abonnement Unibet Coolblue
  Trouwste user 2022 zaterdag 16 april 2022 @ 17:17:07 #1
7889 tong80
Spleenheup
pi_204454714


Een nieuw seizoen Premier League op uw beeldbuis, wat een feest.

Manchester City is regerend landskampioen. Uiteindelijk werd met een ruime voorsprong de titel binnengesleept. Dat is leuk en aardig, maar alles draait toch echt om de Champions League. City debuteerde weliswaar in de Champions League finale en was nog nooit zo dichtbij, maar in de finale ging het tegen Chelsea dan toch mis. Pep's missie is nog niet volbracht. Het spelen zonder een échte spits en het overthinking werkt regelmatig tegen hem. Gaat het hem dit seizoen dan wel lukken? Jack Grealish, die regelmatig diep in het glaasje kijkt, mocht worden aangetrokken voor heel veel pond. Dat verhaalt kent u wel.

Manchester United, ooit een club die standaard om de titel meedoet. Nu niet. De terugkeer van Cristiano Ronaldo is een fantastisch verhaal, maar met een matige coach als Ole doe je niet mee om de serieuze prijzen. Genoeg topspelers in huis, genoeg aangekocht met Sancho en Varane, maar het loopt niet zoals het zou moeten. Een club met defensieve middenvelders als Fred, McTominay en Matic is géén topclub. Uiteraard hebben wij medelijden met ONZE Donny die nooit mag spelen.

Liverpool had heel, heel veel pech met blessures. Uiteindelijk werd na een knappe inhaalrace toch 'gewoon' top 4 binnen gehaald. ONZE Van Dijk is weer topfit en daar is men al te blij mee. Diogo Jota is een waanzinnige aankoop geweest en Salah is as we speak in wereldvorm. Liverpool is weer terug, lijkt het. Als het team draait is het een geweldige machine waar je liever niet tegen speelt. Klopp heeft in ieder geval geen brilletje meer op door het laseren, dan weet u dat ook weer.

Chelsea kent een mooi verhaal. Tuchel kwam als de verlosser en verving Lampard en het was opeens de beste ploeg van Europa. De Champions League werd binnengehaald en Chelsea bleef maar punten pakken. Een razendknappe comeback van The Champions of Europe. Romelu Lukaku is weer terug en aast op revanche. Ooit een lachertje, bij Internazionale omgebouwd tot een topspits. Hij schiet alles binnen en is niet meer de donkey waar we ooit om moesten lachen. Het is verder een lieve jongen met een veel te groot derde been. Kanté gun ik de Ballon d'Or.

Leicester City is een club om rekening te houden. In de subtop zijn ze zo goed als standaard aanwezig en Brendan Rodgers vinden we een fijne man. Ik kan het zinnetje they showed great character inmiddels niet meer aanhoren. Jamie Vardy wordt elke dagje een stukje ouder maar dat mag zijn feestje niet verpesten. Wesley Fofana is helaas zwaar geblesseerd, een ontzettend groot talent achterin. Vlak voor zijn blessure behoorde hij tot de beste verdedigers van de Premier League. Leicester is een degelijke club.

West Ham United heeft met David Moyes een meme in huis. Op zich hebben ze voor West Ham-begrippen een prima team, maar het blijft tegelijkertijd West Ham. Michail Antonio is wel een fenomeen waarmee je serieus rekening met houden: groot, snel, sterk, zwart, wat wil je nog meer? Roep het maar. Oh, en ze debuteren in de groepsfase van de Europa League. Dat is toch echt een knappe prestatie.

Tottenham Hotspur is de club waarbij Nuno de leiding neemt en Harry Kane weg wilde gaan maar gedwongen werd om te blijven. Hij kwam zelfs niet op de training opdagen, maar dat was zogezegd 'gepland'. Ja ja, dat gelooft natuurlijk niemand. Even later werd het brandje geblust en deed men alsof er niets meer aan de hand is. Moeten we met de Spurs rekening houden? Nee. Haalt Nuno het einde van het seizoen? Dat is nogal twijfelachtig. Even kort pieken en dan diep dalen. Dat is Tottenham Hotspur Football Club.

Arsenal is een meme. Arteta zou, als ik de fans moet geloven, inmiddels al zestig keer op staande voet zijn ontslagen. Het UWV staat te springen om zijn komst, maar dat komt er maar niet. Arsenal is een club in opbouw. Geloof je het zelf? Iemand moet toch wekelijks kunnen lachen om een club. Noord-Londen is eigenlijk op voetbalgebied niet zo serieus te nemen.

Leeds United, een prachtige club met eindelijk de volle aanhang aanwezig op Elland Road. Daar moet u echt een keer heen. Wat een genot. Het verhaal van Bielsa kennen we inmiddels. Met Raphinha, schittert inmiddels ook bij de Seleção, hebben ze echt een leuke speler in huis. Afgelopen seizoen waanzinnig op de negende plek geëindigd. Bielsa zou er ook dit seizoen meteen voor tekenen.

Everton, tsja, wat moet je nou zeggen? Altijd leuke aankopen, altijd niets. Het lachertje van de Merseyside. Even leek het alsof de club met Ancelotti en James Rodríguez de goede weg in ging, maar alles donderde meteen als een kaartenhuis in elkaar. De dikke vette ober is nu de manager van de vertrokken Ancelotti naar Madrid en James is ergens in de zandbak zijn geld aan het tellen. Een plek voor de Europese tickets moet het worden.

Aston Villa geeft altijd heel veel geld uit alsof het een of andere topclub is. Danny Ings, Emiliano Buendía, Leon Bailey, ik noem maar wat jongens van het huidige seizoen. Leuke namen, maar bij een club als Villa moet je al blij zijn als je boven plek tien eindigt. En dat is uiteraard geen schande.

Newcastle United is inmiddels de rijkste club ter wereld. Of naja, dat wordt gezegd. De vele oliedollars hebben inmiddels ook het mooie Newcastle bereikt. Bruce gaat binnenkort de zak krijgen. Niet een zak met geld, maar waarschijnlijk een stukje touw zoals dat in de zandbaklanden ook gebeurt. Want ja, mensenrechten kennen we niet. Weer die vermoeiende discussie waarbij Amnesty International het hardst blijft roepen. Kan mij het schelen, ik wil gewoon Kylian Mbappé en Erling Braut Håland bij Newcastle zien spelen. Fucking hell.

Wolverhampton Wanderers is zoals bekend Nuno kwijt. De Portugese enclave is er echter nog altijd gestationeerd. De hype is wel inmiddels voorbij en Adama Traoré kan alleen maar rennen. Leuke club verder, weinig mis mee. Lage gun ik het allerbest. In de middenmoot eindigen is ook dit seizoen zeker niet ondenkbaar voor de Wolves.

Crystal Palace heeft Vieira aangetrokken. Een Premier League legende, dat snapt u ook wel. De vraag is alleen of hij het ook als trainer in de Premier League kan laten zien. Zijn cv is verder niet al te spectaculair. Wel heeft hij onder andere Odsonne Édouard mogen aantrekken en die liet het meteen zien in de Premier League. In de Schotse boerencompetitie schoot hij ze allemaal binnen en voor de reputatie van die competitie is het maar goed ook dat hij ook in de duurste competitie ter wereld presteert.

Southampton kan maar niet degraderen. Wij komen er nooit meer van af. Danny Ings liet dit zinkend schip achter en vertrok voor veel geld naar Aston Villa. Ook dit seizoen zullen ze wel weer wat flikken om boven de streep te eindigen. Het houdt niet op, niet van zelf. Toch wel de club waar ik persoonlijk het minst naar uitkijk dit seizoen.

Brighton is een club aan de Engelse zuidkust waar het hard kan waaien. Zeker wel eens geinig om een keer te bezoeken. Het duurde heel lang, mede door de Olympische Spelen, totdat Cucurella werd aangetrokken. De gehele linkerflank is nu in zijn handen. Een aankoop waar men lang naar heeft mogen uitkijken. Brighton doet niet gek, Brighton is Brighton. Joël Veltman is inmiddels gewend aan het Engelse spel en mag achterin de vijf man linie bewaken.

Burnley behoort alweer tot de kanshebbers op degradatie. Het is dat Fulham, West Brom en Sheffield zowaar nóg slechter waren, anders Burnley er ook dit seizoen uit. Overleven is ook weer het devies dit jaar. Dyche staat al eeuwen aan het roer en is an sich geen slechte man om te treffen. Het elftal is zoals vertrouwd erg saai.

Norwich City is de eerste promovendus van het nieuwe seizoen. Een pingpongclub is het inmiddels geworden: te slecht voor de Premier League en te goed voor de Championship. Tsja, wat moet je doen? Elk jaar promoveren en weer degraderen. Norwich doet geen dingen op de transfermarkt en speelt in een eigen competitie. Plek twintig? Boeiend, we komen wel weer terug. Stress kennen we niet.

Watford is in handen van de heer dilly ding, dilly dong. Ismaïla Sarr is de beste speler en jongens zoals Sissoko, Rose en Dennis moeten dit elftal versterken. Wat men echter ook weet is dat zij ook behoren tot de degradatiekandidaten. De slechtste selectie van de competitie hebben ze zeker niet, alles is dus mogelijk. Boven de streep eindigen is prima.

Brentford kent een prachtig verhaal. Een nieuw modern stadion voor The Bees zorgde al voor ophef, maar het moest. Het oude Griffin Park is niet meer. Wil je meedoen, dan moet je vernieuwen. Daar is dan uiteindelijk nadat enkele keren misgegrepen werd het debuut in de Premier League. En wát een debuut tegen Arsenal. Brentford houdt van cijfertjes en blijft lekker nuchter. Wat een fantastische club is het toch ook in West-Londen. Gaat Ivan Toney de ster in de Fantasy Teams worden? Ik hoop er in ieder geval wel op.

Los!

Fixtures - Ziggo Sport programmagids

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_204454728
Dinsdag Liverpool v United (lol)
  Trouwste user 2022 zaterdag 16 april 2022 @ 17:20:11 #3
7889 tong80
Spleenheup
pi_204454740
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 april 2022 17:18 schreef Bolasie het volgende:
Dinsdag Liverpool v United (lol)
Mooi.

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_204454789
Manchester United heeft een probleem.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
pi_204454808
Niemand wil plek 4 hebben lijkt wel.
  zaterdag 16 april 2022 @ 17:36:24 #6
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_204454835
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 april 2022 17:29 schreef Pedroso het volgende:
Manchester United heeft een probleem.
Ronaldo maakt zn 3e
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica Español
Come On
pi_204454884
Ronnie
pi_204454902
Uit een vrije trap ook echt
pi_204454956
Drie nederlagen op rij in deze fase is wel heel pijnlijk voor Arsenal.

Brentford echt heel goed bezig.

[ Bericht 23% gewijzigd door #ANONIEM op 16-04-2022 17:56:25 ]
pi_204454970
  Trouwste user 2022 zaterdag 16 april 2022 @ 18:09:57 #11
7889 tong80
Spleenheup
pi_204455063
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 april 2022 17:54 schreef Bolasie het volgende:
Drie nederlagen op rij in deze fase is wel heel pijnlijk voor Arsenal.

:{

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  zondag 17 april 2022 @ 15:16:33 #12
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_204464498
Ik heb de Old Firm maar opgezet, met 50/50 publiek op Hampden park _O_
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_204464785
Ellende bij WHU - Burnley, leek eerst even of westwood dood lag te gaan, huilende spelers, maar wat ik ervan begrijp is er iets helemaal mis met zn enkel
  zondag 17 april 2022 @ 15:48:22 #14
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_204464815
Regi Blinker, Jaap Stam en Koen Weiland (wie) als analisten

Juist
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_204464853
WOUTJE
  zondag 17 april 2022 @ 16:35:58 #16
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_204465661
En de 1-1 voor de Rangers :)
VBL SC influencer
Left, right, behind
  zondag 17 april 2022 @ 17:24:20 #17
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_204466389
En de 2-1 voor de Rangers in de 114e minuut

Dat publiek _O_
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_204476869
Oef, Ronaldo zijn baby-zoontje (tweeling, dochter en zoontje) is overleden.
pi_204485425
Alisson; Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson; Henderson, Fabinho, Thiago; Salah, Mané, Díaz.
De Gea; Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Jones, Dalot; Matic, Pogba; Elanga, Bruno Fernandes, Rashford.

Dit wordt een pijnlijke avond voor Joenaait.
  Moderator dinsdag 19 april 2022 @ 20:44:00 #20
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_204485519
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2022 20:35 schreef Bolasie het volgende:
Alisson; Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson; Henderson, Fabinho, Thiago; Salah, Mané, Díaz.
De Gea; Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Jones, Dalot; Matic, Pogba; Elanga, Bruno Fernandes, Rashford.

Dit wordt een pijnlijke avond voor Joenaait.
We gaan genieten Rickertman.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_204485584
Elanga. Nooit van gehoord.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  dinsdag 19 april 2022 @ 20:56:48 #22
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_204485683
hopelijk genot
pi_204485765
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2022 20:56 schreef dvdfreak het volgende:
hopelijk genot
heb je de opstelling van United bekeken? Man man man
“There is no good and evil, there is only power and those too weak to seek it.”
  dinsdag 19 april 2022 @ 21:01:50 #24
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_204485768
Wie moet er nu een hattrick maken ?
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica Español
Come On
  dinsdag 19 april 2022 @ 21:02:25 #25
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_204485776
Ik kijk nu ook!
pi_204485801
Alisson :D _O-
  dinsdag 19 april 2022 @ 21:05:14 #27
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_204485816
Dit is nu al gespeeld.
  dinsdag 19 april 2022 @ 21:05:25 #28
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_204485818
lekker
  Moderator dinsdag 19 april 2022 @ 21:05:26 #29
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_204485819
Genot _O_
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  dinsdag 19 april 2022 @ 21:05:28 #30
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_204485820
Zo das snel
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica Español
Come On
  dinsdag 19 april 2022 @ 21:05:31 #31
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_204485821
Heerlijk.
pi_204485822
Dit is gespeeld.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
pi_204485823
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2022 20:35 schreef Bolasie het volgende:
Dit wordt een pijnlijke avond voor Joenaait.
Het duurde niet eens vijf minuten.
pi_204485833
Lol, en de tv kan uit.
“There is no good and evil, there is only power and those too weak to seek it.”
  dinsdag 19 april 2022 @ 21:06:28 #35
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_204485839
Idiote actie van Trent.
pi_204485845
Wat gaan we nu kijken?
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  Moderator dinsdag 19 april 2022 @ 21:07:11 #37
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_204485852
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2022 21:06 schreef Neef_Wuppie het volgende:
Wat gaan we nu kijken?
We blijven dit kijken. Dit wordt genieten :)
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_204485857
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2022 21:06 schreef Neef_Wuppie het volgende:
Wat gaan we nu kijken?
We kijken voor een afstraffing dus tot die tijd zijn we niet tevreden.
pi_204485873
Prachtig gebaar op Anfield.
  dinsdag 19 april 2022 @ 21:08:11 #40
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_204485875
Mooi.
  Moderator dinsdag 19 april 2022 @ 21:08:26 #41
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_204485879
Laat dat maar aan Anfield over _O_
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  dinsdag 19 april 2022 @ 21:08:33 #42
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_204485882
TOch wel mooi voor CR7
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica Español
Come On
  Moderator dinsdag 19 april 2022 @ 21:09:04 #43
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_204485889
Nu al wisselen _O-
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  dinsdag 19 april 2022 @ 21:09:16 #44
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_204485892
Whehe, ManU had aspiraties.
We have always been at war with Eastasia.
  dinsdag 19 april 2022 @ 21:10:04 #45
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_204485902
Wietse denkt dat er na 7 minuten al een tactische ingreep komt. Dat doet alleen Aad300.
pi_204485907
Ach Pogba
  Moderator dinsdag 19 april 2022 @ 21:10:55 #47
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_204485915
Pogba ziet het gewoon niet meer zitten. Die heeft helemaal geen zin om 90 minuten lang achter een bal aan te rennen.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_204485932
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2022 21:10 schreef maxi-mus het volgende:
Wietse denkt dat er na 7 minuten al een tactische ingreep komt. Dat doet alleen Aad300.
Er is ook een niet nader te noemen moderator die hetzelfde dacht.
  dinsdag 19 april 2022 @ 21:11:56 #49
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_204485934
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 april 2022 21:10 schreef onlogisch het volgende:
Pogba ziet het gewoon niet meer zitten. Die heeft helemaal geen zin om 90 minuten lang achter een bal aan te rennen.
Eens
  dinsdag 19 april 2022 @ 21:12:40 #50
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_204485950
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2022 21:09 schreef onlogisch het volgende:
Nu al wisselen _O-
Aad Rangnick
We have always been at war with Eastasia.
  dinsdag 19 april 2022 @ 21:15:35 #51
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_204485984
Thiago _O_
  dinsdag 19 april 2022 @ 21:19:55 #52
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_204486037
Liverpool is united gewoon keihard aan het aanranden.
We have always been at war with Eastasia.
  Moderator dinsdag 19 april 2022 @ 21:20:23 #53
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_204486044
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2022 21:19 schreef -XOR- het volgende:
Liverpool is united gewoon keihard aan het aanranden.
Hopelijk snel een paar extra doelpunten.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_204486046
Ondertussen staat Fulham 2-0 voor tegen Preston OP WEG NAAR.
pi_204486056
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2022 21:19 schreef -XOR- het volgende:
Liverpool is united gewoon keihard aan het aanranden.
Ik vind aanranden nog zacht uitgedrukt.
  dinsdag 19 april 2022 @ 21:21:50 #56
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_204486066
oh, oh oh
pi_204486069
Broekje kan weer uit.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  dinsdag 19 april 2022 @ 21:22:00 #58
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_204486071
Ik krijg soms de indruk dat Wietse voor Liverpool is.
  dinsdag 19 april 2022 @ 21:22:01 #59
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_204486072
salahgenot
pi_204486074
Dit is wel klaar.
sig verwijderd door FA
pi_204486076
Boh
  dinsdag 19 april 2022 @ 21:22:13 #62
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_204486078
Wel een heerlijke goal natuurlijk.
pi_204486080
Dit is ongekend.
  Forum Admin / PR dinsdag 19 april 2022 @ 21:22:59 #64
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_204486088
Wat zou Ten Hag denken als hij dit ziet?
  Moderator dinsdag 19 april 2022 @ 21:23:03 #65
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_204486090
Dit wordt de avond van Salah.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  Moderator dinsdag 19 april 2022 @ 21:23:19 #66
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_204486091
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2022 21:22 schreef Sked het volgende:
Wat zou Ten Hag denken als hij dit ziet?
Hier valt alleen maar resultaat te boeken voor Ten Hag.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_204486100
Haggie stront gaat niks klaarmaken bij Man Utd. @PowerLoungen
pi_204486104
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2022 21:22 schreef Sked het volgende:
Wat zou Ten Hag denken als hij dit ziet?
Hoeveel rekeningen hij moet openen om zijn gehele ontslagpremie over twee jaar te kunnen incasseren.
  Forum Admin / PR dinsdag 19 april 2022 @ 21:24:12 #69
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_204486106
quote:
14s.gif Op dinsdag 19 april 2022 21:23 schreef onlogisch het volgende:

[..]
Hier valt alleen maar resultaat te boeken voor Ten Hag.
Net zoals voor zijn voorgangers.
  dinsdag 19 april 2022 @ 21:24:29 #70
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_204486111
Even genieten van Mark Goldbridge _O-
pi_204486114
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2022 21:22 schreef Sked het volgende:
Wat zou Ten Hag denken als hij dit ziet?
Basissalaris omhoog, premies omlaag.
Het is koud, het is guur....
  dinsdag 19 april 2022 @ 21:24:42 #72
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_204486116
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2022 21:22 schreef Sked het volgende:
Wat zou Ten Hag denken als hij dit ziet?
pi_204486144
Die neger loopt de bal over de zijlijn. Gewoon.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
pi_204486157
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2022 21:22 schreef Sked het volgende:
Wat zou Ten Hag denken als hij dit ziet?
HIE LAIKS DE KULTJUR. HIE LAIKS DE FOET.
  dinsdag 19 april 2022 @ 21:27:46 #75
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_204486159
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2022 21:27 schreef Neef_Wuppie het volgende:
Die neger loopt de bal over de zijlijn. Gewoon.
Die kan er echt helemaal niks van
  Moderator dinsdag 19 april 2022 @ 21:28:31 #76
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_204486166
Dat Liverpool staat te ballen hoor _O_
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  dinsdag 19 april 2022 @ 21:29:18 #77
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_204486175
Thiago is toch wel een genot. Ben zo blij dat ik niet meer naar Milner-Henderson-Wijnaldum hoef te kijken :')
pi_204486176
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2022 21:22 schreef Sked het volgende:
Wat zou Ten Hag denken als hij dit ziet?
Prachtige oprotpremie incoming
“There is no good and evil, there is only power and those too weak to seek it.”
pi_204486178
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2022 21:20 schreef Bolasie het volgende:
Ondertussen staat Fulham 2-0 voor tegen Preston OP WEG NAAR.
twitter


Dit is ook zo'n leuke rubriek. Fulham is binnen.
  dinsdag 19 april 2022 @ 21:29:53 #80
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_204486188
Goed shot van Pogba dit
pi_204486224
Oe
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  Moderator dinsdag 19 april 2022 @ 21:33:12 #82
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_204486236
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2022 21:32 schreef Neef_Wuppie het volgende:
Oe
ah
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  Moderator dinsdag 19 april 2022 @ 21:33:20 #83
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_204486238
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_204486258
Ed de Goey
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  dinsdag 19 april 2022 @ 21:35:40 #85
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_204486267
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2022 21:29 schreef Bolasie het volgende:

[..]
[ twitter ]

Dit is ook zo'n leuke rubriek. Fulham is binnen.
Leuk dat de PL een TD krijgt die aan de coke is
RED ONS HENNIEGOD
  dinsdag 19 april 2022 @ 21:36:11 #86
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_204486275
Vlag dan direct lul
pi_204486280
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2022 21:36 schreef Wicky15 het volgende:
Vlag dan direct lul
Nou nou nou.
  dinsdag 19 april 2022 @ 21:37:03 #88
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_204486289
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2022 21:36 schreef Zipportal het volgende:

[..]
Nou nou nou.
Sorry :{
  dinsdag 19 april 2022 @ 21:37:09 #89
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_204486291
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2022 21:23 schreef Zipportal het volgende:
Haggie stront gaat niks klaarmaken bij Man Utd. @:PowerLoungen
Gewoon weer een centrum met Lindelof-Maguire en een betonmiddenveld
RED ONS HENNIEGOD
pi_204486320
quote:
9s.gif Op dinsdag 19 april 2022 21:37 schreef PowerLoungen het volgende:

[..]
Gewoon weer een centrum met Lindelof-Maguire en een betonmiddenveld
Ten Hag kan niet zeggen dat niemand hem heeft gewaarschuwd
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  dinsdag 19 april 2022 @ 21:39:54 #91
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_204486332
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2022 21:39 schreef El-Stinho het volgende:

[..]
Ten Hag kan niet zeggen dat niemand hem heeft gewaarschuwd
Eigenwijs boertjen
RED ONS HENNIEGOD
pi_204486335
Trent speelt weer zonder scheenbeschermers. Ik had het wel geweten.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  dinsdag 19 april 2022 @ 21:40:09 #93
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_204486337
THIAGOOOOOOO

THIAGOO ALCANTARAAA
  dinsdag 19 april 2022 @ 21:40:49 #94
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_204486347
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2022 21:22 schreef Sked het volgende:
Wat zou Ten Hag denken als hij dit ziet?
Er zijn hier hogere krachten aan het werk

Haggie de oppercalimero.
VBL SC influencer
Left, right, behind
  dinsdag 19 april 2022 @ 21:40:56 #95
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_204486350
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2022 21:39 schreef El-Stinho het volgende:

[..]
Ten Hag kan niet zeggen dat niemand hem heeft gewaarschuwd
Huh dit lees ik net ook op Twitter
pi_204486356
quote:
9s.gif Op dinsdag 19 april 2022 21:39 schreef PowerLoungen het volgende:

[..]
Eigenwijs boertjen
Gaan we net als bij Van de Beek 80.000 kutartikeltjes door de strot krijgen gedouwd.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_204486362
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2022 21:40 schreef Wicky15 het volgende:

[..]
Huh dit lees ik net ook op Twitter
Wat leuk dat je me volgt.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_204486367
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2022 21:28 schreef onlogisch het volgende:
Dat Liverpool staat te ballen hoor _O_
Zou wel zonde zijn als ze net als in 2019 weer op 1 punt stranden
  dinsdag 19 april 2022 @ 21:41:57 #99
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_204486368
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2022 21:41 schreef El-Stinho het volgende:

[..]
Wat leuk dat je me volgt.
Uiteraard :)
pi_204486370
quote:
9s.gif Op dinsdag 19 april 2022 21:39 schreef PowerLoungen het volgende:

[..]
Eigenwijs boertjen
Dan word ik ook maar een eigenwijs boertje bij dezen.
  Moderator dinsdag 19 april 2022 @ 21:42:17 #101
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_204486373
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2022 21:41 schreef El-Stinho het volgende:

[..]
Wat leuk dat je me volgt.
Hallo amice.

Wat vind je van de voetbalshow van Liverpool?
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  dinsdag 19 april 2022 @ 21:42:30 #102
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_204486379
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 april 2022 21:40 schreef Caland het volgende:

[..]
Er zijn hier hogere krachten aan het werk

Haggie de oppercalimero.
Ik vond die quote in context helemaal niet zo raar. Hij doelde niet op de scheids ofzo zoals jij nu doet voorkomen in ieder geval en zoals Slot laatst aangaf. (lol)
  dinsdag 19 april 2022 @ 21:42:47 #103
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_204486384
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2022 21:41 schreef El-Stinho het volgende:

[..]
Gaan we net als bij Van de Beek 80.000 kutartikeltjes door de strot krijgen gedouwd.
''Ten Hag en Vd Beek onderuit bij Teté ''

Ik ga hard lachen trouwens als die daarvan verliest.
RED ONS HENNIEGOD
  dinsdag 19 april 2022 @ 21:43:18 #104
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_204486391
Ik ga United volgend jaar NIET volgen.
  Moderator dinsdag 19 april 2022 @ 21:44:13 #105
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_204486406
Benieuwd naar het balbezit percentage van Liverpool.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_204486411
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2022 21:43 schreef maxi-mus het volgende:
Ik ga United volgend jaar NIET volgen.
Betalen net zoveel salaris als City en Liverpool toch? :o
  dinsdag 19 april 2022 @ 21:44:57 #107
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_204486414
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2022 21:44 schreef onlogisch het volgende:
Benieuwd naar het balbezit percentage van Liverpool.
77,5-22,5. haha :D
  Moderator dinsdag 19 april 2022 @ 21:45:12 #108
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_204486417
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2022 21:44 schreef maxi-mus het volgende:

[..]
77,5-22,5. haha :D
koekoek
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  dinsdag 19 april 2022 @ 21:46:09 #109
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_204486427
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 april 2022 21:45 schreef onlogisch het volgende:

[..]
koekoek
Ik haal het hier vandaan trouwens, mocht je ook nog eens zoiets willen opzoeken.

https://www.whoscored.com(...)ol-Manchester-United
pi_204486431
Ik doe een gewaagde uitspraak: United gaat dit niet meer omdraaien.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  dinsdag 19 april 2022 @ 21:46:31 #111
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_204486433
Thiago echt fenomenaal.
We have always been at war with Eastasia.
  Forum Admin / PR dinsdag 19 april 2022 @ 21:46:41 #112
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_204486435
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2022 21:44 schreef Marcoss het volgende:

[..]
Betalen net zoveel salaris als City en Liverpool toch? :o
Meer zelfs.
  dinsdag 19 april 2022 @ 21:46:43 #113
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_204486438
Total passes
431
-
121
  Moderator dinsdag 19 april 2022 @ 21:46:58 #114
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_204486440
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2022 21:46 schreef maxi-mus het volgende:

[..]
Ik haal het hier vandaan trouwens, mocht je ook nog eens zoiets willen opzoeken.

https://www.whoscored.com(...)ol-Manchester-United
Dank je wel.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_204486450
Haha, Marco had een spannende wedstrijd verwacht. Dan snap je er ook geen reet van, hè.
  dinsdag 19 april 2022 @ 21:48:01 #116
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_204486451
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2022 21:47 schreef Bolasie het volgende:
Haha, Marco had een spannende wedstrijd verwacht. Dan snap je er ook geen reet van, hè.
twitter
pi_204486455
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2022 21:46 schreef maxi-mus het volgende:

[..]
Ik haal het hier vandaan trouwens, mocht je ook nog eens zoiets willen opzoeken.

https://www.whoscored.com(...)ol-Manchester-United
Goede site.

Deze vind ik ook erg fijn:

https://optaplayerstats.statsperform.com/en_GB/soccer
  dinsdag 19 april 2022 @ 21:48:45 #118
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_204486459
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2022 21:42 schreef maxi-mus het volgende:

[..]
Ik vond die quote in context helemaal niet zo raar. Hij doelde niet op de scheids ofzo zoals jij nu doet voorkomen in ieder geval en zoals Slot laatst aangaf. (lol)
Ten Hag vond Ajax heer en meester dus aan zijn geestelijke gesteldheid twijfel ik wel ja
VBL SC influencer
Left, right, behind
  dinsdag 19 april 2022 @ 21:50:01 #119
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_204486472
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 april 2022 21:48 schreef Caland het volgende:

[..]
Ten Hag vond Ajax heer en meester dus aan zijn geestelijke gesteldheid twijfel ik wel ja
Dan kun je aan vrijwel elke trainer zijn gesteldheid twijfelen maar dat waren ze niet nee.
  dinsdag 19 april 2022 @ 21:50:44 #120
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_204486484
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2022 21:48 schreef Oriente het volgende:

[..]
Goede site.

Deze vind ik ook erg fijn:

https://optaplayerstats.statsperform.com/en_GB/soccer
^O^ Even opgeslagen.
  dinsdag 19 april 2022 @ 21:51:31 #121
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_204486495
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2022 21:46 schreef maxi-mus het volgende:
Total passes
431
-
121
Zo wordt balbezit toch ook berekend?
  dinsdag 19 april 2022 @ 21:52:31 #122
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_204486502
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2022 21:51 schreef hhh38 het volgende:

[..]
Zo wordt balbezit toch ook berekend?
Echt? Dat heb ik nooit geweten. Dus als de keeper 5 minuten de bal bij zich houdt telt dat niet?
pi_204486516
Dit is nieuw voor mij.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  dinsdag 19 april 2022 @ 21:57:06 #124
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_204486568
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 april 2022 21:52 schreef maxi-mus het volgende:

[..]
Echt? Dat heb ik nooit geweten. Dus als de keeper 5 minuten de bal bij zich houdt telt dat niet?
Ik vond het ook een schok. Vroeger ging het wel op basis van tijd maar dat maakt schijnbaar weinig uit.

quote:
What is Possession?

It might surprise you to learn that when you see a possession statistic as a percentage at the end of a game, it isn’t based on the amount of time each team spent on the ball.

In the past, data loggers used to use a “chess clock” approach to measuring percentage which required flicking a two-way button from side to side depending on who had possession of the ball.
Understandably, this was fairly high maintenance so, in the end, a new approach was formulated.

Here’s how Opta describe the process now:
“Opta now record possession in a football match by means of an automated calculation based on the number of passes that a team has in a game.
  dinsdag 19 april 2022 @ 21:58:35 #125
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_204486590
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 april 2022 21:57 schreef hhh38 het volgende:

[..]
Ik vond het ook een schok. Vroeger ging het wel op basis van tijd maar dat maakt schijnbaar weinig uit.
[..]

Weer wat geleerd.
  dinsdag 19 april 2022 @ 22:05:15 #126
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_204486679
Als ik ManU supporter was had ik gewild dat het 6-0 voor Liverpool had gestaan. Nu heb je er nog gekken tussen zitten die zeggen '2-0, het valt nog mee en het kan nog'.
We have always been at war with Eastasia.
  Moderator dinsdag 19 april 2022 @ 22:06:34 #127
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_204486698
Wat een gek gezicht, die 4 daar en niemand rechtshalf.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  Moderator dinsdag 19 april 2022 @ 22:06:53 #128
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_204486700
Nu settled zich dat wel, maar die aftrap zag er vreemd uit :D
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  Moderator dinsdag 19 april 2022 @ 22:07:33 #129
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_204486704
Foutje van Dijk.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_204486780
United wordt weer als een sletje achtergelaten. _O_
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
pi_204486805
Einde tijdperk 0.00 xG United.
pi_204486910
Tijd voor de 3 en de 4-0.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
pi_204486913
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2022 22:23 schreef Neef_Wuppie het volgende:
Tijd voor de 3 en de 4-0.
Dan wordt het sletje ondergepoept.
  Moderator dinsdag 19 april 2022 @ 22:25:31 #134
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_204486933
Liverpool weet het niet meer.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  dinsdag 19 april 2022 @ 22:25:56 #135
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_204486941
Henderson, wat een flapdrol
  dinsdag 19 april 2022 @ 22:28:16 #136
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_204486973
Lekker hoor.
  dinsdag 19 april 2022 @ 22:28:17 #137
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_204486974
Dat werd tijd.
  Moderator dinsdag 19 april 2022 @ 22:28:35 #138
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_204486975
Prima uitgespeeld.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  dinsdag 19 april 2022 @ 22:28:38 #139
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_204486977
dit is klaar
pi_204486985
Hier valt de goal nu ook. @Drizzt
  dinsdag 19 april 2022 @ 22:32:47 #141
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_204487023
Robertson speelt stiekem ook een erg sterke wedstrijd.
We have always been at war with Eastasia.
  Moderator dinsdag 19 april 2022 @ 22:33:17 #142
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_204487030
Wat speelt Liverpool goed voetbal zeg.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  dinsdag 19 april 2022 @ 22:36:15 #143
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_204487064
Wan Bisalla
  Forum Admin / PR dinsdag 19 april 2022 @ 22:38:57 #144
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_204487089
Doet United nog mee?
pi_204487090
twitter


Op naar degradatie.

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 19-04-2022 22:39:21 ]
  dinsdag 19 april 2022 @ 22:40:32 #146
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_204487105
quote:
6s.gif Op dinsdag 19 april 2022 22:36 schreef Wicky15 het volgende:
Wan Bisalla
'Engelse' voetballer

:') :') :')
pi_204487106
Thiago _O_
  Moderator dinsdag 19 april 2022 @ 22:40:49 #148
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_204487108
Thiago _O_
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  dinsdag 19 april 2022 @ 22:40:58 #149
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_204487109
Thiago _O_
  dinsdag 19 april 2022 @ 22:43:30 #150
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_204487129
Thiago _O_
  dinsdag 19 april 2022 @ 22:45:27 #151
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_204487147
Salaaaaaaah
pi_204487149
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2022 22:23 schreef Neef_Wuppie het volgende:
Tijd voor de 3 en de 4-0.
:)
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  Moderator dinsdag 19 april 2022 @ 22:45:47 #153
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_204487153
KOEKOEK
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  dinsdag 19 april 2022 @ 22:45:49 #154
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_204487156
salahgenot op dreef
  dinsdag 19 april 2022 @ 22:46:16 #155
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_204487162
Eigenlijk vies slecht gedaan door Salah
  Forum Admin / PR dinsdag 19 april 2022 @ 22:46:32 #156
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_204487165
Wat een bal van Maguire ook weer.
  dinsdag 19 april 2022 @ 22:46:32 #157
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_204487166
Ach, United.
pi_204487169
Maguire is echt een parodie op een voetballer.
  dinsdag 19 april 2022 @ 22:49:45 #159
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_204487183
United is woedend.
pi_204487187
Stokerig sfeertje op Anfield.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
pi_204487188
Is gewoon rood van die Fernandes. Smerige hond.
pi_204487190
Thuis werd het 0-5, uit staat het (voorlopig) op 4-0. We cumuleren naar 9-0. Dit is heel chanant.

[ Bericht 10% gewijzigd door #ANONIEM op 19-04-2022 22:50:47 ]
  dinsdag 19 april 2022 @ 22:50:45 #163
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_204487195
Scheer 'm kaal
  dinsdag 19 april 2022 @ 22:51:11 #164
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_204487199
Milner staat te hele tijd bij de scheids te janken, met zijn lelijke hoofd.
pi_204487200
Kneusje met zijn haar :')
  dinsdag 19 april 2022 @ 22:51:45 #166
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_204487202
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2022 22:51 schreef Saekerhett het volgende:
Kneusje met zijn haar :')
Wel een bazennaam.
  dinsdag 19 april 2022 @ 22:52:11 #167
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_204487208
  dinsdag 19 april 2022 @ 22:52:38 #168
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_204487214
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2022 22:51 schreef Saekerhett het volgende:
Kneusje met zijn haar :')
Mannen met zo'n kapsel hebben wat te compenseren
pi_204487220
Die Hannibal moet je gewoon dwars door midden schoppen, misselijk figuur.
  dinsdag 19 april 2022 @ 22:54:33 #170
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_204487226
Genoten.

Fijne avond!
  Moderator dinsdag 19 april 2022 @ 22:54:50 #171
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_204487230
Bedankt Liverpool.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_204487231
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2022 22:53 schreef Saekerhett het volgende:
Die Hannibal moet je gewoon dwars door midden schoppen, misselijk figuur.
Erg boos.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  dinsdag 19 april 2022 @ 22:55:49 #173
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_204487236
twitter
pi_204487239
Een potje matten was leuk geweest, slappe troep.
Het is koud, het is guur....
pi_204487310
twitter
Banger hoor.
  Trouwste user 2022 woensdag 20 april 2022 @ 08:33:29 #176
7889 tong80
Spleenheup
pi_204488254
City-manager Guardiola lyrisch over Aké: 'Hij is een uitzonderlijk persoon'

Josep Guardiola is uiterst lovend over Nathan Aké. Niet alleen de voetballende kwaliteiten, maar ook de persoonlijke eigenschappen van de verdediger spreken de manager van Manchester City aan.

City-manager Guardiola lyrisch over Aké: 'Hij is een uitzonderlijk persoon'
"Hij is zó betrouwbaar", begon Guardiola dinsdag op de persconferentie in de aanloop naar het Premier League-duel met Brighton & Hove Albion. Door blessures bij Kyle Walker en Rúben Dias mag Aké mogelijk starten bij de koploper.

"Als je je in je leven gedraagt zoals hij doet, speel je altijd goed", vervolgde Guardiola. "Je krijgt wat je verdient. Hij is altijd vrolijk en bezig anderen te helpen. Nathan is een uitzonderlijk persoon."

De 27-jarige Aké was een groot deel van het seizoen bankzitter, maar krijgt mede door blessureleed bij ploeggenoten de kans in de beslissende fase van het seizoen. De Oranje-international mocht bijvoorbeeld afgelopen weekend starten in de verloren halve finale van de FA Cup tegen Liverpool (3-2).

"Hij krijgt nu de minuten die hij verdient en hij heeft het goed gedaan. Ook zie je dat hij nu direct weer naar de anderen omkijkt. Dat doet hij bijzonder goed", doelde Guardiola onder meer op de actie van Aké die na het duel met Liverpool de blunderende doelman Zack Steffen een hart onder de riem stak.

De wedstrijd tussen koploper Manchester City en Brighton & Hove Albion begint woensdag om 21.00 uur. City heeft in de Premier League als koploper één punt meer dan Liverpool, dat dinsdag tegen Manchester United speelt.

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  woensdag 20 april 2022 @ 18:40:18 #177
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_204492316
De Donny-excuustrein rijdt weer de afgrond in
RED ONS HENNIEGOD
  woensdag 20 april 2022 @ 19:36:42 #178
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_204492948
quote:
0s.gif Op woensdag 20 april 2022 08:33 schreef tong80 het volgende:
City-manager Guardiola lyrisch over Aké: 'Hij is een uitzonderlijk persoon'

Josep Guardiola is uiterst lovend over Nathan Aké. Niet alleen de voetballende kwaliteiten, maar ook de persoonlijke eigenschappen van de verdediger spreken de manager van Manchester City aan.

City-manager Guardiola lyrisch over Aké: 'Hij is een uitzonderlijk persoon'
"Hij is zó betrouwbaar", begon Guardiola dinsdag op de persconferentie in de aanloop naar het Premier League-duel met Brighton & Hove Albion. Door blessures bij Kyle Walker en Rúben Dias mag Aké mogelijk starten bij de koploper.

"Als je je in je leven gedraagt zoals hij doet, speel je altijd goed", vervolgde Guardiola. "Je krijgt wat je verdient. Hij is altijd vrolijk en bezig anderen te helpen. Nathan is een uitzonderlijk persoon."

De 27-jarige Aké was een groot deel van het seizoen bankzitter, maar krijgt mede door blessureleed bij ploeggenoten de kans in de beslissende fase van het seizoen. De Oranje-international mocht bijvoorbeeld afgelopen weekend starten in de verloren halve finale van de FA Cup tegen Liverpool (3-2).

"Hij krijgt nu de minuten die hij verdient en hij heeft het goed gedaan. Ook zie je dat hij nu direct weer naar de anderen omkijkt. Dat doet hij bijzonder goed", doelde Guardiola onder meer op de actie van Aké die na het duel met Liverpool de blunderende doelman Zack Steffen een hart onder de riem stak.

De wedstrijd tussen koploper Manchester City en Brighton & Hove Albion begint woensdag om 21.00 uur. City heeft in de Premier League als koploper één punt meer dan Liverpool, dat dinsdag tegen Manchester United speelt.

:T
Zijn carriere wordt enorm onderschat in Nederland.
We have always been at war with Eastasia.
  woensdag 20 april 2022 @ 19:40:05 #179
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_204492988
twitter


Astrid BLACKED
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_204492999
quote:
0s.gif Op woensdag 20 april 2022 08:33 schreef tong80 het volgende:
City-manager Guardiola lyrisch over Aké: 'Hij is een uitzonderlijk persoon'

Josep Guardiola is uiterst lovend over Nathan Aké. Niet alleen de voetballende kwaliteiten, maar ook de persoonlijke eigenschappen van de verdediger spreken de manager van Manchester City aan.

City-manager Guardiola lyrisch over Aké: 'Hij is een uitzonderlijk persoon'
"Hij is zó betrouwbaar", begon Guardiola dinsdag op de persconferentie in de aanloop naar het Premier League-duel met Brighton & Hove Albion. Door blessures bij Kyle Walker en Rúben Dias mag Aké mogelijk starten bij de koploper.

"Als je je in je leven gedraagt zoals hij doet, speel je altijd goed", vervolgde Guardiola. "Je krijgt wat je verdient. Hij is altijd vrolijk en bezig anderen te helpen. Nathan is een uitzonderlijk persoon."

De 27-jarige Aké was een groot deel van het seizoen bankzitter, maar krijgt mede door blessureleed bij ploeggenoten de kans in de beslissende fase van het seizoen. De Oranje-international mocht bijvoorbeeld afgelopen weekend starten in de verloren halve finale van de FA Cup tegen Liverpool (3-2).

"Hij krijgt nu de minuten die hij verdient en hij heeft het goed gedaan. Ook zie je dat hij nu direct weer naar de anderen omkijkt. Dat doet hij bijzonder goed", doelde Guardiola onder meer op de actie van Aké die na het duel met Liverpool de blunderende doelman Zack Steffen een hart onder de riem stak.

De wedstrijd tussen koploper Manchester City en Brighton & Hove Albion begint woensdag om 21.00 uur. City heeft in de Premier League als koploper één punt meer dan Liverpool, dat dinsdag tegen Manchester United speelt.

:T
Verdient dit geen eigen topic?
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
pi_204493631
quote:
1s.gif Op woensdag 20 april 2022 19:40 schreef Caland het volgende:
[ twitter ]

Astrid BLACKED
Only Fans hoertje met een raar hoofd en lichaam.
pi_204493639
Mendy; Azpilicueta, Christensen, Sarr; James, Kante, Loftus-Cheek, Alonso; Mount, Lukaku, Werner

Ramsdale; White, Holding, Magalhaes, Tavares; Elneny, Xhaka, Saka; Odegaard, Smith Rowe, Nketiah
pi_204493657
quote:
0s.gif Op woensdag 20 april 2022 20:25 schreef Bolasie het volgende:

[..]
Only Fans hoertje met een raar hoofd en lichaam.
Lichaam ook? Viel mij niet direct op.
pi_204493677
quote:
0s.gif Op woensdag 20 april 2022 20:27 schreef Littlerabbit het volgende:

[..]
Lichaam ook? Viel mij niet direct op.
Scroll maar even op haar Twitter pagina. Hier alvast een hint van Luke:
twitter


[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 20-04-2022 20:30:58 ]
pi_204493712
quote:
0s.gif Op woensdag 20 april 2022 20:29 schreef Bolasie het volgende:

[..]
Scroll maar even op haar Twitter pagina. Hier alvast een hint van Luke:
[ twitter ]
Oh als dat al een raar lichaam is.

#teamAstrid dan maar.
pi_204493863
We zijn los.
  woensdag 20 april 2022 @ 20:47:40 #187
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_204493864
Hopelijk genotavond
pi_204493892
twitter
Genoeg lege stoeltjes op Stamford Bridge.
pi_204493970
Big Fat Romelu
  woensdag 20 april 2022 @ 20:58:59 #190
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_204493998
Koekoek
pi_204494001
LollerChelsea
pi_204494022
Christensen kan naar Barcelona.
pi_204494042
Wernered
  woensdag 20 april 2022 @ 21:03:21 #194
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_204494044
Wernergenot
  woensdag 20 april 2022 @ 21:12:54 #195
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_204494132
Koekoek .
pi_204494163
ESR _O_
pi_204494174
Ziyech weer lekker op het bankje ?
Zal volgende seizoen wel naar Man Utd. gaan onder Ten Hag.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
  woensdag 20 april 2022 @ 21:16:47 #198
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_204494178
Ziggygoden hebben een switch. _O_
pi_204494180
Het ooit zo defensief stabiele Chelsea incasseert inmiddels toch wel ontzettend makkelijk doelpunten. Wat een wereld van verschil met eerst.

[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 20-04-2022 21:19:13 ]
pi_204494182
Spektakel overigens op The Bridge.
pi_204494186
wat een pot
  woensdag 20 april 2022 @ 21:17:49 #202
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_204494188
Dit is genot met de gelijkmaker
  woensdag 20 april 2022 @ 21:20:06 #203
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_204494210
@Bolasie en ik hopen dat Brighton weet te stunten met een gelijkspel (of een winst) maar de kans dat ik de lotterij win is denk ik groter.
  woensdag 20 april 2022 @ 21:20:39 #204
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_204494213
Gadver badge kissing

Switch kanaal is kut. Je loopt zo schter
pi_204494284


Villa man Stevie G zit in Marseille.
  woensdag 20 april 2022 @ 21:29:27 #206
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_204494291
quote:
0s.gif Op woensdag 20 april 2022 21:28 schreef Bolasie het volgende:
[ afbeelding ]

Villa man Stevie G zit in Marseille.
Mikos Gouka en Pusic zitten er vlakbij
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_204494310
Heeft die dikke Lukaku al wat gedaan?
  woensdag 20 april 2022 @ 21:47:46 #208
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_204494500
Neuroot Pep is bloednerveus.
We have always been at war with Eastasia.
pi_204494510
Ik was even een stukje wandelen, nog wat gemist?
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  woensdag 20 april 2022 @ 21:54:46 #210
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_204494570
kom op brighton
  woensdag 20 april 2022 @ 22:01:28 #211
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_204494633
nketiahgenot lekker potje dit
  woensdag 20 april 2022 @ 22:02:59 #212
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_204494645
Dat verdedigen. Dat zie je normaal bij Arsenal.

Als nketiah twee keer tegen je scoort ben je wel aan het prutsen hoor
  woensdag 20 april 2022 @ 22:03:41 #213
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_204494650
quote:
1s.gif Op woensdag 20 april 2022 21:29 schreef Caland het volgende:

[..]
Mikos Gouka en Pusic zitten er vlakbij
Dat wordt oppassen dan, voor je het weet knijpt hij je keel dicht.
pi_204494652
quote:
0s.gif Op woensdag 20 april 2022 21:28 schreef Bolasie het volgende:
[ afbeelding ]

Villa man Stevie G zit in Marseille.
twitter
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  woensdag 20 april 2022 @ 22:03:52 #215
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_204494654
Heerlijk potje wederom. _O_
  woensdag 20 april 2022 @ 22:10:14 #216
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_204494723
Wat een strontpot achterin bij Chelsea
pi_204494731
Ramadan Mahrez.
  woensdag 20 april 2022 @ 22:11:13 #218
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_204494734
lekker mahrez
  woensdag 20 april 2022 @ 22:12:35 #219
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_204494749
Kut
We have always been at war with Eastasia.
pi_204494806
twitter
pi_204494856
Ontzettend veel flopgoals vanavond.
  woensdag 20 april 2022 @ 22:23:34 #222
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_204494858
Dit is klaar
  woensdag 20 april 2022 @ 22:24:49 #223
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_204494870
Zo’n switchkanaal moet echt verboden worden.

Billenknijpenop de brug.
pi_204494901
quote:
0s.gif Op woensdag 20 april 2022 22:18 schreef Bolasie het volgende:
[ twitter ]
Is hij hoomsueel?
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  woensdag 20 april 2022 @ 22:28:46 #225
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_204494914
Mount ontsnapt aan rood lees ik.
pi_204494926
Erg jammer dat het zeer lelijke City weer gaat winnen
Jack does it in real time...
pi_204494947
Oja, bij Arsenal schiet de kramp erin. Ze zullen wel voorstaan.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  woensdag 20 april 2022 @ 22:32:39 #228
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_204494955
quote:
0s.gif Op woensdag 20 april 2022 22:31 schreef Neef_Wuppie het volgende:
Oja, bij Arsenal schiet de kramp erin. Ze zullen wel voorstaan.
Niet bepaald uniek voor een team wat voorstaat in deze fase ;)
pi_204494964
Penantie!
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  woensdag 20 april 2022 @ 22:34:13 #230
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_204494972
haha Chjelsea
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica Español
Come On
  woensdag 20 april 2022 @ 22:34:34 #231
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_204494978
Handbags *O*
pi_204494985
Dit is gespeeld.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
pi_204494988
Dit wordt een geweldige overwinning voor Arsenal.
  woensdag 20 april 2022 @ 22:35:55 #234
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_204494989
Pingelgenot
  woensdag 20 april 2022 @ 22:36:07 #235
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_204494993
Swell.
pi_204495015
Goeie wissel, erg slim gedaan.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  woensdag 20 april 2022 @ 22:39:58 #237
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_204495023
Lekker silva
  woensdag 20 april 2022 @ 22:41:40 #238
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_204495037
Blind kent het degradatiesysteem in Engeland niet
pi_204495039
Haha Blind zit er naast.
pi_204495043
Lekker ruzie maken met je iegen publiek na de wedstrijd.

Lekker bezig Azplicueta.
pi_204495052
Echt bizar dat Ziggy de laatste tijd. Schrijnend niveau van mensen die betaald worden om voetbal te kijken. Ze hoeven verder geen reet te doen, alleen maar voetbal kijken. Betaald nog wel. En dan toch nog zitten ze er keer op keer naast. Ik weet niet hoor, maar als ik mijn werk niet fatsoenlijk uitvoer mag ik dat even uitleggen bij mijn werkgever. Het zal allemaal wel.

Op naar het ViaPlay topic allen.

[ Bericht 19% gewijzigd door #ANONIEM op 20-04-2022 22:44:15 ]
pi_204495078
quote:
0s.gif Op woensdag 20 april 2022 22:43 schreef Bolasie het volgende:
Echt bizar dat Ziggy de laatste tijd. Schrijnend niveau van mensen die betaald worden om voetbal te kijken. Ze hoeven verder geen reet te doen, alleen maar voetbal kijken. Betaald nog wel. En dan toch nog zitten ze er keer op keer naast. Ik weet niet hoor, maar als ik mijn werk niet fatsoenlijk uitvoer mag ik dat even uitleggen bij mijn werkgever. Het zal allemaal wel.

Op naar het ViaPlay topic allen.
ViaPlay >>>>>> Ziggo
pi_204495091
quote:
0s.gif Op woensdag 20 april 2022 22:45 schreef DombohetOlifantje1 het volgende:

[..]
ViaPlay >>>>>> Ziggo
Ik ben oprecht wel benieuwd hoe zij de PL gaan coveren. We gaan het meemaken.
  woensdag 20 april 2022 @ 22:49:02 #244
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_204495110
quote:
0s.gif Op woensdag 20 april 2022 22:46 schreef Bolasie het volgende:

[..]
Ik ben oprecht wel benieuwd hoe zij de PL gaan coveren. We gaan het meemaken.
Veel plezier met Koen Weijland. (lol)
  woensdag 20 april 2022 @ 22:51:28 #245
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_204495132
quote:
0s.gif Op woensdag 20 april 2022 22:42 schreef DombohetOlifantje1 het volgende:
Lekker ruzie maken met je iegen publiek na de wedstrijd.

Lekker bezig Azplicueta.
Terecht. Shirtjesvragers :r
pi_204495137
quote:
0s.gif Op woensdag 20 april 2022 22:49 schreef maxi-mus het volgende:

[..]
Veel plezier met Koen Weijland. (lol)
Ik laat mijn PL plezier niet vergallen door één persoon.
pi_204495148
Waar ik wel nu al tegenop kijk is de aanstaande benoeming van Erik ten Hag. Dat wordt weer een shitload aan items en weet ik veel wat.

[ Bericht 8% gewijzigd door #ANONIEM op 20-04-2022 22:53:46 ]
  woensdag 20 april 2022 @ 22:54:56 #248
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_204495155
quote:
0s.gif Op woensdag 20 april 2022 22:53 schreef Bolasie het volgende:
Waar ik wel nu al tegenop kijk is de aanstaande benoeming van Erik ten Hag. Dat wordt weer een shitload aan items en weet ik veel wat.
Viaplay is daar wel minder in als ik de F1 liefhebbers mag geloven.
  donderdag 21 april 2022 @ 09:18:31 #249
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_204496305
Blogs lezen over de overwinnings #genot
  donderdag 21 april 2022 @ 21:35:30 #250
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_204502550
Everton heeft een ernstig probleem.
pi_204515412
#AFC XI: Ramsdale, Cedric Soares, White, Gabriel, Tavares, Elneny, Xhaka, Saka, Odegaard, Smith Rowe, Nketiah

#MUFC XI: De Gea, Dalot, Lindelof, Varane, Telles, Matic, McTominay, Sancho, Fernandes, Elanga, Ronaldo

Harry is z’n plekkie kwijt.
pi_204515458
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 april 2022 12:32 schreef Bolasie het volgende:
#AFC XI: Ramsdale, Cedric Soares, White, Gabriel, Tavares, Elneny, Xhaka, Saka, Odegaard, Smith Rowe, Nketiah

#MUFC XI: De Gea, Dalot, Lindelof, Varane, Telles, Matic, McTominay, Sancho, Fernandes, Elanga, Ronaldo

Harry is z’n plekkie kwijt.
Nu pas :')
What is my problem with man, you ask? No. I ask you, what was man's problem with me?
  zaterdag 23 april 2022 @ 12:41:00 #253
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_204515475
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 april 2022 12:32 schreef Bolasie het volgende:
#AFC XI: Ramsdale, Cedric Soares, White, Gabriel, Tavares, Elneny, Xhaka, Saka, Odegaard, Smith Rowe, Nketiah

#MUFC XI: De Gea, Dalot, Lindelof, Varane, Telles, Matic, McTominay, Sancho, Fernandes, Elanga, Ronaldo

Harry is z’n plekkie kwijt.
:o
  zaterdag 23 april 2022 @ 12:46:48 #254
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_204515516
Spanning stijgt
  zaterdag 23 april 2022 @ 13:08:28 #255
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_204515681
Gelukkig hebben we Y Mulder om te duiden hoe Ten Hag het aan moet pakken
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zaterdag 23 april 2022 @ 13:32:53 #256
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_204515830
Dat is snel.
pi_204515833
:D
  zaterdag 23 april 2022 @ 13:33:30 #258
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_204515834
TavaresGod
pi_204515835
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 april 2022 13:08 schreef Szura het volgende:
Gelukkig hebben we Y Mulder om te duiden hoe Ten Hag het aan moet pakken
Waarom is hij hier als zijn club Schalke een belangrijke 2. Bundesliga-wedstrijd speelt..?
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  zaterdag 23 april 2022 @ 13:33:53 #260
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_204515837
Die twee verdedigers haha.
pi_204515840
HAHAHAHAHA
  zaterdag 23 april 2022 @ 13:34:42 #262
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_204515846
Dit kan niet _O-
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_204515847
Maguire jinx vanaf de bank
  Moderator / FOK!Fotograaf zaterdag 23 april 2022 @ 13:37:29 #264
132619 crew  D_A
Ben jij van die © ?
pi_204515857
Wat een club :')
[b] Op Zaterdag 26 april 2008 22:35 schreef lauwert het volgende:[/b]
[i] Waar zouden we toch zijn zonder onze geliefde D_A O+ [/i]
  zaterdag 23 april 2022 @ 13:53:13 #265
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_204515966
Dat is hands.
  zaterdag 23 april 2022 @ 13:55:42 #266
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_204515987
kon er in
  zaterdag 23 april 2022 @ 13:57:23 #267
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_204516001
lekker
  zaterdag 23 april 2022 @ 13:58:01 #268
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_204516005
Lijkt mij offside.
pi_204516012
Hef heel die club op joh
  zaterdag 23 april 2022 @ 13:59:19 #270
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_204516018
Dat is geen penalty man. Affluiten en door.
  zaterdag 23 april 2022 @ 13:59:38 #271
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_204516020
Wat is going on
  zaterdag 23 april 2022 @ 14:00:38 #272
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_204516025
:')
  zaterdag 23 april 2022 @ 14:01:08 #273
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_204516028
Terecht.
  zaterdag 23 april 2022 @ 14:02:09 #274
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_204516035
genot
  zaterdag 23 april 2022 @ 14:03:51 #275
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_204516051
Ronaldo snoert even de mondjes.
  zaterdag 23 april 2022 @ 14:03:53 #276
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_204516052
cr7genot
  zaterdag 23 april 2022 @ 14:04:19 #277
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_204516054
Lekker verdedigd wel
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_204516062
Tja, wie anders he?
pi_204516074
au
pi_204516113
Geinig potje in het Emirates.
  zaterdag 23 april 2022 @ 14:15:20 #281
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_204516123
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 april 2022 14:12 schreef Bolasie het volgende:
Geinig potje in het Emirates.
Toen ik jong was was dit zo’n beetje de klassieker in Engeland

:T
VBL SC influencer
Left, right, behind
  zaterdag 23 april 2022 @ 14:19:19 #282
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_204516133
Ik zie dat Schalleke ondertussen een probleem heeft. Graag duiding straks Joerie.
  zaterdag 23 april 2022 @ 14:21:10 #283
498282 Scrummie
Feyenoord kampioen 2023/2024
pi_204516141
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 april 2022 14:15 schreef Caland het volgende:

[..]
Toen ik jong was was dit zo’n beetje de klassieker in Engeland

:T
Was dat de periode Keown, Dixon, Wright, York, Henry, etc?
9 444 33 0 3 444 8 0 555 33 33 7777 8 0 444 7777 0 4 33 55 0 33 66 0 333 33 999 33 66 666 666 777 3 0 4 2 2 8 0 9 33 33 777 0 55 2 6 7 444 666 33 66 0 9 666 777 3 33 66
pi_204516146
Geen gek potje
pi_204516148
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 april 2022 14:21 schreef Scrummie het volgende:

[..]
Was dat de periode Keown, Dixon, Wright, York, Henry, etc?
van Nistelrooy, Keane, Vieira, Giggs etc.

  zaterdag 23 april 2022 @ 14:23:14 #286
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_204516158
Barthezzzgod.
  zaterdag 23 april 2022 @ 14:24:09 #287
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_204516162
Hans, Hans, Hans, kijk nou wat ie doet.

  zaterdag 23 april 2022 @ 14:25:17 #288
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_204516170
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 april 2022 14:23 schreef maxi-mus het volgende:
Barthezzzgod.
Bij zijn land prime Schmeichel, in clubverband Victor Kros _O_
VBL SC influencer
Left, right, behind
  zaterdag 23 april 2022 @ 14:27:16 #289
498282 Scrummie
Feyenoord kampioen 2023/2024
pi_204516183
quote:
Beckham, Scholes, Cambell, etc. Wat een godenteams waren dat.
9 444 33 0 3 444 8 0 555 33 33 7777 8 0 444 7777 0 4 33 55 0 33 66 0 333 33 999 33 66 666 666 777 3 0 4 2 2 8 0 9 33 33 777 0 55 2 6 7 444 666 33 66 0 9 666 777 3 33 66
pi_204516186
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 april 2022 14:15 schreef Caland het volgende:

[..]
Toen ik jong was was dit zo’n beetje de klassieker in Engeland

:T
En gewoon gratis te zien op RTL na een zoveelste ruzie tussen Genee en Kraaij sr.
  zaterdag 23 april 2022 @ 14:28:23 #291
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_204516188
‘Ik weet niet of dit een penalty is’

Ok Youri
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_204516245
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 april 2022 14:23 schreef maxi-mus het volgende:
Barthezzzgod.
On the move @Coco
pi_204516288
@Coco is ONLINE. *O*
  zaterdag 23 april 2022 @ 14:45:26 #294
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_204516296
pingelgenot
  zaterdag 23 april 2022 @ 14:45:41 #295
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_204516297
Wat achterlijk
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_204516309
KAM AAN RONNIE
  zaterdag 23 april 2022 @ 14:47:19 #297
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_204516317
hahahahaaa
  zaterdag 23 april 2022 @ 14:47:19 #298
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_204516318
wat was dat?
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica Español
Come On
pi_204516319
Een parodie op een penalty.
  zaterdag 23 april 2022 @ 14:47:27 #300
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_204516320
Ik word intens gelukkig van huppeltjesmissers
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_204516321
WAAROM BRUNO
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')