abonnement bol.com Coolblue
pi_205285442
Zijn er hier nog mensen die na het debacle van de grand prix van Spa 2021 zitten te wachten op kaartjes voor een evenement wat op 22 augustus zou worden gehouden?

Ondanks dat ik niet van plan ben deze bij te wonen, verwacht ik wel dat Spa hun afspraken nakomt en een evenement organiseerd op 22 augustus. ik heb google geraadpleegd, maar niks kunnen vinden van enige communicatie over dit 'evenement'.

Zojuist een mail gestuurd hierover, met de vraag wanneer deze kaartjes worden verstuurd en wat voor evenement het gaat worden.
  zaterdag 9 juli 2022 @ 19:15:52 #2
94782 Nieuwschierig
Pro bikini-lijn
pi_205289080
Ik vind dit uit december 2021:

quote:
Lewis Hamilton was among those to call for a full refund but this has not materialised, nor has a discount for 2022 tickets.

Instead, Sunday ticket holders can enter into a prize draw for 170 tickets for next year’s race: 100 silver grandstand seats for bronze ticket holders this year, 50 gold grandstand seats for silver ticket holders this year, and 20 VIP seats for gold ticket holders this year.

They have also been offered a free personal invitation to an exclusive event on Thursday at Spa next year, subject to the COVID-19 pandemic, and one F1TV pass per ticket holder
Diegenen die kaarten voor de zondag hadden zouden persoonlijk benaderd worden voor een event op donderdag.
Donderdag voor het F1 weekend is echter 25 augustus.

https://the-race.com/form(...)on-but-is-it-enough/
pi_205596394
Gisteren tickets ontvangen voor het 'donderdag evenement'. Misschien gaan we toch nog wel even kijken...

Beste Fan,
(voor engels zie hieronder)
U wacht al lang op nieuws over wat we voor u in petto hebben op donderdag 25 augustus op het Circuit de Spa-Francorchamps ! En ding is zeker, deze dag zal vol verrassingen van allerlei aard zijn.
Op het programma : diverse animaties in de Fan Zone, interventies van persoonlijkheden, demonstraties op de baan, en vele anderen !
We wachten op je vanaf 10u in de Fan Zone in een muzikale sfeer. Alle activeringen zijn open en toegankelijk bij aankomst. U zult ook in staat zijn om interviews bij te wonen met persoonlijkheden van F2, F3 en natuurlijk F1 , evenals vele concerten op het prachtige podium, waarvan u de nieuwe versie 2022 zult ontdekken!
Vanaf 14.00 uur is het op de baan dat het gebeurt. Neem plaats op de tribune tussen de Chicane en de Raidillon, open voor de gelegenheid, en geniet van de show.
Meer weten ? We willen de verrassing niet bederven, maar misschien heb je de kans om enkele coureurs de show op het circuit te zien doen. Mercedes AMG heeft iets te vieren en wil dat je ervan geniet... Er staat ook een Alpine demo op het programma, waarbij verschillende coureurs je willen verbazen.
Dat is niet alles, ongelooflijke prijzen zijn te winnen, we vertellen je niet te veel, maar het zal ongetwijfeld bezoeken aan plaatsen die meestal ontoegankelijk zijn ...
Tot ziens om 17u30 in de Pitlane F1 voor een Pitlane Walk* ! Onderweg wacht je op de startgrid een tentoonstelling van de historische Formule 1. Richting de Fan Zone om 18 uur om de dag af te sluiten met muziek, zal een DJ tot 20 uur vlam stoken.
Om uw aankomst op de site te vergemakkelijken, zijn sommige parkeerplaatsen gratis en open vanaf 9 uur, volg de borden om de richting te kennen of verwijs naar de bijgevoegde kaart. De toegankelijke ingangen voor het evenement zijn die van Ster en de parkeergarage P15.
Om u te registreren om uw e-tickets als PDF te ontvangen, klikt u op de onderstaande link(s). Een link komt overeen met een ticket. U wordt dan doorgestuurd naar de individuele ticketregistratie-interface. Zodra al uw gegevens zijn gecodeerd en opgeslagen, wordt uw ticket gegenereerd en kunt u het opslaan en / of afdrukken. Zorg ervoor dat u het zorgvuldig bewaart, want het wordt gescand bij de ingang.
Hieronder vind je je tickets.
pi_205598777
quote:
0s.gif Op woensdag 10 augustus 2022 09:05 schreef jbrink-1974 het volgende:
Gisteren tickets ontvangen voor het 'donderdag evenement'. Misschien gaan we toch nog wel even kijken...


Zou ik zeker doen. Spa is hartstikke leuk om daar rond te lopen aan de binnenzijde van de baan. Dan voel je de hoogteverschillen ook in de benen.
pi_205598778
Ook gisteren ontvangen.

Reeds ingeschreven, is maar 45min rijden ..
Inwoner van Verenigd Limburgia! [i]Waar in 't bronsgroen eikenhout, 't nachtegaaltje zingt.[/i]
abonnement bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')