abonnement Unibet Coolblue
pi_204030705
Sjoukje! *O*
1 van de weinige in showbizzland die het met ons eens is. :P
pi_204030719
quote:
0s.gif Op donderdag 10 maart 2022 19:21 schreef tong80 het volgende:
Er is een nieuw tv-programma op de buis waar niet iedereen even enthousiast over is. In het muzikale programma ’Hazes Is De Basis’, gepresenteerd door Jeroen van der Boom, brengen ruim twintig artiesten een geheel eigen bewerking van een originele Hazes-hit ten gehore. Op social media waren de eerste reacties erg kritisch. Zangeres Sjoukje Smit (71), die furore maakte onder haar artiestennaam Maggie MacNeal, is vooral vernietigend in haar oordeel over Rachel Hazes: ”Die theetante zit daar de rouwende weduwe uit te hangen om nog meer pegels te verdienen over de rug van haar overleden man.”

Sjoukje, we hebben begrepen dat je niet met veel plezier hebt zitten kijken naar ’Hazes Is De Basis’…

”Och man, verschrikkelijk! Op het moment wordt het dusdanig uitgemolken, dat je bijna een hekel aan de naam Hazes krijgt. En dat komt eigenlijk alleen maar door Rachel. Ik zat te kijken naar dat nieuwe programma en dacht: oh god, wéér zo’n uitgemolken ding! En dat die Jeroen van der Boom daar steeds in meegaat… Maar goed, als ze het leuk vinden, moeten ze het vooral doen, maar ik vind het vreselijk.”

Kun je eens aangeven wat je vooral vreselijk vindt aan het programma?

”Nou, dat die op geld beluste Rachel er zo’n hoofdrol in opeist, dat vind ik nog het meest erge. Als het nou alleen over Hazes ging… Ja, dan zou ik waarschijnlijk ook niet kijken, maar dan viel het nog enigszins mee. Het is extra erg doordat die theetante daar zo zit om de rouwende weduwe uit te hangen en om nog meer pegels te verdienen over de rug van de man met wie ze in scheiding lag. We hebben onderhand ’Hij Gelooft In Mij’, ’Holland Zingt Hazes’ en nu dan ook nog ’Hazes Is De Basis’.

We worden een beetje overvoerd, het is overkill. En dat die Rachel Hazes daar zit met dat semi-ontroerde hoofd en hoe ze daar commentaar op geeft met dat geslis en die lange s-en, sjongejonge. André Hazes zal zonder haar gepush ook heus niet worden vergeten.”

’Semi-ontroerd’? Kun je uitleggen wat je daarmee bedoelt?

”Ja, het gaat haar alleen maar om de pegels. Ik heb geen traan gezien, maar ze was wel heel druk bezig met haar zakdoekje. Ze gingen scheiden hè? Dat was niet voor niks! Ze woonden destijds, zo gaat het verhaal, al apart! Toen ging hij dood en sindsdien hoor je voortdurend hoezeer ze hem mist en hoe erg het allemaal is. Die Hazes is vreemdgegaan, heeft zich klem gezopen en was thuis niet altijd de aardigste, die verhalen kennen we inmiddels allemaal. Hij had al seks met haar toen ze vijftien was, dat kan toch echt niet?! Hij was bijna twintig jaar ouder!”

Hoe vind je dat Rachel omgaat met het erfgoed van André Hazes?

”Uitmelken om er zelf beter van te worden. Dat is wat ze doet. Niets meer en niets minder.”

Denk je dat veel mensen het met jou eens zijn?

”Dat weet ik wel zeker. Ik had iets soortgelijks op mijn Facebook-pagina geschreven en van de 350 opmerkingen waren er geloof ik twee die zeiden dat het toch vooral om de muziek van Hazes gaat. Ik las dat ’AD’-mediajournalist Marcus den Blanken zich ook stoorde aan de prominente rol van Rachel in de show. Hij schreef: ’’Hazes Is De Basis’ lijkt een prima format. Alleen jammer dat Rachel Hazes daar heel hypocriet zit te doen. Alsof ze zielsgelukkig was met André. Als zij nou lekker op de achtergrond blijft, kan het best leuk zijn. Dit kun je niet kijken zonder lichte braakneigingen.’ ’Televizier’-journalist Jef Willemsen was het daarmee eens, want hij zei: ’Veertig procent minder anekdotes van Rachel en het is een topformat voor de liefhebber. Nu speelt de muziek een bijrol.’ De mediacritici walgen er dus van en iedereen die ik spreek ook.”

Het klinkt alsof je Rachel niet oprecht vindt.

”Ik vind alles nep aan haar. Een ander vreemd voorbeeld is dat hondje dat ze vorig jaar gered zou hebben op het strand van Barcelona. Ze ging een dagje zonnen en kwam terug met een hondje, want twee meiden liepen op het strand met een puppy te zeulen en wilden ervanaf. Toen heeft Rachel het hondje overgenomen. Leuk voor de foto en het verhaal, maar dat is toch vreemd? Waar is die puppy nu dan? Heb jij er ooit nog iets over gehoord?”

Heb je André Hazes zelf goed gekend?

”Niet persoonlijk, maar ik ben hem wel heel vaak tegengekomen op plekken waar ik ook optrad. Vooral toen we druk waren met de Dutch Divas.”

Heb je zelf weleens iets van hem gezongen?

”Nee, niet professioneel. Wel mee gelald in de kroeg, maar daar houdt het dan ook mee op. Ik kan zijn muziek zeker wel waarderen, ondanks dat ik het zelf niet zou zingen. Wat hij deed, deed hij goed.”

Het past ook niet echt in jouw genre. Je bent met jouw nuchterheid sowieso een beetje een buitenbeentje in de showbizz,

”Ik ben inderdaad een beetje het vreemde eendje in de muziekbijt. Het gaat mij namelijk vooral en alleen om de muziek. Ik zit al 51 jaar in het vak, schrijf mijn eigen teksten en schrijf ook muziek voor anderen. Ik ben niet alleen zangeres, maar ook componist en tekstschrijver. Al dat drama eromheen, daar word ik niet goed van. Je hebt in dit wereldje mensen die denken dat ze heel erg goed zijn en zich daar ook naar gaan gedragen. Zo’n Lil’ Kleine en Glennis Grace: die kunnen de weelde ook niet aan! Daar ben ik niet zo van. En neem nou zo’n René le Blanc, die vindt zichzelf ook zo ontzettend goed en de beste zanger van Nederland. Ik ben altijd met mijn beide benen en in alle nuchterheid op de Hollandse grond blijven staan.”

Met die sterallures had je vroeger al te maken toen je met Willem Duyn het duo Mouth & MacNeal vormde. Willem betrok het succes van jullie als duo vooral op zichzelf.

”Klopt. Als we applaus kregen, ontving hij dat alsof het vooral voor hém was. Alles was voor Bassie. Als we ergens een restaurant binnenkwamen, schreeuwde hij zo hard ’goedenavond allemaal’ dat iedereen omkeek. Iedereen moest weten wie er zojuist binnen was gekomen. Terwijl ik het liefst ergens in een hoekje ging zitten. Het opzoeken van die aandacht, dat zit gewoon niet in me.”

Wat dat betreft was je ook de enige nietdiva in de Dutch Divas met Marga Bult en Sandra Reemer?

”Dat klopt wel, ja. Sandra was nogal extravagant. De ene keer mankeerde er iets aan de kleedkamer, de andere keer was het soort publiek niet goed. Ik heb me geregeld in een bezemkast staan omkleden, wat maakte mij dat nou uit? Ik kwam om te zingen en de mensen te vermaken. Binnen de Dutch Divas klonken weleens andere geluiden en dat botste soms, waardoor we ook weleens een mediator hebben ingeschakeld om ervoor te zorgen dat het wat beter boterde tussen ons. Als presentatrice heb ik verscheidene tv-programma’s gedaan en ik hoorde dan vaak dat ik het gewone meisje was van iedereen. Ik was gewoon een meisje en ik zong toevallig. Zo voel ik dat nog steeds. Ach, waarom maak ik me eigenlijk zo druk over het wel en wee in de showbizz… Wat er zich momenteel in Oekraïne afspeelt, is pas echt een groot drama.”


:T
Zo waar. Ik had de eerste aflevering opgenomen en even teruggekeken. Zoals ze daar de rouwende weduwe uithangt, echt om te kotsen. :r :r :r Met die van der Boom er bovenop :r

Sjoukje _O_ _O_
  Spellchecker donderdag 10 maart 2022 @ 21:31:15 #278
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_204031078
quote:
0s.gif Op donderdag 10 maart 2022 13:26 schreef Sunshine1982 het volgende:
Rachel Hazes (52) is klaar met de showbizz en heeft behoefte aan anonimiteit, vertelt ze aan weekblad 'Story'. De weduwe van André Hazes legt uit dat ze ontzettend druk is. "Ik wil in de anonimiteit gaan leven".

Rachel, die vorige week nog ziek op bed haar 52e verjaardag vierde, kondigt hiermee ook haar pensioen aan. "Ik heb besloten dat ik nog vier jaar wil werken. Dan ben ik 56 en in dat jaar zou André 75 jaar zijn geworden. Ik heb voor mezelf besloten dat ik nog een paar jaar heel hard wil werken."

"Ik pleeg af en toe best roofbouw op mijn lichaam. Op sommige dagen werk ik meer dan twintig uur. Dat blijf ik niet volhouden", zegt ze in het tijdschrift.

Hoe Rachel haar anonieme leven gaat invullen staat nog open. Ze wil in de toekomst vooral meer genieten. "Misschien is het me gegeven dat ik 70 mag worden. Dan kan ik nog veertien jaar in de anonimiteit leven. Dat zou meer in mijn huisje in Barcelona zijn dan in Nederland, maar ik zou nooit buiten mijn eigen landje kunnen."

Naast alle drukte rond de nalatenschap van André is ze ook druk met zoon André Hazes jr. die momenteel weer bij haar woont.

https://www.rtlboulevard.(...)imiteit-en-meer-rust

Werken? Wat doet zij dan?
:D

Terug in de anonimiteit? Hoe dan? _O-
pi_204034085
quote:
0s.gif Op donderdag 10 maart 2022 21:31 schreef maily het volgende:

[..]
:D

Terug in de anonimiteit? Hoe dan? _O-
Nadat ze zoveel moeite heeft gedaan om eruit te komen?

Gelooft die vrouw serieus dat er ook maar 1 zinnig denkend mens is die dat gelooft?
pi_204035488
Die kan niet eens anoniem leven, ze heeft geen idee hoe dat moet, wil alleen geld binnenharken....
pi_204036502
quote:
0s.gif Op donderdag 10 maart 2022 20:05 schreef roos94 het volgende:
Nog nooit van de beste vrouw gehoord maar ze heeft wel gelijk
O+

Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
pi_204047145
quote:
0s.gif Op donderdag 10 maart 2022 13:26 schreef Sunshine1982 het volgende:
Rachel Hazes (52) is klaar met de showbizz en heeft behoefte aan anonimiteit, vertelt ze aan weekblad 'Story'. De weduwe van André Hazes legt uit dat ze ontzettend druk is. "Ik wil in de anonimiteit gaan leven".


Rachel, die vorige week nog ziek op bed haar 52e verjaardag vierde, kondigt hiermee ook haar pensioen aan. "Ik heb besloten dat ik nog vier jaar wil werken. Dan ben ik 56 en in dat jaar zou André 75 jaar zijn geworden. Ik heb voor mezelf besloten dat ik nog een paar jaar heel hard wil werken."


"Ik pleeg af en toe best roofbouw op mijn lichaam. Op sommige dagen werk ik meer dan twintig uur. Dat blijf ik niet volhouden", zegt ze in het tijdschrift.


Hoe Rachel haar anonieme leven gaat invullen staat nog open. Ze wil in de toekomst vooral meer genieten. "Misschien is het me gegeven dat ik 70 mag worden. Dan kan ik nog veertien jaar in de anonimiteit leven. Dat zou meer in mijn huisje in Barcelona zijn dan in Nederland, maar ik zou nooit buiten mijn eigen landje kunnen."

Naast alle drukte rond de nalatenschap van André is ze ook druk met zoon André Hazes jr. die momenteel weer bij haar woont.

https://www.rtlboulevard.(...)imiteit-en-meer-rust


Werken? Wat doet zij dan?
_O_ mag ook nu al hoor.
"mooie mensen" zijn zeldzaam. Je herkent ze niet aan het uiterlijk,maar aan de ziel.
pi_204047199
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 maart 2022 10:41 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]
_O_ mag ook nu al hoor.
Liever gister dan vandaag!! *O*
pi_204047267
quote:
0s.gif Op donderdag 10 maart 2022 13:26 schreef Sunshine1982 het volgende:
Rachel Hazes (52) is klaar met de showbizz en heeft behoefte aan anonimiteit, vertelt ze aan weekblad 'Story'. De weduwe van André Hazes legt uit dat ze ontzettend druk is. "Ik wil in de anonimiteit gaan leven".

Rachel, die vorige week nog ziek op bed haar 52e verjaardag vierde, kondigt hiermee ook haar pensioen aan. "Ik heb besloten dat ik nog vier jaar wil werken. Dan ben ik 56 en in dat jaar zou André 75 jaar zijn geworden. Ik heb voor mezelf besloten dat ik nog een paar jaar heel hard wil werken."

"Ik pleeg af en toe best roofbouw op mijn lichaam. Op sommige dagen werk ik meer dan twintig uur. Dat blijf ik niet volhouden", zegt ze in het tijdschrift.

Hoe Rachel haar anonieme leven gaat invullen staat nog open. Ze wil in de toekomst vooral meer genieten. "Misschien is het me gegeven dat ik 70 mag worden. Dan kan ik nog veertien jaar in de anonimiteit leven. Dat zou meer in mijn huisje in Barcelona zijn dan in Nederland, maar ik zou nooit buiten mijn eigen landje kunnen."

Naast alle drukte rond de nalatenschap van André is ze ook druk met zoon André Hazes jr. die momenteel weer bij haar woont.

https://www.rtlboulevard.(...)imiteit-en-meer-rust

Werken? Wat doet zij dan?
Ja, het is een aanslag op haar lijf. Van roken krijg je behoorlijk wat tandaanslag en over de aderen maar te zwijgen.
Roofbouw op de stembanden ook.
Go hard or go home
  FOK!Video Chick, PR en FP sportredactie zaterdag 12 maart 2022 @ 11:59:38 #285
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_204048140
Wat doet zij 20 uur per dag dan? Berekenen hoeveel ze nog wil binnenhalen?
I guess words are a motherfucker.
I kill a bitch with a potato peeler for the skrilla.
  Miss 200.000.000! zaterdag 12 maart 2022 @ 12:00:12 #286
367000 roos94
pi_204048151
quote:
17s.gif Op zaterdag 12 maart 2022 11:59 schreef ChipsZak. het volgende:
Wat doet zij 20 uur per dag dan?
Roken en bedenken wanneer de rouw kan gaan beginnen
pi_204048283
quote:
17s.gif Op zaterdag 12 maart 2022 11:59 schreef ChipsZak. het volgende:
Wat doet zij 20 uur per dag dan? Berekenen hoeveel ze nog wil binnenhalen?
Dat vroeg ik me ook af ja. 20 uur per dag is een boel. Ik denk dat we mevrouw Hazes met een flinke korrel zout moeten nemen.
pi_204048905
20 uur per dag werken. Geloof er geen kut van. :') Is dat inclusief rookpauze?
pi_204049003
20 uur dingen te doen hebben geloof ik nog wel, maar werken? :D
-nee-
pi_204049045
Zou ze het verschil niet weten tussen uren en minuten?
  FOK!Video Chick, PR en FP sportredactie zaterdag 12 maart 2022 @ 13:50:08 #291
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_204049240
:D
I guess words are a motherfucker.
I kill a bitch with a potato peeler for the skrilla.
  Trouwste user 2022 zaterdag 12 maart 2022 @ 14:33:28 #292
7889 tong80
Spleenheup
pi_204049681
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 maart 2022 12:10 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]
Dat vroeg ik me ook af ja. 20 uur per dag is een boel. Ik denk dat we mevrouw Hazes met een flinke korrel zout moeten nemen.
Of met een flinke bierbuik

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Spellchecker zaterdag 12 maart 2022 @ 23:47:04 #293
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_204058558
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 maart 2022 14:33 schreef tong80 het volgende:

[..]
Of met een flinke bierbuik

:T
En een knakworst _O-
pi_204059539
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 maart 2022 23:47 schreef maily het volgende:

[..]
En een knakworst _O-
Gatsie en bah wat vies, ik krijg er kots van in mijn mond :(
:P
  maandag 14 maart 2022 @ 18:34:58 #295
1872 Jumparound
bedankt voor de vis
pi_204079061
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 maart 2022 12:10 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]
Ik denk dat we mevrouw Hazes met een flinke korrel zout moeten nemen.
De gedachte alleen al... Met of zonder zout... Brrrr
Inorbit: zeg dat dan typluie triangeljosti
Beauregard: Een beetje FOK!ker laat het brood door z'n moeder smeren.
Ecosia
ek's 'n flash drive, jy's 'n floppy
pi_204083735
quote:
0s.gif Op maandag 14 maart 2022 18:34 schreef Jumparound het volgende:

[..]
De gedachte alleen al... Met of zonder zout... Brrrr
Jeroen van de Boom zei dat Rachel een strot had. Ik denk dat dat geheimtaal was voor slijmen dat ze zogenaamd prachtig kan zingen. Ik voorspel de eerste single van Rachel in 2022, omdat André dat zo fijn zou hebben gevonden. Heineken, Unox, Cavello en het melodieuze gekraak van Rachel op de achtergrond.
pi_204083877

Wat een strot hey..
Ik weet niet of de tranen van de pijn komen of van wat anders.
pi_204084047
Christus op rollerskates!!
De knopen vallen spontaan uit de bruinlederen chesterfieldbankjes bij het schelle gesnerp van de beroepsweduwe. :') :X :r
´
  Tettenkoning dinsdag 15 maart 2022 @ 07:36:43 #299
479333 Nine.
Nijntje of Nine
pi_204084078
quote:
11s.gif Op dinsdag 15 maart 2022 07:26 schreef Kim-Holland het volgende:
Christus op rollerskates!!
De knopen vallen spontaan uit de bruinlederen chesterfieldbankjes bij het schelle gesnerp van de beroepsweduwe. :') :X :r
Op donderdag 3 oktober 2019 09:45 schreef bitterbal het volgende:
Nine is nu al een held _O_
pi_204084095
quote:
10s.gif Op dinsdag 15 maart 2022 07:36 schreef Nine. het volgende:

[..]
[ afbeelding ]
_O-
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')