IK doe het wel eens in de elektrische oven om biefstukje te garen, pan water, deksel erop en
thermometer erin.
Dan gewoon de bief in een gripzak die 3/4 onderdompelen in het water das hetzelfde effect als vacuüm en dan dicht zippen.
Oven op 60°C instellen en wachten tot water 60°C is, zak met vlees erin, oven terug naar 50°C zetten. Door het koele vlees zakt de water temp beetje af maar blijft net boven de 50°C hangen. 2 uur wachten, beetje in de gaten houden als de oventhermostaat en thermometer beetje afwijken wat met de knop stoeien.
Werkt perfect.

Daarna de biefstuk affakkelen met de vlam of nog even op de BBQ.
Dat zou je dus ook met de Kip kunnen doen. Die kun je sous vide garen op 60°C en dan naar 70 - 75°C affakkelen om krokant bruin korstje te maken en door te garen naar juiste kern temperatuur.
Bij vlees sowieso altijd kerntemperatuur meter gebruiken voor beste resultaat.