abonnement Unibet Coolblue
pi_204980467
Je hebt 2 soorten Jaguars.

De echte Jaguars, die zijn niet heel goedkoop in aanschaf en al zeker niet in onderhoud.

Dan heb je nog de nep-Jaguars. Dat zijn auto's vol Ford focus/mondeo oid onderdelen met een Jaguar uiterlijk.

De echte Jaguars zijn niet goedkoop maar ook niet heel duur, omdat ze duur in onderhoud zijn.

De nep-jaguars zijn goedkoop. Hoewel ze redelijk betrouwbaar zijn weet iedere autokenner dat het eigenlijk een Ford is. Dus het is leuk voor de leek die denkt een auto met allure te kopen. Of voor een wannabee die wil dat de hele straat denkt dat 'ie rui in de slappe was zit. Of ze willen gewoon perse een Jaguar maar het mag niet teveel kosten. Dan heb je er een prima keuze aan. Iedere universele garage die aan een Ford kan sleutelen kan ook een Jaguar x-type en S type fixen. En een Ford uit die tijd was trouwens een prima betrouwbare auto.

Het interieur van zo'n Ford-jaguar vind ik trouwens heel oubollig ogen. Teveel rondingen, tikkeltje saai en de groene blokjes-lcd's zijn gewoon een afknapper.

Een Honda heeft geen allure maar is wel een technisch redelijk goede wagen. Al schijnen Accords ook wel problemen te kunnen hebben.

Ooit had ik trouwens een Rover 600. Dat was eigenlijk een Honda Accord met een Rover uiterlijk en interieur. Cromen grille, beige interieur met nep-hout inleg en heerlijke stoelen. Door de Honda techniek heeft die wagen een hoop mishandeling probleemloos doorstaan. Echt een heerlijke reisauto was dat in die tijd.

Die Rover had een gastank dus was in gebruik spotgoedkoop. Zo'n Jaguar kan ook op gas natuurlijk en dan rij je qua verbruik heel leuk.
pi_204983724
Ik vind zo'n Jaguar met Ford basis juist het beste van twee werelden. Net als zo'n Rover met Honda techniek.

Niks mis met het waarderen van het "klassieke" uiterlijk van zo'n Brits merk gecombineerd met het waarderen van de rij-eigenschappen en kwaliteit van de Ford-techniek.

Wel de lusten, niet de lasten. ^O^
'De neiging rijke en machtige mensen te bewonderen, zelfs welhaast te aanbidden en mensen van arme of gewone komaf te verachten dan wel te negeren is de belangrijkste en meest universele oorzaak van de corruptie van ons morele besef' Adam Smith
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')