Dat eitje ga ik ook proberen. En heb nog truffelmayo van m'n kerstpakket.quote:Op vrijdag 7 januari 2022 12:34 schreef Deisyy het volgende:
[..]
Ja. Die pakketjes van Jumbo zijn best lekker, daar zitten dan ook pijnboompitjes, Parmezaanse kaas en dressing in. Zelf gooi ik er nog rucola, gebakken spekjes en een eitje op
Ik zag gisteren bij de Jumbo Blue Stilton, al kant en klaar geïnfuseerd met port liggen Daar hadden we het van de week over... Moet niet gekker worden.quote:Op vrijdag 7 januari 2022 12:34 schreef Deisyy het volgende:
[..]
Ja. Die pakketjes van Jumbo zijn best lekker, daar zitten dan ook pijnboompitjes, Parmezaanse kaas en dressing in. Zelf gooi ik er nog rucola, gebakken spekjes en een eitje op
Nou, nadat mijn bordje leeg was kwam ik net in de keuken en daar stond het zakje spekjes nog klaar om eroverheen gestrooid te wordenquote:Op vrijdag 7 januari 2022 12:40 schreef Gast_op_Afstand_GOA het volgende:
[..]
Goffer, daar word je wel beter van !
Die gebakken spekjes heb je wel goed verstopt
En ik maar druk naar de spekjes proberen te zoeken op je plaatjequote:Op vrijdag 7 januari 2022 12:50 schreef Deisyy het volgende:
[..]
Nou, nadat mijn bordje leeg was kwam ik net in de keuken en daar stond het zakje spekjes nog klaar om eroverheen gestrooid te worden
Ach ermquote:Op vrijdag 7 januari 2022 12:50 schreef Deisyy het volgende:
[..]
Nou, nadat mijn bordje leeg was kwam ik net in de keuken en daar stond het zakje spekjes nog klaar om eroverheen gestrooid te worden
Spekjes functie eldersquote:Op vrijdag 7 januari 2022 12:52 schreef Gast_op_Afstand_GOA het volgende:
[..]
Ach erm
Nou ja, die krijgen een functie, daar ben ik niet bang voor
En dan lekker het eigeel over de rucola laten lopen Truffelmayo zal er inderdaad ook heel lekker bij zijn.quote:Op vrijdag 7 januari 2022 12:47 schreef engine het volgende:
[..]
Dat eitje ga ik ook proberen. En heb nog truffelmayo van m'n kerstpakket.
Frits leest hier ook al meequote:Op vrijdag 7 januari 2022 12:48 schreef Gast_op_Afstand_GOA het volgende:
[..]
Ik zag gisteren bij de Jumbo Blue Stilton, al kant en klaar geïnfuseerd met port liggen Daar hadden we het van de week over... Moet niet gekker worden.
Had ernaar gevraagd, dan had ik er misschien al achter gekomen voordat ik alles op hadquote:Op vrijdag 7 januari 2022 12:51 schreef Aoibhin het volgende:
[..]
En ik maar druk naar de spekjes proberen te zoeken op je plaatje
Je hebt nog twee dagenquote:Op vrijdag 7 januari 2022 13:01 schreef Gast_op_Afstand_GOA het volgende:
Laatste vakantiedag alweer
Damn ..omgevlogen.. de helft niet gedaan wat ik van plan was.
Het laat zich raden waar dat heen gaatquote:
quote:
Zachte dooiersquote:Op vrijdag 7 januari 2022 12:55 schreef Deisyy het volgende:
[..]
En dan lekker het eigeel over de rucola laten lopen Truffelmayo zal er inderdaad ook heel lekker bij zijn.
Oeps * Aoibhin foei!quote:Op vrijdag 7 januari 2022 12:57 schreef Deisyy het volgende:
[..]
Had ernaar gevraagd, dan had ik er misschien al achter gekomen voordat ik alles op had
quote:Op vrijdag 7 januari 2022 13:05 schreef Domnivoor het volgende:
[..]
Het laat zich raden waar dat heen gaat
[..]
Lekker weekend vierenquote:Op vrijdag 7 januari 2022 13:06 schreef Gast_op_Afstand_GOA het volgende:
[..]
Dat is weekend, dat telt niet
Maar wel lekker
Dat was mijn brunch netquote:
Om het goed te maken zal ik bij de volgende lunchfoto weer de ingrediënten erbij zetten, dan mag jij checken of alles erin zitquote:
Dit gaat vast weleens foutquote:Op vrijdag 7 januari 2022 13:08 schreef Gast_op_Afstand_GOA het volgende:
[..]
Dat was mijn brunch net
Ik kook ze .. zoals gisteren beschreven
En dan pel ik ze voorzichtig.. totdat ik letterlijk een heel klein beetje eiwit half onder heb.. en de dooier er als een bolletje op staat.. flinterdun... al het bovenste eiwit gooi ik weg.. Delicaat klusje.. want een verkeerde beweging en de dooier loopt leeg.. dan een vleugje zout er op... en dan ...sluuuurp ...ik het zo naar binnen
Deal!quote:Op vrijdag 7 januari 2022 13:10 schreef Deisyy het volgende:
[..]
Om het goed te maken zal ik bij de volgende lunchfoto weer de ingrediënten erbij zetten, dan mag jij checken of alles erin zit
Aparte techniek Geen eiwitfan?quote:Op vrijdag 7 januari 2022 13:08 schreef Gast_op_Afstand_GOA het volgende:
[..]
Dat was mijn brunch net
Ik kook ze .. zoals gisteren beschreven
En dan pel ik ze voorzichtig.. totdat ik letterlijk een heel klein beetje eiwit half onder heb.. en de dooier er als een bolletje op staat.. flinterdun... al het bovenste eiwit gooi ik weg.. Delicaat klusje.. want een verkeerde beweging en de dooier loopt leeg.. dan een vleugje zout er op... en dan ...sluuuurp ...ik het zo naar binnen
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |