abonnement Unibet Coolblue
pi_202978025


Een nieuw seizoen Premier League op uw beeldbuis, wat een feest.

Manchester City is regerend landskampioen. Uiteindelijk werd met een ruime voorsprong de titel binnengesleept. Dat is leuk en aardig, maar alles draait toch echt om de Champions League. City debuteerde weliswaar in de Champions League finale en was nog nooit zo dichtbij, maar in de finale ging het tegen Chelsea dan toch mis. Pep's missie is nog niet volbracht. Het spelen zonder een échte spits en het overthinking werkt regelmatig tegen hem. Gaat het hem dit seizoen dan wel lukken? Jack Grealish, die regelmatig diep in het glaasje kijkt, mocht worden aangetrokken voor heel veel pond. Dat verhaalt kent u wel.

Manchester United, ooit een club die standaard om de titel meedoet. Nu niet. De terugkeer van Cristiano Ronaldo is een fantastisch verhaal, maar met een matige coach als Ole doe je niet mee om de serieuze prijzen. Genoeg topspelers in huis, genoeg aangekocht met Sancho en Varane, maar het loopt niet zoals het zou moeten. Een club met defensieve middenvelders als Fred, McTominay en Matic is géén topclub. Uiteraard hebben wij medelijden met ONZE Donny die nooit mag spelen.

Liverpool had heel, heel veel pech met blessures. Uiteindelijk werd na een knappe inhaalrace toch 'gewoon' top 4 binnen gehaald. ONZE Van Dijk is weer topfit en daar is men al te blij mee. Diogo Jota is een waanzinnige aankoop geweest en Salah is as we speak in wereldvorm. Liverpool is weer terug, lijkt het. Als het team draait is het een geweldige machine waar je liever niet tegen speelt. Klopp heeft in ieder geval geen brilletje meer op door het laseren, dan weet u dat ook weer.

Chelsea kent een mooi verhaal. Tuchel kwam als de verlosser en verving Lampard en het was opeens de beste ploeg van Europa. De Champions League werd binnengehaald en Chelsea bleef maar punten pakken. Een razendknappe comeback van The Champions of Europe. Romelu Lukaku is weer terug en aast op revanche. Ooit een lachertje, bij Internazionale omgebouwd tot een topspits. Hij schiet alles binnen en is niet meer de donkey waar we ooit om moesten lachen. Het is verder een lieve jongen met een veel te groot derde been. Kanté gun ik de Ballon d'Or.

Leicester City is een club om rekening te houden. In de subtop zijn ze zo goed als standaard aanwezig en Brendan Rodgers vinden we een fijne man. Ik kan het zinnetje they showed great character inmiddels niet meer aanhoren. Jamie Vardy wordt elke dagje een stukje ouder maar dat mag zijn feestje niet verpesten. Wesley Fofana is helaas zwaar geblesseerd, een ontzettend groot talent achterin. Vlak voor zijn blessure behoorde hij tot de beste verdedigers van de Premier League. Leicester is een degelijke club.

West Ham United heeft met David Moyes een meme in huis. Op zich hebben ze voor West Ham-begrippen een prima team, maar het blijft tegelijkertijd West Ham. Michail Antonio is wel een fenomeen waarmee je serieus rekening met houden: groot, snel, sterk, zwart, wat wil je nog meer? Roep het maar. Oh, en ze debuteren in de groepsfase van de Europa League. Dat is toch echt een knappe prestatie.

Tottenham Hotspur is de club waarbij Nuno de leiding neemt en Harry Kane weg wilde gaan maar gedwongen werd om te blijven. Hij kwam zelfs niet op de training opdagen, maar dat was zogezegd 'gepland'. Ja ja, dat gelooft natuurlijk niemand. Even later werd het brandje geblust en deed men alsof er niets meer aan de hand is. Moeten we met de Spurs rekening houden? Nee. Haalt Nuno het einde van het seizoen? Dat is nogal twijfelachtig. Even kort pieken en dan diep dalen. Dat is Tottenham Hotspur Football Club.

Arsenal is een meme. Arteta zou, als ik de fans moet geloven, inmiddels al zestig keer op staande voet zijn ontslagen. Het UWV staat te springen om zijn komst, maar dat komt er maar niet. Arsenal is een club in opbouw. Geloof je het zelf? Iemand moet toch wekelijks kunnen lachen om een club. Noord-Londen is eigenlijk op voetbalgebied niet zo serieus te nemen.

Leeds United, een prachtige club met eindelijk de volle aanhang aanwezig op Elland Road. Daar moet u echt een keer heen. Wat een genot. Het verhaal van Bielsa kennen we inmiddels. Met Raphinha, schittert inmiddels ook bij de Seleção, hebben ze echt een leuke speler in huis. Afgelopen seizoen waanzinnig op de negende plek geëindigd. Bielsa zou er ook dit seizoen meteen voor tekenen.

Everton, tsja, wat moet je nou zeggen? Altijd leuke aankopen, altijd niets. Het lachertje van de Merseyside. Even leek het alsof de club met Ancelotti en James Rodríguez de goede weg in ging, maar alles donderde meteen als een kaartenhuis in elkaar. De dikke vette ober is nu de manager van de vertrokken Ancelotti naar Madrid en James is ergens in de zandbak zijn geld aan het tellen. Een plek voor de Europese tickets moet het worden.

Aston Villa geeft altijd heel veel geld uit alsof het een of andere topclub is. Danny Ings, Emiliano Buendía, Leon Bailey, ik noem maar wat jongens van het huidige seizoen. Leuke namen, maar bij een club als Villa moet je al blij zijn als je boven plek tien eindigt. En dat is uiteraard geen schande.

Newcastle United is inmiddels de rijkste club ter wereld. Of naja, dat wordt gezegd. De vele oliedollars hebben inmiddels ook het mooie Newcastle bereikt. Bruce gaat binnenkort de zak krijgen. Niet een zak met geld, maar waarschijnlijk een stukje touw zoals dat in de zandbaklanden ook gebeurt. Want ja, mensenrechten kennen we niet. Weer die vermoeiende discussie waarbij Amnesty International het hardst blijft roepen. Kan mij het schelen, ik wil gewoon Kylian Mbappé en Erling Braut Håland bij Newcastle zien spelen. Fucking hell.

Wolverhampton Wanderers is zoals bekend Nuno kwijt. De Portugese enclave is er echter nog altijd gestationeerd. De hype is wel inmiddels voorbij en Adama Traoré kan alleen maar rennen. Leuke club verder, weinig mis mee. Lage gun ik het allerbest. In de middenmoot eindigen is ook dit seizoen zeker niet ondenkbaar voor de Wolves.

Crystal Palace heeft Vieira aangetrokken. Een Premier League legende, dat snapt u ook wel. De vraag is alleen of hij het ook als trainer in de Premier League kan laten zien. Zijn cv is verder niet al te spectaculair. Wel heeft hij onder andere Odsonne Édouard mogen aantrekken en die liet het meteen zien in de Premier League. In de Schotse boerencompetitie schoot hij ze allemaal binnen en voor de reputatie van die competitie is het maar goed ook dat hij ook in de duurste competitie ter wereld presteert.

Southampton kan maar niet degraderen. Wij komen er nooit meer van af. Danny Ings liet dit zinkend schip achter en vertrok voor veel geld naar Aston Villa. Ook dit seizoen zullen ze wel weer wat flikken om boven de streep te eindigen. Het houdt niet op, niet van zelf. Toch wel de club waar ik persoonlijk het minst naar uitkijk dit seizoen.

Brighton is een club aan de Engelse zuidkust waar het hard kan waaien. Zeker wel eens geinig om een keer te bezoeken. Het duurde heel lang, mede door de Olympische Spelen, totdat Cucurella werd aangetrokken. De gehele linkerflank is nu in zijn handen. Een aankoop waar men lang naar heeft mogen uitkijken. Brighton doet niet gek, Brighton is Brighton. Joël Veltman is inmiddels gewend aan het Engelse spel en mag achterin de vijf man linie bewaken.

Burnley behoort alweer tot de kanshebbers op degradatie. Het is dat Fulham, West Brom en Sheffield zowaar nóg slechter waren, anders Burnley er ook dit seizoen uit. Overleven is ook weer het devies dit jaar. Dyche staat al eeuwen aan het roer en is an sich geen slechte man om te treffen. Het elftal is zoals vertrouwd erg saai.

Norwich City is de eerste promovendus van het nieuwe seizoen. Een pingpongclub is het inmiddels geworden: te slecht voor de Premier League en te goed voor de Championship. Tsja, wat moet je doen? Elk jaar promoveren en weer degraderen. Norwich doet geen dingen op de transfermarkt en speelt in een eigen competitie. Plek twintig? Boeiend, we komen wel weer terug. Stress kennen we niet.

Watford is in handen van de heer dilly ding, dilly dong. Ismaïla Sarr is de beste speler en jongens zoals Sissoko, Rose en Dennis moeten dit elftal versterken. Wat men echter ook weet is dat zij ook behoren tot de degradatiekandidaten. De slechtste selectie van de competitie hebben ze zeker niet, alles is dus mogelijk. Boven de streep eindigen is prima.

Brentford kent een prachtig verhaal. Een nieuw modern stadion voor The Bees zorgde al voor ophef, maar het moest. Het oude Griffin Park is niet meer. Wil je meedoen, dan moet je vernieuwen. Daar is dan uiteindelijk nadat enkele keren misgegrepen werd het debuut in de Premier League. En wát een debuut tegen Arsenal. Brentford houdt van cijfertjes en blijft lekker nuchter. Wat een fantastische club is het toch ook in West-Londen. Gaat Ivan Toney de ster in de Fantasy Teams worden? Ik hoop er in ieder geval wel op.

Los!

Fixtures - Ziggo Sport programmagids
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_202978036
man city wordt weer flink geholpen
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
  zaterdag 1 januari 2022 @ 14:55:03 #3
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_202978042
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 januari 2022 14:53 schreef klaasweetalles het volgende:
dias kan er niet van
Werd inderdaad een beetje te snel de hemel in geprezen.
We have always been at war with Eastasia.
pi_202978192
twitter


Na ONZE Albert Stuivenberg mag ook ONZE Pep Lijnders morgen het roer overnemen.
pi_202978235
ik heb nog nooit zo een slow motion wedstrijd gezien uit engeland

wat slecht
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
  zaterdag 1 januari 2022 @ 15:12:45 #6
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_202978266
Ake lekker bezig. Laat wel zien een echte City-speler te zijn.
We have always been at war with Eastasia.
  zaterdag 1 januari 2022 @ 15:22:29 #7
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_202978390
Ai.....
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica Español
Come On
pi_202978391
ach
  zaterdag 1 januari 2022 @ 15:22:56 #9
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_202978398
toch
  zaterdag 1 januari 2022 @ 15:22:58 #10
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_202978400
kut
We have always been at war with Eastasia.
pi_202978408
Erg zuur voor Arsenal.
pi_202978416
Zonde
  zaterdag 1 januari 2022 @ 15:28:10 #13
21467 franske19
Hit the deck!
pi_202978481
Hoeveel miljard ook al weer. Het leek weer nergens op.
"The wolves will come again," said Jojen solemnly. - George R.R. Martin
pi_202978486
twitter
  Trouwste user 2022 zaterdag 1 januari 2022 @ 16:54:47 #15
7889 tong80
Spleenheup
pi_202979635
Wat een kut wedstrijd nu.

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_202979683
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 januari 2022 16:54 schreef tong80 het volgende:
Wat een kut wedstrijd nu.

:T
Wat verwacht je van de eeuwige chokeploeg Tottenham? :D
  Trouwste user 2022 zaterdag 1 januari 2022 @ 17:03:49 #17
7889 tong80
Spleenheup
pi_202979742
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 januari 2022 16:59 schreef Oriente het volgende:

[..]
Wat verwacht je van de eeuwige chokeploeg Tottenham? :D
Diepe wond. ;)

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_202980034
Albert Mantingh houdt van overdrijven.
  zaterdag 1 januari 2022 @ 17:41:48 #19
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_202980137
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 januari 2022 17:31 schreef Bolasie het volgende:
Albert Mantingh houdt van overdrijven.
Voldoet dus aan de Ziggostandaard
RED ONS HENNIEGOD
pi_202980162
Jezus weer een medical emergency op de tribunes
pi_202980250
Conteball
  Trouwste user 2022 zaterdag 1 januari 2022 @ 17:54:28 #22
7889 tong80
Spleenheup
pi_202980259
Kutzooi.

Gunner Tong.

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  zaterdag 1 januari 2022 @ 17:55:52 #23
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_202980273
Spurs die een goal maken in 90+6

Erg leuke rubriek
VBL SC influencer
Left, right, behind
  zaterdag 1 januari 2022 @ 17:57:37 #24
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_202980286
Albert de randdebiel dacht dat het voorbij was na de goal
RED ONS HENNIEGOD
pi_202980504
Crystal Palace XI: Guaita, Ward, Guehi, Andersen, Mitchell, Milivojevic, Hughes, Schlupp, Ayew, Edouard, Benteke

West Ham XI: Fabianski, Coufal, Diop, Dawson, Johnson, Soucek, Rice, Lanzini, Bowen, Benrahma, Antonio
pi_202980872
Antonio, wie anders dan.
pi_202980900
Heerlijke goal van Lanzini _O_
  zaterdag 1 januari 2022 @ 19:02:37 #28
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_202980955
Best een leuk elftalletje heeft West Ham eigenlijk.
We have always been at war with Eastasia.
pi_202981961
Het kan nog.
  zaterdag 1 januari 2022 @ 20:27:49 #30
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_202982042
Wow dat scheelde weinig
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica Español
Come On
pi_202986628
twitter
Oei, oei.
pi_202987775
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 januari 2022 23:09 schreef Bolasie het volgende:
[ twitter ]Oei, oei.
Ja en terecht. Grote jankbaby dat het is.

En ik heb niets met Tuchel, maar Lukaku is echt een zak.
pi_202988651
Maddisson, Barnes en Choudhury (alle drie Leicester City) hebben een probleem. Die zijn gespot in een vol Ally Pally tijdens de kwartfinales. En dat terwijl de competitie momenteel half op zijn gat ligt door de vele besmettingen.
pi_202989963
quote:
0s.gif Op zondag 2 januari 2022 00:24 schreef Oriente het volgende:
Maddisson, Barnes en Choudhury (alle drie Leicester City) hebben een probleem. Die zijn gespot in een vol Ally Pally tijdens de kwartfinales. En dat terwijl de competitie momenteel half op zijn gat ligt door de vele besmettingen.
Voetballers zijn ook stuk voor stuk echt gewoon achterlijk he? :')
  zondag 2 januari 2022 @ 10:39:59 #35
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_202991002
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 januari 2022 17:54 schreef tong80 het volgende:
Kutzooi.

Gunner Tong.

:T
Voelt alsof we bestolen zijn
  zondag 2 januari 2022 @ 11:02:36 #36
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_202991168
quote:
0s.gif Op zondag 2 januari 2022 00:24 schreef Oriente het volgende:
Maddisson, Barnes en Choudhury (alle drie Leicester City) hebben een probleem. Die zijn gespot in een vol Ally Pally tijdens de kwartfinales. En dat terwijl de competitie momenteel half op zijn gat ligt door de vele besmettingen.
Choudhury die zichzelf in de problemen brengt. Verrassend, dat doet hij anders nooit...
We have always been at war with Eastasia.
pi_202991362
Lakoeke op de tribune.
  zondag 2 januari 2022 @ 11:26:36 #38
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_202991428
quote:
0s.gif Op zondag 2 januari 2022 11:02 schreef -XOR- het volgende:

[..]
Choudhury die zichzelf in de problemen brengt. Verrassend, dat doet hij anders nooit...
Is dat een soort Noa Lang?
  zondag 2 januari 2022 @ 11:44:22 #39
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_202991657
quote:
1s.gif Op zondag 2 januari 2022 11:26 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]
Is dat een soort Noa Lang?
Noa Lang met de coupe van Tahith Chong.
We have always been at war with Eastasia.
  zondag 2 januari 2022 @ 12:38:41 #40
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_202992171
quote:
0s.gif Op zondag 2 januari 2022 00:24 schreef Oriente het volgende:
Maddisson, Barnes en Choudhury (alle drie Leicester City) hebben een probleem. Die zijn gespot in een vol Ally Pally tijdens de kwartfinales. En dat terwijl de competitie momenteel half op zijn gat ligt door de vele besmettingen.
En dat is een probleem omdat? Volgens mij mag dat gewoon hoor, of het slim is dat is een tweede maar iedereen is daar getest. Ze deden het ook niet echt stiekem ofzo, Maddisson tweet er ook gewoon over.
pi_202992194
quote:
10s.gif Op zondag 2 januari 2022 12:38 schreef maxi-mus het volgende:

[..]
En dat is een probleem omdat? Volgens mij mag dat gewoon hoor, of het slim is dat is een tweede maar iedereen is daar getest. Ze deden het ook niet echt stiekem ofzo, Maddisson tweet er ook gewoon over.
Mij *persoonlijk* zal het aan m'n reet roesten maxi maar Leicester is een van de zwaarder getroffen clubs dus dan dit het misschien niet zo handig om een coronahaard op te zoeken momenteel. Ik ben ook niet bekend met de interne regels bij Leicester maar het zou me niet verbazen als ze hier weldegelijk een boete voor krijgen o.i.d.
  zondag 2 januari 2022 @ 12:41:52 #42
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_202992204
quote:
0s.gif Op zondag 2 januari 2022 12:40 schreef Oriente het volgende:

[..]
Mij *persoonlijk* zal het aan m'n reet roesten maxi maar Leicester is een van de zwaarder getroffen clubs dus dan dit het misschien niet zo handig om een coronahaard op te zoeken momenteel. Ik ben ook niet bekend met de interne regels bij Leicester maar het zou me niet verbazen als ze hier weldegelijk een boete voor krijgen o.i.d.
Ik denk dat die problemen wel meevallen, zoals ik zei ze tweeten er openlijk over.
  zondag 2 januari 2022 @ 15:05:17 #43
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_202994344
BHa vroeg voor bij Everton
  zondag 2 januari 2022 @ 15:24:19 #44
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_202994576
Dit is toch geen pingel man :')
  zondag 2 januari 2022 @ 15:25:39 #45
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_202994596
quote:
0s.gif Op zondag 2 januari 2022 15:24 schreef Wicky15 het volgende:
Dit is toch geen pingel man :')
Gerechtigheid dan maar?
pi_202994997
Everton gaarne opheffen.
pi_202995013
quote:
0s.gif Op zondag 2 januari 2022 16:01 schreef Bolasie het volgende:
Everton gaarne opheffen.
En neem de dikke Spaanse ober mee.
pi_202995170
twitter
  zondag 2 januari 2022 @ 16:33:06 #49
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_202995395
twitter
  zondag 2 januari 2022 @ 16:37:51 #50
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_202995465
Klopp weer met zijn Brexit middenveld. Lekker hard werken. Genieten.

Echt, alle respect wat hij met Liverpool bereikt heeft, maar eens een andere manager zou ik niet erg vinden.
pi_202995693
Mijn hemel wat was die commentator bij Everton - Brighton slecht zeg. In de 85ste minuut riep hij al dat ''dit waarschijnlijk de laatste kans'' voor Everton is geweest. En dat heeft hij nog een aantal x geroepen.

Joel Veltman wel echt een baas bij Brighton trouwens. Doet het echt heel goed daar.
  Trouwste user 2022 zondag 2 januari 2022 @ 16:59:24 #52
7889 tong80
Spleenheup
pi_202995713
Leuke wedstrijd mooie goals.

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  zondag 2 januari 2022 @ 17:02:32 #53
131800 Tarado
capô de fusca
pi_202995751
quote:
0s.gif Op zondag 2 januari 2022 16:57 schreef GoldRushFrog het volgende:
Joel Veltman wel echt een baas bij Brighton trouwens. Doet het echt heel goed daar.
ja leuk voor hem
pi_202995859
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 januari 2022 23:09 schreef Bolasie het volgende:
[ twitter ]Oei, oei.
En zo geschiedde.

Ik snap Tuchel overigens wel, ik heb vandaag Lukaku ook nog uit de selectie gezet.
Jack does it in real time...
  zondag 2 januari 2022 @ 17:12:14 #55
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_202995864
''Wat wil Lukaku hiermee bereiken''

Lekker weer Wytse
RED ONS HENNIEGOD
  zondag 2 januari 2022 @ 17:12:49 #56
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_202995870
Kan mij die Lukaku verrotten, trap maar af
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 2 januari 2022 @ 17:30:54 #57
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_202996102
Mané begint lekker.
  zondag 2 januari 2022 @ 17:30:58 #58
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_202996104
Mane :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_202996111
wtf mane
  zondag 2 januari 2022 @ 17:37:17 #60
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_202996203
Lekker besluiteloos Pulisic _O-
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_202996225
Pulisic had geen wapen in zijn hand om het af te maken.
  zondag 2 januari 2022 @ 17:38:53 #62
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_202996236
Wat een foutenfestival _O- _O-
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 2 januari 2022 @ 17:38:54 #63
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_202996237
Haha Roedieger wat doe je

Oh dat was hem niet.
  zondag 2 januari 2022 @ 17:38:58 #64
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_202996239
MAne JA!
  zondag 2 januari 2022 @ 17:39:20 #65
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_202996245
Ik ga moeiteloos mee in het foutenfestival.
  zondag 2 januari 2022 @ 17:39:35 #66
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_202996252
Hahaha Chalobah
  zondag 2 januari 2022 @ 17:39:42 #67
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_202996255
Waarom ga je daar koppen hahaha
pi_202996261
quote:
0s.gif Op zondag 2 januari 2022 17:38 schreef Szura het volgende:
Wat een foutenfestival _O- _O-
Als het tempo zo hoog is dan krijg je veel fouten niet omdat ze er niet veel kunnen maar gewoon door de druk
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
  zondag 2 januari 2022 @ 17:40:00 #69
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_202996262
quote:
10s.gif Op zondag 2 januari 2022 17:38 schreef maxi-mus het volgende:
Haha Roedieger wat doe je

Oh dat was hem niet.
RED ONS HENNIEGOD
pi_202996263
Geheel in lijn met de defensieve blunders achterin sinds december.
  zondag 2 januari 2022 @ 17:40:13 #71
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_202996265
Manegenot
  zondag 2 januari 2022 @ 17:40:52 #72
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_202996276
quote:
0s.gif Op zondag 2 januari 2022 17:40 schreef Bolasie het volgende:
Geheel in lijn met de defensieve blunders achterin sinds december.
Wel bizar, ze stonden toen geloof ik altijd vrijwel bovenaan de lijstjes met minste tegengoals etc.
  zondag 2 januari 2022 @ 17:41:19 #73
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_202996287
Klopp of Tuchel. Wie wil ik meer zien verliezen.
pi_202996418
Faalah
  zondag 2 januari 2022 @ 17:53:28 #75
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_202996433
Henderson/Milner :'(
  zondag 2 januari 2022 @ 17:55:49 #76
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_202996481
Mooie goal.
  zondag 2 januari 2022 @ 17:55:50 #77
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_202996482
quote:
0s.gif Op zondag 2 januari 2022 17:52 schreef 3rr0r het volgende:
Faalah
Que?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 2 januari 2022 @ 17:55:56 #78
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_202996485
Mootjegod
pi_202996486
Goal
  zondag 2 januari 2022 @ 17:56:02 #80
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_202996487
Koekoek.
pi_202996490
Dag Tuchel.
pi_202996491
Jammer dat het erg lelijke Liverpool op een 2-0-voorsprong is gekomen.
  zondag 2 januari 2022 @ 17:56:31 #83
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_202996494
quote:
0s.gif Op zondag 2 januari 2022 17:56 schreef T3hTommay het volgende:
Jammer dat het erg lelijke Liverpool op een 2-0-voorsprong is gekomen.
Nee, Chelsea speelt lekker.
pi_202996496
quote:
0s.gif Op zondag 2 januari 2022 17:55 schreef Szura het volgende:

[..]
Que?
Ik heb hem even geprikkeld.
pi_202996503
Weer een weergaloze goal van Salah in een topwedstrijd.
  zondag 2 januari 2022 @ 17:57:03 #86
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_202996507
Koekoek salah
pi_202996509
quote:
0s.gif Op zondag 2 januari 2022 17:56 schreef Wicky15 het volgende:

[..]
Nee, Chelsea speelt lekker.
Het is tegelijkertijd wel mooi dat het erg lelijke Chelsea op een 2-0-achterstand is gezet.
  zondag 2 januari 2022 @ 17:57:12 #88
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_202996510
Pepijntje Lijnders gaat ook eens wat winnen als hoofdtrainer
RED ONS HENNIEGOD
pi_202996511
quote:
0s.gif Op zondag 2 januari 2022 17:56 schreef T3hTommay het volgende:
Jammer dat het erg lelijke Liverpool op een 2-0-voorsprong is gekomen.
Nog wensen dat iemand van Liverpool zijn armen en/of benen breekt?
  zondag 2 januari 2022 @ 17:57:28 #90
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_202996514
quote:
0s.gif Op zondag 2 januari 2022 17:57 schreef T3hTommay het volgende:

[..]
Het is tegelijkertijd wel mooi dat het erg lelijke Chelsea op een 2-0-achterstand is gezet.
:D
  zondag 2 januari 2022 @ 17:57:36 #91
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_202996520
BOORING BOORING STANDS
  Trouwste user 2022 zondag 2 januari 2022 @ 17:59:07 #92
7889 tong80
Spleenheup
pi_202996545
Lekkere goal. :)

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  zondag 2 januari 2022 @ 18:01:34 #93
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_202996577
Geel waard, maar daar gaat VAR niet voor ingrijpen
  zondag 2 januari 2022 @ 18:01:49 #94
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_202996584
Weg met Mount
  zondag 2 januari 2022 @ 18:02:57 #95
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_202996601
Konate beest.
  zondag 2 januari 2022 @ 18:11:30 #96
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_202996711
Hallo zeg.
  zondag 2 januari 2022 @ 18:11:33 #97
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_202996712
godver
  zondag 2 januari 2022 @ 18:11:38 #98
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_202996715
Koekoek
RED ONS HENNIEGOD
pi_202996717
Ooooooooh.
  zondag 2 januari 2022 @ 18:11:39 #100
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_202996718
Erg jammer
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 2 januari 2022 @ 18:12:00 #101
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_202996720
Mijn god
  zondag 2 januari 2022 @ 18:12:03 #102
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_202996721
Koekoek
pi_202996728
So
  zondag 2 januari 2022 @ 18:12:48 #104
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_202996732
Geen onaardige kool
We have always been at war with Eastasia.
  zondag 2 januari 2022 @ 18:12:51 #105
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_202996733
Dit is geen buitenspel kom op he
pi_202996740
mooie kool
Gino ♥
  zondag 2 januari 2022 @ 18:14:15 #107
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_202996749
Daarom VAR afschaffen
We have always been at war with Eastasia.
  zondag 2 januari 2022 @ 18:14:56 #108
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_202996756
quote:
0s.gif Op zondag 2 januari 2022 18:14 schreef -XOR- het volgende:
Daarom VAR afschaffen
Hij keurt hem toch goed?
pi_202996758
quote:
0s.gif Op zondag 2 januari 2022 18:14 schreef -XOR- het volgende:
Daarom VAR afschaffen
:?
Gino ♥
  zondag 2 januari 2022 @ 18:15:34 #110
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_202996762
:o
  zondag 2 januari 2022 @ 18:15:41 #111
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_202996764
Liverpool geeft het weer eens weg. Man man man.
pi_202996765
KNOTSGEK
  zondag 2 januari 2022 @ 18:15:43 #113
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_202996766
Knotsgek :')
  Moderator zondag 2 januari 2022 @ 18:15:47 #114
362868 crew  Slobeend
of all places
  zondag 2 januari 2022 @ 18:15:51 #115
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_202996769
Geweldige pot dit
RED ONS HENNIEGOD
pi_202996771
Champagnevoetbal in de beste competitie ter wereld.
  zondag 2 januari 2022 @ 18:16:00 #117
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_202996773
Koekoek pulisic
pi_202996775
Leuke wedstrijd :)
Gino ♥
  zondag 2 januari 2022 @ 18:17:41 #119
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_202996795
Wat gebeurt hier allemaal joh :D
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 2 januari 2022 @ 18:17:51 #120
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_202996797
Liverpool wil het voor rust nog even 3-2 krijgen!
pi_202996799
Oe
  Moderator zondag 2 januari 2022 @ 18:18:04 #122
362868 crew  Slobeend
of all places
  zondag 2 januari 2022 @ 18:18:05 #123
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_202996804
manmanman
  zondag 2 januari 2022 @ 18:18:20 #124
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_202996808
Wel een redelijk potje.
pi_202996810
Ze spelen zonder verdediging
Gino ♥
  zondag 2 januari 2022 @ 18:18:50 #126
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_202996818
Verdedigen is een vies woord kennelijk
  zondag 2 januari 2022 @ 18:19:11 #127
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_202996821
Henderson ga alsjeblieft ander werk zoeken
pi_202996823
quote:
0s.gif Op zondag 2 januari 2022 18:18 schreef Frozen-assassin het volgende:
Verdedigen is een vies woord kennelijk
Gaat 5-5 worden zo
Gino ♥
  zondag 2 januari 2022 @ 18:19:22 #129
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_202996824
quote:
0s.gif Op zondag 2 januari 2022 18:18 schreef Tjacka het volgende:
Ze spelen zonder verdediging
Kwalitatief is het behalve de goals sowieso vrij armoedig. Wel vermakelijk.
  zondag 2 januari 2022 @ 18:19:34 #130
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_202996827
VVD zat effe flink mis.
We have always been at war with Eastasia.
  zondag 2 januari 2022 @ 18:19:52 #131
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_202996831
quote:
0s.gif Op zondag 2 januari 2022 18:14 schreef Wicky15 het volgende:

[..]
Hij keurt hem toch goed?
Dit is zo'n beetje het ultieme moment van extase en schoonheid in het voetbal. Aan die climax doe je af wanneer je deze laat volgen door 2 minuten van chagrijn en spanning of er niet per ongeluk iemand ergens buitenspel heeft gestaan en de grensrechter het niet heeft gezien. de VAR is voor eerlijkheidsautisten en teletekstvolk.
We have always been at war with Eastasia.
  zondag 2 januari 2022 @ 18:20:28 #132
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_202996838
Virgil heeft wel eens betere potjes gespeeld. Niet echt een leider in deze
  zondag 2 januari 2022 @ 18:21:21 #133
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_202996853
quote:
0s.gif Op zondag 2 januari 2022 18:20 schreef Frozen-assassin het volgende:
Virgil heeft wel eens betere potjes gespeeld. Niet echt een leider in deze
Heeft het lastig nu Matip zijn handje niet vasthoudt.
We have always been at war with Eastasia.
  zondag 2 januari 2022 @ 18:23:44 #134
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_202996882
KLOPP OUT.
pi_202996883
quote:
0s.gif Op zondag 2 januari 2022 18:20 schreef Frozen-assassin het volgende:
Virgil heeft wel eens betere potjes gespeeld. Niet echt een leider in deze
Hij is sowieso nog ver van het niveau van voor zijn blessure verwijderd. Vraag me af of hij dat ooit weer gaat halen trouwens.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
  zondag 2 januari 2022 @ 18:24:27 #136
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_202996891
quote:
0s.gif Op zondag 2 januari 2022 18:23 schreef Wicky15 het volgende:
LIJNDERS KLOPP OUT.
pi_202996895
Wel vermakelijke wedstrijd maar het is wel geitenkaas bij beide ploegen achterin.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
  zondag 2 januari 2022 @ 18:26:14 #138
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_202996908
Dit is toch gewoon rood?
  zondag 2 januari 2022 @ 18:26:40 #139
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_202996910
quote:
0s.gif Op zondag 2 januari 2022 18:26 schreef maxi-mus het volgende:
Dit is toch gewoon rood?
Absoluut
pi_202996957
twitter


Hij kan weer uit de kast.

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 02-01-2022 18:30:44 ]
  zondag 2 januari 2022 @ 18:30:56 #141
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_202996961
Engelse VAR durft bijna nooit in te grijpen
  Trouwste user 2022 zondag 2 januari 2022 @ 18:32:26 #142
7889 tong80
Spleenheup
pi_202996975
Lekkere pot

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  zondag 2 januari 2022 @ 18:33:52 #143
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_202996989
quote:
0s.gif Op zondag 2 januari 2022 18:30 schreef Bolasie het volgende:
[ twitter ]

Hij kan weer uit de kast.
_O-
  zondag 2 januari 2022 @ 18:34:23 #144
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_202996996
quote:
0s.gif Op zondag 2 januari 2022 18:30 schreef Bolasie het volgende:
[ twitter ]

Hij kan weer uit de kast.
Maar hoeveel werd er nou betaald
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_202997007
quote:
0s.gif Op zondag 2 januari 2022 18:30 schreef Bolasie het volgende:
[ twitter ]

Hij kan weer uit de kast.
Ach, Amerikanen schieten wel vaker raak.
  zondag 2 januari 2022 @ 18:36:23 #146
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_202997018
quote:
0s.gif Op zondag 2 januari 2022 18:30 schreef Bolasie het volgende:
[ twitter ]

Hij kan weer uit de kast.
i will pay 100 i have to frame it

[ Bericht 16% gewijzigd door dvdfreak op 02-01-2022 18:41:33 ]
  zondag 2 januari 2022 @ 18:38:16 #147
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_202997043
Stuntpiloot Fabinho
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 2 januari 2022 @ 18:42:17 #148
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_202997094
quote:
0s.gif Op zondag 2 januari 2022 18:30 schreef Bolasie het volgende:
[ twitter ]

Hij kan weer uit de kast.
Dan gaan de Yanks wel vooruit, er was een tijd dat ze Landon Donovan de Kobe Bryant of soccer noemden.
We have always been at war with Eastasia.
  zondag 2 januari 2022 @ 18:44:52 #149
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_202997125
Jezus Mane, doe eens je best zeg
  zondag 2 januari 2022 @ 18:44:56 #150
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_202997126
Mané heeft één bal goed geraakt, dat was het alweer voor de komende twee maanden :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_202997155
Ik wil beide teams nog wel eens zien gedurende de Ebola Cup. Mendy weer top op Salah.

[ Bericht 18% gewijzigd door #ANONIEM op 02-01-2022 18:47:31 ]
  Moderator zondag 2 januari 2022 @ 18:47:31 #152
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_202997162
Salahgod
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_202997163
Oei.
  zondag 2 januari 2022 @ 18:48:01 #154
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_202997172
Sow, die Mendy. Als hij niet bezig is met verkrachten houdt hij wel de ballen tegen, je kunt zeggen wat je wilt.
We have always been at war with Eastasia.
  zondag 2 januari 2022 @ 18:48:28 #155
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_202997177
Ja mocht erin dit
  Moderator zondag 2 januari 2022 @ 18:48:47 #156
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_202997181
Wat voetballen ze toch makkelijk hè.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  zondag 2 januari 2022 @ 18:49:13 #157
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_202997187
L
quote:
0s.gif Op zondag 2 januari 2022 18:47 schreef Bolasie het volgende:
Ik wil beide teams nog wel eens zien gedurende de Ebola Cup. Mendy weer top op Salah.
Liverpool heeft sowieso een probleem. Firmino covid.

Maar gelukkig ziet Klopp wel kansen voor Williams als rechtsbuiten :)
  zondag 2 januari 2022 @ 18:49:32 #158
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_202997190
quote:
0s.gif Op zondag 2 januari 2022 18:48 schreef -XOR- het volgende:
Sow, die Mendy. Als hij niet bezig is met verkrachten houdt hij wel de ballen tegen, je kunt zeggen wat je wilt.
_O-
  zondag 2 januari 2022 @ 18:50:51 #159
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_202997207
quote:
0s.gif Op zondag 2 januari 2022 18:49 schreef Wicky15 het volgende:
L
[..]
Liverpool heeft sowieso een probleem. Firmino covid.

Maar gelukkig ziet Klopp wel kansen voor Williams als rechtsbuiten :)
Harvey Elliott al weer een beetje op de weg terug?
We have always been at war with Eastasia.
  zondag 2 januari 2022 @ 18:51:07 #160
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_202997212
Stel je voor dat je enige kwaliteit is dat je zo hard werkt
  zondag 2 januari 2022 @ 18:51:59 #161
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_202997224
Lekkere redding
  zondag 2 januari 2022 @ 18:52:06 #162
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_202997226
quote:
0s.gif Op zondag 2 januari 2022 18:50 schreef -XOR- het volgende:

[..]
Harvey Elliott al weer een beetje op de weg terug?
Denk eind januari ofzo.
  Moderator zondag 2 januari 2022 @ 18:53:03 #163
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_202997241
quote:
9s.gif Op zondag 2 januari 2022 18:51 schreef Wicky15 het volgende:
Stel je voor dat je enige kwaliteit is dat je zo hard werkt
Welkom bij Feyenoord
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  zondag 2 januari 2022 @ 18:53:21 #164
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_202997247
Kelleher is een goede keeper. Altijd een prima vervanger geweest.
  zondag 2 januari 2022 @ 18:53:49 #165
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_202997254
quote:
9s.gif Op zondag 2 januari 2022 18:53 schreef onlogisch het volgende:

[..]
Welkom bij Feyenoord
Geen balgevoel nodig, gewoon die mouwen opstropen en gaan.
  zondag 2 januari 2022 @ 18:53:59 #166
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_202997258
quote:
1s.gif Op zondag 2 januari 2022 18:48 schreef onlogisch het volgende:
Wat voetballen ze toch makkelijk hè.
Komt voornamelijk door de vele fouten over en weer.
  zondag 2 januari 2022 @ 18:55:03 #167
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_202997280
Lijnders heeft even met Klopp gebeld. Oxlade en NabyLad komen erin.
  zondag 2 januari 2022 @ 18:57:44 #168
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_202997326
Goaltje wordt wel weer tijd
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 2 januari 2022 @ 18:58:08 #169
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_202997330
quote:
0s.gif Op zondag 2 januari 2022 18:57 schreef Szura het volgende:
Goaltje wordt wel weer tijd
Beide ploegen moeten wel winnen eigenlijk
pi_202997341
Zal er ook maar één speler bij Liverpool zijn die Lijnders serieus neemt ?
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
  zondag 2 januari 2022 @ 18:59:00 #171
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_202997346
Jota eraf :')

Klopp is een lafaard.
  zondag 2 januari 2022 @ 18:59:22 #172
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_202997352
quote:
0s.gif Op zondag 2 januari 2022 18:58 schreef Pedroso het volgende:
Zal er ook maar één speler bij Liverpool zijn die Lijnders serieus neemt ?
Denk het wel, Lijnders doet het goed bij Liverpool.
  zondag 2 januari 2022 @ 18:59:40 #173
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_202997358
quote:
0s.gif Op zondag 2 januari 2022 18:58 schreef Pedroso het volgende:
Zal er ook maar één speler bij Liverpool zijn die Lijnders serieus neemt ?
Allemaal, schat ik zo in.
pi_202997393
quote:
14s.gif Op zondag 2 januari 2022 18:59 schreef Wicky15 het volgende:

[..]
Denk het wel, Lijnders doet het goed bij Liverpool.
Als loopjongen van Klopp zeker maar als éénmalig hoofdcoach denk ik niet dat ze staan te bibberen bij zijn preek in de rust.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
  zondag 2 januari 2022 @ 19:02:20 #175
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_202997399
quote:
0s.gif Op zondag 2 januari 2022 19:01 schreef Pedroso het volgende:

[..]
Als loopjongen van Klopp zeker maar als éénmalig hoofdcoach denk ik niet dat ze staan te bibberen bij zijn preek in de rust.
Nee, oke. Maar daarom ben je ook assistent.
  zondag 2 januari 2022 @ 19:03:34 #176
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_202997413
quote:
0s.gif Op zondag 2 januari 2022 19:01 schreef Pedroso het volgende:

[..]
Als loopjongen van Klopp zeker maar als éénmalig hoofdcoach denk ik niet dat ze staan te bibberen bij zijn preek in de rust.
Is Lijnders niet gewoon veldtrainer bij Liverpool? Dus daar hebben ze volgens mij dan op dagelijkse basis de orders van te slikken.
We have always been at war with Eastasia.
  zondag 2 januari 2022 @ 19:05:46 #177
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_202997445
De oogjes van Tuchel staan weer lekker wijd open zonder te knipperen
RED ONS HENNIEGOD
  zondag 2 januari 2022 @ 19:06:13 #178
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_202997451
Wij brengen voorzichtig de felicitaties alvast over aan bald fraud
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 2 januari 2022 @ 19:07:01 #179
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_202997462
quote:
9s.gif Op zondag 2 januari 2022 19:05 schreef PowerLoungen het volgende:
De oogjes van Tuchel staan weer lekker wijd open zonder te knipperen
Thomas "Christoph Daum" Tuchel
We have always been at war with Eastasia.
pi_202997465
Leeft ie nog?
  Moderator zondag 2 januari 2022 @ 19:07:57 #181
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_202997477
Wat een theater
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  zondag 2 januari 2022 @ 19:07:57 #182
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_202997478
quote:
0s.gif Op zondag 2 januari 2022 19:07 schreef -XOR- het volgende:

[..]
Thomas "Christoph Daum" Tuchel
Geperst in het lichaam van Dolfje Jansen
RED ONS HENNIEGOD
pi_202997572
quote:
6s.gif Op zondag 2 januari 2022 19:02 schreef Wicky15 het volgende:

[..]
Nee, oke. Maar daarom ben je ook assistent.
Dat is dan ook wel weer zo ja.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
  zondag 2 januari 2022 @ 19:15:42 #184
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_202997591
quote:
9s.gif Op zondag 2 januari 2022 19:05 schreef PowerLoungen het volgende:
De oogjes van Tuchel staan weer lekker wijd open zonder te knipperen
twitter


Je zou bijna denken dat die mensjes lichtelijk onder de stress gebukt gaan.
pi_202997614
Lekker potje wel hoor mensen
  zondag 2 januari 2022 @ 19:17:29 #186
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_202997618
Fabinho is echt zo lomp
  zondag 2 januari 2022 @ 19:17:52 #187
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_202997625
quote:
0s.gif Op zondag 2 januari 2022 19:15 schreef maxi-mus het volgende:

[..]
[ twitter ]

Je zou bijna denken dat die mensjes lichtelijk onder de stress gebukt gaan.
Tuchel, Klopp, Guardiola, allemaal gestoorde maniakken
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Moderator zondag 2 januari 2022 @ 19:25:02 #188
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_202997761
City gniffelt
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  zondag 2 januari 2022 @ 19:25:12 #189
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_202997764
quote:
0s.gif Op zondag 2 januari 2022 19:17 schreef Szura het volgende:

[..]
Tuchel, Klopp, Guardiola, allemaal gestoorde maniakken
Met terugwerkende kracht zijn mourinho en Van Gaal hele relaxte gasten en kon Wenger altijd uitstekend tegen zijn verlies.
We have always been at war with Eastasia.
  zondag 2 januari 2022 @ 19:33:07 #190
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_202997912
quote:
0s.gif Op zondag 2 januari 2022 19:15 schreef maxi-mus het volgende:

[..]
[ twitter ]

Je zou bijna denken dat die mensjes lichtelijk onder de stress gebukt gaan.
Die gaat de 60 niet halen .
RED ONS HENNIEGOD
pi_203011402
Phil Jones in de basis, Captain Ronaldo _O_

@Bolasie
  maandag 3 januari 2022 @ 17:49:02 #192
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_203011518
Premier League: Man Utd v Wolves - Jones to make first appearance for 707 days

700 dagen?
  maandag 3 januari 2022 @ 17:52:51 #193
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_203011554
Dus die heeft nu al meer basisplaatsen dan Donny dit seizoen?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_203011878
quote:
0s.gif Op maandag 3 januari 2022 17:52 schreef Szura het volgende:
Dus die heeft nu al meer basisplaatsen dan Donny dit seizoen?
twitter
pi_203012264
Wolves domineert voorlopig.
  maandag 3 januari 2022 @ 18:56:08 #196
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_203012343
Lekker tempo zo
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica Español
Come On
pi_203012751
Jones speelt zowaar prima voor iemand die zo goed als nooit speelt op dit niveau.

[ Bericht 9% gewijzigd door #ANONIEM op 03-01-2022 19:19:56 ]
pi_203013343
De hoeveelheid foute passen bij United is echt schrijnend om te zien. Ronaldo en Cavani worden nauwelijk in stelling gebracht.
What is my problem with man, you ask? No. I ask you, what was man's problem with me?
pi_203013504
Speelt Hoever nog wel eens bij The Wolves ? Leek bij Liverpool door te breken maar staat nu al een tijdje stil volgens mij.
Volgend jaar misschien wat voor PSV of Ajax om te halen.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
  Trouwste user 2022 maandag 3 januari 2022 @ 19:55:03 #200
7889 tong80
Spleenheup
pi_203013509
Niks gemist tot dusver zo te lezen.

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  maandag 3 januari 2022 @ 19:58:15 #201
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_203013574
vargenot
pi_203013587
Wordt tijd voor de dikverdiende 0-1
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
pi_203013622
Heerlijke 0-0 voorlopig.
pi_203013904
0-1 :D
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
  maandag 3 januari 2022 @ 20:12:01 #205
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_203013910
koekoek wolves is altijd genot
pi_203013926
Mooi assist van Jones ook
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
pi_203013927
Meer dan terecht. Wolves speelt geweldig.
pi_203013930
Wolves *O* *O* *O*
"Geef me een joint", zei de goudvis, "Dan word ik haai"
  maandag 3 januari 2022 @ 20:13:16 #209
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_203013943
Beide ploegen verdienen de voorsprong.

Hoe zie je dat precies voor je, Sietse?
pi_203013992
quote:
0s.gif Op maandag 3 januari 2022 20:12 schreef Bolasie het volgende:
Meer dan terecht. Wolves speelt geweldig.
Zeker. Al had die kans van Fernandes altijd moeten zitten.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
  Trouwste user 2022 maandag 3 januari 2022 @ 20:16:16 #211
7889 tong80
Spleenheup
pi_203014040
Ha ha ha Heerlijk.

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  maandag 3 januari 2022 @ 20:16:29 #212
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_203014044
Wat een idiote pass.
pi_203014064
Die Traore is een ongeleid projectiel maar toch wel een heerlijke opportunistische speler.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
  maandag 3 januari 2022 @ 20:17:59 #214
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_203014097
quote:
0s.gif Op maandag 3 januari 2022 20:16 schreef Pedroso het volgende:
Die Traore is een ongeleid projectiel maar toch wel een heerlijke opportunistische speler.
Wie gaat hem oppikken?
pi_203014136
quote:
0s.gif Op maandag 3 januari 2022 20:17 schreef maxi-mus het volgende:

[..]
Wie gaat hem oppikken?
Niemand van de top 25
What is my problem with man, you ask? No. I ask you, what was man's problem with me?
pi_203014187
quote:
0s.gif Op maandag 3 januari 2022 20:17 schreef maxi-mus het volgende:

[..]
Wie gaat hem oppikken?
Goede vraag. heeft nog een contract tot medio 2023.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
  maandag 3 januari 2022 @ 20:25:39 #217
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_203014294
Ronaldo achter de bal. In de muur.

Hij laat hem aan Bruno :o
  Trouwste user 2022 maandag 3 januari 2022 @ 20:26:26 #218
7889 tong80
Spleenheup
pi_203014314
Mooi dit :)

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_203014325
_O_
"Geef me een joint", zei de goudvis, "Dan word ik haai"
  maandag 3 januari 2022 @ 20:27:00 #220
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_203014331
lekker potje
pi_203014337
Rangnick out
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
  maandag 3 januari 2022 @ 20:27:52 #222
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_203014349
verkeerde topiic.
pi_203014364
quote:
89s.gif Op maandag 3 januari 2022 20:27 schreef maxi-mus het volgende:
Ik vind de finale eigenlijk vrijwel altijd de minste avond.
is goed
pi_203014410
Shit Man United _O-
pi_203037048
twitter
pi_203037434
twitter
Newcastle heeft, zoals verwacht, Tripps binnen.
pi_203046240
Corona-uitbraak bij Liverpool. Arsenal v Liverpool kunnen we wegstrepen.
  woensdag 5 januari 2022 @ 14:03:45 #228
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_203046303
quote:
0s.gif Op woensdag 5 januari 2022 13:59 schreef Bolasie het volgende:
Corona-uitbraak bij Liverpool. Arsenal v Liverpool kunnen we wegstrepen.
Zal Liverpool niet heel erg vinden schat ik zo in.
  woensdag 5 januari 2022 @ 14:18:35 #229
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_203046581
Het is wel frappant. Alsof ze niet willen spelen en dit als mooi excuus gebruiken of denken dat nu alleen de tweede wedstrijd op eigen terrein hoeft te worden afgwerkt.

Toen ze een keer een Wereldbeker voor Clubteams moesten spelen en tegelijk ook een league cup halve finale konden ze wel de senioren daarheen sturen en een compleet jeugdelfdtal die league cup laten doen.

Als ik arsenal was zou ik doen alsof er daar een covid uitbraak is tijdens de tweede wedstrijd. het is ook niet alsof liverpool bekend heeft gemaakt wie dan niet kan spelen.

edit: technisch gezien blijft de eerste wedstrijd gewoon in Londen

twitter


[ Bericht 27% gewijzigd door Gunner op 05-01-2022 14:53:55 ]
  woensdag 5 januari 2022 @ 15:17:16 #230
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_203047521
Goed wedstrijd is dus officieel afgelast. Eerste wedstrijd kan dus blijkbaar wel in Liverpool.

nou ja niet dat die hele competitie boeit, maar heel vreemd is het wel.
pi_203053027
Thiago Silva en N'Golo Kanté hebben corona. Ik sla over.

Hopelijk niet meer corred op 15 januari. Dan is het Man City v Chelsea.

[ Bericht 42% gewijzigd door El-Stinho op 05-01-2022 20:26:43 ]
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_203053182
Kepa; Azpilicueta, Sarr, Rüdiger, Alonso; Saúl, Jorginho; Ziyech, Havertz, Mount; Lukaku

Lloris; Tanganga, Sánchez, Davies; Emerson, Hojbjerg, Skipp, Doherty; Lucas Moura, Kane, Son
pi_203053462
Conte terug op The Bridge, erg leuk.
  Moderator woensdag 5 januari 2022 @ 20:44:24 #234
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_203053473
We zitten er klaar voor.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  woensdag 5 januari 2022 @ 20:48:54 #235
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_203053564
Hup Chelsea.
  Moderator woensdag 5 januari 2022 @ 20:50:02 #236
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_203053589
koekoek.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  woensdag 5 januari 2022 @ 20:50:06 #237
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_203053590
Jawel.
  woensdag 5 januari 2022 @ 20:50:33 #238
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_203053600
jaja
  woensdag 5 januari 2022 @ 20:53:17 #239
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_203053643
quote:
0s.gif Op woensdag 5 januari 2022 20:20 schreef El-Stinho het volgende:
Thiago Silva en N'Golo Kanté hebben corona. Ik sla over.

Hopelijk niet meer corred op 15 januari. Dan is het Man City v Chelsea.
Ik vind echt prachtig dat Silva nog een jaar doorgaat en PSG met Ramos zit opgescheept. Echt heel mooi.
  Moderator woensdag 5 januari 2022 @ 20:57:08 #240
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_203053706
Spurs ontsnapt.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_203054112
Chelsea vs Spurs > namaak rivaliteit Arsenal vs Spurs

@Bolasie
  woensdag 5 januari 2022 @ 21:19:20 #242
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_203054175
Hahaha.
  Moderator woensdag 5 januari 2022 @ 21:19:34 #243
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_203054180
:')
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  woensdag 5 januari 2022 @ 21:19:56 #244
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_203054184
klaar
pi_203054185
Lachwekkende defensie.
  woensdag 5 januari 2022 @ 21:26:31 #246
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_203054298
Goed er naar gekeken Davienson.
pi_203054387
Gasgeluiden vanuit het Chelsea vak :')
pi_203054399
quote:
0s.gif Op woensdag 5 januari 2022 21:26 schreef maxi-mus het volgende:
Goed er naar gekeken Davienson.
Welke ajaxhype is eigenlijk geslaagd in het buitenland.. na Suarez?
  woensdag 5 januari 2022 @ 21:35:17 #249
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_203054468
quote:
0s.gif Op woensdag 5 januari 2022 21:31 schreef PSVCL het volgende:

[..]
Welke ajaxhype is eigenlijk geslaagd in het buitenland.. na Suarez?
Joel Veltman.
pi_203054504
quote:
0s.gif Op woensdag 5 januari 2022 21:35 schreef maxi-mus het volgende:

[..]
Joel Veltman.
Scherp
  Moderator woensdag 5 januari 2022 @ 21:54:51 #251
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_203054833
Daar had Hakim wel meer mee mogen doen :{
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_203055154
Hakim speelt een puike wedstrijd.
What is my problem with man, you ask? No. I ask you, what was man's problem with me?
pi_203055474
Saúl speelt na alle wanprestaties goed vandaag.
pi_203055833
Feyenooit get battered, everywhere they gooo *O*
  woensdag 5 januari 2022 @ 22:45:10 #255
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_203055927
quote:
0s.gif Op woensdag 5 januari 2022 21:54 schreef onlogisch het volgende:
Daar had Hakim wel meer mee mogen doen :{
Gelijk duidelijk waarom ie alleen de B-potjes mee mag doen.
pi_203062198
twitter
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_203074791
Coutinho weer herenigd met Stevie G. Erg leuk voor Villa, ook al bakt hij er al jaren niets meer van.
  vrijdag 7 januari 2022 @ 13:05:09 #258
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_203077340
twitter


Leuke rubriek.
pi_203087561
quote:
Rodolfo Borrell's barmy army it is then
Wil iemand even agenderen dat bovenstaande kwoot de volgende TT wordt :Y
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
pi_203088340
twitter
pi_203093356
Sjek Butland, die kent u nog.
  zaterdag 8 januari 2022 @ 14:15:45 #262
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_203093516
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 januari 2022 14:03 schreef Bolasie het volgende:
Sjek Butland, die kent u nog.
twitter


kijk nou wat ie doet Hans.
pi_203093773
Timmermansoog van Teler.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  zaterdag 8 januari 2022 @ 15:14:15 #264
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_203094382
Pfff de hele tijd de klemtoon verkeerd bij het uitspreken van millwall.
  Moderator zaterdag 8 januari 2022 @ 16:27:37 #265
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_203095521
-verkeerde topic-

Excuus :@
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  zondag 9 januari 2022 @ 12:14:39 #266
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_203107706
Geruchten dat Thiago er het hele seizoen geblesseerd is. Met afstand de beste middenvelder van Liverpool, maar ze hebben er zo weinig aan.

Dat is ook het verschil met City: die hebben vier van dit soort middenvelders.
  vrijdag 14 januari 2022 @ 12:25:27 #267
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_203183730
twitter
pi_203190574
De NLD staat mogelijk op springen. We wachten het af.
  zaterdag 15 januari 2022 @ 13:04:04 #269
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_203202052
Foden met zijn blonde kapsel.
pi_203202139
quote:
81s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 13:04 schreef maxi-mus het volgende:
Foden met zijn blonde kapsel.
Vreemdgangergod
pi_203202227
Ruben Dias op de bank.

Pepgod
pi_203202455
Topshow.
pi_203202529
Tering, Foden _O- dat haar man
pi_203202564
Never forget deze ontzettende clown.

  Trouwste user 2022 zaterdag 15 januari 2022 @ 13:41:31 #275
7889 tong80
Spleenheup
pi_203202632
Hé Zyech speelt :)

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  zaterdag 15 januari 2022 @ 13:47:23 #276
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_203202705
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 januari 2022 19:17 schreef Bolasie het volgende:
De NLD staat mogelijk op springen. We wachten het af.
Het zal Arsenal niet mee zitten denk ik. Elke wedstrijd werd zonder problemen uitgesteld maar nu dit net Arsenal en een super Sunday wedstrijd betreft (en dus veel geld) zal het wss gewoon gespeeld worden.
  zaterdag 15 januari 2022 @ 13:52:06 #277
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_203202791
twitter
pi_203203094
Sjek pls
pi_203203102
Dit doet onze Kepa heel goed.
pi_203203439
Ziyechstront
pi_203203758
Goal
  zaterdag 15 januari 2022 @ 14:58:13 #282
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_203203763
koekoek kdbgenot
pi_203203773
Wereldgoal dit.
pi_203203775
Lekker man
pi_203203791
City kampioen
What is my problem with man, you ask? No. I ask you, what was man's problem with me?
  zaterdag 15 januari 2022 @ 15:03:38 #286
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_203203830
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 14:58 schreef Bolasie het volgende:
Wereldgoal dit.
Matig gekeept, deed net een stapje naar rechts voor het schot
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_203203934
Lukaku speelt vandaag voor spek en bonen mee.
In deze vorm is de CL ook een eitje voor City.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
  zaterdag 15 januari 2022 @ 15:12:59 #288
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_203203944
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 15:12 schreef Pedroso het volgende:
Lukaku speelt vandaag voor spek en bonen mee.
In deze vorm is de CL ook een eitje voor City.
Daar zal Pep wel weer errors in zijn hoofd krijgen
VBL SC influencer
Left, right, behind
  zaterdag 15 januari 2022 @ 15:15:57 #289
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_203203976
In de CL is het wachten op raar gedrag van Pep die alles nachtenlang loopt te overdenken inderdaad.
  zaterdag 15 januari 2022 @ 15:18:37 #290
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_203204017
NLD wel afgelast begrijp ik uit betrouwbare bron.
pi_203204026
Werner kan er niks van.
What is my problem with man, you ask? No. I ask you, what was man's problem with me?
  Trouwste user 2022 zaterdag 15 januari 2022 @ 15:48:27 #292
7889 tong80
Spleenheup
pi_203204369
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 15:12 schreef Pedroso het volgende:
Lukaku speelt vandaag voor spek en bonen mee.
In deze vorm is de CL ook een eitje voor City.
Keeper redde goed op zijn schot.

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Trouwste user 2022 zaterdag 15 januari 2022 @ 16:11:23 #293
7889 tong80
Spleenheup
pi_203204640
Arsenal zegt wegens corona af voor derby tegen Spurs

De Noord-Londense derby tussen Tottenham Hotspur en Arsenal gaat zondag niet door. Mede vanwege een uitbraak van het coronavirus heeft Arsenal met instemming van de overkoepelende organisatie van de Engelse voetbalcompetitie afgezegd. De club heeft niet de beschikking over het minimaal vereiste aantal voetballers, dertien veldspelers en een doelman.

Niet alle ontbrekende spelers van Arsenal zijn besmet. De club heeft volgens de Premier League ook enkele geblesseerden, terwijl er ook nog eens voetballers van Arsenal deelnemen aan het toernooi om de Afrika Cup, dat momenteel in Kameroen wordt gespeeld.

Eerder werd in de Premier League al de voor dit weekeinde geplande wedstrijd tussen Burnley en Leicester City uitgesteld.

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_203204712
Everton _O- _O-
  zaterdag 15 januari 2022 @ 16:19:22 #295
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_203204729
Ziggo strooit met valse reclames
RED ONS HENNIEGOD
  FOK!fotograaf zaterdag 15 januari 2022 @ 16:33:30 #296
842 Zorro
Z
pi_203204885
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 16:11 schreef tong80 het volgende:
Arsenal zegt wegens corona af voor derby tegen Spurs

De Noord-Londense derby tussen Tottenham Hotspur en Arsenal gaat zondag niet door. Mede vanwege een uitbraak van het coronavirus heeft Arsenal met instemming van de overkoepelende organisatie van de Engelse voetbalcompetitie afgezegd. De club heeft niet de beschikking over het minimaal vereiste aantal voetballers, dertien veldspelers en een doelman.

Niet alle ontbrekende spelers van Arsenal zijn besmet. De club heeft volgens de Premier League ook enkele geblesseerden, terwijl er ook nog eens voetballers van Arsenal deelnemen aan het toernooi om de Afrika Cup, dat momenteel in Kameroen wordt gespeeld.

Eerder werd in de Premier League al de voor dit weekeinde geplande wedstrijd tussen Burnley en Leicester City uitgesteld.

:T
Vergelijkbaar met Helmond Sport dus, alleen is de FA niet zo kortzichtig als de KNVB
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_203205400
Dit kan niet anders dan de zak krijgen voor de dikke ober.

[ Bericht 6% gewijzigd door #ANONIEM op 15-01-2022 17:13:33 ]
pi_203205771
Oei oei oei Newcastle toch.
pi_203205868
twitter
Hallo zeg. _O_
  Trouwste user 2022 zaterdag 15 januari 2022 @ 18:35:23 #300
7889 tong80
Spleenheup
pi_203206443
Was een leuke wedstrjd net.

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_203206462
Dicht.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')