Federer-fan | maandag 2 mei 2022 @ 16:42 |
Eergisteren heb ik mij een pak met twee van deze pizzabodems gekocht. Ik heb ze 9 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden gedaan, maar de textuur van de bodems verandert niet echt. Ik verwachtte dat het knapperig zou worden maar het heeft wanneer het uit de oven komt dezelfde textuur als wanneer het de oven in gaat, maar dan warm. Het is net een soort dikke pannenkoek. Doe ik iets verkeerd? | |
roos94 | maandag 2 mei 2022 @ 16:45 |
Www.dominos.nl | |
Federer-fan | maandag 2 mei 2022 @ 16:48 |
Ja, dar haal ik hem ook nogal eens, maar dat helpt me niet met mijn huidige probleem. | |
Rode_Wijn | maandag 2 mei 2022 @ 16:49 |
Pizzabodems maak je het beste zelf en dan in zo een blits pizza oventje. | |
Rode_Wijn | maandag 2 mei 2022 @ 16:49 |
En een glaasje rood uiteraard | |
Federer-fan | maandag 2 mei 2022 @ 16:52 |
Dat zal ik de vorige keer doen, maar enig idee hoe lang ik deze bodem in de oven moet zetten om er iets smakelijks van te maken? | |
#ANONIEM | maandag 2 mei 2022 @ 17:04 |
heb je een oventhermometer? weet je zeker dat je oven goed op temperatuur was? veel van die combi dingen halen de aangegeven temperatuur niet en koelen loeisnel af als de deur open is, een pizzasteen doet ook wonderen als die goed heet is. [ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 02-05-2022 17:04:19 ] | |
Federer-fan | maandag 2 mei 2022 @ 17:06 |
Ja. Nee, want ik heb hem al een tijd niet gebruikt, maar goeie tip. Ik ga hiermee aan de slag. Rest mij nog te zeggen: Dries4Ever. ![]() | |
Notorious_Roy | maandag 2 mei 2022 @ 17:13 |
Foto? Als ik de omschrijving lees lijkt het ook meer een durum dan een pizzabodem... | |
Federer-fan | maandag 2 mei 2022 @ 17:32 |
Zie de link in de OP. Het gaat dus om deze bodems. | |
Federer-fan | maandag 2 mei 2022 @ 18:12 |
Ik heb even gekeken en er lijkt inderdaad iets mis te zijn met mijn oven. Een jaar geleden had ik dat ook. Die oven was kapot en heb ik een nieuwe gekocht. Mar die heeft nu hetzelfde probleem,. Ik had hem opgeward op 210 graden maar toen hij het signaal gaf dat hij de 210 graden had bereikt was het volgens mijn thermometer maar 150 graden. Tenzij de thermometer niet klopt natuurlijk. ![]() | |
Jahr00n | maandag 2 mei 2022 @ 19:10 |
nog ff in een droge pan knallen om de bodem knapperig te maken wel bij blijven want hij verbrandt dan aardig snel | |
-Sigaartje | maandag 2 mei 2022 @ 19:24 |
Er staat 220. | |
Fer | maandag 2 mei 2022 @ 19:32 |
Pizza altijd minstens 220 toch en liefst ook onderwarmte | |
praadje | maandag 2 mei 2022 @ 19:53 |
Er staat in de omschrijving ; Pizzabodem met durumtarwemeel. Dus daar heb je gelijk in. TO, dat meel is meer geschikt voor foccacia en dat soort dingen. | |
Federer-fan | maandag 2 mei 2022 @ 21:10 |
Klopt, maar 200 graden voor een heteluchtoven en ik heb een heteluchtoven. | |
Federer-fan | maandag 2 mei 2022 @ 21:10 |
Waarom zetten die mensen van Bertolli er dan op dat het pizzabodems zijn. Wat een prutsers. | |
king_slayer | maandag 2 mei 2022 @ 21:11 |
Ik had gisteren hetzelfde probleem. Leek meer op een krokante wrap. Niet voor herhaling vatbaar. | |
pietbier | woensdag 4 mei 2022 @ 01:45 |
Durumtarwe heeft werkelijk NIETS te maken met een dürüm ![]() Het geeft slechts aan dat 't een harde tarwesoort is. | |
Nine. | woensdag 4 mei 2022 @ 16:46 |
In Italië had je nu een paardenkop in je bed gehad @Aiciu |