abonnement Unibet Coolblue
pi_204414991
Nov 6, 2019
Pandemic simulation exercise spotlights massive preparedness gap
Event 201, hosted by the Johns Hopkins Center for Health Security, envisions a fast-spreading coronavirus with a devastating impact



Dit doen we met onze zorghelden:


Just a reminder..
Modbreak:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
/modbreak

MINISTER OLLONGREN GEEFT TOE : MONDKAPJES ZIJN BEDOELD VOOR GEDRAGSBEÏNVLOEDING.
Één besmetting voorkomen met een week lang mondkapjes dragen voor 200.000 mensen, MISSCHIEN (Jaap v Dissel).

Verschillende video's:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Meest gevaccineerde land in de wereld.



Directeur Bayer erkent:"vaccins zijn gentherapie"
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
https://en.wikipedia.org/wiki/Psychological_operations_(United_States)

'Psychological operations (PSYOP) are operations to convey selected information and indicators to audiences to influence their emotions, motives, and objective reasoning, and ultimately the behavior of governments, organizations, groups, and individuals.'

:+ :+ :+

Geaccepteerd extremisme en polarisatie in de samenleving:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Geaccepteerde ridiculiteit:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
twitter


The show must go on folks!




"Het enkele feit dat de gewasbeschermingsmiddelen zijn toegelaten, geeft in ieder geval geen garantie op het ontbreken van met name een uitgesteld schadelijk effect op de gezondheid van mensen."
pi_204415072
"Het enkele feit dat de gewasbeschermingsmiddelen zijn toegelaten, geeft in ieder geval geen garantie op het ontbreken van met name een uitgesteld schadelijk effect op de gezondheid van mensen."
pi_204415118
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 april 2022 17:52 schreef Lavenderr het volgende:

[..]
Dat klinkt gezellig, Tingo. Fijn dat het weer bijna normaal was.

Op dit moment heb ik echt diep medelijden met de mensen in Shanghai die de hongerdood sterven. Hoe kan dat toch gebeuren? Mensen verplichten binnen te blijven. Dat kan toch niet?
Zeker gezellig en goede opkikker.

Wat er in Shanghai aan de hand is weet ik ook niet.
We moeten ook niet de onzin over Wuhan/biolab/biowapens bullshit bangmakerij vergeten.
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
Why do some people not credit the origin of the quotes they use under their posts?- Tingo
  dinsdag 12 april 2022 @ 21:04:49 #4
421867 greysbones
fun fact i don't care
pi_204417508
Wob-documenten: Coronapaspoort was politieke wens van Europese Unie en minister De Jonge
Gezondheidsautoriteiten, Imperial College London en Commissie voor Rechtspositie wezen coronapaspoort in vroeg stadium af. Desondanks lobbyden de Europese Unie en minister De Jonge (VWS) door.

Daniël van der Tuin
2 hr ago
14
1

De coronacrisis is door politici aangegrepen om een gezondheidspaspoort te introduceren. Terwijl gezondheidswetenschappers al vroeg kritiek hadden op het coronapaspoort, lobbyden IT-bedrijven en de Europese Unie al in een vroeg stadium voor een dergelijk paspoort. Ook voormalig minister De Jonge wilde een coronapaspoort, maar onderbouwing hiervoor kon het RIVM niet geven. Dit beeld komt naar voren uit onderzoek in wob-documenten, die over de eerste maanden van de coronacrisis zijn vrijgegeven.

Het onderzoek is van Aukema, Van der Vegt, Van den Bos en Van der Tuin.

Uit onderzoek blijkt dat er in de eerste maanden van de coronacrisis druk werd gecommuniceerd over coronapaspoorten. Terwijl het ministerie van VWS Nederlandse burgers via factcheckers wijs maakte dat hiervan geen sprake was, voerde minister De Jonge gesprekken met hooggeplaatste ambtenaren over een coronapaspoort. Dit ging in tegen het advies van gezondheidsautoriteiten, zoals het Imperial College London en RIVM.

10 april 2020: Apple en Google lanceren exposure notifications
Vier weken na het uitroepen van de pandemie door de WHO, lanceren de techgiganten Apple en Google de zogenaamde “exposure notification”, ook wel bekend als blootstellingsmelder. Deze technologie maakt het mogelijk om apps van gezondheidsautoriteiten aan te sluiten op het besturingssysteem van smartphones. Vervolgens kunnen apps, zoals de coronamelder, op een telefoon communiceren en bijvoorbeeld een melding versturen wanneer iemand in aanraking is gekomen met een “besmet” persoon.

De volgende dag: Nederlandse tender voor coronamelder app
Vervolgens doet het ministerie van Volksgezondheid op 11 april een marktuitvraag onder aanbieders van apps, voor digitale ondersteuning bij bron- en contactonderzoek. Maar de reikwijdte van de tender gaat een stap verder: ook andere digitale oplossingen die kunnen helpen om de “onzichtbare vijand” te bestrijden, mogen worden ingeschreven.

660 IT-bedrijven melden zich hiervoor aan
Het ministerie krijgt veel reacties: na enkele dagen hebben zich maar liefst 660 IT-bedrijven gemeld voor het ontwikkelen van de beoogde app. Na een administratieve fase worden hierna 63 initiatieven voorgelegd aan een groep experts met kennis van epidemiologie, gezondheidszorg, privacy, informatiebeveiliging en ICT. Na de “expertforumfase” blijven er nog zeven kandidaten over. Zij mogen op 18 april mee doen aan de appathonfase. Dit is een evenement waarbij de overgebleven zeven apps worden getest en verbeterd.1

IT-bedrijven tenderen met coronapaspoort
Onder de inschrijvers voor de coronamelder bevinden zich ook bedrijven die een coronapaspoort aanbieden als oplossing. In de wob-documenten bevindt zich bijvoorbeeld een voorstel van Daniel de Rijk, die een digitaal vaccinatiepaspoort op basis van vaccinatiestatus aanbiedt. Aanbieder Sjoerd van der Hoorn biedt een app aan op basis van immuniteitsstatus, met de functionaliteit van een coronapaspoort. Beide voorstellen halen de appathonfase niet. Het laat wel zien dat het begrip “coronapaspoort” opmerkelijk vroeg leeft in de IT-community.

Ontwerpen die lijken op latere coronapaspoort
Het onderzoeksteam ontdekte in de wob-documenten dat tijdens de tender schetsen van een app zijn aangeboden, die veel overeenkomsten vertonen met het coronapaspoort, zoals dit in september 2021 is uitgerold. Het vroege ontwerp toont namelijk een immuniteitspaspoort met een QR-code, de mogelijkheid om een andere QR-code te scannen en het bevat ook het “groene vinkje”. Het enige duidelijke verschil is dat het uiteindelijke coronapaspoort is ingevoerd op basis van vaccinatiestatus.

Overheid gaat zelf coronamelder bouwen
De appathon, waarvoor onder meer Accenture, Capgemini en DDT Consortium2 zijn uitgenodigd, leidt niet tot resultaat. De Autoriteit Persoonsgegevens kan na de appathon namelijk geen van de zeven apps beoordelen, omdat het ministerie van VWS geen duidelijke privacykaders heeft gesteld.3 Het gevolg is dat alle apps worden afgekeurd en dat de overheid zelf een app gaat ontwikkelen in samenwerking met externe deskundigen, zoals Technisch Architect Dirk-Willem van Gulik.4

Adviseur: lage IC-capaciteit als frame voor apps gebruiken
De officiële specificaties van de coronamelder zijn echter duidelijk: deze app mag niet uitgroeien tot een coronapaspoort, zo valt op te maken uit de officiële specificaties van 10 mei 2020. Op dezelfde dag is er echter communicatie tussen de Belastingdienst (één van de ontwikkelaars van de coronamelder) en een externe deskundige, die vragen stelt over de wettelijke inbedding van zowel een coronapaspoort als de coronamelder.

De deskundige, waarvan de naam niet bekend is, reikt ook ideeën aan waarmee het Rijk zo veel mogelijk burgers kan aansluiten op corona-apps. Dit moet volgens de adviseur gebeuren door “gebruik te maken van framing en in te spelen op de lage IC-capaciteit”. De adviseur stelt vast dat er behoefte is voor een nieuw frame voor corona-apps, omdat “uit de lockdown komen” uitgewerkt raakt als argument om mensen te beïnvloeden.

Imperial College London: bezwaren tegen coronapaspoort
De onderzoekers observeren dat er in een vroeg stadium van de crisis opvallend vaak over een coronapaspoort wordt gecommuniceerd binnen het Rijk. Maar de wens voor een paspoort komt duidelijk niet uit de gezondheidswetenschap. Op 23 april ontvangt het Rijk bijvoorbeeld een publicatie over coronapaspoorten, dat is opgesteld door het Covid-19 Response Team van het Imperial College London: het ziet vooral technische en ethische bezwaren.

De Britse universiteit schrijft dat mensen die niet immuun zijn toch een paspoort kunnen krijgen, omdat de PCR-test niet waterdicht is. Anderzijds komen mensen die op een natuurlijke wijze immuniteit verkrijgen, niet in aanmerking voor een paspoort. Daarnaast heeft het team zorgen met betrekking tot fraude en discriminatie. Kortom: de universiteit stelt al vroeg tijdens de crisis vast dat een coronapaspoort schijnveiligheid biedt en zorgt voor polarisatie en uitsluiting.

https://danielvdtuin.subs(...)tm_campaign=post&s=r
Als je het niet kunt oplossen, is het geen probleem.
  dinsdag 12 april 2022 @ 21:07:22 #5
6253 HeatWave
Apex Predator
pi_204417546
Sja, er kraait nu toch allemaal geen haan meer naar. De mondkapjesdeal was het "proces" en nu is het klaar.

Slim gespeeld.
A gentle wave of heat flows over the FOK! forum
Get woke, go broke!
  dinsdag 12 april 2022 @ 21:09:30 #6
421867 greysbones
fun fact i don't care
pi_204417579
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 april 2022 21:07 schreef HeatWave het volgende:
Sja, er kraait nu toch allemaal geen haan meer naar. De mondkapjesdeal was het "proces" en nu is het klaar.

Slim gespeeld.
we wachten op het rapport van Deloitte :+
Als je het niet kunt oplossen, is het geen probleem.
  dinsdag 12 april 2022 @ 21:11:10 #7
6253 HeatWave
Apex Predator
pi_204417606
quote:
99s.gif Op dinsdag 12 april 2022 21:09 schreef greysbones het volgende:

[..]
we wachten op het rapport van Deloitte :+
Welk Enorm Fertrouwen.

(jaja, expres uiteraard)
A gentle wave of heat flows over the FOK! forum
Get woke, go broke!
  dinsdag 12 april 2022 @ 21:11:23 #8
421867 greysbones
fun fact i don't care
pi_204417611
quote:
14s.gif Op dinsdag 12 april 2022 21:11 schreef HeatWave het volgende:

[..]
Welk Enorm Fertrouwen.

(jaja, expres uiteraard)
_O_ _O_
Als je het niet kunt oplossen, is het geen probleem.
  dinsdag 12 april 2022 @ 21:12:17 #9
421867 greysbones
fun fact i don't care
pi_204417623
Deloitte
sponserd by WEF

hoe geloofwaardig zal het zijn
Als je het niet kunt oplossen, is het geen probleem.
pi_204417789
Verplichte vaccinatie vanaf 1 juli?

A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
  dinsdag 12 april 2022 @ 21:22:29 #11
421867 greysbones
fun fact i don't care
pi_204417809
quote:
11s.gif Op dinsdag 12 april 2022 21:21 schreef Ali_boo het volgende:
Verplichte vaccinatie vanaf 1 juli?

[ afbeelding ]
samen met de Europese ID
maar is allemaal complot bs :+
Als je het niet kunt oplossen, is het geen probleem.
pi_204417838
quote:
99s.gif Op dinsdag 12 april 2022 21:22 schreef greysbones het volgende:

[..]
samen met de Europese ID
maar is allemaal complot bs :+
En de plannen voor de digitale Euro ^O^ *O* wat een fijne tijd om te leven is het toch :X
And those that were seen dancing were thought to be insane by those that could not hear the music.
pi_204417854
quote:
99s.gif Op dinsdag 12 april 2022 21:22 schreef greysbones het volgende:

[..]
samen met de Europese ID
maar is allemaal complot bs :+
Precies waar maken we ons druk om

Nu we toch bezig zijn waarom maken we camera's met gezichtsherkenning gewoon een permanent onderdeel van ons leven

twitter
A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
pi_204417901
Of gewoon een microchip onder je huid, gewoon omdat het kan O+

twitter
A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
  dinsdag 12 april 2022 @ 21:28:19 #15
6253 HeatWave
Apex Predator
pi_204417917
Heel BNW ---->NWS aub B-).
A gentle wave of heat flows over the FOK! forum
Get woke, go broke!
pi_204417929
Een virus zo vreselijk dat je er niets van merkt

twitter
A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
pi_204417973
quote:
17s.gif Op dinsdag 12 april 2022 21:28 schreef Ali_boo het volgende:
Een virus zo vreselijk dat je er niets van merkt

[ twitter ]
Ja, de angstporno gaat gewoon door op bnw5, terwijl de rest van Fok snapt dat Omikron hooguit een lichte verkoudheid is bij de meeste mensen.
Groepsimmuniteit mag wel het resultaat zijn, maar niet het doel... - Vallon
  dinsdag 12 april 2022 @ 21:31:34 #18
6253 HeatWave
Apex Predator
pi_204417982
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 april 2022 21:30 schreef Wantie het volgende:

[..]
Ja, de angstporno gaat gewoon door op bnw5, terwijl de rest van Fok snapt dat Omikron hooguit een lichte verkoudheid is bij de meeste mensen.
Ja, de mensen in BNW verzinnen deze berichten, dat klopt.
A gentle wave of heat flows over the FOK! forum
Get woke, go broke!
pi_204417995
Never ending boosters? No freaking way!

twitter
A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
  dinsdag 12 april 2022 @ 21:32:00 #20
421867 greysbones
fun fact i don't care
pi_204417996
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 april 2022 21:23 schreef Foshizzle79 het volgende:

[..]
En de plannen voor de digitale Euro ^O^ *O* wat een fijne tijd om te leven is het toch :X
weg met al het cash geld
Als je het niet kunt oplossen, is het geen probleem.
  dinsdag 12 april 2022 @ 21:32:51 #21
6253 HeatWave
Apex Predator
pi_204418018


BNWers verzinnen die dingen allemaal zelf man, geen hond die er nog naar kraait.
A gentle wave of heat flows over the FOK! forum
Get woke, go broke!
  dinsdag 12 april 2022 @ 21:32:56 #22
421867 greysbones
fun fact i don't care
pi_204418021
quote:
17s.gif Op dinsdag 12 april 2022 21:28 schreef Ali_boo het volgende:
Een virus zo vreselijk dat je er niets van merkt

[ twitter ]
vanmorgen een bericht van het RIVM gelezen
mensen onderschatten de griep _O- _O-
het moet niet gekker worden
Als je het niet kunt oplossen, is het geen probleem.
pi_204418029
quote:
99s.gif Op dinsdag 12 april 2022 21:32 schreef greysbones het volgende:

[..]
weg met al het cash geld
Ja no way José :D :{w :D
And those that were seen dancing were thought to be insane by those that could not hear the music.
  dinsdag 12 april 2022 @ 21:33:51 #24
421867 greysbones
fun fact i don't care
pi_204418039
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 april 2022 21:33 schreef Foshizzle79 het volgende:

[..]
Ja no way José :D :{w :D
ik doe niet meer mee *O*
Als je het niet kunt oplossen, is het geen probleem.
  Moderator dinsdag 12 april 2022 @ 21:37:08 #25
381159 crew  loveyoulongtime
bloedpompbiscuit
pi_204418109
Ach weet je? Het is niet dat er hier niet gewaarschuwd is, en nu er dadelijk dingen gaan veranderen in het leven van mensen gaan "ze" dat hier ook weer goedpraten.

De term "Het leven is een feestje" is wel een beetje :W
Lach met een schone bips
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')