen.

En laten we eerlijk zijn: over Frans Bauer zou geen hond dit geloven. :+
vencodarkmaandag 15 augustus 2022 @ 22:56
quote:
17s.gif Op maandag 15 augustus 2022 22:44 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]
Ja, precies. Ondanks dat ze hetzelfde hebben gedaan, in zekere zin, namelijk muziek over vrouwen verkrachten, mishandelen, in detail beschrijven over hoe je hoeren (aka alle vrouwen, :+) met een chainsaw in stukken snijdt, etc. is het een andere uitstraling. Maar wat er daadwerkelijk gezegd wordt en de schmink op je kop zegt eigenlijk niet veel (over het algemeen). Want ook Eminem heeft o.a. met een chainsaw en Jason mask optredens gegeven ("And if it's not a rapper that I make it as, I'ma be a fuckin' rapist in a Jason mask!")

Ouders gingen toen ook helemaal uit hun plaat, denkende dat Eminem daadwerkelijk alles meende en deed wat hij zei. Slechte invloed, blababla.

[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Naar beide zeer regelmatig geluisterd en ze hebben natuurlijk ook samen in The Way I Am gezeten van Eminem. Niet voor niets!
Nogmaals: ik geloof best dat Manson een motherfucker is (geworden?) maar hóe extreem dat is blijft natuurlijk gissen.
ChipsZak.maandag 15 augustus 2022 @ 23:00
quote:
1s.gif Op maandag 15 augustus 2022 22:56 schreef vencodark het volgende:

[..]
Naar beide zeer regelmatig geluisterd en ze hebben natuurlijk ook samen in The Way I Am gezeten van Eminem. Niet voor niets!
Nogmaals: ik geloof best dat Manson een motherfucker is (geworden?) maar hóe extreem dat is blijft natuurlijk gissen.
Klopt, daarin benoemd Em inderdaad Manson en komt MM z'n hoofd in de clip even voorbij (zover ik me kan herinneren). In dat nummer maakte Eminem een valide punt. Maar die recentere appjes met Depp vond ik echter wel wat vaag cq disturbing, :@. Daar zit zoveel drugsmisbruik ook.

Ik geloof de vrouwen wel. Hoe extreem de mishandelingen gingen, of gaan, is inderdaad gissen. Maar het zou me niet per se verbazen als het wél zo ver ging.
Puzziemaandag 15 augustus 2022 @ 23:04
quote:
1s.gif Op maandag 15 augustus 2022 22:42 schreef Viv het volgende:

[..]
[..]
Hij heeft zich altijd bewust geprofileerd als een "shock rocker", dat imago was zijn manier om zijn rockband onderscheidend te maken. En met succes.

Maar nu met deze beschuldigingen krijg je dan al snel bijval in de vorm van: "Dat verbaast me niks, ik heb het altijd al een engnek gevonden". :X
[..]
Kan, en/of de dynamiek / ongelijkwaardigheid binnen de relatie van dat moment. :)
Ik geloof het iig niet.
pokkerdepokmaandag 15 augustus 2022 @ 23:22
heel anders dan bij depp, lijkt het me hier toch overduidelijk dat het waar is.

valt me wel vies tegen van deze gast, trouwens. achterlijke psychopaat.
Vivmaandag 15 augustus 2022 @ 23:47
quote:
17s.gif Op maandag 15 augustus 2022 23:00 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]

Ik geloof de vrouwen wel. Hoe extreem de mishandelingen gingen, of gaan, is inderdaad gissen. Maar het zou me niet per se verbazen als het wél zo ver ging.
Of de handelingen gebeurd zijn of niet, is één ding. Dan heb je nog de duiding die hij eraan geeft. Als hij stelt dat alles met consent gebeurde, dat hij nou eenmaal geen doorsnee huisje-boompje-beestje-relaties had, etc. Wat dan?
ikbentmaandag 15 augustus 2022 @ 23:49
quote:
17s.gif Op maandag 15 augustus 2022 23:00 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]
Maar die recentere appjes met Depp vond ik echter wel wat vaag cq disturbing
https://www.reddit.com/r/(...)_app&utm_name=iossmf

Ik zie daar niet veel, een aantal appjes uit 2016 waarin ze geinen over sex en elkaars "homovriendje" zijn, en over dat ze beiden narcisten als partner hebben die aanklachten (dreigen in MMs geval) indienen om hen in hun tang te hebben en daar bang voor zijn. Vervolgens een jaar niks en daarna appjes over hoe mensen hun onderlinge grapjes als waarheid hebben aangenomen in plaats van hun rare humor te snappen.

Je zou het ook kunnen lezen als bewijs dat ze beiden partners hadden die geld of commitment probeerden los te trommelen middels (dreigen met) valse aangifte doen, nog voordat er ooit iets in de openbaarheid kwam wbt Marilyn Manson zijn andere ex...

Advocaat van de duivel(s) hier, maar ik en wat van mijn vriendinnen wisselen ook weleens apps uit die voor een buitenstaander die de context niet snapt heel vreemd over zouden kunnen komen.

[ Bericht 1% gewijzigd door ikbent op 15-08-2022 23:59:29 ]
vencodarkdinsdag 16 augustus 2022 @ 00:05
Het delen van appjes vind ik sowieso nogal context gevoelig en de mensen zelf moet je vaak ook verdomd goed kennen om daar bepaalde conclusies aan te hangen. Je kan soms je eigen vrienden en familie amper peilen als het komt op appjes analyseren. :)
Puzziedinsdag 16 augustus 2022 @ 10:28
quote:
1s.gif Op maandag 15 augustus 2022 23:49 schreef ikbent het volgende:

[..]
https://www.reddit.com/r/(...)_app&utm_name=iossmf

Ik zie daar niet veel, een aantal appjes uit 2016 waarin ze geinen over sex en elkaars "homovriendje" zijn, en over dat ze beiden narcisten als partner hebben die aanklachten (dreigen in MMs geval) indienen om hen in hun tang te hebben en daar bang voor zijn. Vervolgens een jaar niks en daarna appjes over hoe mensen hun onderlinge grapjes als waarheid hebben aangenomen in plaats van hun rare humor te snappen.

Je zou het ook kunnen lezen als bewijs dat ze beiden partners hadden die geld of commitment probeerden los te trommelen middels (dreigen met) valse aangifte doen, nog voordat er ooit iets in de openbaarheid kwam wbt Marilyn Manson zijn andere ex...

Advocaat van de duivel(s) hier, maar ik en wat van mijn vriendinnen wisselen ook weleens apps uit die voor een buitenstaander die de context niet snapt heel vreemd over zouden kunnen komen.
Same here, je moet tegenwoordig bijna bang zijn dat iets later tegen je gebruikt wordt.
FlauwKapseldinsdag 16 augustus 2022 @ 14:04
quote:
17s.gif Op maandag 15 augustus 2022 22:48 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]
Geen idee. Celebritynetworth heeft het over 5 miljoen. Hier hebben ze het over 10 en hier over 12,5 miljoen. Hij was veel meer waard maar het is enorm gezakt, voornamelijk na de beschuldigingen.
Dat zijn onzinsites.
ChipsZak.dinsdag 16 augustus 2022 @ 14:48
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 augustus 2022 14:04 schreef FlauwKapsel het volgende:

[..]
Dat zijn onzinsites.
Moet het toch ergens vandaan halen, :'). Deze sites worden over het algemeen gebruikt als het over net worth gaat. Overigens worden de cijfers over Heard (Depp-topic) daar ook vandaan geplukt. Die neemt 'iedereen' ook voor waar aan. Toen eenmaal de financiën naar buiten kwamen, bleken ze niet ver van de waarheid te zitten.

Ik geloof best dat Manson niet 'zoveel' geld heeft: wat heeft hij de afgelopen jaren gedaan (ik heb het niet alleen over de tijd ná de beschuldigingen)? Momenteel is hij gedropt bij zijn label, hoe het zit met royalties weet ik niet, zover ik weet heeft hij ook geen bijzonder vastgoed oid en wie weet geeft hij bijzonder veel uit (drugs bijvoorbeeld). Depp zat ook aardig in de shit qua geld, dus waarom zou het Manson niet kunnen overkomen?
ChipsZak.dinsdag 16 augustus 2022 @ 14:49
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2022 23:47 schreef Viv het volgende:

[..]
Of de handelingen gebeurd zijn of niet, is één ding. Dan heb je nog de duiding die hij eraan geeft. Als hij stelt dat alles met consent gebeurde, dat hij nou eenmaal geen doorsnee huisje-boompje-beestje-relaties had, etc. Wat dan?
Ja precies, dat is dus wat uitgezocht moet worden en dat wordt nog heel lastig als er weinig 'hard' bewijs is.
FlauwKapseldinsdag 16 augustus 2022 @ 14:52
quote:
17s.gif Op dinsdag 16 augustus 2022 14:48 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]
Moet het toch ergens vandaan halen, :'). Deze sites worden over het algemeen gebruikt als het over net worth gaat. Overigens worden de cijfers over Heard (Depp-topic) daar ook vandaan geplukt. Die neemt 'iedereen' ook voor waar aan. Toen eenmaal de financiën naar buiten kwamen, bleken ze niet ver van de waarheid te zitten.

Ik geloof best dat Manson niet 'zoveel' geld heeft: wat heeft hij de afgelopen jaren gedaan (ik heb het niet alleen over de tijd ná de beschuldigingen)? Momenteel is hij gedropt bij zijn label, hoe het zit met royalties weet ik niet, zover ik weet heeft hij ook geen bijzonder vastgoed oid en wie weet geeft hij bijzonder veel uit (drugs bijvoorbeeld). Depp zat ook aardig in de shit qua geld, dus waarom zou het Manson niet kunnen overkomen?
Je kunt t ook nergens vandaan halen.
ChipsZak.dinsdag 16 augustus 2022 @ 14:54
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 augustus 2022 14:52 schreef FlauwKapsel het volgende:

[..]
Je kunt t ook nergens vandaan halen.
Waar haal jij vandaan dat 't veel meer zou zijn dan, zeg eens, 13 miljoen?
FlauwKapseldinsdag 16 augustus 2022 @ 14:59
quote:
17s.gif Op dinsdag 16 augustus 2022 14:54 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]
Waar haal jij vandaan dat 't veel meer zou zijn dan, zeg eens, 13 miljoen?
Die sites zijn gewoon schijt. Ik neem niks aan.
ChipsZak.dinsdag 16 augustus 2022 @ 15:03
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 augustus 2022 14:59 schreef FlauwKapsel het volgende:

[..]
Die sites zijn gewoon schijt. Ik neem niks aan.
Dat was mijn vraag niet. Je zei eerder zelf 'dat zal een stuk meer zijn'. Prima, kan zomaar zijn. Maar waar baseer jíj je dan op?
FlauwKapseldinsdag 16 augustus 2022 @ 15:13
quote:
17s.gif Op dinsdag 16 augustus 2022 15:03 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]
Dat was mijn vraag niet. Je zei eerder zelf 'dat zal een stuk meer zijn'. Prima, kan zomaar zijn. Maar waar baseer jíj je dan op?
Oh, omdat die ğast heel populair was ooit. 13 leek me aan de lage kant.
ChipsZak.dinsdag 16 augustus 2022 @ 15:30
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 augustus 2022 15:13 schreef FlauwKapsel het volgende:

[..]
Oh, omdat die ğast heel populair was ooit. 13 leek me aan de lage kant.
Snap ik. Maar inderdaad, hij was 'ooit' populair, :+. En net wat ik zeg; Depp zat ook erg slecht in de financiën vóór zijn rechtszaak; heel veel drank- en drugsmisbruik, verloren rollen, promoties, etc. Hij had in elk geval zijn privé-eiland nog wel, :D. Manson heeft recentelijk zijn huis verkocht voor ~1.7 miljoen en zijn nieuwe huis (geen idee waar of voor hoeveel gekocht) is, zover bekend, is het enige vastgoed dat hij heeft. Waar hij het verder van moet doen, behalve royalties, eventuele merch-verkoop e.d.? Geen idee. Ik heb geen idee hoe zoiets verloopt als iemand door zijn label wordt gedropped ivm dit soort (rechts)zaken. Daarnaast loopt hij natuurlijk promoties, reclames, e.d. mis maar gaat zijn levensstijl en drugsgebruik gewoon door. Dertien miljoen vind ik niet echt een erg lage schatting, en het is nog de hoogste van alle schattingen. Deze zijn vaak gebaseerd op publieke documenten en informatie, etc.

Als je daarna dan nog met 3 vrouwen moet settelen, je drugsgebruik in stand moet (wil) houden enzovoort, dan gaat er straks denk ik wel aardig wat weg.
FlauwKapseldinsdag 16 augustus 2022 @ 15:44
quote:
17s.gif Op dinsdag 16 augustus 2022 15:30 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]
Snap ik. Maar inderdaad, hij was 'ooit' populair, :+. En net wat ik zeg; Depp zat ook erg slecht in de financiën vóór zijn rechtszaak; heel veel drank- en drugsmisbruik, verloren rollen, promoties, etc. Hij had in elk geval zijn privé-eiland nog wel, :D. Manson heeft recentelijk zijn huis verkocht voor ~1.7 miljoen en zijn nieuwe huis (geen idee waar of voor hoeveel gekocht) is, zover bekend, is het enige vastgoed dat hij heeft. Waar hij het verder van moet doen, behalve royalties, eventuele merch-verkoop e.d.? Geen idee. Ik heb geen idee hoe zoiets verloopt als iemand door zijn label wordt gedropped ivm dit soort (rechts)zaken. Daarnaast loopt hij natuurlijk promoties, reclames, e.d. mis maar gaat zijn levensstijl en drugsgebruik gewoon door. Dertien miljoen vind ik niet echt een erg lage schatting, en het is nog de hoogste van alle schattingen. Deze zijn vaak gebaseerd op publieke documenten en informatie, etc.

Als je daarna dan nog met 3 vrouwen moet settelen, je drugsgebruik in stand moet (wil) houden enzovoort, dan gaat er straks denk ik wel aardig wat weg.
Die ğasten hebben sowieso buitenlandse rekeningen.
ChipsZak.dinsdag 16 augustus 2022 @ 16:18
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 augustus 2022 15:44 schreef FlauwKapsel het volgende:

[..]
Die ğasten hebben sowieso buitenlandse rekeningen.
Goede inhoudelijke post.
SEMTEXdinsdag 16 augustus 2022 @ 16:34
quote:
1s.gif Op maandag 15 augustus 2022 22:56 schreef vencodark het volgende:

[..]
Naar beide zeer regelmatig geluisterd en ze hebben natuurlijk ook samen in The Way I Am gezeten van Eminem. Niet voor niets!
Nogmaals: ik geloof best dat Manson een motherfucker is (geworden?) maar hóe extreem dat is blijft natuurlijk gissen.
Nou, ik zou zeggen: ga Phoenix rising kijken.
En ik dacht ergens gelezen te hebben dat eea verjaard bleek, iig wat betreft de aangifte van Evan Rachel Wood.
Vivdinsdag 16 augustus 2022 @ 16:43
quote:
17s.gif Op dinsdag 16 augustus 2022 14:49 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]
Ja precies, dat is dus wat uitgezocht moet worden en dat wordt nog heel lastig als er weinig 'hard' bewijs is.
Over bewijs gesproken: ik las gisteren dat Evan Rachel Wood een litteken in de vorm van een M heeft, door hem aangebracht. Eigenlijk wil ze het laten weghalen, maar doet dat (nog) niet omdat het als bewijs kan fungeren.

Maar: hij heeft óók een litteken, van een E, door haar aangebracht.

Wat 'bewijst' het dan? :? Toch vooral dat zij sámen een stel weirdo's waren.

https://www.insider.com/e(...)hoenix-rising-2022-1
SEMTEXdinsdag 16 augustus 2022 @ 16:58
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 augustus 2022 16:43 schreef Viv het volgende:

Wat 'bewijst' het dan? :? Toch vooral dat zij sámen een stel weirdo's waren.

https://www.insider.com/e(...)hoenix-rising-2022-1
Ik zie anders duidelijk in haar verklaringen en je ziet het ook op oude foto's, dat ze alles tegen haar wil onderging. Familie, vrienden, crew bij videoclips: het was voor iedereen duidelijk dat ze er niet mee instemde. En zo zijn er meer verklaringen van voormalige assistentes, exen, etc. die hetzelfde aangeven.
Litphodinsdag 16 augustus 2022 @ 17:16
Redelijk vroeg in zijn carrière heeft hij wel eens om de tafel gezeten met Alice Cooper. Het blijft jammer dat Brian toen niet van Vincent het advies heeft aangenomen dat Alice maar een act is en niet zijn leven.
FlauwKapseldinsdag 16 augustus 2022 @ 17:49
quote:
10s.gif Op dinsdag 16 augustus 2022 16:18 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]
Goede inhoudelijke post.
Je weet wat dat inhoudt? Die ğasten hebben allemaal accountants die er voor zorgen dat het meeste van hun geld niet gevonden kan worden. Alleen de domme lui proberen de VS-belasti ginstantie te misleiden in de VS. Een dom idee van een 'grote' rapper was het geld overschrijven naar een homie in de VS.
Kaneelstokjewoensdag 17 augustus 2022 @ 11:27
Hoop dat het niet waar is. Toch een van mijn favoriete artiesten geweest een tijd lang.
Wat ik altijd zo jammer vind in zulke situaties, is dat het woord van een vrouw genoeg is om iemand werkloos te maken.
Geen bewijs, geen rechtspraak, niks.

Nee gewoon claimen dat je misbruikt bent, en iedereen laat je doelwit als een baksteen vallen.
ChipsZak.donderdag 18 augustus 2022 @ 14:39
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 augustus 2022 17:49 schreef FlauwKapsel het volgende:

[..]
Je weet wat dat inhoudt? Die ğasten hebben allemaal accountants die er voor zorgen dat het meeste van hun geld niet gevonden kan worden. Alleen de domme lui proberen de VS-belasti ginstantie te misleiden in de VS. Een dom idee van een 'grote' rapper was het geld overschrijven naar een homie in de VS.
Uiteraard weet ik wat dat inhoudt, :'). Maar het zegt net zo weinig als jij vindt dat de door mij gegeven websites zeggen. Mogelijk heeft hij buitenlandse rekeningen. Maar als je geen geld hebt, heb je geen geld. Als hij alles uitgeeft (buitenlandse rekening of niet) heeft hij gewoon minder dan jij waarschijnlijk denkt.
FlauwKapseldonderdag 18 augustus 2022 @ 14:44
quote:
17s.gif Op donderdag 18 augustus 2022 14:39 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]
Uiteraard weet ik wat dat inhoudt, :'). Maar het zegt net zo weinig als jij vindt dat de door mij gegeven websites zeggen. Mogelijk heeft hij buitenlandse rekeningen. Maar als je geen geld hebt, heb je geen geld. Als hij alles uitgeeft (buitenlandse rekening of niet) heeft hij gewoon minder dan jij waarschijnlijk denkt.
Wie zal t zeggen.
ChipsZak.donderdag 18 augustus 2022 @ 14:45
quote:
0s.gif Op woensdag 17 augustus 2022 11:27 schreef Kaneelstokje het volgende:
Hoop dat het niet waar is. Toch een van mijn favoriete artiesten geweest een tijd lang.
Wat ik altijd zo jammer vind in zulke situaties, is dat het woord van een vrouw genoeg is om iemand werkloos te maken.
Geen bewijs, geen rechtspraak, niks.

Nee gewoon claimen dat je misbruikt bent, en iedereen laat je doelwit als een baksteen vallen.
Tja, hier gaat het om vrij extreme beschuldigingen. Niet een hand verkeerd of iets dergelijks. En dan liggen ze ook allemaal in één lijn met elkaar. Daarnaast zijn er mannen die zeggen een deel zelf gezien te hebben (al vóórdat zij naar buitenkwam met zijn naam). Én daarbovenop heeft Rachel Evan Wood al veel eerder haar verhaal gedaan voor het Amerikaanse congres. Toen hield ze zijn naam nog anoniem. Het lijkt me nogal vreemd om met een verzonnen verhaal te getuigen bij US Congress om te pleiten voor bepaalde wetgeving (Sexual Assault Survivors' Bill of Rights Act). Enkele jaren later maakt ze dan toch bekend dat ze het toentertijd over Manson had. Dat alles geeft haar verhaal meer credibility.
SEMTEXdonderdag 18 augustus 2022 @ 15:43
quote:
0s.gif Op woensdag 17 augustus 2022 11:27 schreef Kaneelstokje het volgende:
Hoop dat het niet waar is. Toch een van mijn favoriete artiesten geweest een tijd lang.
Wat ik altijd zo jammer vind in zulke situaties, is dat het woord van een vrouw genoeg is om iemand werkloos te maken.
Geen bewijs, geen rechtspraak, niks.

Nee gewoon claimen dat je misbruikt bent, en iedereen laat je doelwit als een baksteen vallen.
Lekker makkelijk om maar iedere aantijging van misbruik als nep af te schilderen.
FlauwKapseldonderdag 18 augustus 2022 @ 16:12
Die ğast is ook een beetje gegaan van
1. Oh wat een engerd!
2. Hij zegt best zinnige dingen.

Naar:

3. Oh, hij blijkt niet zozeer eng te zijn maar wel een misbruiker van vrouwen. #metoo

Het zal mij worst wezen. Hij zal ook vast niet al z'n geld kwijtraken. Al die dingen kunnen toch niet meer bewezen worden, mochten ze er zijn, dus ik vraag me af of hem het iets uitmaakt. Die ğast dacht toch niet aan een comeback ofzo, neem ik aan. Hij is 50 ofzo? Ga lekker in Texas, Oregon, Californië of Europa wonen.
Vivvrijdag 19 augustus 2022 @ 08:49
quote:
13s.gif Op donderdag 18 augustus 2022 15:43 schreef SEMTEX het volgende:

[..]
Lekker makkelijk om maar iedere aantijging van misbruik als nep af te schilderen.
Uh, nee. Hij bedoelt dat het principe van "onschuldig tot het tegendeel bewezen is" niet meer gehanteerd wordt tegenwoordig. Een beschuldiging is al genoeg om iemand te cancelen. En dan duurt het nog jaren voordat duidelijk wordt of die beschuldigingen terecht waren, en tegen die tijd ligt het leven van de beschuldigde al volledig in puin, mogelijk ten onrechte.

Ik keur dat zelf ook af. Een kinderdagverblijf-medewerker op non-actief zetten na een beschuldiging/aangifte van kindermisbruik, daar kan ik me nog wel in vinden. Maar waarom zou een zanger geen album meer mogen uitbrengen, of een acteur geen film meer mogen opnemen in de tussentijd? :N
ChipsZak.vrijdag 19 augustus 2022 @ 08:59
quote:
1s.gif Op vrijdag 19 augustus 2022 08:49 schreef Viv het volgende:

[..]
Uh, nee. Hij bedoelt dat het principe van "onschuldig tot het tegendeel bewezen is" niet meer gehanteerd wordt tegenwoordig. Een beschuldiging is al genoeg om iemand te cancelen. En dan duurt het nog jaren voordat duidelijk wordt of die beschuldigingen terecht waren, en tegen die tijd ligt het leven van de beschuldigde al volledig in puin, mogelijk ten onrechte.

Ik keur dat zelf ook af. Een kinderdagverblijf-medewerker op non-actief zetten na een beschuldiging/aangifte van kindermisbruik, daar kan ik me nog wel in vinden. Maar waarom zou een zanger geen album meer mogen uitbrengen, of een acteur geen film meer mogen opnemen in de tussentijd? :N
Ik ben in vrijwel de meeste gevallen ook tegen cancel-culture (behalve in een situatie zoals jij schetst of iets gerelateerd aan werkvloer etc.). Ik snap echter wel dat een bedrijf níet geassocieerd wil worden met iemand die meerdere aangiftes tegen zich heeft liggen en nog tig aan verhalen van mannen (helaas toch meer gewicht dan het woord van een vrouw) die menen een deel te hebben gezien of aangeven dat het een absolute teringeikel is en dat alles wat gezegd wordt waar is.

Leuk is anders maar ik snap écht dat je daar als bedrijf geen associatie mee wil. Ik begrijp je punt maar Manson zou, als hij wil, met het geld dat hij nu nog heeft een album kunnen uitbrengen. Heeft hij geen label voor nodig. Desalniettemin snap ik dat dat het punt niet is. Hij zou het echter wel kunnen.
Kaneelstokjezondag 21 augustus 2022 @ 20:46
quote:
13s.gif Op donderdag 18 augustus 2022 15:43 schreef SEMTEX het volgende:

[..]
Lekker makkelijk om maar iedere aantijging van misbruik als nep af te schilderen.
Je kunt natuurlijk ook gewoon zelf een situatie bedenken, doen alsof ik dit verdedig, en dan boos worden.
Dat is natuurlijk ook altijd een optie.

Succes in je droomwereldje verder.
Vivzondag 21 augustus 2022 @ 22:01
quote:
17s.gif Op vrijdag 19 augustus 2022 08:59 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]
Ik ben in vrijwel de meeste gevallen ook tegen cancel-culture (behalve in een situatie zoals jij schetst of iets gerelateerd aan werkvloer etc.). Ik snap echter wel dat een bedrijf níet geassocieerd wil worden met iemand die meerdere aangiftes tegen zich heeft liggen en nog tig aan verhalen van mannen (helaas toch meer gewicht dan het woord van een vrouw) die menen een deel te hebben gezien of aangeven dat het een absolute teringeikel is en dat alles wat gezegd wordt waar is.

Leuk is anders maar ik snap écht dat je daar als bedrijf geen associatie mee wil.
Ik snap dat bedrijven de samenwerking opzeggen omdat ze bang zijn dat het negatief op hen afstraalt. Maar inmiddels zou ik het PR-technisch juist wel stoer en verfrissend vinden als een bedrijf eens zou durven te communiceren van:

"Wij zijn op de hoogte van de beschuldigingen aan het adres van *naam zanger/acteur*. Het principe "onschuldig tot het tegendeel bewezen is" behoort evenwel tot de kernwaarden van onze rechtsstaat. Daarom wordt de samenwerking tussen *naam bedrijf* en *naam zanger/acteur* onverminderd voortgezet zolang er nog geen uitspraak ligt. Mocht *naam zanger/acteur* schuldig bevonden worden, dan nemen wij uiteraard per direct afscheid van hem/haar."

:Y)
Fascinationdinsdag 23 augustus 2022 @ 22:19
quote:
17s.gif Op maandag 15 augustus 2022 16:38 schreef ChipsZak. het volgende:
Nu vond ik het sowieso al geen knappe man maar in die foto, enkele dagen terug geschoten*, snap ik bij God niet wat Lindsay sowieso nog bij hem doet, :@. We snappen niet hoe Pete Davidson steeds al die Hollywood-dames weet te veroveren, maar (huidige) Manson? Dát is pas een vraag om te stellen, :@


*Eerste foto in de OP
Als je de verklaringen leest van vrouwen die met hem zijn geweest, wordt meer duidelijk. Ik snapte ook nooit hoe hij zulke knappe vrouwen kon daten, maar hij heeft een soort patroon ontwikkeld om vrouwen aan zich te binden en het feit dat hij bekend is speelt natuurlijk ook mee. Veel vrouwen vinden het reuze interessant zo’n bekende man met ruig imago te leren kennen. Hij is kennelijk in het begin heel charmant. Kweekt een vriendschappelijke band met haar en maakt vervolgens een move. Dan begint hij chantagemateriaal te verzamelen, haar te isoleren en te bedreigen om haar te controleren en te zorgen dat ze hem niet verlaat. Eigenlijk standaard misbruiktechnieken.

Ik denk dat Lindsay ook op een dergelijke manier wordt behandeld getuige de volgende verklaringen:

quote:
Dan Cleary, co-host of the comedy podcast “Rare Form Radio,” said he witnessed Manson push Usich, throw things at her and threaten to kill her when Cleary worked for the musician in 2014 and 2015.
quote:
But then I dated a woman who was friends with his current wife Lyndsay (and her twin sister – who’s married to James Iha of A Perfect Circle) and Lyndsay used to call our house In the early hours & I was told she hysterical bcz he was on another drug binge, threatening her life, throwing knives at her that stuck in the wall & verbally assaulting her. We offered many times to have her come to mine bcz he would NEVER come face ME with that bullshit (believe it) but sadly she wouldn’t leave him. So, my ex would be calm and talk her down until Manson realized she was on the phone and he whoa’d down.
Ook opvallend dat Dita von Teese heeft gezegd dat ze zich niet in de verklaringen over misbruik door Marilyn Manson herkent, maar wel het volgende over haar relatie met Marilyn Manson heeft gezegd:

quote:
In 2007, Von Teese sat down for an interview with The Irish Independent, not too long after she and Manson had divorced in 2006.

As per The Irish Independent, they report that a week before Dita had left and began looking for a new home when she heard “some revelations”.

Von Teese continues, “I thought: ‘Wow, I’ve got to get out of here.’ Women’s intuition is a real thing. Then suddenly you have to see the facts. Then I decided and thought: ‘Well, you know, I had taken a lot of abuse. It hasn’t always been easy but this time I am asking myself how much more am I going to take?’”
quote:
In 2010, Von Teese was describing her current relationship at the time with Count Louis-Marie de Castelbajac in Genlux Magazine.

Von Teese told Genlux, “He took me to his family’s castle and I was completely wooed and couldn’t speak for days. He thought there was something wrong with me because I was so in shock that someone could treat me so well. I was used to people hurling things at me in the middle of the night in a cocaine rage. So to be in this castle and have this man cooking for me… I was stunned into silence.”
Vivdonderdag 26 januari 2023 @ 13:20
quote:
Marilyn Manson heeft een schikking getroffen met Game of thrones-actrice Esmé Bianco die hem had beschuldigd van verkrachting en seksueel misbruik. Dat meldt entertainmentwebsite Deadline. De zaak werd bijna twee jaar geleden ingediend.

De Britse actrice stapte in april 2021 naar de rechter omdat ze in 2011 zou zijn verkracht door de Amerikaanse zanger. In een verklaring via haar advocaat laat Bianco weten dat ze de aanklacht heeft laten vallen en ‘verder wil’ met haar leven en carrière. Tot welke schikking zij en Manson precies zijn gekomen, is niet bekend.
https://www.ad.nl/show/ma(...)rkrachting~a62607d3/
Speedfightdonderdag 26 januari 2023 @ 13:28
quote:
Bijzonder... :@
Ronnidonderdag 26 januari 2023 @ 13:40
Niet bijzonder als is aangetoond dat het valse aangifte was. 2 andere soortgelijke zaken zijn ook door de rechter van de baan gewezen inmiddels.
DPG Activisten platform AD is te lui om een reden te geven, en er zal zelden tot nooit worden toegegeven dat de vrouwen in kwestie uit hun nek lullen, maar met een beetje Googlen is er genoeg informatie te vinden.
Speedfightdonderdag 26 januari 2023 @ 13:42
quote:
0s.gif Op donderdag 26 januari 2023 13:40 schreef Ronni het volgende:
Niet bijzonder als is aangetoond dat het valse aangifte was. 2 andere soortgelijke zaken zijn ook door de rechter van de baan gewezen inmiddels.
DPG Activisten platform AD is te lui om een reden te geven, en er zal zelden tot nooit worden toegegeven dat de vrouwen in kwestie uit hun nek lullen, maar met een beetje Googlen is er genoeg informatie te vinden.
Ja, ik durf eigenlijk niet te stellen dat het valse aangifte was, want dat kunnen we niet weten.
Maar gezien deze zaak zó ging over dat vrouwen elkaar steunen om het durven uit te spreken en voor rechtvaardigheid, is het wel heel apart als je dan tot een schikking komt om weer te zwijgen. :')
Ronnidonderdag 26 januari 2023 @ 13:55
quote:
17s.gif Op donderdag 26 januari 2023 13:42 schreef Speedfight het volgende:

[..]
Ja, ik durf eigenlijk niet te stellen dat het valse aangifte was, want dat kunnen we niet weten.
Maar gezien deze zaak zó ging over dat vrouwen elkaar steunen om het durven uit te spreken en voor rechtvaardigheid, is het wel heel apart als je dan tot een schikking komt om weer te zwijgen. :')
Ja dat is de trend, vrouwen roepen iets om iemand kapot te willen maken maar bewijzen kunnen ze niks.
Speedfightdonderdag 26 januari 2023 @ 14:05
edit: TOTAAL verkeerde topic :P
Kaneelstokjedonderdag 26 januari 2023 @ 14:15
quote:
17s.gif Op donderdag 26 januari 2023 14:05 schreef Speedfight het volgende:
edit: TOTAAL verkeerde topic :P
Ik was al nieuwsgierig hoe Britney hiermee te maken zou hebben.
Had wel gelezen laatst dat prins William met Britney geneukt zou hebben voordat ze 18 was.
#juice